Telegram Web Link
📌 منتشر شد:

✳️ MarCom چیست؟ | ارتباطات بازاریابی (Marketing Commuinication) به زبان ساده

‏بازاریابی و بازاریابی دیجیتال را می‌توان دانش و تخصصی پویا دانست چون می‌توان به طور مستمر در انتظار روش‌ها، ابزارها، تکنیک‌ها و زیرشاخه‌های جدید در آنها بود. یکی از این زیرشاخه‌های نسبتاً جدید و رو به رشد، ارتباطات بازاریابی (Marketing Commuinication) است که به اختصار و بین اهل فن، مارکام یا Marcom خوانده می‌شود. در این مقاله از آکادمی کاپریلا، شما را با این تخصص آشنا خواهیم کرد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ Marcom چیست؟
‏ ○ تفاوت بازاریابی و ارتباطات بازاریابی (Marcom) چیست؟
‏ ○ از چه ابزارهایی برای MarCom استفاده کنیم؟


🔸 Marcom چیست؟

‏Marcom کوتاه‌شده عبارت Marketing Commuinication به معنای ارتباطات بازاریابی است و می‌توان این مفهوم را یکی از پایه‌ای‌ترین و پیچیده‌ترین مفاهیم بازاریابی دانست که بر تمامی فعالیت‌های بازاریابی سایه انداخته است. در واقع، هر نوع ارتباط و پیامی که شما از طریق آن با بازار هدف خود ارتباط برقرار می‌کنید، MarCom است؛ یعنی ارتباطی که با هدف بازاریابی کردن مخاطب انجام می‌شود. این ارتباط می‌تواند از طریق تبلیغات یا فعالیت‌های روابط عمومی، کمپین‌های فروش، برندینگ و … باشد.

‏مارکام مختص دیجیتال مارکتینگ نیست و در بازاریابی غیر آنلاین هم می‌توان از ارتباطات بازاریابی استفاده کرد، اما به دلیل ارتباطات سریع‌تر و هدفمندتر در فضای آنلاین، بخش زیادی از مارکام در فضای آنلاین انجام می‌شود. در حالت کلی، فعالیت‌های مربوط به MarCom با دو هدف اصلی انجام می‌شود:

‏– ایجاد و تقویت نیاز و ترجیح مشتری به محصول ما بر سایر محصولات موجود در بازار

‏– کوتاه کردن چرخه خرید برای مشتری

‏زمانی که قصد داشته باشیم این فضا را برای مشتری ایجاد کنیم که محصول ما را به سایر محصولات موجود ترجیح دهد، نیاز به یک فعالیت بلندمدت و مستمر در حوزه مارکام داریم که بتوانیم محصول یا شرکت خود را در ذهن مخاطب هدف جا بیندازیم. علاوه بر این، فعالیت‌ها فقط در ارتباطات بازاریابی خلاصه نمی‌شود بلکه به محصول، قیمت‌گذاری و نوع توزیع نیز وابسته است.


🔸 تفاوت بازاریابی و ارتباطات بازاریابی (Marcom) چیست؟

‏مارکتینگ و مارکام، زمینه‌های مشترکی را برای کسب و کارها پوشش می‌دهند اما در تعریف و عمل، یکسان نیستند. بازاریابی را می‌توان مفهومی کلان و گسترده برای طراحی استراتژی‌هایی برای رضایت‌مندی مشتری از طریق تعامل او با محصول و پیام‌های تبلیغاتی دانست، اما ارتباطات بازاریابی یا مارکام، شاخه‌ای کوچک از بازاریابی را با انجام تاکتیک‌های تبلیغاتی خاص برای اجرای استراتژی‌های کلان بازاریابی است.

‏انجمن بازاریابان امریکا (AMA) بازاریابی را فعالیت‌هایی زیرساختی و فرآیندی برای ایجاد، ارتباط، توزیع و تبادل پیشنهادی که برای مشتریان و جامعه مخاطب هدف در مقیاس کلان دارای ارزش می‌باشد، تعریف می‌کند. اما ارتباطات بازاریابی به عناصری مجزا در جزئی از حیطه وسیع بازاریابی اشاره دارد که تبلیغات، پروموشن‌های فروش، رویدادها، روابط عمومی، شبکه‌های اجتماعی و … را شامل می‌شود؛ به عبارت ساده‌تر، Marcom بخشی از فعالیت‌های بازاریابی است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 MarCom چیست؟ | ارتباطات بازاریابی (Marketing Commuinication) به زبان ساده — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ رپورتاژ آگهی چیست و چه تاثیری در سئو دارد؟ | بررسی هزینه و نمونه رپرتاژ

‏استفاده از محتوا در بازاریابی دیجیتال، به دلیل تولید ارزش آن برای مشتری، سال‌هاست که رونق زیادی گرفته است. بر خلاف تبلیغات که بیشتر به معرفی و فروش محصولات کسب و کار می‌پردازد، محتوا تلاش می‌کند که برای مخاطب، ارزش و سودی ایجاد کند تا به این شکل، اعتماد او را به برند و محصول خود جلب کند. این محتوا لازم نیست که همیشه در رسانه‌های خود کسب و کار مانند سایت یا صفحه‌های شبکه‌های اجتماعی آن منتشر شود. در این مقاله از آکادمی کاپریلا، به رپورتاژ آگهی – که نوعی از انتشار غیر رایگان محتوا در رسانه‌های دیگر است – که مزیت‌های زیادی برای کسب و کارها دارد، پرداخته خواهد شد. پس تا انتهای مقاله، همراه ما باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ رپورتاژ آگهی چیست؟
‏ ○ مزیت‌های رپورتاژ آگهی برای کسب و کار
‏ ○ فرایند نوشتن و انتشار یک رپورتاژ آگهی خوب
‏ ○ نمونه رپرتاژ آگهی
‏ ○ هزینه رپورتاژ آگهی
‏ ○ نکته پایانی در مورد رپورتاژ آگهی


🔸 رپورتاژ آگهی چیست؟

‏ابتدا بهتر است کمی به معنای لغوی این کلمه پرداخته شود. چیزی که در بازاریابی ایران با نام رپورتاژ آگهی شناخته می‌شود، ترجمه کلمه Advertorial بوده که از ترکیب کلمه‌های Advertisement به معنای تبلیغات و editorial به مفهوم نشریه و مقاله ساخته شده است. شاید کلمه مقاله تبلیغاتی ترجمه بهتری باشد چون رپورتاژ (که به صورت رپرتاژ هم نوشته می‌شود) در رسانه‌ها بیشتر به معنای خبررسانی است. اما به هر حال، در دیجیتال مارکتینگ ایران، این اصطلاح با نام رپورتاژ آگهی معروف شده است که در این مقاله نیز از همین کلمه استفاده می‌شود.

‏به این ترتیب می‌توان گفت که رپرتاژ آگهی، استفاده تبلیغاتی از مقاله و محتوانویسی (معمولاً محتوای متنی) با هدف کسب سود برای کسب و کار است؛ به این معنی که یک کسب و کار با پرداخت پول به یک رسانه خبری و محتوایی، مقاله، خبر یا گزارش خود را در آنجا منتشر کرده و به نوعی به هدف تبلیغاتی خود می‌رسد؛ این هدف می‌توان روابط عمومی، برندسازی، جذب لید، فروش و یا ترکیبی از هدف‌های مطرح شده به همراه استفاده از فرصت لینک‌سازی برای بهبود سئو سایت باشد. به همین دلیل، اصطلاح خرید رپورتاژ آگهی که در ایران زیاد استفاده می‌شود، اشتباه است چون مفهوم اصلی این ابزار تبلیغاتی، با پرداخت هزینه است و چیزی به نام رپورتاژ آگهی رایگان وجود ندارد (اگر می‌خواهید بدون پرداخت هزینه، مشابه رپرتاژ در سایت‌های معتبر، مقاله منتشر کرده و لینک‌سازی کنید، مقاله پست مهمان چیست؟ را بخوانید).

‏همان‌طور که در مقدمه مقاله گفته شد، محتوا در بازاریابی دیجیتال در کنار تبلیغات قرار می‌گیرد. یعنی همان هدف تبلیغات را دنبال می‌کند اما با ارائه ارزش به مشتری. پس مهم‌ترین نکته‌ای که در رپورتاژ آگهی باید به آن توجه شود همین است که هدف اصلی کسب و کارها از انجام این کار، بازاریابی است اما به گونه‌ای که شبیه تبلیغات نباشد و برای بازدیدکننده آن رپورتاژ، تولید ارزش کند.


🔸 مزیت‌های رپورتاژ آگهی برای کسب و کار

‏در این قسمت، به معرفی مزیت‌های استفاده از رپورتاژ آگهی در فعالیت‌های بازاریابی پرداخته می‌شود. به این دلیل که این نوع تبلیغات، شبیه تبلیغ نیست، شاید مهم‌ترین فایده آن در زمان اشباع و بی‌اعتمادی به تبلیغات که فضای امروز جوامع را فراگرفته، همین استفاده از رپرتاژ برای جایگزینی مناسب برای قسمتی از تبلیغات کسب و کار باشد. این نوع تبلیغ، چیزی شبیه تبلیغات همسان است (از نظر موضوع متناسب و مورد نیاز مخاطب) اما با ارائه محتوا و ارزش بیشتر. در ادامه، بقیه مزیت‌ها معرفی می‌شود.

‏بیشتر بازاریاب‌های دیجیتال در ایران، مهم‌ترین و شاید تنها‌ فایده رپورتاژ آگهی را کمک به سئو سایت می‌دانند؛ به شکلی که این اصطلاح در آموزش‌های بازاریابی در قسمت سئو قرار داده می‌شود.

‏فعالیت‌های سئو برای گرفتن رتبه‌های بهتر در موتور‌های جست‌وجو، به دو قسمت اقدام‌های درون سایت (On-Page) و بیرون سایت (Off-Page) تقسیم می‌شود. در قسمت بیرون سایت یا سئوی خارجی، به ساخت بک‌لینک‌های قوی با هدف بالا بردن اعتبار دامنه سایت پرداخته می‌شود...


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 رپورتاژ آگهی چیست و چه تاثیری در سئو دارد؟ | بررسی هزینه و نمونه رپرتاژ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا

مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
📌 منتشر شد:

✳️ هایلایت استوری اینستاگرام چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

‏یکی از مزایای اصلی فعالیت کسب و کارها در اینستاگرام این است که با ابزاری مثل هایلایت استوری، می‌توانند در پروفایل خود به‌خوبی کسب و کارشان و نحوۀ فعالیت آن را معرفی کنند. هایلایت استوری اینستاگرام در پروفایل قرار می‌گیرد و هر شخصی که برای اولین و حتی چندمین بار از صفحۀ یک کسب و کار دیدن می‌کند، می‌تواند آن‌ها را ببیند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ هایلایت استوری اینستاگرام چیست؟
‏ ○ چگونه از هایلایت استوری‌های اینستاگرام استفاده کنیم؟
‏ ○ قدم دوم: هایلایت استوری اینستاگرام بسازید.
‏ ○ قدم سوم: برای هایلایت اینستاگرام، کاور و عنوان انتخاب کنید.
‏ ○ انواع کاربردهای هایلایت استوری اینستاگرام
‏ ○ نکاتی که باید در مورد هایلایت استوری اینستاگرام بدانید.
‏ ○ جزئیات مهمی که باید در مورد هایلایت استوری اینستاگرام بدانید.
‏ ○ سخن آخر


🔸 هایلایت استوری اینستاگرام چیست؟

‏متاسفانه استوری‌های اینستاگرام بعد از ۲۴ ساعت ناپدید می‌شوند؛ این مورد شاید برای یک کسب و کاری که به‌صورت مداوم در استوری‌های صفحۀ تجاری‌اش تولید محتوا می‌کند، خبر خوبی نباشد. اما راه‌حلی وجود دارد که بتوان استوری‌ها را برای مدت بیشتری در دسترس نگه داشت و آن هم هایلایت استوری‌ها (Story Highlights) نام دارد.

‏شما می‌توانید استوری‌های خود را در هایلایت‌های مشخصی اضافه کنید تا تمامی فالوئرهایتان، چه آن‌هایی که همین حالا دنبال‌تان می‌کنند و چه آن‌هایی که بعداً به صفحۀ شما اضافه می‌شوند، از استوری‌های قدیمی شما بازدید کنند.

‏جایگاه استوری‌های شما مانند تصویر پایین، همیشه بررروی پروفایل‌تان ثابت خواهد بود. خلاقیت و سلیقۀ خودتان است که می‌تواند مخاطبین را به سمت هایلایت‌های استوری‌ها جذب کند. در نتیجه، حتماً باید برای هایلایت استوری اینستاگرام، استراتژی مشخصی داشته باشید.


🔸 چگونه از هایلایت استوری‌های اینستاگرام استفاده کنیم؟

‏قبل از اینکه شروع به تولید محتوا برای هایلایت استوری‌های اینستاگرام کنید، باید چم‌و‌خم آن را یاد بگیرید. در این بخش، در مورد نحوۀ استفاده از هایلایت استوری اینستاگرام صحبت می‌کنیم.

‏اگر مثل تصویر زیر روی گزینۀ سه‌خط بزنید، منویی برایتان باز می‌شود که می‌توانید از آن آرشیو استوری‌ها و پست‌های خود را ببینید.

‏برروی Archive کلیک کنید، در بخش Stories Archive می‌توانید آرشیو استوری‌هایی که تابه‌حال گذاشته‌اید را ببینید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 هایلایت استوری اینستاگرام چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ ایونت مارکتینگ چیست؟ | راهنمای بازاریابی رویداد برای برندینگ و فروش

‏امروزه رویدادها نقش مهم و پررنگی در برنامه‌های بازاریابی و برندینگ سازمان‌ها ایفا می‌کنند و سالانه حجم زیادی از زمان و بودجه سازمان‌ها و برندهای بزرگ هم صرف اجرای رویدادهای مختلف می‌شود. این مسئله باعث شده تا تیم‌های بازاریابی، ایونت مارکتینگ یا همان بازاریابی رویداد (Event Marketing) را به برنامه بازاریابی خود اضافه کنند و به دنبال پاسخ به این سؤال باشند که «چه‌کار کنیم رویدادهای خود را بهتر، درست‌تر و حرفه‌ای‌تر برگزار کنیم تا از آنها برای تحقق اهداف بازاریابی خود استفاده کنیم؟».

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ برگزاری رویداد و بازاریابی
‏ ○ انواع رویدادها
‏ ○ بازاریابی رویداد چیست؟
‏ ○ مزایای ایونت مارکتینگ
‏ ○ بازاریابی رویداد در عمل
‏ ○ کلام آخر از ایونت مارکتینگ


🔸 برگزاری رویداد و بازاریابی

‏قبل از آن‌که به دنیای بازاریابی رویداد سفر کنیم، به این سؤال پاسخ دهیم که چرا برای بازاریابان، برگزاری رویداد از اهمیت بالایی برخوردار است؟

‏– بر اساس بررسی‌های سایت استراتژی ترند، برای بیش از ۷۴ درصد از بازاریابان B۲B، برگزاری کنفرانس و حضور در نمایشگاه‌های حضوری (مانند الکامپ، اینوتکس و..) باعث جذب مشتری شده است و تأثیر زیادی بر کانال‌های درآمدزای آن‌ها داشته است.

‏– گزارش سایت سرتین نشان می‌دهد۴۴ درصد از بازاریابان، نرخ برگشت سرمایه برگزاری رویداد ۳۰۰ درصدی را تجربه کردند.

‏– ۷۵ درصد از بازاریابان محتوایی تصور می‌کنند که رویدادهای حضوری و محتوای منتشر شده در این رویدادها، دارای اثربخشی بالایی است و باعث شده این کانال، تبدیل به یک کانال مؤثر بازاریابی شود.

‏با رشد کرونا و افزایش ضریب نفوذ تکنولوژی، سازمان‌ها و مردم به این نتیجه رسیدند که رویدادها می‌توانند کانالی برای رشد و ارتباط با مخاطبان هدف باشد و از این طریق، برنامه‌های بازاریابی خود را دنبال کنند.


🔸 انواع رویدادها

‏رویدادها به صورت کلی به دو نوع رویداد آنلاین و آفلاین (حضوری) تقسیم‌بندی می‌شود و با توجه به‌نوعی که دارند، موارد مهمی مانند هدف برگزاری، زمان برگزاری، ابزارهای مهم برای برگزاری و… برای آن متفاوت است.

‏رویدادهای آنلاین با ظهور کرونا و توسعه تکنولوژی و ابزارها، رشد بسیار زیادی داشته و توانسته در قالب وبینار، رویداد مجازی، ویدئو کنفرانس و… به بالاترین سطح تقاضا در چند سال اخیر ایران برسد. آمارهای زیر در پلتفرم برگزاری وبینار ای-سمینار منتشر شده است.

‏در ایران، نمایشگاه‌ها، کنفرانس‌ها و سمینارها مهم‌ترین و اصلی‌ترین نوع رویداد حضوری به شمار می‌روند و تا قبل از کرونا به شدت مورد استفاده برندهای تجاری، دانشگاه‌ها و مؤسسات مختلف بوده است. در یک سال اخیر، این رویدادها بیشتر به کمک تکنولوژی، برگزار و مدیریت می‌شوند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ایونت مارکتینگ چیست؟ | راهنمای بازاریابی رویداد برای برندینگ و فروش — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ بلاگر (Blogger) کیست و چگونه بلاگر موفق شویم؟ | روش‌های کسب درآمد بلاگر

‏این روزها افراد زیادی در معرفی خود از واژه‌ی بلاگر استفاده می‌کنند:

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ از بلاگری تا ولاگری
‏ ○ بلاگر کیست؟
‏ ○ بلاگرها از چه طریقی کسب درآمد می‌کنند؟
‏ ○ چگونه یک بلاگر موفق شویم؟


🔸 از بلاگری تا ولاگری

‏در ایام قدیم، افراد برای انتقال حرف یا دانش خود تنها محدود به چاپ کتاب و استفاده از نشریات چاپی بودند. با این وجود در نهایت، جامعه‌ای محدود از مردم به آن دسترسی پیدا می‌کردند. با گسترش اینترنت این امکان فرآهم شد که هر یک بتوانند در صفحه‌ای از وب شروع به نوشتن کنند و آن را در دسترس مردم در سراسر جهان قرار دهند. این صفحات، وبلاگ نام دارد که بعدها استفاده از مخفف آن یعنی بلاگ رایج شد که انتشار مطلب در وبلاگ هم وبلاگ‌نویسی یا بلاگینگ نام‌گذاری شد که درنهایت، نویسندگان این بلاگ‌ها هم بلاگر نام گرفتند.

‏اما فعالیت بلاگرها محدود به صفحات وب باقی نماند. با پدید آمدن شبکه‌های اجتماعی، رایج شدن استفاده از گوشی‌های هوشمند، تمایل مردم به کسب اطلاعات در لحظه، روی آوردن آن‎ها به سمت محتوای بصری و … همگی باعث شدند بلاگرها تصمیم بگیرند برای ارتباط موثرتر و عمیق‌تر با مخاطبین خود از این پتانسیل استفاده کنند. بنابراین اکنون تعریفی دقیق‌تر و به‌روزتر از یک بلاگر داریم:


🔸 بلاگر کیست؟

‏به فرد یا گروهی از افراد که در زمینه‌ی خاصی تولید محتوا انجام می‌دهند بلاگر گفته می‌شود. بلاگرها مشاهدات، تجربه، دانش، عقاید و مهارتی که در یک زمینه‌ی خاص دارند را از طریق یک پلتفرم آنلاین با دیگران به اشتراک می‌گذارند، با مخاطبین تعامل برقرار می‌کنند و در نظر و دیدگاه آن‌ها اثر می‌گذارند. این پلتفرم آنلاین می‌تواند صفحه‌ای از وب، شبکه‌های اجتماعی یا ترکیبی از هر دو باشد.

‏مبحث بلاگری با توجه به مهارت‌های افراد و نوع محتوایی که خلق می‌کنند، روزبه‌روز در حال گسترش است و به شاخه‌های مختلفی تقسیم می‌شود. برخی از دسته‌بندی‌ و تعاریفی که امروزه در این حوزه مطرح است، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

‏در میکروبلاگینگ، بلاگر برای انتقال پیام خود از محتوای کوتاه و خلاصه استفاده می‌کند. توییتر یکی از سرویس‌های میکروبلاگ است که محدودیت کاراکتر دارد و کاربرانش با پست محتواهای کوتاه در آن فعالیت دارند. مثلاً حساب توییتری زیر، خلاصه‌ای از معماهای جنایی-پلیسی دنیا را به صورت ترجمه شده و جذاب، در توییتر منتشر می‌کند و از این طریق، فالوئرهای زیادی هم به دست آورده است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بلاگر (Blogger) کیست و چگونه بلاگر موفق شویم؟ | روش‌های کسب درآمد بلاگر — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: محتوا


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ بازاریابی در لینکدین چیست و چگونه از لینکدین مارکتینگ استفاده کنیم؟

‏لینکدین یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین شبکه‌های اجتماعی جهان است که امروزه به‌ عنوان یک ابزار اثربخش و متمایز برای بازاریابی مورد استفاده قرار می‌گیرد. به همین خاطر، درک عمیق بازاریابی در لینکدین به عنوان یکی از وظایف مدیران بازاریابی تلقی می‌شود. بازاریابی به کمک لینکدین هر چند که بسته به نوع کسب و کار و بازار آن و حتی نوع محصول متفاوت است، اما نکته مهم اینجاست که لینکدین به عنوان یک شبکه تخصصی، پایگاهی برای تعامل با مخاطب متخصصی است که از صحبت کردن در مورد ایده‌ها، کار کردن، محصولات و فعالیت‌ها لذت می‌برد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ لینکدین چیست؟
‏ ○ لینکدین: بازار B۲C یا B۲B؟
‏ ○ انواع حساب کاربری در لینکدین
‏ ○ نکات مهم استفاده از لینکدین مارکتینگ
‏ ○ نکات حرفه‌ای بازاریابی در لینکدین
‏ ○ ایده‌های تولید محتوا در لینکدین
‏ ○ سخن پایانی


🔸 لینکدین چیست؟

‏به زبان ساده، لینکدین (Linkedin) یک شبکه اجتماعی تخصصی با هدف تعامل و ارتباط متخصصین حوزه کسب و کار با یکدیگر است. برندها نیز می‌توانند در این شبکه اجتماعی با هدف توسعه و تقویت ارتباطات خود فعالیت کنند.

‏در واقع اساس شکل‌گیری لینکدین بر روی شبکه‌سازی و خلق ارتباطات کاری مؤثر بوده است. رید هافمن، بنیان‌گذار لینکدین در کتاب «نوپای خود را به دنیا بیاور» چنین استدلال می‌کند: «شبکه‌سازی، رهیافتی است که به رشد سریع کسب و کارها و افراد متخصص کمک می‌کند. این مسئله باعث شده در لینکدین، بازاریابی و شبکه‌سازی با هم برای توسعه شرکت‌ها و رشد آن‌ها بتوانند ترکیب طلایی به شما بدهند».


🔸 لینکدین: بازار B۲C یا B۲B؟

‏سؤالی که باید همین ابتدای کار به آن جواب بدهیم این است که بازاریابی در لینکدین برای برندهای بازار مصرفی (B۲C) مناسب است یا برندهایی که مخاطبان و مشتریان آن، شرکت‌ها (B۲B) هستند؟ جواب ساده است؛ لینکدین هم برای کسب و کاری مانند دیجیکالا مناسب است و هم برای کسب و کاری مانند کاپریلا که مشتریان آن‌ها، کسب و کارها و شرکت‌ها هستند. تفاوت این حضور دو نوع کسب و کار، در نحوه استفاده و هدف استفاده از لینکدین است. کسب و کارهای بازار مصرفی (مانند دیجیکالا) برای دستیابی به اهدافی مانند:

‏– جذب و استخدام نیروی انسانی حرفه‌ای

‏– تعامل با مدیران برای کشف فرصت‌های همکاری مشترک

‏– ترسیم و به نمایش گذاشتن فرهنگ سازمانی و رشد برند کارفرما

‏از لینکدین استفاده می‌کنند و لینکدین مارکتینگ به این شکل به کمک آن‌ها می‌آید. بعید به نظر می‌رسد کسب و کارهای بازار مصرفی برای فروش و اهداف نظیر آن، از لینکدین استفاده کنند. به عنوان نمونه، اسنپ در لینکدین به دنبال جذب نیروی متخصص است.

‏در نظر داشته باشید که صرف نظر از B۲B یا B۲C بودن کسب و کار، ماهیت مخاطبان و مشتریان هدف، عامل اصلی و تعیین‌کننده حضور یا عدم حضور در لینکدین است. مثلاً وبسایت فرادرس، یک کسب و کار B۲C است اما به دلیل آنکه عمده مشتریان هدف آن، دانشجویان، اساتید، فعالین کسب و کارها و متخصصان هستند، با توجه به حضور این قشر مخاطب در لینکدین، استفاده از این شبکه اجتماعی برای فرادرس، ضروری است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی در لینکدین چیست و چگونه از لینکدین مارکتینگ استفاده کنیم؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ تقویم محتوایی چیست؟ | راهنمای ساخت و استفاده از تقویم محتوا

‏صرف تولید و انتشار محتوا نمی‌تواند به معنای بازاریابی محتوایی باشد؛ بازاریابی محتوایی از مجموعه جزئیات و تکنیک‌هایی بهره می‌برد که در کنار هم، به اثربخشی کار کمک می‌کنند. یکی از این جزئیات مهم، تقویم محتوا یا تقویم انتشار است که فرآیند تولید و انتشار محتوا را منظم و برنامه‌ریزی‌شده می‌کند. در این مقاله از آکادمی کاپریلا، شما را با این تقویم آشنا می‌کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ چرا تقویم محتوا مهم است؟
‏ ○ تقویم محتوا چیست؟
‏ ○ نکات مهم در طراحی تقویم محتوا
‏ ○ اشتباهات رایج در تدوین تقویم محتوا
‏ ○ مراحل مهم تهیه تقویم محتوا
‏ ○ ابزارهای طراحی تقویم محتوا
‏ ○ سخن نهایی


🔸 چرا تقویم محتوا مهم است؟

‏قبل از آن­که به سراغ چیستی آن برویم، به این سوال پاسخ دهیم که چرا کسب ­و­ کارها به تقویم محتوا نیاز دارند؟ و استدلال‌هایی که باعث می‌شود ما به سمت چیستی و چگونگی آن برویم، شامل چه مواردی می‌باشد؟ ما از این ابزار استفاده می‌کنیم چون:

‏– منجربه ایجاد یکپارچگی در فرایند انجام برنامه‌­های بلندمدت، میان‌مدت و کوتاه‌مدت تولید محتوا می‌­شود.

‏– باعث نظم، استمرار و کاهش خطاهای انسانی در استراتژی محتوا می‌شود.

‏– فعالیت‌های بازاریابی محتوایی را قابل سنجش و کنترل می‌کند.

‏– باعث کاهش دوباره کاری، جلوگیری از تکرار و در نتیجه، مقابله با اتلاف منابع می‌شود.

‏– وظایف و فعالیت هر کدام از افراد تیم و ارتباطی که با سایر فعالیت‌های بازاریابی محتوایی دارد را مشخص می‌کند.

‏این موارد، مسائل مهمی هستند که باعث می‌شود برندها به تقویم محتوا اهمیت بدهند و به این سوال برسند که تقویم محتوا چیست؟


🔸 تقویم محتوا چیست؟

‏تقویم محتوا به فرایندهای بازاریابی محتوایی ما نظم می‌­دهد و کمک می­‌کند محتوا در زمان مشخص، با فرمت معین، توسط مسئول تعیین شده و در کانال توزیع مورد نظر منتشر شود. به عبارت ساده‌تر، تقویم محتوا به ما می‌گوید که در هر روز، قرار است چه محتوایی تولید و در کجا منتشر شود.

‏هنگامی که کانال­های توزیع و انتشار محتوا گسترش پیدا می­‌کند و شرکت‌­ها چندین محصول مختلف یا واحد متفاوت دارند، حفظ یکپارچگی و هماهنگی، بسیار حائز اهمیت خواهد شد و مدیران به دنبال راهکارهایی هستند که بتوانند ضمن حفظ یکپارچگی، نظارت، تقسیم و تفویض وظایف را به خوبی ردیابی کنند.

‏کسب‌­و­ کارها با هدف پیاده‌­سازی دقیق استراتژی محتوا به ابزارها، روش‌­ها و افراد مختلف نیاز دارند که در این میان، تقویم محتوا یا همان Content Calendar، یکی از مهم‌ترین ابزارهایی است که باید قبل از هرگونه اقدام عملیاتی، آن را تدوین نمود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تقویم محتوایی چیست؟ | راهنمای ساخت و استفاده از تقویم محتوا — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: محتوا


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ استوری اینستاگرام چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

‏بدون اغراق می‌­توان گفت همۀ ما به شبکه‌های اجتماعی نه تنها در زندگی شخصی بلکه از همه مهم‌­تر در کسب و کارمان نیاز داریم. در حال حاضر اینستاگرام یکی از پرطرفدارترین اپ­‌های موجود است که به کمک آن می­‌توانید عکس­‌ها و ویدئوهای خود را از طریق پست کردن در صفحه­ یا در استوری­‌تان با دیگران به اشتراک بگذارید. ما در این مطلب از آکادمی کاپریلا سعی داریم تا شما را با استوری و قابلیت‌­های آن آشنا کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ استوری چیست؟
‏ ○ چگونه از استوری استفاده کنیم؟
‏ ○ کاربرد استوری برای کسب و کارها
‏ ○ سخن آخر


🔸 استوری چیست؟

‏استوری راهی برای انتشار عکس­ و ویدئوی شخصی شما یا کسب و کارتان در اینستاگرام است. استوری اینستاگرام قابلیت‌­های زیادی دارد؛ از جمله گذاشتن موسیقی، استیکر و فیلتر بروی عکس­‌ها یا ویدئوها برای جذاب­تر کردن محتوایی که منتشر می‌کنید. عکس‌­های منتشر شده در استوری برخلاف پست، موقتی هستند و فقط به مدت ۲۴ ساعت در دسترس خواهند بود.

‏طبق آمار بدست آمده،

‏– حدود ۱.۷ میلیارد حساب کاربری در اینستاگرام وجود دارد که به‌صورت روزانه از ویژگی استوری اینستاگرام استفاده می‌کنند.

‏– ۵۰۰ میلیون کاربر هرروز از استوری اینستاگرام استفاده می‌کنند.

‏– از هر ۴ نفر دهه شصتی و هفتادی، ۱ نفر در اینستاگرام به‌دنبال خرید از کسب‌و‌کارهای آنلاین است.

‏– حدود ۱۵ الی ۲۵ درصد از افراد، لینک روی استوری را بالا می‌کشند و از صفحۀ آن دیدن می‌کنند.

‏– ۱/۳ از استوری‌های پربازدید اینستاگرام، متعلق به کسب و کارها است.

‏– ۳۶% از کسب و کارها برای تبلیغ محصولات‌شان از اینستاگرام استفاده می‌کنند.

‏– ۵۹% از برندها، استوری‌های خود را به صفحۀ خرید محصول لینک می‌کنند.

‏همۀ این آمارها اهمیت بالای استوری اینستاگرام برای کسب و کار شما را نشان می‌­دهد. در نتیجه یادگیری طریقۀ استفاده از آن باید جزو اولویت‌های شما باشد.


🔸 چگونه از استوری استفاده کنیم؟

‏در ادامه ما به تمام قابلیت‌­های استوری مانند پست کردن عکس، پاسخ دادن به استوری، بازدیدکننده‌­ها، پنهان کردن استوری از افراد مشخص و همچنین استوری برای دوستان نزدیک‌تان اشاره خواهیم کرد.

‏برای استوری کردن عکس یا فیلم­‌هایتان باید قدم­‌های زیر را بردارید:

‏در بالا سمت چپ صفحۀ فید یا صفحۀ اصلی می­‌توانید قسمتی مربوط به استوری با یک علامت (+) را بیابید؛ برروی آن کلیک کنید یا صفحۀ فید را به سمت راست بکشید تا بخش مربوط به استوری باز شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 استوری اینستاگرام چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ اینسایت اینستاگرام چیست؟ | راهنمای جامع Instagram Insight

‏صاحبان کسب و کار عاشق عدد و رقم‌اند؛ چون همین اعداد و ارقام هستند که به پیشرفت یک کسب و کار کمک می‌کنند. داده‌ها به ما رفتار و علایق مختلف مخاطب را نشان می‌دهند. به کمک همین داده‌ها می‌توانیم برای کسب و کارمان استراتژی موفقی بچینیم. اینسایت اینستاگرام هم تمام داده‌هایی را که برای تحلیل عملکرد فعالیت کسب و کار در اینستاگرام نیاز داریم به ما می‌دهد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ اینسایت اینستاگرام چیست؟
‏ ○ چگونه از اینسایت اینستاگرام استفاده کنیم؟
‏ ○ همه‌چیز در مورد اینسایت استوری اینستاگرام
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 اینسایت اینستاگرام چیست؟

‏اینسایت اینستاگرام یک ویژگی از اینستاگرام است که فقط برای حساب کاربری تجاری یا بیزینس پروفایل اینستاگرام فعال می‌شود. در این بخش، یعنی اینسایت اینستاگرام، داده‌ها و آمارهای مربوط به تحلیل عملکرد پروفایل وجود دارد که فقط صاحب حساب کاربری به آن دسترسی دارد. شما می‌توانید با کمک این داده‌ها علایق مخاطبین خود را دریابید و به کمک این اطلاعات، تولید محتوای مفیدی در اینستاگرام داشته باشید. در واقع این تحلیل این داده‌ها به استراتژی بازاریابی در اینستاگرام شما کمک می‌کند.

‏اینسایت برای اینستاگرام در واقع عملکردی مشابه گوگل آنالیتیکس برای سایت دارد.

‏همانطور که کمی بالاتر گفتیم، برای اینکه بتوانید از اینسایت استفاده کنید، باید اکانت تجاری اینستاگرام داشته باشید. برای این کار می‌توانید پروفایل شخصی یا عمومی‌تان را به بیزینس پروفایل تبدیل کنید.


🔸 چگونه از اینسایت اینستاگرام استفاده کنیم؟

‏نحوۀ استفاده از اینسایت اینستاگرام، به شرح زیر است:

‏– برنامۀ اینستاگرام‌تان را به‌روزرسانی کنید.

‏– وارد بخش پروفایل‌تان شوید و گزینۀ اینسایت را مثل تصویر زیر پیدا کنید.

‏– وقتی برروی اینسایت می‌زنید، وارد صفحۀ زیر می‌شوید.

‏در ادامه در مورد گزینه‌های موجود در اینسایت و کاربرد هرکدام از آن‌ها صحبت می‌کنیم.

‏برای دیدن بخش Reach، باید برروی گزینۀ Accounts Reached بزنید. منظور از این گزینه، تعداد کاربرانی است که پست‌های شما را دیده‌اند. در این دسته‌بندی شما جزئیات بیشتری خواهید دید که در ادامه در مورد آن‌ها صحبت می‌کنیم.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 اینسایت اینستاگرام چیست؟ | راهنمای جامع Instagram Insight — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ بازاریابی شبکه های اجتماعی به زبان ساده | معایب، مزایا، انواع و تکنیک ها

‏امروزه شبکه‌های اجتماعی عضوی از زندگی ما شده‌اند و اکثریت کاربران اینترنت، عضو فعال حداقل یک شبکه اجتماعی در موبایل و یا کامپیوتر خود می‌باشد. همین امر باعث شده تا بازاریابی شبکه های اجتماعی (Social Media Marketing) در رشد و توسعه یک کسب و کار، اهمیت و تاثیر بسیار زیادی داشته باشد. بنابراین می‌توان گفت که ارتباط ارائه‌دهندگان خدمات (کسب و کارها) با دریافت‌کنندگان خدمات (مشتریان) بر بستر رسانه های اجتماعی، بسیار نزدیک شده و کسب و کارها برای برندسازی و یا تبلیغات یک برند، کار نسبتاً آسانی را پیش رو خواهند داشت. در ادامه این مقاله از آکادمی کاپریلا، با ما همراه باشید تا اطلاعاتی بیشتری درباره اهمیت، معایب، مزایا و تکنیک‌های بازاریابی شبکه‌های اجتماعی به دست آورید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بازاریابی شبکه های اجتماعی چیست؟
‏ ○ اهمیت بازاریابی شبکه های اجتماعی در چیست؟
‏ ○ مزایای بازاریابی رسانه های اجتماعی چیست؟
‏ ○ معایب بازاریابی شبکه های اجتماعی چیست؟
‏ ○ مهم‌ترین اصول تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی چیست؟
‏ ○ ۵ گام مهم در بازاریابی شبکه های اجتماعی
‏ ○ کلام آخر در بازاریابی شبکه های اجتماعی


🔸 بازاریابی شبکه های اجتماعی چیست؟

‏بازاریابی شبکه‌های اجتماعی (Social Media Marketing) یا (SMM)، زیرشاخه‌ای از بازاریابی دیجیتال است که با استفاده از انواع پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی، فعالیت‌های بازاریابی انجام می‌شود. در صورتی که با استفاده از این روش، بازاریابی مناسبی را در شبکه‌های اجتماعی انجام دهید، می‌توانید حجم زیادی از مخاطبان هدف را به خود جذب کرده و در کسب و کار خود پیشرفت چشمگیری داشته باشید.

‏در بسیاری از پلتفرم‌های اجتماعی که معروف‌ترین و محبوب‌ترین آن‌ها در جهان، فیس‌بوک و در ایران، اینستاگرام استمنتشر، امکان قرار دادن فیلم، عکس و متن وجود دارد و به عنوان یک کسب و کار، می‌توانید محتوای خود را بر اساس این فرمت‌های محتوا، تولید و کنید؛ اما باید در نظر داشته باشید که بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، نباید همیشه به عنوان یک کانال فروش مستقیم محصولات در نظر گرفته شود و گاهاً با تحقق اهدافی نظیر برندسازی، جذب لید و … به کمک افزایش فروش می‌آید و رسیدن به این نتیجه نهایی، زمانبر نیز هست.


🔸 اهمیت بازاریابی شبکه های اجتماعی در چیست؟

‏کاربران اینترنت عادت کردند که برای پیدا کردن راهکار مشکلات خود، برای سرگرمی، برای اطلاع از اخبار و … به سراغ شبکه‌های اجتماعی بیایند. آنان که برای رفع نیاز خود می‌آیند، مشتریان بالقوه‌ای هستند که آماده‌اند محصول یا خدمت شما را به عنوان راهکار رفع مشکل خود خریداری کنند و این یعنی، محصول شما می‌تواند با رعایت اصول صحیح و تکنیک‌های بازاریابی شبکه های اجتماعی، در معرض دید و انتخاب مشتری بالقوه قرار بگیرد.

‏کسب نتیجه قابل قبول از بازاریابی رسانه های اجتماعی که منجر به درآمد و فروش مناسب شود، در کوتاه‌مدت میسر نیست و به صبر و تلاش مستمر نیاز دارد. زیرا:

‏– ۷۱ درصد از کسانی که از خدمات برندها در شبکه‌های اجتماعی راضی بودند، آن برند را به دوستان و خانواده خود معرفی کرده‌اند.

‏– در ایران حدود ۵۵ میلیون نفر از شبکه‌ها اجتماعی استفاده می‌کنند که بسیاری از آن‌ها به محصول شما نیاز دارند یا نیاز پیدا خواهند کرد.

‏آمارهای بالا بیان می‌کند که شبکه های اجتماعی، فرصتی ایده‌آل برای دسترسی به بازار هدف فراهم کرده است و ارزش سرمایه‌گذاری بلندمدت را دارد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی شبکه های اجتماعی به زبان ساده | معایب، مزایا، انواع و تکنیک ها — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

آکادمی کاپریلا — آموزش دیجیتال مارکتینگ Kaprila
📌 منتشر شد: ‏✳️ ‌بازاریابی شبکه های اجتماعی به زبان ساده | معایب، مزایا، انواع و تکنیک ها ‏امروزه شبکه‌های اجتماعی عضوی از زندگی ما شده‌اند و اکثریت کاربران اینترنت، عضو فعال حداقل یک شبکه اجتماعی در موبایل و یا کامپیوتر خود می‌باشد. همین امر باعث شده تا…
📌 منتشر شد:

✳️ اسپم اسکور چیست؟ | روش کاهش Spam Score در ۲۰۲۱

‏شاید برایتان سوال شده باشد که چرا با اینکه سئوی سایت شما خوب است، باز هم رتبه سایت‌تان در جایگاه خوبی در گوگل قرار ندارد. در این مواقع باید به اسپم اسکور (Spam Score) یا امتیاز اسپم سایت خود به عنوان یکی از دلایل احتمالی نتیجه نگرفتن سئوی خود شک کرده و بررسی آن را آغاز کنید. اسپم اسکور از عواملی است که در سئو و اعتبار سایت‌تان از دید گوگل، تاثیرگذار بوده و می‌تواند باعث بهبود یا افت وضعیت سئوی سایتتان شود. در ادامه این مطلب از آکادمی کاپریلا با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری را درباره اسپم اسکور به دست آورید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ اسپم اسکور (Spam Score) چیست؟
‏ ○ چگونه می‌توان اسپم اسکور سایت را مشاهده کرد؟
‏ ○ اهمیت اسپم اسکور در رتبه سئو سایت چیست؟
‏ ○ عدد اسپم اسکور را چطور تحلیل کنیم؟
‏ ○ فاکتورهای تشخیص اسپم اسکور چیست؟
‏ ○ چگونه اسپم اسکور سایت را کاهش دهیم؟
‏ ○ سخن پایانی در اسپم اسکور


🔸 اسپم اسکور (Spam Score) چیست؟

‏اسپم اسکور یا spam score، معیاری است که توسط سایت موز (Moz) به وجود آمده است و با توجه به فاکتورهایی که برای اندازه‌گیری آن در نظر می‌گیرد، به سایت شما از ۰ تا ۱۰۰ یک امتیاز می‌دهد و این نمره، درصد اسپم بودن سایت شما را مشخص می‌کند. درصد اسپم سایت، هر چه که به عدد صفر نزدیکتر باشد، برای سایت شما بهتر است و از طرف گوگل هیچ پنالتی و یا جریمه‌ای برایتان در نظر گرفته نمی‌شود. اما در مقابل، هرچه که این عدد به صد نزدیک‌تر باشد، احتمال اعمال پنالتی برای سایت بیشتر می‌شود و تلاش‌های سئوی شما بی‌نتیجه خواهد ماند.

‏تعداد فاکتورهایی که اسپم اسکور سایت Moz آن‌ها را بررسی می‌کند، ۲۷ فاکتور بوده که در نظر گرفتن آن‌ها باعث می‌شود شما از دید گوگل به یک سایت معتبر باشید. یادتان باشد که اسپم اسکور به طور مستقیم در بهبود سئو سایت شما تاثیری ندارد و صرفاً شاخصی تحلیلی برای بررسی وضعیت سایت در برخی فاکتورهای موثر گوگل در سئو می‌باشد.


🔸 چگونه می‌توان اسپم اسکور سایت را مشاهده کرد؟

‏سایت Moz، اسپم اسکور را به وجود آورده و ابزار اندازه‌گیری آن را نیز به رایگان ارائه کرده و با مراجعه به سایت Moz، قادر به مشاهده اسپم اسکور سایت خود و هر سایت دیگر هستید. در زمان استفاده از این ابزار، بهتر است که یک حساب کاربری داشته باشید تا اطلاعات بیشتری در اختیارتان قرار بگیرد اما در کل، برای مشاهده امتیاز اسپم، نیاز به عضویت در سایت موز نیست.

‏استفاده ابزار مشاهده اسپم اسکور رایگان بوده و نیاز به پرداخت هیچ هزینه‌ای ندارد. شما با مراجعه به بخش Link Explorer، می‌توانید لینک سایت مورد نظر را وارد کرده و گزارش کاملی از وضعیت سایت خود و رقبا دریافت کنید. این گزارش شامل اسپم اسکور، اعتبار دامنه، وضعیت لینک‌بیلدینگ و دیگر اطلاعات می‌شود که سئو کارها، از این آمار به عنوان یک سرنخ برای حل مشکلات سایت استفاده می‌کنند.

‏سایت Moz، یک افزونه مرورگر برای ابزار تشخیص اسپم اسکور ساخته است که قابل نصب بر روی اکثر مرورگرها از جمله گوگل کروم بوده و استفاده از آن نیز بسیار راحت است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 اسپم اسکور چیست؟ | روش کاهش Spam Score در ۲۰۲۱ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟ | کاربرد، مزایا و راهنمای وردپرس به زبان ساده

‏تا قبل از ساخته شدن سیستم‌های مدیریت محتوا یا همان CMS، ساختن یک سایت به وقت و هزینه زیاد و همچنین مهارت برنامه‌نویسی بالا احتیاج داشت. اما از حدود سی سال پیش این سیستم‌ها برای حل این مشکل، به تدریج به دنیای دیجیتال وارد شدند. از سال ۲۰۰۳ سیستم مدیریت محتوای وردپرس (WordPress) ساخته شد و تا امروز، به محبوب‌ترین سیستم سایت‌ساز دنیا و ابزاری ارزشمند برای طراحی سایت تبدیل شده است. در این مقاله از آکادمی کاپریلا، آموزش وردپرس و مزایا و کاربرد استفاده از آن به همراه نکات تکمیلی این سیستم معرفی خواهد شد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ وردپرس (WordPress) چیست؟
‏ ○ وردپرس چگونه کار می‌کند؟
‏ ○ اجزای یک سایت وردپرسی چیست؟
‏ ○ مزیت‌های استفاده از وردپرس
‏ ○ چه کسب و کارهایی می‌توانند از وردپرس استفاده کنند؟
‏ ○ چه کسب و کارهایی نباید از وردپرس استفاده کنند؟
‏ ○ مسیر یادگیری وردپرس
‏ ○ سخن پایانی: طراحی سایت با وردپرس


🔸 وردپرس (WordPress) چیست؟

‏وردپرس یک ابزار سایت‌ساز است که به راحتی و بدون دانش برنامه‌نویسی، می‌تواند وبسایت یک کسب و کار را در کمتر از چند ساعت و با هزینه‌ای بسیار ناچیر (و حتی رایگان) راه‌اندازی کند. وردپرس یک سیستم کد باز یا Open Source است؛ به این معنی که تمامی کدها و قسمت‌های آن به صورت رایگان و همیشگی در اختیار همه قرار دارد و می‌توان هر گونه تغییر دلخواه برنامه‌نویسی در کدهای آن ایجاد کرد و سایت‌هایی با ظاهر و قابلیت‌های دلخواه طراحی نمود.

‏برای ورود به سایت اصلی وردپرس، اینجا (+) را کلیک کنید.


🔸 وردپرس چگونه کار می‌کند؟

‏همان‌طور که گفته شد، وردپرس محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا در ایران و جهان بوده و برای درک بهتر نحوه عملکرد آن باید عملکرد CMS‌ها توضیح داده شود.

‏فرض کنید که یک نفر بخواهد صد کیک با طرح‌ها و مزه‌های مختلف درست کند. کدام یک از این دو روش را بهتر است انتخاب کند؟

‏– مواد هر یک کیک را به صورت جداگانه و از ابتدا درست کرده و بعد از تمام شدن آن، به سراغ بعدی برود.

‏– ابتدا مواد اولیه هر کلیک را از پودر کیک‌های آماده تهیه کند و آن را با مواد و ترکیبات دلخواه هر کیک، ترکیب کند.

‏مشخص است که راه دوم مناسب‌تر است. کاری که سیستم‌های مدیریت محتوا مانند وردپرس انجام می‌دهند دقیقا همین کار است. به جای اینکه برای طراحی یک سایت، برنامه‌نویس هر بار همه کارها را از اول انجام دهد، وردپرس، کارهای تکراری و زیربنایی -که در همه سایت‌ها به شکل ثابت است- را از قبل برنامه‌نویسی کرده و با نصب و راه‌اندازی آن، یک سایت با شکل و امکانات معمولی را در اختیار استفاده‌کنندگان می‌گذارد. سپس طراح سایت می‌تواند تنها قسمت‌های اختصاصی مورد نیاز خود را به آن اضافه کرده و یک سایت حرفه‌ای طراحی کند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟ | کاربرد، مزایا و راهنمای وردپرس به زبان ساده — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ابزارها


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ نقشه سایت (سایت مپ) چیست؟ | آموزش ایجاد ثبت در گوگل + نمونه نقشه سایت

‏سئو مانند یک خانه بسیار بزرگ است که در هر اتاق آن، یک گنج وجود دارد و یکی از با ارزش‌ترین گنج‌های سئو، نقشه سایت است. نقشه سایت مانند یک آدرس عمل می‌کند و باعث می‌شود که صفحات نامرتب سایت شما، منظم به نظر برسند و ربات‌های گوگل، خیلی ساده‌تر بتوانند صفحه‌های سایت را شناسایی کرده، بخوانند و ارزش‌گذاری کنند. همچنین این ربات‌ها می‌توانند به سایت شما رتبه دهند، اما رتبه نهایی را گوگل خواهد داد. بنابراین می‌توان گفت که داشتن یک نقشه سایت یا سایت مپ Sitemap.xml الزامی بوده و در سئوی سایت نیز تاثیر مستقیم دارد. در ادامه این مطلب از آکادمی کاپریلا با ما همراه باشید تا درباره نقشه سایت، اطلاعات کاملی را به شما بدهیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ نقشه سایت یا سایت مپ چیست؟
‏ ○ تاثیر سایت مپ بر روی سئو
‏ ○ انواع نقشه سایت
‏ ○ نمونه نقشه سایت
‏ ○ ساخت نقشه سایت
‏ ○ چگونه نقشه سایت را پیدا کنیم؟
‏ ○ ثبت نقشه سایت در گوگل
‏ ○ شناسایی ارورهای نقشه سایت
‏ ○ سخن پایانی بر Sitemap


🔸 نقشه سایت یا سایت مپ چیست؟

‏نقشه سایت یا سایت مپ (Sitemap)، در واقع یک نوع فایل است که مهم‌ترین محتواهایی از سایت که می‌خواهیم در گوگل، ایندکس و رتبه‌بندی شوند، در آن قرار گرفته و ربات‌های گوگل با استفاده از آن، می‌توانند اطلاعات صفحه‌های سایت شما را مشاهده کرده و آن‌ها را ارزش‌گذاری کنند. همچنین ایندکس شدن صفحات سایت و محتوای درج شده نیز به همین صورت انجام می‌گیرد. در اینجا، منظور از ارزش‌گذاری این است که هر کدام از محتواهای سایت، با همان ارزشی که در بین دیگر محتواها دارند، رتبه خاصی به آن‌ها داده می‌شود که به استفاده از موتورهای جستجو، قابل مشاهده هستند.

‏یک نوع سایت مپ دیگر وجود دارد که مبتنی بر HTML بوده و در این نقشه سایت نیز تعدادی فایل وجود دارد. این نوع sitemap را افرادی استفاده می‌کنند که نیاز به مشاهده و استفاده از محتوای سایت خود دارند. اما در نقشه سایت XLM که همان ابتدا معرفی کردیم، معمولاً شناخت ساختار سایت در اولویت است. برای ایندکس کردن صفحات سایت خود، کافی است که لینک‌های سایت یا URL سایت را در سایت مپ قرار دهید و بعد از مدت کوتاهی، ایندکس شدن صفحات سایت خود را مشاهده خواهید کرد.


🔸 تاثیر سایت مپ بر روی سئو

‏همانطور که متوجه شدید برای اینکه سایت‌تان به آسانی توسط موتورهای جستجو شناسایی شود و گوگل، سایت شما را به عنوان سایتی سالم و ساختارمند بشناسد، باید آدرس سایت مپ خود را در اختیارش قرار دهید تا با درج محتوای جدید و یا بروزرسانی یک محتوای قدیمی، گوگل زمان کمتری را برای شناسایی و ارزش‌گذاری محتوا و صفحات شما، اختصاص داده و همین امر باعث بهبود سایت شما خواهد شد. همچنین روبات‌های گوگل نیز رتبه بهتری را برای محتواهای شما به گوگل پیشنهاد می‌دهند



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 نقشه سایت (سایت مپ) چیست؟ | آموزش ایجاد ثبت در گوگل + نمونه نقشه سایت — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ آمیخته بازاریابی (Marketing Mix) چیست؟ | آموزش استراتژی ۴P در مارکتینگ میکس

‏امروزه با هوشمند شدن تبلیغات و استفاده شرکت‌های بزرگ از این تبلیغات هوشمند، فروش محصول در بازار رقابتی به یک کار دشوار تبدیل شده است. بنابراین شما باید روش‌هایی را مورد استفاده قرار دهید که در پایان کار، نتیجه دلخواهتان را ارائه می‌دهد. آمیخته بازاریابی (Marketing Mix) یا آمیزه بازاریابی یکی از راهکارهایی است که با استفاده از آن می‌توانید علاوه بر تعیین استراتژی فروش، محصولات خود را به صورت عمومی و برنامه‌ریزی‌شده به فروش رسانده و با گذر زمان، درآمد خود را افزایش دهید. البته همه چیز به اینجا ختم نشده و شما باید به نکات و اصول زیادی در طراحی و اجرای مارکتینگ میکس نیز دقت بسیاری داشته باشید. در ادامه این مطلب از آکادمی کاپریلا با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری را درباره آمیخته بازاریابی در اختیارتان قرار دهیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ آمیخته بازاریابی Marketing Mix چیست؟
‏ ○ ۴P در آمیزه بازاریابی چیست؟
‏ ○ مزایای استفاده از آمیخته بازاریابی
‏ ○ سخن پایانی Marketing Mix


🔸 آمیخته بازاریابی Marketing Mix چیست؟

‏آمیخته بازاریابی به زبان ساده یعنی این که محصول خود را در زمان مناسب، در مکان مناسب، با قیمت مناسب و با کمک تبلیغاتی مناسب وارد بازار کرده و به فروش برسانید. اجرایی کردن این تعریف بسیار ساده، شما را با چالش‌های دشواری رو به رو خواهد کرد؛ اما با رعایت اصولی که در این نوع استراتژی بازاریابی وجود دارد، قادر خواهید بود که به اهداف فروش خود دست پیدا کنید. این موفقیت، به مقداری تجربه و شناخت در بازار هدف و بازاریابی نیز نیاز دارد که به شما کمک بیشتری خواهد کرد.

‏در آمیخته بازاریابی، همیشه باید ۴P را در ذهنتان نگه دارید. مک کارتی، شخصی است که فرمول طبقه‌بندی ۴ پی یا (۴Ps) را ابداع کرد که از ۴ کلمه اصلی که با حرف P شروع می‌شوند، تشکیل شده است. در ادامه طبقه‌بندی ۴ پی را به طور کامل توضیح خواهیم داد.


🔸 ۴P در آمیزه بازاریابی چیست؟

‏طبقه‌بندی ۴ پی از چهار کلمه محصول (Product)، قیمت یا ارزش (Price)، محل یا مکان فروش و توزیع (Place) و ترویج یا تبلیغ (Promotion) تشکیل شده است. معانی کلی هر کلمه در ادامه گفته شده است.

‏اگر بخواهید با نقش محصول در آمیخته بازاریابی آشنا شوید، در ابتدا باید مفهوم آن را بدانید. محصول، چیزی است که طراحی و تولید می‌شود تا نیازهای مختلف افراد جامعه را برطرف کند. به طور کلی محصول می‌تواند به صورت یک کالا، محسوس باشد و یا به صورت یک خدمت، نامحسوس باشد. به عبارت دیگر، محصول به آن چیزی گفته می‌شود که به مشتریان ارائه می‌شود، این چیز می‌تواند یک کالا (مثلاً لب تاپ) یا یک خدمت (مثلاً مشاوره تحصیلی) باشد، این دو نوع محصول می‌تواند به صورت آنلاین یا آفلاین ارائه شود. مثلاً اگر شما وبسایتی در زمینه فروش بلیط هواپیما دارید، بلیط‌ها محصول قابل عرضه شما خواهد بود.

‏در تولید محصول باید نیازهای مشتریانتان را بشناسید تا بتوانید آن‌ها را برطرف کنید، در غیر این صورت قطعاً شکست خواهید خورد. یک تحقیق کامل در چرخه عمر محصول، می‌تواند کمک زیادی به شما در این زمینه کند و با گذر زمان کمی، نیازهای مشتریان را نیز بشناسید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آمیخته بازاریابی (Marketing Mix) چیست؟ | آموزش استراتژی ۴P در مارکتینگ میکس — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ برنامه وفاداری مشتریان (Loyalty Program) چیست؟ | مزایا، انواع و نمونه لویالتی پروگرم

‏به دست آوردن وفاداری مشتریان، دستاورد بسیار بزرگی است که در دنیای کسب و کارها، هدفی کمیاب بوده و به همین دلیل، باید قدر اینگونه مشتریان را دانست. اما چگونه باید مشتریان وفادار بیشتری را به دست آوریم و یا مشتریان وفادار قبلی را حفظ کنیم؟ این سوال، یک جواب ساده دارد که برنامه وفاداری مشتریان (Loyalty Program) می‌باشد. برنامه‌های وفادارسازی مشتری، ساختاری پیچیده و گسترده دارد و در صورت پیاده‌سازی آن بر روی فروشگاه یا کسب و کار خود، می‌توانید مشتریان وفادار بیشتری را جذب کرده و حتی جای پای مشتریان وفادار قبلی را نیز محکم‌تر کنید. در ادامه این مطلب از آکادمی کاپریلا با ما همراه باشید تا علاوه بر آشنایی با آن، با چند نمونه از برنامه‌های وفاداری مشتریان نیز آشنا شوید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ برنامه وفاداری مشتریان چیست؟
‏ ○ برنامه وفاداری مشتری چطور کار می‌کند؟
‏ ○ مزایای Loyalty Program چیست؟
‏ ○ نمونه‌های برنامه وفاداری مشتریان
‏ ○ جمع‌بندی برنامه وفاداری مشتریان


🔸 برنامه وفاداری مشتریان چیست؟

‏وفاداری یک واژه مثبت است که انرژی خاصی را به هر شخصی می‌دهد. انسان‌ها می‌توانند به یک موجودیت وفادار شوند و آن موجودیت می‌تواند انسان، حیوان، محصول، کار، اشیاء و یا هر چیز دیگری باشد. وفاداری معمولاً باید بین دو طرف وجود داشته باشد که در مشاغل، باید از سوی مشتریان و صاحبان مشاغل صورت بگیرد. زمانی که وفاداری با مشتری مطرح است، دیگر آن تعریف قدیمی و سنتی آن به کار نمی‌رود و موضوع، کمی تخصصی خواهد شد. تئوری وفاداری مشتری، مدت زیادی نیست که در ادبیات بازاریابی وارد شده و برای توسعه و رشد کسب و کارها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

‏وفاداری در مشتری، اینگونه بیان می‌شود: «ایجاد یک تعهد عمیق روانی و عملی برای خرید مجدد و یا انتخاب دوباره محصول یا خدمات کسب و کار به طور مستمر». مشتری وفادار، به برند شما علاقه دارد و همیشه گزینه اول برای خرید محصول یا خدمت مورد نیازش، شما خواهید بود. وفادارسازی مشتری، به مجموعه‌ای از عوامل بستگی دارد که باید از سوی کسب و کار رعایت شود، اما شاید بتوان گفت که در کل، زمانی مشتری به کسب و کار وفادار می‌شود که در کنار محصول خوب، قیمت مناسب و …، خدمات ویژه‌ای به مشتری داده شود تا مشتری بفهمد که برای کسب و کار، ارزش دارد و برند محبوبش نیز به آن مشتری وفادار است (رابطه دو طرفه).

‏اینگونه وفاداری‌ها، مانند یک سرمایه است؛ زیرا اگر هر بازاریاب و یا هر محصولی دیگری از رقبای بازار برای جذب این مشتری تلاش کند، بی‌فایده خواهد بود. اما همانطور که گفته شد، برخی عوامل نیز به شما بستگی دارد که در وفاداری مشتریانتان نیز تاثیر خواهد گذاشت. مشتری محصولاتی را انتخاب می‌کند که مزایا و منفعتی برای آن داشته باشد، این مزایا می‌تواند مستقیماً از خود محصول حاصل شود و یا به واسطه خرید از شما، در غیر این صورت امکان وفادار ماندن آن مشتری بسیار کم است. وفاداری واقعی مشتری زمانی دیده می‌شود که آنها، بدون هیچ تشویق و تبلیغی، برای خرید آن محصول اقدام کند.


🔸 برنامه وفاداری مشتری چطور کار می‌کند؟

‏برنامه لویالتی مشتریان به مشتریانی که با برند شما در تعامل باشند، پاداش می‌دهد؛ این تعامل معمولاً تکرار خرید از برند می‌باشد اما برخی کسب و کارها، گزینه‌های بیشتری برای تعامل مشتری با برند در نظر گفته‌اند که به عنوان مثال، ارجاع دوستان، اشتراک‌گذاری محصولات در شبکه‌های اجتماعی، ارسال نظر و تجربه خرید برای محصولات و … سایر ایده‌های تعامل مشتری با برند است.

‏ساختار برنامه‌های وفادارسازی مشتریان به گونه‌ای طراحی می‌شود که هرچه خرید مشتری بیشتر باشد (از نظر تعداد یا مبلغ سفارش)، پاداش بیشتری دریافت می‌کند و این یعنی، ترغیب مشتری به تعامل و خرید بیشتر.

‏پاداش‌هایی که برای مشتریان در نظر گرفته می‌شود با توجه به نوع کسب و کار، می‌توان بسیار متفاوت و متنوع باشد:



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 برنامه وفاداری مشتریان (Loyalty Program) چیست؟ | مزایا، انواع و نمونه لویالتی پروگرم — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ تبلیغات پوش نوتیفیکیشن چیست؟ | آشنایی صفر تا صد با پوش ادز

‏امروزه دیگر تبلیغات آنلاین، شکل‌های مختلفی به خود گرفته و مدل تبلیغ‌هایی مانند پوش نوتیفیکشن (Push Notifications) به عنوان روشی جدید، مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع تبلیغات آنلاین که از نام آن پیداست، با استفاده از نوتیفیکشن یا اعلان خبری، به مخاطب نشان داده می‌شود. اما آیا مخاطب، این نوع تبلیغات را جدی گرفته و از آن بازدید می‌کند؟ نرخ بازدهی این نوع تبلیغ‌ها چگونه است و آیا هزینه‌ای که برای آن می‌شود، به صرفه است؟ در ادامه این مطلب از آکادمی کاپریلا با ما همراه باشید تا به بررسی تبلیغات پوش نوتیفیکیشن بپردازیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ پوش نوتیفیکیشن چیست؟
‏ ○ آشنایی با انواع تبلیغات پوش نوتیفیکیشن
‏ ○ مزایای تبلیغات پوش نوتیفیکیشن
‏ ○ عوامل مهم در تبلیغات پوش نوتیفیکیشن
‏ ○ ویژگی‌هایی مهم تبلیغات پوش نوتیفیکیشن
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 پوش نوتیفیکیشن چیست؟

‏پوش نوتیفیکیشن (Push Notification) مدلی از تبلیغات اینترنتی انجام می‌شود و می‌تواند در موبایل یا وبسایت انجام شود. معمولاً پوش نوتیفیکیشن به صورت تصویر و متنی کوتاه با یک گزینه فراخوانی به اقدام به کاربر نمایش داده می‌شود. این نمایش، می‌تواند خودکار برای کاربران نمایش داده شود (در راستای بازاریابی خودکار) و یا به صورت کمپین‌های مقطعی توسط تیم بازاریابی شرکت ارسال شود.

‏جالب است بدانید که برای دریافت نوتیفیکشن مو، لازم نیست که اپلیکیشن را اجرا کنید و یا در وبسایت آن شرکت حضور داشته باشید، اگر دسترسی اپ به ارسال نوتیفیکیشن در موبایل را نبسته باشید، هر زمان که نوتیفیکیشنی توسط آنها ارسال شود، در اولین زمان آنلاین شدن شما، به شما نمایش داده می‌شود. همچنین زمانی که در مرورگر خود آنلاین باشید، نوتیفیکیشن دسکتاپ را مشاهده خواهید کرد.

‏محتوای پیام پوش نوتیفیکیشن، هر چیزی می‌تواند باشد که مخاطب را به سایت یا اپلیکیشن شما دعوت کند. به طور مثال، می‌توان به پیش‌بینی هوای همان روز یا روز بعد اشاره کرد (مثالی برای کسب و کارهای حوزه گردشگری) و یا از دعوت به خرید کالاهایی با تخفیف بالا استفاده کرد که توجه و اقدام مخاطب را جذب کند. این کار باعث ایجاد تعامل بیشتر با مشتری می‌شود که در نهایت، رشد بیشتر نرم افزار و بازدید تبلیغ را در پی خواهد داشت. این نوتیفیکیشن‌ها می‌توانند به رشد کسب و کارها کمک بسیاری کنند چون با مشتری‌های بالفعل و بالقوه خود ارتباط برقرار کرده و به آن‌ها دسترسی دارند؛ اما موضوع کسب و کار نیز در جذب مخاطب علاقه مند به پوش نوتیفیکیشن تاثیر بسیاری دارد.


🔸 آشنایی با انواع تبلیغات پوش نوتیفیکیشن

‏تبلیغات پوش نوتیفیکیشن انواع مختلفی دارد که رایج‌ترین آن با استفاده از گوشی موبایل و اپلیکیشن‌ها می‌باشد. در ادامه این مطلب می‌توانید با انواع تبلیغات پوش نوتیفیکیشن آشنا شوید.

‏یکی از انواع تبلیغ‌های پوش نوتیفیکیشن، در وبسایت‌ها صورت می‌گیرد. شما وقتی وارد یک سایت می‌شوید، احتمالاً با یک پیام که دارای گزینه‌های اجازه دادن (Allow) یا اجازه ندادن (Deny) مواجه می‌شوید. با فشردن گزینه اجازه دادن (یا متنی متفاوت که توسط آن سایت، طرح شده است)، شما قبول می‌کنید که در هر زمان از طرف آن سایت، به شما نوتیفیکیشن ارسال شود. این اعلان‌ها ممکن است حاوی یک خبر (مثلاً مقاله‌ای جدید) و یا تبلیغ (مثلاً کمپین فروش ویژه) باشد. در صورت کلیک روی تبلیغ، به لینکی که به نوتیفیشکین متصل است، منتقل می‌شوید.

‏همانطور که از نام این تبلیغ پیداست، بر روی صفحه دسکتاپ نمایش دادن می‌شود و شباهت زیادی با تبلیغات پوش نوتیفیکیشن وبسایت دارد. این نوتیفیکیشن‌ها معمولاً با نصب یک نرم‌افزار بر روی سیستم، برای شما ارسال می‌شود که با حذف آن نرم‌افزار و یا اجازه ندادن ارسال اعلان به نرم‌افزار مورد نظر، می‌توان دریافت اعلان را متوقف کرد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تبلیغات پوش نوتیفیکیشن چیست؟ | آشنایی صفر تا صد با پوش ادز — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ کمپین ایمیل مارکتینگ چیست؟ | راهکارهای کلیدی کمپین ایمیلی موفق

‏همه‌ی کسب‌وکارهای بزرگ کشور به ضرورت وجود ایمیل مارکتینگ در کنار دیگر روش‌های بازاریابی خود آگاه هستند؛ چون به خوبی می‌دانند در شرایطی که ممکن است مشتریانشان در ایران نباشند، به پیامک‌های خود توجه نکند، شماره‌ی ناشناس پاسخ ندهد و ده‌ها علت دیگر، باز هم روشی وجود دارد تا با مخاطب و مشتری خود در ارتباط باشند. از طرفی، افراد زیادی در بین آن‌ها هستند که مشتری بالقوه کسب و کارشان محسوب می‌شوند و استفاده از ایمیل، یکی از راه‌های دسترسی به آنهاست. در مقاله ایمیل مارکتینگ چیست؟ درباره‌ی این روش بازاریابی و باورهای اشتباهی که درباره‌ی آن وجود دارد صحبت شد، که پیشنهاد می‌کنیم حتماً آن را مطالعه کنید. اما وقتی تصمیم بگیرید که از این روش بازاریابی استفاده و کمپینی ایمیلی (Email Campaign) خود را اجرا کنید، سوالات زیادی برایتان پیش می‌آید: چه نوع کمپینی باید اجرا کنید، اصول راه‌اندازی یک کمپین ایمیل مارکتینگ موفق چیست، چه نکاتی را باید در تهیه محتوای آن در نظر گرفت و چه پارامترهایی را باید برای سنجش نتایج مد نظر قرار بگیرد. در این مقاله از آکادمی کاپریلا به پاسخ این سوالات می‌پردازیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ کمپین ایمیل مارکتینگ چیست؟
‏ ○ انواع کمپین‌های ایمیلی
‏ ○ محتوای مناسب برای کمپین ایمیلی
‏ ○ نحوه اجرای یک کمپین ایمیلی


🔸 کمپین ایمیل مارکتینگ چیست؟

‏کمپین‌های ایمیلی، ایمیل‌هایی هستند که کسب‌وکارها برای کاربران و مشتریان خود ارسال و آن‌ها را به مشارکت و تعامل با اهداف شرکت تشویق می‌کنند. با وجود اینکه به نظر می‌رسد این کمپین‌ها تعریف و فرآیند ساده‌ای داشته باشند، اما در اجرا با پیچیدگی‌های زیادی روبرو هستند؛ زیرا در این نوع کمپین بازاریابی، هر ایمیل دقیقاً مقابل روی یک مخاطب خاص قرار می‌گیرد، باید او را برای کلیک سریع تحت تاثیر قرار دهد، سپس او را ترغیب کند که دست به اقدام بزند (در ابن باره مقاله فراخوانی به اقدام چیست؟ را بخوانید).

‏در طول این فرآیند، جزئیات، اهمیت زیادی دارد و شاید بتوان گفت یکی از تفاوت‌های اصلی این نوع کمپین با دیگر انواع کمپین‌ها در همین است. برای گذر از این پیچیدگی، باید به این جزییات و اصولی که در یک کمپین ایمیلی نقش دارند آگاه باشید. در ادامه به جزییات و اصول مهم اجرای یک کمپین ایمیل مارکتینگ موفق می‌پردازیم اما قبل از هر چیز بهتر است با انواع کمپین‌های ایمیلی آشنا شویم.


🔸 انواع کمپین‌های ایمیلی

‏کمپین‌های ایمیلی انواع مختلفی دارند و شما به عنوان کسب‌وکاری که قصد دارد از این پتانسیل استفاده کند، باید با آن‌ها آشنا باشید. این آشنایی باعث می‌شود متوجه شوید که در چه نقطه‌ای ایستاده‌اید، آیا در این نقطه می‌توانید یک کمپین ایمیلی داشته باشید و در صورت تایید، چه زیرساخت‌ها و اقداماتی را برای اجرای آن باید در نظر بگیرید.

‏کمپین‌های ایمیلی از نظر موضوعی در سه دسته‌ی کلی قرار می‌گیرند. دسته‌ی اول ایمیل‌هایی هستند که محصولات و خدمات کسب‌وکار را معرفی و تبلیغ می‌کنند. هدف آن‌ها جذب مشتری، افزایش فروش، ثبت‌نام، نصب اپلیکیشن و … است. ایمیل‌های زیر همگی از این دسته هستند:

‏– اعلام تخفیف‌ها و حراج‌های بزرگ سال: کسب‌وکارها به مناسبت‌های مختلف، شرایط ویژه‌، تخفیف یا حراج‌هایی را برای مخاطبین و مشتریان خود برگزار می‌کنند. جمعه سیاه، یلدا، نوروز و … از این دست مناسبت‌ها هستند و مردم همیشه برای خرید اقلام خود در این روزها برنامه‌ریزی می‌کنند. ایمیل، فرصت خوبی برای شرکت‌ها و برندها است که مشتریان خود را در مورد این پروموشن‌ها و محصولات و خدماتی که شامل تخفیف شده‌اند آگاه کنند.

‏– معرفی محصول: شرکت‌ها در این نوع ایمیل‌ به معرفی محصولات، کالا و خدمات خود می‌پردازند. برخی شرکت‌ها این کار را هوشمندانه‌تر انجام می‌دهند. آن‌ها خرید، جستجو و علاقه‌مندی‌های فرد را در وبسایت خود دنبال می‌کنند (با استفاده از نرم‌افزارهای بازاریابی خودکار) و در ایمیل ارسالی از محصولات و خدماتی که مشتری به دنبال آن است، صحبت می‌کنند. به عنوان مثال وقتی از دیجی‌کالا، کالایی خریداری می‌کنید، ممکن است ایمیلی از آن دریافت کنید که محصولات مشابه یا لوازم جانبی‌های مورد نیاز آن را به شما معرفی‌ کند. در واقع با این کار، تا حد زیادی نرخ تبدیل خود را افزایش می‌دهد.


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 کمپین ایمیل مارکتینگ چیست؟ | راهکارهای کلیدی کمپین ایمیلی موفق — کلیک کنید (+)

Vandsar
, [06.05.21 14:20]
📚 طبقه‌بندی موضوعی: ایمیل مارکتینگ


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ آموزش UI و UX دیزاین به زبان ساده | تفاوت UI UX چیست؟

‏با افزایش تولید و سریع‌تر شدن فرایند آن با وارد شدن تکنولوژی‌های جدید و دیجیتال به کسب و کارها، رقابت شدیدی بین آن‌ها ایجاد شد. به همین دلیل در طراحی محصول، پیدا کردن نقاط تمایز مخصوص و رقابتی سخت شد و محصولات، تنها می‌توانستند کمی از هم بهتر باشند تا به فروش بیشتری برسند. در این حالت توجه به جزئیات مخصوصاً در طراحی اهمیت زیادی پیدا کرد و توجه به مصرف‌کننده محصول و راضی کردن آن به هدف اصلی هر کسب و کار تبدیل شد. در این حالت، طراحی محصول از حالت کلی خود درآمده و به عناوین شغلی جزئی‌تری تقسیم شد و همزمان، برای طراحی محصولات دیجیتال مانند سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها به این عنوان‌های شغلی احتیاج بیشتری پیدا کردند. در این مقاله از آکادمی کاپریلا با دو عنوان مهم طراحی تجربه کاربری UX و طراحی رابط کاربری UI با بیانی ساده آشنا خواهید شد و تفاوت UI و UX را یاد خواهید گرفت.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ طراحی تجربه کاربری UX چیست؟
‏ ○ طراحی رابط کاربری UI چیست؟
‏ ○ تفاوت طراحی UX و UI چیست؟
‏ ○ تفاوت طراحی UI و UX با طراحی محصول چیست؟
‏ ○ وظایف طراح UX و UI چیست؟


🔸 طراحی تجربه کاربری UX چیست؟

‏هر کاربر و مصرف‌کننده یک محصول، در زمان برخورد با کسب و کار تولیدکننده آن، تجربه‌ای را می‌گذراند. یک مغازه ساده در بازار را تصور کنید، از وقتی که مشتری وارد مغازه می‌شود و محصولات رو نگاه می‌کند، با فروشنده صحبت می‌کند، خرید می‌کند و از مغازه بیرون می‌رود، همه جزئی از تجربه او نسبت به آن مغازه به حساب می‌آید.

‏همین اتفاق در فضای دیجیتال هم می‌افتد. زمانی که کاربر به یک سایت سر می‌زند و از محتوای آن استفاده می‌کند و یا خریدی از آن سایت انجام می‌دهد، در حال گذراندن یک تجربه با آن کسب و کار است. طراحان به این نتیجه رسیدند که مهم‌ترین چیزی که در خرید یک محصول و رضایت از آن تأثیر دارد، همین تجربه کاربری و داشتن حس خوب در هنگام تجربه کردن است. به همین دلیل عنوان تخصصی طراحی تجربه کاربری UX یا همان User Experience Design به وجود آمد تا به طراحی تمام مسیر تعاملی که یک کاربر می‌تواند با یک کسب و کار داشته باشد، بپردازد. هدف اصلی UX، پیدا کردن مشکلات و نقاط درد کاربر در مسیر تجربه خود و ارائه بهترین راه‌حل‌ها برای حل این مشکلات است.

‏به عنوان مثال ممکن است یک نفر برای خرید اینترنتی کفش به یک سایت مراجعه کند و به دسته‌بندی کفش‌ها برود. در صفحه دسته‌بندی، تعداد زیادی کفش می‌بیند اما آن سایت، راهی برای دسته‌بندی جزئی‌تر این کفش‌ها مثل جنسیت یا مدل کفش ارائه نکرده است. این شخص باید مدت‌ها ده‌ها و صدها محصول را نگاه کند تا کفش مورد نظرش را پیدا کرده و به سبد خرید اضافه کند. سپس برای نهایی کردن خرید خود و پرداخت هزینه مسیر سختی را داشته باشد، مثلاً عضویت در حساب کاربری پیش از خرید، پر کردن فرم‌های طولانی و وقت‌گیر، طولانی بودن مراحل پرداخت آنلاین و …. این شخص بعد از دیدن این مسیر عذاب‌آور، از خرید خود منصرف شده و از سایت خارج می‌شود.


🔸 طراحی رابط کاربری UI چیست؟

‏هر محصول دیجیتال (سایت یا اپلیکیشن) دارای یک قسمت ارتباطی بین مصرف‌کننده و آن محصول است. یعنی کاربر از طریق آن قسمت دیداری، با آن محصول تعامل می‌کند و به خواسته‌اش می‌رسد. به این واسط بین کاربر و محصول، رابط کاربری یا User Interface می‌گویند. وقتی یک اپلیکیشن موبایل یا یک صفحه سایت را باز می‌کنید، پس‌زمینه، منوها، دکمه‌ها، رنگ‌بندی‌ها، چینش صفحه و ستون‌هایی مشاهده می‌کنید که قسمت‌های گرافیکی سایت را شامل می‌شوند. طراحی این المان‌ها توسط طراح رابط کاربری UI انجام شده است.

‏البته باید در نظر داشت که محصولات دیجیتال تنها شامل سایت و اپلیکیشن نمی‌شود و محصولاتی مانند نرم‌افزارها، بازی‌های کنسول، دستگاه‌های دیجیتال مثل عابر بانک‌ها و دوربین‌های عکس‌برداری و فیلم‌برداری همه جزئی از این محصولات هستند.

‏هدف اصلی یک طراح رابط کاربری، ارتباط گرفتن ساده و سریع کاربر با محصول دیجیتال است. او تلاش می‌کند وقتی کاربر در حال استفاده از محصول است، هیچ سؤالی برایش پیش نیاید و بتواند بدون پیچیدگی، تمام .....

مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 آموزش UI و UX دیزاین به زبان ساده | تفاوت UI UX چیست؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سایر


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
📌 منتشر شد:

✳️ چگونه مشکل ورود به اینستا را برطرف کنیم؟ | راه‌حل‌های تضمینی حل مشکل ورود به اینستاگرام

‏اینستاگرام هم مانند سایر اپلیکیشن‌­ها بعضی مواقع دچار مشکل می­‌شود. یکی از مشکلات متداول در بین کاربران ارورهایی هست که هنگام ورود به صفحۀ اینستاگرام به‌وجود می‌آیند. در این مطلب از آکادمی کاپریلا، دلایل این مشکلات و از همه مهم‌­تر راه­‌حل­‌های آن را در اختیار شما می‌گذاریم. اگر شما هم جزو آن دسته از افراد هستید که در هنگام ورود به اینستاگرام به مشکل خورده‌اید، این مطلب را تا انتها بخوانید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ انواع مشکلات ورود به اینستاگرام (ارور ورود اینستاگرام)
‏ ○ دلایل مشکل ورود به اینستاگرام چیست؟
‏ ○ راه حل­ سریع برای حل مشکل ورود به اینستاگرام چیست؟
‏ ○ راه‌­حل­‌های پیچیده­‌تر برای رفع مشکل ورود به اینستاگرام چیست؟
‏ ○ چگونه با اینستاگرام به فیسبوک متصل شوید؟
‏ ○ سوالات متداول شما در مورد مشکلات ورود به اینستاگرام
‏ ○ در آخر…


🔸 انواع مشکلات ورود به اینستاگرام (ارور ورود اینستاگرام)

‏به طور معمول، وقتی در ورود به برنامه به مشکل می­‌خوردید، یکی از پیام‌­های زیر برای شما ظاهر می‌­شود؛

‏– .We can’t sign in to your account

‏– .Sorry, there was a problem with your request

‏– Forgotten password for username

‏– .Instagram username not found

‏– .We couldn’t connect to Instagram. Make sure you’re connected to the internet and try again

‏– .The username you entered doesn’t belong to an account. please check your username and try again

‏این ارورها زمانی آزاردهنده می‌شوند که اطلاعی از دلیل رخ دادن آن‌ها ندارید و برقراری تماس با اینستاگرام برای کمک گرفتن یا پرسیدن سوالات هم راحت نیست. اما خوشبختانه بیشتر مواقع این ارورها را خودتان به راحتی می‌­توانید برطرف کنید؛ به شرطی که دلیل هرکدام را بدانید. در این مطلب در مورد تمامی این موارد صحبت می‌کنیم.


🔸 دلایل مشکل ورود به اینستاگرام چیست؟

‏برای این مشکلات دلایلی وجود دارد که بیشترشان قابل حل هستند، اما در مواردی هم کاری از دست شما برنمی‌­آید.

‏– None

‏اگر مطمئن هستید که به درستی وارد شده‌­اید و بارها اطلاعات دقیق خود را وارد کرده‌­اید اما باز هم ارور می‌­دهد، باید بررسی کنید و ببنید که آیا صفحۀ شما از کار افتاده است یا نه. در صورت از کار افتادن صفحه، این پیام را خواهید دید:

‏.The username you entered doesn’t belong to an account. Please check your username and try again



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 چگونه مشکل ورود به اینستا را برطرف کنیم؟ | راه‌حل‌های تضمینی حل مشکل ورود به اینستاگرام — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

Forwarded from FaraDars_Course

✳️ به اطلاع شما علاقه‌‎مندان به حوزه دیجیتال مارکتینگ می‌رسانیم که تا کنون در فرادرس، آموزش‌های متنوعی در موضوع «دیجیتال مارکتینگ» منتشر شده که در ادامه برخی از این آموزش‌ها آمده است. جهت دسترسی به هر آموزش، روی عنوان مورد نظر خود کلیک کنید:

🔸 آشنایی با بازاریابی دیجیتال

🔸 سئو در وردپرس

🔸 تولید محتوای متنی

🔸 گوگل آنالیتیکس برای تحلیل آمار وبسایت

🔸 مبانی بازاریابی محتوا

🔸 تبلیغ نویسی (Copywriting)

🔸 مدیریت تبلیغات و برند

جهت مشاهده لیست کامل آموزش‌ها به لینک زیر مراجعه کنید👇

🔗 مجموعه آموزش دیجیتال مارکتینگ - [کلیک کنید]


🔴 آموزش‎های رایگان در موضوع «دیجیتال مارکتینگ» را در آکادمی کاپریلا مطالعه کنید👇

📖 آکادمی کاپریلا - [کلیک کنید]

@FaraDars - فرادرس
2024/09/24 13:27:56
Back to Top
HTML Embed Code: