Telegram Web Link
📌 منتشر شد:

✳️ لحظه صفر حقیقت (ZMOT) در بازاریابی چیست و چه کاربردی دارد؟

‏همانطور که می‌دانید در سالهای گذشته، تبلیغات و پیام‌های بازرگانی، فقط از طریق تلویزیون، رادیو، بیلبوردهای تبلیغاتی و دیگر رسانه‌های مشابه به ما مخابره می‌شد. در حقیقت، تبلیغات بدون انتخاب و اختیار ما ارائه می‌شد اما امروزه نوع تبلیغات فرق کرده و هر کدام از ما به عنوان مشتری و قبل از خرید، خودمان به دنبال اطلاعات در مورد محصول یا خدمات مورد نظرمان می‌رویم و در این حین، با تبلیغات به شکل‌های مختلف روبرو می‌شویم و این تبلیغات فقط محدود به تلویزیون و رادیو نمی‌شود، بلکه رسا‌نه‌های مختلف دیگری را نیز در برمی‌گیرد.
همین زمان یعنی لحظه‌ای که خریدار اقدام به تحقیق و جستجوی محصول مورد نظر خود می‌کند، تا زمانی که تصمیم به خرید می‌گیرد و حتی زمان بعد از خرید، با عنوان لحظات حقیقت (Moments of Truth) شناخته می‌‌شود. در این مقاله می‌خواهیم به لحظه‌های حقیقت و چگونگی بهره‌مندی فروشندگان و یا بازاریابان از این لحظات صحبت کنیم و سپس به یکی از جدیدترین موارد در این ارتباط که توسط گوگل در سال ۲۰۱۱ ابداع شده است بپردازیم که این موضوع چیزی نیست جز لحظه صفر حقیقت (ZMOT=Zero Moment Of Truth). لحظه صفر حقیقت در بازاریابی، فرآیندی‌ست که بیشتر در خریدهای اینترنتی مطرح شده که در واقع با گسترش خریدهای ‌آنلاین، این موضوع توسط گوگل مطرح شد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ لحظه صفر حقیقت چیست؟
‏ ○ ZMOT، مفهومی تازه در بازاریابی
‏ ○ بازاریابی محتوایی چه ارتباطی با لحظات حقیقت در دارند؟
‏ ○ آیا برای لحظه صفر حقیقت آماده هستید؟


🔸 لحظه صفر حقیقت چیست؟

‏برای اینکه بتوانید درک صحیحی از لحظه صفر حقیقت داشته باشید، باید ابتدا با لحظات حقیقت در طی سفر خرید مشتری که شامل لحظه اول حقیقت، لحظه دوم حقیقت و لحظه سوم حقیقت است، آشنایی پیدا کنید. بنابراین ما در اینجا قبل از پرداختن به مفهوم لحظه صفر حقیقت، به لحظات اول، دوم و سوم می‌پردازیم و یک توضیحی خلاصه از آنها را به شما ارائه می‌دهیم.

‏لحظه اول حقیقت مربوط به همان زمانی است که مشتری حضوری، به صورت اتفاقی محصولی را در قفسه و یا ویترین فروشگاه می‌بیند. این زمان برای مشتریان آنلاین، همان موقعی است که کاربر برای اولین بار از سایتی بازدید می‌کند. اجازه دهید که چند مثال دیگر در این رابطه بزنیم تا درک لحظه اول حقیقت برایتان ساده‌تر شود:

‏– یک مشتری احتمالی که در حال دیدن منوی یک رستوران از پنجره آن است یا اینکه صغحه رستوران را در شبکه‌های اجتماعی و برای اولین بار مشاهده می‌کند.

‏– مسافری که برای سفر خود به کیش در حال جستجوی بهترین هتل است.

‏– یک دانشجو که در حال تحقیق در مورد لپ‌تاپ و مقایسه برندها و فروشگاه‌های مختلف است.

‏– یک خانم خانه‌دار که برای خرید مبلمان منزل خود، در حال مقایسه قیمت است.

‏تمام مثال‌های ذکر شده بالا، در لحظه اول حقیقت قرار دارد، لحظه‌ای که باید احساسات این مشتریان احتمالی هدف قرار داده شود و با تحریک این احساسات از طریق تبلیغات درست، تصمیم‌گیری آنها برای خرید را قطعی کرد.


🔸 ZMOT، مفهومی تازه در بازاریابی

‏مفهوم اصلی و اساسی در لحظه صفر حقیقت یا ZMOT این است که سفر مشتری به لحظات خرد تبدیل می‌شود. لحظه‌ای که برای مثال مشتری می‌خواهد بداند بهترین شامپو برای موهای چرب کدام است، لحظه‌ای که می‌خواهد بهترین هتل اقتصادی و ارزان شیراز برای سفر را بداند. تمام این لحظات که جرقه‌ای در ذهن افراد ایجاد می‌شود تا از خدمات و یا محصولی استفاده کنند و سپس می‌خواهند در مورد آن اطلاعاتی را به دست‌ آورد، همان لحظات خرد در سفر خرید مشتری است که با نام لحظه صفر حقیقت شناخته می‌شود. نمودار زیر لحظه صفر حقیقت در فرایند سفر مشتری را به خوبی نشان داده است.

‏لحظه صفر حقیقت (زیموت) فرصتی را برای هر برندی فراهم می‌کند تا خود را به مشتریان احتمالی نشان دهد و در مقابل آنها قرار گیرد. لحظه صفر خرید می‌تواند برای مشتریان، سریع و کوتاه یا پروسه‌ای طولانی چند ساعته، چند روز و یا حتی چند ماهه باشد.


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 لحظه صفر حقیقت (ZMOT) در بازاریابی چیست و چه کاربردی دارد؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سایر


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ چگونه صفحه اینستاگرام کسب و کارمان را پروموت کنیم (ترویج دهیم؟) | ۱۲ روش کلیدی و کارساز!

‏اگر تاحالا در اینستاگرام فعالیت کردید ولی از عملکردتان راضی نبودید، شاید وقت آن رسیده تا به روش‌های بهتری برای پروموت کردن صفحه اینستاگرام‌تان فکر کنید. دلیل اینکه باید اکنون به فکر این موضوع باشید این است که میزان رشد و تغییرات سریعی که در این پلتفرم رخ داده است، نشان می‌دهد که استفاده از روش‌های گذشته دیگر به اندازه کافی برای وضعیت کنونی شما کارساز نخواهد بود.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ پروموت کردن یعنی چه؟ منظور از پروموت کردن صفحه اینستاگرام چیست؟
‏ ○ ۱۲ روش تضمینی و کاربردی برای پروموت کردن صفحه اینستاگرام
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 پروموت کردن یعنی چه؟ منظور از پروموت کردن صفحه اینستاگرام چیست؟

‏کلمۀ پروموت (Promote) به فارسی به معنی ترویج است. وقتی که می‌خواهیم برند یا صفحۀ اینستاگرام کسب و کاری را پروموت کنیم، در واقع می‌خواهیم آن را به افراد دیگری بشناسانیم یا ترویجش دهیم. در برخی موارد از پروموت به عنوان تبلیغ هم یاد می‌کنند. این در صورتی است که یکی از راه‌های پروموت کردن، تبلیغات است.

‏در کل شما باید ذهنیتی از پروموت کردن داشته باشید و سپس در مورد نحوۀ ترویج صفحۀ اینستاگرام‌تان در این مطلب اطلاعات جدیدی یاد بگیرید. در ادامه در مورد روش‌های پرموت کردن صفحه اینستاگرام صحبت می‌کنیم.


🔸 ۱۲ روش تضمینی و کاربردی برای پروموت کردن صفحه اینستاگرام

‏راه‌های پروموت کردن اینستاگرام بسیار ساده است و فقط با کمی فعالیت در این پلتفرم، فوت و فن آن به صورت کامل دستتان می‌آید. در ادامه این روش‌ها را با هم مرور می‌کنیم.

‏هیچ کمبودی از لحاظ تنوع محتوای ارسالی در اینستاگرام وجود ندارد. برخی از این پست‌ها شامل تصاویر مشتریان، مطالب خنده‌دار و ویدیوهای کوتاه می‌شود که فقط تعداد کمی از انواع مختلف مطالب ارسالی را تشکیل می‌دهند.

‏شما از طریق آزمایش و تجربه می‌توانید روش‌های مناسب و کارسازی را برای تحت تأثیر دادن مخاطبان‌تان انتخاب کنید و این مسأله به این معناست که شما باید روی تولید محتوا بیشتر از قبل کار کرده و مطالب بیشتری پست کنید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 چگونه صفحه اینستاگرام کسب و کارمان را پروموت کنیم (ترویج دهیم؟) | ۱۲ روش کلیدی و کارساز! — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
✳️ کال تو اکشن یا فراخوانی به اقدام چیست؟ | راهکار طلایی جذب کلیک

‏تبلیغات آنلاین، نمایش ویترین برند به مخاطبان است که در نهایت باید به کلیک روی تبلیغ و ورود به وبسایت ختم‌شود. وظیفه بزرگ ترغیب مخاطب به کلیک، بر عهده فراخوانی به اقدام (Call to Action) یا کال تو اکشن که به اختصار C۲A یا CTA خوانده می‌شود می‌باشد. البته باید در نظرداشت که کاربردهای فراخوانی به اقدام فقط به تبلیغات آنلاین ختم نمی‌شود و در هر قسمت از وبسایت، اپلیکیشن، ایمیل خبرنامه و … که به‌دنبال گرفتن کلیک از مخاطب هستیم، باید از C۲A استفاده کنیم. به‌همین‌دلیل در این مقاله، شما را با این اصطلاح پرکاربرد و مهم در دیجیتال مارکتینگ آشنا خواهیم‌کرد. پس تا انتها با کاپریلا همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ فراخوانی به اقدام چیست؟
‏ ○ چک لیست کال تو اکشن اثربخش
‏ ○ برای خودتان فراخوانی به اقدام بسازید.


🔸 فراخوانی به اقدام چیست؟

‏فراخوانی به اقدام، یک تصویر، یک کلمه یا یک جمله است که بازدیدکنندگان سایت، اشخاص علاقمند به محصول و مشتریانی که تبلیغات شما را می‌بینند را وادار می‌کند که عمل خاص و مد نظر شما را انجام دهند. به‌معنای واقعی کلمه، کال تو اکشن، یک «فراخوان» برای یک «عمل» است. عملی که می‌خواهید افراد انجام دهند می‌تواند هر چیزی باشد، از جمله:

‏– دانلود کتاب الکترونیکی

‏– None

‏– گرفتن کوپن تخفیف

‏– حضور در رویداد

‏– کلیک روی بنر

‏– ارسال فرم تماس

‏– عضویت در خبرنامه ایمیلی

‏– و …

‏CTA را می‌توانید در هر جایی از فرآیند بازاریابی خود استفاده کنید؛ در وبسایت، در کتاب‌های الکترونیکی، در ایمیل، در بنرهای تبلیغاتی یا حتی در پایان یک پست وبلاگ. به‌عنوان مثال، گزینه “کلیک کنید” در بنر زیر، یک نمونه از کاربرد فراخوانی به اقدام در بنرهای تبلیغاتی می‌باشد:

‏گزینه “ثبت وبسایت” در تصویر زیر، دعوت از بازدیدکنندگان وبسایت کاپریلا برای انجام عمل ثبت‌کردن وبسایت خود به‌عنوان نمایش‌دهنده تبلیغات و کسب درآمد استفاده شده‌است:


🔸 چک لیست کال تو اکشن اثربخش

‏وقتی اولین گزینه فراخوانی به عمل خود را ایجاد می‌کنید، احتمالاً تلاش شما به‌چیزی منجر خواهدشد که مخاطب روی آن کلیک نمی‌کند یا نرخ کلیک پایینی دارد. به‌همین‌دلیل برای صرفه‌جویی در زمان و هزینه، چک لیستی از اصول مهمی که باید در طراحی یک فراخوانی به اقدام با کیفیت رعایت شود، در زیر ارائه شده‌است.

‏برای این‌که افراد روی CTA شما کلیک کنند، اول از همه باید بدانند که چیزی برای کلیک‌کردن وجود دارد. برای دیده‌شدن فراخوانی به اقدام‌ها می‌توانید از دستورالعمل‌های برندینگ خود منحرف شوید؛ رنگ‌های CTA شما باید با طرح وبسایت‌ و یا بنرهایتان متضاد بوده تا قابل تشخیص باشد. همچنین باید آنقدر بزرگ به‌نظر برسد که مخاطب بتواند بدون زحمت، آن را ببیند (بنا بر برخی پژوهش‌ها، بهترین عملکرد گزینه‌های فراخوانی به عمل، در عرض ۲۲۵ پیکسل و ارتفاع ۴۵ پیکسل است).

‏استفاده از کلمه «ثبت» یا «ارسال» برای متن کال تو اکشن یک فرم کافی نیست. به یک عبارت مختصر و بدون ابهام نیاز دارید که از فعل‌های عملی استفاده می‌کند تا توجه افراد را جلب کند. مثلاً “ارسال پیام” اشاره مستقیم به یک فعل داشته و یا “ارسال فوری پیام” به اقدام فوری و ایجاد حس اضطرار در مخاطب منجر می‌شود. همچنین می‌توانید از افعال امری استفاده کنید: «پیام خود را ارسال کنید».



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 کال تو اکشن یا فراخوانی به اقدام چیست؟ | راهکار طلایی جذب کلیک — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

❇️ آشنایی با «برند سازی با مدل رزونانس» در ۱۲ دقیقه | ویدئوی آموزشی به زبان ساده

🔸 در این ویدئوی آموزشی، به اهمیت برندسازی در دنیای امروز، مراحل پیشرفت برند، مفهوم رزونانس برند یا هم‌آوایی برند (Brand Resonance) پرداخته می‌شود.


📌 برای دسترسی سریع و آسان به منابع آموزشی دیجیتال مارکتینگ، بازاریابی و تبلیغات، روی لینک زیر کلیک کنید.

🔗 مجموعه کامل آموزش‌های دیجیتال مارکتینگ — کلیک کنید.




📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ


@Kaprila — آکادمی کاپریلا‌
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

❇️ آشنایی با "لید اسکورینگ (Lead Scoring)" در ۱۶ دقیقه | ویدئوی آموزشی به زبان ساده

🔸 در این ویدئوی آموزشی، روش‌های شناخت سرنخ‌های فروش (لید)، مفهوم امتیازبندی لید یا رتبه‌بندی لید (Lead Scoring)، مزایای آن و چگونگی امتیازدهی لید بیان می‌شود.


📌 برای دسترسی سریع و آسان به منابع آموزشی کسب و کار و استارت آپ، روی لینک زیر کلیک کنید.

🔗 مجموعه کامل آموزش‌های کسب و کار و استارت آپ — کلیک کنید.




📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ


@Kaprila — آکادمی کاپریلا‌‌‌
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

❇️ آشنایی با «کلمات کلیدی Long-Tail یا دنباله دار» در ۱۴ دقیقه | ویدئوی آموزشی به زبان ساده

🔸 کلمات کلیدی Long Tail یا کلمات دنباله دار از جمله انواع عبارت‌های کلیدی است که استفاده از آن می‌تواند به استراتژی سئو سایت کمک زیادی کند؛ در این ویدئو، به معرفی کلمات کلیدی Long Tail و اهمیت آن‌ها برای سئو پرداخته می‌شود.


📌 برای دسترسی سریع و آسان به منابع آموزشی دیجیتال مارکتینگ، روی لینک زیر کلیک کنید.

🔗 مجموعه کامل آموزش‌های دیجیتال مارکتینگ — کلیک کنید.




📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ


@Kaprila — آکادمی کاپریلا‌
✳️ چگونه جواب کامنت منفی افراد را در اینستاگرام بدهیم؟ (+ دانلود فیلم آموزش رایگان)

‏صفحه‌ای که در شبکه‌های اجتماعی مختلف دارید و در آن فعالیت می‌کنید، یکی از مهم­ترین بخش­‌های هویت برند و حضور آنلاین‌­تان محسوب می‌شود. در نتیجه باید سعی کنید که برای حضور در آن استراتژی خوب و موثری داشته باشید. شما باید همه چیز را در این شبکه‌های اجتماعی، از ادارۀ چندین صفحۀ اجتماعی، مشارکت با فالوورهایتان و تبدیل آن به بخشی از استراتژی بازاریابی محتوایی خود تا کامنت‌­های منفی که در اینستاگرام دریافت می­‌کنید را تحت کنترل خود داشته باشید؛ چون هر گامی که شما برمی‌دارید، معرف شخصیت برند شماست!

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ همیشه جواب کامنت‌­های منفی را بدهید.
‏ ○ کنترل وضعیت را به دست بگیرید.
‏ ○ حرفه‌­ای رفتار کنید.
‏ ○ آن را دوباره پست کنید.
‏ ○ کامنت منفی را پاک نکنید.
‏ ○ وارد عمل شوید.
‏ ○ در آخر…


🔸 همیشه جواب کامنت‌­های منفی را بدهید.

‏شما باید به همۀ کامنت‌­های منفی پاسخ دهید و هیچ‌وقت آن­‌ها را نادیده نگیرید. نادیده گرفتن کامنت­‌های منفی به دیگران موارد زیر را نشان می­‌دهد:

‏– نشان می‌دهید که ضعیف هستید،

‏– از پاسخ دادن می‌­ترسید،

‏– نسبت به آن­چه که متهم شده‌­اید، احساس شرم می­‌کنید،

‏– علاقه‌­ای به شنیدن مشکلات فالوورهایتان ندارید،

‏– سعی دارید مشکل ذکر شده در کامنت را پنهان کنید.

‏برای اینکه دیگران فکر نکنند شما ترسو یا نسبت به فالوورهایتان بی‌­تفاوت هستید، نیاز است که به تمامی کامنت‌­های منفی دریافتی خود پاسخ دهید. با انجام این­ کار حرفه‌­ای بودن خود را ثابت می‌کنید و اهمیتی که برای فالوورهایتان قائل هستید را نشان خواهید داد.


🔸 کنترل وضعیت را به دست بگیرید.

‏کامنت منفی دیگران، هیچوقت معنی خوبی برای برند شما نخواهد داشت و از طرفی هیچ برندی را پیدا نمی‌کنید که کامنت منفی نداشته باشد. اما اگر بگذارید این کامنت‌های منفی از کنترل­‌تان خارج شود، وضعیت بدتر خواهد شد. به همین دلیل باید کنترل را به دست بگیرید و تاجایی که ممکن است این اتفاق را به نفع خودتان تمام کنید. شاید باورتان نشود، گاهی اوقات نحوۀ پاسخدهی شما به افراد در مواجه با کامنت منفی‌شان می‌‌تواند منجر به اعتماد هرچه بیشتر کاربران شما شود.

‏برای این که بتوانید کنترل را در دست بگیرید باید به این دو نکته توجه داشته باشید:

‏– سریع پاسخ دهید.

‏نگذارید کامنت منفی برای مدت طولانی بدون پاسخ باقی بماند. این اتفاق حتی باعث عصبانی­‌تر شدن شخص ناراضی می­‌شود و بار منفی آن را بیشتر می‌­کند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 چگونه جواب کامنت منفی افراد را در اینستاگرام بدهیم؟ (+ دانلود فیلم آموزش رایگان) — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
✳️ کمپین بازاریابی چیست؟ | موفقیت آسان در فعالیت‌های یکپارچه تبلیغاتی

‏حتماً تا به‌حال با عبارت «کمپین بازاریابی» و یا «کمپین تبلیغاتی» مواجه شده‌اید. بر خلاف تصور رایج، به هر نوع فعالیت تبلیغاتی و بازاریابی – چه در حوزه آنلاین و چه غیر آنلاین – کمپین اطلاق نمی‌شود. به‌همین‌دلیل، موضوع این مقاله مجله کاپریلا به تعریف و آموزش تئوری و عملیاتی کمپین‌های بازاریابی اختصاص‌پیدا‌کرده‌است.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ کمپین بازاریابی چیست؟
‏ ○ بخش‌های اصلی یک کمپین بازاریابی
‏ ○ انواع کمپین‌ بازاریابی
‏ ○ زیرکمپین‌ها
‏ ○ هفت اصل موفقیت کمپین بازاریابی
‏ ○ جمع‎‌بندی


🔸 کمپین بازاریابی چیست؟

‏در بازاریابی و بازاریابی دیجیتال، کمپین (معنای فارسی: کارزار) مجموعه‌ای از فعالیت‌های یکپارچه و هماهنگ است که با یک طرح عملیاتی، به هم مرتبط‌می‌شوند و در راستای اهداف تجاری تعریف‌شده برای کسب‌وکار، با همدیگر همکاری‌می‌کنند. این فعالیت‌ها ممکن است هم‌زمان، پشت سر هم و یا ترکیبی از هر دو حالت اجرا‌شوند و یک محصول، خدمت و یا کل برند را تبلیغ‌کند. برای دست‌یابی به نتایج مطلوب هر کمپین، شناخت بازار، مهارت‌های بازاریابی، برنامه‌ریزی دقیق و اجرای درست، نیاز است.

‏کمپین‌های بازاریابی از روش‌ها، کانال‌ها، ابزارها و رسانه‌های مختلف استفاده‌می‌کنند تا بیشترین اثرگذاری را روی بازار و مخاطب هدف داشته‌باشند. ختم کلام آنکه هر کمپین بازایابی، شکلی از فعالیت‌های بازاریابی سازمان‌یافته هستند و با هماهنگ‌سازی این فعالیت‌ها برای رسیدن به اهداف کلان و مطلوب، عملکردی موثر در توسعه کسب‌وکار را در پی‌خواهدداشت.

‏هر کسب‌وکار می‌تواند کمپین‌های مختلفی در مطبوعات چاپی، شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات آنلاین، بازاریابی ایمیلی، بازاریابی تلفنی و … اجراکند. سازوکار هر کمپین، به هدفی که برای آن درنظرگرفته‌شده بستگی‌دارد. اما هدف هر کمپین، هم‌راستای اهداف کلان کسب‌وکار است.


🔸 بخش‌های اصلی یک کمپین بازاریابی

‏هر کمپین باید یک هدف دست‌یافتنی داشته‌باشد که به خوبی مشخص‌شده‌باشد و به شیوه‌ای بیان‌شود که بتوان میزان موفقیت در رسیدن به آن را اندازه‌گیری‌کرد. این هدف می‌تواند از اهداف کلان بازاریابی مثل فروش گرفته تا آگاه‌سازی برند (Brand Awareness) و یا سایر اهداف خرد و خاص هر کسب‌وکار را شامل‌شود.

‏برای یادگیری بیشتر، مقاله هدفگذاری با مدل SMART را مطالعه‌کنید.

‏هر کسب‌وکاری از همان ابتدای کار کمپین‌های خود به سنجه، رهگیری نتایج و روش‌شناسی کمپین نیاز دارد تا پیشرفت کمپین خود را نظاره‌کند. این موارد باید در همان ابتدای فرایند، تعریف و رعایت‌شوند؛ مگر این‌که شرایطی غیر عادی به وجود‌بیاید. باید مشخص‌شود که روش اجرای کمپین و هر مرحله، روش اندازه‌گیری، تحلیل، بهینه‌سازی و … چگونه خواهدبود. برای مثال، اگر یک صفحه اینستاگرام، کمپینی را اجرا می‌کند تا به ۱۰،۰۰۰ دنبال‌کننده برسد، نباید به جای تعداد دنبال‌کننده‌های خود، تعداد نظرات آنها را بشمارد و به‌عنوان نتایج کمپین در نظربگیرد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 کمپین بازاریابی چیست؟ | موفقیت آسان در فعالیت‌های یکپارچه تبلیغاتی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‏‌
✳️ هشتگ اینستاگرام چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

‏هشتگ‌های اینستاگرام می‌توانند به استراتژی اینستاگرام شما بال و پر رسیدن به موفقیت دهند و حتی در صورت استفادۀ اشتباه، هرچه که رشته کرده بودید را پنبه کنند! البته مرز بین استفادۀ درست از هشتگ و استفادۀ نادرست آن را، آگاهی از نحوۀ به‌کارگیری هشتگ اینستاگرام مشخص می‌کند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ هشتگ اینستاگرام چیست؟
‏ ○ چرا باید از هشتگ اینستاگرام استفاده کنیم؟
‏ ○ انواع هشتگ‌های محبوب اینستاگرام
‏ ○ از چند هشتگ می‌توان در اینستاگرام استفاده کرد؟
‏ ○ چطور هشتگ اینستاگرم را در پست مخفی کنیم؟
‏ ○ برترین هشتگ‌های اینستاگرام
‏ ○ چگونه از هشتگ اینستاگرام استفاده کنیم؟
‏ ○ سخن آخر


🔸 هشتگ اینستاگرام چیست؟

‏هشتگ ترکیبی از حروف، ارقام و ایموجی است که قبل از آن‌ها نشانۀ # قرار دارد. این‌ها برای دسته‌بندی انواع مختلف محتوا در زمینه‌های متفاوت به‌کار می‌روند و باعث می‌شوند که محتواها بهتر و بیشتر دیده شوند.

‏هشتگ‌ها قابل کلیک‌اند. یعنی اگر کسی برروی هشتگی کلیک کند یا در Search اینستاگرام، یک هشتگ را جستجو و برروی آن کلیک کند، صفحه‌ای از محتواهای مربوط به آن هشتگ را پیدا می‌کند که هرکدام آن هشتگ را در کپشن یا کامنت‌های خود قرار داده‌اند.


🔸 چرا باید از هشتگ اینستاگرام استفاده کنیم؟

‏استفاده از هشتگ یکی از بهترین و مهم‌ترین راه‌های افزایش مخاطب است. وقتی که از هشتگ استفاده می‌کنید، پست شما در صفحۀ همان هشتگ ظاهر می‌شود و مخاطبینی که آن هشتگ را جستجو می‌کنند می‌توانند پست‌تان را ببینند. اگر در استوری‌تان از هشتگ استفاده کنید، آن هم در صفحۀ جستجوی هشتگ و در بخش استوری‌ها دیده می‌شود.

‏خبر خوب این است که کاربران اینستاگرام می‌توانند یک هشتگ را فالو کنند. یعنی برخی افراد ممکن است پست‌ها و استوری‌های شما را ببینند، اما شما را فالو نداشته باشند. اگر از اینسایت اینستاگرام استفاده می‌کنید، در بخش اینسایت پست و استوری، قسمتی هست که به شما می‌گوید چه کسانی و از کجا پست و استوری شما را دیده‌اند؛ در همان بخش، درصد افرادی که از طریق هشتگ پست و استوری‌تان را دیده‌اند مشخص می‌کند.

‏هشتگ‌های اینستاگرام یکی از بهترین راه‌ها برای ساخت یک جامعه است. مثلاً موقعی که این مقاله نوشته شده، حدود ۱ سال و نیم است که ویروس کرونا باعث قرنطینه شدن افراد در خانه‌هایشان شده است. سال ۲۰۲۰، یعنی سالی که بیشترین قرنطینه برروی زندگی افراد اعمال شده بود، Nike چالشی راه‌اندازی کرد و از آن طریق برای برندش جامعه‌ای ساخت.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 هشتگ اینستاگرام چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا

مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‏‌
✳️ معنی اینفلوئنسر چیست و چه تفاوتی با بلاگر دارد؟

‏یکی از اصطلاحات رایج اینستاگرامی، اینفلوئنسر و بلاگر است. نمی‌توان به صورت ۱۰۰ درصد گفت که معنی اینفلوئنسر با معنی بلاگر برابر است، اما می‌توان یقین داشت که این دو ارتباط معنایی ظریفی با هم دارند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ معنی اینفلوئنسر چیست؟
‏ ○ انواع اینفلوئنسر
‏ ○ بلاگر چیست؟
‏ ○ چگونه بلاگر شویم؟
‏ ○ چگونه اینفلوئنسر شویم؟
‏ ○ درآمد بلاگرها چقدر است؟
‏ ○ درآمد بلاگرها از چه طریقی است؟
‏ ○ آیا بلاگر شدن سخت است؟
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 معنی اینفلوئنسر چیست؟

‏اینفلوئنسر که همان واژۀ انگلیسی Influencer است، در فارسی به معنی تاثیرگذار ترجمه شده اما در اینستاگرام و دیگر شبکه‌های اجتماعی، وقتی در مورد اینفلوئنسر صحبت می‌کنیم، منظور همان فرد تاثیرگذار است.

‏اگر در اینستاگرام اکانت دارید، موارد خیلی زیاد از افراد اینفلوئنسر را دیده‌اید. اگر اکانت ندارید، روش ساخت اکانت در اینستاگرام را در مطلبی دیگر آموزش داده‌ایم؛ حتماً یک اکانت اینستاگرام برای خود بسازید.

‏وقتی که توصیه افراد و کاربران در مورد محصول یا خدماتی در خرید یا عدم خرید آن تاثیر دارد (بازاریابی دهان به دهان)، اهمیت حضور اینفلوئنسرها، همین کاربران اینترنتی پرطرفدار، بیش از پیش احساس می‌شود. چندبار تا حالا به واسطۀ معرفی فردی که مورد اعتمادتان در اینستاگرام بود، محصول یا خدماتی را خریدید؟


🔸 انواع اینفلوئنسر

‏اینفلوئنسرها انواع مختلفی دارند که در ادامه در مورد آن صحبت می‌کنیم.

‏میکرو اینفلوئنسر به افراد معروفی گفته می‌شود که هزاران یا ده‌ها هزار فالوور دارند. این افراد به تولید محتوای مخصوص خودشان می‌پردازند و با مخاطبین‌شان از طریق پلتفرم شبکه‌های اجتماعی مختلف، بلاگ‌ها و وبسایت‌ها ارتباط برقرار می‌کنند.

‏به دلیل تعداد فالوورها و نوع محتوایی که منتشر می‌کنند، اینگیجمنت (تعامل کاربران با صفحۀ آن‌ها) بالایی دارند. تعداد فالوورهایی که دارند (که در مقابل سلبریتی‌های میلیونی کم است)، باعث می‌شود که ارتباط نزدیک‌تر و بهتری با مخاطبین هدف خود برقرار کنند. همین مسئله باعث می‌شود که کسب و کارهای بسیاری مشتاق کار کردن با آن‌ها شود. (در ادامۀ این مطلب در مورد نحوۀ کار با این افراد و در آمد بلاگر و درآمد اینفلوئنسر صحبت می‌کنیم.)



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 معنی اینفلوئنسر چیست و چه تفاوتی با بلاگر دارد؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌‌‌‌ ‌‌‌‏
✳️ چگونه سایت‌ها را رتبه‌بندی کنیم؟ | رتبه‌بندی الکسا Alexa

‏شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که برای انجام کاری در حوزه دیجیتال مارکتینگ، احتیاج پیدا کرده‌اید که سایت‌ها را رتبه‌بندی کنید. در این مقاله به بررسی این ایده می‌پردازیم که چرا احتیاج داریم سایت‌ها رتبه داشته باشند و این رتبه‌بندی چگونه انجام می‌شود.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ چرا احتیاج داریم سایت‎ها رتبه داشته باشند؟
‏ ○ رتبه الکسا Alexa چیست؟
‏ ○ لیست برترین وبسایت‎های جهان و ایران:
‏ ○ آیا رتبه الکسا دارای اعتبار است؟
‏ ○ چگونه رتبه الکسای یک سایت را ببینیم؟
‏ ○ بررسی یک مثال واقعی در دنیای دیجیتال مارکتینگ
‏ ○ سخن پایانی در مورد رتبه الکسا


🔸 چرا احتیاج داریم سایت‌ها رتبه داشته باشند؟

‏برای مثال فرض کنید برای درج تبلیغات در وب‌سایت‌ها و نمایش کمپین بازاریابی خود، یک لیست از ۸۰۰ سایت تهیه کرده‌اید تا با این سایت‌ها هماهنگی لازم جهت درج رپورتاژ آگهی را انجام دهید. احتمالاً اولین سؤالی که به ذهنتان می‌رسد این است: ابتدا با کدام سایت شروع کنم؟ درواقع ذهن شما این مفهوم را دنبال می‌کند که اولویت با کدام سایت است؟ کدام سایت برای شروع همکاری مهم‌تر است؟ کدام سایت نرخ کلیک بهتری دارد؟

‏از همین‌جا ایده رتبه‌بندی سایت‌ها شکل می‌گیرد. در تبلیغات آنلاین به‌هرحال باید بر یک اساسی سایت‌ها را رتبه‌بندی کرد. مثلاً بر اساس میزان بازدید روزانه که از سایت‌های تخمین میزان بازدید قابل‌استخراج است. یا بر اساس قدمت ثبت دامنه سایت‌ها و یا بر اساس تعداد صفحات یک سایت و یا قدرت دامنه و یا یکی از هزاران فاکتور دیگر، که شاید در ذهن شما وجود داشته باشد.

‏البته اگر برای درج رپرتاژ آگهی خود، از سرویس های قدرتمندی مانند نشریلا استفاده کنید، در صفحه مربوطه، تمام سایت های موجود را با رتبه بندی های متفاوت می توانید مشاهده کنید. از جمله رتبه بندی الکسا و یا رتبه بندی بر اساس میزان بازدید.


🔸 رتبه الکسا Alexa چیست؟

‏در این میان بعضی از سرویس‌ها شروع به بررسی سایت‌های موجود کردند و بر اساس میزان بازدید مستقیم، میزان ورودی از گوگل، میزان علاقه‌مندی مخاطب به صفحات آن سایت و پارامترهای دیگر، یک امتیازی را به سایت نسبت دادند و بر اساس همین امتیاز، سایت‌ها را رتبه بندی کردند. یکی از این سرویس‌ها Amazon Alexa یا به اختصار Alexa (به فارسی الکسا) نام دارد و به رتبه ای که این سرویس به سایت شما اختصاص می دهد، رتبه الکسا می گویند.

‏برای مثال در ادامه رتبه الکسای سایت فرادرس faradars.org را مشاهده می کنید:

‏در این تصویر عدد ۱۴۶۵ نشان دهنده رتبه این سایت در جهان است و عدد ۵۲ در پایین تصویر، به معنی رتبه ۵۲ این سایت در بین تمام وبسایت های کشور ایران است. به این اعداد، رتبه الکسا سایت می گویند. (رتبه الکسای جهانی و رتبه الکسای کشوری)



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 چگونه سایت‌ها را رتبه‌بندی کنیم؟ | رتبه‌بندی الکسا Alexa — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ابزارها | استراتژی | سئو


📖 آکادمی کاپریلا

مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

❇️ آشنایی با "سوشال لیسنینگ" در ۱۲ دقیقه | ویدئوی آموزشی به زبان ساده

🔸 در این ویدئوی آموزشی، به مفهوم Social Listening یا همان گوش دادن به شبکه‌های اجتماعی پرداخته و مزیت‌ها و کاربردهای آن را عنوان کنیم.

🔗 آشنایی با "سوشال لیسنینگ" — [کلیک کنید]

📌 برای دسترسی سریع و آسان به منابع آموزشی کسب و کار و استارت آپ، روی لینک زیر کلیک کنید.

🔗 مجموعه کامل آموزش‌های دیجیتال مارکتینگ — [کلیک کنید]



مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا‌‌‌
‏‌‌‌‌ ‌
✳️ تحقیقات بازار یا Market Research چیست؟

‏تحقیقات بازار یا Market Research، فرآیندی را شامل می‌شود که در‌ آن هر کسب و کاری در مورد مشتری‌های هدف و بازار خود، اطلاعاتی را جمع‌آوری می‌کند. در این فرایند، در مورد مشتریان قدیمی و یا مشتریان فعلی که خریدی را انجام داده‌اند، مشتریان هدف و فعالیت‌های رقبا تحقیق کامللی انجام می‌شود تا با جمع‌آوری اطلاعات در مورد آن‌ها، بتوان بهترین استراتژی‌های بازاریابی را تعیین کرد و به رشد اهداف تجاری سازمان کمک کرد. آیا شما قبلا تحقیق بازار انجام دادید؟‌ اگر انجام داده‌اید آیا در مورد درست انجام دادن آن مطمئن هستید؟ آیا در حال حاضر برای اولین بار می‌خواهید این فرآیند را برای کسب و کار خود به کار ببرید، یا اینکه فقط در مورد آن سوالاتی داشته و می‌خواهید اطلاعاتی را به دست آورید؟
در هر صورت فرقی ندارد شما به کدام یک از دلایل بالا به دنبال کسب اطلاعات در مورد مارکت ریسرچ باشید، زیرا ما در این مقاله از وبلاگ کاپریلا به مهم‌ترین نکات تحقیقات بازار اشاره کرده‌ایم تا با مطالعه آن، هم به سوالات شما در این زمینه پاسخ دهیم و هم کمک ‌کنیم این فرایند را به درستی درک کرده و برای کسب و کار خود به کار ببرید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تحقیقات بازار یا Market Research چیست؟
‏ ○ انواع تحقیقات بازار
‏ ○ تحقیقات بازار چگونه به یک کسب و کار کمک می‌کند؟
‏ ○ انواع منابع و داده در مارکت ریسرچ
‏ ○ روش‌های تحقیق و جمع‌آوری داده‌های اولیه
‏ ○ روش‌های تحقیقات و جمع‌آوری داده‌های ثانویه
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 تحقیقات بازار یا Market Research چیست؟

‏تحقیقات بازار و یا Market Research روش موثری است که می‌توان از طریق آن به بینش عمیق از مشتریان و رقبا دست پیدا کرد. با تحقیق بازار می‌توان اطلاعات مفیدی را به دست‌ آورد که این اطلاعات، به هر کسب و کاری کمک می‌کند تا تصمیمات درستی برای توسعه کسب و کار خود بگیرند. مارکت ریسرچ برای کسب و کارهای کوچک از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا به آن‌ها در تصمیم‌گیری برای ورود به حوزه جدید و یا تولید و عرضه یک محصول تازه کمک زیادی می‌کند.


🔸 انواع تحقیقات بازار

‏در تحقیقات بازاریابی انواع مختلفی وجود دارد که ما در اینجا به آن‌ها اشاره کردیم:

‏– تجزیه و تحلیل عملکرد بازاریابی

‏– تحقیق در مورد آگاهی از برند

‏– تحقیقات مرتبط با برند

‏– بررسی ترندهای بازار

‏– بررسی بازار هدف

‏– بررسی رضایت مشتریان

‏– بررسی میزان تقاضا

‏– بررسی ویژگی‌های محصول

‏در انواع و نمونه‌هایی از تحقیقات بازاریابی که موفقیت‌آمیز بوده است، داده‌ها و اطلاعات واقعی در مورد مشتریان را جمع‌آوری می‌کنند که کاملاً واقع‌بینانه باشد. این اطلاعات می‌توانند تغییرات مثبت زیادی در کسب و کارها مثل افزایش فروش، تعامل بیشتر با مشتریان و… را شامل شود. در حقیقت، هر کدام از نمونه‌‌های تحقیقات بازار با هدف‌های مختلفی صورت می‌گیرد که انجام موفقیت‌آمیز‌ آن می‌تواند این اهداف را محقق کند.

‏برای مثال ممکن است هدف شما از تحقیقات بازار این باشد که بدانید رقبای شما چگونه مخاطبان هدف را به سایتشان جذب می‌کنند و همچنین بفهمید مشتریان و مخاطبان از چه عبارت‌هایی برای پیدا کردن محصولات مورد نظر خود در گوگل استفاده می‌کنند تا در فرایند سئو و بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو مسیر روشن‌تری را پیش بگیرید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تحقیقات بازار یا Market Research چیست؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا

مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

‌‌‌‌

✳️ سیستم آموزش آنلاین LMS چیست و چه کاربردی دارد؟

‏هر روز به تعداد شرکت‌ها و سازمان‌هایی که تمایل دارند آموزش‌های خود را به صورت آنلاین ارائه دهند، افزوده می‌شود. در حقیقت، بازار آموزش‌های الکترونیکی با سرعت بالایی در حال رشد و پیشرفت است، به گونه‌ای که از ابتدای قرن تا امروز، رشد ۹۰۰ درصدی را در این حوزه تجربه کرده‌ایم. شرکت‌ها برای این که بتوانند آموزش‌‌های خود را به صورت الکترونیکی ارائه دهند، نیاز به یک سیستم LMS دارند. این سیستم، ابزاری است که به سازمان‌‌ها این امکان را می‌دهد تا آموزش‌های خود را به راحتی به کارمندان، شرکا، همکاران و مشتریان خود ارائه دهند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تعریف سیستم مدیریت یادگیری LMS
‏ ○ بخش‌های مختلف سیستم مدیریت آموزش
‏ ○ سیستم LMS برای چه افرادی کاربرد دارد؟
‏ ○ استفاده از سیستم LMS چه مزایایی دارد؟
‏ ○ انواع LMS


🔸 تعریف سیستم مدیریت یادگیری LMS

‏قبل از تعریف LMS بهتر است بدانید که این عبارت مخفف چه کلماتی است، تا مفهوم و تعریف آن برایتان بیشتر قابل درک باشد. LMS برگرفته شده از کلمات زیر است:

‏– Learning: زیرا از این نرم‌افزارها برای ارائه دوره‌های آموزشی استفاده می‌شود.

‏– Management: زیرا این نرم‌افزارها به ساماندهی دوره‌ها کمک می‌‌‌کند.

‏– System: زیرا همه کارها در حالت آنلاین انجام می‌شود و در یکجا نگه‌داری می‌گردد (و عملکردی سیستمی دارند).

‏پس یک سیستم مدیریت آموزش این امکان را فراهم می‌‌کند که دوره‌‌های آموزشی را ایجاد کنید، سامان‌دهی کرده و ارائه دهید.


🔸 بخش‌های مختلف سیستم مدیریت آموزش

‏یک سیستم LMS، دارای دو بخش اصلی است که هر بخش وظایف و کارایی مخصوص به خود را دارد:

‏رابط کاربری مدیر، برای مدیر و یا استاد است که کارهای مربوط به ساماندهی کلاس‌ها و آموزش‌ها را انجام می‌دهد؛ یعنی می‌تواند دوره‌های آموزشی خود را ایجاد کند (ایجاد آموزش می‌تواند در قالب‌های مختلف صوتی، تصویری، فایل Word، پاور پوینت و … انجام گیرد)، ساماندهی و مدیریت کرده و به دانشجویان (مهارت آموزان) ارائه دهد.

‏رابط کاربری که داخل مرورگر دانشجویان اجرا می‌شود. یعنی فراگیران و یا همان دانشجویان، از طریق آن با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود، وارد کلاس می‌شوند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 سیستم آموزش آنلاین LMS چیست و چه کاربردی دارد؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سایر


📖 آکادمی کاپریلا

مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


📣 معرفی «کانال‌های موضوعی فرادرس» در رشته‌های مختلف تحصیلی و تخصصی

🌟 برای دسترسی به مطالب و مقالات آموزشی رایگان، عضو کانال مورد نظر خود شوید👇👇👇


📌کانال آموزش برنامه‌نویسی:
@FaraProg

📌کانال آموزش برنامه‌نویسی پایتون:
@FaraPython

📌کانال آموزش برنامه‌نویسی اندروید:
@FaraAnd

📌کانال آموزش برنامه‌نویسی جاوا:
@Fara_Java

📌کانال آموزش طراحی و توسعه وب:
@FaraWebDev

📌کانال آموزش متلب و سیمولینک:
@FaraMatlabSim

📌کانال آموزش رباتیک:
@FaraRobotics

📌کانال آموزش هوش مصنوعی:
@FaraAI

📌کانال آموزش علم داده:
@Fara_DS

📌کانال آموزش علوم مهندسی:
@FaraEng

📌کانال آموزش مهندسی مکانیک:
@FaraMechanical

📌کانال آموزش مهندسی برق:
@FaraElectrical

📌کانال آموزش مهندسی عمران:
@FaraCivil

📌کانال آموزش معماری:
@FaraArch

📌کانال آموزش شیمی:
@FaraChem

📌کانال آموزش مهندسی و علوم کامپیوتر:
@FaraCompEng

📌کانال آموزش طراحی گرافیک:
@FaraGraphDesign

📌کانال آموزش زبان‌های خارجی:
@FaraLang

📌کانال آموزش زیست‌شناسی:
@FaraBio

📌کانال آموزش فیزیک:
@FaraPhys

📌کانال آموزش ریاضیات:
@FaraMathematic

📌کانال آموزش آمار و احتمالات:
@FaraStatistics

📌کانال آموزش نرم افزارهای آفیس:
@FaraOffice

📌کانال آموزش بازاریابی دیجیتال:
@Kaprila

📌کانال آموزش بورس و بازار سهام:
@FaraVest



@FaraDars — کانال اصلی فرادرس

✳️ ‌مشتری نسل ۴ چیست؟ نسل چهارم مصرف کنندگان چه ویژگی‌هایی دارند؟

‏آیا تا به حال عبارت نسل ۴ مشتری را شنیدهاید؟‌ آیا می‌دانید نسل چهارم مشتری یا مصرف کننده به کدام دسته از مصرف‌کنندگان گفته می‌شود؟
نسل ۴ مشتری، بر اساس منابعی که مصرف‌کنندگان در اختیار دارند و همچنین سطح دسترسی آسان آنها به اطلاعات و تقاضای بالا، شکل گرفته است. در دنیای امروز، ارائه محصول و خدمات تنها رمز موفقیت نبوده و به تنهایی کافی نیست، بلکه برقراری ارتباط و تعامل با مشتریان و همچنین بهره‌برداری از ابزارهای مناسب برای جذب آنها ضروری است.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ واژه‌ای به نام مصرف‌کننده یا مشتری چه زمانی شکل گرفت؟
‏ ○ مراحل تکامل مشتریان و مصرف کنندگان
‏ ○ دسترسی گسترده به اطلاعات در نسل ۴ مشتری
‏ ○ اهمیت تجربه و رضایت مصرف‌کننده در نسل چهارم مشتری
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 واژه‌ای به نام مصرف‌کننده یا مشتری چه زمانی شکل گرفت؟

‏نسل بشر در طول تاریخ انعطاف‌پذیری زیادی از خود نشان داده و دائماً در حال تغییر و حرکت رو به جلو است. این تغییرات، خود را در تمام جنبه‌های زندگی از جمله فروش و بازاریابی نشان داده است. با این وجود تا اواسط قرن ۱۹ تغییرات و نوآوری، روند کندی را طی می‌کرد، اما با اختراع برق و تلفن، همه چیز تغییر کرد و روند نوآوری‌ها و اختراع فناوری‌های جدید به شدت سرعت گرفت و توانست رفتار و سبک زندگی مردم را نیز متحول کند.

‏می‌توان گفت که اختراعات و ظهور فناوری‌های جدید، مردم را تحت فشار قرار می‌داد، ولی در عین حال مردم یاد گرفتند که این نوآوری‌ها و تغییرات را بپذیرند و خود را با آن همراه و همسو نمایند. اختراع تلفن این امکان را ایجاد کرد که دانشمندان در سراسر جهان بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و به تبادل اطلاعات و نظریه‌های خود بپردازند. به دنبال آن، ظهور نورآوری‌های جدید و اختراعات به سرعت رشد کرد. به واسطه تلفن و برق، مشتریان می‌توانستند به راحتی در مورد اختراعات جدید اطلاعات تازه‌ای را به دست‌ آورند و خود را با آن به روز کنند. همین امر باعث شد که شرکت‌ها نیز همگام با آپدیت شدن مصرف‌کنندگان، استراتژی‌های خود را تغییر داده و با مشتریان همگام شوند.


🔸 مراحل تکامل مشتریان و مصرف کنندگان

‏مراحل تکامل مشتریان به چه معناست؟ همان‌طور که می‌دانید بازاریابی به سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف کمک کرده است تا جایگاه خود را در بازار پیدا کرده و برندسازی نمایند. بازاریابان نیز در هر سازمان و شرکتی مصرف‌کنندگان را تحت تاثیر قرار می‌دهند. آن‌ها با تبلیغ محصولات و خدمات شرکت، مشتریان جدید را جذب می‌کنند و بدین شکل، فروش و کسب سود را برای آن کسب و کار رقم می‌زنند. همین موضوع، اهمیت بالای بازاریابی را برای هر کسب و کاری نشان می‌دهد. اما بازاریابی به روش‌ها و شیوه‌های مختلفی انجام می‌‌گردد، همچنین در طی زمان تحت تاثیر عوامل اقتصادی، فرهنگی و … تغییر و تکامل پیدا می‌کند. همین تکامل بازاریابی و پیشرفت‌های بشر، خود باعث به وجود آمدن نسل‌های مختلف مشتریان شده است که آخرین آن‌ها نسل ۴ مشتری است، مبحثی که موضوع اصلی این مقاله بوده و به آن خواهیم پرداخت.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 مشتری نسل ۴ چیست؟ نسل چهارم مصرف کنندگان چه ویژگی‌هایی دارند؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: لید و تبدیل


📖 آکادمی کاپریلا

مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ گوگل آپتیمایز (Google Optimize) چیست؟ | کاربرد، اهمیت و تاثیر آن بر روی سایت

‏گوگل آپتیمایز (Google Optimize) ابزاری است که به وبسایت متصل شده و برای تست‌های مختلفی روی صفحات سایت مورد استفاده قرار می‌گیرد که در نهایت، در این ابزار صفحات تغییر داده شده با صفحه اصلی مقایسه می‌شود. این ابزار در واقع برای تست A/B کاربرد دارد که می‌تواند دو یا چند صفحه از وبسایت را از نظر ارائه محتوا تست کند و نتیجه آزمایش را نیز به شما نمایش دهد. نکته مهم در مورد این ابزار، دارا بودن نسخه رایگان آن است که به خوبی می‌تواند با دیگر ابزارهای پولی مشابه رقابت کند. با توجه به کاربردی بودن گوگل اوپتیمایز (Google optimize)، ما در این مقاله از مجله کاپریلا قصد داریم در مورد آن اطلاعات کاملی را به شما ارائه دهیم. بنابراین با ما همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ گوگل آپتیمایز (Google optimize) چیست؟
‏ ○ چرا باید از گوگل اوپتیمایز استفاده کنیم؟
‏ ○ Google Optimize برای اجرای چه نوع تست‌هایی مورد استفاده قرار می‌گیرد؟
‏ ○ دو عنصر کلیدی گوگل اپتیمایز
‏ ○ انواع هدف در گوگل آپتیمایز
‏ ○ گوگل آپتیمایز با چه ابزارهایی قابل استفاده است؟
‏ ○ نتیجه‌گیری


🔸 گوگل آپتیمایز (Google optimize) چیست؟

‏همانطور که در پاراگراف اول اشاره کردیم، گوگل آپتیمایز (Google Optimize) یک ابزار با دو نسخه رایگان و پولی است که توسط گوگل ارائه شده تا به وسیله آن بتوان تست‌های مختلف از جمله تست A/B را انجام داد. نسخه رایگان این ابزار به ویژه برای افرادی که با تست‌های A/B آشنایی کاملی ندارند و در واقع مبتدی هستند، توصیه می‌شود.

‏توجه داشته باشید نسخه رایگان ابزار گوگل آپتیمایز محدودیت‌هایی هم دارد اما این محدودیت‌ها از میزان ویژگی و کاربردهای زیاد آن چیزی کم نمی‌کند. به بیان دیگر، می‌توان گفت که گوگل اپتیمایز ابزاری است که برای بهینه‌سازی صفحات وب مورد استفاده قرار می‌گیرد و این بهینه‌سازی را از طریق تست‌های مختلف از جمله تست A/B انجام می‌دهد. در حقیقت با انجام این آزمایشات نرخ تبدیل را بهبود می‌بخشد که به هر چه بهینه‌تر شدن صفحات وب و افزایش درآمد سایت منجر می‌شود. این ابزار برای افرادی که می‌خواهند تعداد آزمایشات کمی از نوع تست A/B انجام دهند، مناسب است، زیرا که می‌تواند به صورت رایگان همزمان پنج آزمایش را اجرا کند. اما برای تست‌های گسترده‌تر و پیچیده‌تر در کسب و کارهای بزرگ می‌توان از نسخه پولی آن استفاده کرد.


🔸 چرا باید از گوگل آپتیمایز استفاده کنیم؟

‏بیان ویژگی‌ها و فواید گوگل آپتیمایز این سوال را پاسخ می‌دهد که چرا باید از آن استفاده کنیم. اگر شما در مورد استفاده از این ابزار تردید دارید و یا اینکه به طور دقیق نمی‌دانید که چرا باید این ابزار را به کار ببرید، این بخش برای شما آماده شده است. ما در این بخش به طور کامل در مورد ویژگی‌ها و فوایدی که گوگل آپتیمایز دارد، صحبت خواهیم کرد.

‏گوگل آپتیمایز (Google optimize) می‌تواند نیازهای اساسی سایت شما را تامین کند. این ابزار می‌تواند بیشتر انواع تست‌هایی که سایت شما نیاز دارد را اجرا نماید. حتی این امکان را به شما می‌دهد که آزمایشات مختلف را شخصی‌سازی و سفارشی کنید، ایده‌های مختلف بهینه‌سازی صفخات سایت را تست کرده و نتایج آن را تجزیه و تحلیل نمایید. گوگل آپتیمایز نسخه رایگان، که بیشتر بحث ما در این مقاله در مورد نسخه رایگان آن است، اگر چه محدودیت‌هایی دارد، اما امکاناتی در اختیارتان قرار می‌دهد که بیشتر از انتظارات شما از یک ابزار رایگان خواهد بود.

‏استفاده از گوگل اوپتیمایز (Google Optimize) میانگین بازدید صفحات سایت (پیج ویو) را افزایش می‌دهد و با افزایش میانگین بازدید و بهینه‌سازی صفحات فرود، نرخ تبدیل را نیز بالا می‌برد. فرض کنید ماهانه صد هزار نفر از سایتی بازدید کنند و دو درصد آن‌ها با ارزش ده هزار تومان تبدیل شوند. حال این کاربران بازدیدکننده در مجموع، ارزش بیست میلیون تومان را برای سایت به ارمغان می‌آورند. حالا تصور کنید برای این سایت از گوگل آپتمایز (Google Optimize) استفاده شود، چه اتفاقی می‌افتد و چه تغییری در میزان سود و ارزش ایجاد شده برای سایت رخ می‌دهد؟



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 گوگل آپتیمایز (Google Optimize) چیست؟ | کاربرد، اهمیت و تاثیر آن بر روی سایت — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ابزارها


📖 آکادمی کاپریلا

مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

❇️ آشنایی با "لحظه صفر حقیقت" در ۲۱ دقیقه | ویدئوی آموزشی به زبان ساده

🔸 در این ویدئوی آموزشی، می‌خواهیم به لحظه‌های حقیقت و چگونگی بهره‌مندی فروشندگان و یا بازاریابان از این لحظات صحبت کنیم و سپس به یکی از جدیدترین موارد در این ارتباط که توسط گوگل در سال ۲۰۱۱ ابداع شده است بپردازیم که این موضوع چیزی نیست جز لحظه صفر حقیقت.

🔗 آشنایی با "لحظه صفر حقیقت" — [کلیک کنید]

📌 برای دسترسی سریع و آسان به منابع آموزشی کسب و کار و استارت آپ، روی لینک زیر کلیک کنید.

🔗 مجموعه کامل آموزش‌های دیجیتال مارکتینگ — [کلیک کنید]



مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا‌‌‌
‌‌‌‌‌
‏ ‌‌‌‌‌ ‌‌‌
✳️ بازاریابی عملکرد یا پرفورمنس مارکتینگ چیست؟

‏اگر برای تبلیغات آنلاین کسب و کار خود به دنبال استراتژی مبتنی بر نتایج هستید، پرفورمنس مارکتینگ یا بازاریابی عملکرد که به آن بازاریابی عملگرا نیز گفته می‌شود، انتخاب خوبی برای شما خواهد بود. این روش، نحوه دسترسی افراد به تبلیغات را تغییر داده و بر روی مخاطبان هدف تمرکز می‌‌‌‌کند. در بازاریابی عملکردی، تبلیغ‌دهنده زمانی هزینه تبلیغ را پرداخت می‌‌کند که نتیجه مورد انتظار او حاصل شده باشد، به همین دلیل، این شیوه از تبلیغات در فضای آنلاین با نام پرفورمنس مارکتینگ شناخته می‌شود.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تعریف پرفورمنس مارکتینگ
‏ ○ شیوه‌های پرداخت هزینه تبلیغات در پرفورمنس مارکتینگ
‏ ○ انواع کانال‌های پرفورمنس مارکتینگ
‏ ○ مزایای پرفورمنس مارکتینگ چیست؟


🔸 تعریف پرفورمنس مارکتینگ

‏همانطور که اشاره کردیم، پرفورمنس مارکتینگ بر مبنای کیفیت عملکرد انجام می‌گیرد. تبلیغ‌دهندگان بر اساس عملکرد و یا تعداد، هزینه تبلیغ را پرداخت خواهند کرد. در گذشته بازاریابی عمکلرد فقط در تبلیغات کلیکی PPC (پرداخت به ازای هر کلیک) خلاصه می‌شد. اما امروزه بازاریابی عملکرد موارد گسترده‌تری را در بر می‌گیرد. شما تبلیغات آنلاین را شروع می‌کنید و پس از دستیابی به نتیجه مورد نظر، هزینه را پرداخت می‌کنید. این شیوه از بازاریابی، یک گزینه مطلوب برای تبلیغات شرکت‌ها و افرادی است که به دنبال نتیجه‌گرایی هستند در نظر گرفته می‌شود، زیرا مطمئن خواهند بود که هزینه‌های پرداختی برای تبلیغات موثر بوده و هزینه آن‌ها سوخت نشده است.

‏برای اینکه بتوان در پرفورمنس مارکتینگ، بهترین نتیجه را به دست آورد لازم است که فعالیت‌ها به صورت هدفمند در کانال‌های مختلف انجام گیرد. باید چندین کانال و گزینه از جمله کانال‌های صوتی، ویدیویی، شبکه‌های اجتماعی‌، تصاویر، متن‌، سئو گوگل و سایر موتورهای جستجو، جستجوی محلی (Local) و… را هدف قرار دهید. به طور کلی مخاطبان خود را بشناسید و بفهمید آن‌ها چه سلایق و علایقی دارند و بیشتر در چه کانال‌هایی حضور دارند و چه نوع محتواهایی برای آنها جذابیت بیشتری دارد.

‏بهترین نتیجه و معیار موفقیت برای بازاریابی عملکرد این است که این تبلیغات توسط مخاطبان هدف دیده شود.


🔸 شیوه‌های پرداخت هزینه تبلیغات در پرفورمنس مارکتینگ

‏در یک فرایند پرفورمنس مارکتینگ، هزینه تبلیغات در همان ابتدای کمپین تعیین می‌شود و شیوه‌های پرداخت توسط ناشر و یا پلتفرم تعیین می‌گردد. دیجیتال مارکترها می‌توانند تصمیم بگیرند که کدام شیوه را برای پرداخت انتخاب کنند. سه روش اصلی برای پرداخت وجود دارد که به شرح زیر است:

‏در روش Pay Per Click، بازاریابان (نماینده تبلیغ‌دهنده برای اجرای پرفورمنس مارکتینگ هستند) به ازای هر کلیکی که مخاطبان انجام می‌دهند، پول پرداخت می‌‌‌کنند. یعنی وقتی مخاطبان بر روی تبلیغ مورد نظر کلیک کنند، بازاریاب هزینه را پرداخت خواهد کرد، در غیر این صورت هزینه‌ای را پرداخت نمی‌کند. تبلیغات گوگل ادز برای نتایج جستجوی گوگل از نوع تبلیغات کلیکی است.

‏روش CPC یا Cost Per Click در واقع تعریف دیگری برای روش PPC است. همچنین یک شاخص کلیدی عملکرد (KPI) هم می‌باشد که مارکترها برای بررسی کیفیت عملکرد، از آن استفاده می‌کنند. اگر برای یک کمپین جستجوی گوگل، هزینه به ازای هر کلیک ۲ لیر ترکیه باشد و برای کمپین تبلیغات نمایشی، هزینه به ازای هر کلیک ۱ لیر باشد، بازاریاب، می‌تواند تبلیغات را از نوع کمپین‌های نمایشی انتخاب کند که هزینه کمتری دارد. البته این موضوع به اهداف و استراتژی کمپین بستگی دارد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی عملکرد یا پرفورمنس مارکتینگ چیست؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا

مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
‌‌‌‌
2024/09/24 01:27:52
Back to Top
HTML Embed Code: