Telegram Web Link
آن تاريخ به مدت ١٠ سال و تا چند ماه قبل از وفات ايشان در چنين روزی، زندانی و عمدتا در انفرادی بود و خود و دوستانش مورد جفا و اذيت و آزار فراوان واقع شدند.
او چنان از سياست ازرده و از جفای هم كسوتان مسندنشينِ خود ازرده و رنجور بود كه در سالها و ماه‌های پاياني عمر خويش، بويژه در مدت كوتاهي قبل از وفاتش كه براي مداوا بيرون از زندان بود، مكررا و مرتبا دوستان و ياران و اعضای مكتب قرآن را به پرهيز از دخالت در امور سياسي و ضرورت تزكيه‌ی نفس و خودسازي توصيه نموده است.
بررسي كارنامهی اين شخصيت تاثيرگذار، فارغ از سوگيري و دواليزم رايج در روايت هاي عمومي حاكم بر فضاي تاريخ معاصر ما، براي بازخواني وقايع تاريخ انقلاب در كوردستان يك ضرورت جدي است.
واضح است كه شادروان مفتي زاده به مثابه‌ی يک رهبر روحاني و مخالف رژيم استبدادي شاه و سپس به مثابه‌ی رهبر يكي از جريان‌هاي مذهبي و سياسي در كوردستان و مدعي حل مسئله كوردستان، که درآغاز متحد رهبران تهران بود، در مقاطع مختلف موضع گيريهاي گوناگون و متفاوتي داشته و مانند هر انسان ديگري از خطا و اشتباه مصون نبوده و اعتماد به وعده‌هاي فاتحان جديد، هزينه‌هاي جدي و غير قابل انكاري بر خود و رقبايش تحميل نمود و توصيه‌ی مؤكد ايشان براي پرهيز دوستانش از مشاركت در سياست حاصل تلخكامي از تجربه‌ی فعاليت‌هاي سياسي خود او و همين نتايجي است كه براي خود و همراهان و مردمش در پي داشت. افزون بر اين، داوریِ مخالفان ومنتقدان وي بويژه گرفتاران در چنبره‌ی ايدئولوژي چپ در كردستان در باب نقش و كارنامه‌اش، اگر چه خالي از برخي حقايق نيستند، اما عمدتا آميخته با پيشداوري و سوگيري و مشحون از قضاوت‌هاي شتاب زده هستند، و براي شاهدانِ منصفِ اين رويدادها و اهل تحقيقِ آگاه بر حوادث نيم قرنِ اخير در كوردستان، هم عدم انطباق اينگونه روايت‌ها بر حقیقت، و هم تضاد روايت‌هاي  بعدیِ قدرتِ مسلط كه او را به بند كشيده بودند، درباره شخصيت و كارنامه‌ی اين شخصيت تاثيرگذار با واقعيت‌هاي زندگي و انديشه هاي جوهري و رهيافت‌هاي ديني و سياسیش، بسبار واضح و غير قابل انكار است.
می‌توان و البته طبيعي است كه مسیر و سلوك سياسي و كارنامه‌ی اين شخصيت را به شكل جدي مورد ارزيابيِ نقادانه قرار داد و با اين شيوه‌ی سياست ورزي مخالف بود. اما نه می‌توان نقش اين خاندان بزرگ در خدمت به فرهنگ كردها را انكار نمود و نه منصانه است كه مقاومت اسطوره‌ای و بی‌نظير اين عالم و مبارز بزرگ در مقابل فشارها و شكنجه و تسليم نشدن به خواستِ اصحاب قدرت را ناديده گرفت و به احترامش كلاه از سر برنداشت. ايشان اسطوره‌ی مقاومت و پايداري در سياهچال‌ها و زندانهايی است كه خيلي از مدعيان را وادار به تسليم نمود.
از آنجا كه نوشتن مفصل و داوریِ دقيق و علمي در باب كارنامه و انديشه‌ی آخرين مفتی به دليل نقش وی، می‌تواند بسياري از زواياي تاريخ معاصر كوردستان را روشنی بخشد؛ پرداختن به اين مهم امري ضروری است  و می‌تواند موضوع چندين رساله‌ی علمي و دانشگاهي و يا تحقيق مستقل باشد. امری كه در پرتو تحولات نوين پرداختن به آن، بيش از گذشته ضروری می‌نمايد.
روانش شاد و يادش گرامی باد.

✍️ دکتر فریدون نوری. ۲۰ بهمن ۱۴۰۱

/مکتب قرآن کردستان
♦️♦️♦️
@brayati
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شهروندان معترض در زاهدان، جمعه 21 بهمن، با شعار «نه سلطنت، نه رهبری، دموکراسی برابری»، در خیابان‌های این شهر تظاهرات کردند.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بر اساس گزارش‌های رسیده به «العربیه فارسی»، گروهی از مردم خاش به خیابان آمده و با حمل نوشته‌هایی مانند «آزادی بیان جرم نیست» و «جمعه خونین خاش - زاهدان» خواستار آزادی زندانیان سیاسی در ایران شدند.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
حامیان مولوی محمدحسین گرگیج در شهرستان گالیکش گلستان، جمعه 21 بهمن، در اعتراض به ممنوع المنبر شدن این روحانی اهل سنت، مقابل منزل او تحصن کردند.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥معترضان در سیستان و بلوچستان بار دیگر به خیابان‌ها آمدند: «نه به استبداد، نه به مرکزگرایی»


آخرین اخبار و گزارش‌ها از رویدادهای ایران در روز پنج‌شنبه ۲۱ بهمن (۱۰ فوریه) را می‌توانید در این صفحه دنبال کنید: https://bit.ly/3HX9FCG

@euronewspe
🔴حمایت جامعه معلمان کوردستان از ماموستایان آئینی، و محکومیت بازداشت ماموستا لقمان امینی و ابراهیم کریمی

   همه دین‌باوران، معتقدند که رسالت ادیان الهی اینست که بشر را به سعادت دنیوی و اُخروی برساند و باز معتقدند که دو مانع جدی و اساسی در راه تحقق این سعادت وجود دارد: ۱- عامل درونی (هوای نفس) ۲- عامل بیرونی (معضلات اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و ...)
     اگر از ناتراشیدگی‌ها و منویات درونی افراد بگذریم اساسی‌ترین مانع بهروزی بشر در طول تاریخ هزاران ساله، فجایع و جنایتهایی است که یا مستقیما توسط حاکمان و جباران تاریخ انجام پذیرفته و یا آنها در ایجاد، گسترش و ماندگاری آن در میان مردم نقش اساسی داشته و دارند. از زمانی که زندگی بشر از حالت طبیعی خود - که از نشانه‌های بارز آن برابری اجتماعی و مشارکت همگان در تصمیمات و اداره امور بوده - خارج شده و سرنوشت ملت‌ها به دست حاکمان و صاحبان زر و زور افتاده است، آنها سیاست‌ها و خط‌مشی‌های زندگی جوامع را ترسیم نموده‌اند. لذا، اینکه جامعه‌ای در مسیر عدالت و سعادت گام برداشته و یا برعکس به سوی اضمحلال و فلاکت رفته باشد تا حدود زیادی به رویکرد و رفتار حاکمان و رهبران آن جامعه بستگی دارد و آنها در ایجاد تمام مصائب بشر از رنج، فقر، بی‌عدالتی و بی‌اعتمادی گرفته تا شکنجه، قتل و نسل‌کشی مقصرند و مسئول.
     در برابر ستم‌های طبقه فرادست همواره نیروهایی وجود داشته که تلاش کرده‌اند یا آنها را به تمکین در برابر اراده خلق وادارند یا اندکی از ستمگری و سفاکی آنها بکاهند. دو نمونه بارز این نیروها یکی "مبارزات طبقات فرودست و ستم‌دیده" بوده و دیگری "نهاد دین".
     اصولا هر دینی در عصر و زمانی ظهور کرده‌ که دنائت و ستم جامعه را فراگرفته و زندگی بر مردم دشوار گشته است. لذا همه ادیان در ابتدا ماهیت مردمی داشته و اساسا برای نجات خلق از دست شیاطین و ستم‌پیشه‌گان آمده‌اند اما متاسفانه بعد از مدتی توسط همان‌ها مصادره شده و به ابزاری برای تحمیق، تحقیر و سرکوب خلق تبدیل شده اند. برای درک واضح‌تر از نحوه مصادره دین، به بررسی دو مولفه دینی یعنی "مفاهیم دینی" و "رهبران دینی" در جامعه کنونی ایران می‌پردازیم.
    ۱- مفاهیم دینی: حکومت به صورت گزینشی و منفعت‌طلبانه مدام در خصوص مفاهیمی چون: قناعت، صبر، اجر اخروی، تسلیمیت، قضا و قدر، قسمت، اطاعت، پیروی از اولوالامر و... تبلیغ و فرهنگ‌سازی می‌کند اما در کنار مفاهیمی چون: سعادت دنیوی، اراده، حق‌طلبی، مبارزه، حق تعیین سرنوشت، حق مردم بر حاکم، مسولیت حاکم در برابر مردم، اعتراض و... یا به آسانی می‌گذرد یا در موارد خاص و برای مقاصد خود به آن می‌پردازد.
   ۲- رهبران دینی: حکومت در طول چهار دهه اخیر نشان داده که سنجه‌ی او برای تفکیک عالِم دیندار و صادق از عالم بی‌دین و ریاکار، نه دینداری، اخلاص و نزدیکی به خدا و مردم بلکه میزان همراهی و فرمان‌پذیری او از هیئت حاکمه است. لذا رهبران دینی همسو و مطیع را می‌ستاید و منتقدان و دگراندیشان را حذف و تکفیر. بسیاری از رهبران دینی اهل سنت و شخصیت‌هایی چون آیت‌الله منتظری عالم برجسته شیعی، صرفا به این خاطر مورد غضب حاکمیت قرار گرفتند که با ایده و منافع آن زاویه داشتند، نه به خاطر بی‌دینی و بی‌تقوایی.

   با آغاز و گسترش #انقلاب_ژینا، عده‌ای از ماموستایان آئینی در این آزمون تاریخی در کنار حاکمیت قرار گرفتند و ضمن شرکت در نمایش‌های آن، به توجیه و حمایت از سرکوب‌ها پرداختند اما بخش عظیمی از ماموستایان، رسالت دینی، اخلاقی و انسانی خود را درک کرده و با موضع‌گیریهای شجاعانه، دادن بیانیه‌های جمعی و حضور در اعتراضات، در کنار مردم و در طرف حقِ تاریخ ایستادند. از جمله شخصیتهای محبوب و تاثیرگذار این جریان #ماموستا_لقمان_امینی و #ماموستا_ابراهیم_کریمی بودند که دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی وجود آنها را تاب نیاورده و با زندانی نمودن این عزیزان، آرزوی خفه‌کردن صدای حق‌طلبان را در سر می‌پرورانند، غافل از اینکه با حبس هر مبارزی هزاران مبارز دیگر زاده می‌شود.

   ما #معلمان_کوردستان ضمن حمایت از اعتراضات مدنی و حق‌طلبانه مردم ستم‌دیده ایران، جانفشانی‌ها و مبارزات ماموستایان آئینی کوردستان، جوانان دلیر و همه فرزندان راستین ملت را می‌ستاییم و همراهی خود را با آنها اعلام می‌کنیم. همچنین خواهان آزادی سریع و بی‌قید و شرط ماموستا لقمان امینی و ماموستا ابراهیم کریمی و همه زندانیان معترض هستیم. به حاکمیت هم هشدار می‌دهیم که دیگر فشنگ، شکنجه و زندان کارساز نیست. مردم ایران ۴۴ سال با صبوری، قناعت، تحمل فرق و فقر، شرکت در انتخابات، تحریم انتخابات و... به شما فرصت دادند ولی شما صبر و نجابت مردم را هم به سُخره گرفتید اما اکنون دیگر هیچ سد و سرکوبی نمی‌تواند مانع راه مبارکی را که در پیش گرفته‌اند باشد.

جامعه معلمان کوردستان - ۱۴۰۱/۱۱/۱۸

♦️♦️♦️
@brayati
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مولوی محمدحسین گرگیج، روحانی اهل سنت، روز جمعه ۲۱ بهمن در جمع حامیانش در گالیکش استان گلستان گفت: «هیچ وقت عزت، حیثیت، دین و آیین خود را نمی‌فروشیم.»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔥بخشی از سخنرانی ماموستا ابراهیم کریمی ننله در مسجد جامع ارشاد سنندج مورخ۱۴۰۱/۱۰/۲ : یک قدم از مواضع این چند ماه خود عقب نخواهیم رفت و پشیمان نخواهیم شد و آنچه بعداً خلاف مواضع اکنون بیان کنم، در زیر شکنجه بودم ولی عقب نشینی نمیکنم

🆔@javanmardi77
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔥قدردانی مولوی گرگیج از حمایت آزادیخواهان بلوچ و ترکمن

مولوی محمدحسین گرگیج که طی هفته‌های اخیر توسط حکومت فاسد آخوندی "ممنوع المنبر" شده است، امروز طی سخنرانی خود از حمایت آزادیخواهان بلوچ و ترکمن قدردانی کرد و گفت: خواسته‌هایتان را شنیدم و می‌دانم که حیثیت و دین خود را نمی‌فروشید.

آزادیخواهان اهل سنت بلوچ و ترکمن، امروز جمعه بنابر فراخوان از پیش انتشار یافته، علیرغم بارش برف و برودت هوا در حمایت از مولوی محمدحسین گرگیج تجمع برگزار کرده و او را تا محل برگزاری نماز جمعه همراهی کردند.

🆔@javanmardi77
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#کلیپ

🔰 مولانا عبدالحمید در مراسم نماز جمعه اهل‌سنت زاهدان:
🔹 چه سیاستی پشت پرده تبعیض علیه اهل‌سنت بوده است؟

🗓 21 بهمن 1401

🆔 www.tg-me.com/molanaabdolhamid
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴 بخشی از سخنرانی ماموستا ابراهیم کریمی ننله در مسجد جامع ارشاد سنندج مورخ۱۴۰۱/۱۰/۲

👈یک قدم از مواضع این چند ماه خود عقب نخواهیم رفت و پشیمان نخواهیم شد و آنچه بعداً خلاف مواضع اکنون بیان کنم، در زیر شکنجه بوده و اختلال در ذهنم ایجاد شده است!

🌐 Twitter | Instagram | Youtube | Web | Telegram
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴 درخواست علمای کردستان برای آزادی ماموستایان دربند

👈خطیب:
🎙ماموستا میرزای هورامی(حفظەالله)
🎙ماموستا صابر خدامرادی(حفظەالله)
🎙ماموستاعبدالجبارلطفی(حفظەالله)

مو
ضوع:
درخواست اکید برای آزادی ماموستایان مخصوصا حاج ماموستا لقمان امینی و ماموستاابراهیم کریمی
دفاع از ماموستایان دربند
محکوم کردن بازداشت ماموستایان

▫️خطبه جمعه
مورخ۱۴۰۱/۱۱/
۲۱


👈مسجد جامع چهاریارنبیﷺ سنندج

🌐 Twitter | Instagram | Youtube | Web | Telegram
بیانیه‌ی استاد کاک حسن امینی در مورد وعدە آزادی عمومیِ بازداشت شدگانِ جریاناتِ اخیر

بسم الله الرحمن الرحیم

هموطنان رنجدیده و محنت کشیده و نیارامیده‌‌ی ایران! به ویژه اقلّیّت‌های ملّی و قومیِ کورد و بلوچ و عرب و ترکمن! و نیز اقلیّت‌های مذهبی و دینیِ اهل سنّت و دیگر ادیان! درود خدا بر همه‌ی شما باد، سالهاست همگی گرفتارِ نابسامانی‌ها و تبعیضات اقتصادی، فرهنگی و اعتقادی هستیم که برای رفع این مشکلات و دستیابی به حقوقِ انسانی و عقیدتی خود رنج‌ها و گرفتاری‌های طاقت فرسا و غیرمتعارف متحمّل شده‌ایم. موج جدیدِ این گرفتاری‌ها در چهار، پنج ماه اخیر به وقوع پیوست. از زمانی که به خاطر اعتراض به آن نابرابری‌ها و ستم‌های کمرشکن و مطالبات دینی ملی و انسانیِ مصرّح و پذیرفته شده در قانون کشورِ خود، و در مقررات دینی و قوانین حقوق بشری و بین المللی، راهیِ کفِ خیابان‌ها گردیده و با صدای رسا خواستار این حقوق ضایع شده و، رفعِ نابرابری‌ها و ستم‌ها شدیم. قلم بدستان و سخنرانان مردمی و دلسوز از جمله رهبران دینیِ اهل سنت و ائمه جمعه و جماعات آنان، این قیامِ دینی و قانونی را پشتیبانی و همراهی کردند، متأسفانه حاکمیت بجای توجّه به آن مطالباتِ اکثریّتی و، درک و پذیرش این حقیقت: که حکومت از آنِ مردم و خدمتگزار و کارگزار مردم است نه از آنِ خدا که خود را ارباب و ولیّ نعمت آنان بشمارند، در این مدّت نسبتاً طولانی حرفی را نشنید و طبعاً صدایی برنیاورد، جز تهدید و توهین نسبت به ولی نعمت‌هایش و کشتن و بازداشت گسترده‌ی جوانانِ دختر و پسرو زیر شکنجه‌های و حشیانه قراردادن بسیاری از آنان، در این میان پزشکان متعهد، دانشگاهیان آشنا بە دانش روز، ورزشکاران، خبرنگاران وظیفه شناس، و رهبران و ماموستایانِ دینیِ اهل سنّت هم بی‌نصیب نشدند!
در استان کرمانشاه ماموستا سیدسیف الله حسینی، در استان کردستان ماموستا لقمان امینی، ماموستا ابراهیم کریمی، در استان آذربایجان غربی، در شهر پیرانشهر ماموستا سیدسلیمان احمدی، ماموستا سیدجمال الدین واژی، ماموستا شریف محمدپور، ماموستا یونس نوخواه، در شهر مهاباد ماموستا رحمت الله نصوحی، در شهر بوکان ماموستا محمدخضر نژاد و ماموستا حسن فتحی، در سنندج و جوانرود طلبه‌های جوان ملاصاحب احمدی و ملا طارق حسینی و در شهر زاهدان جناب مولوی عبدالمجید مرادزهی جزء این روحانیون می‌باشند.
بعد از گذشت 5 ماه، در این روزها نسبت به بازداشت شدگانِ این جریانات وعدەی آزادی عمومی اعلام گردید. این اقدام اگر به درستی و صمیمانه - نه شعاری و فریبکارانه- اجرا و عملی شود، می‌تواند مقدمه‌ای باشد در جهت پاسخ به مطالباتِ مردم، اما وقتی این نتیجه بدست می‌آید که اوّلاً کلیّه‌ی بازداشت شدگان را در برگیرد، دوم، آزادی بدون قید و شرط باشد.
شنیده شده که به هنگام آزادیِ افرادی از آنان خواسته‌اند تعهّد بسپارند و از کسانی هم تعهد گرفته‌اند که بعد از آزادی در راهپیمایی‌ها و تجمّعات مردمی شرکت نکنند،  در حالی که این شرط در وعدەی آزادی عمومی برای کسانی که مشمول آن هستند وجود ندارد، از سوی دیگر اگر بازداشت شدگان حاضر به سپردن ِتعهّد می‌شدند از همان روزهای نخستِ بازداشت آزاد می‌گردیدند. در پایان، اینجانب اعلام می‌دارم که ما مردم ایران، به شیوه‌ی «راستی آزمایی» منتظر نتیجه‌ی تحقق درست این وعده هستیم، که این آزمایش ممکن بلکه آسان می‌باشد، چون اهل هر شهر و استانی به شمار بازداشتیان خود آگاه هستند و در صورت آزاد نشدن ِآنان می‌توانند اطلاع رسانی کنند. به امید آزادی کلّیه‌ی بازداشت شدگان اخیر ودیگر زندانیان سراسر کشور.

حسن امینی
حاکم شرع مردمی کوردستان
1401/11/21

🆔https://www.tg-me.com/KakHasanAmini
جبهه اهل سنت ایران
Photo
خبرگزاری فارس متعلق به سپاه تروریستی پاسداران، حمایت مولانا عبدالحمید اسماعیل‌زهی از بیانیه میرحسین موسوی که از سال ۱۳۸۹ در حصر خانگی است را بهانه قرار داد تا بار دیگر به یکی از عالی‌ترین مقام‌های مذهبی اهل‌سنت در ایران حمله کند.
این خبرگزاری نظامی که همواره در پرونده‌سازی برای شخصیت‌های منتقد جمهوری اسلامی نقش بازوی رسانه‌ای نهادهای امنیتی را بازی می‌کند، امام جمعه اهل‌سنت در زاهدان را به «تلاش برای برهم زدن امنیت عمومی» در این شهر متهم کرد و نوشت مواضع او با بیانیه میرحسین موسوی شباهت‌های زیادی دارد. این خبرگزاری با بازنشر بخش‌هایی از سخنان مولانا عبدالحمید که خواستار برگزاری رفراندوم و تغییر قانون اساسی شده بود، آن‌را مصداق «تاختن به قوانین قضایی جمهوری اسلامی» دانست و در پایان نوشت: «باید دید نهاد‌های امنیتی که دهم بهمن ماه عبدالمجید، مشاور امام جمعه مسجد مکی را بازداشت کردند در خصوص این همراهی عبدالحمید و میرحسین موسوی چه تصمیمی خواهند گرفت.»
نهادهای امنیتی بیش از ۱۲ سال است که میرحسین موسوی را در خانه‌اش حصر کرده‌اند. او به تازگی در بیانیه‌ای موضع پیشن خود درباره بازگشت به قانون اساسی جمهوری اسلامی را ناشدنی دانست و خواستار برگزاری رفراندوم و تشکیل مجلس مؤسسان برای گذار از جمهوری اسلامی شد.
مولوی عبدالمجید مرادزهی، مشاور و از نزدیکان مولانا عبدالحمید اسماعیل‌زهی نیز از دهم بهمن امسال به دست نیروهای امنیتی بازداشت شده است.

@sunninews_net
همایش‌های اجباری ۲۲ بهمن نشان ضعف بود نه قدرت.

راهپیمایی‌های نمایشی رژیم در ۲۲ بهمن، فرار از واقعیت و پاک کردن صورت مسئله، گریز از شکست‌های ایدئولوژیکی، سیاسی، حقوقی و اقتصادی در طول زمامداری جمهوری ولایت فقیه بود و راه به جای نبرد و نخواهد برد.

به جای مجبور کردن دانش آموزان و کارمندان دولتی برای برپایی چنین همایش‌های،  شایسته است که عقلایی جمهوری ولایت فقیه به آقای میرحسین موسوی بپیوندند و آرام و کم هزینه راه را برای گذر از یک سیستم تمامیت خواه شکست خورده به سوی یک سیستم انسان محور عدالت گستر ضد فاشیسم که حقوق مردمان جغرافیایی ایران را در ابعاد مختلف تضمین کند باز نمایند، و برای این مهم به صدای مردم ستمدیده ایران گوش فرا داده و با رهبران دلسوز داخل و خارج همکاری لازم را به عمل آورده تا شاید بتوان پایه‌های سیستمی را بنیان گذاشت که نه تنها از تظاهرات و اعتراضات مردم نترسد بلکه با تمام قوا از این حق و دیگر حقوق مردم دفاع نماید و قانون مداری و اجرایی کامل عدالت همه جانبه از مشخصه‌های اولیه و ابتدایی آن باشد...

فردین باسامی سخنگوی جبهه اهل سنت ایران

@JabheSunnat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
كوردستان، پیرانشهر

🔸استقبال مردم از ماموستا شریف محمودپور و ماموستا سید سلیمان احمدی پس از آزادی از بازداشت


@JabheSunnat
‏• تحمیل بیش از یک دهه حصر خانگی بر آقایان موسوی و کروبی⁩ و خانم رهنورد⁩، از نمونه‌های بی‌عدالتی است.

آقای موسوی با بیانیه اخیر خود نشان داد که واقعیت‌های جامعه را درک کرده است.

وقت آن است که سایر سیاستمداران و علما به نجات کشور⁩ بیندیشند و واقعیت‌ها را ببینند.

✍️ مولوی عبدالحمید
امام‌جمعه اهل سنت زاهدان
توییتر
@kaleme
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
منتقدان را زندانی نکنید...‌

مولانا عبدالحمید





مسجد جامع چهاریارنبیﷺ سنندج
🆔 https://www.tg-me.com/m_4yarnabi 🕌
2024/09/25 11:26:00
Back to Top
HTML Embed Code: