Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

❇️ موبایل مارکتینگ چیست؟ نکات مهم بازاریابی موبایلی

🔸 در این ویدیوی آموزشی قصد داریم که نکات مهم بازاریابی موبایلی را بررسی کنیم. موبایل مارکتینگ یک استراتژی بازاریابی دیجیتال است که از طریق کانال‌های مختلف، به دنبال دستیابی به کاربران هدف و مشتریان احتمالی است. این کانال‌ها شامل دستگاه تلفن همراه، ایمیل، پیامک، سایت و شبکه‌های اجتماعی است.

🔗موبایل مارکتینگ چیست؟ نکات مهم بازاریابی موبایلی— [کلیک کنید]

📌 برای دسترسی سریع و آسان به منابع آموزشی کسب و کار و استارت آپ، روی لینک زیر کلیک کنید.

🔗 مجموعه کامل آموزش‌های دیجیتال مارکتینگ — [کلیک کنید]



مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا‌‌‌
‌‌‌‌‌
‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
✳️ ۱۵ نکته­ بازاریابی رسانه های اجتماعی که حتماً باید بدانید!

‏شبکه­‌های اجتماعی با داشتن نزدیک به ۴ بیلیون کاربرِ فعال، به محیطی عالی برای رشد کسب و کارها تبدیل شده‌اند. اما آیا برای داشتن یک کسب و کار موفق، تنها عضویت در این شبکه‌­ها کافی است؟ معلوم است که نه.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بازاریابی رسانه­ های اجتماعی چیست؟
‏ ○ چرا باید درباره­ بازاریابی رسانه­ های اجتماعی بدانیم؟
‏ ○ ۱۵ نکته مهم در مورد بازاریابی رسانه ­های اجتماعی که حتماً باید بدانید!
‏ ○ سوالات متداول در مورد بازاریابی رسانه های اجتماعی
‏ ○ معرفی بهلینک- ابزار رایگان افزودن چند لینک
‏ ○ جمع­‌بندی


🔸 بازاریابی رسانه­ های اجتماعی چیست؟

‏بازاریابی رسانه­ های اجتماعی (Social Media Marketing) که به فارسی به عنوان بازاریابی شبکه های اجتماعی هم معروف است، به مجموعه فعالیت­‌های بازاریابی گفته می­‌شود که از طریق شبکه­ های اجتماعی انجام می­‌شود و زیرمجموعه‌­ای از بازاریابی دیجیتال است. در این روش شما می‌­توانید کسب و کار خود را به مشتریان­ بالقوه معرفی کنید و در بین دیگران بیشتر شناخته شوید. وقتی صحبت از شناخته شدن کسب و کار یا برند می‌شود، منظور همان آگاهی از برند است که یکی از تلاش‌های بازاریابی، افزایش میزان همین مورد است.

‏برای استفاده از این فرصت، کافی است با عضویت در شبکه­‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، توییتر و فیسبوک، به تولید محتواهایی جذاب بپرازید و در نهایت فروش خود را افزایش دهید. اما این روش به همین سادگی‌­ها که به نظر می‌آید هم نیست و بدون اطلاع از نکات مهم آن نمی‌­توانید از رقبا پیشی بگیرید.


🔸 چرا باید درباره­ بازاریابی رسانه­ های اجتماعی بدانیم؟

‏بازاریابی رسانه ­های اجتماعی سبب ایجاد رابطه‌­ای قوی با مخاطبین، یافتن مشتریان بالقوه، کاهش هزینه و زمان می­‌شود، در نتیجه همه­ صاحبان کسب و کار باید با اصول بازاریابی رسانه ­ها­ی اجتماعی آشنا باشند و از آن استفاده کنند. آیا شما هم کسب و کاری دارید؟ این مطلب را تا انتها بخوانید!



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۱۵ نکته­ بازاریابی رسانه های اجتماعی که حتماً باید بدانید! — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

❇️ برنامه بازاریابی (Marketing Plan) چیست؟

🔸 در این ویدیوی آموزشی قصد داریم که مدل برنامه بازاریابی را بررسی کنیم. مارکتینگ پلن یا برنامه بازاریابی، یک نقشه راه منحصر به فرد برای هر سازمان و شرکتی است که از آن برای سازمان‌دهی، اجرا و پیگیری‌ استراتژی‌های بازاریابی خود در بازه‌های زمانی مشخص استفاده می‌‌کنند. مارکتینگ پلن شامل استراتژی و راهبردهای مختلف بازاریابی برای بخش‌های گوناگون یک شرکت و یا سازمان است که در نهایت همه آن‌ها در راستای یک هدف، یعنی هدف اصلی شرکت تدوین می‌شود.

🔗 برنامه بازاریابی (Marketing Plan) چیست؟— [کلیک کنید]

📌 برای دسترسی سریع و آسان به منابع آموزشی کسب و کار و استارت آپ، روی لینک زیر کلیک کنید.

🔗 مجموعه کامل آموزش‌های دیجیتال مارکتینگ — [کلیک کنید]



مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا‌‌‌

✳️ سایز پست اینستاگرام چقدر است؟ — راهنمای جامع

‏سایز پست اینستاگرام (چه عکس و چه فیلم) با توجه به اندازه تصویر و جزئیات آن قابل تغییر است. با اینکه پست‌های اینستاگرامی، در چند سال اخیر از سایزهای عمودی و افقی (مستطیلی) بهره‌مند شده‌اند، اما سایز اصلی یک پست اینستاگرامی همان شکل مربعی و جمع‌وجور است.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مروری بر سایز پست اینستاگرام
‏ ○ اندازه پست اینستاگرام در حالت عمودی و افقی
‏ ○ روش‌های تغییر اندازه پست اینستاگرام
‏ ○ سایز پست اینستاگرام برای ویدئوکلیپ
‏ ○ بهلینک؛ ابزاری رایگان برای قرار دادن چند لینک در قسمت بیو اینستاگرام


🔸 مروری بر سایز پست اینستاگرام

‏سایز پست اینستاگرام در حالت استاندارد (هم برای عکس و هم برای ویدئو) معادل ۱:۱ است؛ این سایز، دقیقاً یک اندازه مربعی از تصویر یا ویدئو به شما خواهد داد تا بتوانید در یک حالت استاندارد، سایز پست اینستاگرام را تغییر بدهید.

‏برای درک بهتر از اندازه ۱:۱ بهتر است به قسمت تنظیمات دوربین گوشی موبایل‌تان بروید و Picture Size را انتخاب کنید؛ حالا از بین ابعاد مختلف، اندازه ۱:۱ را لمس کنید و موبایل را بر روی حالت عکاسی بگذارید؛ می‌بینید؟ اندازه‌ای که جلوی چشم شماست، دقیقاً یک اندازه مربعی نسبتاً کوچک است که حالتی درست و اصولی از سایز پست اینستاگرام را نشان می‌دهد. همچنین پیشنهاد ما به شما این است که رزولوشن یا کیفیت عکس را روی ۱۰۸۰ در ۱۰۸۰ پیکسل بگذارید تا کیفیت تصویر شما افت نکند.

‏احتمالاً این نکته را می‌دانید که اینستاگرام در حین بارگذاری یک پست، کیفیت آن را به ۶۰۰ در ۶۰۰ پیکسل کاهش می‌دهد و در بسیاری از موارد، باعث کاهش فاحش کیفیت یک پست اینستاگرامی خواهد شد. جالب است بدانید که بسیاری از صفحات معتبر در اینستاگرام مثل صفحه اینستاگرامی National Geographic در اکثر پست‌ها، همین سایز ۱:۱ را رعایت می‌کنند؛ احتمالاً رعایت کردن سایز پست اینستاگرام، یک حرکت حرفه‌ای برای بسیاری از صفحات اینستاگرامی محسوب می‌شود.


🔸 اندازه پست اینستاگرام در حالت عمودی و افقی

‏همان‌طور که گفتیم، حالت عمودی و افقی عکس‌ها یا ویدئوهای اینستاگرامی مورد استقبال بسیاری از کاربران قرار گرفته است. اما سایز مجاز یک پست در حالت عمودی دقیقاً چقدر است و چه اندازه‌ای از تصاویر برای پست کردن مجاز هستند؟

‏سایز پست اینستاگرام در حالت عمودی باید یک نسبت ۴:۵ داشته باشد؛ دقت کنید که اگر تصویر شما کمی بیشتر از این اندازه باشد، باید با بخشی از تصویر خودتان در حین انتشار خداحافظی کنید. در مورد عکس‌هایی که به صورت افقی منتشر می‌شوند، هیچ محدودیتی در سایز وجود ندارد. شما می‌توانید یک عکس افقی یا مستطیلی را به راحتی در اینستاگرام پست کنید.

‏برای پست کردن یک عکس مستطیلی در اینستاگرام دقت کنید که کیفیت آن ۱۰۸۰ در ۱۳۵۰ مگاپیکسل باشد تا در هنگام انتشار، کیفیت آن دچار افت فاحش و قابل توجه نشود. این نکته را در نظر بگیرید که اینستاگرام، کیفیت عکس‌های افقی را در حین انتشار تا ۶۰۰ در ۴۸۰ مگاپیکسل کاهش خواهد داد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 سایز پست اینستاگرام چقدر است؟ — راهنمای جامع — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه‌های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ سئو تولید محتوا چیست؟ – ۱۶ فاکتور اصلی محتوای سئو شده

‏اگر به تازگی وارد دنیای بازاریابی اینترنتی شده‌اید، به احتمال زیاد با اصطلاح سئو تولید محتوا یا سئو محتوا آشنا هستید. سئوی محتوا یکی از مهم‌ترین فاکتورهای سئو باید برای بهبود رتبه سایت در گوگل است که به هیچ‌وجه نباید از آن غافل شد. اگر می‌خواهید در مورد سئو تولید محتوا اطلاعات کاملی را به دست آورید، با ما در این مقاله از آکادمی کاپریلا همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ محتوا چیست؟
‏ ○ ارزش سئو تولید محتوا چقدر است؟‌
‏ ○ ۱۶ فاکتور مهم محتوای سئو شده
‏ ○ برای سئو تولید محتوا آماده هستید؟


🔸 محتوا چیست؟

‏برای محتوا نمی‌توان یک تعریف خیلی دقیق و ثابتی را بیان کرد. بازاریابان در سراسر دنیا، تعریف‌های مختلفی را برای محتوا بیان کردند، اما همه این تعریف‌ها در درون خود، معنای یکسانی دارند. هایدی کوهن یکی از افراد شناخته شده جهان در حوزه بازاریابی، محتوا را به صورت زیر تعریف کرده است:

‏محتوا، اطلاعات مفید و با کیفیتی است که یک داستان و موضوعی را ارائه می‌دهد، البته به شیوه‌ای که بتواند با مخاطب ارتباط برقرار کرده و حسی را به او منتقل کند. محتوا می‌تواند به صورت آنلاین و آفلاین ارائه شود. محتوا می‌تواند در قالب‌های مختلف متنی، تصویری، ویدیویی و صوتی ایجاد شده و پیام مورد نظر را به مخاطب ارائه دهد.

‏در کنار درک تعریفی که هایدی کوهن از محتوا دارد، باید بدانید که محتواهای آنلاین همیشه با کیفیت نیستند؛ یعنی لزوماً هر محتوایی که در فضای وب منتشر شده است، با کیفیت نیست و تاثیر مثبت بر روی سئو سایت نخواهد گذاشت. حتی در برخی موارد ممکن است که محتوا به دلیل نداشتن کیفیت لازم، نتیجه عکس داشته باشد.


🔸 ارزش سئو تولید محتوا چقدر است؟‌

‏چرا محتوای سئو شده مهم است؟‌ ارزش سئوی محتوا چقدر است؟ اصلاً محتوا چه ارتباطی با سئو دارد و چرا مهم است؟ چگونه مطمئن شویم که محتوای ما با ارزش است و بر روی سئو سایت ما تاثیر مثبت دارد؟ این موارد، سوالات رایجی است در ارتباط با محتوا و سئو تولید محتوا مطرح است که در ادامه، به آنها می‌پردازیم.

‏منظور از سئو تولید محتوا، ایجاد محتوای محتوایی با اولویت متن است که یک‌سری ویژگی‌های مشخصی را داشته باشد. وقتی این ویژگی‌ها را در محتوای خود بگنجانید، ارزش سئویی آن را به حداکثر رسانده و بدین شکل، احتمال رتبه گرفتن آن را افزایش می‌دهید. اما بدون این ویژگی‌ها، محتوای شما ارزش زیادی نخواهد داشت و نمی‌تواند تاثیر ملموسی بر روی رتبه و افزایش ترافیک سایت ایجاد کند.

‏با اینکه کیفیت محتوا از اهمیت زیادی برخوردار است، اما تولید محتوای با کیفیت و جذاب، تنها یکی از قطعه‌های پازل سئو است. برای اینکه بتوانید این پازل را تکمیل کرده و در موتور جستجوی گوگل رتبه مناسبی به دست آورید، در کنار محتوای با کیفیت، باید فاکتورهای سئویی را نیز در آن رعایت کنید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 سئو تولید محتوا چیست؟ – ۱۶ فاکتور اصلی محتوای سئو شده — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️فروش سریع Flash Sale چیست؟ + راهنمای ۸ مرحله‌ای جامع برای اجرای flash sale موفق

‏مدل فروش Flash Sale مواقعی استفاده می‌شود که فروشگاه‌های آنلاین، در یک بازه زمانی کوتاه و محدود، تخفیف‌های ویژه و بالا را ارائه می‌دهند، از این رو با نام «فروش فوری» نیز شناخته می‌شود. یکی از اهداف اصلی فروش Flash Sale، ترغیب و تحریک مشتریان به خرید، از طریق تخفیفهای قابل توجه در مدت زمان کوتاه است. این نوع از تخفیف‌ها و تبلیغات، به مشتریان فوریت را انتقال می‌دهد که همین فوریت و محدود بودن زمان، آن‌ها را ترغیب می‌کند تا خرید خود را در این زمان کوتاه انجام داده و فرصت را برای دریافت این تخفیف شگفت‌انگیز و فوق‌العاده از دست ندهند. شرکت‌ها و فروشگاه‌‌های آنلاین، این استراتژی را معمولاً در زمان‌هایی به کار می‌برند که بخواهند انبار خود را از اجناس باقی مانده فصل قبل خالی کنند و یا این‌ که بخواهند در مدت زمان کوتاهی فروش خودشان را افزایش دهند. با ادامه این مطلب از وبلاگ کاپریلا همراه ما باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تفاوت استراتژی فروش Flash Sale با سایر روش‌ها
‏ ○ فروش Flash Sale برای چه کسب و کارهایی مناسب است؟
‏ ○ مدل فروش فلش چه معایبی دارد؟
‏ ○ ۸ نکته برای اینکه فروش Flash Sale عالی را تجربه کنید.
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 تفاوت استراتژی فروش Flash Sale با سایر روش‌ها

‏اگر شما هم می‌خواهید فروش فروش «فلش سیل» را برای فروشگاه اینترنتی خود به کار ببرید، باید بدانید که فروش فلش سیلز با فروش معمولی آنلاین سه تفاوت اصلی و اساسی دارد که این تفاوت‌ها به شرح زیر است:

‏– تخفیف‌های ارائه شده و تبلیغات انجام شده در فروش فوری، از تخفیفهایی که همیشه ارائه می‌کردید، بیشتر است. منظورمان این است که این تخفیفها در فروش فوری برای مشتریان، گزینه‌‌ای عالی و بهتر از چیزی است که همیشه به آن‌ها ارائه می‌دادید. برای مثال، رقم تخفیف بسیار بالا بوده، یعنی رقم تخفیفی که مشتری قبل‌تر از شما ندیده‌ است.

‏– مدت زمان فروش Flash Sale بسیار محدود و کم است، در حالی که تخفیف‌های عادی فروشگاه اینترنتی شما ممکن است زمان طولانی باقی بماند.

‏– فروش Flash Sale برای محصولات محدودی در نظر گرفته می‌شود نه همه محصولات. به طور مثال می‌توانید برای محصولاتی که فصلی هستند و می‌خواهید موجودی انبار آن‌ها را خالی کنید، این نوع مدل فروش را در نظر بگیرید.

‏فروش Flash Sale معمولاً نوعی استراتژی‌ است که برای مناسبت‌‌های خاص مثل شب یلدا، روز ولنتاین، عید نوروز، حراجی‌های فصلی و… اجرا می‌شود. اگر چه برخی از فروشگاه‌های آنلاین، Flash Sale را به عنوان یک استراتژی همیشگی و مدلی از کسب و کارشان به کار می‌برند. در ایران، این مدل فروش شناخته شده نیست و تقریباً استفاده نمی‌شود اما در سطح جهان، فروشگاه‌های اینترنتی متعددی هستند که فقط با روش Flash Sale به فروش محصولات خود می‌پردازند.


🔸 فروش Flash Sale برای چه کسب و کارهایی مناسب است؟

‏در این ارتباط باید بدانید که بیزنس‌های مختلف می‌توانند فروش Flash Sale را به شکل آنلاین انجام دهند، اما با این حال نمی‌توان گفت که هر کسب ‌و کاری می‌تواند از این شیوه استفاده کند و این استراتژی برایش مناسب است. اگر هنوز نمی‌دانید که فروش Flash Sale برای کسب و کار شما مناسب است یا خیر، به موارد زیر توجه نمایید:

‏اگر یک یا چند تا از محصولات عالی شما مطابق انتظارتان فروش نرفته است و حالا از آن‌ها موجودی اضافه دارید، استراتژی Flash Sale بسیار مناسب خواهد بود. در چنین شرایطی با فروش Flash Sale، موجودی‌های اضافه فروشگاه شما فروش رفته و جا در انبار برای محصولات جدید باز می‌شود و همچنین می‌توانید وفاداری مشتریان را افزایش دهید و احتمال خرید مجدد آن‌ها را بالا ببرید.

‏وقتی که زمان و موجودی محصولات را محدود می‌کنید، مشتریان زیادی را ترغیب می‌کنید که این محصول را خریداری کنند، زیرا آن‌ها نگران می‌شوند که این محصول را از دست بدهند. با فروش Flash Sale می‌توانید مشتریان جدید را نیز مجددا جذب کنید و با آن‌ها تعامل بگیرید، زیرا با تخفیف زیاد در مدت زمان کوتاه، به مشتریان احتمالی این امکان را می‌دهید که با هزینه و ریسک کمتری، محصول شما را امتحان کنند و اولین تجربه خرید خود را انجام دهند و به یک مشتری جدید تبدیل شوند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 فروش سریع Flash Sale چیست؟ + راهنمای ۸ مرحله‌ای جامع برای اجرای flash sale موفق — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: کسب‌وکار و استارتاپ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‏‌‌
✳️ ۱۰ دلیل افت جایگاه سایت در گوگل – کاهش ترافیک ارگانیک با افت سئوی سایت

‏افت جایگاه سایت در گوگل، شاید روزی برای شما هم اتفاق بیفتد؛ فهرست نتایجی که گوگل به کاربران پیشنهاد می‌کند، به‌طور پیوسته در حال تغییر است و جایگاه وب‌سایت‌ها در یک رقابت تنگاتنگ، دائماً بالا و پایین می‌شود. اینکه صفحات سایتتان در صفحه نتایج جستجوی گوگل (SERP) ایندکس شوند و به‌مرور زمان جایگاه بهتری بگیرند، بسیار جذاب و هیجان‌انگیز است. اما این سکه روی دیگری هم دارد و گاهی داستان می‌تواند کاملاً بر عکس باشد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ دلیل اول: جریمه‌های گوگل
‏ ○ دلیل دوم: به‌روزرسانی الگوریتم‌های گوگل
‏ ○ دلیل سوم: بازخورد دریافتی از بازدیدکنندگان
‏ ○ دلیل چهارم: اِعمال تغییرات بنیادی در سایت
‏ ○ دلیل پنجم: سرعت بالا آمدن سایت
‏ ○ دلیل ششم: عملکرد بهتر رقبا
‏ ○ دلیل هفتم: حذف بک ‌لینک‌ها
‏ ○ دلیل هشتم: بهینه‌سازی بیش از حد
‏ ○ دلیل نهم: تبلیغات PPC گوگل ادز
‏ ○ دلیل دهم: Mobile-first indexing



🔸 دلیل اول: جریمه‌های گوگل

‏یکی از رایج‌ترین دلایل افت جایگاه سایت در گوگل، اِعمال پنالتی یا جریمه بر وب‌سایت شماست. زمانی که کارشناسان انسانی گوگل به این واقعیت پی می‌برند که دستورالعمل‌های کیفی گوگل وب‌مستر در صفحات وب‌سایت رعایت نمی‌شوند، نسبت به مجازات سایت متخلف، اقدام می‌کنند. این مجازات بنا به دلایل مختلفی انجام می‌پذیرد که هک شدن سایت، انتشار اسپم (هرزنامه)، بک لینک‌های غیر طبیعی (سئو کلاه سیاه)، لینک‌های فریبنده، انتشار محتوای بی‌کیفیت، ریدایرکت‌های ناخواسته و کلوکینگ (مخفی‌کاری) از آن جمله‌اند. سایت‌هایی که برای بهبود رتبه، به روش‌های غیر مجازِ این‌چنینی متوسل می‌شوند، در نهایت طعم تلخ مجازات گوگل را خواهند چشید. این سناریو، شاید دیر و زود داشته باشد، اما مطمئناً سوخت و سوز ندارد!


🔸 دلیل دوم: به‌روزرسانی الگوریتم‌های گوگل

‏یکی دیگر از دلایل شناخته‌شده‌ی افت جایگاه سایت، تغییر در الگوریتم‌های گوگل و به‌روزرسانی آن‌هاست. منظور از الگوریتم، سازوکاری است که سایت‌ها بر اساس آن‌ها در صفحه نتایج گوگل، رتبه‌بندی شده یا اصطلاحاً رنک (Rank) می‌گیرند.

‏تغییرات الگوریتمی به دو شکل می‌توانند بر رتبه سایت شما تأثیر بگذارند. گاهی ممکن است با ارائه‌ی یک الگوریتم کاملاً جدید از جانب گوگل روبرو باشیم و گاهی هم این تغییر، ناشی از اِعمال به‌روزرسانی‌های جزئی و مستمر بر الگوریتم‌های موجود است. الگوریتم رقص (Google Dance) می‌تواند مثال خوبی برای بررسی اُفت جایگاه سایت به‌واسطه تغییرات الگوریتمی باشد. الگوریتمی که گوگل بر مبنای آن، هر از گاهی صفحاتی را که رتبه پایین‌تری در SERP دارند به صفحات اول می‌آورد تا بر اساس میزان رضایت کاربران از محتوای آن صفحات، درباره جایگاه اصلی آن‌ها تصمیم‌گیری کند. در این حالت، سایت‌هایی که در صفحات اول و دوم قرار گرفته‌اند، به‌طور موقت به صفحات پایین‌تر انتقال می‌یابند و البته اگر محتوای آن‌ها واقعاً جزء بهترین‌ها باشد، خیلی زود مجدداً جایگاه سابقشان را به دست می‌آورند.

‏افت جایگاه سایت به‌واسطه ارائه یا به‌روزرسانی الگوریتم‌ها، با افت جایگاه آن به‌واسطه مجازات گوگل دو تفاوت عمده دارد. اول اینکه در بحث به‌روزرسانی الگوریتمی، تنزل جایگاه سایت، به‌صورت کاملاً خودکار و توسط ربات‌های گوگل انجام می‌شود در حالی‌که در بحث مجازات، این کارکنان انسانی گوگل هستند که به‌صورت دستی، جایگاه سایت را تغییر می‌دهند. دومین تفاوت آن است که در بحث به‌روزرسانی الگوریتم‌ها، اساساً تخلفی رخ نداده و جایگاه همه سایت‌ها در صفحه نتایج، تغییر می‌کند. در حالی‌که مجازات، صرفاً شامل سایت‌هایی می‌شود که به هر دلیلی، از قوانین گوگل عدول کرده‌اند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۱۰ دلیل افت جایگاه سایت در گوگل – کاهش ترافیک ارگانیک با افت سئوی سایت — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌‌‌ ‌
✳️ مدل ۵ مرحله‌ای محصول کاتلر چیست؟

‏فیلیپ کاتلر، اقتصاددان و بازاریاب مشهور بین المللی، معتقد است که محصول، فراتر از یک کالا بوده و برای آن ۵ سطح را در نظر گرفته است که این سطوح، با نام مدل ۵ مرحله‌ای محصول کاتلر شناخته می‌شود. از نظر فیلیپ کاتلر، به محصول نباید صرفاً به عنوان یک جسم نگاه کرد، بلکه محصول فراتر از یک کالا بوده و به آن باید نگاه عمیق‌تری داشته باشیم. کالا و محصولی که به راحتی قابل مشاهده و لمس کردن است و می‌تواند نیازی از مصرف‌کننده را برطرف نماید، یا خدماتی که به سادگی توسط مشتریان دریافت می‌شود را باید با نگاه عمیق‌تری مورد بررسی قرار داد، زیرا که مصرف‌کنندگان، برداشتی عمیق‌تر و پیچیده‌تر از محصولات و خدمات دارند. فیلیپ کاتلر اعلام کرد که هر محصول باید از ۵ سطح مختلف که مورد نظر مشتری است، بررسی شود، که این همان مدل ۵ مرحله‌ای محصول کاتلر می‌باشد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ فیلیپ کاتلر کیست؟
‏ ○ معرفی مدل ۵ مرحله‌ای محصول کاتلر و راهنمای استفاده از آن
‏ ○ جمع‌بندی مدل ۵ مرحله‌ای محصول کاتلر


🔸 فیلیپ کاتلر کیست؟

‏فیلیپ کاتلر یک نام شناخته شده در دنیای بازاریابی است که به عنوان پدر بازاریابی مدرن در جهان شناخته می‌شود. او در حوزه بازاریابی بیش از ۱۰۰ مقاله و ۸۰ جلد کتاب منتشر کرده است که کتاب‌های او به زبان‌های مختلف در سراسر دنیا از جمله زبان فارسی ترجمه شده است. در حال حاضر، کتاب اصول بازاریابی کاتلر به عنوان معتبرترین منبع درسی و آموزشی بازاریابی در کشورهای مختلف از جمله در کشور ما مورد استفاده قرار می‌گیرد. مدل ۵ مرحله‌ای محصول، یکی از نظریات او است که موضوع صحبت ما در این مقاله می‌باشد.


🔸 معرفی مدل ۵ مرحله‌ای محصول کاتلر و راهنمای استفاده از آن

‏در این مدل، ۵ سطح، بر اساس انتظارات و نیازهای مشتریان در ارتباط با یک محصول، شناسایی شده است که این انتظارات شامل آرزوها و آرمان‌های ادراکی مشتریان و ارتباطات عاطفی آن‌ها با محصول می‌باشد. ۵ سطح محصول که بر اساس عوامل ذکر شده، ایجاد شده است به شرح زیر می‌باشد:

‏در مدل ۵ مرحله‌ای محصول کاتلر، مزیت اصلی، دلیل اصلی خریدار برای خرید یک محصول می‌باشد. برای مثال مزیت اصلی یک پالتو، گرم نگه داشتن بدن در فصل سرما است، مزیتی که نیاز شما برای گرم ماندن در فصل زمستان را برطرف می‌کند. در واقع همین گرم ماندن بدن دلیل اصلی برای خرید پالتو توسط همه مشتریان خواهد بود. به بیان دیگر مزیت اصلی محصول، نیاز اصلی خریدار را برای خرید یک محصول را بیان می‌کند.

‏بازاریابان از این ویژگی در مدل ۵ مرحله‌ای محصول کاتلر برای پیشنهاد اصلی و اساسی استفاده می‌کنند. طبق این سطح، محصول باید نیاز اصلی مشتری را برطرف کند و بتواند به خوبی این کار را انجام دهد. به طور مثال اگر محصول معیوب باشد و کار نکند، ۴ سطح دیگر معنایی برای مشتری نخواهد داشت و تمام تلاش‌‌های بازاریابی به نوعی هدر می‌رود. بنابراین محصول در درجه اول باید بتواند آن نیاز اصلی و اساسی مشتری که چیستی و چرایی تولید محصول بوده است را برطرف کرده و پاسخ دهد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 مدل ۵ مرحله‌ای محصول کاتلر چیست؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

✳️ بازاریابی اینترنتی چیست؟ معرفی انواع بازاریابی آنلاین و مزایای آن

‏در این سال‌ها کمتر کسی را پیدا می‌کنید که حداقل یک بار کارش به اینترنت گره نخورده باشد. این تکنولوژی، انسان‌ها را به هم نزدیک کرده و سطح رفاه آن‌ها را بسیار بالا برده است. چه کارهایی که قبل از اینترنت به ساعت‌ها وقت و تلاش نیاز داشت، اما اکنون آن‌ها را به‌سرعت انجام می‌دهیم. کسب و کارها نیز به دنبال استفاده از امکانات این تکنولوژی رفتند و در بستر اینترنت حضور پیدا کردند. به همین دلیل بازاریابی اینترنتی (Internet marketing) و یا بازاریابی آنلاین (Online marketing) با هدف کمک به کسب و کارها در بستر آنلاین شکل گرفت.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بازاریابی اینترنتی چیست؟
‏ ○ تفاوت بازاریابی اینترنتی با دیجیتال مارکتینگ چیست؟
‏ ○ مزایای استفاده از بازاریابی اینترنتی چیست؟
‏ ○ اجزای مورد نیاز در بازاریابی آنلاین چیست؟
‏ ○ انواع روش‌های بازاریابی اینترنتی چیست؟
‏ ○ جمع‌بندی بازاریابی اینترنتی


🔸 بازاریابی اینترنتی چیست؟

‏به استفاده از اینترنت برای رساندن پیام و فعالیت‌های بازاریابی کسب و کارها به مشتریان مورد نظر خود، بازاریابی اینترنتی می‌گویند. هدف بازاریابی انجام فعالیت‌های مشخص و هدفمندی است که درنهایت کسب و کار را به سوددهی برساند. اگر این فعالیت‌ها در بستر آنلاین انجام شوند و از امکانات اینترنت برای رسیدن به این هدف استفاده شود، بازاریابی اینترنتی اتفاق افتاده است.

‏برخلاف روش‌های بازاریابی آفلاین که دستیابی به مشتری‌ در آن گران و سخت است (مثل تبلیغات تلوزیونی، بیلبوردها و …)، در بازاریابی آنلاین می‌توان با فعالیت‌های هدفمندتر و البته هزینه کمتر به مشتری‌های بیشتری دسترسی داشت. این کار بدون وجود دهکده جهانی اینترنت، در گذشته هرگز قابل انجام نبود.


🔸 تفاوت بازاریابی اینترنتی با دیجیتال مارکتینگ چیست؟

‏میان بازاریابی دیجیتال و بازاریابی اینترنتی شباهت‌های زیادی وجود دارد و ممکن است عده‌ای این دو عنوان را به‌جای هم نیز استفاده کنند؛ اما در واقع بازاریابی اینترنتی یک زیرمجموعه از بازاریابی دیجیتال است.

‏در بازاریابی دیجیتال از هر ابزار الکترونیکی و دیجیتال که بتوان در رسیدن به اهداف بازاریابی کمک گرفت، استفاده می‌شود؛ اما بازاریابی اینترنتی تنها کانال‌ها و ابزارهای که از اینترنت استفاده می‌کنند را شامل می‌شود. در این حالت روش‌هایی مانند تبلیغات تلویزیون‌های هوشمند، بیلبوردهای الکترونیکی، ساعت‌های هوشمند، گجت‌های پوشیدنی و … که جزئی از دیجیتال مارکتینگ هستند، هیچ کدام در بازاریابی اینترنتی وجود ندارند و استفاده نمی‌شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی اینترنتی چیست؟ معرفی انواع بازاریابی آنلاین و مزایای آن — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ آموزش سئو خارجی سایت (Off-Page Seo) با ۱۰ استراتژی موثر لینکسازی

‏اگر حتی کمی در حوزه سئو مطالعه کرده‌ باشید، باید بدانید که سئو خارجی و استراتژی لینک سازی، یکی از موارد مهم برای بهینه‌سازی سئویی سایت و دریافت رتبه بالاتر در نتایج موتورهای جستجو است. اما استراتژیهای لینک‌سازی طی این سال‌های اخیر تغییر پیدا کرده است و با روش‌‌های لینک‌سازی گذشته تفاوت دارد. با توجه به مهم بودن سئو خارجی (SEO Off-page) سایت، و تغییراتی که در روش‌های انجام آن ایجاد شده است، ما در این مقاله از مجله کاپریلا قصد داریم تا در مورد استراتژی‌های لینک‌سازی با شما صحبت کنیم. بنابراین اگر می‌‌‌خواهید سئو خارجی سایت را به درستی و مطابق با قوانین جدید گوگل در سال حاضر اجرا کرده و تاثیر آن را بر رتبه سایت خود مشاهده نمایید، مطالعه این مقاله تا انتها را از دست ندهید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ سئو خارجی چیست و از کجا آمده؟
‏ ○ آیا ساخت بک لینک ضروری است؟
‏ ○ لینک سازی طبیعی در سئو خارجی وبسایت چگونه است؟
‏ ○ استراتژی‌های مناسب برای سئو خارجی چیست؟
‏ ○ نتیجه‌گیری


🔸 سئو خارجی چیست و از کجا آمده؟

‏در گذشته، استراتژی‌های لینک‌سازی بر مبنای کمیت سنجیده می‌شد، یعنی تعداد بیشتر لینک‌های خارجی و بک‌لینک‌ها، تاثیر بهتری را بر روی سئو سایت ایجاد می‌کرد. اما حالا بازی عوض شده و مبنای سنجش بک لینک‌ها (بک‌‌لینک‌ به لینک‌های گفته می‌شود که از سایت‌های دیگر دریافت می‌کنیم، وقتی سایت A به سایت B لینک دهد یعنی برای سایت B بک لینک ایجاد شده است) از کمیت به کیفیت تغییر پیدا کرده است.

‏در حال حاضر اگر شما برای سایت خود لینک سازی خارجی را به کار می‌برید، باید به کیفیت لینک‌ها توجه کرده و بدانید که تاثیر لینک‌سازی‌ها به صورت تدریجی خود را نشان می‌دهد که همین تاثیر تدریجی، مشروط به کیفیت لینک‌سازی شما خواهد بود.

‏لینک‌سازی خارجی بی‌کیفیت نه تنها تاثیر مثبتی در سئوی سایت ندارد، بلکه جریمه گوگل را به همراه خواهد داشت و یک امتیاز منفی بزرگ برای سایت شما خواهد بود. برای اجرای سئو خارجی سایت و استراتژی لینک‌سازی تاثیرگذار، باید به کیفیت و اعتبار صفحاتی که از آن‌ها لینک دریافت می‌کنید، توجه نمایید. میزان اعتبار آن صفحات مستقیماً بر روی سایت شما و رتبه‌ای که می‌گیرید، تاثیر دارد.


🔸 آیا ساخت بک لینک ضروری است؟

‏ساخت بک لینک یکی از اقدامات ضروری است که باید برای هر سایتی انجام گیرد. موتورهای جستجو به بک لینک‌ها اهمیت زیادی می‌دهند و آن را به عنوان یکی از مهم‌ترین فاکتورها برای رتبه‌بندی سایت‌ها در نتایج جستجو در نظر می‌گیرند. موتورهای جستجو زمانی که می‌‌‌خواهند در مورد رتبه سایت شما تصمیم‌گیری کند و آن را در نتایج جستجو نمایش دهند، به بک لینک‌های آن توجه زیادی می‌کنند، این که چه تعداد بک لینک‌ را از چه سایت‌هایی و با چه کیفیتی و با چه کلمات کلیدی دریافت کردید. بنابراین می‌توان گفت که بک لینک‌ها به عنوان یک راه میانبر است که به وسیله آن بتوانید رتبه سایت خود را بهبود ببخشید و در نتیجه کاربران بیشتری را جذب سایت نمایید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش سئو خارجی سایت (Off-Page Seo) با ۱۰ استراتژی موثر لینکسازی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ راهکارهای دیجیتال‌ مارکتینگ برای استارت آپ‌ها

‏امروزه استارت آپ‌های بسیار زیادی را مشاهده می‌کنید که در حوزه‌های مختلف راه‌اندازی شده‌اند. بسیاری از آن‌ها روز به روز پیشرفت می‌کنند و بسیاری دیگر بعد از مدتی با افول و شکست مواجه می‌شوند؛ اما دلیل این پیروزی یا شکست چیست؟ دو استارت آپ را با شرایط یکسان در نظر بگیرید. یکی از تمامی ابزارهای در دسترس برای رشد و توسعه خود استفاده می‌کند و دیگری از ابزارها و فرصت‌های موجود هیچ استفاده‌ای نمی‌کند و یا استفاده‌ای بهینه ندارد. خوب قطعاً یکی با شکست مواجه می‌شود و دیگری با پیروزی. یکی از ابزارهای مفیدی که می‌تواند باعث پیشرفت و رشد یک استارت آپ شود و بازوی مهمی برای کسب و کارهای نوپا به شمار می‌رود، ابزارهای دیجیتال مارکتینگ است. ما در این مقاله از وبلاگ کاپریلا قصد داریم شما را با اهمیت بازاریابی دیجیتال در کسب و کارهای نوپا و استارت‌آپ‌ها آشنا کنیم. پس اگر شما به فکر راه‌اندازی استارتاپ یا یک کسب و کار کوچک برای خود هستید، همراه ما در این مقاله باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ منظور از استارت آپ چیست؟
‏ ○ چرا استارت‌اپ‌ها باید از دیجیتال مارکتینگ استفاده کنند؟
‏ ○ شیوه‌های برتر بازاریابی دیجیتال برای استارت آپ‌ها چیست؟
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 منظور از استارت آپ چیست؟

‏قبل از این که بخواهیم درباره اهمیت دیجیتال مارکتینگ برای استارتاپ‌ صحبت کنیم، بهتر است شما را با مفهوم استارت آپ آشنا کنیم. در حالت کلی استارت آپ (Startup) به مجموعه‌ای از فعالیت‌های تیمی گفته می‌شود که با یک ایده بکر و خلاقانه تجاری آغاز می‌شود. هدف اصلی استارت آپ‌ها حل مشکلات جامعه در قالب یک ارزش پیشنهادی است. اما استارت آپ‌ها یک چالش اساسی پیش‌روی خود دارند. این کسب و کارها باید خود را با استفاده از روش‌ها و ابزارها به جامعه هدف‌شان معرفی کنند. به همین منظور، آن‌ها باید به خوبی ابزارها و روش‌های بازاریابی مختلفی را به کار بگیرند؛ اما بحثی که در یک استارت آپ وجود دارد، بودجه است. این کسب و کارهای نوپا سرمایه آنچنانی ندارند پس باید به سراغ روش‌هایی برای معرفی خود بروند که کم هزینه و یا رایگان باشد. خبر خوب اینجاست که بازاریابی دیجیتال برای هر مشاغلی، چه کسب و کارهای بزرگ و چه کوچک، بدون توجه به میزان بودجه، در دسترس است.

‏با وجود توضیحات قبل، باید گفت که بازاریابی دیجیتال بسیار گستردگی دارد. اگر شما ابزارها و راهکارهای آن را به خوبی نشناسید، می‌توانید به راحتی در سروصدای فضای دیجیتال گم شوید. این بدان معناست که می‌توانید تلاش‌های خود را هدر دهید و نتایج کمی برای نشان دادن کسب و کار خود بگیرید. از سوی دیگر، اگر بازاریابی دیجیتال به نحوی درست صورت بگیرد، می‌تواند برند شما را همگانی کند و مشتریان زیادی برای شما جذب کند. همچنین استارت آپ شما با استفاده‌ی درست از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ می‌تواند زنده بماند و یا حتی به سرعت به یک تجارت پیشرفته و بزرگ تبدیل شود.



🔸 چرا استارت‌اپ‌ها باید از دیجیتال مارکتینگ استفاده کنند؟

‏تکنیک‌های مختلفی در حوزه دیجیتال مارکتینگ وجود دارد که می‌تواند برای پیشرفت کسب وکارهای نوپا و استارت آپ‌ها بسیار موثر باشد. همان‌گونه که در بالاتر گفتیم، استارت‌آپ‌ها در ابتدای شروع به فعالیت خود، دارای بودجه‌ای محدود هستند. به همین دلیل آن‌ها باید از روش‌های بازاریابی مناسب و بهینه استفاده کنند که هزینه بالایی برای آن‌ها نداشته باشد. یکی دیگر از اهمیت‌های دیجیتال مارکتینگ در استارتاپ‌ها این است که در این حوزه ابزارهای بسیار زیادی وجود دارد؛ از این‌رو استارت آپ‌ها می‌توانند با بهره‌گیری از هر یک از این آن‌ها، خود را به راحتی به بازار هدف‌شان معرفی کنند. آن‌ها با کمک این ابزارهای دیجیتال مارکتینگ می‌توانند در هر شرایطی بدون اینکه به مکان و زمان خاصی محدود باشند، خدمات و محصولات خود را به دیگران معرفی کنند. صاحبان کسب و کارهای نوپا قادر هستند با استفاده از دیجیتال مارکتینگ در استارت آپ خود، سود خود را در مدتی کم‌تر از سایر روش‌های بازاریابی، افزایش دهند. در حقیقت، دیجیتال مارکتینگ یک سکوی پرش برای استارت آپ‌ها است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 راهکارهای دیجیتال‌ مارکتینگ برای استارت آپ‌ها — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

✳️ اصول و روش‌های حرفه‌ای تولید محتوای فروشگاه اینترنتی

‏امروزه با توجه به افزایش خرید آنلاین، وسوسه افراد برای ساخت یک فروشگاه اینترنتی بسیار زیاد شده است. با وجود این موضوع، افرادی را در اطراف خود می‌بینید که به طور کلی از فروش فروشگاه اینترنتی خود رضایت چندانی ندارند. چالش‌های آن‌ها چیست؟ چرا برخی با یک فروشگاه اینترنتی، دارای یک کسب و کار بسیار بزرگ مانند دیجیکالا، زنبیل، مقداد آی‌تی و … شدند و برخی دیگر فروش بسیار کمی از فروشگاه آنلاین خود دارند؟ یکی از دلایلی که میتواند باعث رشد و یا افت فروشگاه اینترنتی شود، نداشتن یک استراتژی محتوایی مناسب است. بسیاری از صاحبان کسب و کار هنوز بازاریابی محتوا را جدی نگرفته‌اند و اصول درستی را در تولید محتواهای فروشگاه اینترنتی خود استفاده نمی‌کنند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ چرا بازاریابی محتوایی سبب افزایش نرخ تبدیل فروشگاه اینترنتی می‌شود؟
‏ ○ استراتژی تولید محتوا در فروشگاه‌ اینترنتی
‏ ○ نتیجه‌گیری


🔸 چرا بازاریابی محتوایی سبب افزایش نرخ تبدیل فروشگاه اینترنتی می‌شود؟

‏بسیاری از صاحبان کسب و کار این سوال را می‌پرسند که چرا بازاریابی محتوایی باعث افزایش نرخ تبدیل و فروش بیشتر می‌شود؟ بهتر است اینگونه پاسخ بدهیم که تولید محتوا، زمینه‌ساز برقراری ارتباط میان شما و مشتری‌هایتان است. مشتریان همیشه دوست دارند با شما به عنوان صاحب یک فروشگاه اینترنتی در ارتباط باشند.

‏فرض کنید یک فرد به یک فروشگاه حضوری مراجعه کرده و قصد خرید یک کفش را دارد. هنگامی که صاحب مغازه درباره ویژگی‌های محصول صحبت می‌کند، مشتری نیز با او ارتباط برقرار می‌کند و درباره موضوعات دیگر در خصوص کفش از صاحب مغازه سوال می‌پرسد. دقیقاً مشتریان شما هم که قصد خرید اینترنتی دارند، همین ویژگی را دارند و دوست دارند که با شما بیشتر تعامل داشته باشند. اگر نقش خود را در برقرار ارتباط با مخاطب به خوبی ایفا کنید، او همیشه مشتری وفادار شما خواهد ماند. همچنین مطمئناً وبسایت فروشگاهی شما را به افراد دیگری نیز معرفی می‌کند که همین امر موجب بالا رفتن نرخ تبدیل و افزایش فروش می‌شود.


🔸 استراتژی تولید محتوا در فروشگاه‌ اینترنتی

‏اگر تا به امروز محتوای مناسبی برای فروشگاه اینترنتی خود ایجاد نکردید با ما همراه باشید تا در ادامه با روش‎‌هایی کاربردی تولید محتوا فروشگاه اینترنتی خود را شروع کنید. به طور کلی محتوای فروشگاه اینترنتی دارای دو کانال است: تولید محتوای صفحه محصول و تولید محتوای سایر صفحات (به جز صفحه محصول).

‏نوشتن محتوای صفحه محصول برای یک فروشگاه اینترنتی به نسبت سایر محتواهای فروش از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. محتوای صفحه محصول باید آنقدر کامل و جامع باشد که مشتری با خواندن آن اقدام به خرید کند. به همین دلیل محتوای بارگذاری در این صفحه باید دارای برخی ویژگی‌های مهم باشد. محتوای صفحه محصول باید دارای دو بخش اصلی باشد:

‏در این بخش، توضیحات فنی یک محصول نوشته می‌شود. برای مثال ابعاد، اندازه، رنگ و مشخصات دقیق محصول. توضیحات این محصول بسته به نوع آن متفاوت خواهد بود. محتوای این بخش باید دقیق از جزئیات محصول بگوید. نوشتن محتوای در این بخش از دو جهت حائز اهمیت است:



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 اصول و روش‌های حرفه‌ای تولید محتوای فروشگاه اینترنتی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تولید محتوا | کسب‌وکار و استارتاپ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌‌
✳️ رپورتاژ خبری چیست و چه کاربرد و مزیت‌هایی دارد؟

‏در دنیای بازاریابی، روش‌های مختلفی برای تبلیغات وجود دارد که از آن‌ها می‌توان برای برندسازی، افزایش فروش و معرفی کسب و کارها به مشتریان خود استفاده کرد. توسعه فضای آنلاین و مجازی بر تنوع روش‌‌های تبلیغاتی افزوده است. در این مقاله از مجله کارپریلا می‌‌‌‌خواهیم شما را با یکی از محبوب‌ترین روش تبلیغاتی آنلاین یعنی رپورتاژ خبری ‌آشنا کنیم و در مورد کاربردها و مزیت‌های آن نیز صحبت کنیم چون به شما در امر برندسازی، فروش و روابط عمومی کمک می‌کند و از طرف دیگر، مزایای زیادی برای سئو سایت شما خواهد داشت.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تعریف دقیق رپورتاژ خبری
‏ ○ مزایای رپورتاژ خبری
‏ ○ ویژگی‌های رپرتاژ خبری
‏ ○ آیا همه کسب و کارها به انتشار رپورتاژ خبری نیاز دارند؟‌
‏ ○ رپورتاژ خبری را در چه سایت‌هایی انتشار دهیم؟
‏ ○ سخن پایانی


🔸 تعریف دقیق رپورتاژ خبری

‏رپورتاژ خبری یکی از روش‌‌های محبوب تبلیغات اینترنتی است که توسط بسیاری از کسب و کارها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در حقیقت نوعی از تبلیغات غیر مستقیم است، زیرا در این شیوه، پیام تبلیغاتی مد نظر در قالب یک محتوای با کیفیت در سایر سایت‌ها به کاربر ارائه می‌شود، محتوایی که به مخاطب اطللاعات مفیدی را ارائه می‌کند و نیاز و خواسته وی را پاسخ می‌دهد و از طرفی هم، به اهداف تجاری شرکت و روابط عمومی آن کمک می‌کند.

‏رپورتاژ خبری محتوای متنی و یا مقاله‌ای است که کسب و کارها آن را تدوین کرده‌اند و در ازای پرداخت هزینه، از سایت‌های خبری پربازدید می‌خواهند تا آن خبر را منتشر کنند. این کار، یک شیوه تبلیغاتی غیر رایگان است که در ازای پرداخت هزینه منتشر می‌شود.

‏در تعریفی دیگر، رپورتاژ خبری مطلب و پستی است که به نظر می‌رسد که یک مقاله باشد، اما در واقع یک محتوای تبلیغاتی پولی است که با پرداخت مبلغی در سایت‌های پربازدید منتشر شده است. در این محتواها، مانند سایر محتواهای انتشار داده شده در سطح وب، قرار است اطلاعاتی به کاربر ارائه شود، اما در پشت این ارائه محتوا، اهدافی تبلیغاتی نهفته است، تبلیغاتی که باید بتواند بر روی مخاطب تاثیر بگذارد و او را به انجام عمل مورد نظر تبلیغ‌دهنده ترغیب کرده و یا اثر خاصی را در ذهن او بر جای بگذارد.


🔸 مزایای رپورتاژ خبری

‏این روش در مقایسه با سایر روش‌های تبلیغاتی به ویژه تبلیعات سنتی از تاثیرگذاری بسیار بالاتری برخوردار است، ضمن این که هزینه کمتری دارد. هزینه مناسب و تاثیرگذاری بالا، از جمله دلایل مهمی است که رپورتاژ خبری را به یکی از شیوه‌‌های محبوب تبلیغاتی در میان بازاریابان و صاحبان کسب و کارها تبدیل کرده است. اما باید به خاطر داشته باشید هر روش تبلیغاتی از جمله همین رپورتاژ خبری، زمانی می‌تواند تاثیرگذاری مناسب را داشته باشد که به درستی انجام گیرد. برای اینکه از نحوه اجرای این روش اطلاعات کاملی را به دست آورید، با ما تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

‏لازم به ذکر است که رپرتاژ خبری برای اهداف متعددی استفاده می‌شود که هر هدف، مزایای خاصی را برای برند به همراه می‌آورد:

‏– بهبود روابط عمومی آنلاین برند

‏– آگاه‌سازی از برند

‏– اطلاع‌رسانی از رویدادها، جشنواره‌ها و … با هدف افزایش فروش

‏– لینک بیلدینگ برای بهبود سئو سایت



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 رپورتاژ خبری چیست و چه کاربرد و مزیت‌هایی دارد؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین | سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ روش‌های پروموت وبلاگ | آموزش تبلیغ وبلاگ به زبان ساده

‏بسیاری از مدیران وبسایت‌ها هر روز زمان بسیار زیادی را صرف نوشتن و انتشار پست‌های وبلاگ خود می‌کنند؛ اما در بسیاری از مواقع، نتیجه دلخواه خود را دریافت نمی‌کنند. یعنی پست‌های وبلاگ سایت‌شان برخلاف تصوری که دارند، دیده و خوانده نمی‌شود و یا بر روی مخاطب اثرگذاری لازم را ندارد. همیشه یکی از چالش‌های بزرگ بعد از خلق محتوا، این است که ترافیک سایت خود را بالا ببرید تا مخاطبین شما مقالات جدیدتان را مطالعه کنند. بسیاری معتقدند تنها سئو برای خواندن شدن مقالات کافی است. سئو و یا بهینه‌سازی موتورهای جستجو برای هر وبسایتی لازم است اما کافی نیست و داشتن سئوی خوب به معنای تضمین خوانده شدن مقالات وبلاگ شما نیست. اینجا باید به پروموت کردن پست وبلاگ خود فکر کنید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ پروموت کردن پست وبلاگ به چه معناست؟
‏ ○ روش‌های موثر در پروموت کردن وبلاگ چیست؟
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 پروموت کردن پست وبلاگ به چه معناست؟

‏پروموت کردن یا همان ارتقاء دادن پست وبلاگ به معنای تلاش برای تشویق مخاطب به بازدید از سایت و خواندن پست‌های جدید است. یعنی شما مخاطب وبسایت خود را با خواندن یک مقاله تشویق کنید تا مقالات دیگر سایت شما را نیز مطالعه کند. پروموت کردن پست‌های وبلاگ با روش‌های مختلفی قابل انجام است.


🔸 روش‌های موثر در پروموت کردن وبلاگ چیست؟

‏از برخی محتواهای قدیمی خود که در طولی از زمان پرمخاطب بوده‌اند، می‌توانید مجدداً استفاده کنید؛ اما همه پست‌های شما دارای ویژگی استفاده مجدد نیستند. پست‌هایی را می‌توانید مجدداً از آن‌ها استفاده کنید که به اصطلاح، محتوا سبز وبسایت شما باشند. یعنی همیشه بازدید خوبی برای وبسایت به همراه دارند و دائماً خوانده می‌شوند و تاریخ انقضا ندارند. محتواهای سبز به دلیل ماهیتی که دارند، می‌توانند به طور مستمر آپدیت شوند و مطالب جدید به آنها اضافه شود و … تا ارزش محتوایی بیشتری از قبل پیدا کنند.

‏شما می‌توانید پست‌‎های با ارزش خود را در قالب‌های مختلف دیگر مجدد استفاده کنید. برای مثال، می‌توانید آن‌ها را یک بار دیگر در فرمت‌هایی مثل پادکست، ویدیو و یا اینفوگرافیک‌های جذاب بر روی سایت‌های اشتراک‌گذاری این مدل محتواها و… قرار دهید تا از طریق آن‌ها مجدد بازدیدکننده دریافت کنید و مخاطب را به خواندن مقالات دیگر خود تشویق کنید. این یکی از روش‌های بسیار خوب برای پروموت کردن پست وبلاگ شما خواهد بود.

‏همچنین با گذاشتن یک دکمه کال تو اکشن می‌توانید خوانندگان خود را برای خواندن مقالات خود ترغیب کنید. برای مثال، به خوانندگانی که این مطلب را می‌خوانند ۲۰ درصد تخفیف دهید تا بتوانند با چند درصد تخفیف دوره شما را شرکت کنند. یا برای مثالی دیگر، آن‌ها را تشویق کنید که اگر مقاله را تا آخر بخوانند، کتاب صوتی رایگان هدیه می‌دهید. استفاده مجدد از محتوا، ترافیک سایت را بالا خواهد برد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 روش‌های پروموت وبلاگ | آموزش تبلیغ وبلاگ به زبان ساده — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تولید محتوا | سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌
✳️ آموزش دی اکتیو اینستاگرام — راهنمای تصویری کامل

‏شاید تصورتان این باشد که دی اکتیو اینستاگرام کار پیچیده‌ای است؛ در صورتی که اصلاً اینطور نیست! شما برای انجام دادن دی اکتیو اینستاگرام باید وارد یک آدرسی شوید و فقط با چند کلیک اکانت اینستای خود را غیرفعال کنید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ آموزش دی اکتیو اینستاگرام
‏ ○ حرف آخر


🔸 آموزش دی اکتیو اینستاگرام

‏اگر می‌خواهید اکانت اینستاگرام خود را موقتاً غیرفعال کنید، مراحل زیر را انجام دهید.

‏سایت اینستاگرام را در مرورگرتان وارد کنید.

‏اولین مرحله این است که از طریق مرورگرتان وارد سایت اینستاگرام شوید.


🔸 حرف آخر

‏شما فقط امکان دی اکتیو اینستاگرام آن هم یکبار در هفته را دارید. خاطرتان باشد که هر زمانی که وارد سایت اینستاگرام شوید و اطلاعات حساب‌تان را وارد کنید، اکانت شما به اصطلاح انگلیسی Reactivate یا مجدداً فعال می‌شود.

‏راستی تابحال برایتان سوال پیش آمده که لینک‌هایی که برخی افراد در بیو اینستاگرام‌شان درج می‌کنند و وقتی آن را باز می‌کنید چند لینک دیگر در صفحه وجود دارد را چطور به وجود می‌آورند؟ بهلینک ابزار رایگانی است که به شما کمک می‌کند تا این کار را انجام دهید.

‏اگر این مطلب برای شما مفید بوده است، آموزش‌ها و مطالب زیر نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش دی اکتیو اینستاگرام — راهنمای تصویری کامل — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه‌های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌‌
✳️ ۱۰ روش موثر و رایگان افزایش بازدید سایت

‏اگر شما هم صاحب یا مدیر یک وبسایت و یا یک فروشگاه اینترنتی هستید، به خوبی می‌دانید که بالا بردن ترافیک و افزایش بازدید سایت، مستقیماً با افزایش فروش و درآمد شما رابطه مستقیم دارد. به همین دلیل شما باید هر روز و هر ماه تلاش کنید تا ترافیک و بازدید سایت خود را افزایش دهید. ما در این مقاله قرار است روش‌های موثر و رایگانی را جهت افزایش بازدید سایت به شما معرفی کنیم چون اکثر کسب و کارهای اینترنتی، هر روزه محصولات و خدمات بسیار زیادی را برروی سایت خود بارگزاری می‌کنند، اما با این وجود، فروش خوبی ندارند. پس با ما در این مطلب از وبلاگ کاپریلا همراه باشید تا این مشکل را برای همیشه حل کنید و تنها با چند راهکار ساده بتوانید بازدید سایت خود را افزایش دهید و فروش بیشتری داشته باشید. علاوه برفروش بیشتر، با بالا رفتن ترافیک ساده، محتواهای شما نیز بیشتر مورد مطالعه قرار می‌گیرند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بهینه‌سازی وبسایت برای موتورهای جستجو (سئو)
‏ ○ نوشتن مقالات پربازدید برای افزایش بازدید سایت
‏ ○ گرفتن بک لینک
‏ ○ انتشار محتوای سایت در شبکه‌های اجتماعی
‏ ○ استفاده از برچسب‌ها در شبکه‌های اجتماعی
‏ ○ استفاده از صفحه فرود (Landing Page) برای افزایش بازدید سایت
‏ ○ استفاده از عناوین و کلمات کلیدی بلند
‏ ○ ایمیل مارکتینگ
‏ ○ پست مهمان و انتشار محتوا در وبسایت‌های دیگر
‏ ○ تحلیل و بررسی رقبا برای افزایش بازدید وبسایت


🔸 بهینه‌سازی وبسایت برای موتورهای جستجو (سئو)

‏یکی از بهترین‌های روش‌هایی که باعث افزایش تضمینی و باکیفیت بازدید سایت می‌شود، بهینه‌سازی صفحات سایت برای تمامی موتورهای جستجو به خصوص گوگل است. اگر شما به دنبال جذب بازدیدکننده طبیعی هستید، باید حتماً به این نکته توجه کنید و وبسایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید. در این صورت، ترافیک واقعی و هدفمندی را به دست خواهید آورد. سئو (SEO) روشی است که با کیفیت‌ترین مخاطبین را به سمت سایت شما هدایت می‌کند. پس می‌توان به جرات گفت سرمایه‌گذاری بر روی سئو یکی از بهترین استراتژی‌های افزایش مخاطب و فروش آنلاین است.

‏در این روش، باید در حوزه کسب و کاری خود تمامی کلمات و عبارت کلیدی را پیدا کنید و سعی کنید بر روی این کلمات، کار کنید تا سایت شما رتبه خوبی را در گوگل دریافت کند. به عبارتی باید کاری کنید که کاربر با جستجوی این کلمات کلیدی وبسایت شما را در نتایج اولیه گوگل ببیند. در این صورت ترافیک سایت شما روزانه افزایش پیدا می‌کند و از طریق گوگل علاوه بر ترافیک واقعی و کاملا رایگان، مخاطبین هدف بسیار زیادی جذب خواهید کرد. پس یکی از بهتری روش‌های افزایش ترافیک سایت، بهینه‌سازی تک تک صفحات برای موتورهای جستجو است.

‏پیشنهاد آموزشی مرتبط:


🔸 نوشتن مقالات پربازدید برای افزایش بازدید سایت

‏یکی از روش‌های کارآمد جهت افزایش ترافیک و بازدید سایت، نوشتن و انتشار محتواهای پربازدید است. شما باید محتواهای همیشه سبزی را برای وبسایت خود ایجاد کنید که با استفاده از آن بتوانید همیشه مخاطبین زیادی را به سمت سایت خود سرازیر کنید. اما سوال اینجاست که به چه محتوایی محتوای همیشه سبز گفته می‌شود؟

‏محتوای همیشه سبز که شاید به اختصار به آن محتوای سبز هم گفته شود، همانگونه که از نامش پیداست مانند درختی است که در تمام فصول سال سبز می‌ماند. محتواهای همیشه سبز هم در طول زمان همیشه سبز می‌مانند و تاریخ انقضا ندارند. آن‌ها با گذر زمان معنا و مفهوم‌شان را از دست نمی‌دهند و به سرعت قدیمی نمی‌شوند. از این رو همیشه مخاطبین خود را دارند و ترافیک و بازدید سایت‌تان را همیشه بالا می‌برند. پس تولید محتوای سبز می‌تواند باعث افزایش بازدید سایت شود.

‏پیشنهاد آموزشی مرتبط:



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۱۰ روش موثر و رایگان افزایش بازدید سایت — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ ۱۳ دلیل بی‌علاقگی مشتریان به برند و محصولات شما + راه حل

‏از آنجایی که هر مشتری به انتخاب خودش وارد معامله می‌شود، دلش می‌خواهد با فروشنده روابط دوستانه داشته باشد. اما فروشنده ممکن است کارهایی انجام دهد که مشتری را دلسرد کند. مردم حتی اگر عاشق محصولات یا برند شما باشند، چنانچه خدمات خوبی به آن‌ها داده نشود، روابط عالی مورد انتظار آن‌ها شکل نخواهد گرفت. در این مقاله از آکادمی کاپریلا به مسائلی می‌پردازیم که بیش از همه، موجب نارضایتی مشتریان و بی‌علاقگی آنها به شما می‌شود و چند نکته برای پیشگیری و حل این مشکلات ارائه می‌دهیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ کنترل مشتریان امروزی کار دشواری است.
‏ ○ از مشتری قدردانی نمی‌کنید.
‏ ○ برای وقت مشتری ارزش قائل نمی‌شوید.
‏ ○ دسترسی به شما دشوار است.
‏ ○ جوابگو نیستید.
‏ ○ چاره‌ی کار را نمی‌دانید.
‏ ○ در جایی که مشتری حضور دارد نیستید.
‏ ○ دانش کاملی ندارید.
‏ ○ خوش‌برخورد نیستید.
‏ ○ تبلیغات شما خودخواهانه است.
‏ ○ اعتماد مشتری را جلب نمی‌کنید.
‏ ○ به وعده‌های خود عمل نمی‌کنید.
‏ ○ شفافیت کافی ندارید.
‏ ○ روش‌های پرداخت امن را فراهم نکردید.


🔸 کنترل مشتریان امروزی کار دشواری است.

‏مشتری مشغله‌ی زیاد و فرصت کمی دارد. می‌تواند فقط با سه کلیک محصول شما را با ده‌ها محصول دیگر مقایسه کند و همین کار را هم انجام می‌دهد. انتظار دارد هر وقت لازم شد در خدمت او باشید. توقع مشتری، امروزه بیشتر از قبل شده است.

‏مشتری امروزی توقع بهترین خدمات را دارد در غیر این صورت، سریعاً جایگزین دیگری پیدا می‌کند. مثل هر رابطه‌ی دیگری ماه‌ها بلکه سال‌ها طول می‌کشد تا روابط خوب با مشتری ایجاد شود و فقط یک لحظه تجربه‌ی بد کافی است تا این رابطه شکرآب شود. چطور باید این انتظارات را برآورده کرد؟ در چه مواردی احتمال خطا وجود دارد؟ دلایل اصلی بی‌رغبتی مشتری به شرکت شما چیست؟


🔸 از مشتری قدردانی نمی‌کنید.

‏بیش از ۶۰ درصد مشتریان می‌گویند شرکتی که به آن وفادار هستند، به اندازه‌ی کافی به آن‌ها مزایا نمی‌دهد. به نظر این مشتریان، روابط شرکت با مشتری و مشتری با شرکت، هم‌سطح نیستند. مشتری محصول را می‌خرد و از فروشنده تعریف می‌کند، اما شرکت از آن‌ها تقدیر نمی‌کند و به اندازه‌ی کافی به خریدار بها نمی‌دهد.

‏طرحی برای اعطای جوایز فراهم کنید و در قالب تخفیف، هدیه، ارتقای حساب کاربری یا محصول رایگان به مشتریانی که مدت طولانی از شما خریداری می‌کنند پاداش دهید. به علاوه این، مشتریان مورد علاقه‌ی خود را از طریق معرفی آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی، خبرنامه و وبسایت فروشگاه به عموم مردم نشان دهید.

‏پیشنهاد آموزشی مرتبط:



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۱۳ دلیل بی‌علاقگی مشتریان به برند و محصولات شما + راه حل — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: کسب‌وکار و استارتاپ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ MVP چیست و چه کاربردی برای استارتاپ‌ها دارد؟

‏آیا می‌دانستید که نزدیک به ۷۰ درصد از استارتاپ‌ها در سراسر دنیا، پس از شروع به فعالیت خود شکست می‌خورند و به نتایج مورد نظرشان دست پیدا نمی‌کنند؟ به نظر شما چه دلایلی وجود دارد که یک استارتاپ، مطابق با آنچه که پیش‌بینی کرده، حرکت نمی‌کند و شکست می‌خورد؟ عوامل زیادی استارتاپ‌ها را از مسیر موفقیت دور می‌کند. از این رو ما در اینجا می‌خواهیم در مورد MVP با شما صحبت کنیم، تکنیکی که اجرای آن می‌تواند میزان موفقیت استارتاپ‌ها و ارائه یک محصول جدید را افزایش داده و از مسیر واحتمال شکست را دور کند. بنابراین اگر می‌خواهید در مورد MVP و تاثیر آن بر روی استارتاپ‌ها و کسب و کارهای نوپا اطلاعات کاملی را به دست آورید، تا انتهای این مقاله با مجله کاپریلا همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ MVP چیست؟
‏ ○ هدف از اجرای MVP چیست؟
‏ ○ مهمترین ویژگی‌های حداقل محصول قابل ارائه
‏ ○ چرا اجرای حداقل محصول پذیرفتنی (ام وی پی) در کسب و کارها اهمیت دارد؟
‏ ○ معرفی انواع MVP همراه با مثال
‏ ○ سخن آخر


🔸 MVP چیست؟

‏در ابتدا باید اشاره کنیم که MVP مخفف چیست. MVP از عبارت Minimum Viable Product گرفته شده که در فارسی می‌توان آن را «حداقل محصول قابل ارائه» یا «کمینه محصول پذیرفتنی» معنا کرد. MVP یک نسخه حداقلی و اساسی از محصول است که اصلی‌ترین ویژگی‌های آن را پوشش می‌دهد و فقط نیازهای اساسی و اصلی مخاطبان و مشتریان را هدف قرار می‌دهد. MVP به روند راه‌اندازی و توسعه محصول کمک کرده و این امکان را ایجاد می‌کند تا محصولی را متناسب با نیاز و خواسته مشتریان تولید و ارائه کرد، یعنی محصولی که مشتریان حاضرند برای آن پول پرداخت کنند. به بیان دیگر، معنی MVP محصولی است با خصوصیات و ویژگی‌های کافی از محصول اصلی که بتواند مشتریانی را جذب کند که سریع خرید می‌کنند، سپس از بازخورد مشتریان برای توسعه نسخه اصلی محصول استفاده شود.

‏هر استارتاپ و کسب و کاری زمانی می‌تواند به نتایج مورد نظر خود دست پیدا کند و به موفقیت برسد تا محصولی را تولید نماید که مشتریان حاضر باشند برای آن پول پرداخت کنند. استفاده از راهبرد MVP به هر استارتاپ و کسب و کاری کمک می‌کند که محصولی را مطابق با نیاز مشتریان تولید کنند، یعنی محصول و یا ایده‌ای که مورد توجه مشتریان قرار گیرد.

‏پیشنهاد آموزشی مرتبط:


🔸 هدف از اجرای MVP چیست؟

‏MVP محصول با ویژگی‌های حداقلی از محصول اصلی را ارائه می‌کند. هدف شرکت‌ها از تولید و عرضه این چنین محصولی موارد زیر است:

‏– به سرعت محصولی را روانه بازار کنند.

‏– مشتریانی را جذب کنند که به سرعت خرید می‌کنند.

‏– قبل از این که بودجه زیادی را برای تولید و عرضه محصول اختصاص دهند، محصول را با حداقل ویژگی‌های قابل ارائه و کمترین هزینه به صورت آزمایشی به بازار ارائه دهند. بدین شکل بفهمند آیا آن محصول با بازار هدف مطابقت دارد یا خیر.

‏– ایده‌ای را با تخصیص منابع و هزینه کمتر اجرا کنند و وقتی از بازخورد مثبتش مطمئن شدند، آن را عرضه عمومی دهند (بررسی کنند که آیا بازار به محصول آنها نیاز و تمایل دارد یا خیر).

‏MVP در واقع نسخه‌ای از محصول است که قبل از تولید و یا انتشار نسخه نهایی و کامل آن، به بازار عرضه می‌شود. این کار مزیت‌‌های زیادی را در بر دارد. یکی از مهم‌ترین مزایای MVP برای کسب و کارهای نوپا این است که امکان ارائه سریع‌تر محصول را به مشتریان فراهم می‌کند. سپس موجب سرعت توسعه محصول نیز می‌شود، یعنی این که شما پس از ارائه آن، می‌توانید به سرعت از بازخورد مشتریان آگاه شده و در مورد چرخه توسعه بعدی محصول آگاه شوید و بر اساس این بازخورد تصمیم‌گیری کنید.

‏در نهایت، تمام این موارد از صرف هزینه بالا برای محصول کاملی که ممکن است با استقبال مشتریان رو به رو نشود، جلوگیری می‌کند. همچنین این فرایند مسیر کوتاه‌تری را برای بازگشت سرمایه شما ارائه می‌دهد و کسب و کار را از مسیر شکست و زیان دور کرده و به مسیر موفقیت و کسب سود نزدیک می‌کند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 MVP چیست و چه کاربردی برای استارتاپ‌ها دارد؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: کسب‌وکار و استارتاپ

📖
آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‏‌
✳️ معرفی ۲۰ برنامه ادیت عکس حرفه‌ای و کاربردی برای اندروید و iOS

‏اپلیکیشن‌­های ادیت عکس نه تنها در ویرایش عکس­‌های شخصی و هنری بلکه در تبلیغات کسب و کارها نیز از اهمیت بالایی برخوردارند. ۳۲ درصد از بازاریابان، تصاویر بصری را مهم‌­ترین شکل محتوا برای کسب و کار می‌­دانند. از طرفی مشخص شده که در شبکه‌های اجتماعی تنها ۸ ثانیه فرصت دارید تا با عکس‌­های جذاب و زیبای خود نظر مشتریان‌تان را جلب کنید. در حال حاضر خوشبختانه برنامه های ادیت عکس و فیلم متنوعی وجود دارد که می‌­توانید با استفاده از ابزار و فیلترهای آن‌­ها، باعث بیش­تر دیده شدن کسب و کارتان شوید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ برنامه­ ادیت عکس چیست؟
‏ ○ معرفی بهترین برنامه ادیت عکس
‏ ○ بهلینک چیست؟
‏ ○ جمع‌­بندی


🔸 برنامه­ ادیت عکس چیست؟

‏برای همه ما پیش آمده که گاهی عکس‌های زیبایی می­‌گیریم اما آن چیزی که می­‌خواهیم از آب درنمی­‌آید. برای مثال نور عکس کم است، رنگ­‌های آن زنده نیستند یا شاید بخواهید بخشی از عکس را حذف کنید، متنی به آن بیفزایید یا چهره خود را روتوش نمایید. در این مواقع می‌­توانید از برنامه ادیت عکس کمک بگیرید و با فیلتر، افکت­ و ابزارهای آن­‌ها عکس­ را دقیقاً به همان شکلی که می­‌خواهید، دربیاورید.


🔸 معرفی بهترین برنامه ادیت عکس

‏در ادامه سعی داریم ۲۰ برنامه­ ادیت عکس برای اندروید، آیفون و کامپیوتر به شما معرفی کنیم، پس با ما همراه باشید:

‏ادوبی لایت‌روم قابلیت­ و ابزارهای زیادی برای اصلاح تصاویر دارد و علاوه بر اندروید و ios، برنامه ادیت عکس برای کامپیوتر نیز هست و بر روی دسکتاپ قابل اجراست. از قابلیت­‌های خوب این برنامه می­‌توان به پشتیبانی از انواع فرمت­‌ها مانند raw و DNG، امکان اشتراک­‌گذاری عکس­‌ها در پلتفرم­‌های مختلف، تغییر فوکوس عکس و سرعت شاتر اشاره کرد. البته به دلیل برخورداری از امکانات فراوان و بالا بودن سطح برنامه ممکن است در نگاه اول برای مبتدیان کمی پیچیده به‌نظر برسد، اما پیش­‌فرض­‌هایی در آن تنظیم شده که استفاده از آن را ساده‌­تر می­‌کند.

‏فتور یکی دیگر از بهترین برنامه­‌ها برای ادیت عکس است که می­‌توانید با استفاده از آن روشنایی، نوردهی، کنتراست، سایه، هایلایت، اشباع و… را در عکس خود تغییر دهید. این برنامه همچنین صدها فیلتر جالب و کابردی دارد و از تمام فرمت­‌ها پشتیبانی می­‌کند. راحتی و بالا بودن سرعت کار از دیگر مزایای فتور است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 معرفی ۲۰ برنامه ادیت عکس حرفه‌ای و کاربردی برای اندروید و iOS — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه‌های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ مزیت رقابتی برند (Competitive Advantage) چیست؟ – ضرورت و کاربرد و چارچوب

‏بگذارید از همین ابتدا به شما بگوییم که اگر به عنوان یک برند، مزیت رقابتی ندارید، در دنیای کسب و کار توانایی رقابت و ماندن در بازار را نخواهید داشت. چرا؟ چون به راحتی توسط برندهای رقبب حذف خواهید شد. شاید این جمله کمی ناخوشایند به نظر برسد اما یک واقعیت است. بسیاری شرکت‌ها در پاسخ به این سوال که «مزیت رقابتی برند شما چیست؟» جواب دقیق و واضحی ندارند. اگر شما هم پاسخی در این خصوص ندارید، به زودی و به راحتی از صحنه رقابت حذف می‌شوید. اما منظور از مزیت رقابتی برند یا Competitive Advantage چیست؟ بهترین روش تعریف این ویژگی در یک برند چیست؟ برای رسیدن به پاسخ همه این سوالات، با ما در ادامه این مقاله از وبلاگ کاپریلا همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مزیت رقابتی (Competitive Advantage) چیست؟
‏ ○ چهارچوب مزیت رقابتی برند
‏ ○ برند، یک مزیت رقابتی قوی و پایدار
‏ ○ نتیجه‌گیری


🔸 مزیت رقابتی (Competitive Advantage) چیست؟

‏به زبان ساده، مزیت رقابتی برند همان کار یا ویژگی‌ خاصی است که شما را نسبت به رقبا برتری می‌بخشد. به عبارت دیگر، دقیقاً همان کاری که شما آن را به نسبت رقبای خود بهتر انجام می‌دهید. یا دقیقاً همان چیزی که شما به عنوان یک ارزش افزوده به مخاطب‌تان می‌دهید که رقبا آن را ارائه نمی‌دهند. برای مثال، «ارسال رایگان سفارشات» می‌تواند یک ویژگی رقابتی برایتان ایجاد می‌کند. پس به طور کلی، مزیت رقابتی برند، کلیدی‌ترین عاملی که شما را از دیگر رقبا متمایز می‌کند و باعث می‌شود مشتریان، شما را انتخاب کرده و مشتریانی وفادار داشته باشید.

‏فیلیپ کاتلر، که برخی او را پدر بازاریابی مدرن می‌نامند، مزیت رقابتی را این گونه تعریف می‌کند: «مزیت رقابتی توانایی شرکت در انجام یک و یا چند کار است که رقبا نمی‌توانند یا نخواهند توانست مشابه آن عمل کنند».

‏برخی از مواردی که شرکت‌ها می‌توانند به عنوان مزیت رقابتی برند از آن استفاده کنند به شرح زیر است:


🔸 چهارچوب مزیت رقابتی برند

‏برای ایجاد یک مزیت رقابتی پایدار، شما می‌توانید از یک چارچوب چند وجهی کمک بگیرید. این چهارچوب باید چند جانبه و ترکیبی از چند ویژگی متمایز کننده برند شما باشد. به طور کلی، باید سه فاکتور زیر را برای تعریف مزیت رقابتی در نظر بگیرید:

‏ارزش واقعی ارائه شده توسط شما چیست؟

‏محصولات و یا خدمات شما ممکن است صدها ویژگی و یا مزیت به مخاطبین‌تان ارائه کند. اما شما باید به دنبال یک ویژگی خاص باشید، دقیقاً همان ویژگی که در نهایت، مشکل مشتری شما را به بهترین شکل (نسبت به راهکارهای رقبا) حل می‌کند. برای مثال اگر شما طراح سایت هستید، این که یک سایت با قیمت مناسب طراحی می‌کنید، ارزش واقعی نیست (گرچه برای برخی مشتریان، بسیار مهم است)؛ اما اینکه یک سایت ریسپانسیو و بهینه برای مشتری طراحی کنید که به راحتی بتواند در صفحات گوگل رتبه بگیرد، یک مزیت رقابتی است. این نکته را هیچ وقت از یاد نبرید که ارزش حقیقی برند شما در میزان اعتمادی نهفته است که در مشتریان خود نسبت به برندتان ایجاد می‌کنید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 مزیت رقابتی برند (Competitive Advantage) چیست؟ – ضرورت و کاربرد و چارچوب — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: برند سازی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

2024/09/23 17:23:49
Back to Top
HTML Embed Code: