Telegram Web Link

✳️ تاثیر تبلیغات کلیکی بر سئو سایت | چگونه با PPC به بهبود SEO برسیم؟

‏همه افرادی که برای خود و یا کسب و کارشان وبسایت طراحی می‌کنند، دلشان می‌خواهد هر چه سریع‎‌تر، صفحات سایت خود را در نتایج اولیه گوگل ببینند. به همین دلیل بر روی سئو سایت خود به طور ویژه کار می‌کنند؛ اما به دلیل زمانبر بودن فرآیند سئو، همیشه به دنبال یک راه میانبر دیگری هستند. برخی از کارشناسان سئو، تبلیغات کلیکی را به عنوان یکی از راه‌های کمکی به میانبر موفقیت در سئو معرفی می‌کنند. اما این راه میانبر یعنی تبلیغات کلیکی بر سئو تاثیری هم می‌گذارد؟ آیا تاثیر احتمالی تبلیغات کلیکی بر روی سئو، تاثیری مستقیم است یا غیر مستقیم؟ بسیاری از افراد در جواب این سوال، توقع دارند متخصصین سئو به آن‌ها جواب بله و یا خیر بدهند؛ اما پاسخ به این موضوع به همین راحتی نیست چون عوامل موثر بر سئو سایت بسیار زیاد هستند و یک یا چند عامل خاص را نمی‌توان عوامل اصلی موفقیت در سئو در نظر گرفت.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ سئو چیست؟
‏ ○ تبلیغات کلیکی چیست؟
‏ ○ تبلیغات کلیکی و سئو
‏ ○ آیا تبلیغات PPC بر روی رتبه وبسایت تاثیرگذار است؟
‏ ○ تاثیر مثبت تبلیغات کلیکی بر روی سئو چگونه اتفاق خواهد افتاد؟
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 سئو چیست؟

‏اگر هنوز با مبحث بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو و یا همان SEO آشنایی ندارید می‌توانید مقاله سئو چیست؟ را مطالعه کرده و یا دوره آموزش ویدئویی سئو وردپرس را مشاهده کنید.

‏به طور خلاصه می‌توان گفت که سئو، فرآیندی است که طی آن یک وبسایت برای کسب نتیجه بهتر در گوگل (و سایر موتورهای جستجو) بهبود می‌یابد. بهبود وبسایت به این منظور انجام می‌گیرد تا صفحات سایت در جستجوی کلمات کلیدی هدف، بهتر رتبه‌بندی شود و در نتایج اول گوگل قرار بگیرد. دو روش سئو برای سئو شدن وبسایت داریم: سئو داخلی و سئو خارجی که هرکدام از این روش‌ها به افزایش ترافیک وبسایت کمک می‌کنند.


🔸 تبلیغات کلیکی چیست؟

‏تبلیغات کلیکی یا پرداخت هزینه تبلیغات به ازای هر کلیک (PPC)، به تبلیغاتی گفته می‌شود که بنرها و پست‌های تبلیغاتی شما در سایت‌ها و یا تبلیغات متنی در گوگل ادز و … نمایش داده می‌شود و به ازای هر کلیک واقعی کاربر روی تبلیغ، مبلغی از شما کسر می‌شود. می‌توان گفت تبلیغات کلیکی در برخی شرایط، راهی مقرون به صرفه و سریع برای به دست آوردن مشتریان جدید است (در این مقاله، آن دسته از تبلیغات کلیکی که در موتورهای جستجو مثل تبلیغات گوگل انجام می‌شود، مورد بحث قرار گرفته اما تبلیغات کلیکی بنری که جز تبلیغات بنری یا تبلیغات نمایشی هستند نیز در موضوع این مقاله گنجانده شده است).



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تاثیر تبلیغات کلیکی بر سئو سایت | چگونه با PPC به بهبود SEO برسیم؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین | سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌‌
✳️ راهکارهای رایج و آسان بهینه‌سازی و افزایش نرخ تبدیل

‏اگر مدیر یک کسب و کار آنلاین هستید احتمالاً با مفهوم بهینه سازی و افزایش نرخ تبدیل آشنایی دارید. اگر با این مبحث آشنایی ندارید هم مسئله‌ای نیست، با ما در این مقاله از وبلاگ کاپریلا همراه باشید تا با مفهوم بهینه سازی نرخ تبدیل و افزایش آن آشنا شوید؛ چرا که این مفهوم نسبتاً ساده می‌تواند برای کسب و کار شما بسیار مفید باشد. ما در این مقاله، شما را با مفهوم کلی نرخ تبدیل آشنا خواهیم کرد و همچنین به شما روش‌هایی جهت افزایش نرخ تبدیل ارائه می‌دهیم. پس تا انتهای مقاله، ما را همراهی کنید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ نرخ تبدیل چیست؟
‏ ○ چرا بهینه‌سازی و افزایش نرخ تبدیل مهم است؟
‏ ○ مزایای افزایش نرخ تبدیل برای کسب و کارها چیست؟
‏ ○ ده روش برتر افزایش نرخ تبدیل
‏ ○ سخن پایانی


🔸 نرخ تبدیل چیست؟

‏به زبان خیلی ساده، نرخ تبدیل تعداد بازدیدکنندگانی هستند که پس از ورود به وبسایت شما، کار را که مطلوب شماست انجام می‌دهند. برای مثال، آن دسته از افرادی که وارد سایت می‌شوند و از محصولات شما خرید می‌کنند، عمل مورد نظر شما را انجام داده‌اند و اصطلاحاً تبدیل شده‌اند چون این کاربران قطعا به دنبال خدمات و محصولات شما هستند و واقعاً قصد خرید خدماتی یا محصولاتی را دارند که شما در وبسایت خود ارائه می‌دهید.

‏به عبارت ساده‌تر، مفهوم نرخ تبدیل یعنی چند درصد از افرادی که از وبسایت و یا فروشگاه آنلاین شما بازدید می‌کنند، اقدام به خرید یا انجام عمل خاصی مد نظر شما هست می‎‌کنند و این تعداد، چه نسبتی از کل بازدیدکنندگان را شامل می‌شود. افزایش نرخ تبدیل هم نتیجه مجموعه اقداماتی است که انجام می‌دهیم تا تعداد افرادی که تبدیل می‌‎شوند (عمل مورد نظر ما را انجام می‌دهند) افزایش دهیم.

‏هنگامی که شما یک پاپ آپ (پنجره بازشو در وبسایت) بر روی سایت می‌گذارید و به مخاطب پیشنهاد خرید با تخفیف می‌دهید، دقیقاً همان اقدامی است که انجام شده تا بازدیدکنندگان شما ترغیب به خرید شوند. همه این موارد انجام می‌شود تا بازدیدکنندگان شما اقدام به خرید کنند و از یک بازدیدکننده به یک خریدار تبدیل شوند. فرض کنید اگر شما ۱۰۰۰ بازدیدکننده در روز داشته باشید که فقط ۱۰۰ نفر آن‌ها خرید انجام دهند، عضو سایت شوند، فرمی را پر کنند و … نرخ تبدیل سایت شما ۱۰ درصد است. به عبارتی تنها ۱۰ درصد از بازدیدکنندگان تبدیل شدند.


🔸 چرا بهینه‌سازی و افزایش نرخ تبدیل مهم است؟

‏بسیاری از کسب و کارها فقط به دنبال طراحی یک وبسایت هستند. همیشه بعد از طراحی وبسایت اگر از آن‌ها بپرسید داشتن سایت چه تاثیری بر فروش شما داشت، گله‌مند خواهند بود که با وجود اینکه سایت‎شان بازدیدکنندگان زیادی دارد اما آورده قابل قبولی برای آن‌ها نداشته است. دقیقاً نرخ تبدیل اینجاست که اهمیت پیدا می‌کند چون نتوانستند افرادی را که برای کسب اطلاع از محصولات و خدمات شرکت، وارد سایت شدند به مشتری خود تبدیل کنند و این، ضعف بهینگی تبدیل وبسایت است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 راهکارهای رایج و آسان بهینه‌سازی و افزایش نرخ تبدیل — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: نرخ تبدیل


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ تولید محتوای اینترنتی به زبان ساده – چرا، چطور و چه بنویسیم؟

‏آنچه از بازاریابی محتوایی می‌دانیم، تنها بخشی از دنیای اطلاعات لازمی‌ست که باید در مورد محتوا دانست. از آنجاییکه اصلی‌ترین گام در این زمینه، تولید محتوای اینترنتی است، لازمه تولید محتوا، آشنایی با ماهیت و انواع محتوا، نکات ضروری برای تولید انواع محتوا و آنچه باید در نظر بگیرید، می‌باشد. این مقاله از آکادمی کاپریلا به آموزش تولید محتوای آنلاین اختصاص دارد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مروری بر محتوا و تولید محتوا
‏ ○ چرا به تولید محتوا نیاز داریم؟
‏ ○ تقسیم‌بندی محتوا از نظر ماهیت
‏ ○ ساختار محتوای مناسب
‏ ○ کاربرد مهم‌ترین انواع محتوا
‏ ○ چگونه باید محتوا را به مخاطب هدف برسانیم؟
‏ ○ ۶ نکته طلایی در تولید محتوای اینترنتی
‏ ○ جمع‌بندی تولید محتوای اینترنتی


🔸 مروری بر محتوا و تولید محتوا

‏بحث محتوا و بازاریابی محتوایی آنچنان گسترده است که برای آن می‌توان چندین ساعت کلاس و دوره آموزشی تهیه کرد. محتوا، صرف نظر از اینکه متن باشد، یا عکس و فیلم و صوت و ….، هدفی جز انتقال پیام به مخاطب ندارد. ما با تولید محتوای اینترنتی می‌خواهیم به گونه‌ای مخاطبان هدف خود را جذب کرده و آنها را به مشتریان خود تبدیل کنیم. اما در این بین، نباید فراموش شود که محتوا، فقط وسیله‌ای برای تحقق اهداف شرکت نیست و باید به نیاز مخاطب هم توجه کند.

‏بازاریابی محتوایی از مجموعه تاکتیک‌هایی بهره می‌برد تا بتواند به طور ساختارمند، محتوای مورد نیاز مخاطبان را تولید کرده، محتوا را به دست آنان برساند، نظر و رضایت مخاطب را جلب کرده و در نهایت، آنها را به مشتریان خود تبدیل کند. اما تا زمانی که محتوایی در کار نباشد، هیچ‌کدام از اهداف بالا محقق نخواهد شد؛ به همین دلیل در این مقاله به موضوع تولید محتوای اینترنتی می‌پردازیم.


🔸 چرا به تولید محتوا نیاز داریم؟

‏امروزه ۸۰ درصد کاربران اینترنت در جستجوی اطلاعاتی در رابطه با یک محصول، آگاهی از اخبار و یا دانش مورد نیاز خود هستند و محتواهایی که به دستشان می‌رسد در افکار، دیدگاه، سبک زندگی و تصمیمات خرید آنها تاثیر می‌گذارد. یک فروشگاه در سطح شهر را در نظر بگیرید. فروشنده در مورد محصول به شما توضیح می‌دهد که تولید چه کشوری است، کیفیت آن چطور است، نحوه استفاده از آن و … که درنهایت، با توجه به این توضیحات (توضیحات فروشنده، همان محتوای مد نظر ماست) و تطابق آن با محصول (از نگاه شما)، تصمیم می‌گیرد که خرید کنید یا خیر.

‏در کسب و کارهای اینترنتی هم تولید محتوا در سایت، وبلاگ، شبکه‌های اجتماعی، صفحه محصولات و … انجام می‌شود و هدف آن، چیزی جز دسترسی به مخاطب هدف و جذب او و در نهایت، تبدیل کردن آن به مشتری است. تولید محتوای اینترنتی باکیفیت می‌تواند جای شما را در فضای آنلاین باز کرده و در شبکه‌های اجتماعی، مورد انتخاب مخاطب هدف قرار بگیرید، در جستجوهای کاربران در گوگل در دسترس آنها قرار بگیرید و به طور کلی، هر زمان و هر جا که مشتری بالقوه شما به دنبال محتواهایی مرتبط با محصولات و برند شما است، حرفی برای گفتن به او داشته باشید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تولید محتوای اینترنتی به زبان ساده – چرا، چطور و چه بنویسیم؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تولید محتوا


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ همه چیز درباره واتساپ وب — آموزش راه اندازی واتساپ وب

‏اپلیکیشن واتساپ در حال حاضر به یکی از پرطرفدارترین پیام‌رسان‌ها تبدیل شده و دارای قابلیت‌های زیادی مانند ارسال پیام‌های تصویری، صوتی و برقراری تماس ویدیویی است؛ این محبوبیت در ایران بعد از فیلترینگ تلگرام بیش از پیش شده است.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ واتساپ ‌وب چیست؟
‏ ○ آموزش نحوه راه ­اندازی واتساپ وب
‏ ○ چگونه برنامه واتساپ ‌وب را بر روی کامپیوتر نصب کنیم؟
‏ ○ مشکل برنامه واتساپ ‌وب در حین نصب
‏ ○ چگونه پروفایل خود را از طریق واتساپ ‌وب ادیت کنیم؟
‏ ○ تغییر عکس پروفایل واتساپ از طریق واتساپ وب
‏ ○ نحوه تغییر نام در واتساپ وب
‏ ○ تغییر توضیحات در بخش about واتساپ وب
‏ ○ چگونه حالت تاریک (Dark Mode) واتساپ ‌وب را فعال کنیم؟
‏ ○ چگونه از طریق واتساپ ‌وب پیام صوتی بفرستیم؟
‏ ○ چگونه در واتساپ ‌وب ویدیو یا عکس بفرستیم؟
‏ ○ چگونه فایل‌ها را در واتساپ ‌وب دانلود کنیم؟
‏ ○ آیا واتساپ وب تمام تصاویر و ویدیو را به صورت اتوماتیک دانلود می‌­کند؟
‏ ○ چرا نمی‌توانم در واتساپ‌وب عکس و ویدیو دانلود کنم؟
‏ ○ چگونه چت را پین، آرشیو و حذف کنیم؟
‏ ○ چگونه نوتیفیکیشن مخاطبین را در واتساپ وب بی‌صدا کنیم؟
‏ ○ چگونه مخاطبی را در واتساپ وب بلاک کنیم یا لیست بلاک‌شده‌ها را ببینیم؟
‏ ○ چرا واتساپ ‌وب وصل نمی‌شود؟
‏ ○ سوالات متداول در مورد واتساپ ‌وب
○ جمع‌بندی


🔸 واتساپ ‌وب چیست؟

‏واتساپ در ابتدا تنها برای گوشی‌­های هوشمند ساخته شده بود اما از سال ۲۰۱۵ نسخه وبسایت آن تحت عنوان واتساپ‌ وب ارائه شد و حالا برای کامپیوتر و مرورگر‌های مختلف نیز در دسترس است. البته توجه داشته باشید که این قابلیت تنها به کامپیوتر محدود نمی‌­شود، بلکه استفاده از واتساپ وب روی گوشی از طریق مرورگر آن هم امکان‌پذیر است. در ادامه نحوه اتصال به واتساپ وب و روش استفاده­ هر کدام از قابلیت­‌های آن را توضیح خواهیم داد.


🔸 آموزش نحوه راه ­اندازی واتساپ وب

‏مراحل فعال­سازی واتساپ وب به شکل زیر است:

‏– با مرورگر کامپیوتر به وب‌سایت واتساپ بروید.

‏از طریق هر مرورگری که روی کامپیوتر دارید به سایت واتساپ­ وب بروید. در سمت راست این سایت QR code را مشاهده خواهید کرد که باید از طریق اپلیکیشنِ واتساپِ گوشی خود، آن را بازخوانی کنید.

‏– به بخش QR code در گوشی خود بروید.

‏برنامه واتساپ را در گوشی خود باز کنید. اگر گوشی‌تان آیفون است، روی گزینه‌ی تنظیمات که پایین صفحه سمت راست قرار دارد، بزنید و سپس Linked devices را انتخاب نمایید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 همه چیز درباره واتساپ وب — آموزش راه اندازی واتساپ وب — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه‌های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ تبلیغات هدفمند اینترنتی چیست؟ چرا باید از هدفمندی تبلیغات آنلاین استفاده کنیم؟

‏تبلیغات هدفمند اینترنتی، موضوعی جذاب و کاربردی در دنیای دیجیتال مارکتینگ است که قصد داریم در این مقاله از آکادمی کاپریلا به آن بپردازیم. این مقاله به شما نشان می‌دهد که تبلیغات هدفمند اینترنتی چیست و چه کاربردی دارد، ضمن اینکه نحوه کارکرد تبلیغات هدفگذاری شده را نیز بیان می‌کند. تبلیغات هدفمند آنلاین به عنوان یکی از کانال‌های بازاریابی برای جذب ترافیک، کاربر و فروش، تاثیر خود را ثابت کرده است. بنابراین اگر می‌خواهید در مورد آن بدانید و برای کسب و کار خود بکار ببرید، با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تبلیغات هدفمند اینترنتی چیست؟
‏ ○ تبلیغات هدفمند چطور عمل می‌کند؟
‏ ○ انواع تبلیغات هدفمند اینترنتی
‏ ○ چرا باید از تبلیغات هدفمند استفاده کنیم؟
‏ ○ نکات تکمیلی از Targeted Advertising
‏ ○ تبلیغات هدفمند در دستگاه‌های مختلف کاربر نمایش داده ‌می‌شود؟
○ جمع‌بندی



🔸 تبلیغات هدفمند اینترنتی چیست؟

‏در تبلیغات هدفمند اینترنتی، پیام‌های تبلیغاتی با توجه به علایق و خواسته‌های مشتریان به آنها ارائه می‌شود. برای این منظور دیجیتال مارکترها، اطلاعات و داده‌های مورد علاقه مشتریان و مخاطبان هدف را به وسیله ردیابی و آنالیز فعالیت‌های آنها در سایت‌ خود و شبکه‌های اجتماعی به دست می‌آورند و مطابق با این اطلاعات، تبلیغاتی هدفمند به آنها نمایش می‌دهند. مثلاً با توجه به مشخصاتی نظیر جنسیت و بازه سنی کاربران، می‌توان تبلیغ لوازم آرایشی را فقط به خانم‌های ۱۸ تا ۳۵ سال نشان داد.


🔸 تبلیغات هدفمند چطور عمل می‌کند؟

‏برای اجرای کمپین‌های تبلیغات آنلاین هدفگذاری شده باید در شبکه‌های تبلیغاتی مانند کاپریلا، یک کمپین تنظیم کنید. این شبکه‌ها، تبلیغات شما را بر اساس اطلاعاتی که از کاربران دارند و تنظیمات هدفمند دلخواه شما، به کاربران نمایش می‌دهند.

‏پلتفرم‌های تبلیغاتی داده‌های خود از کاربران را از چند منبع و روش مختلف جمع‌آوری می‌کنند که روش رایج آن، استفاده از کوکی‌های وبسایت‌هایی است که کاربران به آنها سر می‌زنند. کوکی‌ها فایل‌های بسیار کوچکی هستند که اطلاعاتی از عملکرد شما در سایت‌ها و مرورگرها را در خود ذخیره کرده و به سرویس‌هایی مثل شبکه‌های تبلیغاتی ارسال می‌کنند. منبع دیگر جمع‌آوری داده‌ها، موتورهای جستجو و شبکه‌های اجتماعی هستند که در ایران کمتر استفاده می‌شود و مباحث پیچیده و گسترده‌ای را شامل می‌شود.

‏با آگاهی از ویژگی‌های کلیدی و رفتار آنلاین کاربران، پلتفرم‌های تبلیغاتی می‌توانند تبلیغات شما را در وبسایت‌های مختلف نمایش دهند؛ این نمایش به گونه‌ای است که ممکن است برای کاربر الف، تبلیغ محصولی از دسته‌بندی کالاهای دیجیتال نمایش داده شود و برای کاربر دیگر در همان سایت و همان جایگاه بنر، تبلیغ لوازم التحریر فروشگاه شما نمایش داده شود. به همین دلیل معمولاً برندها از تبلیغات هدفگذاری شده برای تبلیغ محصولاتی که کاربران از سایت برند دیدن کردند، استفاده می‌کنند. این روش که ریتارگتینگ هم نامیده می‌شود، می‌تواند به افزایش احتمال خرید توسط مشتری بالقوه‌ای که سایت شما را ترک کرده، منجر شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تبلیغات هدفمند اینترنتی چیست؟ چرا باید از هدفمندی تبلیغات آنلاین استفاده کنیم؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ سئو داخلی (On-Page SEO) چیست؟ – راهنمای گام به گام سئوی آن پیج سایت

‏سئو داخلی یا همان On-Page SEO که ممکن است نام آن را زیاد شنیده باشید، یکی از مهم‌ترین و موثرترین جنبه‌‎های بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو است. اما سوال اینجاست که سئو داخلی چیست، چه کمکی به ما می‌کند و برای سایت ما چه مزیت‌هایی به دنبال دارد؟ در این مقاله از آکادمی کاپریلا با تکنیک‌ها و فاکتورهای سئو داخلی بیشتر آشنا خواهید شد. نکات کلیدی این مقاله به شما کمک خواهد کرد تا سایت خود را بهتر بهینه کنید. پس همراه ما در این مقاله باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ سئو داخلی چیست؟
‏ ○ فاکتورهای سئو داخلی
‏ ○ سئوی فنی وبسایت
‏ ○ جمع‌بندی سئو داخلی سایت


🔸 سئو داخلی چیست؟

‏سئوی داخلی در واقع به عمل بهینه‌سازی صفحات وب جهت بهبود رتبه‎‌بندی در موتورهای جستجو و کسب ترافیک ارگانیک اشاره دارد. برخی فکر می‌کنند سئوی داخلی فقط انتشار محتوای مرتبط و با کیفیت است؛ اما در حقیقت چیزی فراتر از تولید محتواست. به طور کلی سئوی داخلی دو جنبه را تحت پوشش قرار می‎‌دهد:

‏– محتوا

‏– سئو فنی (سئو تکنیکال)

‏پس به طور کلی می‌توان گفت سئوی داخلی علاوه بر انتشار محتوای مرتبط و با کیفیت، شامل بهینه‌سازی عناوین، تگ‌های HTML (عنوان، متا و سرصفحه)، تصاویر و لینکدهی داخلی بین صفحات نیز است. همچنین سئو داخلی به این معنی است که اطمینان حاصل کنید وبسایت شما از کدنویسی بهینه، سرعت بالا، رابط کاربری مناسب و امنیت بالایی برخوردار است.

‏سئو داخلی برای وبسایتها امری بسیار مهم و ضروری است. سئو داخلی به گوگل کمک می‌کند تا از طریق الگوریتم‌های خود، صفحات وبسایت شما و محتوای آن را بفهمد. همچنین سئوی On-page به شما در دریافت رتبه‌های بهتر، دستیابی به مخاطبین بیشتر و جذب ترافیک از سمت گوگل کمک می‌کند. سئو داخلی بر خلاف سئو خارجی مدیریت و کنترل کاملش در دست شماست.


🔸 فاکتورهای سئو داخلی

‏سئو داخلی جز آن دسته از عواملی است که اگر به آن توجه کرده و روی آن سرمایه‌گذاری کنید، تاثیر بسیار زیادی بر روی بالا رفتن درآمد شما از سایت می‌شود. هنگامی که شما تمام صفحات وبسایت خود را بهینه می‌کنید، سایت شما در نتایج اولیه گوگل قرار خواهد گرفت. از این‌رو مخاطبین بیشتری به سمت وبسایت شما جذب خواهند شد.

‏جهت بهبود سئو داخلی، می‌توانید از چند تکنیک ساده استفاده کنید. سئو داخلی برای وبسایت شما می‌تواند معجزه کند. با ما در این مقاله همراه باشید تا با تکنیک‌های ضروری اما ساده آن آشنا شوید.

‏تگ‌های هیدر یا سرفصل که از شماره ۱ تا ۶، شماره‌گذاری شدند، با علامت H۱ تا H۶ نمایش داده می‌شوند. اولین فاکتوری که گوگل برای فهمیدن موضوع صفحه به آن نگاه می‌کند، تگ H۱ صفحه است که معرف هدف و ماهیت محتوای صفحه است. هر صفحه سایت باید حداکثر یک H۱ و حداقل یک H۲ داشته باشد تا گوگل در نگاه اول بتواند درک بهتری از صفحه پیدا کند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 سئو داخلی (On-Page SEO) چیست؟ – راهنمای گام به گام سئوی آن پیج سایت — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌‌‌‌ ‌‌‌‌
✳️ راهنمای مقدماتی گوگل دیتا استودیو (Google Data Studio) – تحلیل و گزارش‌گیری داده‌ها

‏کسانی که با داده‌ها سر و کار دارند، می‌دانند که تحلیل اطلاعات و گرفتن خروجی‌های مورد نظر کاری سخت و نسبتاً پیچیده است. مدیران بازاریابی در دوره‌های مختلف زمانی، ملزم به نشان دادن گزارش‌های پیشرفت کار به مدیران کسب و کار بوده و هر بار برای این تهیه این گزارشات، زمان و تلاش زیادی صرف می‌کنند. بزرگ‌ترین شرکت بازاریابی دنیا یعنی گوگل برای حل این مشکل وارد کار شده و با انتشار نرم‌افزار آنلاین گوگل دیتا استودیو (Google Data Studio) کار را برای مدیران و تحلیل‌گران داده بسیار آسان کرده است. گوگل دیتا استودیو ابزار رایگان گزارش‌گیری بوده که می‌تواند هر نوع گزارش و با هر نوع ورودی اطلاعاتی که بخواهید را در اختیار شما قرار دهد. در این مقاله از آکادمی کاپریلا به معرفی این ابزار و مزیت‌های آن می‌پردازیم و مقدمات گزارش‌گیری توسط آن را آموزش خواهیم داد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ گوگل دیتا استودیو چیست؟
‏ ○ مزایای گوگل دیتا استودیو چیست؟
‏ ○ چگونه گوگل دیتا استودیو را راه‌اندازی کنیم؟
‏ ○ اولین گزارش خود در دیتا استودیو را بسازید.
‏ ○ خلاصه و جمع‌بندی گوگل دیتا استودیو


🔸 گوگل دیتا استودیو چیست؟

‏گوگل در سال ۲۰۱۸ نسخه عمومی دیتا استودیو را عرضه کرد. این ابزار برای مصورسازی اطلاعات و ساخت گزارشات آماری و با هدف تحلیل آسان‌تر آن‌ها ایجاد و عرضه شده است. شما با کمک این ابزار می‌توانید انواع جداول و نمودارهای مختلف از داده‌های تحلیلی ترافیک وبسایت خود را ساخته و به راحتی در اختیار افراد دیگر سازمان و یا بیرون آن قرار دهید. دیتا استودیو می‌تواند زمان زیادی را برای شما ذخیره کند تا این زمان را به جای جمع‌آوری، دسته‌بندی و بصری‌سازی داده‌ها، به تحلیل اطلاعات بپردازید، از کارهای تکراری ساخت گزارش و کار با داده‌ها خودداری کنید. در ادامه با شناخت فواید و روش کار دیتا استودیو، بیشتر با قدرت آن آشنا خواهید شد.


🔸 مزایای گوگل دیتا استودیو چیست؟

‏در این قسمت به مهم‌ترین ویژگی‌های این ابزار پرداخته تا با امکانات آن آشنا شویم.

‏چه چیزی بهتر از اینکه استفاده از این ابزار کاربردی و پیشرفته رایگان است؟! در زمانی که بازاریابی، ابزارها و فعالیت‌های آن هر روز گران‌تر می‌شود، امکان استفاده از ویژگی‌های بی‌نظیر این ابزار به‌صورت رایگان، بسیار ارزشمند خواهد بود.

‏شما در دیتا استودیو می‌توانید از هر جایی که فکرتان به آن می‌رسد، داده و اطلاعات وارد کنید. گوگل این ابزار را به بیش از ۲۰۰ سایت بازاریابی متصل کرده است تا شما بتوانید داده‌های کسب و کار خود را از روش‌های مختلف وارد کرده و همه را به‌صورت یک جا و در کنار هم تحلیل کنید. از مهم‌ترین ورودی‌های دیتا استودیو می‌توان به گوگل آنالیتیکس، سرچ کنسول و گوگل ادز اشاره کرد که در ایران بیشترین کاربرد را دارند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 راهنمای مقدماتی گوگل دیتا استودیو (Google Data Studio) – تحلیل و گزارش‌گیری داده‌ها — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ابزارهای مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌‌‌‌
✳️ سئو کلاه خاکستری چیست؟ آموزش ۱۱ تکنیک سئو کلاه خاکستری ۲۰۲۱

‏در این مقاله از آکادمی کاپریلا ما می‌خواهیم به این سوال پاسخ دهیم که «سئو کلاه خاکستری (Grey hat SEO) چیست؟». شاید شما در ارتباط با سئو کلاه سیاه و کلاه سفید اطلاعاتی داشته باشید، اما احتمالاً نمی‌دانید که تکنیک‌های سئو کلاه خاکستری چیست یا اینکه شناخت کمتری از آن دارید. ما در این مقاله، هر آنچه که باید در مورد سئو کلاه خاکستری،‌ باید‌ها و نبایدها و تکنیک‌های آن بدانید، بیان کردیم. ضمن اینکه لیستی از محبوب‌ترین و بهترین تکنیک‌‌های سئو خاکستری برای افزایش رتبه موتورهای جستجو را در این مقاله خواهید یافت. بنابراین اگر می‌خواهید که با تکنیک‌های کلاه خاکستری به سرعت رتبه سایت خود را بهبود دهید، بدون اینکه جریمه گوگل شامل سایتتان شود، مطالعه این مقاله را تا انتها از دست ندهید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ سئو کلاه خاکستری چیست؟
‏ ○ یازده تکنیک‌ رایج سئو کلاه خاکستری
‏ ○ جمع‌بندی سئو کلاه خاکستری


🔸 سئو کلاه خاکستری چیست؟

‏سئو کلاه خاکستری یکی از رویکردها و نام مجموعه تکنیک‌هایی از سئو و بهینه‌سازی موتورهای جستجو است که سئو کلاه سیاه و کلاه سفید را با یکدیگر ترکیب می‌کند، یا به عبارتی محدوده‌ای بین سئوی کلاه سفید و کلاه سیاه را شامل می‌شود. در بکارگیری تکینک‌های سئو کلاه خاکستری باید احتیاط و دقت زیادی شود، زیرا که در مقایسه با روش‌های سئو کلاه سفید ریسک دارد (اما ریسک آن از کلاه سیاه کمتر است) و در صورت اشتباه در اجرای آن، سایت شما را با جریمه گوگل مواجه می‌کند.

‏سئو کلاه خاکستری در صورتی که توسط یک متخصص مجرب سئو استفاده شود، می‌تواند موثر واقع شده و نتایج عالی را بر روی افزایش رتبه سایت بگذارد. در ادامه مقاله به تکنیک‌ها و بایدها و نبایدهای سئو کلاه خاکستری اشاره کردیم اما ابتدا اطلاعات بیشتری در مورد سئوی کلاه خاکستری بیان می‌کنیم.

‏مرز باریکی بین تکنیک‌های سئو کلاه خاکستری و کلاه سیاه وجود دارد، اما باید بدانید که سئو کلاه خاکستری اگر به درستی انجام شود، قوانین گوگل را نقض نخواهد کرد و یک کار غیر قانونی در سئو به شمار نمی‌رود. اما با این وجود، تکینک‌های سئو کلاه خاکستری، متفاوت از روش‌های رایج و سالم سئو است و می‌تواند با یک اشتباه، سایت شما را از صفحه نتایج موتورهای جستجو حذف کند.


🔸 یازده تکنیک‌ رایج سئو کلاه خاکستری

‏استفاده از دامنه‌‌های منقضی شده یکی از متداول‌ترین تکنیک‌های سئو کلاه خاکستری است که بین سئو کلاه سیاه و سئو کلاه سفید قرار دارد.

‏این تکینک، خرید دامنه‌هایی را شامل می‌شود که منقضی شده‌اند، ولی به خاطر تعداد و کیفیت بک لینک‌‌هایی که دارند، هنوز دارای اعتبار می‌باشند. استفاده از دامنه‌های منقضی شده در سئو کلاه خاکستری، به دو شیوه اعمال می‌شود که این دو شیوه به شرح زیر است:

‏– ریدایرکت ۳۰۱ که برای انتقال همه قدرت دامنه مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روش، شما دامنه منقضی شده‌ای که خریداری کردید را به دامنه سایت خودتان ریدایرکت ۳۰۱ می‌دهید. بدین شکل تمام اعتبار سئو آن به دامنه شما انتقال داده می‌شود.

‏– دامنه منقضی شده‌ای که خریداری نمودید را سئو کرده و تمام صفحات آن را بالا می‌آورید و محتواهای قدیمی آن را مجدداً انتشار می‌دهید. این کار می‌تواند سریع و در مدت کوتاه، ترافیک هدفمندی را به شما ارائه دهد.

‏خرید لینک، دومین تکنیک محبوب کلاه سئو خاکستری است، که سئوکاران برای افزایش رتبه سایت در نتایج جستجوی گوگل استفاده می‌کنند. با اینکه خرید لینک‌ در دسته تکینک‌های کلاه خاکستری قرار گرفته است، اما از نظر قوانین گوگل در حقیقت یک نوع تکینک سئو کلاه سیاه به شمار می‌آورد و الگوریتم‌های گوگل را نقض می‌کند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 سئو کلاه خاکستری چیست؟ آموزش ۱۱ تکنیک سئو کلاه خاکستری ۲۰۲۱ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ آشنایی با انواع، خدمات، معایب و مزایای سایت تبلیغات کلیکی در ایران

‏امروزه تبلیغات، و به‌ویژه تبلیغات اینترنتی، نقش پررنگی در تجارت و بازاریابی کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ دارد. هر کسب‌وکاری که آغاز می‌شود، باید ابتدا خود را به مردم بشناساند و مشتریان خود را در بازار پررقابت امروز دنیا پیدا کند. یکی از روش‌های تبلیغات اینترنتی در دنیا که حدود ۲۵ سال از عمر آن می‌گذرد، تبلیغات کلیکی است که از راه سفارش به سایت تبلیغات کلیکی در دسترس همگان قرار گرفته است. اهمیت تبلیغات کلیکی به‌اندازه‌ای است که امروزه سهم بزرگی در تبلیغات آنلاین دنیا و ایران را به خود اختصاص داده است. در ایران نیز بهره‌گیری از این روش تبلیغ، توانسته بسیاری از کسب‌وکارها را به مردم بشناساند و نام آنها را به‌عنوان یک برند ثبت کند. در این مقاله از آکادمی کاپریلا شما را با تبلیغات کلیکی و سایت‌های تبلیغات کلیکی ایران آشنا خواهیم کرد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تبلیغات کلیکی یا PPC چیست؟
‏ ○ مزایای تبلیغات کلیکی چیست؟
‏ ○ معایب تبلیغات کلیکی
‏ ○ خدمات سایت تبلیغات کلیکی
‏ ○ انواع تبلیغات موبایلی ارائه شده در سایت تبلیغات کلیکی
‏ ○ سایر خدمات و قابلیت‌های یک سایت تبلیغات کلیکی
‏ ○ کاربرد تبلیغات کلیکی
‏ ○ کسب درآمد از تبلیغات کلیکی
‏ ○ سایت تبلیغات کلیکی ایرانی یا خارجی؟
‏ ○ روش ثبت سفارش در سایت تبلیغات کلیکی
‏ ○ سخن پایانی


🔸 تبلیغات کلیکی یا PPC چیست؟

‏تبلیغات کلیکی یا PPC (Pay Per Click) یا پرداخت در ازای هر کلیک، نوعی تبلیغات آنلاین است که قابلیت کلیک کردن دارد. تبلیغات کلیکی در وبسایت‌ها یا اپلیکیشن‌های مختلف به نمایش درمی‌آید و کاربران با کلیک بر روی آن، وارد صفحه مورد نظر آگهی‌دهنده می‌شوند. این تبلیغات می‌تواند در راستای فروش کالا، محصول و خدمات، دانلود اپلیکیشن، حتی عضویت در خبرنامه و … باشد. پس از هر کلیک، مبلغی مشخص بابت آن کلیک به سایت ارائه‌دهنده این خدمات پرداخته می‌شود و هر سایت تبلیغات کلیکی، مجموعه‌ای از سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها را برای نمایش تبلیغات در اختیار دارد که در واقع همه آن رسانه‌ها، اپلیکیشن‌ها و وبسایت‌هایی که تبلیغات کلیکی را به نمایش می‌گذارند، ناشر تبلیغات کلیکی خوانده می‌شوند. بعد از هر کلیک، درصدی از مبلغ کلیک به سایت تبلیغات کلیکی اختصاص می‌یابد و درصد عمده قیمت کلیک هم به ناشر پرداخت خواهد شد.

‏تبلیغات کلیکی برای وب و تلفن همراه برنامه‌ریزی می‌شود و در هر نوع از تبلیغات PPC، جامعۀ خاصی به‌عنوان جامعۀ هدف مورد نظر است. اصطلاح دیگری که در اینجا مطرح است، CPC یا (Cost Pay Click) است که به معنای هزینه پرداختی برای هر کلیک است و زمانی استفاده می‌شود که می‌خواهیم قیمت هر کلیک را ارزیابی کنیم. مثلاً اگر یک کمپین تبلیغات کلیکی که توسط ناشران زیادی نمایش داده شود، ۱۰۰۰ کلیک به دست آید و در مجموع، ۳۳۰ هزار تومان هزینه کل کلیک‌ها شود، متوسط هزینه هر کلیک یا CPC آن، ۳۳۰ تومان می‌باشد (معمولاً قیمت هر کلیک در رسانه‌های مختلف، متفاوت است).

‏البته تبلیغات کلیکی فقط شامل تبلیغات بنری نمی‌شود و تبلیغات کلیکی در موتورهای جستجو مثل گوگل ادز هم جز تبلیغات PPC به شمار می‌روند.


🔸 مزایای تبلیغات کلیکی چیست؟

‏دلایل زیادی نشانگر برتری تبلیغات کلیکی نسبت به بسیاری از روش‌های دیگر تبلیغ کسب‌وکارها است:

‏بهره بردن از این روش تبلیغ برای صاحبان کسب‌وکار، کاملاً به‌صرفه است. با این روش تبلیغ که سایتهای تبلیغات کلیکی عرضه می‌کند، شما فقط در برابر هر کلیکی که روی تبلیغ شما می‌شود، هزینه می‌کنید. بدین ترتیب شما روی هزینه‌ای که برای تبلیغ می‌پردازید، کنترل کامل دارید و می‌توانید آن را کم یا زیاد کنید.

‏تبلیغات کلیکی امکان انتخاب مخاطبان در یک منطقه خاص، یک زبان خاص یا دارای دستگاهی خاص را برای صاحبان کسب‌وکار فراهم می‌کند. در نتیجه تبلیغات شما فقط برای کسانی که امکان خرید از شما را دارند به نمایش درمی‌آید. در ایران، هدفمندی‌های منطقه‌ای، جنسیت مخاطب و دستگاه مخاطب بیشتر استفاده می‌شود



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آشنایی با انواع، خدمات، معایب و مزایای سایت تبلیغات کلیکی در ایران — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ تبلیغات آنلاین در ایران – انواع، بایدها و نبایدها و هزینه‌های تبلیغات

‏امروزه اهمیت تبلیغات آنلاین در زمینه رشد کسب و کار (هم کسب و کارهای سنتی و هم آنلاین)، جذب مخاطب هدف و فروش بیشتر بر کسی پوشیده نیست. تبلیغات آنلاین یک شیوه بسیار مناسب جهت انتقال محتوای تبلیغاتی به مخاطبان هدف با به‌کارگیری رسانه‌های مناسب است که نقش مهمی در موفقیت کسب و کارها دارد. با ادامه این مقاله از آکادمی کاپریلا با ما همراه باشید تا بررسی تبلیغات آنلاین در ایران و سایر نکات مهم مربوط آن بپردازیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تبلیغات آنلاین چیست؟
‏ ○ تاریخچه تبلیغات آنلاین
‏ ○ تفاوت تبلیغات آنلاین با تبلیغات سنتی چیست؟
‏ ○ مزایای تبلیغات آنلاین چیست؟
‏ ○ انواع تبلیغات آنلاین در ایران
‏ ○ هزینه تبلیغات آنلاین را چگونه محاسبه کنیم؟
‏ ○ تبلیغات آنلاین در ایران؛ بایدها و نبایدها


🔸 تبلیغات آنلاین چیست؟

‏تبلیغات آنلاین یک شیوه نوین تبلیغات با استفاده از اینترنت و در فضای اینترنت است که به عنوان یکی از مؤثرترین روش‌ها در گسترش کسب و کار، پیدا کردن مشتریان جدید و تنوع بخشیدن به نحوه درآمدزایی کسب و کارها شناخته می‌شود. اگر شما به وب‌سایت‌ها، اپلیکیشن‌ها و یا شبکه اجتماعی مختلف از جمله اینستاگرام، تلگرام، فیس‌بوک و … نگاه کنید، تعداد زیادی از این تبلیغات را در آنها مشاهده خواهید کرد. برای نمایش تبلیغات در این رسانه‌ها نیاز به اینترنت است. همان‌طور که می‌دانیم امروزه اینترنت به عنوان یک کانال تبلیغاتی در میان مردم جایگاه ویژه‌ای دارد؛ به نحوی که روزبه‌روز در حال رشد و تکامل است. اینترنت را می‌توان به عنوان یک رسانه نسبتاً فعال تعریف کرد؛ به این صورت که در فضای اینترنت همه چیز به فعالیت‌های کاربر و تعامل او وابسته است. ویژگی‌هایی از این قبیل که امکانی را فراهم می‌کند تا تبادل اطلاعات به بهترین شکل فراهم شود باعث بهبود و تقویت رابطه یک کسب و کار با مشتریان هدف می‌شود و اینترنت را به یک ابزار بسیار کاربردی جهت تبلیغات تبدیل می‌کند.

‏در دهه اخیر تبلیغات آنلاین جزو کارآمدترین شیوه‌های بازاریابی برای کسب و کارهای ایران و جهان بوده و توجه تعداد زیادی از بازاریابان حوزه‌های مختلف را به خود جلب کرده‌ است. تبلیغات آنلاین را می‌توان هنر استفاده از اینترنت به عنوان یک ابزار کارآمد جهت انتقال هدفمند پیام‌های بازاریابی به مخاطبان هدف تعریف کرد؛ پیام‌هایی که موجب تشویق و ترغیب مخاطب، جهت خرید محصول یا خدماتی خاص می‌شود. تبلیغات آنلاین در ایران نیز چند سالی است که رشد و توجه زیادی همراه بوده به نحوی که بسیاری از کسب و کارها، رسانه‌ها و برندهای معروف از این شیوه تبلیغاتی به صورت‌های مختلفی استفاده می‌کنند و از طرفی، به فرصتی برای کسب درآمد از تبلیغات هم تبدیل شده است.


🔸 تاریخچه تبلیغات آنلاین

‏با شروع فعالیت‌های تجاری در اینترنت و رشد کسب و کارهای در بستر وب، تبلیغات آنلاین نیز با گذر زمان پا به عرصه ظهور گذاشت. طبق گزارش‌های موجود، اولین شیوه برای تبلیغ در فضای وب استفاده از پست الکترونیک بوده همچنین اولین بنر تبلیغاتی که در سطح اینترنت بکار برده شد مربوط به پایگاه اینترنتی هات وایر (Hot Wire) در سال ۱۹۹۴ بود که امروزه، معمول‌ترین مدل تبلیغ در اینترنت است. در سال ۱۹۹۵ نیز تبلیغات آنلاین به صورت هدفمند و متناسب با محتوای وب‌سایت‌ها و رسانه‌های مختلف نمایش داده شدند. بعدها با ظهور فناوری‌های پیشرفته در حوزه وب، تبلیغات آنلاین شکل ویژه‌ای به خود گرفتند به نحوی که امروزه شاهد رشد و پیشرفت‌های زیادی در این حوزه هستیم.

‏تبلیغات آنلاین در ایران مدتی بعد از ورود اینترنت به کشور، روند رو به رشد خود را آغاز کرد. اینترنت در ایران از سال ۱۳۷۶ بطور فراگیری در اکثر شهرها به کار گرفته شد و تعداد کاربران آن بطور فزاینده‌ای افزایش پیدا کرد و همین موجب شده کسب و کارهای زیادی از این فرصت استفاده کنند و از شیوه‌های مختلفی برای جذب مخاطبان هدف خود استفاده کنند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تبلیغات آنلاین در ایران – انواع، بایدها و نبایدها و هزینه‌های تبلیغات — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


📘 آموزش آشنایی با دیجیتال مارکتینگ ۲۰۲۱


✳️ منتشر شد.

🔗 fdrs.ir/w864

🔖 در این فرادرس شما را با یک الگوی جدید شما آشنا می‌کنیم که با استفاده از آن می‌توانید همه بخش‌های دیجیتال مارکتینگ وب‌سایت خود را به بهترین شکل مدیریت کنید. مهم نیست که یک وب‌سایت کوچک دارید یا یک وب‌سایت بزرگ پربازدید. اگر دیجیتال مارکتینگ خود را دقیق، اصولی و صحیح انجام ندهید و یک برنامه مدون نداشته باشید، هیچگاه موفق نخواهید بود.


مناسب برای رشته‌های:
🔹
مدیریت کسب و کار (MBA)
🔹 بازاریابی دیجیتال


💲 هزینه اصلی آموزش: ۵۰,۰۰۰ تومان

هزینه با احتساب هدیه ویژه انتشار: ۲۵,۰۰۰ تومان
‌(‌۵۰ درصد تخفیف)
‌‌‌‌
👈 کد تخفیف: NW1962DM

❗️
اعتبار: تا چهارشنبه، ۲۸ مهر ۱۴۰۰
___________
‌‌‌
📚 فرادرس
دانش در دسترس همه
همیشه و همه جا


@FaraDars — فرادرس
@FDPub — تازه‌های نشر فرادرس
.

✳️ چگونه یک بلاگر موفق شویم؟ — آموزش بلاگر شدن در یک راهنمای کامل

‏امروزه بلاگرها به یکی از تاکتیک‌های مهم بازاریابی تبدیل شده‌اند و هر روزه شاهد افزایش تعداد آن‌ها در پلتفرم‌های مختلف هستیم. البته در حال حاضر به دلیل رقابت بالای موجود در شبکه‌های اجتماعی ممکن است موفقیت در این مسیر بلاگر شدن کمی سخت به نظر برسد اما در این مقاله سعی داریم نکاتی را به شما معرفی کنیم تا بتوانید راحت‌تر این مسیر را طی کنید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بلاگر کیست؟
‏ ○ بلاگرها چه فایده‌ای دارند؟
‏ ○ در این مسیر با چه مشکلاتی ممکن است روبرو شوید؟
‏ ○ چطور بلاگر شویم؟
‏ ○ پرسش‌های شما
‏ ○ در آخر


🔸 بلاگر کیست؟

‏بلاگر فردی است که با تخصص و دانش خود، یا حتی علاقمندی‌اش در زمینه‌ای خاص به تولید محتوا می‌پردازد. بلاگرها به‌صورت مرتب درباره‌ی زمینه‌ی تخصصی و علاقمندی خود پست می‌گذارند و سعی دارند از طریق تولید تصاویر و ویدیو، مخاطبین بیش‌تری را جذب کنند. از طرفی مخاطبین نیز از بلاگرها الهام می‌گیرند و پیشنهادات آن‌ها را دنبال می‌کنند.

‏از طریق شبکه‌های اجتماعی، بلاگرها با مخاطبین ارتباط نزدیک و دوستانه‌ای برقرار می‌کنند. آن‌ها برخلاف سلبریتی‌ها زندگی خود را مخفی نگه نمی‌دارند که همین امر باعث تاثیرگذاری بیش‌تر بر مخاطبین می‌شود و می‌توانند اعتماد آن‌ها را راحت‌تر جلب کنند. به‌صورتی که ۷۰ درصد از افراد در یک نظرسنجی اعلام کرده‌اند که بلاگرها نسبت به سلبریتی‌ها تاثیرگذارتر هستند.

‏در مطلب دیگری از آکادمی کاپریلا، به صورت مفصل در مورد اینکه بلاگر کیست و تفاوت آن با اینفلوئنسر صحبت کرده‌ایم؛ از شما دعوت می‌کنیم تا آن مطلب را هم با دقت بخوانید.


🔸 بلاگرها چه فایده‌ای دارند؟

‏یکی از مهم‌ترین کاربرد بازاریابی اینفلوئنسری، ارتباط مستقیم اینفلوئنسر یا بلاگر با طرفداران وفادارش است، زیرا از این طریق مشکل بسیاری از بازاریابان دیجیتال که شناسایی و هدف‌گیری مخاطبین است را برطرف می‌کند. همین امر باعث شده تا بلاگرها در بازاریابی محبوبیت زیادی پیدا کنند، به‌صورتی که طبق آمار در سال ۲۰۱۷، ۸۶ درصد بازاریابان از بلاگرها برای اهداف بازاریابی‌شان کمک گرفتند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 چگونه یک بلاگر موفق شویم؟ — آموزش بلاگر شدن در یک راهنمای کامل — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه‌های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ دیجیتال مارکتر کیست و چیست؟ – مهارت‌ها، وظایف و حقوق دیجیتال مارکتر

‏اهمیت مارکتینگ (بازاریابی) در کسب و کارها به‌صورت پیوسته در حال رشد است. با پیشرفت تکنولوژی، تولید محصول و ارائه خدمات آسان‌تر شده و به همین دلیل، رقابت شدیدی بین کسب و کارها شکل گرفته است. در این حالت، تنها با بازاریابی می‌توان در این بازار بزرگ به رقابت ادامه داد و این مارکترها هستند که این وظیفه سنگین را به عهده گرفته‌اند. با رونق گرفتن دیجیتال مارکتینگ و روی آوردن بیشتر کسب و کارها به فضای آنلاین، بسیاری از مارکترها نیز به سمت این فضا رفته‌اند. پتانسیل بالای فضای مجازی باعث شده است تا شغل‌های جدیدی به عنوان دیجیتال مارکتر‌ (digital marketer) و در زمینه‌های مختلف آن به وجود آید که این موضوع، فرصت خوبی برای افراد جدیدی است که قصد دارند به حوزه مارکتینگ وارد شوند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مارکتر کیست؟
‏ ○ شغل‌ها و وظایف دیجیتال مارکتر
‏ ○ نحوه کار و استخدام دیجیتال مارکتر
‏ ○ مهارت‌های یک دیجیتال مارکتر
‏ ○ میزان درآمد دیجیتال مارکتر
‏ ○ آینده مارکتینگ و دیجیتال در ایران و جهان


🔸 مارکتر کیست؟

‏ابتدا بهتر است به این موضوع پرداخته شود که یک مارکتر یا کارشناس بازاریابی کیست و چه ویژگی‌هایی دارد. مارکتر به مجموعه‌ای از مهارت‌ها گفته می‌شود که در ارتباط با نفوذ و گسترش حضور در یک قسمت بازار کسب و کار هستند. هر کسب و کار، محصولاتی دارد و برای این محصولات، مشتریانی وجود دارد که بازار آن را تشکیل می‌دهند. هر شغلی که با این بازار و ارائه محصول به آن و درنهایت فروش آن مرتبط باشد، در مجموعه مارکتینگ قرار می‌گیرد.

‏به دلیل گستردگی بازاریابی، متخصصین مختلفی می‌توانند تخصص خود را با بازار ترکیب کرده و در بخش مارکتینگ مشغول به کار شوند. به‌عنوان مثال یک نویسنده که مهارت نوشتن دارد می‌تواند در تیم بازاریابی در قسمت تولید محتوا یا کپی رایتینگ کار کند. یک گرافیست یا نقاش می‌تواند وارد بازار شده و به طراحی بنرهای تبلیغاتی بپردازد. پس نمی‌توان مارکتر را یک شغل مجزا دانست و ترکیبی از شغل‌ها و تخصص‌ها همه می‌توانند به عنوان مارکتر اما در حوزه‌ای تخصصی به‌حساب بیایند. در ادامه بیشتر با این شغل‌ها آشنا می‌شویم اما به طور کلی، یک متخصص بازاریابی باید دانش جامعی از همه تخصص‌های مرتبط با مشتری، بازار و فروش را داشته باشد.


🔸 شغل‌ها و وظایف دیجیتال مارکتر

‏اکنون که با گستردگی و پیچیدگی وظایف در بخش مارکتینگ آشنا شدید، بهتر است نگاهی دقیق‌تر به شغل‌های مارکتینگ داشته باشیم. به‌صورت کلی این شغل‌ها را می‌توان به سه بخش زیر تقسیم کرد.

‏– شغل‌ها و وظایف مدیریتی: بخشی از مارکترها در قسمت مدیریت، تحلیل و تعیین استراتژی بازاریابی به کار مشغول هستند.

‏– حوزه‌های مشاوره و آموزش: قسمت کوچکی به مشاوره به کسب و کارها یا تهیه دوره‌های آموزشی در قسمت بازاریابی می‌پردازند.

‏– اجرای بازاریابی: بخش بزرگی از شغل‌های مارکتینگ مشغول به انجام کارهای اجرایی هستند.

‏بخش بازاریابی یک کسب و کار می‌تواند بسته به بزرگ بودن سازمان، دارای چندین زیرمجموعه باشد. اگر با قیف بازاریابی آشنا باشید، می‌دانید که مسیر کلی بازاریابی را می‌توان به قسمت‌های آگاهی، علاقه، تصمیم و اقدام به خرید تقسیم کرد.

‏۴ مرحله قیف فروش



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 دیجیتال مارکتر کیست و چیست؟ – مهارت‌ها، وظایف و حقوق دیجیتال مارکتر — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌‌
✳️ آموزش نحوه نوشتن کپشن اینستاگرام از صفر تا صد — راهنمای کامل

‏مولفه‌های بسیاری برای نوشتن کپشن اینستاگرامی وجود دارد. یک کپشن اینستاگرامی به طور کلی باید بتواند همه آن‌چیزهایی که شما به عنوان صاحب کسب‌وکار برای ترویج برند یا فروش محصولات‌تان در نظر گرفته‌اید را بیان کند. نحوه نوشتن کپشن اینستاگرام برای پیج‌هایی که به فروش محصولات یا ارائه خدمات می‌پردازند، نسبت به محتواهای دیگر متفاوت‌تر و حساس‌تر است.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ اندازه کپشن اینستاگرام چقدر است؟
‏ ○ اهمیت کپشن در اینستاگرام
‏ ○ ۷ نکته مهم در مورد نحوه نوشتن کپشن اینستاگرام که حتماً باید بدانید!
‏ ○ نحوه نوشتن کپشن اینستاگرام زیر ذره‌بین
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 اندازه کپشن اینستاگرام چقدر است؟

‏دقت داشته باشید که اندازه متنی که قرار است برای کپشن اینستاگرام بنویسید، نامحدود نخواهد بود. شما می‌توانید فقط و فقط ۲۰۰۰ کارکتر یا حرف را به صورت جمله‌های جذاب و مفید به کاربران اینستاگرام ارائه بدهید.

‏رعایت نکات اساسی در نحوه نوشتن کپشن اینستاگرام به شما کمک خواهد کرد تا همه این ۲۰۰۰ حرف را به خوبی و هدفمند مصرف کنید.

‏مثلاً گذاشتن هشتگ‌های مرتبط و مهم و اضافه کردن ایموجی‌های به‌جا و درست هم می‌توانند در نحوه نوشتن کپشن اینستاگرام موثر باشند. در این موارد هم باید دقت کنید تا هشتگ‌های شما بیش از ۳۰ عدد نباشند یا شما همه متن کپشن را صرف هشتگ‌ها نکنید.


🔸 اهمیت کپشن در اینستاگرام

‏کپشن اینستاگرام به شما کمک می‌کند تا شخصیت و هویت برند یا کسب‌وکارتان را به نحوی نشان دهید که یک عکس به تنهایی قادر به بیان آن نیست. نحوه نوشتن کپشن اینستاگرام صرفاً محدود به نوشتن چندین جمله در قسمت پایینی یک عکس یا ویدئو نیست؛ شما می‎‌توانید کپشن مورد نظرتان را در قالب یک ویدئو ارائه بدهید. بسیاری از کاربران کپشن زیر یک عکس یا ویدئو را نمی‌خوانند، بنابراین می‌توان همه چیزهایی که در نظر دارید را در یک ویدئو بیان کنید.

‏کپشن‌های اینستاگرامی این امکان را فراهم می‌کنند تا بتوانید با مخاطبان‌تان ارتباط برقرار کنید. شما می‌توانید فضای کپشن اینستاگرامی‌تان را طنزآلود، جدی، سوالی، خبری یا هر شکل دیگری که جذاب به نظر برسد، طراحی کنید؛ ایجاد همه این فضاهای مختلف، به نحوه نوشتن کپشن اینستاگرام مربوط می‌‎شوند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش نحوه نوشتن کپشن اینستاگرام از صفر تا صد — راهنمای کامل — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه‌های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌‌ ‌
✳️ ۱۴ ایده­ کسب و کار اینترنتی در ایران – کسب درآمد آنلاین با بهترین ایده‌ها

‏در دنیای غرق در فناوری امروز، دیگر هیچ محدودیت و مانعی برای ایجاد کسب و کار اینترنتی در خانه خود ندارید؛ افراد بسیاری را مدام مشاهده می­‌کنید که در حال راه‌اندازی کسب و کار شخصی خود و همچنین ارائه خدمات از راه دور به سراسر کشور هستند؛ کارمندان بی­شماری را می‌­بینیم که هر روز با خروج از محل کار خود، به دنبال راه‌اندازی کسب و کار شخصی خود هستند و یا حتی کسب و کار خود را راه‌اندازی کرده‌اند. به راستی دنیای امروز چه ویژگی­‌هایی دارد که شاهد چنین اتفاقاتی در حوزه شغل و کسب درآمد هستیم؟ کسب و کار اینترنتی و یا کسب و کار شخصی چه مزایایی برای افراد دارد؟ این همان سوالاتی‌ست که ما را به سوال اصلی هدایت می‌کند؛ چطور ایده کسب و کار اینترنتی خود را پیدا کنیم؟ با ما در این مقاله از آکادمی کاپریلا همراه باشید تا شما را با بهترین ایده‌های کسب و کار آنلاین آشنا کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ چرا کسب و کار اینترنتی؟
‏ ○ ایده شماره ۱: راه‌­اندازی فروشگاه اینترنتی
‏ ○ ایده شماره ۲: سایت واسط خرید و فروش اینترنتی
‏ ○ ایده شماره ۳: کسب درآمد از طریق همکاری در فروش
‏ ○ ایده شماره ۴: فروش محصولات دست‌ساز
‏ ○ ایده شماره ۵: فروشگاه اینترنتی محصولات دیجیتالی
‏ ○ ایده شماره ۶: کار اینترنتی به عنوان فریلنسر
‏ ○ ایده شماره ۷: ساخت دوره آموزشی آنلاین
‏ ○ ایده شماره ۸: ساخت وبلاگ شخصی
‏ ○ ایده شماره ۹: استفاده از پادکست به عنوان کسب و کار اینترنتی
‏ ○ ایده شماره ۱۰: اینفلوئنسرینگ و بلاگر شبکه‌های اجتماعی
‏ ○ ایده شماره ۱۲: خرید و فروش دامنه سایت
‏ ○ ایده شماره ۱۳: توسعه قالب­های وردپرسی
‏ ○ ایده شماره ۱۴: مشاوره آنلاین
‏ ○ کلام آخر: کدام ایده کسب و کار اینترنتی؟


🔸 چرا کسب و کار اینترنتی؟

‏شاید اینکه پدرها و مادرها می‌­توانند زمان خود را به کمک این نوع کسب و کار منعطف کنند و زمان بیشتری برای کودکان خود داشته باشند از فواید شروع یک کسب و کار شخصی و اینترنتی برای والدین باشد. شاید این ایده که شما می‌توانید حتی در سفرهای خود، کارهایتان را پیش ببرید جذابیت این نوع از مشاغل را بالا برده باشد. اما نکته‌ای که واقعاً مشاهده می‌شود این است که یک کسب و کار اینترنتی دغدغه‌­های راه‌اندازی به اندازه یک کسب و کار فیزیکی و شرکت را ندارد و آزادی و راحتی بیشتری را در ادامه برای شما به همراه خواهد داشت.

‏یک کسب و کار اینترنتی و آنلاین به سبب ماهیت کسب و کاری خود، مزایای بسیاری برای صاحبان آن دارد، شما دیگر مجبور به سرمایه­‌گذاری هنگفت نیستید هزینه‌­هایی از جنس دفتر، تجهیزات شرکت، نیروی انسانی و … نخواهید داشت. وقتی حداقل سرمایه‌­گذاری را داشته باشید، قاعدتاً ریسک کار کاهش پیدا کرده و بودجه بیشتری برای تبلیغات و ارائه محصول بهتر در دسترس خواهید داشت. همچنین نکته جذاب کسب و کار اینترنتی این است که مشتریان شما محدود به محیط جغرافیایی زندگی شما نخواهند بود. شما می‌­توانید از سراسر ایران و حتی جهان، مشتری جذب کنید و این خود باعث رشد قابل توجه کسب و کار شما خواهد بود.

‏تنها دغدغه برای استفاده از این پتانسیل دنیای فناوری و راه‌­اندازی کسب و کار اینترنتی، رسیدن به یک ایده خوب و پولساز می‌باشد، در ادامه مقاله قصد داریم تعدادی گزینه به عنوان ایده کسب و کار اینترنتی را برای شما بازگو کنیم، امیدواریم که با استفاده از این ایده‌­ها شما هم به کسب درآمد مدنظرتان دست پیدا کنید. اما توجه داشته باشید که این ایده‌ها صرفاً سر نخی برای پیدا کردن ایده اصلی شما خواهد بود؛ چون باید با توجه به شرایط زندگی، توانایی‌ها و تجربه‌های کاری، منابع مالی و … بتوانید بهترین ایده کسب و کار آنلاین خود را پیدا کنید.


🔸 ایده شماره ۱: راه‌­اندازی فروشگاه اینترنتی

‏امروزه با گسترش تجارت الکترونیک، حجم بسیاری از خریدهای کردم از فروشگاه­های اینترنتی انجام می‌شود؛ استفاده از تلفن همراه و رایانه رومیزی یا خرید اینترنتی با لپتاپ شخصی از جمله به عادات روزمره مردم جوامع مختلف جهان تبدیل شده است. تنها ابزارهای لازم برای این نوع خرید، دسترسی آسان به یک گوشی و وصل شدن به شبکه اینترنت می‌­باشد و این یعنی، همیشه مشتری دسته اول را در اختیار خواهید داشت.


‏دیگر نگرانی‌های ایده کسب و کار اینترنتی فروشگاهی، در زیر به همراه راهکارهای آن اشاره شده است:



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۱۴ ایده­ کسب و کار اینترنتی در ایران – کسب درآمد آنلاین با بهترین ایده‌ها — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: کسب‌وکار و استارتاپ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ بازاریابی اینترنتی محصولات چیست؟ – ۶ مرحله برای فروش آنلاین محصولات

‏برای درک بهتر اهمیت و چرایی بازاریابی اینترنتی محصولات، باید به گذشته بازاریابی نگاهی بیاندازید؛ چون خواهید دید که شرایط به کلی تغییر کرده و حالا طراحی نقشه راه برای یک کسب و کار، حتی به سادگی ۱۰ یا ۲۰ سال گذشته هم نیست. به طور عمده، هدف از بازاریابی محصول یا کسب و کار، این است که نشان دهید مزیت آن نسبت به رقبا چیست و چقدر نسبت به آنها بهتر هستید. به عنوان مثال اگر محصول شما یک ماده خوراکی است، می‌توانید از تست رایگان برای مردم استفاده کرده و نظر آنها را نسبت به محصول خود بپرسید؛ یا می‌توانید از افراد معروف (اینفلوئنسر)دعوت کنید تا در مراسم‌های مختلف کسب و کار شما مانند روز افتتاحیه، رونمایی از یک محصول جدید و … شرکت کنند. در یک روش معمولتر، باید به فکر تبلیغات در بسترهایی مانند تلویزیون باشید که در آن افراد، رضایت خود را از محصول شما به شیوه‌های مختلف بیان می‌کنند. مطمئناً همه این روش‌های ساده می‌تواند در بازاریابی مثبت محصول شما موثر باشند؛ اما همه این ایده‌ها، برای قبل از دیجیتالی شدن دنیای بازاریابی مناسب بودند. امروزه شرایط تغییر کرده و مشتریان شما به محصولات مشابه در سراسر فضای اینترنت، دسترسی ساده‌تری دارند. اکثر شیوه‌های بازاریابی سنتی توسط بازاریابان شرکتهای بزرگ اشباع شده‌اند و تنها تبلیغات تلویزیونی، رادیو و نشریه‌های مختلف نیستند که در معرض دید مردم قرار دارد. تبلیغات نمایشی، شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات درون اپلیکیشن‌های تلفن همراه، ایمیل‌های تبلیغاتی، پوش نوتیفیکیشن و … از ایده‌های جدیدتر بازاریابی اینترنتی محصولات در دنیای امروزی کسب و کار به شمار می‌روند. در این مقاله از آکادمی کاپریلا، شما را با ماهیت بازاریابی اینترنتی محصولات و انواع روش‌ها و استراتژی‌های آن آشنا خواهیم کرد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بهترین استراتژی‌های بازاریابی اینترنتی محصولات
‏ ○ شش گام اساسی بازاریابی اینترنتی محصولات
‏ ○ نتیجه‌گیری از بازاریابی اینترنتی محصولات


🔸 بهترین استراتژی‌های بازاریابی اینترنتی محصولات

‏بازاریابی دیجیتال یا همان Digital Marketing، به هرگونه فعالیتی اشاره دارد که برای معرفی و تبلیغ برند، محصول و یا خدمات شما در پلتفرم‌های مختلف از جمله سایت‌ها، شبکه‌های اجتماعی، ایمیل، اپلیکیشن‌های موبایل و … انجام می‌شود. اما سوالی که مطرح می شود این است که چگونه می‌توان از بازاریابی اینترنتی برای تبلیغ یک محصول به بهترین شکل استفاده کرد؟

‏موفقیت در این روش، کاملاً به استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال شما بستگی دارد. استفاده درست از استراتژی‌هایی که در زیر به آن اشاره شده، می‌تواند منجر به فروش بیشتر، جذب مشتریان جدید و رشد بلندمدت کسب و کار شما شود. ۶ گام اساسی استفاده از استراتژی‌های بازاریابی را در بخش بعدی مقاله بررسی خواهیم کرد اما حالا، بیایید کمی دقیق‌تر به معرفی استراتژی‌های بازاریابی اینترنتی محصولات بپردازیم.

‏یکی از رایج‌ترین استراتژی‌هایی که می‌توانید در زمینه بازاریابی دیجیتال انواع محصولات و خدمات از آن استفاده کنید، کمک گرفتن از شبکه‌های اجتماعی برای تبلیغ محصولات است. روش‌های زیر را می توانید برای بازاریابی آنلاین محصولات خود در رسانه‌های اجتماعی استفاده کنید؛


🔸 شش گام اساسی بازاریابی اینترنتی محصولات

‏حتی اگر به سیر تحول مارکتینگ از ۱۰ سال پیش تاکنون نگاه کنیم، تغییرات آن را به طور محسوس می‌شویم اما با این وجود، کسب و کارهای مبتنی بر محصول باید چطور از دیجیتال مارکتینگ برای محصولات خود استفاده کنند؟ پس از آشنایی با استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال، بهتر است با نحوه استفاده از آنها بیشتر آشنا شویم. شما ۶ گام اساسی برای استفاده از استراتژی فروش اینترنتی محصولات خود از طریق دیجیتال مارکتینگ را پیش رو دارید.

‏این ها تنها دو هدف کلی برای بازاریابی اینترنتی محصولات هستند که در شرایط مختلف و با توجه به نوع محصول و نیاز برند شما می‌توانند تغییر کنند. ممکن است محصول شما یک ایده کاملاً جدید را ارائه کند و یا بخواهید آن را در یک شهر و استان جدید گسترش دهید. هدف شما هرچه باشد، بازاریابی دیجیتال به شما در رسیدن به آن کمک خواهد کرد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی اینترنتی محصولات چیست؟ – ۶ مرحله برای فروش آنلاین محصولات — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: دیجیتال مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌‌
‏‌‌
✳️ مزایای ایمیل مارکتینگ چیست؟ – ۱۳ مزیت ارزشمند بازاریابی ایمیلی

‏آیا شما هم به دنبال روشهای جدید و به صرفه برای رونق کسب­ و کارتان هستید؟ از روش‌های بازاریابی سنتی و یا پرداخت هزینه‌­های گزاف و تبلیغات آنلاین خسته شده‌­اید؟ ما در این مقاله از آکادمی کاپریلا قصد داریم تا شما را با یکی از روش­های بازاریابی نوین بازاریابی ایمیلی آشنا کرده و از مزایای ایمیل مارکتینگ برای شما صحبت کنیم. در این نوع استراتژی بازاریابی، ایمیلهای مخاطبین شما دسته‌بندی شده و با توجه به دسته‌بندی‌ها، محتوای تبلیغاتی شما به طور هدفمند برای آنها فرستاده می‌­شود. از این طریق می‌­توانید مشتریان خود را با خدمات جدیدتان، نظرسنجی­‌ها، کد­های تخفیف و کمپین ها مواجه کنید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مزایای ایمیل مارکتینگ جیست؟
‏ ○ جمع‌بندی مقاله از مزایای بازاریابی ایمیلی


🔸 مزایای ایمیل مارکتینگ جیست؟

‏بازاریابی از طریق ایمیل چه مزایایی دارد؟ اگر صاحب کسب ­و کاری هستید و تاکنون از بازاریابی ایمیلی استفاده نکرده‌اید، آیا امروز زمان استفاده از آن فرا رسیده است؟ پاسخ به این سؤال می‌تواند مثبت باشد، چون بازاریابی ایمیلی یکی از روش‌هایی محسوب می‌شود که از نرخ بازگشت سرمایه بالایی برخوردار است و این موضوع در زمان بروز بحران کرونا اهمیت بیشتری پیدا کرده است.

‏ایمیل مارکتینگ توسط هزاران کسب‌ و‌ کار کوچک و بزرگ در سرتاسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. کسانی که با این روش بازاریابی آشنایی کاملی ندارند، احتمالاً نمی‌توانند این موضوع را درک کنند که چرا این روش بازاریابی در سرتاسر جهان مشهور است (اما ده‌ها دلیل وجود دارد که بیان می‌کند چرا بازاریابی با ایمیل یکی از اثربخش‌ترین کانال‌های بازاریابی است). در ایران هم اگر استراتژی مناسبی برای ایمیل مارکتینگ پیاده‌سازی شود، همچون اکثر کسب و کارهای اینترنتی بزرگ کشور می‌توان از مزایای آن برخوردار شد.

‏یکی از فواید بازاریابی با ایمیل یا ایمیل مارکتینگ، هزینه پایین آن نسبت به سایر روشهای بازاریابی است. در این روش به تجهیزات، نیروی انسانی زیاد، هزینه‌های ماهانه تبلیغاتی و … نیاز نیست. در ایمیل مارکتینگ، به دو نوع هزینه نیاز است:


🔸 جمع‌بندی مقاله از مزایای بازاریابی ایمیلی

‏باید توجه داشت که بازاریابی ایمیلی برای کسب ­و کار های متفاوت، نتایج متفاوتی را در پی دارد. علاوه بر این، با استفاده از بازاریابی ایمیلی می‌توانید بدون اینکه دانش یا تجربه بالایی در مورد بازاریابی داشته باشید، از همه مزایای ذکر شده در این مقاله استفاده کنید.

‏نکته اصلی این است که شما باید سرویس ارائه دهنده­ بازاریابی ایمیلی مناسب کسب­ و کار خود را یافته و با کمک آن فعالیتتان را شروع کنید تا از پرداخت هزینه ­های اضافی تبلیغاتی در امان بمانید. برای یافتن پلتفرم مناسب خود ابتدا جامعه آماری مخاطبان، علایق، نوع کسب و کارتان و بودجه مد­نظر را نوشته و با توجه به این موارد بهترین سرویس‌دهنده ایمیل مارکتینگ را پیدا کنید. یادتان باشد که ایمیل مارکتینگ هم مانند سایر راهکارها و ابزارهای بازاریابی، به برنامه‌ریزی و بهینه‌سازی نیاز دارد تا بتواند درآمدزایی مناسبی برای شما ایجاد کند.

‏اگر این مطلب برای شما مفید بوده است، آموزش‌ها و مطالب زیر نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 مزایای ایمیل مارکتینگ چیست؟ – ۱۳ مزیت ارزشمند بازاریابی ایمیلی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ایمیل مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ برند چیست؟ به چه چیزی Brand می‌گویند؟ چرا و چگونه برندسازی کنیم؟

‏برند، نام تجاری و یا مارک تجاری، شیوه و روشی است که یک محصول، شرکت، خدمات و یا حتی یک فرد توسط مخاطبان و مشتریان درک می‌شود. برند بیش‌تر از اینکه یک لوگو یا اسم باشد، نام تجاری قابل تشخیص است که امکان درک فعالیت آن را برای مخاطبان هدف فراهم می‌آورد. اما آیا همین تعریف ساده و کوتاه برای بیان مفهوم برند کافی است؟ بدون شک خیر. برند (Brand) مفهوم گسترده‌ای است و موارد گوناگونی را در برمی‌گیرد. با توجه به اهمیت برند و گسترده بودن معنا و مفهوم آن، تصمیم گرفتیم این مقاله از آکادمی کاپریلا را به آن اختصاص دهیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ برند چیست؟
‏ ○ برند چه ارزشی برای کسب و کار دارد؟
‏ ○ عناصر اصلی برند چیست؟
‏ ○ برندینگ چیست؟
‏ ○ سه عنصر اصلی و اساسی برندینگ
‏ ○ چرا باید روی برندسازی سرمایه‌گذاری کرد؟
‏ ○ پنج مزیت سرمایه‌گذاری در برندسازی چیست؟
‏ ○ جمع‌بندی و مروری بر اهمیت برند و برندسازی


🔸 برند چیست؟

‏برند و یا نام تجاری کلمه‌ای است که در دنیای تجارت و بازاریابی، زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما همه افرادی که این اصطلاح را به کار می‌برند، درک درست و واقعی از آن ندارند. به همین دلیل ما در این مقاله تعریف کاملی از برند را آورده‌ایم.

‏به زبان ساده، برندها درک (منطقی و احساسی) هستند که در ذهن مشتریان از سازمان و محصولی وجود دارد. شما نمی‌توانید برندها و نام‌های تجاری را لمس کنید، نگه دارید و یا حتی بشنوید، زیرا که برند چیزی است که در ذهن شما به عنوان مشتری و در واقع همه مشتریان و مردم وجود دارد. برند‌ها در ذهن همه کسانی قرار دارد که آن را تجربه کردند، برای مثال در ذهن رسانه‌ها، هنرمندان، کارمندان، ثروتمندان و…

‏برند، صرفاً نام و الگوی یک سازمان نیست، بلکه آن حسی که در مخاطبان ایجاد کرده و ذهنیتی که برای آن‌ها به وجود آورده است، مساله اصلی و مهم برند است. برای مثال برند اپل را در نظر بگیرید، آیا صرفا نام و یا لوگوی آن، شما را به وجد می‌آورد، یا تصورات و حسی که شما به عنوان مشتری از برند اپل در ذهن خود دارید هم از اهمیت برخوردار است؟ ختم کلام آنکه اگر یک محصول یا شرکت را در قالب یک پیکر در نظر بگیرید، برند همان لباسی‌ست که بر تن این پیکر بوده و مردم، آن پیکر را با آن لباس می‌بینند و قضاوت می‌کنند.


🔸 برند چه ارزشی برای کسب و کار دارد؟

‏برندها ابزارهای تجاری هستند که نرخ بازگشت سرمایه قابل اندازه‌گیری را هدایت می‌کنند. همانطور که در بخش قبل اشاره کردیم، نام تجاری اپل، نحوه درک شرکت توسط کسانی است که از این برند تجربه داشته‌اند (یا برخوردی مستقیم با تجربه سایر افراد از اپل داشته‌اند). شما نمی‌توانید بسیاری از مشتریان اپل را قانع کنید که محصولی از برند دیگری را خریداری کنند. از این رو، نام تجاری اپل، آخرین، مهم‌ترین و بزرگترین مزیت رقابتی این شرکت است. یعنی می‌توان گفت که نام تجاری اپل، با ارزش‌ترین و قدرتمند‌ترین دارایی شرکت اپل به شمار می‌رود و اگر یک محصول این شرکت در بازار شکست بخورد، می‌تواند به واسطه اعتبار برند خود، محصولات دیگری را روانه بازار کند.

‏یک برند و نام تجاری قوی احتمال انتخاب شدن محصول و یا خدمات شما را توسط مشتریان بالا می‌برد و این شانس را نسبت به رقبا افزایش می‌دهد. برند قوی، می‌تواند با هزینه کمتر، مشتریان بیشتری را جذب کند و حس خوشحالی و رضایت را از خریدی که انجام داده‌اند، به آنها انتقال دهد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 برند چیست؟ به چه چیزی Brand می‌گویند؟ چرا و چگونه برندسازی کنیم؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: برند سازی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ ارسال پوش نوتیفیکیشن وب و اندروید: تعریف، کاربرد، مزایا و راهنمای ارسال

‏هدف هر کسب‌وکاری، استفاده از پربازده‌ترین روش‌های بازاریابی است. پوش نوتیفیکیشن (Push notification) یکی از بهترین روش‌های بازاریابی اینترنتی است که در مقایسه با دیگر روش‌های تبلیغاتی، بازدهی بیشتری دارد و روز به روز به محبوبیت و کاربرد آن افزوده می‌شود. تبلیغات پوش نوتیفیکیشن (Push notification advertising) امروزه به یکی از قوی‌ترین ابزارهای تبلیغاتی تبدیل شده است. به همین دلیل در این مقاله از آکادمی کاپریلا می‌خواهیم درباره ارسال پوش نوتیفیکیشن وب و اندروید و IOS صحبت کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ پوش نوتیفیکیشن چیست و چطور عمل می‌کند؟
‏ ○ چه پلتفرم‌هایی از پوش نوتیفیکیشن پشتیبانی می‌کنند؟
‏ ○ ترافیک پوش نوتیفیکیشن چیست؟
‏ ○ روش کار پوش‌های تبلیغاتی به چه شکل است؟
‏ ○ چرا تبلیغات نوتیفیکیشنی بسیار کاربردی و مفید هستند؟
‏ ○ چرا باید از پوش نوتیفیکیشن برای تبلیغ کسب‌وکارتان استفاده کنید؟
‏ ○ چرا ارسال پوش نوتیفیکیشن می‌تواند به عنوان یک روش بازاریابی موثر باشد؟
‏ ○ چطور یک کمپین تبلیغاتی پوش نوتیفیکیشن طراحی کنیم؟
‏ ○ چطور بازدهی کمپین ارسال پوش نوتیفیکیشن را افزایش دهیم؟
‏ ○ بهترین سرویس‌های ارسال پوش نوتیفیکیشن وب و اندروید
‏ ○ جمع‌بندی ارسال پوش نوتیفیکیشن


🔸 پوش نوتیفیکیشن چیست و چطور عمل می‌کند؟

‏به احتمال زیاد در حین گشت‌وگذار اینترنتی‌ در وبسایت‌‌های محبوب‌تان با پیامی مواجه شده‌اید مبنی بر اینکه اجازه ارسال نوتیفیکیشن یا اعلان را به آن وب‌سایت بدهید و اگر روی بلی یا موافقم کلیک کنید، با درخواست آنها مبنی بر ارسال پوش نوتیکفشن برای شما موافقت کرده‌اید. به زبانی ساده‌تر، پوش نوتیفیکیشن، پیامی است که روی گوشی یا رایانه کاربر ظاهر می‌شود و از وی می‌خواهد تا عملی را انجام دهد، این عمل می‌تواند خواندن یک مقاله باشد و یا مطلع‌ کردن کاربر از موجودی یک محصول و یا اینکه خبر از یک تخفیف شگفت‌انگیز به کاربر بدهد.

‏یکی از مزایای بی‌نظیر این نوع تبلیغات که باعث می‌شود تا در هر طراحی کمپینی از آن استفاده کنیم، قابلیت ارسال پیام به گوشی یا دسکتاپ کاربران در هر زمان و در هر جایی است. نکته‌ای که شاید یک مزیت فوق‌العاده‌ برای صاحبان کسب‌وکار باشد؛ چون امروزه تقریباً در هر خانه‌ای گوشی هوشمند یا کامپیوتر یا دیگر دستگاه‌های الکترونیکی مانند تبلت و … یافت می‌شود و این یعنی شما قادر خواهید بود طیف وسیعی از کاربران را هدف قرار دهید.


🔸 چه پلتفرم‌هایی از پوش نوتیفیکیشن پشتیبانی می‌کنند؟

‏در سال ۲۰۰۹ بود که پوش نوتیفیکیشن برای دستگاه‌های اندرویدی و آی‌او‌اس معرفی شد و به سرعت در دیگر پلتفرم‌ها نیز به کار گرفته شد. در سال ۲۰۱۳ اپل اعلام کرد که روزانه حدود ۷ میلیارد نوتیفیکیشن به دستگاه‌های آی‌اواسی ارسال شده است. توجه داشته باشید که ما اکنون در سال ۲۰۲۱ هستیم و این رقم می‌تواند به طرز اعجاب‌برانگیزی افزایش پیدا کرده باشد. هر پلتفرم گوشی هوشمندی، قابلیت پوش نوتیفیکیشن را پشتیبانی می‌کند. پلتفرم‌های محبوبی مانند اندروید، ویندوز، آی‌اواس و دیگر پلتفرم‌ها مانند بلک‌بری و … همگی سرویس‌های نوتیفیکیشن مخصوص به خودشان را دارند.

‏با پوش نوتیفیکیشن می‌توانید در همه پلتفرم‌ها، پیامی را برای کاربر ارسال کنید، اما در بعضی از پلتفرم‌ها قابلیت‌های اضافی دیگری مانند اضافه‌کردن صدا، تصویر و یا استفاده از دکمه در پوش نوتیفیکیشن در دسترس است.

‏پوش نوتیفیکیشن یکی از مهم‌ترین و البته آسان‌ترین روش‌های ارتباطی صاحبان کسب‌وکار برای تعامل با مخاطبین و کاربرانشان است. بسیاری از اپلیکیشن‌های بزرگ و مشهور ایران و جهان از پوش نوتیفیکیشن برای انجام کاری از سوی کاربر و یا تعامل دوباره مخاطب استفاده می‌کنند؛ به این صورت که دوباره کاربر را به برنامه هدایت کنند و کاربر به روند قبلی استفاده از برنامه که می‌تواند شامل ادامه بازی و یا ادامه خرید باشد، برگردد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ارسال پوش نوتیفیکیشن وب و اندروید: تعریف، کاربرد، مزایا و راهنمای ارسال — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ کلمات کلیدی سئو سایت به زبان ساده + آموزش ساخت کلمات کلیدی آنلاین

‏کلمات کلیدی (Keywords) همان ایده‌ها و موضوعاتی هستند که درون‌مایه محتوای شما را تعریف می‌کنند. در زبان سئو، به کلمات و عباراتی که توسط افراد در موتورهای جستجو مثل گوگل، جستجو می‌شوند کلمه کلیدی‌ می‌گویند. اگر شما همه المان‌های صفحه وب از قبیل تصاویر و ویدیوها را در قالب کلمات و عبارات ساده خلاصه کنید، به کلمات کلیدی که عصاره‌ای از ماهیت هر صفحه وب است، خواهید رسید. شما باید به‌عنوان صاحب وبسایت و تولیدکننده محتوا از کلمات کلیدی مرتبط با جستجوی افراد استفاده کنید تا محتوای شما طبق الگوریتم‌های گوگل به افراد بیشتری نشان داده شود. در این مقاله از آکادمی کاپریلا، شما را با این مفهوم مهم در سئو آشنا خواهیم کرد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ چرا کلمات کلیدی مهم هستند؟
‏ ○ استفاده از کلمات کلیدی سایت برای رسیدن به رتبه ۱ گوگل
‏ ○ کلمات کلیدیی دنباله دار چیست؟
‏ ○ انواع کلمه کلیدی از نظر موضوع و هدف
‏ ○ ویژگی‌های کلمات کلیدی سئو
‏ ○ روش ساخت کلمات کلیدی آنلاین
‏ ○ انتخاب کلمات کلیدی برای سئو و بازاریابی موتورهای جستجو
‏ ○ استفاده از کلمات کلیدی در طراحی استراتژی بازاریابی محتوایی
‏ ○ جمع‌بندی از کلمات کلیدی سایت


🔸 چرا کلمات کلیدی مهم هستند؟

‏کلمات کلیدی پل ارتباطی بین جستجوی افراد و محتوای شما محسوب می‌شوند. شما برای بالا رفتن رتبه سایت خود در نتایج گوگل، به ترافیک هدفمند هدایت شده از این موتور جستجو نیاز دارید و کلمات کلیدی محتوایتان، عامل تعیین‌کننده این امر است. مثلاً ممکن است شما صاحب فروشگاه اینترنتی تجهیزات بدنسازی باشید و از کلمه کلیدی‌ای مانند «باشگاه ورزشی» استفاده کنید و افرادی که به دنبال ثبت نام در باشگاه‌ها هستند اشتباهی وارد سایت شما شوند.

‏شما باید هنگام انتخاب کلمه کلیدی‌ هم به محتوا و هم به مخاطب‌تان توجه داشته باشید؛ چون ممکن است طرز معرفی محصولتان با آن‌چه در ذهن مشتری است تفاوت داشته باشد. شما باید پیش از تولید محتوا و جهت جذب بازدیدکننده، با نیاز افراد و سبک جستجوی آنان آشنا شوید. این کار را می‌توان از طریق ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی مانند «کی‌ورد اکسپلورر» انجام داد.


🔸 استفاده از کلمات کلیدی سایت برای رسیدن به رتبه ۱ گوگل

‏آمدن مطلب شما به صفحه اول گوگل بدان معناست که ترافیک زیادی به سوی وبسایت‌تان در کلمات کلیدی آن صفحه، به سمت شما هدایت خواهد شد، اما روش آن چیست؟ برای این کار، دو روش وجود دارد که در هر دو، از کلمات کلیدی استفاده می‌شود:

‏– تبلیغات PPC گوگل ادز

‏– سئو

‏گوگل در این روش به ازای ترافیکی که به سایت شما می‌فرستد، از شما هزینه دریافت می‌کند و در صورت جستجوی کلمات کلیدی مد نظرتان توسط افراد، تبلیغ صفحه وب شما را به آنان نشان خواهد داد. مثلاً اگر شما یک سرویس بازاریابی ایمیلی دارید و با کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کارتان سفارش گوگل ادز بدهید، صرف نظر از اینکه سئوی سایت شما خوب است یا بد، تبلیغ سایت شما در صفحه اول گوگل نمایش داده می‌شود. این مدل تبلیغات اینترنتی، تبلیغ پرداخت به ازای کلیک (PPC) نام دارد. گوگل برای انتخاب کلمات کلیدی و قیمت هر کلیک روی آن‌ها پلتفرم کاملی طراحی کرده که با تنظیمات دلخواه شما، تبلیغتان را در صفحه نتایج جستجو نشان خواهد داد. هر بار که روی تبلیغ کلیک شود و افراد از طریق آن وارد وبسایت شما شوند، باید به گوگل هزینه پرداخت کنید. شما می‌توانید تفاوت بین این نتایج پولی و نتایج ارگانیک سئو را تشخیص دهید چون با عنوان آگهی (AD) علامت‌گذاری شده‌اند.

‏نمونه تبلیغ گوگل ادز برای کلمه کلیدی «خرید بیتکوین»



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 کلمات کلیدی سئو سایت به زبان ساده + آموزش ساخت کلمات کلیدی آنلاین — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

2024/09/23 19:20:20
Back to Top
HTML Embed Code: