Telegram Web Link
📌 منتشر شد:

✳️ اسنپ را بیشتر بشناسید + فرصت‌های شغلی و استخدام در شرکت اسنپ

‏همانطور که سال‌ها قبل، تصور سفارش تاکسی به صورت آنلاین عجیب و باورنکردنی بود، امروز هم تصور نبودن اسنپ در بازار تاکسی‌های آنلاین کشور غیر ممکن است. سرویس تاکسی اینترنتی اسنپ که از سال ۹۳ فعالیت رسمی و جدی خود را آغاز کرد و امروز در اکثر نقاط کشور سرویس‌دهی دارد، به یکی از موفق‌ترین، بزرگترین و پردرآمدترین کسب و کارهای اینترنتی کشور تبدیل شده است؛ این دستاورد، انگیزه زیادی برای کار در اسنپ در بین کارجویان جوان ایجاد کرده است تا علاوه بر امنیت شغلی، امکان ارتقای شغلی، رزومه‌سازی و دریافت مزایای مالی آن را داشته باشند. به همین دلیل در ادامه این مقاله از آکادمی کاپریلا، آشنایی بیشتر و کاملتری با اسنپ و فرصت‌های شغلی آن در حوزه‌های بازاریابی خواهیم داشت.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مروری بر اسنپ
‏ ○ سهامداران اسنپ
‏ ○ خدمات و محصولات اسنپ
‏ ○ استخدام در اسنپ
‏ ○ آگهی‌های استخدام اسنپ در سایت های استخدامی


🔸 مروری بر اسنپ

‏گرچه اسنپ امروز با چند سال پیش تفاوت زیادی دارد، اما اگر اسنپ را همان تاکسی اینترنتی در نظر بگیریم، باید گفت که این برند، الگوی جهانی Uber را پیش روی خود دارد و در داخل کشور، رقیبی جدی به نام تپسی در برابر آن ایستاده است. این رقابت، فقط در جذب راننده و مسافر خلاصه نمی‌شود و جذب نیروهای متخصص و مجرب هم در میدان رقابت آنها قرار دارد.

‏موفقیت اسنپ، بدون دردسر و چالش نبوده اما جایگاه تثبیت شده آن در بازار کشور سبب شده تا سایر محصولات شرکت مالک پروژه، با تغییر نام، وارد اپلیکیشن اسنپ شوند تا برند اسنپ را از یک تاکسی اینترنتی، به یک سوپر اپلیکیشن تبدیل کند؛ اپلیکیشنی شامل تاکسی آنلاین، سفارش اینترنتی غذا (اسنپ فود)، خرید بلیط و تور مسافرتی (اسنپ تریپ) و …

‏طبق آخرین آمارهای منتشر شده در رسانه‌های کشور، هم اکنون اسنپ حدود ۲۰۰۰ کارمند تمام‌وقت، با حدود ۶۰۰،۰۰۰ راننده فعال فقط در سرویس جابه‌جایی مسافر درون‌شهری اسنپ اکو دارد.


🔸 سهامداران اسنپ

‏بحث مالکیت اسنپ یا بهتر بگوییم «شرکت ایده گزین ارتباطات روماک» کمی غیر شفاف به نظر می‌رسد. طبق اظهار نظرها و گفته مدیران این شرکت و اطلاعات به دست آمده، حدود ۶۰ درصد سهام این شرکت در اختیار ایرانسل بوده و ۳۰ درصد دیگر در اختیار یک شرکت آلمانی به مدیریت دو فرد تبعه عربستان سعودی است و بقیه ۱۰ درصد هم به هایپراستار تعلق دارد. طبق اظهارت ژوبین علاقه‌‌مند، مدیرعامل وقت اسنپ، هیئت‌مدیره این شرکت بیشتر از اعضای ایرانی تشکیل شده و فقط یکی از اعضای آن، ملیت غیر ایرانی دارد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 اسنپ را بیشتر بشناسید + فرصت‌های شغلی و استخدام در شرکت اسنپ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سایر


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ چطور در اکسپلور اینستا دیده شویم؟ | راهنمای کامل ورود به اکسپلور

‏اکسپلور اینستاگرام جایی است که کاربرانی که شما را فالو ندارند، می‌توانند به راحتی پست‌های شما را ببینند؛ این موضوع برای برندها اتفاق بسیار خوبی است. الگوریتم اینستاگرام از طریق پیگیری رفتار کاربران متوجه علایق آن‌ها می‌شود و هر محتوایی که مورد علاقۀ کاربران باشد را در صفحۀ اکسپلور به نمایش می‌گذارد. در نتیجه، برندهای مختلف می‌توانند با تولید محتوای مناسب و مرتبط با علایق کاربران در اینستاگرام، مخاطبین خود را جذب کنند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ اکسپلور اینستاگرام چیست؟
‏ ○ الگوریتم صفحۀ اکسپلور اینستاگرام چگونه کار می‌کند؟
‏ ○ ویژگی‌های جدید صفحه اکسپلور اینستاگرام
‏ ○ چگونه در اکسپلور اینستاگرام دیده شویم؟
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 اکسپلور اینستاگرام چیست؟

‏مردم زمانی وارد صفحۀ اکسپلور اینستاگرام می‌شوند که از محتوای افرادی که دنبال‌شان می‌کنند خسته شده باشند و دل‌شان محتواهای جدیدتری بخواهد! منبع این گفته، اینستاگرام است. آیا معنی واژۀ Explore را به فارسی می‌دانید؟ وقتی که می‌خواهیم چیزی جدید را کشف کنیم، فعل Explore را به کار می‌بریم. اکسپلور اینستاگرام هم در واقع جایی است که افراد برای کشف محتوای جدید به آن رجوع می‌کنند.

‏وقتی که اینستاگرام‌تان را باز می‌کنید، بخشی که با ذره‌بین نشان داده می‌شود، همان اکسپلور اینستاگرام است. مثل تصویر زیر:

‏در واقع اکسپلور اینستاگرام در صفحۀ جستجو یا سرچ اینستاگرام قرارا گرفته است. این صفحه همیشه در حال تغییر و آپدیت است. مثلاً همان نواری که در بالا IGTV، Travel و بقیه را جدا کرده است، به‌تازگی به این صفحه اضافه شده و برای آسان‌تر شدن جستجوی کاربران در رسیدن به هدف‌شان است.


🔸 الگوریتم صفحۀ اکسپلور اینستاگرام چگونه کار می‌کند؟

‏اکسپلور اینستاگرام از الگوریتم خاصی در انتخاب پست‌ها برای نمایش آن‌ها در صفحه استفاده می‌کند. عوامل زیادی در انتخاب محتوای برگزیده برای نمایش در صفحه اکسپلور دخیل هستند و همچنین عنوان دسته‌بندی‌ای که پست شما هم در آن قرار می‌گیرد، اهمیت زیادی دارد.

‏براساس تجاربی که تابحال داشتیم و احتمالاً خودتان هم نتیجه‌گیری‌هایی از آن داشتید، نکات زیر تنها مواردی هستند که می‌توان در مورد الگوریتم صفحه اکسپلور اینستاگرام نتیجه گرفت.

‏اپلیکیشن اینستاگرام از عملکرد و علایق کاربران یادداشت‌برداری می‌کند و هرچه که به نظر برایشان جذاب باشد، به آن‌ها نشان می‌دهد. دقیقاً همانطوری که خودتان در صفحۀ اکسپلورتان می‌بینید. این نکته مهم‌ترین چیزی است که باید آن را مدنظر داشته باشید: شما باید فقط برای کاربران‌تان تولید محتوا کنید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 چطور در اکسپلور اینستا دیده شویم؟ | راهنمای کامل ورود به اکسپلور — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ سئوی اپلیکیشن یا ASO چیست و چطور به افزایش نصب ارگانیک اپلیکیشن‌ کمک می‌کند؟

‏با توجه به عنوان این مقاله، احتمالاً ساخت اپلیکیشین خود را به پایان رسانده‌اید و قصد انتشار آن در مارکت‌ها از جمله کافه بازار را دارید، یا آنکه به عنوان یک دیجیتال مارکتر، می‌خواهید نصب اپلیکیشن خود را افزایش دهید. در نتیجه حتماً در لیست برنامه‌های بازاریابی اپلیکیشن خود، گزینه‌هایی ماند خود گوگل ادز، شبکه‌های اجتماعی، پوش نوتیفیکیشن، اینفلوینسر مارکتینگ و… را در نظر گرفته‌اید؛ در کنار هر یک از این روش‌ها هم رقمی به عنوان بودجه درج کردید و به دنبال تامین مالی آن از شرکت هستید. شاید هم برخی از این راه‌کارها را امتحان کرده‌ باشید اما فکر می‌کنید باید روشی دیگر برای پایین آوردن هزینه هر نصب اپلیکیشن در پیش بگیرید. آیا روشی وجود دارد که بدون پرداخت هزینه، تعداد نصب اپلیکیشین خود را افزایش دهید؟ در این مطلب از آکادمی کاپریلا قصد داریم به این بپردازیم که سئوی اپلیکیشن یا ASO چیست و چگونه به افزایش نصب ارگانیک اپلیکیشن کمک می‌کند. همچنین درباره استراتژی اجرای و نکات مهم آن هم به طور کامل صحبت خواهیم کرد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ ASO یا سئوی اپلیکیشن چیست؟
‏ ○ SEO و ASO چه تفاوتی دارند؟
‏ ○ عناصر مهم نمایش اپلیکیشن در مارکت‌ها
‏ ○ استراتژی ASO
‏ ○ مانیتور کردن فرآیند، ارزیابی، بهینه‌سازی و تکرار مجدد


🔸 ASO یا سئوی اپلیکیشن چیست؟

‏سئوی اپلیکیشن یا ASO (App Store Optimization) به معنای بهینه‌سازی و سئو اپلیکیشن برای مارکت‌‌ و اپ‌استورهایی مثل گوگل‌پلی، بازار، مایکت، آیتونز و… است. این بهینه‌سازی به منظور دریافت بازدید بیشتر از صفحه اپ در مارکت و افزایش نرخ تبدیل ارگانیک (بازدیدکننده‌ای که اپلیکیشن را نصب می‌کند) صورت می‌گیرد.

‏در واقع در فرآیند ASO تلاش بر این است که اپلیکیشن در مارکت مورد نظر، رنک بالایی (رتبه بالاتر) کسب کند؛ چون هر چه رنک اپلیکیشن در آن مارکت بالاتر باشد، شانس بیشتری برای دیده شدن آن وجود خواهد داشت. اپ‌استور اپلیکیشن‌های با سئوی بالاتر را هنگام جستجوی کاربر درصفحه نتایج، بخش اکسپلور اپ‌استور، بخش معرفی اپلیکیشین‌های مشابه و در بین لیست پیشنهادی مارکت به کاربر نمایش می‌دهد. بدین‌ترتیب درصد انجام اکشن نهایی توسط کاربران بالاتر خواهد رفت و شاهد افزایش نصب ارگانیک اپلیکیشن‌ خواهیم بود.

‏اما آیا ASO متفاوت از مبحث SEO به حساب می‌‌آید؟ آیا اپلیکیشن‌ها‌ نیازی به سئو ندارند؟ و چرا در مبحثی جداگانه به ASO پرداخته می‌شود؟


🔸 SEO و ASO چه تفاوتی دارند؟

‏همانطور که گفته شد در ASO، ما به دنبال بهینه‌سازی اپلیکیشن در اپ‌‌استور و مارکت‌های مختص اپلیکیشن مثل بازار، گوگل‌پلی، آیتونز و … هستیم. هدف از این کار، افزایش نرخ نصب ارگانیک اپلیکیشن و در نتیجه کاهش هزینه جذب مخاطب است. در حالی‌که SEO یا سئو به بهینه‌سازی وبسایت برای موتورهای جستجوی گوگل، یاهو، بینگ و… می‌پردازد و هدف از آن، افزایش ترافیک ورودی وبسایت و البته دریافت نرخ تبدیل بالاتر است. بنابراین هر دو مبحث، با وجود اشتراک‌هایی که در نحوه اجرا دارند کاملا با هم تفاوت دارند. پیشنهاد می‌کنیم جهت آشنایی بیشتر با سئو، مقاله سئو چیست؟ را مطالعه کنید.

‏با این تفسیر، آیا این به معنا است که صاحبین اپلیکیشن‌ها نیازی به سئوی سایت ندارند؟ خیر. تمام اپلیکیشن‌های مطرح، علاوه بر حضور در اپ‌استورها، دارای وبسایت هم هستند و تمام تلاش خود را به کار می‌برند که فرایند بهبود سئوی وبسایت خود را نیز موازی با سئوی اپلیکیشن پیش‌ببرند؛ چرا که مخاطبین زیادی ممکن است تنها از طریق جستجوی در گوگل با آن‌ها آشنا شوند و نباید این بخش را به فراموشی سپرد (مثلاً کاربری در گوگل عبارت اپلیکیشن خرید لباس را جستجو کند).

‏با این وجود طبق اعلام گوگل حدود ۴۰ درصد از اپلیکیشن‌ها برای اولین بار در نتیجه جستجوی کاربر در داخل اپ‌استورها دیده و شناخته شده‌اند. این درصد در حالی اعلام شده است که مرکز تحقیقاتی statisca (اینجا) در اواخر سال ۲۰۲۰ تعداد اپلیکیشن‌های موجود در آیتونز اپل و گوگل‌پلی را بیش از ...


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 سئوی اپلیکیشن یا ASO چیست و چطور به افزایش نصب ارگانیک اپلیکیشن‌ کمک می‌کند؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سایر


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
Forwarded from FaraDars_Course
✳️ مجموعه آموزش «کسب و کار و استارت آپ» در فرادرس
 
از آنجایی که حدود ۸۰ درصد کسب و کارهای نوپا به دلیل تجربه اندک بنیان گذاران آنها به شکست منتهی می‌شود، لزوم افزایش آگاهی و توانمندی بنیان گذاران به شدت احساس می‌شود.
 
فقط حدود ده درصد از شرکت های نوپا بعد از ۵ سال دوام می آورند و از این تعداد، برخی از این شرکت‌ها موفق می‌شوند که باید برای این امر نیز آموزش ببینند.
 
پیچیدگی‌های دنیای کسب و کار، دانستن الزامات و استانداردها برای ورود به دنیای کارآفرینی را ضروری می‌کند. باید با آموزش‌های تخصصی، به دنبال ارائه راهکارهایی برای حضور موفق در دنیای پرثمر کار آفرینی بود.
 
💯 در فرادرس آموزش‌های متعددی در موضوع «کسب و کار و استارت آپ‌» منتشر شده که می‌تواند کمک مؤثری برای علاقه‌مندان به این حوزه باشد.
 
✔️ جهت مشاهده هر آموزش روی عنوان مورد نظر خود کلیک کنید👇
 
🔗 راه اندازی استارت آپ
 
🔗 آشنایی با استارت آپ‌ها و محصول MVP
 
🔗 مدل‌سازی فرایند کسب‌ و کار با Bizagi
 
🔗 محاسبه اندازه بازار (Market Size)
 
🔗 مدیریت کسب و کارهای کوچک
 
🔗 پرورش خلاقیت و ایده پردازی
 
👈مشاهده سایر آموزش‌ها - [کلیک کنید]
 
@FaraDars - فرادرس
📌 منتشر شد:

✳️ راه‌های تضمینی جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام | چگونه در اینستا هک نشویم؟

‏حدود ۲ الی ۳ ماه قبل از نگارش این مطلب، یکی از پرطرفدارترین حساب‌های کاربری اینستاگرام ایرانی که محتوای آموزشی در زمینه زبان انگلیسی و آزمون آیلتس تولید می‌کرد، هک شد! تقریباً همۀ طرفداران این اکانت اینستاگرامی که به کمک تولید محتوا در اینستاگرام به برند موفقی تبدیل شده بود، شوکه بودند. بارها دیدم که دوستانم در شبکه‌های اجتماعی مختلف در مورد آن صحبت می‌کردند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ چگونه متوجه شویم که اکانت اینستاگرام ما هک شده است؟
‏ ○ چگونه از حساب اینستاگرام خود در برابر هکرها مراقبت کنیم؟
‏ ○ چگونه حساب کاربری اینستاگرامی که هک شده را بازگردانیم؟
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 چگونه متوجه شویم که اکانت اینستاگرام ما هک شده است؟

‏وقتی که حساب کاربری اینستاگرام هک شود، چند حالت به وجود می‌آید که از آن طریق می‌توانید متوجه آن شوید:

‏– با این که نام کاربری و رمز عبور خود را درست وارد می‌کنید، اما باز هم نمی‌توانید وارد حساب کاربری اینستاگرام خود شوید.

‏– تصاویری در حساب کاربری شما منتشر شده که خودتان قبلاً آن را پست نکرده‌اید.

‏– متوجه حضور اکانت‌هایی در لیست دنبال شوندگان می‌شوید که اصلاً به یاد ندارید خودتان آن‌ها را فالو کرده باشید.

‏اگر با چنین مواردی مواجه شدید، یعنی حتماً هک شدید. اگر هم تابحال مواجه نشدید، از این به بعد را بخوانید تا دیگر هیچ‌وقت دچار مشکل هک اینستاگرام نشوید.


🔸 چگونه از حساب اینستاگرام خود در برابر هکرها مراقبت کنیم؟

‏چند روش کلی و صدالبته کاربردی و مهم برای این کار وجود دارد:

‏– انتخاب رمزعبور قوی برای اکانت اینستاگرام شبیه به ساختن دیوارهای بزرگ برای یک قلعه است!

‏– حالت تأیید هویت دو عاملی (Two-factor authentication) را فعال کنید و آن را جدی بگیرید!

‏– قبل از حساب کاربری اینستاگرام، ایمیل‌تان را امن کنید.

‏– از برنامه‌های غیررسمی اینستاگرام استفاده نکنید.

‏– رمز عبور و نام کاربری‌تان را در اختیار هیچ کسی قرار ندهید؛ با آن مثل یک راز رفتار کنید.

‏در مورد تمامی موارد بالا در ادامه توضیح خواهیم داد.

‏با بیشتر شدن تعداد کاربران اینستاگرام، تعداد حملات هک و فیشینگ هم بیشتر می‌شود. منظور از فیشینگ همان حملات کلاهبرداری و سرقت از طریق اینترنت است. همیشه مقصر اصلی در چنین شرایطی، رمز عبور ضعیف است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 راه‌های تضمینی جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام | چگونه در اینستا هک نشویم؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ ۱۵ استراتژی پایه برای بازاریابی فروشگاه اینترنتی به زبان ساده

‏صاحب هر فروشگاه اینترنتی علاقه دارد تا فروشگاهش بازدیدکننده بیشتری داشته باشد و به فروش بیشتری دست پیدا کند. بر خلاف بازاریابی سنتی که بیشتر مغازه‌دارها معمولاً از روش‌های ثابت و مشخصی برای افزایش فروش استفاده می‌کنند، در بازاریابی دیجیتال، محدودیت‌های بسیار کمتری وجود دارد؛ به این معنی که با استفاده از انواع مختلف روش‌ها، ابزارها و راهکارها (در صورت انجام درست فعالیت‌های بازاریابی آنلاین)، می‌توان به فروش‌های بالا از بازاری به وسعت کل ایران رسید. برای رسیدن به این هدف، نیاز به انجام بازاریابی مداوم و هدفمند برای سایت فروشگاه اینترنتی است. به همین دلیل در این مقاله از آکادمی کاپریلا به معرفی تکنیک‌های عملی برای موفقیت فروشگاه اینترنتی و افزایش فروش آنلاین پرداخته می‌شود.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بازاریابی فروشگاه اینترنتی چیست؟
‏ ○ تکنیک‌های مربوط به بالای قیف فروش
‏ ○ تکنیک‌های مربوط به وسط قیف فروش
‏ ○ تکنیک‌های مربوط به آخر قیف فروش
‏ ○ سخن نهایی در بازاریابی فروشگاه اینترنتی


🔸 بازاریابی فروشگاه اینترنتی چیست؟

‏در دیجیتال مارکتینگ، روش‌ها، ابزارها و راهکارهای مشخصی برای کسب و کارهای آنلاین وجود دارد اما بر حسب نوع کسب و کار، جزئیات هر راهکار تفاوت خواهد داشت. مثلاً نوع استفاده از شبکه‌های اجتماعی، نوع کمپین‌های بازاریابی و … برای یک فروشگاه اینترنتی، با یک سایت شرکتی یا مجله خبری متفاوت است؛ هم از نظر اهداف عملکرد و هم جزئیات اجرایی آن.

‏وقتی صحبت از بازاریابی آنلاین می‌شود، مهم‌ترین فاکتور آن را می‌توان بخش‌بندی فرآیندها و استراتژی‌ها و از سوی دیگر، ترسیم نقشه مسیر مشتری دانست. هر چقدر که بتوان فعالیت‌های بازاریابی را با دقت و جزئیات بیشتری بخش‌بندی کرد، کنترل کارشناسان بازاریابی بر روی فرآیند‌ها بیشتر می‌شود و می‌توانند کارشان را دقیق‌تر و بهینه‌تر انجام دهند؛ به همین دلیل برای بازاریابی فروشگاه اینترنتی باید ابتدا مسیر یک مشتری را از هنگامی که با سایت فروشگاه آشنا شده و وارد آن می‌شود، تا زمانی که خرید خود را انجام داده و یا در روزهای آینده، خرید خود تکرار می‌کند، مشخص کرد و سپس تکنیک‌های مختلف را برای بهبود هر قسمت مسیر و آسان کردن حرکت مشتری در آن اعمال کرد.

‏یکی از پرکاربردترین مدل‌های تقسیم‌بندی مراحل فروش آنلاین، قیف بازاریابی یا فروش است. در این مدل، بازدیدکننده‌های سایت، فروشگاه را مانند ورودی یک قیف در نظر می‌گیرند که با پیشروی آن‌ها تعدادشان در هر مرحله کم می‌شود و تنها تعدادی از آن‌ها به انتهای قیف یعنی اقدام به خرید و تبدیل شدن به مشتری وفادار می‌رسند.


🔸 تکنیک‌های مربوط به بالای قیف فروش

‏در این قسمت قیف، به فعالیت‌هایی پرداخته می‌شود که مربوط به افزایش ورودی سایت و گرفتن سرنخ از بازدیدکنندگان (لید) است. در ادامه به چند تکنیک که می‌توان در بازاریابی یک فروشگاه اینترنتی از آن استفاده کرد اشاره می‌شود.

‏برای جذب بازدیدکننده از روش‌های رایگان و غیر رایگان زیادی می‌توان استفاده کرد اما با توجه به محدودیت بودجه و زمان، تنها می‌توان روی چند انتخاب که برای فروشگاه مناسب است (از نظر نوع محصولات و مخاطبان)، انرژی و وقت بیشتری گذاشت. به همین دلیل هر فروشگاه اینترنتی با توجه به کالای خود و پرسونای مشتریان هدفش باید بهترین روش‌ها را با آزمون و خطا پیدا کند. مثلاً شبکه‌های اجتماعی برای بسیاری از کالاهای مصرف عمومی مناسب است اما شاید برای کالای تخصصی یا گران‌قیمت، کاربرد زیادی نداشته باشد و در این حالت، گرفتن ورودی از موتورهای جست‌وجو (سئو) یا لینکدین مارکتینگ به صرفه‌تر باشد. تنها راه، همان‌طور که گفته شد، آزمایش هر کانال بازاریابی با بودجه کم و تحلیل و مقایسه نتایج آن با دیگر کانال‌ها است (گزینه‌های غیر رایگان مانند تبلیغات نمایشی و یا تبلیغات گوگل ادز هم می‌تواند با توجه به بودجه و هدف، بررسی شوند).

مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۱۵ استراتژی پایه برای بازاریابی فروشگاه اینترنتی به زبان ساده — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تجارت الکترونیک


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
📌 منتشر شد:

✳️ ۱۲ فرمول تضمینی افزایش فالوور واقعی اینستاگرام (رایگان) | راهنمای کامل

‏این روزها مرکز ثقل هدایت ترافیک‌های سودآور به لندینگ پیج‌ها، افزایش نرخ تبدیل و ایجاد مخاطبین درگیر با برند، پلتفرم اینستاگرام است که به اصطلاح عامیانه، گل سرسبد شبکه‌های اجتماعی برای برندهاست!

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ ۱۲ روش تضمینی افزایش تعداد فالوور اینستاگرام
‏ ○ فالوورهای اینستاگرامی خودتان را خوشحال کنید.


🔸 ۱۲ روش تضمینی افزایش تعداد فالوور اینستاگرام

‏برای افزایش فالوور اینستاگرام نیازی به پرداخت هزینه در ازای اکانت‌های فیک ندارید، همین کارهای ساده‌ای که در ادامه در مورد آن صحبت می‌کنیم می‌توانید کارتان را راه بیاندازید.

‏قبل از اینکه به دنبال پیدا کردن روش‌های مختلف برای جذب مخاطبین بیشتر در اینستاگرام باشید، باید دکور پروفایل‌تان را تغییر دهید! یکی از مراحل بسیار مهم فعالیت مناسب در فضای اینستاگرام، بهینه‌سازی کامل حساب کاربری اینستاگرام است. برای این کار می‌توانید از بیو اینستاگرامی خود شروع کنید؛ جایی که برند شما در اینستاگرام برای اولین بار معرفی می‌شود و به عنوان صفحه اصلی حساب کاربری‌تان به آن رجوع می‌شود.

‏بدون داشتن بیوگرافی (قسمت معرفی)، کپشن برای تصویر، نام کاربری یا تصویر پروفایل مناسب، مخاطبان متوجه تعلق حساب کاربری اینستاگرام‌تان به شما نخواهند شد. ممکن است بدیهی به نظر برسد، اما در اینستاگرام، بیوگرافی و تصویر شما به شکل گیری هویت برند شما کمک می‌کند. لینک موجود در بیوگرافی اینستاگرام شما محلی برای هدایت بازدیدکنندگان اینستاگرامی به سایت شما است و به همین خاطر بهینه‌سازی حساب کاربری شما ضروری است.


🔸 فالوورهای اینستاگرامی خودتان را خوشحال کنید.

‏نکته آخر هم اینکه اگر فالوورهای اینستاگرامی خودتان را خوشحال کنید، تأثیر مستقیم آن بر رشد مخاطبان را خواهید دید. در این مطلب نکته‌های زیادی را به شما یادآوری کردیم. حالا شما باید از این نکات به نحو درست برای شناساندن برند خودتان به کاربران و افزایش آگاهی از برند استفاده کنید.

‏در خیلی از موارد بهتر است از پست‌هایی استفاده کنید که برای آوردن لبخند به لبان فالوورها و ایجاد روابط مشتری مدار طراحی شده‌اند. به یاد داشته باشید که فالوورهای خودتان را دوستان خودتان بدانید و محتوایی منتشر کنید که می‌خواهید دوستان‌تان از آنها لذت ببرند. ممکن است این کار به معنی پست مطالب خنده‌دار، انگیزشی یا به اشتراک‌گذاری عکس‌ها یا آثار هنری جالب باشد (البته با ذکر منبع) تا فالوورها در طول روز خستگی کمتری احساس کنند.

‏اگر این مطلب برای شما مفید بوده است، آموزش‌ها و مطالب زیر نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ۱۲ فرمول تضمینی افزایش فالوور واقعی اینستاگرام (رایگان) | راهنمای کامل — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ گوگل تگ منیجر چیست؟ – نصب و راه اندازی Google tag manager و تفاوت آن با آنالیتیکس

‏نزدیک به ده سال است که گوگل، ابزار گوگل تگ منیجر (Google tag manager) را منتشر کرده است، اما در ایران تنها چند سال از معروف شدن این ابزار کاربردی در بین کارشناسان دیجیتال مارکتینگ می‌گذرد. گوگل تگ منیجر یک واسطه بین سایت شما و دیگر ابزارهای آنلاین است که این اتصال را به کاری ساده و بهینه تبدیل کرده و از طرفی، خودش هم به عنوان یک ابزار کاربردی، اطلاعات کلیدی از وبسایتتان را استخراج می‌کند. اگر شما با قابلیت‌های این ابزار کاربردی آشنایی کافی ندارید، خواندن این مقاله را از دست ندهید، چرا که در این مقاله از آکادمی کاپریلا مقدمات اصول کار بار گوگل تگ منیجر را به صورت کامل یاد خواهید گرفت.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ چرا گوگل تگ منیجر به وجود آمد؟
‏ ○ گوگل تگ منیجر (GTM) چیست؟
‏ ○ تفاوت گوگل تگ منیجر با گوگل آنالیتیکس چیست؟
‏ ○ فواید استفاده از گوگل تگ منیجر
‏ ○ مراحل نصب گوگل تگ منیجر روی سایت
‏ ○ عناصر اصلی گوگل تگ منیجر
‏ ○ نصب آنالیتیکس Universal و GA۴ توسط گوگل تگ منیجر


🔸 چرا گوگل تگ منیجر به وجود آمد؟

‏تعداد زیادی از ابزارهای بازاریابی دیجیتال برای کار کردن نیاز به اتصال به سایت و گرفتن اطلاعات از آن دارند. این ابزارها شامل سایت‌های تبلیغاتی مثل گوگل ادز و فیسبوک ادز، سایت‌های تجربه کاربری و بهینه‌سازی مثل Hotjar ،Google Optimize و Crazy EGG ابزارهای آمارگیری مثل گوگل آنالیتیکس و بسیاری سایت دیگر می‌شوند.

‏هر یک از این ابزارها برای متصل شدن به سایت، یک قطعه کد در اختیار شما قرار داده تا آن را درون کدهای سایت خود بگذارید. به این قطعه کد تگ (Tag) می‌گویند. مدیریت این تگ‌ها زمانی که تعدادشان زیاد شود، کاری سخت بوده و برای تغییر دادن یک تگ ممکن بود کل ظاهر سایت به هم بریزد.

‏گوگل به همین دلیل ابراز تگ منیجر را منتشر کرد تا دیگر نیازی به مدیریت تگ‌ها در کدهای سایت نباشد. به جای آن کافی است تا تنها یک بار کد مخصوص تگ منیجر را در سایت قرار داده و با همین کار، تمامی ابزارهای مورد نظر خود را به سایت متصل کنید. این کار فواید زیادی برای دیجیتال مارکترها و مدیران سایت داشته که در قسمت بعد به آن اشاره خواهد شد.


🔸 گوگل تگ منیجر (GTM) چیست؟

‏با کمک گوگل تگ منجیر می‌توان حجم زیادی از تگ‌های مختلف را به آسانی و در یک جا مدیریت کرد و در کنار آن، قوانین دلخواه برای رهگیری اطلاعات سایت را نیز تعیین کرد. این ابزار رایگان به شما اجازه می‌دهد تا انواع مختلفی از تگ‌ها مانند

‏– کد رهگیری گوگل آنالیتیکس

‏– کد ریتارگتینگ تبلیغات

‏– کد اسکریپت چت‌بات آنلاین

‏– و …



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 گوگل تگ منیجر چیست؟ – نصب و راه اندازی Google tag manager و تفاوت آن با آنالیتیکس — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ابزارها


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ نرخ ریزش مشتری چیست؟ + مزایا و معایب محاسبه Churn Rate در کسب و کار

‏شاخص‌های کلیدی عملکرد (KPI) از عناصر مهم بازاریابی هستند که در تحلیل میزان موفقیت فعالیت‌ها و کمپین‌های بازاریابی کاربرد دارند. در نوشتن برنامه بازاریابی، اطلاعات گذشته کسب و کار و جایگاه آن در بین رقبا بسیار مهم بوده که برای رسیدن به این اطلاعات، داشتن این شاخص‌ها کمک زیادی خواهد کرد. اما چیزی که از محاسبه خود شاخص‌ها اهمیت بیشتری دارد، درک دقیق و کامل از مفهوم شاخص و معنی عدد بدست آمده است؛ چرا که اگر این اطلاعات به اشتباه محاسبه شوند، فعالیت‌های بازاریابی را به مسیرهای اشتباه می‌برند. یکی از شاخص‌های کلیدی عملکرد که در بعضی کسب و کارها اهمیت زیادی دارد، نرخ ریزش یا Churn Rate بوده که نشان دهنده میزان ریزش مشتریان کسب و کار در بازه زمانی مشخص است. در این مقاله از آکادمی کاپریلا قرار است به صورت مفهومی نرخ ریزش را بررسی کنیم و نحوه محاسبه آن را بیان کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ نرخ ریزش (Churn Rate) چیست؟
‏ ○ فرمول و محاسبه نرخ ریزش
‏ ○ کدام کسب و کارها به محاسبه نرخ ریزش نیاز دارند؟
‏ ○ عوامل مؤثر بر نرخ ریزش
‏ ○ مزایای محاسبه نرخ ریزش در کسب و کار
‏ ○ معایب کار با نرخ ریزش کسب و کار
‏ ○ سخن نهایی در نرخ ریزش


🔸 نرخ ریزش (Churn Rate) چیست؟

‏نرخ ریزش مشتری بیانگر تعداد مشتریانی‌ست که دیگر از خدمات کسب و کار شما استفاده نمی‌کنند و پولی به شما پرداخت نمی‌کنند. این تعداد، در مقایسه با تعداد کل مشتریان محاسبه می‌شود و در تحلیل روند صعودی یا نزولی رشد کسب و کارها استفاده می‌شود.

‏نرخ ریزش و نرخ رشد، دو شاخص متضاد هستند، نرخ ریزش میزان مشتریان از دست رفته را محاسبه می‌کند اما نرخ رشد، تعداد مشتریان جدید را در نظر می‌گیرد. به همین دلیل کسب و کارها باید تلاش کنند تا نرخ رشد خود را بالاتر از نرخ ریزش مشتریانشان نگه دارند.

‏هر حوزه کاری، میانگین نرخ ریزش مخصوص خود را دارد و به طور کلی، همیشه و در هر کسب و کاری، نمی‌توان انتظار داشت که نرخ ریزش برابر با صفر باشد.


🔸 فرمول و محاسبه نرخ ریزش

‏این نرخ، میزان ریزش یا از دست دادن مشتریان یک کسب و کار در یک بازه زمانی خاص را نشان می‌دهد. فرمول محاسبه این نرخ به شکل زیر است.

‏۱۰۰ x (تعداد کل مشتریان / تعداد مشتریان از دست رفته) = نرخ ریزش مشتری

‏برای محاسبه این فرمول باید مراحل زیر را انجام دهید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 نرخ ریزش مشتری چیست؟ + مزایا و معایب محاسبه Churn Rate در کسب و کار — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ کلمات کلیدی LSI چیست و چرا در سئو مهم و ضروری است؟

‏کلمات LSI (ال اس آی) یا (Latent Semantic Indexing) کلماتی هستند که در کنار کلیدواژه‌ها (Keywords) در روند سئو وبسایت شما تاثیر زیادی دارند. با استفاده از این نوع کلمات، می‌توان ترکیب‌های مختلفی را در درون محتوا با یک کلمه کلیدی مشخص به کار برد و همین امر باعث می‌شود که تعداد کلماتی که به کلمه کلیدی اصلی مربوط می‌شوند، بیشتر باشند. اما کلمه‌های ال اس آی چگونه کار می‌کنند و نحوه استفاده از آن‌ها به چه صورت است؟ چه ابزارهایی برای شناسایی کلمات LSI وجود دارد؟ در ادامه این مطلب از آکادمی کاپریلا، می‌توانید جواب این سوالات را پیدا کرده و اطلاعات خود را در این خصوص بالا ببرید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مفهوم LSI در سئو چیست؟
‏ ○ چرا باید از کلمات LSI استفاده کرد؟
‏ ○ در چه مکان‌هایی باید از LSI استفاده کرد؟
‏ ○ چگونه می‌توان کلمات کلیدی LSI را پیدا کنید؟
‏ ○ چگونه می‌توان از LSI برای ایجاد محتوای بهینه استفاده کرد؟
‏ ○ جمع‌بندی و نکات پایانی LSI Keywords


🔸 مفهوم LSI در سئو چیست؟

‏کلمات کلیدی LSI که به عنوان کلمات کلیدی فرعی نیز شناخته می‌شوند، در الگوریتم‌های گوگل برای رتبه‌بندی، اعتباردهی و بهبود سئو وبسایت تاثیر مستقیم دارند. موتورهای جستجو مانند گوگل از این نوع کلمات برای کشف ارتباط معنایی کلمه کلیدی اصلی و مفهوم عبارات مختلف در صفحه استفاده می‌کنند؛ یعنی اینکه موتور جستجو باهوش مصنوعی و ربات‌های خزنده خود به خوبی عمل می‌کند و می‌تواند کلمات کلیدی فرعی محتوا را از کلمات اصلی تشخیص داده و محتوا را در دسته‌بندی درست قرار دهد. البته که شما هم باید در سئو کردن محتوا، استقاده از برچسب‌ها و سایر موارد مهم در سئو، درست عمل کرده باشید.

‏شاید برایتان سوال باشد که اگر از کلمات LSI استفاده نشود، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ در جواب این سوال باید بگوییم که محتوای شما در وب و گوگل ایندکس می‌شود، اما موتورهای جستجو آن را به سختی پیدا خواهند کرد. بنابراین می‌توان گفت که بازدید سایت شما کاهش یافته و در سئوی سایت نیز تاثیر منفی می‌گذارد. بنابراین استفاده از LSI برای سئو کردن صفحه و مقاله مفید (و حتی ضروری) است و استفاده نکردن از آن‌ها برای شما مضر خواهد بود و در این بین، حد وسطی وجود ندارد.

‏کلمات LSI محتوا باید به اندازه کافی با کلمه کلیدی محتوای شما مرتبط باشد تا موتور جستجو بتواند در زمان جستجوی کلمات کلیدی توسط کاربران در گوگل، مقاله شما را برای کلمات LSI نیز پیشنهاد دهد. هر چه این کلمات مرتبط‌‌تر و به شیوه مناسب‌تری به کار رفته باشند، بهینه‌سازی و سئو وبسایت شما نیز امتیاز بالاتری را پیش گوگل و سایر موتورهای جستجو خواهد داشت. البته به طور معمول افراد زمانی که راجع به موضوع خاصی مطلبی را منتشر می‌کنند، ناخواسته از LSI ها به صورت حدودی استفاده می‌کنند اما برای استفاده بهتر از این کلمات حتما ادامه مطلب را بخوانید.


🔸 چرا باید از کلمات LSI استفاده کرد؟

‏استفاده از کلمات LSI، مانند یک آدرس برای سایت شما عمل می‌کند. به طور مثال اگر سایت شما یک شهر باشد، خیابان، کوچه و پلاک آن کلمات ال اس آی است. بنابراین اگر می‌خواهید که بازدیدکنندگان زیادی داشته باشید، باید به کاربران کمک کنید که شما را با آن آدرس پیدا کنند. در غیر این صورت سایت شما با هیچ پیشرفتی روبه رو نخواهد بود و ممکن است، بازدیدکنندگان قبلی را نیز از دست بدهید.

‏در الگوریتم‌های جدید سئو، گوگل مفهوم کلی صفحه و مقاله را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و به دنبال رتبه دادن صفحه برای یک مفهوم کلی – که شامل کلمه کلیدی اصلی و کلمات LSI و ترکیب‌های مشابه است – می‌باشد؛ در نتیجه هر چه در استفاده از LSI Words دقت و تلاش بیشتری داشته باشید، گوگل با سادگی بیشتری می‌تواند مفهوم محتوای شما را استخراج کرده و آن را به کاربران نمایش دهد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 کلمات کلیدی LSI چیست و چرا در سئو مهم و ضروری است؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ شاخص کلیدی تعیین کننده عملکرد در اینستاگرام | آشنایی با KPIهای اینستا به زبان ساده

‏بارها پیش آمده که کسب و کاری در صفحه اینستاگرام خود به خوبی تولید محتوا را انجام می‌داد، اما بعد از مدتی ناگهان حضورش کم‌رنگ می‌شد. از این مثال‌ها می‌توانید در بین دور و اطرافی‌های خود پیدا کنید. اغلب هم کسب و کارهای کوچکی که آگاهی کمتری از روش‌های بازاریابی دیجیتال دارند، دچار چنین مشکلی می‌شوند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ شاخص کلیدی عملکرد (KPI) چیست؟
‏ ○ چرا سنجش شاخص کلیدی عملکرد اینستاگرام اهمیت زیادی دارد؟
‏ ○ تفاوت KPI (شاخص کلیدی عملکرد) و معیار چیست؟
‏ ○ ۵ KPI اینستاگرام که باید آن‌ها را در گزارش خود درج کنید!
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 شاخص کلیدی عملکرد (KPI) چیست؟

‏همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم، شاخص کلیدی عملکرد معیارهای سنجش عملکرد ما در هر بخشی هستند. مثلاً حالا که ما می‌خواهیم با کمک شاخص های کلیدی عملکرد اینستاگرام‌مان را بررسی کنیم، تمرکزمان را برروی انواع محتوایی که در اینستاگرام منتشر می‌کنیم می‌گذاریم. البته یادتان باشد که معیار با شاخص کلیدی عملکرد متفاوت است. در ادامه در مورد این تفاوت‌ها صحبت می‌کنیم.


🔸 چرا سنجش شاخص کلیدی عملکرد اینستاگرام اهمیت زیادی دارد؟

‏اگر بخواهیم خلاصه بگوییم، در صورتی که نمی‌خواهید بی‌هدف در اینستاگرام فعالیت کنید و نتیجه گیری‌های خود را ارزیابی کنید، بهتر است که شاخص‌های کلیدی عملکرد را اندازه گیری کنید.

‏شما این ارزیابی‌ها را از طریق هدفی که برای کسب و کارتان و حضور در اینستاگرام در نظر گرفته‌اید انجام می‌دهید. در واقع با در نظر گرفتن آن هدف معیارهایی را مشخص می‌کنید که در هر پست یا استوری‌ای آن را ارزیابی می‌کنید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 شاخص کلیدی تعیین کننده عملکرد در اینستاگرام | آشنایی با KPIهای اینستا به زبان ساده — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ متریک پوچ یا واهی (Vanity Metrics) و خطرات آنها در دیجیتال مارکتینگ چیست؟

‏تحلیل نتایج دیجیتال مارکتینگ بدون محاسبه شاخص‌های کلیدی عملکرد (KPI) امکان‌پذیر نیست. این شاخص‌ها هستند که می‌توانند روند موفقیت و یا شکست کسب و کار و همچنین میزان این روند را مشخص کنند؛ اما چیزی که از میزان عدد شاخص مهم‌تر بوده، نوع شاخص‌ها و نحوه استفاده از آن در بازاریابی کسب و کار است. استفاده درست از شاخص‌ها نیاز به درک دقیق مفهوم آن‌ها دارد و اگر شاخصی به اشتباه، خوانده و تحلیل شود ممکن است فعالیت‌های بازاریابی را با مشکل روبرو کند. در این مقاله از آکادمی کاپریلا قرار است با دسته‌ای از شاخص‌ها با عنوان شاخص‌های پوچ یا واهی (Vanity Metrics) آشنا شویم که پیدا کردن آن‌ها در کاهش اشتباهات تصمیم‌گیری‌های بازاریابی تأثیر بسیار زیادی خواهد داشت.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ شاخص‌های پوچ یا Vanity Metrics چیست؟
‏ ○ چگونه شاخص‌های پوچ را پیدا کنیم؟
‏ ○ مزیت‌های شاخص‌های پوچ
‏ ○ معرفی شاخص‌های پوچ و نحوه تبدیل آن‌ها به شاخص‌های اصلی
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 شاخص‌های پوچ یا Vanity Metrics چیست؟

‏در تعریف کلی به شاخصی پوچ می‌گویند که نتوان از آن هیچ نتیجه و تحلیل عملی مفیدی برای کسب و کار (با توجه به اهداف آن) به دست آورد و تنها برای احساس رضایت و برتری داشتن در بازاریابی کارایی داشته باشد. از این شاخص‌ها معمولاً در ارائه گزارش به مدیران رده بالای یک کسب و کار و با هدف فرار از ارائه نتایج واقعی و هدفمند (که معمولاً نتایجی ناامیدکننده هستند) استفاده می‌شود.

‏این مدیران هستند که نباید با این شاخص‌ها حس موفقیت کاذب گرفته و به دنبال نتایج کاربردی باشند. خود بازاریاب‌ها نیز می‌توانند با شناخت این شاخص‌ها در دام نتایج دروغین نیفتند؛ چون شاید در لحظه، معیارها خوب به نظر برسند اما این شاخص‌های پوچ در طولانی‌مدت ظاهر فریبنده خود را از دست داده و درون خالی خود را نشان می‌دهند. در آن زمان است که ضرر این شاخص‌ها به کسب و کار زده شده و جبران آن سخت خواهد بود.

‏مثال‌های زیادی از شاخص‌های پوچ وجود دارد که در ادامه مقاله به آن‌ها اشاره خواهد شد اما برای درک بهتر این مفهوم، در این قسمت می‌توان به یکی از معروف‌ترین شاخص‌های پوچ یعنی تعداد دنبال‌کننده شبکه‌های اجتماعی کسب و کارها اشاره کرد. تعداد فالور صدها هزار نفری صفحه اینستاگرام یک برند قطعاً حس خوبی به مدیران آن می‌دهد اما این شاخص به خودی خود معنی موفقیت نمی‌دهد و نیاز به تحلیل‌های دیگری دارد. اگر یک برند تنها به دنبال بالا بردن این شاخص باشد، به طور قطع به مشکل می‌خورد. در قسمت بعد به نحوه تشخیص یک شاخص پوچ پرداخته می‌شود.


🔸 چگونه شاخص‌های پوچ را پیدا کنیم؟

‏برای اینکه متوجه شوید شاخصی که محاسبه کردید یک شاخص پوچ است یا خیر، می‌توانید از خودتان این سؤال‌‌ها را بپرسید:

‏– اعداد شاخص‌های محاسبه شده در راستای رسیدن به هدف اصلی بازاریابی کسب و کار است و به تحقق آن اهداف کمک می‌کند؟

‏– آیا عدد شاخص بر اساس تصمیم‌های درست بازاریابی به دست آمده است؟ این نتیجه برای چه دسته‌ای از مشتریان هدف بوده و با چه تحلیلی حاصل شده است؟

‏– با محاسبه این شاخص در برنامه‌ریزی آینده کسب و کار، چه استفاده‌ای از آن می‌توان کرد؟ این شاخص چه کمکی به اقدامات عملی بازاریابی خواهد کرد؟

‏– چطور می‌توان نتایج این شاخص را دوباره تکرار کرد؟ آیا نتایج بر اساس شانس و اقبال و بدون برنامه به دست آمده یا می‌توان با تکرار یک سری فعالیت مشخص دوباره به همین نتایج رسید؟

‏اگر برای یک شاخص، جواب سؤال‌‌های بالا «نمی‌دانم» یا «خیر» باشد، شما با یک شاخص پوچ روبرو هستید و باید حواس خودتان را در هنگام استفاده از آن جمع کنید. در بیشتر اوقات شاخص‌های پوچ، استفاده و معنایی نداشته و باید با انجام تغییراتی به شاخص‌های عملی و کاربردی تبدیل شوند که در مقاله اشاره خواهد شد. اما این شاخص‌ها مزیت‌هایی نیز داشته که در قسمت بعد معرفی می‌شوند.

‏در تصویر زیر، روش ساده‌تر و بهتری برای تفکیک سنجه‌های مهم و کاربردی با سنجه‌های پیچ را مشاهده می‌کنید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 متریک پوچ یا واهی (Vanity Metrics) و خطرات آنها در دیجیتال مارکتینگ چیست؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ اینستاگرام مارکتینگ یا بازاریابی اینستاگرام چیست؟ | راهنمای مقدماتی

‏اینستاگرام، یکی از پلتفرم‌های معروف و جاافتاده جهان، مخصوصاً در ایران است. آمارها نشان می‌دهد که درصد رشد مخاطبان این پلتفرم، به‌ مراتب بیشتر از پلتفرم‌های دیگر مثل فیس‌بوک و توییتر است. این امر، بیانگر این است که اینستاگرام، دارای ظرفیت به‌ مراتب بیشتری نسبت به شبکه‌های اجتماعی دیگر است. این نتیجه‌گیری، نویدبخش این است که از طریق عملی‌ کردن ترفندها و روش‌های مختلف و کارآمد، می‌توان از این شبکه کسب درآمد کرد و به اصلاح “بازاریابی یا مارکتینگ” راه انداخت یا حتی آن‌ را تقویت کرد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بازاریابی اینستاگرام یا اینستاگرام مارکتینگ چیست؟
‏ ○ الگوریتم اینستاگرام چیست؟
‏ ○ عناصر مهم و دخیل در اینستاگرام مارکتینگ یا بازاریابی در اینستاگرام
‏ ○ چرا ساخت اکانت تجاری اینستاگرام برای کسب و کارها اهمیت دارد؟
‏ ○ امکاناتی که اینستاگرام برای بازاریابی در این شبکه اجتماعی به صورت رایگان در اختیار افراد قرار داده است.
‏ ○ استراتژی بازاریابی در اینستاگرام
‏ ○ حرف آخر


🔸 بازاریابی اینستاگرام یا اینستاگرام مارکتینگ چیست؟

‏اینستاگرام‌ مارکتینگ، بخشی از دنیای وسیع بازاریابی شبکه‌های اجتماعی است. این دنیای وسیع اینترنتی، شکلی از بازاریابی یا مارکتینگ است که در آن، از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی، برای بازاریابی انواع کسب و کار در فضای دیجیتال استفاده می‌شود. این فضاهای اجتماعی، دقیقاً مثل یک مغازه مجازی برای شما ایفای نقش می‌کنند و محتواهای تبلیغاتی مناسبی از برند یا کسب و کار شما را به دید دیگران می‌رسانند. به‌طور کلی، هدف این نوع بازاریابی، کمک به شناساندن و ارتقای سطح فروش و تبلغاتی بیزنس شماست.

‏البته همان‌طور که می‌دانید، اینستاگرام، ابزارهای مختلفی مثل استوری اینستاگرام، امکان برگزاری لایو اینستاگرام و IGTV و غیره را در دست دارد. ابزارهایی که با فراهم‌ کردن امکان تولید محتوای تصویری، موقعیتی ویژه برای رساندن شما و برندتان به اهداف مورد نظر را ایجاد خواهد کرد.

‏البته در این بین تعیین کننده اصلی اینکه بازاریابی شما در اینستاگرام به درستی پاسخ می‌دهد یا خیر، الگوریتم اینستاگرام است. در ادامه در مورد الگوریتم اینستاگرام، داور عملکرد شما در این پلتفرم صحبت می‌کنیم.


🔸 الگوریتم اینستاگرام چیست؟

‏قصه پر فراز و نشیب الگوریتم اینستاگرام، برخلاف افسانه‌سرایی‌های مرسوم، یک تعریف ساده و واحد دارد. وقتی درباره این موضوع، لب به‌سخن باز می‌کنیم، حتماً منظورمان درباره هوش مصنوعی اینستاگرام است که پشت پرده، به تماشا و البته هدایت نشسته است. این الگوریتم، در هر ثانیه، داده‌های همه کاربران را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهد تا مبتنی بر علایق و انتخاب‌شان، محتواهای مشابه یا مربوطه را به آن‌ها نشان دهد. احتمالاً گاهی پیش آمده که از خودتان بپرسید، چطور شده است که اینستاگرام دائماً محتوای دلخواه شما را به‌شما نشان می‌دهد. خب! راز این اتفاق در همین الگوریتم است.

‏دقت کنید: تمام تلاش الگوریتم اینستاگرام این است که محتواهای مورد علاقۀ کاربر را پیدا کند و به او نمایش دهد. بنابراین شما باید برای مخاطبین خود تولید محتوا کنید، نه الگوریتم اینستاگرام!

‏حالا بیایید ربط این الگوریتم را در مورد مارکتینگ و بازاریابی در اینستاگرام مورد بررسی قرار دهیم. در مورد این که شما چگونه می‌توانید محتوای مورد نظرتان را مورد توجه دیگران قرار دهید، فقط و فقط گزینه‌ای به اسم کیفیت بالای محتوا وجود دارد. به زبان ساده‌تر، شما نیازمند این هستید که در ابتدا محتوای خود را -چه در قالب پست و چه در قالب IG TV یا استوری- آن‌چنان جذاب و باکیفیت بسازید که ابتدا در هشتگ محتوای مربوطه بالا بیاید و سپس در قسمت اکسپلور، به افرادی که دنبال‌تان نمی‌کنند هم نشان داده شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 اینستاگرام مارکتینگ یا بازاریابی اینستاگرام چیست؟ | راهنمای مقدماتی — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ داده ساختاریافته چیست؟ | کاربرد Structured Data در سئو سایت + آموزش Snippet

‏سئو در بازاریابی دیجیتال اهمیت زیادی دارد به این دلیل که برای سایتها بازدیدکنندگان رایگان، پیوسته و باکیفیتی می‌گیرد. هر چقدر که موتورهای جست‌وجو درک بهتری از صفحات و محتوای درون سایت شما داشته باشند، سایت شما را بهتر شناخته و در نتیجه، رتبه‌های بهتری در کلمه‌های کلیدی مرتبط به صفحه‌های سایت می‌دهند. یکی از راه‌های ارزشمند و موثر معرفی محتوا به موتورهای جست‌وجو، استفاده از مفهوم «داده های ساختاریافته» یا “Structured Data” است که می‌تواند زبان مشترک بین ربات‌های موتورهای جست‌وجو مثل گوگل و سایت شما باشد. در این مقاله از آکادمی کاپریلا قرار است با Structured Data آشنا شده و انواع Snippet یا اسنیپت‌های کاربردی که در این مفهوم استفاده می‌شوند، آموزش داده شود.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ Structured Data چیست؟
‏ ○ Structured Data در موتورهای جست‌وجو
‏ ○ Snippet چیست؟
‏ ○ انواع Snippet‌های کاربردی
‏ ○ فواید استفاده از Structured Data
‏ ○ مراحل ساخت Structured Data به همراه معرفی ابزارها
‏ ○ نکات مهم پایانی در رابطه با Structured Data


🔸 Structured Data چیست؟

‏به طور کلی این عبارت در برنامه‌نویسی کاربرد داشته و به معنای معرفی کردن یک ساختار منظم و مشخص برای طبقه‌بندی و نمایش اطلاعات است. اگر اطلاعات به شکل ساختاریافته دسته‌بندی شوند، توسط هر کاربر و یا رباتی قابل فهمیدن و استفاده هستند. به این مثال توجه کنید:

‏حالت الف) یکی از مشتریان ما آقای کرمی بوده که در تهران زندگی می‌کنند و سی‌ ساله هستند. مشتری ۲۵ ساله دوم ما که ساکن تبریز هستند خانم محمدی نام دارند.

‏حالت ب)


🔸 Structured Data در موتورهای جست‌وجو

‏موتورهای جست‌وجو برای ارائه نتایج مطلوب به کاربران خود از روز اول به دنبال فهمیدن دقیق اطلاعات درون سایت‌ها بودند و برای این کار راه‌حل‌های مختلفی ارائه دادند. اصلی‌ترین این راه‌ها، انتشار یک روش طبقه‌بندی استاندراد بر پایه Structured Data برای برنامه‌نویس‌های سایت بود تا آن‌ها بتوانند به شکل یکپارچه و با توجه به نوع محتوا، صفحه‌های سایت را به موتورهای جست‌وجو معرفی کنند.

‏در سال ۲۰۱۱ سه موتور جست‌وجو معروف یعنی گوگل، بینگ و یاهو یک پروژه مشترک برای استانداردسازی نحوه معرفی سایت‌ها با نام اسکیما در سایت schema.org راه‌اندازی کردند. با کمک این سایت می‌توان یک کد اسکیما تولید کرد و زمانی که این کد در صفحه سایت قرار داده شود، موتورهای جست‌وجو می‌توانند قسمت‌های مختلف صفحه را درک کرده و در نمایش سایت در نتایج جست‌وجو از این اطلاعات برای بالا بردن کیفیت نتایج خود استفاده کنند.

‏در این سایت انواع مختلفی از اسیکما وجود دارد که هر کدام مناسب یک نوع محتوا است. برای آشنایی با آن‌ها می‌توانید به سایت گفته شده سر بزنید. برای نمونه آدرس اسکیماهای پرکاربرد سایت Schema.org در زیر آورده شده است:



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 داده ساختاریافته چیست؟ | کاربرد Structured Data در سئو سایت + آموزش Snippet — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ آیا استفاده از ربات های اینستاگرامی کار درستی است؟

‏آیا به نظر شما استفاده از ربات‌های اینستاگرام برای افزایش تعداد مخاطبین و کاربران‌تان ارزش این کار را دارد یا نه؟ این سوال اخیراً بیشتر مطرح می‌شود چون افزایش تعداد فالوور فعال در اینستاگرام مثل قبل کار راحتی نیست. بیشتر کاربران برای بالا بردن تعداد فالوورهای خود در حال استفاده از ربات‌ها و ابزارهای اتوماسیون اینستاگرام هستند ولی آیا این کار تصمیم درستی برای آینده حساب کاربری شما است؟

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ ربات‌های فالووریاب اینستاگرام چه کاری انجام می‌دهند؟
‏ ○ استفاده از ربات‌های اینستاگرام می‌تواند حساب کاربری شما را به خطر بیاندازد!
‏ ○ اگر از ربات‌های اینستاگرامی استفاده نکنیم، چه کاری باید انجام دهیم؟
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 ربات‌های فالووریاب اینستاگرام چه کاری انجام می‌دهند؟

‏ربات‌های اینستاگرام به گونه‌ای طراحی شده‌اند تا به شما در انجام کارهایی مانند لایک کردن، نظر دادن و دنبال کردن حساب‌های دیگر در اینستاگرام به صورت خودکار کمک کنند. این‌ها کارهایی هستند که بیشتر کاربران به صورت روزانه انجام می‌دهند ولی می‌تواند بسیار وقت‌گیر باشد. شما با کمک ربات‌های اینستاگرام می‌توانید مولفه‌هایی مانند هشتگ‌ها یا حساب‌های خاصی را هدف‌گذاری کنید و بقیه کارها را به ربات‌ها بسپارید. بعضی از پرطرفدارترین ربات‌های اینستاگرام یا خدمات اتوماسیون عبارتند از Mass Planner، FollowLiker و Instagress (که دلیل از کار افتادن آن را در ادامه متن توضیح خواهیم داد).

‏البته بات‌های پرطرفدار در بین ایرانی‌ها هم وجود دارند که اغلب برای جذب فالوور فیک استفاده می‌شود. یکسری دیگر از بات اینستاگرامی در بین ایرانی‌های (زرنگ!) هم وجود دارد که کسانی که حساب‌شان را آنفالو کردند، تشخیص می‌دهد و آن‌ها را آنفالو می‌کنید! مثلاً آنفالویاب، InstaFollow و غیره که احتمالاً به گوش‌تان هم خورده باشد.


🔸 استفاده از ربات‌های اینستاگرام می‌تواند حساب کاربری شما را به خطر بیاندازد!

‏استفاده از ربات‌های اینستاگرام مانند خوردن یک کیک شکلاتی بزرگ است. ممکن است این کار در ابتدا تصمیم خوبی به نظر برسد ولی در واقعیت همه می‌دانیم که اینطور نیست. ربات‌های اینستاگرام ممکن است در ابتدا برای صاحبان کسب و کاری که سرشان شلوغ است راه‌حل خوبی برای افزایش تعداد فالوور باشند، ولی خطر استفاده از آن‌ها این است که هر گونه استفاده از برنامه‌های خودکار در اینستاگرام کاملاً خلاف قوانین استفاده از این پلتفرم بوده و استفاده از ربات‌ها ممکن است باعث تعلیق کلی حساب کاربری شما شود.

‏بیشتر ربات‌های اینستاگرامی بدون اجازه به API اینستاگرام (ارتباطی که سرویس‌ها را قادر به تماس با برنامه اینستاگرام می‌سازد) دسترسی پیدا می‌کنند. طبق قوانین استفاده برنامه اینستاگرام، این کار کاملاً خلاف قوانین است:

‏– دسترسی به API خصوصی اینستاگرام بدون اجازه ممنوع است. استفاده از API اینستاگرام دارای قوانین خاصی است.

‏طبق قوانین API اینستاگرام، ربات‌ها باعث نقض قوانین زیر می‌شوند:



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آیا استفاده از ربات های اینستاگرامی کار درستی است؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ این ۵ ترند اینستاگرام، فعلاً از مد نمی‌افتند! | روش‌ها و ایده‌های پرطرفدار تولید محتوا در اینستاگرام

‏ترند، برای اولین بار در شبکه اجتماعی توییتر برای عموم مطرح شد. منظور از ترند، موضوع یا موضوعاتی است که در طول روز، بیش از هر موضوع دیگری مورد بازدید، استقبال یا بحث مردم یک منطقه یا سراسر جهان قرار گرفته می‌شود. برای مثال، در اواخر سال ۱۳۹۸، ویروس کرونا و مشخصاً هشتگ coronavirus# تبدیل به یک ترند جهانی شد؛ موضوعی که همه افراد دنیا در حال پرداختن به آن بودند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ در سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱، استفاده از لایو اینستاگرام بیشتر از پیش شده است.
‏ ○ پست‌های کاروسل خلاصه و مفید بگذارید.
‏ ○ استفاده درست از قابلیت Instagram Guides
‏ ○ در چالش‌های اینستاگرامی شرکت کنید.
‏ ○ تعامل بیشتر با مشتریان را جدی بگیرید.
‏ ○ حرف آخر


🔸 در سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱، استفاده از لایو اینستاگرام بیشتر از پیش شده است.

‏مطمئناً تا همین لحظه که مشغول خواندن این مقاله‌اید، بیش از چندین‌بار در لایوهای مختلف اینستاگرام حضور داشته‌اید؛ احتمالاً نوتیفیکیشن چند اکانت را هم روشن کرده‌اید تا به محض برگزاری لایو آن‌ها، به دیدنشان بروید. تاحالا به این فکر کرده‌اید که این ترند اینستاگرامی، چه فایده‌ای برای تجارت شما خواهد داشت؟

‏قابلیت لایو اینستاگرام، اخیراً از سه ساعت به چهار ساعت افزایش پیدا کرده است که همین، دلیلی بر استفاده بیش از پیش آن در بین صاحبان کسب و کار محسوب می‌شود. علاوه بر همه این‌ها، شما می‌توانید لایوها را ذخیره کنید و در قسمت هایلایت پیج خودتان بگذارید. از همه مهم‌تر، شما می‌توانید با جذب مخاطبان بیشتر و کسب بازدیدهای قابل توجه، به بخش اکسپلور اینستاگرام راه پیدا کنید و ترند شوید.

‏بنابر آماری که اخیراً منتشر شده است، حدود ۷۰ درصد بر بازدیدکنندگان لایوهای اینستاگرامی ایرانی و فارسی اضافه شده است. به‌طور مثال، لایو بازی پرسپولیس در فینال باشگاه‌های آسیا، یکی از رکورددارترین لایوهای ایرانی است. ولی بیایید، به یک نمونه از لایوهای کسب و کار ایرانی سر بزنیم.


🔸 پست‌های کاروسل خلاصه و مفید بگذارید.

‏پست‌های کاروسل (Carousel)، همان پست‌هایی‌اند که توسطشان، شما بیش از یک عکس یا ویدئو را در قالب یک پست اینستاگرامی منتشر می‌کنید. این نوع از ویژگی اینستاگرام، قابلیت انتخاب و انتشار ۱۰ عکس یا ویدئو را به بیش از ۴۷ میلیون کاربر ایرانی و میلیون‌ها کاربر در جهان، هدیه داده است.

‏حالا بحثی که مطرح می‌شود، این است که چگونه می‌توان این پست‌ها را به یک ترند تبدیل کرد. برای پاسخ به این سوال، باید به کیفیت تصاویر یا ویدئوهای انتخابی اشاره کرد. هرچقدر خلاصه‌تر و کوتاه‌تر هدف خودتان را از طریق تصاویر به مخاطب منتقل کنید، موفق‌تر خواهید بود. این نکات احتمالاً به‌کارتان خواهند آمد:

‏– تصاویری که مدنظرتان هستند و توسط آن‌ها واقعاً به وجد می‌آیید را انتخاب کنید و سپس ریزه‌کاری‌هایی از قبیل قیمت، تخفیف، مزایا و مدل محصول یا خدمات‌تان را به آن اضافه کنید.

‏– از اپلیکشین‌هایی که دارای الگوسازی یا طرح‌های مختلف‌ هستند استفاده کنید. مثل اپلیکیشن Scroll Posts for Instagram – Caro

‏– از تصاویر مرتبط باهم در اسلایدها استفاده کنید. این امر، باعث می‌شود تا مشتریان، در مورد محصول یا خدمات خاص، طیف گسترده‌تری از انتخاب‌ها را داشته باشند.

‏به‌طور مثال، یک پیج کیف و کفش چرم تبریز، با برنامه‌ریزی برای پست‌های کاروسل صفحه اینستاگرام خود، باعث ترقی برند تجاری خود شده است. استفاده از چند عکس باکیفیت و مرتبط به همراه اطلاعات کوتاه و خلاصه از محصول مورد نظر، استراتژی این پیج است. این استراتژی، باعث ترند شدن روزانه و استقبال مشتریان از این پست‌ها در حوزه چرم تبریز در اینستاگرام شده است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 این ۵ ترند اینستاگرام، فعلاً از مد نمی‌افتند! | روش‌ها و ایده‌های پرطرفدار تولید محتوا در اینستاگرام — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ لید مگنت (Lead Magnet) چیست؟ | چگونه آهنربای لید بسازیم؟

‏آهنربای لید (Lead Magnet) از تکنیک‌های موثر و کاربردی در بازاریابی دیجیتال است که به جذب مشتریان احتمالی یا همان سرنخ فروش، و تبدیل آنها به خریدار نهایی کمک زیادی می‌کند. در دنیای وب، جلب توجه کاربران به اندازه کافی کار سخت و دشواری است؛ حال اگر بخواهید این بازدیدکنندگان را به مشتری و یا کاربر دائمی خود تبدیل کنید، کار سخت‌تر هم خواهد شد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ آهنربای لید چیست؟
‏ ○ اهمیت و فایده آهنربای لید (لید مگنت) چیست؟
‏ ○ چگونه آهنربای لید بسازیم؟
‏ ○ چند مثال از آهنربای لید
‏ ○ نکات مهم و پایانی Lead Magnet


🔸 آهنربای لید چیست؟

‏قبل از اینکه به مفهوم دقیق آهنربای جذب لید بپردازیم، این نکته را بدانید که شما باید بتوانید از کاربران و مشتریان خود، اطلاعات شخصی و کاری‌شان را دریافت کنید تا از این اطلاعات برای برقراری ارتباط با آنها و بازاریابی محصولات و خدماتتان استفاده نمایید. منظور از اطلاعات، مواردی مثل نام، آدرس ایمیل و یا شماره تلفن، جنسیت، استان محل سکونت، شغل و … خواهد بود.

‏شاید فکر کنید کاربران به سادگی آدرس ایمیل و شماره و اطلاعاتشان را در اختیار شما قرار می‌‌دهند، اما باید بگوییم سخت در اشتباهید! کاربران معمولاً به همین سادگی این کار را برای شما انجام نخواهند داد. اگر شما در سایت خود از آنها بخواهید آدرس ایمیلشان را در اختیار شما قرار دهند، بدون شک در ذهن آنها یک سوال واحد شکل می‌گیرد که «چرا من باید آدرس ایمیل خود را به شما بدهم؟ این کار چه فایده‌ای برای من خواهد داشت؟».

‏بنابراین در اینجا، مساله مهم این است که شما بتوانید به پرسش مطرح شده در ذهن کاربران پاسخ دهید. حال چگونه می‌توان این کار را انجام داد؟


🔸 اهمیت و فایده آهنربای لید (لید مگنت) چیست؟

‏اگر تا اینجای مطلب را با دقت مطالعه کرده باشید، به مفهوم آهنربای لید پی برده‌اید. حالا می خواهیم این مبحث را بیشتر باز کرده و در مورد فواید و اهمیتی که دارد، به طور کامل‌تر صحبت کنیم.

‏زمانی که شما آهنربای سرنخ فروش را به خوبی به کار ببرید و پیشنهاداتی جذاب و فوق‌العاده را به مخاطبان خود ارائه کنید، کاربران بیشتری اطلاعاتشان را در اختیار شما قرار می‌دهند و شما لیستی کاملتر و باکیفیت‌تر خواهید ساخت.

‏این لیست ایمیل و یا لیست شماره تلفنی که بدین شکل ایجاد کردید، در استراتژی‌های بازاریابی، دارایی بسیار ارزشمندی است. شما به کمک این دارایی، اطلاعات مخاطبانی را در اختیار دارید که می‌توانید در بازه‌های زمانی مختلف با آنها ارتباط برقرار کرده و به خرید تشویقشان کنید. این مزیت را می توان در قالب یک مثال بهتر درک کرد:



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 لید مگنت (Lead Magnet) چیست؟ | چگونه آهنربای لید بسازیم؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: لید و تبدیل


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ سوشال لیسنینگ (Social Listening) یا گوش دادن به شبکه‌های اجتماعی چیست؟

‏در بازاریابی سنتی باخبر شدن از اتفاقات پیرامون کسب و کار بسیار سخت بوده و نیاز به تحقیقات میدانی و نظرسنجی‌های حضوری دارد؛ اما در بازاریابی دیجیتال، در این زمینه، شبکه‌های اجتماعی به کمک بازاریابان رسیده‌اند. در این شبکه‌ها افراد به دلخواه خودشان در مورد موضوعات مختلف صحبت می‌کنند که کسب و کارها و برندها نیز جزئی از این موضوع‌ها هستند. بنابراین برای دستیابی آسان به آمارهای کمی و کیفی مربوط به برندها (از سمت مشتریان) تنها کافی است که به صحبت‌های مشتریان در شبکه‌های اجتماعی گوش کنید. به همین راحتی می‌توان اطلاعاتی به دست آورد که جمع‌آوری آن در گذشته نیاز به زمان و هزینه زیادی داشت. در این مقاله قرار است به مفهوم Social Listening یا همان گوش دادن به شبکه‌های اجتماعی پرداخته و مزیت‌ها و کاربردهای آن را عنوان کنیم. تا انتهای مقاله با آکادمی کاپریلا همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ Social listening چیست؟
‏ ○ تفاوت Social Monitoring و Social listening
‏ ○ چرا باید از Social listening استفاده کرد؟
‏ ○ عبارت‌های کلیدی پیشنهادی برای گوش دادن به شبکه‌های اجتماعی
‏ ○ کاربردهای Social listening در بازاریابی
‏ ○ ابزارهای ایرانی و خارجی سوشال لیسنینگ
‏ ○ نکات پایانی Social listening


🔸 Social listening چیست؟

‏دنبال کردن صحبت‌ها و نظرهایی که در پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی در مورد برند، محصولات و موضوع یک کسب و کار منتشر می‌شود، Social listening می‌گویند. این کار با هدف رسیدن به تحلیل‌های آماری و تصمیم‌گیری‌های بازاریابی انجام می‌شود. به این ترتیب، گوش دادن به شبکه‌های اجتماعی در دو مرحله زیر انجام می‌شود.

‏– None

‏– تبدیل اطلاعات به دست آمده در قسمت قبل به تحلیل‌های آماری و شاخص‌های عملکردی و استفاده از آن‌ها در برنامه‌ریزی‌‌های بازاریابی

‏در ایران می‌شود اینستاگرام را معروف‌ترین شبکه اجتماعی دانست که برای گوش دادن از آن می‌توان استفاده کرد. بعد از آن، توییتر و لینکدین در رده‌های دوم و سوم قرار می‌گیرند.

‏اصطلاح دیگری که در بازاریابی وجود داشته و به این مفهوم نزدیک است، پایش اجتماعی یا Social Monitoring نام دارد که در قسمت بعد به تفاوت‌های این دو عبارت می‌پردازیم.


🔸 تفاوت Social Monitoring و Social listening

‏پایش اجتماعی به محاسبه شاخص‌های کلیدی عملکرد مشخص در حوزه شبکه‌های اجتماعی می‌پردازد. این شاخص‌ها در طول بازه‌های مختلف کنترل شده و تغییرات آن‌ها محاسبه می‌شود. از این شاخص‌ها می‌توان به تعداد منشن‌های برند، تعداد منشن‌های رقیبان و ترندهای مربوط به کسب و کار اشاره کرد. به صورت کلی پایش اجتماعی تعدادی اطلاعات خام در مورد اتفاقات مرتبط با برند را محاسبه می‌کند.

‏اما گوش دادن به شبکه‌های اجتماعی وظیفه بزرگ‌تری را به عهده داشته و به تحلیل اتفاقات و صحبت‌ها می‌پردازد. اگر پایش به سؤال «چه اتفاقی می‌افتد؟» جواب دهد، گوش دادن به «چرا این اتفاق افتاد؟» جواب خواهد داد. در این حالت اطلاعاتی فراتر از تعدادی شاخص محاسبه شده و استفاده بهتری می‌توان از این اطلاعات کرد. پس به صورت کلی Social listening بزرگ‌تر از محاسبه چند عدد خام بوده و به محاسبه تعامل و احساسات مشتری می‌پردازد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 سوشال لیسنینگ (Social Listening) یا گوش دادن به شبکه‌های اجتماعی چیست؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

Forwarded from FaraDars_Course

فراخوان جذب مدرس در بزرگترین مرجع آموزش آنلاین کشور

تا کنون، از میان بیش از ۴۰ هزار درخواست تدریس و ارائه آموزش در فرادرس، ۱۸۰۰ مدرس و عضو هیات علمی از سراسر کشور توانسته‌اند بیش از ۱۴۰۰۰ ساعت آموزش با کیفیت را در فرادرس منتشر کرده و دانش و تجربه آموزشی خود را در اختیار جامعه میلیونی مخاطب آن قرار دهند.

در راستای توسعه محتوایی و آموزشی فرادرس، از مدرسین در همه رشته‌ها و موضوعات آموزشی، به ویژه حوزه‌های موضوعی زیر، دعوت به همکاری و تدریس می‌شود.

دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing)

بازاریابی و تبلیغات

کسب و کار و استارت آپ

مدیریت

و سایر رشته‌ها و حوزه‌های آموزشی

از کلیه علاقه‌مندان دعوت می‌شود، تمایل خود را با تکمیل فرم موجود در این لینک (+‎)، و یا با ارسال رزومه به ایمیل زیر اعلام کنند:

📧 [email protected]



@FaraDars — فرادرس
2024/09/24 05:20:22
Back to Top
HTML Embed Code: