Telegram Web Link
اطلاعیه جبهه ملی ایران

هموطنان عزیز! اعضاء و هواداران ارجمند جبهه ملی ایران!
بدینوسیله به اطلاع می‌رساند که بیانیه‌ها و انتشارات جبهه ملی ایران توسط روابط عمومی این سازمان منتشر می‌گردد. همچنین مواضع و نظرات ما توسط سخنگوی هیأت رهبری آقای دکتر محسن فرشاد و مقامات مسئول شورای مرکزی ابراز می‌شود. بنابراین بیانیه‌ها و مصاحبه‌هایی که در روزهای اخیر توسط چند تن از انشعاب‌کنندگان از این سازمان، با امضای جبهه ملی سامانه ششم در برخی از رسانه‌ها دیده شده ارتباطی با تشکیلات جبهه ملی ایران ندارد.

شورای مرکزی جبهه ملی ایران
تهران – بیست و دوم دی‌ماه 1397
@Jebhemelli
بازگشت همه به سوی اوست

با تأسف وتأثر فراوان درگذشت خانم دکتر لقا اردلان عضو شورای مرکزی جبهه ملی ایران و همسر زنده‌نام علی اردلان عضو پیشین هیأت رهبری جبهه ملی ایران را به اطلاع می‌رسانیم و ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم اردلان به آگاهی می‌رسانیم که مجلس ترحیم آن روانشاد در روز سه شنبه 25 دیماه 97 از ساعت 3 تا 5 بعدازظهر در سالن اجتماعات ساختمان گارنی واقع در خیابان خدامی پلاک 74 برگزار خواهد شد.

شورای مرکزی جبهه ملی ایران
تهران – بیست وسوم دی‌ماه 1397
@Jebhemelli
جبهه ملی ایران pinned «اطلاعیه جبهه ملی ایران هموطنان عزیز! اعضاء و هواداران ارجمند جبهه ملی ایران! بدینوسیله به اطلاع می‌رساند که بیانیه‌ها و انتشارات جبهه ملی ایران توسط روابط عمومی این سازمان منتشر می‌گردد. همچنین مواضع و نظرات ما توسط سخنگوی هیأت رهبری آقای دکتر محسن فرشاد…»
مصاحبه راديو عصر جديد با آقای دكتر حسين موسويان، رئيس شورای مرکزی جبهه ملی ايران (97/10/21)
موضوع: نگاهی به اوضاع سیاسی و اقتصادی جامعه ایران
@Jebhemelli
https://soundcloud.com/user-973472079/mosaviyan-97-10-21asrjadid
مصاحبه راديو عصر جديد با آقای دكتر حسين موسويان، رئيس شورای مرکزی جبهه ملی ايران (۹۷/۱۱/۰۵)
موضوع: چهلمين سالگرد انقلاب ايران و نگاهی به انقلاب ۶ بهمن محمدرضاشاه پهلوی
@Jebhemelli
https://soundcloud.com/user-973472079/mosaviyan-97-11-05asrjadid
بیانیه بهمن 1360.pdf
714.3 KB
بیانیه تحلیلی - انتقادی
جبهه ملّی ایران
به‌مناسبت سومین سالگرد انقلاب بهمن ۱۳۵۷ خورشیدی
اعتراض نسبت به #بازتولید_استبداد و رویدادهای زیان‌بار و #خونین_۱۳۶۰
(بهمن ۱۳۶۰)
جبهه ملّی ایران پیام می‌دهد:
«گویی فاجعه شدید و سهمگین است، با این‌همه ملّت پیروز خواهد شد.»
@NFIfans
Payam JMI 195.pdf
248.5 KB
نشریه پیام جبهه ملی ایران / شماره ۱۹۵ / ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ / @Jebhemelli
تروریسم و هر نوع حرکت تروریستی را محکوم می‌کنیم

در روز ۲۴ بهمن‌ماه ۹۷ طی یک حادثه تروریستی انتحاری، حدود ۴۰ نفر از نیروهای نظامی مرزبانی کشورمان در استان سیستان و بلوچستان به شهادت رسیدند. بر ما معلوم نیست که چه افراد یا سازمان‌ها یا دولت‌هایی در پشت این واقعه جنایت‌بار و غیرانسانی قرار داشته‌اند. اما یک واقعیت روشن است و آن این‌که هر شخص یا نهاد یا دولتی که به این حرکت سبعانه و ددمنشانه اقدام نموده، تا چه حد فاحشی با انسانیت و شرف و وجدان انسانی فاصله داشته است. اما در مورد وقوع این رویداد تلخ و نفرت‌انگیز، دو نوع قصور از سوی کارگزاران حکومتی به چشم می‌خورد. قصور اول، ضعف اطلاعاتی و حراستی این کارگزاران که نمی‌توانند حتی از نیروهای نظامی خود مراقبت و حفاظت لازم را به عمل آورند. گویا این دستگاه‌های اطلاعاتی رنگارنگ فقط برای سرکوب بانوان، دانشجویان، معلمان و کارگران آموزش دیده‌اند و کارآیی دیگری ندارند. قصور دوم آن‌که حکومت با عدم توجه به اوضاع معیشتی مردم در این استان عقب نگاهداشته شده و سایر مناطق محروم، و عدم مقابله با بیکاری و فقر، بستر لازم برای جذب نیرو توسط دستجات خشونت‌گرا و تشبثات آنان در ایجاد ناامنی در کشور را فراهم می‌کند. اگر هیأت حاکمه جمهوری اسلامی از غارت شدن منابع مالی کشور توسط مفسدان اقتصادی واقعاً جلوگیری می‌کرد و اگر از به هدر دادن توان مالی کشور در خارج از مرزها خود داری می‌نمود و امکانات اقتصادی کشور، صرف ایجاد کار و توسعه در مناطق محروم می‌شد، زمینه لازم برای شکل گرفتن این گروه‌های تروریستی فراهم نمی‌گشت.
جبهه ملی ایران شهادت این مرزبانان ایثارگر که در حرکت تروریستی اخیر به شهادت رسیدند را به ملت ایران و هموطنان عزیز مقیم سیستان و بلوچستان و به ویژه به خانواده‌هایی که عزیزان خود را در این حادثه دردناک از دست داده‌اند، تسلیت می‌گوید. و هرگونه تروریسم و اقدام تروریستی را محکوم می‌نماید.

شورای مرکزی جبهه ملی ایران
تهران – ۲۸ بهمن‌ماه ۱۳۹۷

@Jebhemelli
سرمقاله پیام جبهه ملی ایران
شماره ۱۹۵

چــهـل ســــال

چهل سال از انقلاب ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ گذشت. بلاتردید، بدون در نظرگرفتن پیش‌زمینه‌های تاریخی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی و اشتباهات فاحش رژیم سابق نمی‌توان این انقلاب را توجیه وتحلیل کرد. از لحاظ تاریخی انقلاب ملت ایران علیه رژیمی صورت گرفت که ۲۵ سال پیش از آن با کودتای سامان یافته توسط قدرت‌های استعماری و سازمان‌های اطلاعاتی بیگانه در ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و با براندازی دولت ملی و خدوم دکتر مصدق بر سرکار آمده بود و به مدت ۲۵ سال با زیرپا نهادن قانون اساسی و نادیده گرفتن حقوق و آزادی‌های ملت و با سیاست سرکوب همه نیروهای سیاسی و اجتماعی، بر اریکه قدرت تکیه زده و آزادی و استقلال و عدالت اجتماعی و کرامت انسانی ملّت ایران را به سخره گرفته بود.
رژیم پیشین به مدت ۲۵ سال همه طرز تفکرها را در جامعه ایران قلع و قمع کرد و فقط با اسلام‌گرایان و روحانیون با مماشات و تحمل رفتار نمود، حتی در مواردی با تشویق و تقویت ایدئولوژیک به یاری و همسویی با آن‌ها پرداخت که مصادیق قابل ذکر آن بسیارند.
از لحاظ سیاسی در آن زمان دوران جنگ سرد بین دو بلوک شرق و غرب و دو ابر قدرت جهانی بر قرار بود و تز قدرت‌های غربی مبنی بر ایجاد «کمربند سبز» در اطراف حوزه نفوذ اتحاد جماهیر شوروی، تشکیل حکومتی اسلامی را به عنوان دیوار مقاومتی در برابر نفوذ کمونیسم ضروری نشان میداد. از لحاظ اقتصادی از یک سو از آغاز دهه پنجاه، با پیدا شدن در آمدهای هنگفت نفتی و توزیع ناعادلانه آن، شکاف طبقاتی عظیم و ناگهانی را در ایران به وجود آورد. از سوی دیگر اصلاحات ارضی ناقص و ناکارآمد شاه کشاورزی ایران را مضمحل و روستاهای کشور را خالی از سکنه و انبوه کشاورزان بیکار را به سمت شهرهای بزرگ سرازیر نمود که در حاشیه شهرهای بزرگ و کوچک در حلبی آبادها متمرکز و لشگرهایی انبوه برای حضور در انقلاب را تشکیل دادند.
به لحاظ فرهنگی اکثریت جامعه سنتی ایران ظرفیت و آمادگی پذیرش ناگهانی و بسیار سریع فرهنگ غربی و پیاده کردن نوگرایی و لیبرالیسم، برگزاری مراسمی چون جشن هنر شیراز و نظایر آن را نداشت و نتوانست پارادوکس گرایشات و تظاهرات مذهبی رژیم را از یک طرف و تحرکات و تمایلات مدرنیستی آن را از طرف دیگر هضم نماید و دچار یک سرگیجه، برآشفتگی و سردرگمی فرهنگی گردید. به هر روی با این پیش‌زمینه‌ها احزاب و گروه‌های سیاسی که سال‌ها مورد سرکوب قرار گرفته بودند و جوامع مدنی از قبیل بانوان، دانشجویان، دانشگاهیان، فرهنگیان، حقوقدانان، وکلای دادگستری، پزشکان، کارمندان دولت، کارگران، بازاریان، اصناف و به طور کلی اکثریت قاطعی از ملّت ایران پای در صحنه انقلاب نهادند و خواهان تغییر و برکناری رژیم سلطنتی و برقراری آزادی و استقلال و عدالت اجتماعی و نظام جمهوری شدند.
شعار مشترک همه ملّت ایران اولاً «مرگ بر شاه» یعنی عبور از سلطنت و ثانیاً استقلال، آزادی و جمهوری بود و اگر هم به دنبال جمهوری، پسوند اسلامی را به گفته روحانیون میکروفون به دست درداخل صفوف انقلاب تکرار می‌کردند، به هیچ‌وجه منظورشان اختلاط دین با حکومت به شکلی که بعداً پیاده شد نبود. بلکه واژه اسلامی را تنها به عنوان واژه‌ای حاکی از عدالت، معنویت و پاکیزگی جمهوریت تصور می‌کردند و نه فراتر از آن. اما پس از پیروزی انقلاب طبقه روحانیون برخلاف گفته‌ها و وعده‌های قبلی که همه آن‌ها ثبت و ضبط شده و در دسترس همگان می‌باشد، به شکلی تدریجی و گام به گام، اهرم‌های قدرت را در اختیار خود گرفتند و شعار «همه با هم» را به شعار «همه با من» تبدیل نمودند و تمام گروه‌های سیاسی و جوامع مدنی یک به یک و به‌تدریج، هرکدام را با یک اَنگ و یک نوع ترفند از صحنه بیرون راندند و وعده آزادی و تشکیل مجلس مؤسسان را به طاق نسیان کوبیدند. در نهایت مجلس خبرگان و قانون اساسی دلخواه خود را جا انداختند و حکومتی را آغاز کردند که اکنون چهل سال از عمر آن سپری شده است.
هیئت حاکمه جمهوری اسلامی با خطاهای بزرگ و سوء سیاست‌ها در زمینه‌های داخلی و خارجی و سوء مدیریت در کلیه شئون اداره جامعه، کشور را دچار مصائب و تنگناهای گوناگون نموده است.
...
ادامه در پیوند زیر:

@Jebhemelli
https://www.facebook.com/138410042877514/posts/2305449286173568?sfns=mo
مصاحبه رادیو عصر جدید با دکتر حسین موسویان رئیس شورای مرکزی جبهه ملی ایران (۹۷/۱۲/۳)
موضوع: چهلمين سالگرد انقلاب ايران و نگاهی به كودتا بر ضد انقلاب مشروطيت
@Jebhemelli
https://soundcloud.com/user-420680223/mosaviyan-97-12-03asrjadid
شب رونمایی از کتاب " کارنامه مصدق "

به مناسبت انتشار کتاب “کارنامه مصدق” تالیف ارسلان پوریا از سوی انتشارات ققنوس منتش شدا است ، چهارصد و چهل و چهارمین نشست از شبهای بخارا به نقد وبررسی این کتاب اختصاص یافته است. این مراسم در ساعت پنج بعد از ظهر یکشنبه دوازدهم اسفند ۱۳۹۷ در خانه گفتمان شهر (وارطان) با سخنرانی: دکتر ناصر تکمیل همایون. دکتر داریوش رحمانیان. محمد ترکمان. دکتر زهره حسین زادگان و علی دهباشی برگزار می‌شود .
این چاپ کارنامه مصدق متن کامل کتاب است .پیش ازین فاقد فصل چهارم بود که به همت بهمن پوریا در اختیار ققنوس قرار گرفت. کتاب کارنامه مصدق یکی از منابع مهم و دست اول درباره دوران نخست وزیری دکتر محمد مصدق به شمار می‌اید. چاپ نهایی و کامل کتاب در ۷۳۶ صفحه به همراه فهارس تاریخی از سوی انتشارات ققنوس منتشر شده است.
خانه گفتمان شهر (وارطان). میدان فلسطین. طالقانی غربی. ضلع جنوبی. پلاک ۵۱۴
@Bukharamag
@Jebhemelli
بیانیه جبهه ملّی ایران به‌مناسبت سالگرد جاودانگی دکتر محمد مصدق

چهارده اسفند نمادی از جاودانگی آزادی و فرجام استبداد

دکتر محمد مصدق پس از تحمل سیزده سال زندان و تبعید ناشی از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ توسط سه ابرقدرت جهانی و مزدوران داخلی آن‌ها سرانجام در چهاردهم اسفند ۱۳۴۵ خورشیدی، چشم از جهان فروبست. هیچ‌گاه تاریخ آزادی‌خواهی و استقلال‌طلبی چونین مرگی را نه تنها باور نخواهد کرد که آن را نشانه پایان استبداد و پایداری آزادی، استقلال و حاکمیت ملّی خواهد دانست. زیرا که مصدق نمرد، بلکه هماره زنده و جاوید خواهد ماند.
که گفت که آن زنده‌ی جاوید بمرد/ که گفت که آفتاب امید بمرد/ آن دشمن خورشید درآمد بر بام / دو دیده ببست و گفت خورشید بمرد.
چهارده اسفند هر سال، سالگرد جاودانگی دکتر محمد مصدق رهبر و بنیانگذار جبهه ملّی ایران، نماد و الگوی ماناییِ استقلال، آزادی و حاکمیت ملّی و میرایی استبداد است. دکتر مصدق در این روز دَرنَگُذشت، بلکه برای همیشه پابرجا و جاودان ماند. زیرا هر آن‌که در راه استقلال و آزادی میهن پایدار بماند، حتی آن هنگام که رهسپار ابدیت شود، سرافراز و سربلند بر بلندای تاریخ بشریت خواهد درخشید. کسی که در آخرین لحظات عمر پاکش، وقتی پیشنهاد سفر به اروپا برای درمان را شنید، برآشفت. زیرا که او به توان‌مندی ملّی باور داشت؛ حاضر بود، با کمترین امکانات پزشکی آن زمان، مرگ عزت‌مدارانه را برگزیند: «نفرین خدا بر من و هر کسی که در این زمان بخواهد مخارج زندگی چندین خانواده این مملکت فقیر را صرف درمان در اروپا یا صرف آوردن دکتر از خارج برای معالجه من کند. وانگهی من با دیگران چه فرقی دارم. مگر همه مردم که بیمار می‌شوند، برای درمان به اروپا می‌روند! در نهایت او ماندن، درد و رنج کشیدن در کنار رنج ملّت خود را شایسته‌تر‌ می‌دانست. «من این‌جا ریشه در خاکم / من این‌جا تا نفس باقیست می‌مانم/ امید روشنائی گرچه در این تیره‌گی‌ها نیست / من این‌جا باز در این دشت خشک تشنه می‌رانم / من این‌جا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی / گل بر می‌افشانم/ من این‌جا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید / سرود فتح می‌خوانم / و می‌دانم "ای آزادی" تو روزی بازخواهی‌گشت»
دکتر مصدق همواره آماده جان‌سپاری در راه میهن و اعتلای میهن بود. بیش از سیزده سال پایانی عمرش را در زندان، تبعید و حصر گذارند. همواره در مجلس شورای ملّی بانگ بر می‌داشت که می‌خواهد در کنار شهدای راه آزادی و استقلال میهن به‌خاک سپرده شود: «دفاع از وطن واجب عینی نیست، واجب کفایی است. اگر یک نفر حاضر شد که دفاع از وطن بکند از گردن دیگران ساقط می‌شود. من می‌خواهم در راه وطن شربت شهادت را بچشم. من می‌خواهم در راه وطن بمیرم. من می‌خواهم در قبرستان شهدای آزادی دفن بشوم، من تا آخر عمر برای دفاع از وطن حاضر می‌باشم.»
دکتر مصدق پس از قیام ملّی و غرور آفرین سی‌تیر ۱۳۳۱ خورشیدی، بارها با بغضی عمیق و حتی در آخرین وصیت‌نامه خود گفت: «من را کنار شهدای قیام سی‌تیر دفن کنید.» (آذر ۱۳۴۴ خورشیدی). شوربختانه پادشاه حتی نسبت به پیکر آن رادمرد ملّی نیز کین و حسد خود را نشان داد و برخلاف ابتدایی‌ترین حقوق انسانی، نه‌تنها مانع از بدرقه پیکر به ابن‌بابویه شد، بلکه دستور داد تنها به‌وسیله نزدیکانش در همان محل تبعید دفن شود!
پادشاه نشان داد که حتی بر «قبور» هم سلطنت می‌کند! کینه‌ورزی پادشاه به دکتر مصدق حتی در آخرین نوشته‌‌های زندگانیش نیز دیده می‌شود.
تخریب دکتر محمد مصدق در نظام استبدادی گذشته و حال، امر مستمری بوده و هست. زیرا تا استبداد باقی است؛ تخریب نماد ملّی آزادی‌خواهی، استقلال‌طلبی و عدالت‌جویی همواره وجود دارد. این روش استبدادی خود به خوبی روشن‌گر، بیان‌گر و نقشه راه برای ملّت شریف ایران است. نشان‌دهنده این است که بدیل واقعی همانا راه و مکتب دکتر مصدق است.
...
ادامه در پیوند زیر:
https://www.facebook.com/jebhemelli/posts/2327907787261051?__tn__=K-R
@Jebhemelli
سخنان دکتر حسین موسویان رئیس شورای مرکزی جبهه ملی ایران در سالگرد درگذشت دکتر محمد مصدق و پس از ممانعت نیروهای انتظامی و امنیتی از حضور هوادارن دکتر مصدق در آرامگاه وی در احمد آباد
@Jebhemelli
https://www.facebook.com/138410042877514/posts/2328754993842997?sfns=mo
2024/10/01 22:36:30
Back to Top
HTML Embed Code: