Telegram Web Link
📌 منتشر شد:

✳️ ماتریس بازاریابی محتوا (Content Marketing Mix) چیست؟ | اجزا، کاربرد و اهمیت

‏همه می‌دانیم که مبنای هر کمپین بازاریابی موفق، محتوای مناسب است؛ زیرا هر نوع آفر، تخفیف، تبلیغ و … با استفاده از محتوا به مخاطب منتقل می‌شود. اما تولید محتوا فرایندی پیچیده است؛ چون باید بدانید چگونه و از چه محتوایی در بازاریابی خود استفاده کنید که موثر عمل کند. گاه تولید یک محتوا هزینه و زمان زیادی از تیم صرف می‌کند اما در نهایت به دلیل عدم تناسب با کمپین، نتیجه‌ای مطلوبی از آن دریافت نمی‌شود. اما راه حل چیست؟ یک نقشه‌راه، مثل ماتریس بازاریابی محتوایی (Content Marketing Matrix)، قطعاً در این‌باره به شما کمک می‌کند. ماتریس بازاریابی محتوا چیست و چطور می‌توان از آن برای تولید محتوا استفاده کرد؟ سوالاتی است که در این مقاله از آکادمی کاپریلا قصد داریم به آن بپردازیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ ماتریس بازاریابی محتوا چیست؟
‏ ○ چگونه از ماتریس بازاریابی محتوایی استفاده کنیم؟
‏ ○ دسته‌بندی محتوا در ماتریس بازاریابی محتوا
‏ ○ اهمیت محل توزیع محتوا در انتخاب نوع آن


🔸 ماتریس بازاریابی محتوا چیست؟

‏ماتریس بازاریابی محتوا، ابزاری است که به تیم بازاریابی کسب‌وکار شما نشان می‌دهد در هر لحظه و هر نقطه از مسیر سفر مشتری چه محتوایی به کار ببرند. این محتوا مخاطب را به درستی به سمت خرید یا اقدامات مد نظر شما هدایت می‌کند. بدین‌ترتیب، علاوه‌بر افزایش بازده و بازخورد دریافتی کمپین‌ها و تکنیک‌های بازاریابی، اعضای تیم شما نیز در بین انواع محتوا – از متن تا ویدیو – سردرگم نخواهند بود.

‏ساختار این ماتریس از دو محور عمودی و افقی تشکیل شده است؛ محور افقی آن، در مسیر برندینگ و آگاه‌سازی از برند به سمت اکشن نهایی (مثلاً ثبت نام در سایت یا عضویت در خبرنامه ایمیلی) و یا خرید حرکت می‌کند.

‏محور عمودی ماتریس محتوا بر روی تاثیر و نسبت احساس و تفکر عقلانی، در تصمیم‌گیری نهایی مخاطب تمرکز دارد. این ماتریس بر اساس دو محور تعریف‌شده، تمامی محتواها را در ۴ بخش سرگرم‌کننده، آموزشی، الهام‌بخش و متقاعدکننده دسته‌بندی می‌کند. در هر قسمت نیز، به جزئیات می‌پردازد و انواع محتوایی که در هر یک موثر خواهد بود را لیست می‌کند.


🔸 چگونه از ماتریس بازاریابی محتوایی استفاده کنیم؟

‏برای استفاده از ماتریس بازاریابی محتوا ابتدا باید هدف و KPI خود را مشخص کنید. افزایش ترافیک ورودی سایت، اطلاع‌رسانی درباره محصول جدید، افزایش میزان دانلود، جذب سرنخ فروش (لید)، کاهش هزینه به ازای هر فروش ، افزایش فالوئر و…، همگی می‌توانند از اهداف و شاخص‌های شما باشند.

‏قدم بعدی، ترسیم پرسوناهای مختلف و مسیر سفر هر یک از آن‌ها است. در هر نقطه از مسیر سفر مخاطب، چه اطلاعاتی او را به ادامه آن و همراهی ترغیب می‌کند. با مشخص شدن هدف و پرسونا می‌توانید این دو بخش را با هم تطبیق دهید و تلاش کنید به سوالات زیر پاسخ دهید:

‏– هدف شما در کدام نقطه از مسیر مخاطب باید او را درگیر کند؟

‏– در آن نقطه باید احساس مخاطب را درگیر کنید یا به یک استدلال منطقی برای قانع کردن او نیاز است؟

‏– قصد دارید آگاهی از برند انجام دهید یا مخاطب را به سمت خرید، دانلود، ارائه اطلاعات و … سوق دهید؟

‏– آیا قصد دارید صرفا با ارائه اطلاعات مفید، مخاطب را همراه با خود نگه‌دارید؟

‏حال به ماتریس خود نگاه کنید تا بفهمید جواب این سوالات، شما را به چه سمتی هدایت می‌کند. محتواهایی که در این بخش می‌توانند برای شما مفید واقع شوند را مشاهده خواهید کرد و به عنوان ایده می‌توانید بر روی آن‌ها تمرکز کنید. البته برخی شرکت‌ها براساس تجربه، قیف فروش و بازاریابی و پرسونای خود تلاش می‌کنند ماتریس محتوایی خود را ترسیم کنند و فرمت‌های محتوایی متفاوت، بیشتر یا کمتری را در آن جای دهند. بدین‌ترتیب تیم محتوا و مارکتینگ، نقشه راه روشنی در آن مجموعه خواهند داشت و هماهنگ با هم عمل می‌کنند. اجازه بدهید در بخش بعد، نگاهی جزئی‌تر به هر بخش از این ماتریس داشته باشیم.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ماتریس بازاریابی محتوا (Content Marketing Mix) چیست؟ | اجزا، کاربرد و اهمیت — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: محتوا


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ وبسایت ریسپانسیو (Responsive) چیست؟ | تاثیر سایت واکنشگرا در تجارت الکترونیک

‏وبسایت ریسپانسیو (Responsive) یا واکنشگرا اصطلاحی است که اگر در حوزه طراحی سایت و کسب و کارهای اینترنتی فعالیت دارید، احتمالاً آن را زیاد شنیده‌اید. این اصطلاح با توجه به گسترش استفاده از موبایل توسط کاربران اینترنت و وبسایت‌ها، اهمیت بیشتری نسبت به قبل پیدا کرده است و به طوری که گوگل هم به این اهمیت و کاربرد، توجه زیادی معطوف کرده است. به همین دلیل در این مقاله از آکادمی کاپریلا به این سوال پاسخ می‌دهیم که وبسایت ریسپانسیو چیست و چه اهمیتی دارد؟ چگونه از ریسپانسیو بودن سایت خود مطمئن شویم؟ طراحی ریسپانسیو سایت چه تاثیری در سئو دارد و چگونه می‌توان از عملکرد این ویژگی در سایت خود اطمینان حاصل پیدا کنیم؟ این موارد از جمله مهم‌ترین پرسش‌ها در ارتباط با سایت‌های ریسپانسیو و یا همان واکنش گرا می‌باشد که در این مقاله به شما پاسخ می دهیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ طراحی وب سایت ریسپانسیو چیست؟
‏ ○ عملکرد سایت‌های واکنش گرا چگونه است؟
‏ ○ چرا ساخت سایت ریسپانسیو اهمیت دارد؟
‏ ○ چگونه ریسپانسیو بودن سایت خود را بسنجیم؟
‏ ○ حرف آخر


🔸 طراحی وب سایت ریسپانسیو چیست؟

‏منظور از وب سایت ریسپانسیو این است که سایت شما به گونه‌ای طراحی شده باشد که در انواع دستگاه‌های موبایل و تبلت به خوبی و با اندازه و ساختار متناسب نمایش داده شود.

‏یک سایت واکنش گرا یا ریسپانسیو، این امکان را ایجاد می‌کند که بازدیدکنندگان بتوانند سایت و تمام المان‌های آن را به صورت کاملاً واضح و با اندازه‌های مناسب در دستگاه تلفن همراه خود مشاهده کنند. این ویژگی برای صاحبان تمامی وب سایت‌ها، به ویژه سایت‌های فروشگاهی اهمیت زیادی دارد، چون بسیاری از بازدیدکنندگان سایت‌ها و مشتریان آن‌ها، برای مشاهده و خرید اینترنتی از موبایل استفاده می کنند.

‏صاحبین کسب و کارهای آنلاین با داشتن یک وبسایت ریسپانسیو از دیگر رقبای خود – که از این قابلیت مهم غافل هستند – حداقل یک قدم جلوتر خواهند بود.


🔸 عملکرد سایت‌های واکنش گرا چگونه است؟

‏عملکرد سایت‌های واکنشگرا به صورت فنی به این شکل است که طراحان سایت، با بکارگیری روشهای حرفه‌ای برنامه‌نویسی، به ابعاد آیتم‌های موجود در صفحات سایت، درصدهای مختلفی را نسبت می‌دهند. منظور از آیتم سایت در اینجا، تصاویر، جعبه متن، ستون‌ها و … می‌باشد. این نسبت دادن درصدهای مختلف به عناصر سایت در طراحی واکنشگرا موجب می‌شود که سایت برای نمایش در هر دستگاه و با هر ابعادی، آماده باشد و برای هر سایز دستگاه، واکنش مناسبی نمایش داده و خود را به شکلی صحیح و مناسب در ابعاد دستگاه، نمایش دهد.

‏برای اینکه این موضوع را بیشتر درک کنید، آن را در قالب یک مثال مقایسه‌ای بیان می‌کنیم. فرض کنید شما به عنوان یک کاربر بازدیدکننده، سایتی را در رایانه شخصی خود مشاهده می‌کنید. در این حالت، اطلاعات وب سایت در ۳ ستون برایتان نمایش داده می‌شود. حال اگر همین سایت را در موبایل خود باز کنید، خواهید دید که سایت در یک ستون برایتان نمایش داده می‌شود. این‌ امر نشان از آن است که این سایت از طراحی واکنش گرا برخوردار است.

‏از آنجا که اندازه صفحه نمایش موبایل کوچک‌تر است، اطلاعات وبسایت با حفظ تناسب اندازه در یک ستون نمایش داده می‌شود. بدین شکل تمام اطلاعات سایت به شکل واضح دیده می‌شود. این‌ امر در شکل زیر به خوبی قابل اثبات است:



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 وبسایت ریسپانسیو (Responsive) چیست؟ | تاثیر سایت واکنشگرا در تجارت الکترونیک — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سایر


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ آموزش برندسازی با مدل رزونانس برند (Brand Resonance)

‏برندسازی در دنیای امروز اهمیت زیادی دارد تا جایی که بسیاری از بازاریاب‌ها برند را بخش مجزایی از بازاریابی می‌دانند. با وجود تولید و دسترسی آسان به محصول، در هر کسب و کاری رقبای سرسختی وارد شده‌اند که می‌توانند مزیت‌های رقابتی همدیگر را به سرعت کپی یا خنثی کنند. در این حالت، برندسازی که کاری پیوسته و وقت‌گیر بوده، می‌تواند به مزیت رقابتی غیر قابل کپی تبدیل شود. زمانی که در ذهن مشتری تصویر یک برند به خوبی شکل بگیرد، دیگر رقبا برای تغییر تصمیم این مشتری کار سختی را در پیش خواهند داشت. در این مقاله از آکادمی کاپریلا قصد داریم تا مدل رزونانس برند یا هم‌آوایی برند (Brand Resonance) که یکی از مدل‌سازی‌های معروف و کاربردی در کسب و کارهای امروزی می‌باشد را آموزش دهیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ رزونانس برند (Brand Resonance) چیست؟
‏ ○ مدل کِلِر در رزونانس برند
‏ ○ مراحل شش‌گانه هرم رزونانس
‏ ○ چگونه می‌توان به مرحله رزونانس برند رسید؟


🔸 رزونانس برند (Brand Resonance) چیست؟

‏اگر در درس فیزیک مدرسه به یاد داشته باشید، آزمایشی با کمک دو دیاپازن که شبیه چنگال‌های فلزی بودند، برای آشنایی با پدیده رزونانس در فیزیک انجام می‌شد. رزونانس یا تشدید، زمانی اتفاق می‌افتاد که یک ضربه به چنگال زده می‌شد و بعد از چند ثانیه فرکانس ضربه به چنگال بعدی می‌رسید. در این حالت هر دو جسم، فرکانس همگام داشتند.

‏در برندسازی نیز باید همین اتفاق بیفتد؛ یعنی مشتری و برند باید در یک فرکانس همگام قرار گرفته و در اصطلاح هم‌آوا شوند. اگر بتوانید مشتری خودتان را به این مرحله برسانید، دیگر او برند شما را رها نکرده و به صورت همیشگی مشتری شما خواهد بود.

‏رزونانس برند یک ارتباط دو طرفه بین مشتری و کسب و کار را می‌سازد. انگار که کسب و کار جزئی از دوستان شخص شده و رابطه‌ای بر اساس شوق، اعتماد و علاقه بین آن‌ها شکل گرفته است. برای یک کسب و کار دیگر چه چیزی می‌تواند بهتر از این باشد که تعداد زیادی از مشتریانش به این مرحله رسیده باشند؛ اما این اتفاق کار ساده‌ای نیست و نیاز به اقدامات زیادی دارد که در ادامه گفته خواهد شد.


🔸 مدل کِلِر در رزونانس برند

‏کوین کلر از بزرگ‌ترین بازاریابان دنیا، در کتاب خود با نام «مدیریت استراتژیک برند» به معرفی یک مدل برای رسیدن به مرحله رزونانس برند پرداخته است. در حال حاضر این مدل‌سازی به یکی از کاربردی‌ترین مدل‌های موجود در این زمینه تبدیل شده است.

‏مدل کلر به شکل یک هرم ساخته شده و قله هرم مربوط به مرحله رزونانس است که تعداد کمی از مشتریان به این قله خواهند رسید. این هرم از چهار مرحله کلی تشکیل شده است که مراحل میانی آن شامل دو قسمت هستند. به این معنی که از نظر کوین کلر، شش پله نیاز است تا یک برند بتواند به رزونانس برسد.

‏برای درک بهتر این هرم، از دو مدل کمکی در کنار آن استفاده شده است که یکی مراحل کلی پیشرفت هرم را نشان داده و دیگری اهدافی که در هر مرحله باید مورد توجه قرار بگیرد را توضیح داده است. برای آموزش این مدل ابتدا به معرفی این دو پرداخته و سپس شش پله خود مدل به صورت مفصل معرفی خواهد شد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش برندسازی با مدل رزونانس برند (Brand Resonance) — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: برند


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:
✳️ چگونه هزار فالوور اول خود را در اینستاگرام جذب کنیم؟ | جذب هزار فالوور واقعی در اینستاگرام!

‏واقعیت این است که پلتفرم اینستاگرام به یک شبکه عظیم اجتماعی برای توسعه کسب و کار و بازاریابی دیجیتال تبدیل شده و فرصتی رایگان و در دسترس برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ است. بیش از ۴۷ میلیون کاربر اینستاگرام در ایران و بیش از چندصد میلیون کاربر در سرتاسر جهان، از این شبکه اجتماعی استفاده می‌کنند و تعداد کاربران فعال در هر ماه، بسیار بیشتر از تعدادی است که بتوان تصور کرد یا در این مقاله گنجاند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ چرا برروی جذب هزار فالوور واقعی تاکید می‌کنیم؟
‏ ○ اکانت اینستاگرام بسازید یا همینی که دارید را برای کسب و کارتان بهینه کنید!
‏ ○ حتماً به فکر استخدام یک تولیدکنندۀ محتوا باشید تا حرفه‌ای‌تر دیده شوید!
‏ ○ عکس‌های باکیفیت را دست کم نگیرید!
‏ ○ از دیگران برای معرفی بیشتر صفحه اینستاگرام‌تان کمک بگیرید.
‏ ○ نوشتن کپشن‌های جذاب و خلاقانه مخاطب را به صفحه اینستاگرام شما جذب می‌کند.
‏ ○ در پست و استوری اینستاگرام‌تان از هشتگ‌های مناسب استفاده کنید.
‏ ○ تعامل با مخاطبان را در اولویت بگذارید!
‏ ○ حرف آخر


🔸 چرا برروی جذب هزار فالوور واقعی تاکید می‌کنیم؟

‏نکته این مقاله در انتخاب تیتر ۱۰۰۰ فالوور بعدی یا ابتدایی در اینستاگرام به این دلیل بود که دقیقاً همان لحظه‌ای که پیج شما از تعداد صفر به ۱۰۰۰ فالوور می‌رسد، ادامه رشد این روند کُند و سخت خواهد شد. در ضمن، بعضی از خدمات و ویژگی‌های حیاتی و مهم صفحات اینستاگرام که برای کسب و کارها ضروری است، فقط زمانی برای شما فعال خواهند شد که حداقل ۱۰۰۰ فالوور داشته باشید.

‏قبلاً، بسیاری از افراد با استفاده از روش‌های غیرطبیعی یا نرم‌افزارهای جذب فالوور فیک، در طی چندین روز، این تعداد فالوور را جذب می‌کردند؛ اما از یک دوره‌ای به بعد، اینستاگرام با وضع قوانین سخت‌گیرانه، همه این نقشه‌ها را نابود کرد تا افراد از طریق درست و طبیعی به توسعۀ کسب و کار یا محتوای صفحات‌شان بپردازند. اگر شما هم جزو افرادی بودید که قصد داشتید با فالوور فیک صفحه اینستاگرامی‌تان را بالا بیاورید، همین حالا دست نگه دارید و مطلب چرا استفاده از ربات‌های اینستاگرامی کار درستی نیست را بخوانید! در مطلبی که به آن اشاره کردیم از آکادمی کاپریلا، تمام اتفاق‌هایی که می‌تواند برایتان بیفتد را ذکر کردیم.

‏اما در ادامه این مقاله، ما ۸ ترفند درست و کاربردی برای جذب ۱۰۰۰ فالوور اول یا ۱۰۰۰ فالوئر بعدی یک پیج در اینستاگرام را با شما مرور خواهیم کرد. کاغذ و خودکار را در کنار دستتان بگذارید و از این مطالب نوت‌برداری کنید؛ چون قرار است ایده‌های جالبی به شما بدهیم.


🔸 اکانت اینستاگرام بسازید یا همینی که دارید را برای کسب و کارتان بهینه کنید!

‏احتمالاً شما یا برای اولین‌ بار است که اقدام به ایجاد یک صفحه برای ترویج برندتان کرده‌اید یا چند وقت است که به این کار مشغول هستید. برای شروع این مسیر تا جذب ۱۰۰۰ فالوور واقعی باید توجه کنید که حساب یا اکانت شما تا چه مقدار برای جذب افراد مختلف آماده است؛ اصلاً هم فرقی ندارد که تازه‌وارد هستید یا نه. برای قدم اول، به این فکر کنید که نام کاربری یا آیدی و یوزرنیم صفحه شما تا چه اندازه قابل سرچ یا جست‌وجو است.

‏برای مثال، فرض کنید که شما صاحب کسب و کاری در زمینه دوخت‌ودوز کت‌ و شلوار مجلسی‌ در شیراز هستید. اسم فروشگاه یا برند شما هم مثلاً با عنوان کت‌ و شلوار مجلسی امیر شناخته شده است. حالا، باید ببینید که یوزرنیم یا آیدی شما چقدر به اسم برند یا خدماتی که ارائه می‌دهید نزدیک و مربوط است. مثلاً یک یوزرنیم متناسب و درست برای این برند، یک آیدی با عنوان KotoshalvarAmir@ خواهد بود. اینگونه، مشتریان یا افرادی که به‌دنبال خدمات شما می‌گردند، با یک سرچ ساده می‌توانند به صفحه شما دسترسی داشته باشند.

‏البته احتمالاً کسی در اینستاگرام جستجوی خود را به فینگلیش انجام نمی‌دهد! پس سعی کنید نام کاربری خود را همانطور که مختصر و مفید است بنویسید تا به یاد افراد بماند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 چگونه هزار فالوور اول خود را در اینستاگرام جذب کنیم؟ | جذب هزار فالوور واقعی در اینستاگرام! — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

Forwarded from FaraDars_Course
✳️ آموزش سئو در وردپرس (WordPress SEO)

🔸 در این دوره آموزشی، ما با افزونه های مربوطه جهت سئوی وردپرس آشنا شده و تنظیمات سایت را برای سئو بهتر انجام می دهیم. برای انجام تنظیمات سئو وردپرس، دو افزونه کاربردی با نام های All In One SEO Pack و Wordpress SEO By Yost ارائه شده است که در این دوره، ما به بررسی عملکرد هر دو افزونه پرداخت و در پایان دوره، این دو افزونه را با یکدیگر مقایسه خواهیم کرد.

🔗 آموزش سئو در وردپرس [کلیک کنید]

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ افزونه All In One SEO Pack
‏ ○ افزونه Wordpress SEO By Yoast
‏ ○ تنظیمات پیشرفته مکان نما و پیوندها و RSS سایت
‏ ○ مقایسه هر دو افزونه

🔸 سئو، بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو
با توجه به حجم بالای مراجعه کاربران به موتورهای جستجو، یکی از عواملی که در رشد وب سایت و همین طور موفقیت وب سایت تأثیر دارد، بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو می باشد. SEO مخفف عبارت Search Engine Optimization به معنای بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو است که شامل برخی تکنیک ها و همین طور اصول کاربردی به منظور شناسایی هرچه بهتر وب سایت توسط موتورهای جستجو است.

شاید برای شما سؤال پیش آید که شناسایی سایت توسط موتورهای جستجو، چه اهمیتی بر موفقیت وب سایت دارد؟ در پاسخ باید گفت که با توجه به رشد محیط وب و همین طور افزایش تعداد سایت ها و محتواهای منتشر شده در این سایت ها، اکثر کاربران به منظور یافتن محتوای مورد نظر خود، از طریق موتورهای جستجو اقدام کرده و وارد وب سایت مورد نظر می شوند. پس نتیجه می گیریم برای اینکه وب سایت ما، وب سایت موفقی باشد، نیاز است تا برای موتورهای جستجو قابل شناسایی باشد تا بتوانیم ورودی بیشتری از طریق موتورهای جستجو داشته باشیم.

🔸 وردپرس، بهینه شده برای سئوی بهتر
اگر شما از وردپرس به منظور راه اندازی وب سایت خود استفاده می کنید، لازم است بدانید که این سیستم مدیریت محتوا، به صورت کامل بر اساس اصول اولیه سئو پیاده سازی شده است. اما در سئوی بهتر وب سایت های وردپرسی نیاز است تا برخی امور دیگر نیز رعایت شود از جمله اینکه قالبی که شما برای وب سایت خود استفاده می کنید، می بایست بر اساس اصول سئو پیاده سازی شده باشد چرا که نحوه نمایش محتوای شما در وب سایت، بر اساس قالب است.

همچنین، وردپرس در هسته خود، اصول اولیه سئو از بابت کد نویسی بهینه را رعایت کرده است اما با توجه گستردگی زمینه فعالیت کاربران، ضروری است تا کاربران نیز بر اساس محتوای وب سایت خود، از برخی اصول دیگر نظیر نصب افزونه های مربوط به سئوی وردپرس و همین طور معرفی وب سایت به گوگل و سایر موتورهای جستجو انجام دهند.

🔗 آموزش سئو در وردپرس [کلیک کنید]


مشاهده سایر آموزش‌ها 👇👇

🔗مجموعه آموزش دیجیتال مارکتینگ | ۱۴ عنوان آموزشی


@FaraDars - فرادرس
📌 منتشر شد:

✳️ کلمات کلیدی Long-Tail (لانگ تیل) یا دنباله دار | اهمیت، کاربرد و روش استفاده

‏کلمات کلیدی Long Tail یا ;کلمات دنباله دار از جمله انواع عبارت‌های کلیدی است که استفاده از آن می‌تواند به استراتژی سئو سایت کمک زیادی کند؛ چون رقابت سئویی در گوگل در این کلمات ساده‌تر است و امکان رتبه گرفتن مقالات در نتایج گوگل را تا حد زیادی بالا می‌برد. اما برای استفاده از کلمات کلیدی Long-Tail یا به اصطلاح کلمات کلیدی طولانی یا دم دراز باید در مورد آن دانش کافی را داشته باشید. در این مقاله از آکادمی کاپریلا به تمامی موارد و نکات مرتبط با کلمات دنباله دار اشاره کرده‌ایم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ کلمات کلیدی Long-Tail چیست؟
‏ ○ چرا کلمات کلیدی دنباله دار برای سئو اهمیت دارند؟
‏ ○ ۹ روش ساده برای پیدا کردن کلمات کلیدی Long-Tail
‏ ○ نحوه استفاده از کلمات کلیدی Long Tail
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 کلمات کلیدی Long-Tail چیست؟

‏کلمات کلیدی Long Tail به عبارت‌های چند کلمه‌ای با حداقل ۳ کلمه به بالا گفته می‌شود که کاربران برای دسترسی به مطالب، اخبار یا محصول مورد نظر خود در گوگل جستجو می‌کنند. اما با این حال نمی‌توان تعریف کلمات کلیدی طولانی را فقط در تعداد آنها خلاصه کرد. به طور دقیق‌تر، long tail keyword عبارت‌های هدفمندتر است که توسط کاربران جستجو می‌شود. این موضوع را می‌توان با ذکر یک مثال ملموس‌تر کرد.

‏برای مثال، کلمه کلیدی “کتاب زبان” را در نظر بگیرید که توسط کاربران در گوگل جستجو می‌شود. هدف کاربر در این سرچ به طور دقیق مشخص نیست. معلوم نیست که کاربر به دنبال چه نوع کتاب زبانی است؛ کتاب آموزشی و یا داستان، کتاب بزرگسالان و یا کتاب کودکان و حتی نوع زبان (انگلیسی، عربی، آلمانی و …). این نوع از کلمات کلیدی نمی‌تواند کاربر هدفمندی را جذب سایت کند. ضمن اینکه رقابت در نتایج موتورهای جستجو را نیز بسیار سخت می‌کند.

‏اما حالا عبارت «خرید کتاب آموزش زبان انگلیسی» را در نظر بگیرید که توسط کاربران سرچ می‌شود. این عبارت، هدف کاربر را به طور دقیق‌تری مشخص می کند که به دنبال خرید کتاب زبان انگلیسی آن هم از نوع آموزشی و برای بزرگسال است. ضمن اینکه رقابت برای سئو آن نیز آسان‌تر بوده و این امکان را ایجاد می‌کند که در مدت زمان کوتاه، محصول و یا خدمات شما در گوگل رتبه گرفته و دیده شود.


🔸 چرا کلمات کلیدی دنباله دار برای سئو اهمیت دارند؟

‏همانطور که اشاره کردیم، کلمات کلیدی طولانی به سئو سایت کمک زیادی می‌کند. دلایل آن به شرح زیر است:

‏در بحث سئو کلمات کلیدی طولانی در مقایسه با کلمات کلیدی کوتاهتر، نتایج جستجو کمتری در گوگل دارند. برای مثال کلمه کلیدی کوتاه «فروش موبایل» حدود ۱۸۸ میلیون ‌‌‏ نتیجه در گوگل دارد. اما کلمه Long Tail «فروش قسطی موبایل سامسونگ»، میزان نتایج جستجوی کمتر و در نتیجه، رقابت کمتری را در گوگل به دنبال دارد.

‏یکی از مهم‌ترین اهداف در سایت‌ها، به ویژه سایت‌های تجارت الکترونیک، نرخ تبدیل (میزان تبدیل شدن بازدیدکنندگان به مشتری) است. این مساله از آن جهت مهم است که همواره میزان نرخ تبدیل می‌تواند فروش و سوددهی را برای سایت‌ها ایجاد کند. از‌ آنجا که کلمات کلیدی دنباله‌دار، کاربران هدفمند را به سمت سایت جذب می کند، میزان فروش را نیز افزایش می‌دهد. کاربری که با عبارت هدفمند “خرید کتاب آموزش زبان انگلیسی” وارد یک سایت فروش کتاب می‌شود، به احتمال زیاد کاربری است که به مشتری کتاب‌های زبان شما تبدیل خواهد شد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 کلمات کلیدی Long-Tail (لانگ تیل) یا دنباله دار | اهمیت، کاربرد و روش استفاده — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ چطور پست نقل قول در اینستاگرام بسازیم و آن را به استراتژی‌مان اضافه کنیم؟

‏برخلاف باور عموم انتشار پست نقل قول‌ در اینستاگرام­ فقط برای اینکه محتوایی منتشر کرده باشیم به کار نمی­‌رود، بلکه بسیاری از کسب و کارها از آن برای رسیدن به اهداف بازاریابی خود مانند فروش بیشتر و ایجاد همبستگی با برند استفاده می­‌کنند؛ البته منظور هر نقل قولی نیست! هر پستی که می‌گذارید باید خلاقانه طراحی و منتشر شود.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ چگونه از پست نقل قول در اینستاگرام استفاده کنیم؟
‏ ○ از نقل قول برای ایجاد تعامل بیشتر با مخاطبین استفاده کنید.
‏ ○ از انتشار نقل قول در­ اینستاگرام برای به اشتراک گذاشتن رضایت­مندی مشتریان استفاده کنید.
‏ ○ از نقل قول برای شروع مکالمه استفاده کنید.
‏ ○ از نقل قول برای ایجاد آگاهی از برند کسب و کار خود استفاده کنید.
‏ ○ از نقل قول اینستاگرام برای پروموت کمپین یا پروژه­ استفاده کنید.
‏ ○ چگونه برای نقل قول خود قالب پست بسازیم؟
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 چگونه از پست نقل قول در اینستاگرام استفاده کنیم؟

‏پست­‌های انگیزشی، اتفاق جدیدی نیستند و به عبارتی از مد افتاده‌اند؛ اما هر روز کسب و کارهای بیشتری پست­‌های نقل قولی مخصوص خودشان را در اینستاگرام ایجاد و منتشر می­‌کنند. این مورد در ایران کمتر است و البته به صورت حرفه‌ای هم اجرا نمی‌شود. پس شما می‌توانید با کمک این مطلب پست‌های نقل قولی خود را در اینستاگرام منتشر کنید و جوابدهی خوبی از آن بگیرید.

‏معمولاً مردم بر این باورند که از نقل قول برای هنگامی که ایدۀ جدیدی برای انتشار پست اینستاگرام به ذهن خطور نمی‌کند، فقط برای اینکه محتوایی در صفحه اینستاگرامی منتشر شود استفاده می‌­شود.

‏اما در حقیقت از نقل قول به دلایل زیادی از تولید مشارکت/ engagement گرفته تا ترویج (پروموت) کمپین­‌ها، استفاده می­‌شود. در ادامه به بعضی از این دلایل اشاره خواهیم کرد. البته به شما پیشنهاد می‌کنیم که حتماً مطلب ۵ ترند اینستاگرامی را از آکادمی کاپریلا بخوانید تا ایده‌های دیگری از تولید محتوای اینستاگرام به ذهن‌تان خطور کند.


🔸 از نقل قول برای ایجاد تعامل بیشتر با مخاطبین استفاده کنید.

‏یکی از دلایلی که خیلی از کسب و کارهای حرفه‌ای از پست‌های نقل قول در اینستاگرام استفاده می­‌کنند، ایجاد تعامل با مخاطبین و برقراری ارتباطی عمیق­‌تر با آن­‌هاست.

‏در این استراتژی، شما می‌­توانید به هر شکلی که برای برندتان مناسب­‌تر است، از آن استفاده کنید. مثلاً تصویر زیر را ببینید؛ برندهایی که زمینۀ شغلی‌شان با طراحی مرتبط است، معمولاً نقل قول­‌هایی انرژی­‌بخش در قالبی رنگی به اشتراک می­‌گذارند. البته در ایران چنین موردی خیلی کمتر به چشم می‌خورد! اگر شما کسب و کاری دارید که در زمینۀ طراحی فعالیت می‌کند، می‌توانید از چنین روشی ایده تولید محتوا در اینستاگرام بگیرید.

‏اگر چنین الگوی برای برندتان مناسب­ نیست، می‌­توانید مانند تصویر زیر پست خود را کمی جدی‌تر­ و انگیزشی‌تر کنید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 چطور پست نقل قول در اینستاگرام بسازیم و آن را به استراتژی‌مان اضافه کنیم؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ ۷ گام ضروری برای طراحی و اجرای کمپین شبکه‌های اجتماعی

‏فارغ از هدف شما از راه‌اندازی کمپین‌های تبلیغاتی، شبکه‌های اجتماعی بهترین، کم‌هزینه‌ترین و موثرترین فضا برای اجرای آن به شمار می‌روند. اما چطور می‌توان در این محیط یک کمپین هدفمند و موفق را طراحی و اجرا کرد؟ قطعاً هنگام برنامه‌ریزی آن، سوالات و دغدغه‌های زیادی پیش خواهد آمد. در این مطلب از آکادمی کاپریلا تلاش می‌کنیم ۷ گام ضروری برای طراحی یک کمپین در شبکه‌های اجتماعی را با هم بررسی کنیم. با در نظر گرفتن این ۷ گام قطعا برنامه‌ریزی خوبی خواهید داشت و به نتایج درخور توجهی دست خواهید یافت.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ ۷ گام ضروری در طراحی کمپین‌های شبکه‌های اجتماعی
‏ ○ تعیین هدف
‏ ○ طراحی پرسونا
‏ ○ انتخاب کانال
‏ ○ تقویم شبکه‌های اجتماعی
‏ ○ تعیین بودجه
‏ ○ خلق محتوا
‏ ○ آنالیز کمپین و بهینه‌سازی
‏ ○ بررسی موردی: کمپین کاله در شبکه‌‌های اجتماعی


🔸 ۷ گام ضروری در طراحی کمپین‌های شبکه‌های اجتماعی

‏اهمیت، پتانسیل و سرعت تبلیغ شرکت‌ها و برندها در شبکه‌های اجتماعی بر کسی پوشیده نیست. برای استفاده از قدرت این شبکه‌های اجتماعی، می‌توانید از قابلیت‌های تبلیغات پولی خود شبکه استفاده کنید (که در ایران قابل اجرا نیست)، یا آنکه روش پرداختی به اینفلوینسرها یا صفحات پربازدید را در پیش بگیرید یا درنهایت، خودتان صاحب یک صفحه در این فضا باشید و بر روی نتایج ارگانیک جذب فالوور تمرکز کنید.
در هر صورت برای معرفی برند، سرویس‌، محصول یا خدمات خود در این شبکه‌ها و دریافت نتیجه موثر، به طراحی کمپین‌هایی به شیوه درست نیاز دارید. در ادامه مقاله نحوه طراحی یک کمپین در شبکه‌های اجتماعی را مرحله‌به‌مرحله بررسی خواهیم کرد.


🔸 تعیین هدف

‏چشم‌انداز و هدف شما از راه‌اندازی این کمپین بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام چیست؟ پاسخ این سوال، مبنای کمپین شما خواهد بود و در تعیین دیگر پارامترهای مرتبط با کمپین مثل بودجه، محتوا، پرسونا، کال‌ تو اکشن و… تاثیرگذار است.

‏آیا محدودیتی در تعیین هدف و نوع کمپین در شبکه‌های اجتماعی وجود دارد؟ خیر. شما می‌توانید در شبکه‌های اجتماعی به دنبال آگاهی از برند و برندینگ، افزایش فروش، دریافت ثبت‌نام، نصب اپلیکیشن، افزایش مشارکت مخاطبین، افزایش ترافیک ورودی وبسایت و … باشید؛ بنابراین محدودیتی در تعیین هدف و نوع کمپین وجود ندارد. اما بنا نهادن یک هدف مناسب، ضروری است و برای تعیین آن باید به نکات زیر توجه نمود:

‏– اهداف باید دارای ویژگی‌های مدل Smart باشد. بدین‌معنا که هدف تعیین‌شده باید مشخص و واضح، مرتبط، قابل دسترسی و قابل اندازه‌گیری در یک بازه زمانی خاص باشد. به عنوان مثال اگر قصد شما از کمپین شبکه‌های اجتماعی، افزایش میزان مشارکت مخاطبین (Engagemanet) است. سعی کنید کمی نگاه جزئی‌تر و دقیق‌تر نسبت به آن داشته باشید. برای این کار از خود بپرسید تا چند درصد افزایش میزان اینگیجمنت در این کمپین ایده‌آل شما خواهد بود و برای رسیدن به این میزان تمرکز کنید. پیشنهاد می‌کنیم در این مورد، مقاله هدف‌گذاری smart از آکادمی کاپریلا را مطالعه کنید.

‏– متریک‌های اندازه‌گیری هدف، مشخص باشد. همان‌طور که گفته شد یکی از معیارهای هدف مناسب، قابل اندازه‌گیری بودن آن است؛ بنابراین باید نحوه محاسبه پارامترهایی که برای سنجش آن نیاز است را نیز تعیین کنید. با تعیین این متریک‌‌ها اطمینان حاصل خواهید کرد که هدف شما کیفی نیست و ابزارهای لازم برای شمارش و محاسبه آن‌ها را در اختیار دارید. به عنوان مثال جهت محاسبه نرخ افزایش میزان اینگیجمنت، طبق فرمولی که دارد به متریک‌های‌ تعداد افزایش فالوور، میزان کامنت‌‌گذاری، تعداد اشتراک‌گذاری محتوا و تعداد لایک‌ها نیاز خواهید داشت. حال باید برای نشر محتوا طوری برنامه‌ریزی کنید و ابزارهایی را به کار ببرید که نهایتاٌ این پارامترها را در اختیار داشته باشید.

‏– CTA یا کال‌تواکشن نهایی خود را مشخص کنید. آیا قصد دارید مخاطب را به سمت وبسایت یا صفحه فرود هدایت کنید؟ آیا می‌خواهید مخاطب مستقیماً به صفحه نصب اپلیکیشن برود؟ می‌خواهید تعداد فالوور پیج یا اکانت خود را بالا ببرید؟ و…



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۷ گام ضروری برای طراحی و اجرای کمپین شبکه‌های اجتماعی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ آشنایی با الگوریتم های گوگل و اهمیت و کاربرد آن‌ها در سئو

‏حدود ۹۲ درصد جست‌وجوی کاربران در دنیا توسط گوگل انجام می‌شود که در ایران این درصد می‌تواند بیشتر هم باشد. به همین دلیل تقریباً تمام توجه سئوکاران در بهینه‌سازی سایت‌ها، بر روی موتور جستجوی گوگل است. در این مسیر، شناخت موتور جست‌وجوی گوگل و نحوه کار کردن آن بیش از پیش مهم می‌شود. اگر بدانیم که گوگل چه معیارهایی را در رتبه‌بندی سایت‌ها در نظر می‌گیرد، آن وقت با رعایت این نکات، می‌توان به نتایج بهتری در گوگل رسید. گوگل دارای الگوریتم‌های مختلفی است که رتبه‌بندی سایت‌ها توسط همین الگوریتم‌ها انجام می‌شود. در این مقاله از آکادمی کاپریلا به طور خلاصه اما کامل، با الگوریتم‌ های گوگل (Google Algorithm) آشنا شده و نکات مربوط به سئو هر الگوریتم را یاد خواهید گرفت.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ الگوریتم گوگل چیست؟
‏ ○ معرفی الگوریتم‌های گوگل
‏ ○ نکات پایانی الگوریتم‌های گوگل


🔸 الگوریتم گوگل چیست؟

‏اگر کمی با برنامه‌نویسی آشنا باشید، حتماً کلمه الگوریتم به گوشتان خورده است. طبق تعریفی ساده، به داشتن یک روند کلی، ثابت و مشخص در انجام یک کار، الگوریتم می‌گویند. مثلاً اگر شما روزهای زوج با ماشین به محل کار رفته و روزهای فرد با مترو و همچنین در روز جمعه سر کار نروید، این الگوریتم سر کار رفتن شما خواهد بود.

‏گوگل توسط خزنده‌های خود، صفحات موجود در اینترنت را بررسی، تحلیل و ذخیره می‌کند. وقتی شما یک عبارت را در گوگل جست‌وجو می‌کنید، گوگل هم برای نشان دادن نتایج به شما از یک روند مشخص استفاده کرده تا از بین همه صفحات ذخیره شده، بهترین جواب را به شما بدهد. در حال حاضر میلیاردها صفحه، سایت و همچنین عبارت‌های جست‌وجو وجود دارد و پیدا کردن بهترین نتیجه، نیاز به الگوریتم‌های پیچیده و بزرگ دارد. به همین دلیل گوگل در سال‌های اخیر تغییرات زیادی در موتور خود داشته و الگوریتم‌های بیشتری را وارد آن کرده است تا بتواند نتایجی مرتبط‌تر و باکیفیت‌تر به مخاطب ارائه دهد. در ادامه با این الگوریتم‌ها آشنا خواهید شد.


🔸 معرفی الگوریتم‌های گوگل

‏در قسمت اصلی مقاله به معرفی مهم‌ترین الگوریتم‌هایی که خود گوگل وجود آن‌ها را تأیید کرده است، می‌پردازیم. برای آشنا شدن با نحوه پیشرفت موتور گوگل این الگوریتم‌ها، به ترتیب زمانی از گذشته تا حال حاضر معرفی می‌شوند. اما توجه کنید که ترتیب این الگوریتم‌ها به معنای از کار افتادن الگوریتم‌های قدیمی نیست. تمامی الگوریتم‌های معرفی شده در حال حاضر جزئی از موتور گوگل بوده و در رتبه‌بندی سایت‌ها مؤثر هستند و نکات سئو که در انتهای معرفی هر الگوریتم گفته خواهد شد، به یک اندازه مهم هستند.

‏گوگل به طور مستمر، الگوریتم‌ها و شیوه‌های خود را بروزرسانی می‌کند اما زمانی این تغییرات را در قالب یک الگوریتم مستقل و با نام اختصاصی منتشر می‌کند که تغییرات عمده‌ای در کل یا بخشی از روند تحلیل و رتبه‌بندی سایت‌ها ایجاد کرده باشد.

‏گوگل در سال ۱۹۹۶ به صورت رسمی شروع به کار کرد؛ اما در سال‌های اول هیچ شباهتی به گوگلی که الآن می‌بینید نداشته و به ساده‌ترین شکل ممکن کار می‌کرد. وقتی کاربر عبارتی را جست‌وجو می‌کرد، گوگل به دنبال پیدا کردن دقیق همان عبارت در سایت‌ها رفته و این صفحات را به عنوان نتیجه نشان می‌داد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آشنایی با الگوریتم های گوگل و اهمیت و کاربرد آن‌ها در سئو — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ اثبات اجتماعی (Social Proof) چیست؟ | اهمیت سوشال پروف در بازاریابی

‏فرض کنید در حال خرید اینترنتی یک کفش ورزشی هستید و سه مدل را می‌پسندید تا در نهایت یکی از آنها را برای خرید انتخاب کنید. هر کدام از این سه کفش، امتیازهای متفاوتی از کاربران دریافت کرده‌اند، برای کفش اول ۵ ستاره، کفش دوم امتیاز ۴.۵ و برای کفش سوم امتیاز ۳ ثبت شده است. برای کفش با امتیاز ۵ ستاره، بیشتر از ۲۰۰ نظر مثبت نیز از طرف مشتریان درج شده است. شما با توجه به این شرایط، به احتمال زیاد کفش اول با امتیاز ۵ ستاره را می‌خرید. چرا این اتفاق می‌افتد و شما این کفش را برای خرید انتخاب می‌نمایید؟ پاسخ آن در یک دلیل روانشناسی به نام اثبات اجتماعی Social Proof یا تایید اجتماعی نهفته است.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ اثبات اجتماعی Social Proof چیست؟
‏ ○ چرا تایید اجتماعی برای کسب و کارها مهم است؟
‏ ○ انواع Social Proof چیست؟
‏ ○ کدام نوع سوشال پروف بهترین عملکرد را دارد؟
‏ ○ چگونه تایید اجتماعی به دست آوریم؟
‏ ○ مثال‌هایی از تایید اجتماعی
‏ ○ نتیجه‌گیری


🔸 اثبات اجتماعی Social Proof چیست؟

‏اثبات اجتماعی یا تایید اجتماعی مفهومی است که رابرت سیالدینی در سال ۱۹۸۴ آن را ابداع کرد، به این مفهوم، تاثیر اجتماعی نیز گفته می‌شود. social proof در روانشناسی بدین معناست که افراد، عمل و اقدامات دیگران را تقلید می‌کنند و به نوعی تحت تاثیر اقدامات و رفتار دیگران قرار می‌گیرند.

‏تایید اجتماعی در بازاریابی در خریدهایی که افراد انجام می‌دهند، نمایان می‌شود. مردم قبل از تصمیم‌گیری برای خرید، توصیه‌ها و نظرات دیگران را در مورد آن کالا بررسی می‌‌کنند و در خیلی موارد، تحت تاثیر این بررسی‌ها و نظرات، خرید خود را انجام می‌دهند. به عبارت دیگر، به جای آنکه ما به مشتریان هدف بگوییم که محصولات ما عالی و باکیفیت هستند، این کار را بر عهده مشتریان قدیم خود گذاشته تا با نظرات مثبتشان، اعتماد دیگران به برند و محصول را جلب کنند.

‏اثبات اجتماعی در بازاریابی، موارد متعددی را شامل می‌شود و مفهوم گسترده‌ای است. این اصطلاح، مواردی مثل نقد و بررسی، کم و کیف مشتریان موجود و از همه مهم‌تر، پوشش رسانه‌ای را در بر می‌گیرد. اگر می‌خواهید در مورد اهمیت سوشال پروف، انواع مختلف آن و تاثیری که می‌تواند بر کسب و کارها بگذارد، بیشتر بدانید، با ادامه مقاله همراه ما باشید.


🔸 چرا تایید اجتماعی برای کسب و کارها مهم است؟

‏تا اینجا دانستید اثبات اجتماعی چیست و چه مفهومی دارد، بهتر است در مورد اهمیت و ضرورت آن در بازاریابی نیز آگاهی پیدا کنید.
چرا لازم است تایید اجتماعی در استراتژی‌های بازاریابی گنجاده شود؟ چرا استفاده از نظرات مشتریان، یک استراتژی ارزشمند برای تجارت شما خواهد بود؟‌

‏تقریبا ۴۰ درصد از خریداران و مصرف‌کنندگان بر اساس توصیه‌های خانواده و دوستانشان، محصولی را خریداری می‌کنند و یا برند و فروشگاهی را برای خرید جدید خود انتخاب می‌نمایند. بیشتر از ۸۰ درصد خریداران آنلاین، قبل از خرید، نظرات ثبت شده برای آن کالا را بررسی ‌می‌‌کنند و با تکیه بر آن خرید خود را انجام می‌‌‌دهند.

‏با توجه به موارد ذکر شده، در یک جمله می‌توان گفت که اثبات اجتماعی باعث افزایش فروش بیشتر محصولات و یا خدمات شده و از این رو یک استراتژی ارزشمند در بازاریابی تلقی می‌شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 اثبات اجتماعی (Social Proof) چیست؟ | اهمیت سوشال پروف در بازاریابی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ آشنایی با ماتریس SWOT | کاربرد و مثال تحلیل SWOT برای مشاغل کوچک و بزرگ

‏اگر تا به حال به عنوان کارمند در شرکت‌ و یا سازمان‌ها کار کرده باشید، احتمالا با واژه‌ای به نام ماتریس SWOT برخورد کرده‌اید و یا آن را شنیده‌اید. این اصطلاح مربوط نگاه بلندمدت به شرکت و سازمان است. مدل تحلیل SWOT یک شیوه قدرتمند برای ارزیابی سازمان‌ها، شرکت‌ها و یا پروژه‌های مختلف است. فرقی نمی‌‌کند که مجموعه شما بزرگ باشد و یا کوچک، متشکل از دو کارمند باشد و یا ۵۰۰ کارمند، در هر صورت با تجزیه و تحلیل SWOT می‌توانید عملکرد آن را ارزیابی و سنجش کنید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ ماتریس SWOT چیست؟
‏ ○ SWOT مخفف چه کلماتی است و چه معنایی دارد؟
‏ ○ عوامل داخلی و خارجی در تجزیه و تحلیل SWOT
‏ ○ فواید و ضرورت استفاده از تحلیل SWOT برای مشاغل کوچک
‏ ○ چه زمانی باید از ماتریس SWOT استفاده کنیم؟


🔸 ماتریس SWOT چیست؟

‏ماتریس SWOT روشی است که برای بررسی نقاط قوت، ضعف، فرصت‌ها و تهدیدات در هر سازمان و یا مجموعه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد. تجزیه و تحلیل SWOT می‌تواند در سطح سازمانی برای تمام مجموعه و یا برای بخشی از آن و یا حتی برای یک پروژه جداگانه بکار گرفته شود.

‏در بیشتر موارد تحلیل ماتریس SWOT که در سطح سازمانی انجام می‌شود، به منظور میزان سازگاری و هماهنگی روند یک کسب و کار با معیارهای موفقیت آن به کار برده می‌شود. در عین حال برای بررسی یک پروژه خاص مثل کمپین‌های تبلیغاتی که به چه میزان مطابق با معیارهای پیش‌بینی شده، حرکت کرده است، نیز به کار برده می‌شود.


🔸 SWOT مخفف چه کلماتی است و چه معنایی دارد؟

‏همانطور که در ابتدای متن اشاره کردیم، ماتریس SWOT به معنای شناسایی نقاط قوت، ضعف، فرصت‌ها و تهدیدهای سازمان است. در این قسمت می‌خواهیم هر کدام از این ۴ حرف را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار داده و شرح دهیم.

‏اولین عنصر در ماتریس SWOT ، واژه Strengths به معنای نقاط قوت است. این عنصر، نقاط قوت سازمان، پروژه یا ایده شما را نشان می‌دهد، یعنی بخش‌هایی که سازمان در آن قوی بوده و به خوبی عمل کرده یا می‌تواند عمل کند. این ویژگی می‌تواند موارد متعددی در مورد سازمان شما را در بر بگیرد. برای مثال، یک ویژگی تجاری شرکت، یک روش منحصر به فروش و بازاریابی عالی برای یک محصول خاص و یا مدیریت قوی، منابع انسانی حرفه‌ای، دسترسی به مواد اولیه درجه یک و …

‏سوالاتی که در این بخش می‌توانید از خود بپرسید:



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آشنایی با ماتریس SWOT | کاربرد و مثال تحلیل SWOT برای مشاغل کوچک و بزرگ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ جایگاه یابی برند (Brand Positioning) چیست؟ | برند پوزیشنینگ به زبان ساده

‏جایگاه یابی برند یا برند پوزیشنینگ (Brand Positioning) اصطلاحی آشنا در حوزه برندسازی و بازاریابی است. اگر حتی کمی در این زمینه مطالعه یا فعالیت داشته باشید، احتمالاً این اصطلاح را دیده و یا شنیده‌اید. اگر هم با جایگاه یابی برند هیچ آشنایی ندارید، ما در این مقاله از آکادمی کاپریلا به آن اشاره کرده‌ایم تا بتوانید از این مفهوم در دنیای بازاریابی و فروش درک مناسبی پیدا کنید و از کاربردهای آن اطلاعات کاملی را به دست آورید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تعریف جایگاه یابی برند، Brand Positioning چیست؟
‏ ○ بیانیه جایگاه‌یابی برند چیست؟
‏ ○ چرا Brand Positioning مهم است؟
‏ ○ چگونه یک Brand Positioning قدرتمند برای کسب و کار خود ایجاد کنیم؟
‏ ○ چند نمونه بیانیه‌های موقعیت یابی برند موفق
‏ ○ سخن آخر


🔸 تعریف جایگاه یابی برند، Brand Positioning چیست؟

‏جایگاه یابی برند و یا موقعیت یابی برند یک دستاورد لحظه‌ای یا مقطعی نیست، بلکه یک فرایند مستمر است؛ فرایندی که جایگاه برند شما را در ذهن مشتری، ارزشمند جلوه می‌دهد. اما باید بدانید این اصطلاح، مفهومی بسیار فراتر و گسترده‌تر از قرار گرفتن یک نام تجاری و برند در ذهن مشتریان خواهد بود.

‏در برندسازی، شما باید تلاش کنید با بکارگیری استراتژی‌های صحیح، نام تجاری خود را منحصر به فرد و متفاوت از رقبا جلوه دهید. اما برند پوزیشنینگ فرآیند جایگاه‌یابی برند شما در ذهن مشتریان بوده و این، چیزی بیشتری از یک شعار تبلیغاتی یا لوگوی زیبا است؛ بلکه جایگاه‌یابی برند از آن دسته استراتژی‌هایی‌ست که برند شما را از سایر برندها جدا و متمایز می‌کند.


🔸 بیانیه جایگاه‌یابی برند چیست؟

‏تمام تلاش‌های موقعیت‌یابی برند با یک بیانیه (Statement) شروع می‌شود. بیانیه جایگاه‌یابی برند، در حقیقت، توصیفی از بازار هدف شما است. بیانیه موقعیت‌یابی، ذهنیت و تصویر کلی مورد نظر شما که می‌خواهید مشتریان از برند شما در ذهن داشته باشند را شامل می‌شود؛ این تصویر و ذهنیت بر اساس تحقیق و داده‌ها تعیین می‌شود. به عبارت ساده‌تر، بیانیه برند پوزیشنینگ، کیستی، چه زمانی، کجایی، چرایی و چگونگی هویت و شخصیت برند شما را مشخص می‌کند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 جایگاه یابی برند (Brand Positioning) چیست؟ | برند پوزیشنینگ به زبان ساده — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: برند


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ بازاریابی دهان به دهان (Word of Mouth Marketing) چیست؟ + مثال ایرانی و خارجی

‏آیا تا به حال شده تجربه‌ای عالی از رفتن به رستوران و یا خرید محصول داشته باشید؟‌ تجربه‌ای فوق‌العاده که شما را برای تعریف ‌آن برای دوستان و نزدیکانتان مشتاق کرده باشد؟ همین اتفاق، مفهومی به نام بازاریابی دهان به دهان یا Word of Mouth Marketing را یادآور می‌شود.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بازاریابی دهان به دهان یا Word of Mouth Marketing چیست؟
‏ ○ آمارهایی از بازاریابی دهان به دهان
‏ ○ انواع تبلیغات دهان به دهان
‏ ○ چند نمونه بازاریابی دهان به دهان ایرانی و خارجی
‏ ○ تفاوت بازاریابی ویروسی و بازاریابی دهان به دهان
‏ ○ چند نکته مهم که باید در مورد بازاریابی دهان به دهان بدانید.


🔸 بازاریابی دهان به دهان یا Word of Mouth Marketing چیست؟

‏بازاریابی دهان به دهان (Word of Mouth Marketing) به هر شکلی از تبلیغات گفته می‌شود که در آن، مشتریان به صورت طبیعی در مورد محصولات و یا خدمات یک شرکت، اطلاعات مثبتی را به دوستان خود منتقل کنند. حال این اشتراک‌گذاری اطلاعات می‌تواند از طریق بسترهای گوناگون صورت گیرد که در ادامه توضیح داده خواهد شد.

‏تبلیغات دهان به دهان در حقیقت، شیوه‌ای ارگانیک است که در آن پخش اطلاعات تبلیغاتی، توسط مصرف‌کنندگان صورت می‌گیرد. اما نکته مهمی را نیز باید در مورد بازاریابی توصیه ای بدانید: همان‌طور که مشتریان، تجربه‌های مثبت خود را در مورد استفاده از یک برند با دوستانشان به اشتراک می‌گذارند؛ تجربه‌های منفی را نیز انتقال می‌دهند. بنابراین همواره باید به جلب رضایت مشتریان توجه ویژه‌ای داشت. مشتریان، نشردهنده پیام‌های مثبت و همچنین منفی، در مورد برند و مجموعه شما خواهند بود؛ به عبارت ساده‌تر، هر تجربه منفی و یا مثبت را به اطرافیان خود انتقال می‌دهند.

‏با وجود اینکه بازاریابی Word of Mouth یک روش تبلیغاتی طبیعی است که مشتریان اجراکننده آن هستند، اما کسب و کارها می‌توانند با بکارگیری استراتژی‌های صحیح، بر روی این روش بازاریابی تمرکز و سرمایه‌گذاری کنند.


🔸 آمارهایی از بازاریابی دهان به دهان

‏بهتر است که قبل از پرداختن بیشتر به بازاریابی توصیه‌ای، آماری از آن را نیز برای شما بیان کنیم. نگاه کردن به این آمارها می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند اهمیت هر چه بیشتر این شیوه‌ی بازاریابی را نشان دهد. به موارد زیر به خوبی دقت کنید:

‏– ۹۲ درصد مشتریان به توصیه‌های دوستان خود در مورد محصول و خدمات یک برند، بیشتر از تبلیغات مرسوم اعتماد دارند.

‏– ۸۸ درصد مشتریان به نظرات دیگر مصرف‌کنندگان که در فضای وب منتشر می‌شود، اعتماد دارند.

‏– ۷۴ درصد مشتریان، بازاریابی توصیه‌ای را به عنوان یک عامل اصلی برای تصمیم خرید خود بیان کرده‌اند.

‏– تنها ۳۳ درصد کسب و کارها به این شیوه بازاریابی توجه می‌کنند.

‏این موارد نشان از آن است که انواع بازاریابی دهان به دهان یا WOMM می‌‌تواند چه فرصت فوق‌العاده‌ای را برای رشد هر کسب و کاری فراهم کند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی دهان به دهان (Word of Mouth Marketing) چیست؟ + مثال ایرانی و خارجی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ راهنمای کامل بازاریابی اینستاگرام | صفر تا صد حضور و بازاریابی در اینستاگرام

‏بی‌اغراق اینستاگرام تنها شبکۀ اجتماعی پرطرفدار در بین ایرانیان است. تقریباً هیچ ایرانی را نمی‌بینید که در اینستاگرام اکانتی نداشته باشد؛ منظورم از ایرانی‌ها، در تمام سنین مختلف است. مثلاً بچه‌ای که هنوز به دنیا نیامده یا فقط نوزاد است هم صفحۀ اینستاگرام دارد که توسط مادر و پدرش اداره می‌شود. البته هیچ کدام از این افراد در مورد بازاریابی اینستاگرام نمی‌دانند!

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ چرا باید در اینستاگرام بازاریابی کنیم؟
‏ ○ چگونه برای بازاریابی اینستاگرام، استراتژی بسازیم؟
‏ ○ کسب و کارتان را در اینستاگرام پروموت کنید. (یا تبلیغ کنید و ترویج دهید!)
‏ ○ انواع محتواهایی که می‌توانید در اینستاگرام پست کنید چیست؟
‏ ○ نحوۀ عکاسی کردن و ویرایش تصاویر برای انتشار در اینستاگرام
‏ ○ چگونه تصاویر باکیفیت با گوشی هوشمندمان برای بازاریابی اینستاگرام بگیریم؟
‏ ○ چگونه کپشن خلاقانه و خوب برای اینستاگرام بنویسیم؟ (اهمیت کپشن در بازاریابی اینستاگرام!)
‏ ○ اهمیت هشتگ‌ها در بازاریابی اینستاگرام
‏ ○ نکات مهمی که باید برای بازاریابی در اینستاگرام بدانید..
‏ ○ بازاریابی اینستاگرام به رشد کسب و کار شما کمک بسیاری خواهد کرد.


🔸 چرا باید در اینستاگرام بازاریابی کنیم؟

‏اصلی‌ترین مزیت اینستاگرام در مقایسه با شبکه‌های اجتماعی دیگر ویژگی بصری بودن محتوای آن است. اگر کسب و کاری دارید که طراحی محصول آن رقابتی است یا خدماتی ارائه می‌دهید که تماشای ویدئوی آن به کاربران شما کمک می‌کند که بیشتر و بهتر شما را بشناسند، حضور در اینستاگرام بهترین و درست‌ترین انتخاب شما می‌تواند باشد.

‏ویدئو، تصاویر زنده و تصویر گرافیکی انواع محتواهایی هستند که شما می‌توانید در این شبکۀ اجتماعی بزرگ و بصری استفاده کنید؛ اما در نهایت این استراتژی بازاریابی اینستاگرام شماست که تعیین‌کنندۀ اصلی نوع محتوای شما در اینستاگرام است. مهم نیست که اینستاگرام چقدر برای کسب و کارهای مختلف سودآور بوده، اگر قبل از ورود به شبکۀ اجتماعی اینستاگرام استراتژی مخصوص برند خودتان را تنظیم و تعیین کنید، به شما کمک می‌کند که همیشه اهداف خودتان را در نظر داشته باشید و بر مخاطبین خود تمرکز کنید.


🔸 چگونه برای بازاریابی اینستاگرام، استراتژی بسازیم؟

‏خیلی از کسب و کارها فقط تصمیم می‌گیرند که در تمام شبکه‌های اجتماعی حضور داشته باشند و اصلاً برای حضورشان استراتژی در نظر نمی‌گیرند؛ شما این اشتباه را نکنید!

‏از آنجایی که اینستاگرام با دیگر پلتفرم‌های اینترنتی متفاوت است، باید یک استراتژی متمایز هم برای آن در نظر بگیرید. در ادامه به شما نحوۀ تدوین استراتژی بازاریابی اینستاگرام را آموزش می‌دهیم.

‏قبل از اینکه پست یا استوری در اینستاگرام بگذارید، از خودتان یا اعضای تیم خود این سوال را بپرسید که چرا می‌خواهید در اینستاگرام فعالیت داشته باشید؟ نباید جوابتان این باشد که «چون بقیه هم حضور دارند.» اینستاگرام محبوب است و در این هم هیچ شکی نیست؛ اما شما باید برای حضورتان در آن هدف داشته باشید تا وقت، انرژی و سرمایه‌های مالی خود را تنظیم کنید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 راهنمای کامل بازاریابی اینستاگرام | صفر تا صد حضور و بازاریابی در اینستاگرام — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ لینک PBN چیست؟ | مزایا و معایب لینک سازی با PBN

‏PBN (شبکه‌های وبلاگ خصوصی) مفهوم و تکنیکی چالشی در دنیای سئو است که مانند شمشیر دو لبه عمل می‌کند و می‌تواند یک سکوی پرتاب برای بهبود رتبه سایت شما باشد و در عین حال، می‌تواند ضربه بدی را به وبسایت زده و باعث افت رتبه آن (و حتی حذف از نتایج گوگل) شود. نحوه استفاده و بکارگیری شبکه‌های وبلاگ خصوصی یا Private Blog Network، نقش مهمی در اثربخشی آن ایفا می‌‌‌کند تا این قابلیت، وبسایت شما را رشد دهد و یا به عقب ببرد. پس تا انتها با آکادمی کاپریلا همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ PBN به چه معناست؟
‏ ○ PBN ها چگونه کار می‌کنند؟
‏ ○ انواع شبکه PBN در مرور زمان
‏ ○ ساخت PBN برای چه سایت‌هایی مناسب است؟
‏ ○ اهمیت و کاربرد بک لینک PBN در سایت
‏ ○ چند افسانه در ارتباط با PBN
‏ ○ آیا بلاخره باید از PBN استفاده کنیم؟


🔸 PBN به چه معناست؟

‏PBN برگرفته شده از عبارت (Private Blog Network) می‌باشد که در حال حاضر با عبارت Private Backlink Network نیز شناخته شده، از این رو به آن بک‌لینک PBN هم گفته می‌شود.

‏با توجه به اینکه لینک‌سازی با استراتژی PBN از جمله شیوه‌های کلاه خاکستری در سئو به شمار می‌رود، استفاده و یا عدم استفاده از آن در استراتژی سئو سایت، یک انتخاب است، انتخابی که شما تعیین می‌کنید برای سایتتان اجرا کنید یا اجرا نکنید.

‏در صورت اجرای PBN، باید نکات مهم مرتبط با آن را بدانید تا همه چیز به خوبی پیش رفته و منجر به بهبود رتبه سایت شود. نکات این مقاله کمک می‌‌کند تا درک درستی از بک‌لینک‌های PBN پیدا کنید و با یک استراتژی صحیح آن را بکار ببرید تا از گوگل، عملکرد شما را در دسته سئو کلاه سیاه قرار ندهد و سایت شما را جریمه نکند.


🔸 PBN ها چگونه کار می‌کنند؟

‏همه ما از نقش لینک‌‌های داخلی و خارجی در بهبود رتبه سایت تا حدودی اطلاع داریم و می‌دانیم که دریافت لینک از دامنه های دیگر به ویژه دامنه‌‌های با کیفیت، تا چه اندازه می‌تواند در بهبود رتبه سایت موثر باشد.

‏چالش بزرگ برای دریافت بک لینک طبیعی، ( زمانی که سایت شما از دیگر سایت‌‌ها، لینکی را دریافت می‌‌کند برای سایت شما بک لینک ایجاد می‌شود) سخت بودن و زمان‌بر بودن آن است، به ویژه اگر سایت در ابتدای راه بوده و هنوز به اندازه کافی ترافیک و جایگاه خوبی را کسب نکرده است. در اینجاست که PBN ها مطرح می‌شود، روشی میانبر برای اینکه بتوان به صورت مصنوعی برای سایت بک لینک ایجاد کرد و رتبه آن را بهبود بخشید.

‏PBN مجموعه‌ای از سایت‌‌ها و وبلاگ‌‌ها است که از طریق لینک به صورت شبکه‌ای به هم متصل می‌شوند و از این مجموعه سایت و وبلاگ‌ها و گاهاً صفحات شبکه‌های اجتماعی، به سایت اصلی شما نیز لینک داده می‌شود. بدین طریق، برای سایتتان بک‌لینک ایجاد شده و موجب بهبود رتبه آن در گوگل خواهد شد. اگر از شبکه PBN به یک صفحه خاص ازسایتتان، پیوندهای بیشتری دهید و این پیوندها کیفیت بالایی را داشته باشند، رتبه و جایگاه آن صفحه نیز، بهتر خواهد شد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 لینک PBN چیست؟ | مزایا و معایب لینک سازی با PBN — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ هیت مپ (Heatmap) یا نقشه حرارتی سایت چیست؟ | انواع، مزایا و کاربرد نقشه گرمایی

‏هیت مپ (Heat Map) ابزاری است که کمک می‌کند از نحوه تعامل کاربران با صفحات سایت خود آگاهی پیدا کنید و یا به بیان دیگر، نحوه تعامل کاربران خود را درک نمایید. نقشه حرارتی در حقیقت نحوه عملکرد همه بخش‌های سایت را نشان می‌دهد. هیت مپ، داده‌های سایت را در قالب گرافیک و نمودار نشان داده و شما از این نمودارها خواهید فهمید که هر کدام از صفحات سایت در چه وضعیتی بوده است و کاربران چگونه با آن تعامل و ارتباط برقرار کردند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ هیت مپ یا نقشه گرمایی سایت چیست؟
‏ ○ بررسی انواع هیت مپ
‏ ○ چرا باید از نقشه حرارتی برای وبسایت خود استفاده کنیم؟
‏ ○ چه زمانی باید از heatmap استفاده کنیم؟
‏ ○ نتیجه‌گیری


🔸 هیت مپ یا نقشه گرمایی سایت چیست؟

‏نمودارهای نقشه حرارتی سایت، مقادیر و داده‌های مختلف رفتار بازدیدکننده سایت را با رنگ‌های متفاوت مشخص می‌کند. در حقیقت، برای اینکه عملکرد و کارایی یک سایت را نشان دهد، یک طیف رنگی گرم به سرد را به کار می‌برد. یعنی بهترین عملکرد و بیش‌ترین تعامل از رنگ‌های گرم شروع شده و تا کم‌ترین تعامل به مرور به سمت رنگ‌های سرد می‌رود. به بیان ساده‌تر، از رنگ برای نشان دادن میزان درگیری و تعامل بازدیدکننده با بخش‌های مختلف یک صفحه از سایت استفاده می‌کند.

‏اگر دوست دارید بدانید در یک صفحه از سایت شما، چه بخش‌هایی بازدید بیشتری داشته است، چه قسمت‌هایی تعامل بالاتری را ایجاد کرده است، کاربران در کدام قسمت‌ها کلیک زیادی داشته‌اند و … (که به طور معمول نرم‌افزارهای تحلیلگر رایج مثل گوگل آنالیتیکس، امکان ارائه گزارشات آن را ندارند)، هیت مپ، یک راه حل عالی خواهد بود که به شما امکان دسترسی به این اطلاعات را می‌دهد.

‏کاربران با مراجعه به هر کدام از صفحات سایتتان، رفتاری را از خود بروز خواهند داد. دانستن این اطلاعات برای مدیریت هر چه بهتر سایت، کمک زیادی می‌کند. نقشه گرمایی سایت، اطلاعات رفتار کاربران را جمع‌آوری می‌کند و در اختیار شما قرار می‌دهد تا با استفاده از این داده‌ها و تحلیل و بررسی آنها، تصمیم‌های آگاهانه و درست را در ارتباط با صفحات سایت خود اتخاذ نمایید.


🔸 بررسی انواع هیت مپ

‏۵ نوع هیت مپ اصلی برای وب سایت وجود دارد که به شرح زیر است:

‏– Heatmap

‏– Clickmap

‏– Scrollmap

‏– Mouse tracking heatmap

‏– Eye tracking heatmap

‏هیت مپ این امکان را ایجاد می‌کند که رفتار بازدیدکنندگان را جمع‌آوری کرده و مورد بررسی و تجزیه و تحلیل خود قرار دهید. این اطلاعات کمک می‌کند که بتوانید سایت خود را از نظر کارایی محتوا و UI/UX ارزیابی کرده و بهینه کنید.

‏نقشه‌های کلیک به شما اطلاعاتی را در مورد تعداد کلیک‌ها در بخش‌های مختلف یک صفحه از سایت را نشان می‌دهد. این نوع از هیت مپ می‌گوید که چه قسمت‌هایی کمترین کلیک و چه قسمت‌هایی بیشترین کلیک را دارند. از این طریق، میزان محبوبیت عناصر مختلف سایت را خواهید فهمید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 هیت مپ (Heatmap) یا نقشه حرارتی سایت چیست؟ | انواع، مزایا و کاربرد نقشه گرمایی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سایر


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ همه چیز در مورد نسخه جدید گوگل آنالیتیکس GA۴ – لیست تغییرات و امکانات جدید

‏گوگل آنالیتیکس ابزار شرکت گوگل برای آمارگیری و تحلیل اطلاعات سایت برای اهداف بازاریابی است. در اکتبر سال ۲۰۲۰ بود که گوگل خبر از انتشار نسخه جدیدی از گوگل آنالیتیکس با نام GA۴ داد. این نسخه، تفاوت‌های زیادی با نسخه قبلی خود یعنی universal داشته و به صورت آزمایشی عرضه شد؛ به این معنی که نسخه قدیم در کنار GA۴ همچنان کار می‌کند و کاربران می‌توانند از هر دو آن‌ها استفاده کنند. در این مقاله از آکادمی کاپریلا به تغییرات اصلی که در این نسخه جدید به وجود آمده است پرداخته می‌شود و در کنار آن، سؤال‌‌های اساسی که ممکن است در هنگام آشنایی با این نسخه برای شما به وجود بیاید، جواب داده خواهد شد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ پیش‌نیاز آنالیتیکس نسخه ۴
‏ ○ ساختار اصلی گوگل آنالیتیکس نسخه GA۴
‏ ○ نکات نصب اکانت گوگل آنالیتیکس GA۴
‏ ○ چگونه می‌توان در کنار نسخه universal برای یک سایت، GA۴ را هم نصب کرد؟
‏ ○ ویژگی‌های گوگل آنالیتیکس نسخه GA۴
‏ ○ نکات پایانی از GA۴


🔸 پیش‌نیاز آنالیتیکس نسخه ۴

‏برای آشنایی با ماهیت، عملکرد و بخش‌های نسخه GA۴، باید با نسخه قبلی آنالیتیکس آشنایی داشته باشید. برای این منظور، می‌توانید مقاله آموزشی گوگل آنالیتیکس چیست؟ را مطالعه کرده و یا از دوره آموزشی ویدئویی گوگل آنالیتیکس در وبسایت فرادرس استفاده کنید.

‏این دوره آموزشی در سه ساعت آموزش ویدیویی، شما را با مفاهیم و اصطلاحات اولیه، بخش‌های مختلف و عملکرد آنها و نیز داده‌خوانی در گوگل آنالیتیکس آشنا می‌شود.

‏– برای مشاهده و دانلود دوره آموزش گوگل آنالیتیکس، اینجا (+) را کلیک کنید.


🔸 ساختار اصلی گوگل آنالیتیکس نسخه GA۴

‏این نسخه تفاوت زیادی در جزئیات نسبت به نسخه قبل داشته اما یک تغییر اساسی و بنیادی در این به‌روزرسانی وجود داشت. نسخه universal آنالیتیکس برای سایت بر اساس Page view یا بازدید صفحه کار می‌کند و تمام اطلاعات ثبت شده از کاربران و مسیر حرکت آن‌ها بر پایه صفحاتی است که از سایت بازدید کرده‌اند.

‏در اپلیکیشن‌ها اما ورودی اطلاعات به این شکل نبوده و بر پایه رویدادها (Events) جمع‌آوری می‌شدند. هر اقدامی که کاربر در یک اپلیکیشن انجام می‌داد به شکل رویداد به سمت نسخه اپلیکیشن گوگل یعنی فایربیس فرستاده می‌شد. این جدایی دو سیستم باعث شده بود که گوگل نتواند بین یک سایت و اپلیکیشن مربوط به یک کسب و کار، پیوستگی آمار داشته باشد. به همین دلیل در نسخه جدید خود برای رسیدن به این یکپارچگی، در سایت نیز رویداد را پایه آمارگیری قرار داده و آمار اپلیکیشن‌ها را وارد آنالیتیکس کرد.

‏به عنوان نتیجه‌گیری باید گفت در GA۴ می‌توان اطلاعات سایت و اپلیکیشن را در کنار هم تحلیل کرد و همچنین دست بازاریاب‌ها برای ساخت گزارش‌های اختصاصی و مورد نیاز خود بسیار باز است اما دیگر خبری از گزارش‌های اولیه و ساده نسخه universal نخواهد بود. به صورت خلاصه، GA۴ کار را برای کاربران مبتدی خود سخت کرده اما امکانات بی‌نظیری را در اختیار کاربران حرفه‌ای قرار داده است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 همه چیز در مورد نسخه جدید گوگل آنالیتیکس GA۴ – لیست تغییرات و امکانات جدید — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ابزارها


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


💬 امکان گفتگو و تبادل نظر پیرامون پست‌های آکادمی کاپریلا، ایجاد شد.

👨‍💻 از این پس می‌توانید نظرات خود را درباره هر یک از پست‌ها به اشتراک بگذارید و ما را در تولید محتوای مفیدتر و بهبود مطالب کانال، یاری کنید.



@Kaprila — آکادمی کاپریلا‌
📌 منتشر شد:

✳️ لید اسکورینگ (Lead Scoring) یا امتیازبندی لید چیست؟ – راهنمای رتبه بندی لید

‏بیشتر افراد کسب و کار هنگامی که به بازاریابی برای فروش محصول و یا خدمات خود اقدام می‌کنند، نگران تعداد مشتریان احتمالی و یا سرنخ‌های فروش (لید) هستند که به سمت قیف فروش آنها هدایت می‌شوند. آنها این دغدغه را دارند که تعداد افراد هدایت شده به سمت قیف فروش کم باشد اما بعد از جذب و هدایت تعداد زیادی از مشتریان احتمالی به سمت قیف فروش، مساله دیگری مطرح می‌شود؛ شما در این مرحله باید بفهمید در میان سرنخ‌های جذب شده، چه کسانی واقعاً به محصول و یا خدمات شما علاقه‌مندند و چه کسانی علاقه کمتری دارند و با احتمال پایین‌تری به مشتری شما تبدیل خواهند شد. در اینجاست که مفهومی به نام امتیازبندی لید یا رتبه‌بندی لید (Lead Scoring) مطرح می‌شود.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ امتیازبندی لید (Lead Scoring) چیست؟
‏ ○ مزایای لید اسکورینگ چیست؟
‏ ○ امتیازدهی لید چگونه انجام می‌شود؟
‏ ○ چگونه بفهمیم کدام یک از داده‌های به دست آمده مهم‌تر است؟
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 امتیازبندی لید (Lead Scoring) چیست؟

‏امتیازبندی سرنخ فروش در واقع عددی است که شما به هر کدام از سرنخ‌های خود می‌دهید. شما می‌توانید امتیازات سرنخ را بر اساس ویژگی‌های مختلف مرتبط با کسب و کار خود در نظر بگیرید. این امتیازها می‌تواند بر مبنای اطلاعاتی که کاربران برای شما ارسال کردند (اطلاعات بیشتر=امتیاز بالاتر)، بر اساس نحوه تعامل و ارتباط آنها با سایت (عضویت در سایت، عضویت در خبرنامه و …) و یا نوع پرسونای لید (مثلاً پرسونای مشتریان سازمان) باشد.

‏این فرآیند به تیم بازاریابی کمک زیادی می‌کند. تیم بازاریابی بر مبنای امتیازبندی لیدهای خود، مشتریان بالقوه که با احتمال بیشتری به مشتری تبدیل خواهند شد را در اولویت قرار می‌دهند و بدین شکل با هدف قرار دادن این دسته از مشتریان، احتمال فروش را برای سازمان بالا می‌برند.

‏هر شرکت و سازمان از مدل رتبه‌بندی متفاوتی برای سرنخ‌های فروش خود استفاده می‌کند؛ اما با این حال، یک روش متداول که در سازمان‌های زیادی استفاده می‌شود، امتیازبندی بر اساس داده‌های ورودی گذشته و مشتریان قبلی است که در ادامه به آن می‌پردازیم.


🔸 مزایای لید اسکورینگ چیست؟

‏– افزایش اثربخشی استراتژی‌های فروش: لید اسکورینگ بینش‌های ارزشمندی برای پیش‌بینی رفتار مشتری انجام می‌دهد. این پیش‌بینی‌ها باعث می‌شود که بفهمیم چه زمانی مشتریان بالقوه ما آماده خرید هستند.

‏– افزایش اثربخشی استراتژی‌های بازاریابی: رتبه‌بندی لید در محاسبه دقیق‌تر نرخ بازگشت سرمایه تلاشهای بازاریابی کمک می‌کند و اجازه می‌دهد که با دقت به جزئیات هر کانال و استراتژی بازاریابی نگاه کرده و بهترین و نتیجه بخش‌ترین تصمیم‌ها را بگیریم.

‏– افزایش درآمد: لید اسکورینگ به دلیل هدفمند کردن فعالیتهای بازاریابی، هزینه‌های جذب مشتری را کاهش داده و از سوی دیگر، باعث افزایش فروش می‌شود. این یعنی افزایش درآمد به دلیل افزایش فروش و کاهش هزینه جذب هر مشتری.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 لید اسکورینگ (Lead Scoring) یا امتیازبندی لید چیست؟ – راهنمای رتبه بندی لید — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: لید و تبدیل


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا


✳️ آموزش تولید محتوای متنی

🔸شما برای حضور موثر در اینترنت راهی جز تولید محتوا ندارید. امروزه دنیا از تبلیغات اشباع شده است و تفاوت شما با رقبا توسط محتوایی که تولید می کنید، سنجیده می شود و هر چه محتوای شما به یادگیری و توسعه فردی افراد کمک کند، آن ها بیشتر از شما استقبال خواهند کرد.


🔗 آموزش تولید محتوای متنی [کلیک کنید]


══ فهرست مطالب ══

‏ ○ آشنایی با تولید محتوای متنی
‏ ○ خودباوری
‏ ○ ایده یابی
‏ ○ الگوگیری
○ مؤثر نویسی
○ شکل دهی به متن
○ معرفی کارشناس تولید محتوا


🔖 محتوا، اثربخش ترین روش برای برندسازی شخصی و متمایز شدن از رقبا است و از این جهت، شغل تولید محتوا متقاضیان بسیاری در شرکت ها دارد و از طرفی دیگر یک شغل مناسب و جذاب برای هر دانشجو به حساب می آید. برای این که تولیدکننده محتوا شوید، لازم نیست رشته خاصی را بخوانید یا واحد تخصصی ای را بگذرانید. تولید محتوا خود مترادف با یادگیری است. فقط کافی است شروع کنید.


🔗 شروع یادگیری تولید محتوا - [کلیک کنید]



مشاهده سایر آموزش‌ها 👇👇

🔗مجموعه آموزش دیجیتال مارکتینگ | ۱۴ عنوان آموزشی


@FaraDars - فرادرس
2024/09/24 03:29:30
Back to Top
HTML Embed Code: