Telegram Web Link
📌 منتشر شد:

✳️ چگونه صفحۀ اینستاگرام خود را پاک کنیم؟ | آموزش دیلیت اکانت اینستا

‏با اینکه اینستاگرام در حال حاضر یکی از محبوب­‌ترین پلتفرم­‌های آنلاین موجود است، بسیار اعتیادآور هم هست که خیلی از افراد با آن دچار مشکل شده‌اند! اگر می­‌خواهید کمی از فضای اینستاگرام دور شوید و مدتی برروی خودتان تمرکز کنید یا هر دلیل دیگری، می‌­توانید صفحۀ اینستاگرام خود را غیرفعال یا پاک کنید. در این مطلب از آکادمی کاپریلا سعی داریم مراحل انجام دیلیت اکانت اینستا و نحوۀ غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام را به شما آموزش دهیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تفاوت بین غیرفعال کردن و پاک کردن صفحۀ اینستاگرام چیست؟
‏ ○ چگونه صفحۀ اینستاگرام خود را دی اکتیو (غیرفعال) کنیم؟
‏ ○ آیا محدودیت زمانی برای غیرفعال بودن صفحۀ اینستاگرام وجود دارد؟
‏ ○ چگونه صفحۀ اینستاگرامی که دی اکتیو کردیم را برگردانیم؟
‏ ○ چند بار می‌­توانید صفحۀ اینستاگرام خودمان را دی اکتیو کنیم؟
‏ ○ چگونه اکانت اینستاگرام را برای همیشه حذف کنیم؟
‏ ○ مراحل پاک کردن اکانت اینستاگرام از طریق مرورگر وب
‏ ○ Instagrammer چیست؟
‏ ○ در آخر…


🔸 تفاوت بین غیرفعال کردن و پاک کردن صفحۀ اینستاگرام چیست؟

‏قبل از اینکه دست‌به‌کار شوید، بهتر است تفاوت غیرفعال کردن و پاک کردن اینستاگرام را بدانید تا بعداً به مشکل نخورید. با غیرفعال یا دی اکتیو کردن اینستاگرام، صفحۀ شما­ به‌صورت موقت پاک می‌­شود و شما بعد از مدتی می‌­توانید به‌راحتی آن را با همان اطلاعات قبلی برگردانید. اما پاک کردن صفحه یا دیلیت اکانت اینستا، به‌صورت دائمی است و باعث می­‌شود تمام اطلاعات شما در اینستاگرام پاک شود.

‏پس اگر می­‌خواهید فقط برای مدتی از اینستاگرام دور باشید یا فعالیت خود را کمتر کنید و بعد از مدتی دوباره برگردید و در همان صفحه فعالیت داشته باشید، می‌­توانید آن را به‌صورت موقت غیرفعال یا دی اکتیو کنید. با دی اکتیو کردن اینستاگرام تمام عکس­‌ها، فیلم‌­ها، لایک‌­ها و اطلاعات شما باقی می­‌مانند و پاک نخواهند شد؛ اما تا زمانی که دوباره آن را فعال کنید، پنهان می­‌شوند.

‏نکته: غیرفعال کردن اینستا (دی اکتیو) صفحه تنها از طریق وبسایت اینستاگرام انجام می­‌شود و نمی‌­توانید این کار را با اپلیکیشن آن انجام دهید.


🔸 چگونه صفحۀ اینستاگرام خود را دی اکتیو (غیرفعال) کنیم؟

‏برای دی اکتیو کردن مراحل زیر را دنبال کنید:

‏– از آنجایی که نمی‌­توان از طریق خود برنامۀ اینستاگرام، صفحۀ اینستاگرام را دی اکتیو کرد باید از طریق مرورگر وب (چه گوشی و چه کامپیوتر) وارد وبسایت اینستاگرام شوید. مرورگر را باز کنید و آدرس اینستاگرام را در آن وارد کنید.

‏– در ابتدا باید نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید تا به صفحۀ خود دسترسی پیدا کنید.

‏– بعد از وارد شدن به صفحۀ خودتان، در بالا سمت راست، پنج گزینه خواهید دید. برروی آخرین آن­‌ها که عکس پروفایل­‌تان نیز در آن است، کلیک کنید و گزینۀ اول یعنی profile را انتخاب کنید.

‏– در صفحۀ باز شده، دقیقا در کنار نام کاربری‌­تان گزینه‌­ای به نام edit profile وجود دارد، برروی آن کلیک کنید.

‏– در پایین صفحۀ جدید، سمت راست گزینۀ آبی رنگ با عنوان Temporarily disable my account را انتخاب کنید.

‏– در وسط صفحه از شما سوال می‌­شود که چرا می­‌خواهید صفحۀ خود را پاک کنید. در مقابل آن هم چندین جواب وجود دارد که می‌­توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید.

‏– پس از انتخاب دلیل خود، در جایگاه پایینی باید رمز عبور خود را وارد کنید.

‏– در نهایت دوباره برروی گزینۀ آبی رنگ Temporarily disable account کلیک کنید.

‏بعد از انجام این مراحل، صفحۀ شما به‌صورت موقت غیرفعال خواهد شد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 چگونه صفحۀ اینستاگرام خود را پاک کنیم؟ | آموزش دیلیت اکانت اینستا — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ بازاریابی مجدد (ریمارکتینگ) و هدفگیری مجدد (ریتارگتینگ) | تعریف، تفاوت و کاربردها

‏بازاریابی و شناخت مخاطب به یکی از راه‌های پیشرفت کسب و کار و رشد آن تبدیل شده است و اگر هر متخصص بازاریابی نتواند مخاطب هدف کسب و کار خود را بشناسد و نداند که محصول و خدماتشان را باید دقیقاً به چه کسانی ارائه دهد، رشدی وجود نخواهد داشت و یا روند رشد برند، بسیار کند خواهد بود. در حال حاضر، قابلیت‌های ارزشمند دیجیتال مارکتینگ برای بازاریابی شرکت‌های بزرگ و کوچک، کمک می‌کند تا بتوانیم تبلیغات خود را به طور هدفمند، برای کسانی انجام دهیم که احتمال خریدشان از کسب و کار ما بیشتر است. قابلیت بازاریابی مجدد (Remarketing) و هدفگیری مجدد (Retargeting) به بازاریابی هدفمند و چندباره روی مخاطبانی که تقریباً از تمایل خرید آنها مطمئن هستیم، کمک می‌کند. در ادامه این مطلب از آکادمی کاپریلا، با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری را درباره ریمارکتینگ و ریتارگتینگ در تبلیغات آنلاین را در اختیار شما قرار دهیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ هدفگیری مجدد یا ریتارگتینگ (Retargeting) چیست؟
‏ ○ بازاریابی مجدد یا ریمارکتینگ (Remarketing) چیست؟
‏ ○ تفاوت ریتارگتینگ و ریمارکتینگ چیست؟
‏ ○ چرا باید از بازاریابی مجدد و هدفگیری مجدد استفاده کرد؟
‏ ○ جمع‌‎بندی


🔸 هدفگیری مجدد یا ریتارگتینگ (Retargeting) چیست؟

‏هدفگیری مجدد را می‌توان فرایندی دانست که در آن، کاربرانی که عمل خاصی را در سایت ما انجام داده‌اند (مثلاً بازدید از سایت، بازدید از صفحه‌ای خاص در سایت، کلیک روی گزینه‌ای خاص و …) را شناسایی کرده و سپس، آنها را با انواع مختلف تبلیغات آنلاین، هدف قرار دهیم. ریتارگتینگ کمک می‌کند تا تبلیغات خود را فقط به کسانی نمایش دهیم که تعاملی خاص با سایت ما داشته‌اند و مثلاً وقتی صفحه محصولی مانند کفش مردانه را در وبسایت شما دیده‌اند، تبلیغات همان مدل کفش (و حتی یا مدل‌ها و یا آفرهای تخفیفی دیگر) به او نمایش داده خواهد شد.

‏در فضای دیجیتال خارج از ایران، ریتارگتینگ در شبکه‌های اجتماعی هم انجام می‌شود؛ مثلاً کسانی که از وبسایت شما بازدید کرده‌اند، تبلیغات شما را در فیسبوک مشاهده خواهند کرد. اما در ایران، استفاده از هدفگیری مجدد به تبلیغات نمایشی و گوگل ادز محدود می‌شود.شناسایی کاربران برای هدفگیری مجدد، با استفاده از مرورگر کاربر و کدی که در مرورگر کاربر قرار داده می‌شود، انجام می‌شود. با توجه به کوکی‌هایی که در بازدید از سایت‌ها در مرورگر ذخیره می‌شود، قادر خواهید بود که استراتژی هدفگیری خود را پیاده‌سازی و اجرا کنید. با ایجاد تبلیغات آنلاین ریتارگتینگ و ارتباط دوباره با مخاطب، قادر خواهید بود آنها را دوباره به سایت خود برگردانید.

‏در تحقیقی (اینجا +) مشخص شد که تنها ۲ درصد از کاربران در اولین مراجعه خود به وبسایتی، از آن خرید می‌کنند. راه حل جذب ۹۸ درصد بعدی، کمک گرفتن از ریتارگتینگ می‌باشد.


🔸 بازاریابی مجدد یا ریمارکتینگ (Remarketing) چیست؟

‏بازاریابی مجدد را فرآیندی تعریف می‌کنند که در آن، کسانی را که قبلاً توسط کسب و کار، بازاریابی شده‌اند، مجدداً بازاریابی کنیم. به عبارت ساده‌تر، کمپین بازاریابی خود را برای مشتریان فعلی، مشتریان گذشته، کاربران سایت و … انجام داده و تلاش کنیم با آنها وارد تعامل شده و بر اساس سابقه فعالیت و خریدشان در سایت، آنها را برای خرید مجدد بازاریابی کنیم.

‏معمولاً ریمارکتینگ با کمک ایمیل انجام می‌شود و می‌تواند ایده‌های کمپین ایمیلی مثال زده در زیر را شامل شود:

‏– ارائه پیشنهادات خرید محصولاتی که با خرید قبلی مشتریان، مرتبط است.

‏– نمایش کمپین‌های فروش ویژه به مشتریان بر اساس رفتار قبلی خرید آنها

‏– یادآوری به مشتریان برای محصولی که در سبد خریدشان اضافه کرده اما خرید خود را نهایی نکرده‌اند.

‏– ارسال کد تخفیف برای کاربرانی که چند هفته از عضویتشان گذشته اما خریدی انجام نداده‌اند.

‏تحقیق وبسایت Campaign Monitor بیان می‌کند که کمپین‌های ایمیلی بخش‌بندی و هدفمندی شده، می‌تواند درآمد را تا ۷۶۰ درصد افزایش دهد.


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی مجدد (ریمارکتینگ) و هدفگیری مجدد (ریتارگتینگ) | تعریف، تفاوت و کاربردها — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین

📖
آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ لایو اینستاگرام چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟ | راهنمای کامل

‏یکی از ابزارهای قدرتمند شما در اینستاگرام، لایو اینستاگرام است. با کمک لایو اینستاگرام می‌توانید مخاطبین بیشتری جذب کنید و حتی فروش‌تان را افزایش دهید. برای اینکه بتوانید از این گزینه در اینستاگرام بیشترین استفاده را کنید، نیازمند دانستن نکات مهم برای به‌کارگیری آن هستید. در این مطلب از آکادمی کاپریلا قصد داریم شما را با صفر تا صد نحوۀ به‌کارگیری لایو اینستاگرام آشنا کنیم. تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ لایو اینستاگرام چیست؟
‏ ○ چرا باید از لایو اینستاگرام استفاده کنیم؟
‏ ○ چگونه از لایو اینستاگرام برای کسب و کار استفاده کنیم؟
‏ ○ چگونه لایو اینستاگرامی موثری برای کسب و کارمان برگزار کنیم؟
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 لایو اینستاگرام چیست؟

‏لایو اینستاگرام، گزینه‌ای است که در بخش استوری اینستاگرام وجود دارد. این گزینه به کاربران اجازه می‌دهد تا به‌صورت زنده برای مخاطبین خود در اینستاگرام، ویدئو پخش کنند. همانطور که می‌دانید استوری اینستاگرام در بالایی‌ترین نقطه از صفحۀ اول (فید) اینستاگرام وجود دارد و لایوها هم در همانجا نشان داده می‌شوند. هر اکانت اینستاگرامی که در حال برگزاری لایو باشد، آیکون لایو برای آن نمایش داده می‌شود.

‏برای اینکه بتوانید لایو اینستاگرام یک کاربر را مشاهده کنید، فقط کافیست تا برروی آن کلیک کنید و وارد آن شوید.

‏اما سوال اصلی این است که چرا باید از لایو اینستاگرام برای کسب و کارتان استفاده کنید؟! این سوالی است که در ادامه در مورد آن صحبت می‌کنیم.


🔸 چرا باید از لایو اینستاگرام استفاده کنیم؟

‏لایو گذاشتن در اینستاگرام یکی از بهترین راه‌هایی هست که می‌توانید از این طریق با مخاطبین خود ارتباط شفاف، مستقیم و منحصربه‌فرد برقرار کنید. لایو اینستاگرام برخلاف ویدئوهای از پیش آماده شدۀ استوری و IGTV، تصویر زنده و بدون ویرایشی است که همه‌چیز در آن در لحظه اتفاق می‌افتد؛ در واقع با این روش بخش انسانی کسب و کار شما و فعالیت‌تان بیشتر دیده می‌شود. در نتیجه، اگر شما یک لایو اینستاگرامی عالی برگزار کنید، می‌توانید اعتماد کاربران‌تان را به خود جلب کنید.

‏همچنین لایو اینستاگرام به مخاطبین شما این اجازه را می‌دهد که سوالات و نظرات خود را در لحظه اعلام کنند و این باعث ایجاد تعاملی عالی بین برند شما و مشتریان بلقوه‌تان می‌شود. نتیجه‌اش این می‌شود که با ایجاد تعامل بین برند شما و فالوئرهایتان، متوجه نقاط ضعف و قوت خود می‌شوید و می‌توانید از نظرات آن‌ها برای بهبود عملکرد خود استفاده کنید.

‏با برگزاری لایو در اینستاگرام، بیشتر از قبل دیده می‌شوید؛ چون حین برگزاری لایو، نویتیفیکیشن درون‌برنامه‌ای برای کاربران‌تان می‌رود و از لایو شما باخبر می‌شوند. علاوه‌بر این، هنگام برگزاری لایو در اینستاگرام، لایو اکانت شما جلوتر از بقیۀ استوری‌ها برای فالوئرهایتان نمایش داده می‌شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 لایو اینستاگرام چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟ | راهنمای کامل — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ دیجیتال برندینگ یا برندسازی آنلاین چیست و چگونه انجام می‌شود؟

‏تصویر کارتونی میمون زردرنگ سوار بر موتور، کدام برند را برای شما تداعی می‌کند؟ در توصیف آن، چه واژه‌هایی در ذهن‌تان پدیدار می‌شود و فکر می‌کنید علت تداعی آن واژه‌ها چیست؟ شرکت چی‌توز سال‌ها تلاش کرده که تصویر و هویتی مشخص از خود در ذهن و قلب مردم شکل دهد. برای این کار، در طول این سال‌ها از تکنیک‌های مختلفی استفاده کرده است و اخیراً هم مانند بسیاری دیگر از کسب‌وکارهای دیگر، در حال استفاده از دیجیتال برندینگ (Digital Branding) است و به نظر می‌رسد در مقایسه با گذشته، توانسته ارتباط عمیق‌تری با مخاطبان خود برقرار کند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ برندینگ برای ساخت یک برند
‏ ○ دیجیتال برندینگ چیست؟
‏ ○ آیا دیجیتال برندینگ همان دیجیتال مارکتینگ است؟
‏ ○ مقدمات اجرای دیجیتال برندینگ یا برندسازی آنلاین
‏ ○ دیجیتال برندینگ به چه روش‌هایی انجام می‌شود؟


🔸 برندینگ برای ساخت یک برند

‏قبل از پرداختن به مفهوم دیجیتال برندینگ، بهتر است کمی به مفهوم برند و برندینگ بپردازیم. امروزه کسب‌وکارها و شرکت‌های زیادی در زمینه‌های مختلف با هم در رقابت هستند. بنابراین مردم برای خرید هر یک از اقلام خود، با گزینه‌های زیادی جهت انتخاب روبرو هستند. در این شرایط، تنها چیزی که در نگاه کاربران می‌تواند کسب‌وکارها را از هم متفاوت کند، برند آن‌ها است. برند هر شرکت، وجه تمایز آن نسبت به باقی رقبا (در نگاه مردم) محسوب می‌شود و قدرت و اعتبار برند، هر چقدر قوی‌تر باشد در این میدان رقابت پیروزتر خواهد بود.

‏برند، همان حس و درکی است که مخاطب از هر کسب‌وکاری در ذهن خود دارد. شرکت‌ها با فرآیندها و تکنیک‌هایی که به آن برندینگ یا برندسازی گفته می‌شود، همواره تلاش می‌کنند این شناخت، حس و درک را در ذهن و قلب مردم ایجاد کنند. در فرآیند برندینگ، علاوه بر استفاده از المان‌های بصری مثل لوگو، رنگ سازمان (مقاله روانشناسی رنگ را بخوانید)، شعار و …، به مردم نشان داده می‌شود که شرکت چه ماموریتی دارد، چه ارزش‌هایی دارد، مشتری‌های ایده‌آل آن چه کسانی هستند، به چه مسایلی از جامعه اهمیت می‌دهد و… . بدین ترتیب و درنهایت، هویت و شخصیتی از خود در ذهن مشتریان خود تداعی می‌کند.

‏وقتی اسم نایک (Nike) را می‌شنوید، لوگو، شعار “just do it”، چابکی مشتریان، حس ارزشمند بودن، اعتماد به قدرت درونی و متفاوت بودن، از جمله مواردی هستند که به خاطر می‌آورید. مسلماً این حس خوب، در تصمیم‌گیری شما هنگام خرید تاثیرگذاری بالایی دارد.


🔸 دیجیتال برندینگ چیست؟

‏دیجیتال برندینگ تکنیک یا فرآیندی است که در آن کسب‌وکارها از فضای اینترنت و رسانه‌های دیجیتال برای برندسازی، گسترش و افزایش قدرت برند خود استفاده می‌کنند. در واقع آن‌ها در دیجیتال برندینگ، از پتانسیل وبسایت‌ها، اپلیکیشن‌ها، شبکه‌های اجتماعی و… جهت ثبت برند آنلاین خود را در ذهن مردم بهره می‌برند.

‏تفاوت دیجیتال برندینگ با برندینگ به روش سنتی، در استفاده‌ی آن از فضای دیجیتال و البته شبکه‌های اجتماعی است. این تفاوت به همین جا ختم نمی‌شود، چون مسیری که شرکت باید در دیجیتال برندینگ طی کند با چالش‌های بیشتری همراه است. در فضای اینترنت و شبکه‌های اجتماعی، مردم از نزدیک شاهد فعالیت کسب‌وکار هستند. آن‌ها کوچکترین رفتارهای برند را رصد می‌کنند و به آن واکنش نشان می‌دهند. از طرفی، مستقیماً با خود شما در تعامل هستند و نظرات و انتقادات خود را بی‌پروا در ملأ عام اعلام می‌کنند.

‏با این حساب، در چنین شرایطی نمی‌توانید تنها به بیان داستان، ارزش‌ها و ماموریت خود بسنده کنید، تصویری ایده‌آل از خود ارایه دهید و به نتیجه‌ی چنین تلاشی برای برندسازی خود امیدوار باشید. در این فضا باید داستان برند خود را به طور واقعی زندگی کنید. مردم لحظه به لحظه شما را می‌بینند و می‌شنوند. آن‌ها چیزی را باور می‌کنند که در داستان واقعی شما وجود دارد. بنابراین تمام رفتارها، از محتوا تا پاسخ‌گویی به کامنت‌ها در شکل‌گیری برند آنلاین شما ایفای نقش دارند و باید در راستای ارزش‌های کسب و کار شما باشند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 دیجیتال برندینگ یا برندسازی آنلاین چیست و چگونه انجام می‌شود؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: برند


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

‌‏✳️ امنی چنل مارکتینگ چیست و چطور اجرا می‌شود؟ | تفاوت اومنی چنل با مولتی چنل

‏اخیراً شاهد شکل‌گیری شبکه اجتماعی کلاب‌هاس بودیم. حتماً متوجه شد‌ه‌اید که تاکنون برندهای شخصی و غیر شخصی زیادی جهت ارتباط با مخاطبین خود در این شبکه ‌اجتماعی حضور پیدا کرده‌اند. قطعاً باقی برندها هم در حال برنامه‌ریزی و ارزیابی شرایط برای ثبت حضور خود در این شبکه هستند. حضور مردم در شبکه‌های اجتماعی مختلف، کسب‌وکارها را هم ملزم می‌کند که برای دسترسی به مخاطبین خود در این شبکه‌ها فعالیت داشته باشند. هر شبکه، اصول و استراتژی بازاریابی خاص خود را می‌طلبد. قبلا درباره‌ی برخی از آن استراتژی‌ها مثل ایمیل‌ مارکتینگ، ویدیو‌ مارکتینگ و … در آکادمی کاپریلا صحبت شد. مدیریت، صرف زمان و هزینه برای هر یک از این استراتژی‌ها و کمپین‌های مربوطه، به‌خصوص زمانی که به صورت موازی در حال اجرا هستند یکی از دغدغه‌های همیشگی کسب‌وکارها است. امنی چنل مارکتینگ با تغییر نگاه کسب‌وکارها از صرف «برندینگ و فروش» به «مشتری‌محور بودن»، به حل این دغدغه پرداخته است. اما امنی‌ چنل‌ مارکتینگ (Omnichannel) چیست؟ چه تفاوتی با دیگر شیوه‌های مارکتینگ دارد؟ شرکت‌ها چطور می‌توانند استراتژی بازاریابی اومنی چنل را در مجموعه خود پیاده کنند؟ در این مقاله از آکادمی کاپریلا به پاسخ به این سوالات می‌پردازیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ امنی‌ چنل‌ مارکتینگ چیست؟
‏ ○ تفاوت امنی چنل مارکتینگ با مولتی چنل مارکتینگ
‏ ○ استراتژی اومنی چنل مارکتینگ
‏ ○ پارامترهای مهم در سنجش امنی چنل مارکتینگ
‏ ○ خلاقیت در طراحی استراتژی امنی چنل مارکتینگ


🔸 امنی‌ چنل‌ مارکتینگ چیست؟

‏پیش از شروع، باید گفت که عبارت Omni-Channel معنی دقیقی در فارسی ندارد و می‌توان از تعابیری مانند بازاریابی همه-کانالی استفاده کرد. به همین دلیل، در فضای دیجیتال مارکتینگ ایران، معادل خوانش انگلیسی آن یعنی اُمنی چنل مارکتینگ رایج شده است.

‏امنی چنل مارکتینگ (Omnichannel Marketing) نوعی استراتژی بازاریابی است که کسب‌وکارها در مجموعه خود پیاده می‌کنند. آن‌ها در این استراتژی، تمامی کانال‌ها و پلتفرم‌های فعال خود را به عنوان یک مکانیزم واحد و با یک هدف یکسان، یکپارچه می‌کنند. هدف از این یکپارچه‌سازی، خلق بهترین و راحت‌ترین تجربه‌ی خرید، ثبت‌نام، نصب و… در نقشه سفر مشتری برای مخاطبین است.

‏امروزه افراد، تنها محدود به یک کانال یا پلتفرم آنلاین نیستند. آن‌ها برای تهیه اقلام خود از وبسایت، اپلیکیشن، شبکه‌های اجتماعی، ایمیل، پیامک و … استفاده می‌کنند. در نتیجه، کسب‌وکارها باید در همه‌ی این کانال‌ها، از فروشگاه آنلاین گرفته تا شبکه‌های اجتماعی، حضور پیدا کنند و در کنار هم، یک مسیر راحت برای سفر مشتری در مجموعه خود خلق کنند. اجازه بدهید با چند مثال ساده با مفهوم امنی چنل مارکتینگ بیشتر آشنا شویم:


🔸 تفاوت امنی چنل مارکتینگ با مولتی چنل مارکتینگ

‏استراتژی شرکت‌ها جهت حضور و فعالیت در پلتفرم‌های مختلف مثل وبسایت، ایمیل، توییتر، اینستاگرام، فیس‌بوک، پینترست و … را مولتی چنل مارکتینگ (Multichannel Marketing) یا بازاریابی چندکاناله می‌نامند. شرکت‌ها در هر پلتفرم تلاش می‌کنند با مخاطبین خود تعامل برقرار کنند و به معرفی برند، محصول یا دیگر خدمات خود بپردازند. اما با این تعریف، ممکن است این طور تصور شود که مولتی چنل مارکتینگ همان امنی چنل مارکتینگ است. در حالی که این طور نیست:

‏– در مولتی چنل مارکتینگ، کانال‌ها و پلتفرم‌هایی که کسب‌وکار در آن‌ها حضور دارد، مستقل از هم هستند. در این روش، برند یا شرکت در مرکز عملیات بازاریابی قرار می‌گیرد؛ به این صورت که برند تصمیم می‌گیرد در یک کانال حضور پیدا کند و در آن‌جا ضمن جذب مخاطب، به معرفی خود و خدماتش بپردازد. اما در امنی چنل مارکتینگ، همه‌ی کانال‌های کسب‌وکار به هم مرتبط هستند. در مرکز عملیات مارکتینگ آن، مشتری قرار دارد و همه با هم در تلاش هستند که مسیری راحت‌تر و تجربه‌ای بهتر برای او خلق کنند.

‏– در مالتی چنل مارکتینگ، شرکت برای کمپین‌های هر کانال، بودجه‌ای مستقل در نظر می‌گیرد و عملکرد مجموعه در هر کانال را جداگانه بررسی می‌کند. در حالی که در امنی چنل مارکتینگ یک بودجه‌ی کلی برای همه‌ی پلتفرم‌ها در نظر گرفته می‌شود و در نهایت خروجی نهایی از این مجموع، مورد بررسی و سنجش قرار می‌گیرد.

‏– طبق مطالعات صورت گرفته، شرکت‌هایی که امنی چنل مارکتینگ را در پیش می‌گیرند نسبت به...

مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 امنی چنل مارکتینگ چیست و چطور اجرا می‌شود؟ | تفاوت اومنی چنل با مولتی چنل — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا
📌 منتشر شد:

✳️ با اصطلاحات اینستاگرامی آشنا شوید! | فرهنگ لغت اینستاگرام

‏وقتی که تازه وارد اینستاگرام می­‌شوید، ممکن است خیلی از اصطلاحات رایجی که در این برنامه استفاده می‌­شوند را ندانید. آشنایی با این اصطلاحات و قابلیت­‌ها می­‌تواند به توسعۀ کسب و کار شما کمک زیادی کند؛ ما هم در آکادمی کاپریلا تلاش خود را می‌کنیم تا هرچه در توان‌مان هست را به شما تقدیم کنیم. در این مطلب با ما همراه باشید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ اینستا چیست؟
‏ ○ IG چیست؟
‏ ○ بیو یا بایو (Bio) چیست؟
‏ ○ هندل (Handle) یا یوزرنیم (Username) چیست؟
‏ ○ فالو (Follow) چیست؟
‏ ○ فالو بک (Follow back) چیست؟
‏ ○ شات (Shout) چیست؟
‏ ○ شات برای شات (Shout for Shout) چیست؟
‏ ○ ریکوئست دادن (Request) چیست؟
‏ ○ کانفِرم کردن (Confirm) چیست؟
‏ ○ صفحۀ خصوصی (Private) در اینستاگرام چیست؟
‏ ○ صفحۀ عمومی (Public) اینستاگرام چیست؟
‏ ○ فالوور (Follower) یا فالوئر چیست؟
‏ ○ نرخ رشد فالوور (Follower Growth Rate) چیست؟
‏ ○ معنی کا (k) و میلیون (m) در اینستاگرام چیست؟
‏ ○ معنی فالووینگ (Following) چیست؟
‏ ○ منظور از کاربران پیشنهادی (Suggested Users) در اینستاگرام چیست؟
‏ ○ منظور از بلاک (Block) در اینستاگرام چیست؟
‏ ○ ریپورت (Report) یا گزارش کردن در اینستاگرام یعنی چه؟
‏ ○ نوتیفیکیشن (Notification) چیست؟
‏ ○ پست (Post) چیست؟
‏ ○ منظور از گالری یا آلبوم چیست؟
‏ ○ کپشن (Caption) چیست؟
‏ ○ کامنت (Comment) چیست؟
‏ ○ خاموش کردن کامنت (Turning Off Comments) به چه معناست؟
‏ ○ لایک (Like) چیست؟
‏ ○ Double Tap، دوبار زدن برروی صفحه یعنی چه؟
‏ ○ آنلایک (Unlike) چیست؟
‏ ○ اصطلاح لایک فور لایک (Like for Like) یعنی چه؟
‏ ○ Regram یا Repost چیست؟
‏ ○ نشان­ه‌گذاری جغرافیایی (Geotag) یا Location چیست؟
‏ ○ تگ (Tag) یا برچسب چیست؟
‏ ○ تگ محصولات (Product tag) چیست؟
‏ ○ هشتگ (Hashtag) چیست؟
‏ ○ Branded hashtags یا هشتگ برند چیست؟
‏ ○ منظور از هشتگ­‌های پرطرفدار (Popular hashtags) چیست؟
‏ ○ نیم تگ (Nametag) چیست؟
‏ ○ منشن (Mention) یعنی چه؟
‏ ○ منظور از پست­‌های ذخیره شده (Saved) چیست؟
‏ ○ منظور از تم (Theme) چیست؟
‏ ○ منظور از From other در اینسایت اینستاگرام چیست؟
‏ ○ استوری (Story) اینستاگرام چیست؟
‏ ○ منظور از میوت کردن (Mute) چیست؟
‏ ○ هاید کردن (Hide) به چه معناست؟
‏ ○ منظور از هایلایت (Highlight) استوری اینستاگرام چیست؟
‏ ○ ریپلای سریع (Quick Reply) چیست؟
‏ ○ بومرنگ (Boomerang) یعنی چه؟
‏ ○ سوپرزوم (Superzoom) یعنی چه؟
‏ ○ نظرسنجی (Polls) در اینستاگرام چیست؟
‏ ○ منظور از فیلتر (Filter) چیست؟
‏ ○ لایو (Live) چیست؟
‏ ○ Navigation در اینستاگرام چیست؟
‏ ○ خروج (Exits) یعنی چه؟
‏ ○ آرشیو (Archive) اینستاگرام چیست؟
‏ ○ معنی دایرکت (Direct Message) اینستاگرام چیست؟
‏ ○ آی­ جی ­تی­ وی (IGTV) چیست؟
‏ ○ نیوز فید (Newsfeed) اینستاگرام چیست؟
‏ ○ منظور از اکسپلور (Explore Page) اینستاگرام چیست؟
‏ ○ صفحۀ فعالیت شخصی (Personal activity tab) اینستاگرام چیست؟
‏ ○ منظور از الگوریتم اینستاگرام چیست؟
‏ ○ منظور از تعاملات (Engagement) چیست؟
‏ ○ منظور از نرخ تعاملات (Engagement rate) چیست؟
‏ ○ ریچ (Reach) چیست؟
‏ ○ منظور از رسیدن به ارگانیک ریچ (Organic Reach) چیست؟
‏ ○ Paid Reach چیست؟
‏ ○ Insight یا اینسایت اینستاگرام چیست؟
‏ ○ Impression اینستاگرام چیست؟
‏ ○ اینفلوئنسر (Influencer) کیست یا چیست؟!
‏ ○ اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟
‏ ○ منظور از CPM اینفلوئنسر چیست؟
‏ ○ منظور از تبلیغات اسپانسر (Sponsored Ads) در اینستاگرام چیست؟
‏ ○ منظور از Brand Representative در اینستاگرام چیست؟
‏ ○ میم (Meme) چیست؟
‏ ○ منظور از ترافیک وبسایت (Website traffic) چیست؟
‏ ○ معنی Website Clicks اینستاگرام چیست؟
‏ ○ در آخر..


🔸 اینستا چیست؟

‏اینستا همان مخفف کلمۀ اینستاگرام است که به انگلیسی Instagram نوشته می‌شود. اینستاگرام یک شبکۀ اجتماعی با هدف به اشتراک گذاشتن تصاویر افراد است.


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 با اصطلاحات اینستاگرامی آشنا شوید! | فرهنگ لغت اینستاگرام — کلیک کنید (+)

📚
طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ چرخه طول عمر محصول (Product Life cycle) چیست؟ – ۵ مرحله در پروداکت لایف سایکل

‏چرخه عمر محصول (Product Life Cycle) یک مدل ارزیابی محصول است که معمولاً شرکت‌هایی که محصولی را تولید و عرضه می‌دهند، از آن استفاده می‌کنند. استفاده از این مدل در زمان تولید و معرفی محصول، به شما کمک می‌کند تا بدانید در حال حاضر محصولتان در چه مرحله و وضعیتی قرار دارد و تصمیمات لازم را برای رشد آن و یا جلوگیری از افت آن بگیرید. در اینجا، منظور از محصول، فقط کالای فیزیکی نیست و هر آنچه که برای رفع یک نیاز توسط یک شرکت ارائه می‌شود، محصول نامیده می‌شود؛ مانند یک قابلیت جدید در وبسایت، یک اپلکیشن و … به طور کلی، مدل چرخه عمر محصول ۴ مرحله دارد که در هر مرحله، چالش‌هایی برای محصول به وجود می‌آید؛ اما چگونه باید این چالش‌ها را شناسایی کرد و تصمیمات درست را درباره آن‌ها گرفت؟ در ادامه این مطلب از آکادمی کاپریلا با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری درباره پروداکت لایف سایکل به دست آورید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ چرخه عمر محصول (Product Life Cycle) چیست؟
‏ ○ مراحل چرخه عمر محصول
‏ ○ استراتژی‌ها و راهکارهای چرخه عمر محصول
‏ ○ مثال‌های واقعی از چرخه عمر محصول
‏ ○ سخن پایانی چرخه عمر محصول


🔸 چرخه عمر محصول (Product Life Cycle) چیست؟

‏همانطور که می‌دانید، موجودات زنده نیز دارای چرخه رشد هستند که مراحل رشد تا افول آن‌ها را مشخص کرده و نمایش می‌دهد. همین چرخه برای محصولات تجاری نیز وجود دارد و از لحظه تولید شدن آن‌ها در شرکت، ارائه به بازار و از رده خارج شدنشان را شامل می‌شود. رسم و مدیریت این چرخه در شرکت‌ها، معمولا توسط مدیران بازاریابی و توسعه کسب و کار یا مدیران و طراحان محصول رسم می‌شود که کمک زیادی به رشد کسب و کار آن‌ها می‌کند. همچنین چرخه عمر محصول به مدیران شرکت‌ها اطلاع می‌دهد که محصولشان در چه وضعیتی قرار دارد و چه تصمیم برای بهبود آن باید بگیرند.


🔸 مراحل چرخه عمر محصول

‏چرخه عمر محصول دارای ۵ مرحله است که از زمان تولید محصول و تا اتمام عمر آن را شامل می‌شود (البته برخی مدل‌ها از ۴ مرحله استفاده کردن‌اند). در ادامه می‌توانید با این مراحل آشنا شوید و برای ارزیابی وضعیت محصول خود از آن‌ها استفاده کنید. هر مرحله از چرخه عمر محصول، شرایط خاص خود مانند هزینه، تهدیدها و فرصت‌ها، راهکارها و … را دارد و باید برای هر مرحله، برنامه مستقلی طراحی و اجرا کرد.

‏نمودار زیر، مدل چهار مرحله‌ای چرخه عمر محصول را به تصویر کشیده که در این مدل، مراحل توسعه محصول و معرفی به بازار در قالب یک مرحله در نظر گرفته شده‌اند.

‏مرحله اول، مرحله طراحی و توسعه و یا پیدایش و تولد محصول است. در این مرحله، تمام اقدامات برنامه‌ریزی و طراحی محصول انجام شده و در نهایت، محصول را برای عرضه نهایی به بازار آماده می‌کند. جالب است بدانید که ۹۵ درصد از محصولات جدید، با شکست رو به رو می‌شوند. با توجه به این موضوع می‌توان گفت که تعادل را باید در عرضه و تقاضا و کلیه محاسبات و برنامه‌ریزی‌های آن حفظ کنید. بد نیست بدانید که به این مرحله، اصطلاح «دره مرگ» را داده‌اند چون بدون اینکه درآمدی وجود داشته باشد، شرکت در حال صرف هزینه است و اگر توسعه محصول بیش از حد طول بکشد، ممکن است پایان کار شرکت باشد و یا رقیب دیگری، بازار را به دست بگیرد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 چرخه طول عمر محصول (Product Life cycle) چیست؟ – ۵ مرحله در پروداکت لایف سایکل — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تجارت الکترونیک


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ بازدید، بازدیدکننده، بازدیدکننده یکتا و پیج ویو در ترافیک سایت چیست؟

‏شاخص‌های مختلفی در رتبه‌بندی و اعتباردهی موتورهای جست و جو تاثیرگذار هستند که قطعا تعداد بازدید (Visit) و بازدیدکننده (Visitor) دو مورد مهم در این اعتباردهی به حساب می‌آیند. افرادی که در حوزه مدیریت بازاریابی دیجیتال فعالیت می‌کنند، می‌دانند که باید این دو شاخص، همیشه در بهینه‌ترین حالت خود قرار بگیرند؛ اما اگر اهمیت این دو دست کم گرفته شود، چه اتفاقی رخ خواهد داد؟ تفاوت بازدید با بازدیدکننده چیست؟ و چگونه باید آمار بازدیدکننده‌های وبسایت خود را به مشاهده کرد؟ پاسخ این سوالات و نیز آگاهی از بازدیدکننده یکتا و پیج ویو را می‌توانید در ادامه این مطلب از آکادمی کاپریلا پیدا کنید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بازدید (Visit) چیست؟
‏ ○ بازدیدکننده (Visitor) چیست؟
‏ ○ پیج ویو (Pageview) چیست؟
‏ ○ تفاوت بازدید و بازدیدکننده چیست؟
‏ ○ بازدیدکننده یکتا (Unique Visitor) چیست؟
‏ ○ محاسبه تعداد بازدید و بازدیدکننده
‏ ○ بازدید تقلبی و واقعی چه تفاوتی دارند؟
‏ ○ تعداد بازدید و بازدیدکننده را چطور مشاهده کنیم؟
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 بازدید (Visit) چیست؟

‏به زبان ساده، بازدید یا Visit به این معنی است که یک شخص با استفاده از دستگاه مشخصی مانند کامپیوتر، تبلت، موبایل یا دیگر دستگاه‌ها به یک صفحه از وبسایت شما مراجعه کرده و بعد از مشاهده آن صفحه، از وبسایت شما خارج شده یا به دیگر صفحات وبسایت شما سر زده است. بعد از هر مراجعه کاربر به سایت شما، یک بازدید از آن صفحه بر روی وبسایت شما اتفاق افتاده است.

‏هرچه میزان بازدید سایت شما بیشتر باشد، به طبع بهتر خواهد بود. اهمیت تعداد بازدید ‌جنبه‌های مختلفی دارد. برای مثال، هرچه تعداد بازدید در وبسایت بیشتر باشد، جدا از نوع کسب و کار و موضوع وبسایت، می‌توانید اطلاعات خوبی را از رفتار کاربران مختلف دریافت کرده و نسبت به بهینه‌سازی نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت سایت با توجه به داده‌های موجود اقدام کنید.

‏به طور کلی می‌توان بازدیدهای هر سایت را به سه دسته کلی تقسیم کرد که هریک از این انواع، تعاریف و ویژگی‌های خودشان را دارند که در لیست زیر می‌توانید با آنها آشنا شوید.


🔸 بازدیدکننده (Visitor) چیست؟

‏بازدید‌کنننده یا Visitor، شخصی است که باعث اتفاق افتادن یک یا چند بازدید روی وبسایت شما می‌شود، بنابراین همیشه تعداد بازدیدهای یک سایت، از تعداد بازدید‌کننده آن بیشتر است. با همین تعریف، هر مراجعه‌کننده به وبسایت شما، یک بازدیدکننده یا ویزیتور است که می‌تواند از یک یا چندین صفحه مختلف سایت بازدید کند و شما با استفاده از ابزارهای مختلف مانند گوگل آنالیتیکس، این امکان را دارید که رفتار هریک از کاربران را از هر کانالی که توسط آن وارد وبسایت شما شده‌اند، تجزیه و تحلیل کنید یا به صورت کلی، صفحات محبوب و پربازدید سایت خود را از نگاه بازدیدکنندگان وبسایتتان پیدا کنید.

‏شاید برای شما سوال باشد که تعداد بازدید و بازدیدکننده وبسایت، چگونه روی رتبه‌بندی موتورهای جست‌وجو مانند گوگل (سئو) تاثیر می‌گذارد؟ اگر بخواهیم پاسخ بسیار ساده‌ای برای این سوال بیان کنیم، می‌توان گفت هرچه محبوبیت، بازدید و تعداد بازدیدکنندگان وبسایت شما در میان صفحات مشابه بیشتر باشد (به خصوص از کانال ورودی گوگل و موتورهای جستجو)، موتورهای جست‌وجو نیز صفحات شما را معتبرتر شناخته و در نتایج جست‌وجو کاربران بیشتری به نمایش می‌گذارند. البته این موارد تنها دو مورد از شاخص‌های مختلفی است که موتورهای جست‌وجو مد نظر قرار می‌دهند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازدید، بازدیدکننده، بازدیدکننده یکتا و پیج ویو در ترافیک سایت چیست؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سایر


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ IGTV اینستاگرام چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

‏در سال ۲۰۲۱، اینستاگرام حدود ۱.۰۷۴ میلیارد کاربر در سرتاسر جهان دارد. تعداد کاربرهای ایرانی اینستاگرام به‌صورت دقیق مشخص نیست، اما نمی‌توان تعداد زیاد آن‌ها را انکار کرد! کاربران اینستاگرام به‌طور متوسط حدود ۵۳ دقیقه در روز، زمان خود را به گشت و گذار در اپلیکیشن اینستاگرام اختصاص می‌دهند. حدود ۸۰ درصد از کاربران برای خرید کالاهای موردنیازشان، از اینستاگرام استفاده می‌کنند. یک آمار جالب دیگر هم نشان‌دهندۀ این است که حدود ۵۰% از کاربران اینستاگرام، حداقل ۱ اکانت تجاری را فالو می‌کنند. (منبع تمام داده‌های ارائه شده)

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ IGTV اینستاگرام چیست؟ (آی جی تی وی)
‏ ○ چه افرادی می‌توانند از IGTV استفاده کنند؟
‏ ○ اهمیت محتواهای بلند
‏ ○ چگونه در IGTV ویدئو منتشر کنیم؟
‏ ○ چگونه محتوای مناسبی برای ویدئوی IGTV تهیه کنیم؟
‏ ○ چگونه یک پیش‌نمایش از ویدئوی IGTV را بر روی صفحه Feed اینستاگرام منتشر کنیم؟
‏ ○ چگونه یک مجموعه از محتواهای IGTV بسازیم؟
‏ ○ همه‌چیز در مورد بهترین‌های IGTV اینستاگرام برای انتشار
‏ ○ دانش تجزیه و تحلیل
‏ ○ حرف آخر


🔸 IGTV اینستاگرام چیست؟ (آی جی تی وی)

‏IGTV که مختصر Instagram TV است، به قابلیتی از اینستاگرام گفته می‌شود که با کمک آن می‌توان ویدئوهای بلند ۱ ساعته را بارگذاری کرد؛ در واقع به‌نظر می‌رسد که اینستاگرام در نظر داشته تا با این کار به اصطلاح عامیانه روی دست یوتیوب بلند شود! چون ویدئوهایی که در یوتیوب وجود دارند، همراه با تبلیغات آزاردهندۀ یوتیوب نمایش داده می‌شوند، اما با آی جی تی وی اینستاگرام، این امکان وجود دارد که شما یک ویدئوی باکیفیت تا حدود ۱ ساعت را منتشر کنید و هیچ تبلیغی برای مخاطبین شما مزاحمت ایجاد نکند!

‏در ابتدا ویدئوهای IGTV اینستاگرام فقط به‌صورت عمودی (۹:۱۶) منتشر می‌شدند اما حالا امکان انتشار ویدئوهای افقی (۱۶:۹) هم وجود دارد. در واقع آن دسته از تولیدکنندگان محتوایی که ویدئوهایشان را در یوتیوب به‌اشتراک می‌گذارند می‌توانند همان فیلم‌ها را در IGTV اینستاگرام هم منتشر کنند. درست مثل روندی که نواب ابراهیمی، اینفلوئنسر در زمینۀ آشپزی دنبال می‌کند.

‏زمانی که یک ویدئو را در IGTV اینستاگرام منتشر می‌کنید، یک کلیپ ۱۵ ثانیه‌ای از آن پیش‌نمایش داده می‌شود. این پیش‌نمایش در صفحۀ اصلی یا همان فید اینستاگرام خواهد بود. یعنی شما ۱۵ ثانیۀ اول پیش‌نمایش در فید را زمان دارید تا نگاه‌های بسیاری را به‌سمت خود هدایت کنید و بازدید از ویدئوی خود را افزایش دهید. علاوه‌بر این بعد از انتشار این ویدئوها، قسمت دیگری در پروفایل شما به‌وجود می‌آید که تمام ویدئوهای IGTV شما را در آن نشان می‌دهد.


🔸 چه افرادی می‌توانند از IGTV استفاده کنند؟

‏از مزایای این قابلیت، عدم انحصار استفاده از آن است و از اینستاگرامرهای معروف تا افراد دیگر، قادر به استفاده از آن خواهند بود. برخلاف کلاب‌هاوس که از ابتدای ورودش فقط به آیفون‌داران دعوت‌نامه می‌فرستاد، اینستاگرام هیچ‌وقت قید کاربران اندرویدی‌اش را نزد! ناگفته نماند که علاوه‌بر دو نسخۀ اندروید و iOS، آپلود کردن ویدئوها از طریق وب نیز امکان‌پذیر است.

‏اینطور انتظار می‌رود که تمرکز اصلی IGTV بر روی کاربران جوان‌تر باشد؛ البته منظور از افرادی‌ است که می‌خواهند تولیدکننده محتوا باشند. از این رو، این قابلیت آماده است تا با پلتفرم Youtube به رقابت بپردازد.

‏با تولید ویدئوهای جالب و انتشار آن در IGTV اینستاگرام می‌توانید با کاربران‌تان بهتر و بیشتر از قبل ارتباط برقرار کنید و امکان اینکه به افراد بیشتری معرفی شوید وجود خواهد داشت.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 IGTV اینستاگرام چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ اصول طراحی بنر تبلیغاتی – ده اصل مهم طراحی بنر ثابت و متحرک با مثال

‏تبلیغات، عضو جدانشدنی بازاریابی و کسب و کار است. بدون تبلیغ کردن یک محصول، مشتریان شناختی از آن پیدا نکرده و وارد چرخه قیف بازاریابی نخواهند شد. درست است که در سال‌های اخیر، راه‌های غیر مستقیم تبلیغاتی در حوزه بازاریابی درونگرا مانند بازاریابی محتوایی معرفی شده‌اند، اما تبلیغات همچنان نقش اساسی خود را در بازاریابی نگه داشته است. یکی از محبوب‌ترین روش‌های تبلیغاتی در فضای دیجیتال، تبلیغات بنری است. کسب و کارها می‌توانند با طراحی یک بنر تبلیغاتی و قرار دادن آن در سایت‌های مناسب، مشتری مورد نظرشان را مورد هدف قرار دهند. سایت‌های تبلیغات کلیکی مانند کاپریلا با بسیاری از سایت‌های انتشاردهنده آگهی در موضوعات مختلف قرارداد داشته و کسب و کارها می‌توانند بعد از طراحی بنر تبلیغاتی خود، به راحتی و با هر بودجه‌ای توسط این سایت‌ها تبلیغات خود را شروع کنند. در این مقاله از آکادمی کاپریلا، با اصول طراحی بنر تبلیغاتی به صورت کامل آشنا خواهید شد تا بتوانید بنرهای پرسود و با بازدهی خوب، طراحی و در تبلیغات از آن‌ها استفاده کنید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ ساختار کلی بنر تبلیغاتی
‏ ○ ده اصل کمکی و مهم در طراحی بنر تبلیغاتی
‏ ○ سخن پایانی


🔸 ساختار کلی بنر تبلیغاتی

‏بنر تبلیغاتی، یک تصویر طراحی شده ثابت یا متحرک با هدف جلب توجه مشتریان بالقوه و وارد کردن آن‌ها به سایت مورد نظر با کلیک روی بنر بوده تا با این کار، هدف تبلیغاتی کسب و کار با موفقیت انجام شود. اگر به سایت‌های محتوایی و خبری رفته باشید، حتماً این بنرها را در اطراف صفحات آن‌ها دیده‌اید. بنرهای تبلیغاتی، بخش زیادی از فضای رسانه‌ها و تبلیغات نمایشی را گرفته‌اند و اگر یک بنر به شکل اصولی طراحی نشده باشد، در بین هزاران تبلیغ دیگر گم خواهد شد. این موضوع اهمیت توجه به طراحی را بیش از پیش مشخص می‌کند.

‏بنرها به دلیل تنوع و طراحی‌های مختلف به شکل‌های گوناگون وجود دارند، اما می‌توان به صورت کلی یک ساختار چهار قسمتی برای آن‌ها معرفی کرد که در ادامه به آن پرداخته می‌شود.

‏تیتر اولین چیزی است که بازدیدکننده بنر خواهد دید. به همین دلیل در تیتر یا پیام/شعار اصلی بنر، باید توجه مشتری جلب شده تا بقیه تبلیغ را ببیند. تیتر بنر باید شفاف، گیرا و قدرتمند باشد و تکلیف بازدید کننده سایت را با هدف بنر و کسب و کار مشخص کند. قوانین تبلیغ‌نویسی و کپی‌رایتینگ می‌تواند در نوشتن یک تیتر قوی کمک کند.


🔸 ده اصل کمکی و مهم در طراحی بنر تبلیغاتی

‏بعد از اینکه با ساختار اصلی طراحی یک بنر آشنا شده‌اید در این قسمت، مهم‌ترین اصولی که برای یک طراحی خوب و پربازده به آن نیاز دارید، معرفی خواهند شد.

‏اولین قدم برای طراحی بنر، دانستن سایز آن است. سایز بنر بسته به محلی که قرار است نشان داده شود، مشخص می‌گردد. به همین دلیل اگر از سایت‌های کلیکی استفاده می‌کنید، سایزهای مورد تأیید آن‌ها را مشاهده کرده و با توجه به افقی یا عمودی بودن محل قرارگیری، یک سایز مناسب را انتخاب کنید. به صورت کلی در محیط وب با توجه به اصول طراحی و سایز دستگاه‌ها، سایزهای استانداردی تعریف شده‌اند که چهار سایز معروف آن را در زیر می‌بینید.

‏– ۷۲۸ در ۹۰ پیکسل برای بنر افقی

‏– ۳۰۰ در ۶۰۰ پیکسل برای بنر عمودی

‏– ۳۰۰ در ۲۵۰ و ۳۳۶ در ۲۸۰ پیکسل برای بنرهای مستطیلی

‏– ۴۶۸ در ۶۰ بنر افقی باریک

‏بنر تبلیغاتی باید با یک هدف مشخص و برای یک دسته مشتری مشخص طراحی شود. پس قبل از هر گونه طراحی ابتدا مشتری مورد نظر خود را تعیین کنید و پرسونای آن را بسازید. این کار باعث می‌شود در حین طراحی گرافیکی و متنی بنر، اطلاعات مورد نیاز خود را داشته باشید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 اصول طراحی بنر تبلیغاتی – ده اصل مهم طراحی بنر ثابت و متحرک با مثال — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: تبلیغات آنلاین


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:



✳️ مدل آیدا (AIDA) چیست و چه مراحلی دارد؟ – کاربرد آیدا در بازاریابی و فروش

‏در کسب و کارهایی که از بازاریابی دیجیتالی استفاده می‌کنند، مدل آیدا (AIDA Model) نقش پررنگی دارد و می‌تواند در فروش بیشتر محصولات به مشتریان و افزایش نرخ تبدیل کاربر به مشتری کمک زیادی کند. معمولاً مدیران بازاریابی می‌دانند که چگونه و در چه زمانی، از این مدل استفاده کنند که هم تاثیرگذار باشد و هم به فروش محصول کمک کند. اما مدل آیدا چیست، از چه مراحلی تشکیل می‌شود و اگر در کسب و کار خود از مدل آیدا استفاده نکنید، چه اتفاقی رخ خواهد داد؟ در ادامه این مطلب از آکادمی کاپریلا با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری را درباره مدل AIDA به شما ارائه کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مدل آیدا (AIDA) چیست؟
‏ ○ آشنایی با مراحل مدل آیدا
‏ ○ اهمیت استفاده از مدل آیدا در کسب و کار چیست؟


🔸 مدل آیدا (AIDA) چیست؟

‏در ابتدا باید بدانید که AIDA مخفف ۴ کلمه زیر در قالب ۴ مرحله متوالی است:

‏– توجه یا آگاهی (Attention)

‏– علاقه (Interst)

‏– تمایل یا شوق (Desire)

‏– عمل (Action)

‏این مدل که یکی از محبوب‌ترین مدل‌های بازاریابی است، توسط الیاس سنت المو لوییس در سال ۱۹۸۹ میلادی ساخته شد و انقلابی را در زمینه بازاریابی به وجود آورد. مدل آیدا باعث پیشرفت کسب و کارهای بسیار زیادی شده و مدیران بازاریابی و کسب و کارها می‌توانند به کمک آن، به فروش بیشتر محصولات خود و بهبود استراتژی‌های بازاریابی خود کمک کنند. بسیاری از افراد این مدل را با نام قیف خرید نیز می‌شناسند که به تعبیری درست است، زیرا کاربر را مرحله به مرحله به سمت خرید نهایی هدایت می‌کند.


🔸 آشنایی با مراحل مدل آیدا

‏مدل آیدا مراحل و سطوحی دارد که با توجه به آن‌ها، می‌توان این مدل را برای هر کسب و کاری ترسیم نمود و از آن استفاده کرد. برای طراحی این مدل، باید این مراحل را به خوبی درک کنیم تا بتوانیم نتیجه مطلوب و بهینه مورد نظر خود را به دست آوریم. در ادامه می‌توانید با این مراحل آشنا شده و مثال‌های هر کدام را نیز مشاهده کنید.

‏توجه و آگاهی همیشه حرف اول را هر کسب و کار می‌زند (اولین مرحله از بازاریابی، آگاه کردن مشتری از محصول، برند و مزایای آن است). اگر شما بتوانید توجه افراد جامعه را به محصولات و خدمات خود جلب کنید و آن‌ها را نسبت به حضور خود در بازار آگاه کنید، در کسب درآمد و پیشرفت در مراحل رشد کسب و کار خود موفق خواهید شد. با توجه به این موضوع، می‌توان گفت که باید راهی را در استراتژی بازاریابی خود انتخاب کنید که باعث جلب توجه مخاطبین شود؛ اما این کار همیشه باید با اصول پایه و اساسی انجام شود که مهم‌ترین این اصول، هدف قرار دادن افرادی است که به محصول شما نیاز دارند و نحوه آگاهی از برند/محصول به شکلی سالم و موثر است.

‏نکته مهم در مرحله آگاهی، استفاده از روشی است که می‌تواند، توجه مصرف‌کننده را از بین برندهای دیگر، به برند شما جلب کند. در صورتی که بتوانید توجه بسیاری از مشتریان هدف خود را به دست آورید، آگاهی از برند، تعداد بازدیدکنندگان و سرنخ یا لیدهای بیشتری را به دست آورده‌اید که به گسترش و توسعه کسب و کار شما کمک خواهد کرد. نکته حائز اهمیتی که برای جلب توجه و ایجاد آگاهی در افراد وجود دارد، این است که خود آگاهی در دو نوع مثبت و منفی در افراد ایجاد می‌شود، بنابراین در نحوه ایجاد آگاهی و توجه دقت کنید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 مدل آیدا (AIDA) چیست و چه مراحلی دارد؟ – کاربرد آیدا در بازاریابی و فروش — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ گوگل سرچ کنسول چیست؟ – اهمیت، کاربرد و آموزش سرچ کنسول گوگل

‏برای افراد بسیاری سوال است که چرا باید از سرچ کنسول گوگل در سایت خود استفاده کنند و همیشه در جواب آن‌ها یک پاسخ ساده وجود دارد: امکانات و ابزارهایی که در این کنسول گوگل وجود دارد، نقش زیادی در بهبود استراتژی‌های سئو و بازاریابی محتوایی شما خواهد داشت. اگر شما صاحب یک وبسایت یا کسب و کار هستید و می‌خواهید سایت خود را برای گوگل بهینه‌سازی کنید، حتماً باید با ابزار گوگل سرچ کنسول آشنا شوید و از آن استفاده کنید. گوگل سرچ کنسول یک ابزار رایگان است که توسط گوگل ساخته شده و در اختیار عموم مردم قرار داده گرفته است. این ابزار به شما اجازه می‌دهد که سطح کیفی سایت خود را از لحاظ سئو و نتایج آن مشاهده کنید و فعالیت‌های لازم را برای بهبود فنی و محتوایی سایت انجام دهید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ سرچ کنسول گوگل چیست؟
‏ ○ تاریخچه گوگل سرچ کنسول
‏ ○ کاربرد گوگل سرچ کنسول چیست؟
‏ ○ نصب سرچ کنسول گوگل
‏ ○ مرور نهایی بر گوگل سرچ کنسول


🔸 سرچ کنسول گوگل چیست؟

‏همانطور که گفتیم گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) یک ابزار رایگان است که امکانات زیادی برای سئو و بهینه‌سازی سایت در آن قرار داده شده است. این سرویس بسیار کارآمد توسط گوگل ارائه می‌شود که کمک زیادی را به دیجیتال مارکترها و صاحبان کسب و کار آنلاین می‌کند. با استفاده از این ابزار، وبمسترها و صاحبان وبسایت‌ها می‌توانند عملکرد سایت خود را در گوگل زیر نظر داشته باشند، نتایج تغییراتی بر روی آن انجام دهند را مشاهده کرده و یا وبسایت خود را عیب‌یابی کنند. برای استفاده از کنسول سرچ گوگل شما تنها نیاز دارید یک جیمیل داشته باشید، دامنه سایت خود را به این ابزار معرفی کنید و به شیوه‌ای که در ادامه توضیح داده خواهد شد، مالکیت دامنه و سایت خود را تایید کنید.

‏به طور کلی این ابزار گوگل به شما کمک می‌کند که ترافیک سایت خود را از گوگل مشاهده و کنترل کرده و نیز، عملکرد کلمات کلیدی، اخطارهای گوگل و مشکلات نقشه سایت برای شما نمایش داده می‌شوند. معمولاً بعد از استفاده از گوگل سرچ کنسول، یک دید کلی از عملکرد سئویی سایت خود پیدا می‌کنید که اگر به اصلاح و استراتژی محتوایی یا اصلاحات فنی سایت نیاز داشتید، با استفاده از اطلاعات موجود در آن، قادر خواهید بود که این کار را ساده‌تر و سریع‌تر انجام دهید.

‏بر خلاف ابزار گوگل آنالیتیکس، کنسول گوگل فقط می‌تواند ترافیکی که از طریق جستجوهای گوگل به وجود می‌آید را اندازه‌گیری کند، بنابراین ترافیکی ورودی از طریق تبلیغات نمایشی مانند Google Ads ، ترافیک مستقیم سایت (Direct Traffic) و ترافیک کانال‌های ریفرال (ترافیک از سایر سایت‌ها) توسط این ابزار اندازه‌گیری نمی‌شود.


🔸 تاریخچه گوگل سرچ کنسول

‏کنسول سرچ کنسول تقریباً ۱۵ سال پیش توسط گوگل عرضه شد و اولین نام رسمی آن ابزار گوگل وب مستر (Webmaster ‌Tools) بود. از آن زمان، چندین بار نام این ابزار تغییر یافته و به نحوه کار آن نیز تغییر کرده است؛ اما در این سال‌ها هدف این پروژه موفق و کاربردی تغییر نکرده است. امروزه بعد از تغییرات بسیار زیاد آن، نام این سرویس، به گوگل سرچ کنسول یا کنسول جستجوی گوگل تغییر کرده است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 گوگل سرچ کنسول چیست؟ – اهمیت، کاربرد و آموزش سرچ کنسول گوگل — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: ابزارها


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ راهنمای کسب درآمد از رپورتاژ آگهی + معرفی نشریلا برای جذب رپرتاژ

‏عبارت «کسب درآمد اینترنتی» در سال‌های اخیر بسیار رونق گرفته و افراد زیادی به عنوان یک روش جدید و آسان درآمدزایی، آن را معرفی کرده‌اند. درست است که با گسترش اینترنت، روش‌های جدید کسب درآمد به وجود آمده، اما متأسفانه برخی سایت‌ها با وعده‌های کاذب، به نگرش عمومی نسبت به کسب درآمد اینترنتی از سایت آسیب زدند.. کسب درآمد اینترنتی شاید آسان نباشد، اما کاملاً امکان‌پذیر است اگر به روش اصولی و درست و با صبر و تلاش همراه شود. یکی از راه‌های کسب درآمد از طریق داشتن سایت اینترنتی، انتشار «رپورتاژ آگهی» کسب و کارهای دیگر است. منتشر کردن رپورتاژ در سایت خود، می‌تواند درآمدهای ثابت و بالایی را برای صاحب سایت ایجاد کند. در این مقاله با فرآیند ساخت و آماده کردن یک سایت مناسب برای دریافت تبلیغات رپرتاژ آگهی به صورت کامل آشنا خواهید شد، مزیت‌های آن را خواهید شناخت و در نهایت، با وبسایت «نشریلا» آشنا می‌شوید که شما را در این زمینه همراهی می‌کند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ رپورتاژ آگهی چیست؟
‏ ○ مزیت‌های کسب درآمد از طریق رپورتاژ
‏ ○ فرآیند کسب در آمد از طریق رپورتاژ آگهی
‏ ○ نکات مهم برای کسب درآمد بالا از طریق رپورتاژ آگهی
‏ ○ نکات مربوط به انتشار رپورتاژ
‏ ○ معرفی خدمات سایت نشریلا


🔸 رپورتاژ آگهی چیست؟

‏رپورتاژ آگهی، یک روش تبلیغات آنلاین کسب و کار‌ها بوده که به صورت مقاله تبلیغاتی در سایت‌های محتوایی که مشتری هدف کسب و کار از آن بازدید می‌کند منتشر می‌شود. سایت‌هایی که بازدید بالایی دارند می‌توانند برای منتشر کردن این محتوای تبلیغاتی از کسب و کارها و برندها، هزینه دریافت کنند و به کسب درآمد برسند. برای آشنایی کامل با رپورتاژ آگهی و موارد مربوط به آن به مقاله رپورتاژ آگهی چیست؟ مراجعه کنید.


🔸 مزیت‌های کسب درآمد از طریق رپورتاژ

‏شاید برایتان سؤال شود که در زمینه تولید محتوا و کسب درآمد از طریق گرفتن تبلیغات، چرا باید سراغ رپورتاژ آگهی رفته و روش‌های دیگری مانند ساخت صفحه و کانال در شبکه‌های اجتماعی و اینفلئونسر مارکتینگ و یا گرفتن تبلیغات کلیکی را امتحان نکرد. در این قسمت چند مزیت کسب درآمد از این روش گفته خواهد شد.

‏برای کسب درآمد از تبلیغات نمایشی (بنری) باید بسیاری از فضاهای سایت خودتان را به آن‌ها اختصاص دهید و در این صورت ممکن است بازدیدکننده سایت را با حجم زیاد بنرها اذیت کنید. اما رپورتاژ آگهی، تبلیغی هست که شبیه تبلیغ نیست و برای خواننده آن ارزش تولید می‌کند. با استفاده از این نوع تبلیغات، احتمال از دست دادن بازدیدکننده‌ها یا نارضایتی آنها کم می‌شود.

‏هنگام استفاده از تبلیغات کلیکی، میزان درآمد شما با تعداد کلیک گرفته شده محاسبه می‌شود که این تعداد به نوع تبلیغ و طراحی آن و محصولی که تبلیغ می‌شود ارتباط زیادی دارد؛ اما در رپورتاژ میزان درآمد شما، تنها به خود سایت و ویژگی‌های آن بستگی دارد. به همین دلیل با کار کردن روی سایت و بهینه کردن آن می‌توانید یک درآمد ثابت و رو به افزایش داشته باشید.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 راهنمای کسب درآمد از رپورتاژ آگهی + معرفی نشریلا برای جذب رپرتاژ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: سئو


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ منظور از الگوریتم اینستاگرام چیست؟ | راهنمای بروز شده الگوریتم اینستاگرام (سال ۲۰۲۱)

‏الگوریتم اینستاگرام دقیقا چطور کار می‌کند؟ خیلی از افراد را می‌بینیم که با اسم الگوریتم اینستاگرام کارهای عجیب و در عین حال ناآگاهانه‌شان را توجیه می‌کنند. البته برخی هم از نام الگوریتم اینستاگرام برای خودشان درآمدزایی می‌کنند. شما باید خوشحال باشید چون در این مطلب قرار است از صفر تا صد الگوریتم اینستاگرام را به‌صورت رایگان یاد بگیرید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ الگوریتم اینستاگرام در سال ۲۰۲۱
‏ ○ منظور از الگوریتم اینستاگرام چیست؟
‏ ○ الگوریتم اینستاگرام در سال ۲۰۲۱ برای نمایش پست‌ها چطور کار می‌کند؟
‏ ○ روند الگوریتم اینستاگرام برای نمایش استوری‌های اینستاگرام چگونه است؟
‏ ○ الگوریتم اینستاگرام بر روی صفحه اکسپلور چطور عمل می‌کند؟
‏ ○ الگوریتم اینستاگرام برای نمایش ویدئوهای IGTV و Reel چطور کار می‌کند؟
‏ ○ ۷ روش دیگر برای بهبود رتبه‌ی خود با کمک الگوریتم اینستاگرام که باید آن را جدی بگیرید.
‏ ○ سخن آخر


🔸 الگوریتم اینستاگرام در سال ۲۰۲۱

‏اگر مدت زمان خاصی را در اینستاگرام می‌گذرانید، حتما متوجه شده‌اید که الگوریتم اینستاگرام می‌تواند به روش‌های رمزآلودی رفتار کند. اما زمانی که بفهمید این الگوریتم باهوش دقیقا چطوری کار می‌کند، می‌توانید استراتژی محتوای خود را متناسب با آن تنظیم کنید. این دقیقاً همان چیزی است که در این مطلب در مورد آن صحبت می‌کنیم.


🔸 منظور از الگوریتم اینستاگرام چیست؟

‏الگوریتم اینستاگرام یکسری کدهای دستوری در برنامه‌نویسی پلتفرم اینستاگرام است که رفتار کاربر و عکس‌العمل او نسبت به محتوایی که می‌بیند را تشخیص می‌دهد و طبق دستوری که دارد، برخی از محتواها را از وی پنهان و برخی دیگر را در معرض نمایش او می‌گذارد.

‏رفتار کاربر را می‌توان از طریق مدت زمانی که برای تماشای یک پست می‌گذارد، لایک، کامنت، ذخیره و به‌اشتراک گذاری یک محتوا سنجید. البته افرادی که حساب تجاری اینستاگرام دارند به اینسایت اینستاگرام دسترسی دارند. اینسایت اینستاگرام ابزاری است که به شما در تشخیص نحوۀ رفتار و عملکرد کاربر کمک می‌کند. این ابزار دارای داده‌های کامل و جامعی از رفتار کاربر نسبت به محتوای شما است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 منظور از الگوریتم اینستاگرام چیست؟ | راهنمای بروز شده الگوریتم اینستاگرام (سال ۲۰۲۱) — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ وبینار (Webinar) چیست؟ | کاربرد و مزایای وبینار + راهکارها و ابزارها

‏بسیاری از ما حداقل یک‌بار در جلسات حضوری که یک مجری و چندین شرکت‌کننده داشتند، شرکت کردیم. وبینار نیز به همین صورت برگزار می‌شوند و تنها فرقشان با جلسات حضوری، این است که شما پشت کامپیوتر یا تلفن همراه نشسته‌اید و جلسه را به صورت آنلاین پیش می‌برید. شاید برایتان سوال باشد که وبینار چگونه کار می‌کند؟ مزایای برگزاری وبینار چیست و چرا کسب و کارها از آن استفاده می‌کنند؟ در ادامه این مطلب از آکادمی کاپریلا با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری را درباره وبینار (Webinar) در اختیارتان قرار دهیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ وبینار (Webinar) چیست؟
‏ ○ وبینار چگونه برگزار می‌شود؟
‏ ○ مزایای برگزاری وبینار برای کسب و کارها چیست؟
‏ ○ کاربردهای وبینار برای برندها چیست؟
‏ ○ آشنایی با ابزارهای برگزاری وبینار
‏ ○ ترفندها و نکات برگزاری وبینار
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 وبینار (Webinar) چیست؟

‏وبینار شباهت زیادی به کلمه و ماهیت سمینار دارد؛ وبینار از ترکیب دو کلمه «وب» و «سمینار» ساخته شده و در تعریفی خلاصه، همان سمینار است اما به صورت آنلاین برگزار می‌شود. ابزارهای زیادی برای برگزاری و ایجاد یک وبینار وجود دارد که در ادامه آن‌ها را معرفی خواهیم کرد. در وبینارها، افراد شرکت‌کننده می‌توانند نظرات و سوالات خود را به صورت متنی یا صوتی و حتی تصویری بیان کنند و مجری یا برگزارکننده وبینار نیز به آن‌ها پاسخ می‌دهد.

‏وبینارها هم به صورت ویدئویی قابل برگزاری هستند و هم به صورت صوتی برگزار می‌شوند؛ البته گاهی ترکیبی از این دو یعنی صوت مجری به همراه اسلاید و ویدیوهایی برای ارائه مطلب می‌باشند؛ بنابراین در هر شرایطی با داشتن یک سری از امکانات اولیه می‌توان یک وبینار را برگزار کرد. وبینار می‌تواند با موضوعات و در حوزه‌های مختلفی برگزار شود که از آن‌ها می‌توان به وبینارهای آموزشی در موضوعات مختلف، وبینارهای پرسش و پاسخ (رفع اشکال)، وبینار معرفی برند/محصول و … اشاره کرد.

‏یکی از ایرادات و شاید تنها ایرادی که وبینار دارد، کم شدن ارتباط فیزیکی با افراد دیگر است که در طولانی‌مدت، احتمالاً باعث کاهش ارتباطات اجتماعی و گوشه‌گیری افراد خواهد شد. همچنین امکان انجام کارهای عملی نیز در وبینارها به کمترین حد خود می‌رسد که این مورد نیز در طولانی‌مدت در خلاقیت افراد تأثیرگذار خواهد بود.


🔸 وبینار چگونه برگزار می‌شود؟

‏برگزاری وبینار نیازمند زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری است که البته در حال حاضر اهمیت پلتفرم و جنبه نرم‌افزاری آن بسیار بالاتر است؛ چون اکثر افراد جامعه به اینترنت مناسب و حداقل به یک گوشی همراه هوشمند دسترسی دارند.

‏به طور مثال اگر شما قصد برگزاری یک وبینار را داشته باشید، باید یکی از نرم‌افزار یا پلتفرم‌هایی را که قابلیت برگزاری وبینار با ظرفیت تعداد و شرایط مورد نظر شما را دارند، انتخاب کنید. سپس برای شروع وبینار، یک لینک به شما داده می‌شود که به سرور نرم‌افزار و روم یا اتاق وبینار شما متصل خواهد بود. شما می‌توانید با اشتراک‌گذاری آن لینک، افراد دیگر را به وبینار خود دعوت کرده و با آن‌ها عکس، ویدئو، فایل متنی و یا صوتی به اشتراک بگذارید. برگزاری وبینار هیچ محدودیتی ندارد و شما می‌توانید هر چند ساعت که خواستید، وبینار را فعال و باز بگذارید، با اعضای شرکت‌کننده به طور مستقیم صحبت کنید و به سوالات آنها پاسخ دهید. از سوی دیگر، اعضای شرکت‌کننده در وبینار هم می‌توانند به طور صوتی یا متنی با شما وارد صحبت و تعامل شوند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 وبینار (Webinar) چیست؟ | کاربرد و مزایای وبینار + راهکارها و ابزارها — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: محتوا


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

Forwarded from FaraDars_Course

✳️ آموزش «آشنایی با Digital Marketing بازاریابی دیجیتال» در فرادرس

🔖 بازاریابی دیجیتال با پیشرفت تکنولوژی و گسترش استفاده از رسانه های ارتباط جمعی شکل گرفته و تأثیر بسزایی در فروش و موفقیت شرکت‌ها داشته است. از جمله روش های بازاریابی: رایانه، موبایل، شبکه‌های اجتماعی، وب سایت، ایمیل، و … می باشد.

🔗آموزش بازاریابی دیجیتال [کلیک کنید]

📙 از مزایای بازاریابی دیجیتال می توان به این مورد اشاره کرد که با پیشرفت روز افزون تکنولوژی، روز به روز به تعداد کاربران دنیای تکنولوژی اضافه شده و همیشه مشتری جدیدی برای معرفی و تبلیغ محصول وجود دارد. همچنین، همیشه روش ها و فناوری های جدیدتری ارائه می شوند که از طریق آن ها می توان به بازاریابی و معرفی محصولات پرداخت. در این آموزش با اصول بازاریابی دیجیتال آشنا شده و روش های مختلف آن را فرا خواهیم گرفت.👇

🔗آموزش بازاریابی دیجیتال [کلیک کنید]


👈 تمامی آموزش‌های دیجیتال مارکتینگ [کلیک کنید]


@FaraDars - فرادرس
📌 منتشر شد:

✳️ بازاریابی خدمات (Service marketing) چیست؟ + چالش‌های سرویس مارکتینگ

‏در سال‌هایی که اولین بار بازاریابی در کسب و کارها وارد شد، فعالیت‌های بازاریابی تنها مرتبط با محصولات فیزیکی بود. در آن زمانها، ارائه خدمات به شکل حال حاضر نبود و رقابتی در دنیای آن وجود نداشت. اما با گذشت زمان، رقابتی که در فروش کالا بود به خدمات هم رسید و به این شکل بازاریابی خدمات یا سرویس مارکتینگ به وجود آمد. این روزها کسب و کارهایی که بر پایه فروش خدمات درست شده‌اند سهم‌های بزرگی در بازار دارند و اهمیت بازاریابی برای آن‌ها بیشتر از همیشه خودش را نشان داده است. در این مقاله از آکادمی کاپریلا، با بازاریابی خدمات به صورت کامل آشنا شده و چالش‌های موجود در آن را خواهید شناخت.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تعریف خدمات و کسب و کار خدماتی
‏ ○ بازاریابی خدمات و آمیخته بازاریابی مدل ۷P
‏ ○ عناصر مهم بازاریابی خدمات (Service Marketing)
‏ ○ چالش‌های بازاریابی خدمات


🔸 تعریف خدمات و کسب و کار خدماتی

‏محصول در بازاریابی با تولید ارزش تعریف شده و شامل کالا و خدمات می‌شود. با این تعریف، به تولید ارزش و سودآوری بدون فروش کالای فیزیکی و قابل لمس، خدمات می‌گویند و کسب و کارهایی که محصولشان از نوع خدمات بوده را کسب و کار خدماتی می‌نامند. در این حالت مشتری کسب و کار در ازای گرفتن یک خدمت خاص در زمان و شرایط خاص، هزینه پرداخت خواهد کرد. گروه‌های مختلفی از کسب و کارهای خدماتی وجود دارد که در زیر چند گروه از آن‌ها به همراه نمونه‌های قدیمی و به روز آورده شده است.

‏– خدمات تخصصی: انواع تعمیرات وسایل، سرویس‌دهی و اپلیکیشن‌های واسطه تخصصی مانند آچاره

‏– خدمات حمل و نقل: مترو، اتوبوس و اسنپ

‏– خدمات مالی: بانک‌ها و اپلیکیشن‌های بانکی

‏– خدمات گردشگری: تورها، آژانس‌های مسافرتی و اپلیکیشن‌های اجاره خانه و ویلا

‏– خدمات تفریحی: سینما، شهر بازی و اپلیکیشن‌های بازی

‏– خدمات درمانی: بیمارستان‌ها، درمانگاه و اپلیکیشن‌های نوبت‌دهی

‏– خدمات آموزشی: مدارس و آموزشگاه‌ها و سایت‌های آموزش آنلاین

‏– سایر خدمات: مشاوره‌های حقوقی، مالی و …، خدمات زیبایی (آرایشگاه‌ها) و …


🔸 بازاریابی خدمات و آمیخته بازاریابی مدل ۷P

‏آمیخته بازاریابی ۴P که ترکیبی از ۴ گزاره بازاریابی یعنی محصول، قیمت، تبلیغ و مکان عرضه است، یکی از قدیمی‌ترین مدل‌سازی‌های بازاریابی بوده و مربوط به زمانی است که خدمات به عنوان یک کسب و کار شناخته نمی‌شد. با گذشت زمان و ورود خدمات، این مدل به مدل پیشرفته خود یعنی ۷P تغییر کرد. سه مورد اضافه شده که بیشتر برای خدمات کاربردی بودند در زیر آورده شده است.

‏به قسمتی از کسب و کار که توسط مشتری قابل دیدن باشد، شواهد فیزیکی می‌گویند. ساختمان اصلی کسب و کار، لباس فرم، سایت و صفحه‌های شبکه اجتماعی، همه جزئی از این قسمت هستند. به این دلیل که محصول قابل عرضه به مشتری در خدمات قابل دیدن نیست (مثلاً مشاوره روانشناسی که قابل درک و دیدن نیست) و مشتری برای اعتماد کردن احتیاج به دیدن دارد، شواهد فیزیکی اهمیت زیادی پیدا خواهند کرد. در بازاریابی خدمات باید به هر قسمتی از برند که در معرض دید مشتری است توجه ویژه شود.

‏هر شخصی که برای انجام کسب و کار با مشتری در ارتباط است، شامل فروش، پشتیبانی و ارسال همه جزئی از این قسمت هستند. در کسب و کار خدماتی به دلیل ماهیت آن، ارتباط افراد با مشتری اهمیت بیشتری پیدا می‌کند و بازاریاب‌ها باید برای ساخت یک تجربه خوب برای مشتری روی همه این افراد و برخوردشان کنترل داشته باشند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بازاریابی خدمات (Service marketing) چیست؟ + چالش‌های سرویس مارکتینگ — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: استراتژی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

📌 منتشر شد:

✳️ مشکل حذف شدن ویدئو در اینستاگرام + راه‌حل‌های آن!

‏یکی از چالش‌هایی که همۀ صفحه‌های اینستاگرامی و افرادی که در آن فعالیت دارند با آن روبرو می‌شوند، مشکل پاک شدن ویدئوی اینستاگرام بلافاصله بعد از انتشار است. اینستاگرام علت پاک شدن ویدئوهای دارای آهنگ بلافاصله بعد از انتشار را نقض قوانین کپی رایت می‌داند. این مهم مشکلی برای تمامی تولیدکنندگان محتوا در اینستاگرام ایجاد کرده است.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ دستورالعمل‌های جامعه اینستاگرام را جدی بگیرید!
‏ ○ اگر کسی از دستورالعمل‌های جامعه اینستاگرام پیروی نکند چه اتفاقی می‌افتد؟
‏ ○ راه حل های پیشنهادی حذف پست اینستاگرام بلافاصله بعد از انتشار
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 دستورالعمل‌های جامعه اینستاگرام را جدی بگیرید!

‏اینستاگرام دستورالعمل‌هایی جهت پیروی از آن تبیین کرده که به انگلیسی، Community Guidelines نام دارد. در این دستورالعمل‌ها هرچیزی که در نهایت ممکن است منجر به حذف پست اینستاگرامی شما شود را خاطر نشان کرده است. در ادامه دستورالعمل های جامعه اینستاگرام را با هم مرور خواهیم کرد.

‏اینستاگرام در نظر دارد تا محیط پلتفرمش را جایی سالم و جذاب برای افراد مختلف نگه دارد. دستورالعمل‌های جامعه اینستاگرام هم به این خاطر به وجود آمدند تا این اهداف را زنده نگه دارند. این دستورالعمل‌ها شامل مواردی هستند که اینستاگرام اجازۀ انجام آن‌ها را در برخی موارد نمی‌دهد و در برخی موارد دیگر هم این اجازه صادر می‌شود. قوانین استفاده از اینستاگرام هم شامل توافق‌های قانونی‌ای است که اینستاگرام با کاربرانش و همچنین کاربران این پلتفرم با اینستاگرام متعهد می‌شوند. یکی از این تعهدها، پیروی از دستورالعمل‌های جامعه اینستاگرام است.

‏موارد زیر می‌تواند دلیل حذف شدن پست اینستاگرامی شما بلافاصله بعد از انتشار باشد.


🔸 اگر کسی از دستورالعمل‌های جامعه اینستاگرام پیروی نکند چه اتفاقی می‌افتد؟

‏اینستاگرام به‌صورت واضحی این دستورالعمل‌ها را مشخص کرده و اگر کسی از آن پیروی نکند، پست‌ها را حذف یا بلاک می‌کند. اگر مورد به نظر حاد برسد، حساب کاربری اینستاگرام به طور کامل پاک می‌کند و بسته می‌شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 مشکل حذف شدن ویدئو در اینستاگرام + راه‌حل‌های آن! — کلیک کنید (+)

📚 طبقه‌بندی موضوعی: شبکه های اجتماعی


📖 آکادمی کاپریلا
مطالب و آموزش‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ

@Kaprila — آکادمی کاپریلا

2024/09/24 11:14:51
Back to Top
HTML Embed Code: