Telegram Web Link
@indianstudies

هند به لغو روادید کارگران خارجی توسط ترامپ اعتراض کرد

ترامپ در هفته جاری ورود برخی از کارگران خارجی به آمریکا را ممنوع کرد، اما شرکت‌های تجاری هند و همچنین آمریکایی ها به شدت با آن مخالف هستند.

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در هفته جاری ورود برخی از کارگران خارجی به آمریکا را تا پایان سال ۲۰۲۰ ممنوع کرد، اقدامی که بنابر اعلام کاخ سفید به اقتصاد کشور که با شیوع ویروس کرونا آسیب دیده است کمک می‌کند، اما شرکت‌های تجاری هند و همچنین آمریکا به شدت با آن مخالف هستند. ترامپ در بیانیه‌ای اعلام کرد که ورود کارگران خارجی با روادید "اچ-۱ بی" و مدیران و کارکنان تخصصی شرکت‌ها با روادید "ال" را به طور موقت ممنوع می‌کند.

از آنجا که هندی‌ها و شرکت‌های فناوری اطلاعات هند بزرگ‌ترین گروه خارجی هستند که از این نوع روادید استفاده می‌کنند، قوانین جدید بر آن‌ها بشترین تاثیر را گذاشته است.
@indianstudies
خانم هایی که در هند با درخت ازدواج می کنند!
دلیل این افراد این است که عقیده دارند خانم هایی که در ماه مارس متولد شده اند، نمی توانند زندگی خوب و خوشی داشته باشند که به این افراد منگلیک می گویند و فقط می توانند ازدواج های خاص داشته باشند.

منگلیک ها قادر خواهند بود که تاثیر بد ماه تولد را با این ازدواج های عجیب از بین ببرند، اگرچه این شرایط برای این خانم ها سخت است، اما آنها برای اینکه از زندگی با یک انسان و شوهر معمولی ترس دارند، حاضرند که این کار را انجام دهند و به همین دلیل تصمیم می گیرند که برای جلوگیری از بدبختی با درخت ازدواج کنند تا نفرین ماه مارس از روی آنها برداشته شود و بعد از مراسم، درخت ها بریده می شوند و خانم های هندی از آن پس می توانند با مردان هم ازدواج کنند.
@indianstudies

روحانی خطاب به سفیر جدید پاکستان بر تداوم تأمین امنیت مرزهای دو کشور تاکید کرد

رییس جمهوری با تاکید بر ضرورت بازگشایی مرزها و گسترش مبادلات تجاری و کالایی ایران و پاکستان، بر عملیاتی شدن توافقات دو کشور تاکید کرد.

آقای روحانی هنگام دریافت استوارنامه “رحیم حیات قریشی” سفیر جدید پاکستان در ایران، بر توسعه و تعمیق مناسبات دو جانبه و روابط با پاکستان در همه زمینه ها تاکید کرد و گفت: امیدوارم همکاری دو کشور در تأمین امنیت مرزهای مشترک تداوم و گسترش یابد. حسن روحانی با اشاره به محدودیت‌های ایجاد شده در مبادلات مرزی ایران و پاکستان بر اثر شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: با گذشت چند ماه از شیوع این بیماری و با بازگشایی بخشی از مرزها با رعایت پروتکلهای بهداشتی، امیدوارم مرزهای دو کشور به روال پیش از کرونا بازگشایی شده و با گسترش فعالیت‌های بازارچه‌های مرزی، مبادلات تجاری شهروندان دو کشور فعال‌تر شود.

وی با اشاره به دیدارها و تماس های خود با رئیس جمهور و نخست وزیر پاکستان بر ضرورت اجرایی و عملیاتی شدن توافقات دو کشور تاکید کرد و گفت: اجرایی شدن توافقات می‌تواند توسعه بیش از پیش روابط اقتصادی و تجاری تهران – اسلام آباد را به همراه داشته باشد.

سفیر جدید پاکستان در تهران نیز ضمن تقدیم استوارنامه خود به رییس جمهور از ایران به عنوان کشور بسیار مهم و تاثیرگذار منطقه یاد کرد و گفت: روابط با ایران برای پاکستان از اهمیت بالایی برخوردار است و همه مقام‌های پاکستان بر توسعه این روابط تاکید دارند.

“رحیم حیات قریشی” افزود: پاکستان با حمایت خود از ایران در مجامع بین المللی ادامه خواهد داد و ما امنیت ایران را امنیت خود می‌دانیم.
سفیر جدید پاکستان در تهران توسعه روابط تجاری و اقتصادی با ایران را از جمله اولویت‌های خود عنوان کرد و افزود: وضعیت مرزهای تجاری دو کشور به زودی به شرایط پیش از کرونا بازخواهد گشت.
آوا دیپلماتیک
@indianstudies

امروز ۹ تیر برابر با ۲۹ ژوئن درچنین روزی در سال ۷۲۵ قمری امیرخسرو دهلوی، از عرفا و شعرای نامدار پارسی ‌گوی هند وفات یافت.

از اشعار اوست؛

جان بِفِشانم زشوق، در رہِ بادِ صبا

گر برساند به ما، صبحدمى بوىِ دوست
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies نگرانی افغانستان از تنش‌های اخیر میان هند و چین وزارت امور خارجه افغانستان اعلام کرد که دولت افغانستان نگران عواقب تنش‌های اخیر میان هند و چین است و آن را به نفع صلح و ثبات منطقه و جهان نمی‌داند. این وزارت گفته‌است که افغانستان با درنظرداشت…
@indianstudies

استمرار التهاب؛ درخواست هند برای تحویل جنگنده های فرانسوی و رزمایش مشترک با ژاپن

تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد به‌رغم آنکه هند و چین بعد از درگیری مرگبار اخیر از کاهش تنش‌ها خبر داده‌اند، دو کشور به ساخت و ساز نظامی در منطقه مرزی مورد مناقشه اقدام کرده‌اند.

هند که قرارداد خرید ۳۶ فروند جنگنده رافال را با فرانسه امضا کرده است خواستار تحویل فوری تعدادی از این جنگنده‌ها شد. پس از گسترش مناقشات مرزی بین هند و چین و اعزام هزاران نظامی دو طرف به مرزهای مشترک، برخی مسئولین هند از رایزنی پنهان دهلی نو برای تحویل گرفتن فوری جنگنده های رافال فرانسوی خبر دادند.

از سوی دیگر ژاپن و هند در حالی رزمایش دریایی در اقیانوس هند برگزار کردند که برخی منابع از تشکیل یک جبهه متشکل از آمریکا، هند و برخی کشورهای دیگر برای مواجهه با چین خبر می دهند.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies اختلاف های دیپلماتيك هند و پاکستان به اخراج ديپلمات ها رسيد دو دیپلمات پاکستانی از سوی وزارت امور خارجه هند به اتهام جاسوسی عنصر نامطلوب خوانده شده و دستور اخراج آنان از این کشور نیز صادر شده است. منابع آگاه در سفارت پاکستان در هند می‌گویند…
@indianstudies

هند و پاکستان روند اخراج ۵۰ درصد از دیپلمات‌های یکدیگر را آغاز کردند

به دنبال افزایش تنش بین دهلی نو و اسلام آباد دو طرف تصمیم به اخراج ۵۰ درصد از دیپلمات‌های دیگری گرفته و روند کار را نیز آغاز کردند.

این اقدام یک هفته پس از آن صورت گرفت که هند از دولت پاکستان خواست تا تعداد کارمندان در کمیسیون عالی خود در دهلی‌نو را به نصف کاهش دهد و اعلام کرد که همین کار را در اسلام‌آباد انجام می‌دهد.

این تحولات پس از آن رخ می‌دهد که کارمندان کمیسیون عالی هند توسط مقام‌های پاکستان بازداشت و تنها پس از اعتراض دولت هند آزاد شدند. ماه گذشته میلادی نیز، هند دو مقام کمیسیون عالی پاکستان را بابت جاسوسی در دهلی‌نو اخراج کرده بود.
@indianstudies

ملودرام بالیوودی بازار نفت

👤 برای اولین بار یک آسیایی به باشگاه ۱۰ ثروتمند جهان پیوست. «موکش آمبانی» اهل هندوستان که پایه ثروتش را از پدرش به ارث برده، مالک یک شرکت بزرگ نفتی در این کشور است و توانسته ثروتش را به 64.5 میلیارد دلار برساند و به این ترتیب به نهمین میلیاردر بزرگ دنیا تبدیل شود.

👤 هرچند در روزهای اخیر چندصد میلیون دلار از دارایی هایش آب رفته و این موضوع به از دست رفتن این جایگاه منجر شده و او اکنون در رده دهم قرار گرفته است.

👤 ثروتمندترین مرد هند و آسیا پس از مرگ پدر، بر سر تقسیم میراث با برادرش به مشکل برمی‌خورد اما نهایتا با وساطت مادر تصمیم می‌گیرند موکش کنترل بخش‌های پالایشی، پتروشیمی، نفت و گاز و منسوجات را به عهده گیرد و برادر کوچک‌تر، آنیل مالکیت دارایی‌های مربوط به بخش‌های مخابرات، مدیریت دارایی، سرگرمی و تولید برق را از آن خود کند.

اما راه دو برادر طی سال‌های گذشته کاملا متفاوت بوده چراکه آنیل که بسیار با مشکلات مالی درگیر بود اندکی بیش از یک میلیارد دارایی دارد که حدود ۳ درصد ثروت برادرش به حساب می‌آید.
روزنامه دنیای اقتصاد
@indianstudies

مرزهای تجاری با پاکستان بازگشایی شد

سخنگوی گمرک گفت صادرات و واردات از سه مرز تجاری در سیستان و بلوچستان با پاکستان به طور کامل بازگشایی شدند اما بخش مسافری هنوز با محدودیت‌هایی روبه رو است.
ایرنا
@indianstudies

روند صلح؛ کنفرانس منطقه‌ای به میزبانی افغانستان امروز برگزار می‌شود

وزارت خارجه این‌ کشور خبر داده که قرار است ۲۰ کشور منطقه و جهان امروز در نشستی به منظور تقویت اجماع منطقه‌ای برای صلح، به میزبانی افغانستان شرکت کنند . قرار است نمایندگان آمریکا، روسیه، چین، پاکستان، هند، ایران، عربستان سعودی، قطر و دیگر کشورهای منطقه در این نشست اشتراک کنند.

این نشست از سوی محمد حنیف اتمر، سرپرست وزارت امور خارجه، میزبانی خواهد شد.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies استمرار التهاب؛ درخواست هند برای تحویل جنگنده های فرانسوی و رزمایش مشترک با ژاپن تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد به‌رغم آنکه هند و چین بعد از درگیری مرگبار اخیر از کاهش تنش‌ها خبر داده‌اند، دو کشور به ساخت و ساز نظامی در منطقه مرزی مورد مناقشه…
@indianstudies

تحولات مرزی چین و هند

«هوان جینگ» رئیس یک موسسه مطالعات بین المللی و منطقه‌ای در پکن گفت مرزهای هند و چین توسط انگلیسی‌ها طراحی شده و به محلی برای مناقشه تبدیل شده‌اند.

وی ادامه داد «روشن است که چین خواستار روابطی با ثبات با هند است. استحکامات مرزی چین در مرز دو کشور سال‌ها است که پابرجا هستند و این چیز جدیدی نیست. این هند است که چهل یا پنجاه استحکام مرزی ساخته است. این هندی‌ها بودند که از مرز عبور کردند و تمام جهان این را می‌داند. هند داستان خود را روایت می‌کند اما لزوماً حقیقت ندارد».

اما از طرف دیگر خبر آمد ارتش چین نیروها، ادوات جنگی و خودروهای زرهی خود را به میزان یک تا دو کیلومتر از مناطق مرزی مورد مناقشه با هند موسوم به «لداخ» عقب کشاند. البته اعلام شده بود که به دلیل وقوع سیل در منطقه امکان جابجایی نیروها وجود دارد.
@indianstudies

SriLanka's tourism sector maintains discussions with the European Union Office in Colombo regarding effective uses for a Euro 3.5 million government to government grant to support crisis recovery .
@indianstudies

جسد محافظ ویژه‌ی غنی در بامیان پیدا شد

جسد عزیزاحمد عالم‌یار، از محافظان ویژه رییس جمهور غنی، از یک رودخانه در ولسوالی شبیر ولایت بامیان یافت شده است.

لطیف عظیمی، سخنگوی والی بامیان گفت که پلیس بخش مبارزه با جرایم جنایی روز گذشته جسد آقای عالم‌یار را از رودخانه‌ای در منطقه پای‌موری ولسوالی شیبر بامیان پیدا کرده است.
تسنیم
@indianstudies

ایالات متحده آمریکا گفته است كه تلاش خواهد كرد تا تأثیر قوانین جدید ویزا را كه دانشجویان بین المللی را تحت تاثیر قرار می دهد و بخش عمده ای از آنها هندی ها هستند تلطیف کند.

'Will keep best interests in mind': US to India on foreign students' visa move -

Livemint
👉https://www.livemint.com/news/india/-will-keep-best-interests-in-mind-us-to-india-on-foreign-students-visa-move-11594138539078.html
@indianstudies

واکنش‌ها به طرح ریاض برای تاسیس ۱۰۰ مدرسه دینی در افغانستان

📌عربستان سعودی در ماه‌ها و هفته‌های اخیر سعی کرده با جلب توافق کابل، همکاری با دولت افغانستان را در بخش تعلیمات اسلامی و تاسیس نهادهای آموزشی دینی گسترش دهد.انتشار خبرهای غیر رسمی درباره تاسیس مراکز دینی در افغانستان توسط عربستان سعودی به تازگی واکنش‌های گسترده‌ای را در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی این کشور در پی داشته است. بسیاری از کاربران افغان با انتشار مطالبی در شبکه‌های اجتماعی این کشور از ترویج بنیادگرایی دینی ابراز نگرانی کرده‌اند.

📌کاربران شبکه اجتماعی فیس‌بوک اخیرا اخبار منتشر شده در خصوص طرح تاسیس ۱۰۰ مدرسه دینی توسط عربستان در کشورشان را به شکلی گسترده بازتاب دادند.برخی از کاربران ضمن اشاره به خبر یاد شده این سوال را مطرح کردند که چرا دولت عربستان در کشور خود دیسکو و میخانه می‌سازد ولی در افغانستان به دنبال تاسیس مدارس دینی است؟ به اعتقاد این دسته از کاربران آیا این اقدام جز ترویج افراط گرایی دینی هدفی دیگری دارد؟

📌خبر مربوط به طرح ریاض برای تاسیس مدارس دینی در حالی خیلی زود به کانون توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها در افغانستان تبدیل و به اصطلاح «داغ» شد که این روزها اخبار مرتبط با شیوع کرونا و افزایش قربانیان ناشی از ابتلا بیماری کووید۱۹ در این کشور بیش از هر موضوع دیگری توجه مخاطبان رسانه‌ها را به خود جلب می‌کند.

📌مجلس سنای افغانستان یک روز بعد از افزایش واکنش‌ها، بیانیه جدیدی صادر و اعلام کرد که عربستان مدرسه دینی نمی‌سازد بلکه مکتب می‌سازد. این‌بار عده‌ای از کاربران پرسیدند که اگر عربستان می‌خواهد مکتب بسازد باید با وزیر معارف توافق می‌کرد.وزارت معارف افغانستان نیز در واکنشی اعلام کرد که توافقی در این خصوص با رئیس مجلس سنا صورت نگرفته اما افغانستان در دو سال گذشته برای تاسیس ۱۰۰ مکتب از عربستان «قرضه» خواسته بود.

📌پس از این واکنش‌ها، سفارت عربستان سعودی در کابل با انتشار بیانیه‌ای از همکاری‌های آموزشی دولتی این کشور با افغانستان خبر داد و از کابل خواست که در «انتقال معلومات»، «دقت» کند.سفیر عربستان ماه گذشته، توافق مشابهی را با وزیر معارف افغانستان به امضا رسانده بود که بر اساس آن، عربستان متعهد شد مبلغ ۵۰۰ هزار دلار در بخش تعلیمات اسلامی به افغانستان کمک کند.به نظر می‌رسد توافق جدید عربستان با رئیس مجلس سنای افغانستان متفاوت از توافق ماه گذشته دولت این کشور با وزارت معارف باشد.

📌محمد تقی مناقبی، پژوهشگر و استاد دانشگاه می‌گوید: «عربستان به دنبال آموزش‌های ایدئولوژیک در افغانستان است، حتی اگر بیانیه مجلس سنای افغانستان درست باشد و عربستان در افغانستان مکتب بسازد، فرق چندانی با مدرسه دینی ندارد، بخاطر اینکه در حال حاضر هم بسیاری از داوطلبان از طریق کنکور وارد دانشگاه شرعیات می‌شوند و همین دانش‌آموختگان شرعیات در آینده در نقش قاضی و ائمه جماعات فعالیت می‌کنند. یعنی در ماهیت آموزش دینی تفاوتی وجود ندارد.»

📌دولت افغانستان پس از روی کار آمدن اشرف غنی در سال ۲۰۱۴ برای همکاری‌های درازمدت فرهنگی، امنیتی و اقتصادی با دولت عربستان توافق کرد.عربستان در سال‌های اخیر بویژه بعد از اصلاحاتی که محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان منشا آن بود، شاهد تغییراتی در رویکرد ایدئولوژیک بوده است. محمد بن سلمان گفته بود که عربستان برای سال‌های آینده به اسلام میانه‌رو بازخواهد گشت و جلوی اندیشه‌های افراطی را خواهد گرفت.

📌این در حالیست که شواهد نشان می‌دهد عربستان از چند سال پیش به این سو به دنبال تاسیس و افزایش مراکز آموزشی دینی در افغانستان است. ساخت سومین دانشگاه اسلامی جهان در ولایت ننگرهار با مبلغ ۵۰۰ میلیون دلار از جمله فعالیت‌های عربستان است که مقدمات آن از سه سال پیش از آغاز مراحل ساخت این دانشگاه آغاز شده بود.

📌محمد تقی مناقبی در این باره می‌گوید: «نتیجه چنین نهادهای آموزشی طی ده سال بعد مشخص می‌شود و بیشتر با رویکرد فرهنگی تندروانه خواهد بود و رویکرد نظامی برای چند سال بعد، قابل تصور نیست.» محمد کوهدامنی، کارشناس سیاسی به یورونیوز می‌گوید: «من نسبت به کمک‌هایی که عربستان می‌کند، زیاد بدبین نیستم، حتی اگر عربستان، مدارس دینی هم بسازد، ما نیاز داریم تا دیگر طلابمان به کشور پاکستان نروند و زیر نظارت ما (دولت افغانستان) درس بخوانند.»

📌فتانه اسحاق گیلانی از زنان با نفوذ در افغانستان با انتشار تصویری در صفحه رسمی فیسبوک خود از کودکان افغان که سلاح بر دوش دارند، به این توافق واکنش نشان داده و نوشته است که عربستان برای ساخت تاسیسات ضروری جامعه اقدام نمی‌کند اما برای ترویج افراط‌گرایی و دامن زدن به اختلافات مذهبی خیلی خوب کمک می‌کند. وی خواستار «نظارت جدی» دولت افغانستان بر فعالیت این مراکز دینی شده است.
یورونیوز
@indianstudies

پاکستان و چين قرارداد ساخت نيروگاه امضا کردند

پاکستان ساخت یک نیروگاه برقی بزرگ را با همکاری چین آغاز کرد. مراسم امضای تفاهمنامه ساخت این نیروگاه با حضور "عمران خان" نخست وزیر پاکستان برگزار شد، و این نیروگاه ظرفیت تولید 701 مگاوات برق را خواهد داشت.
@indianstudies
زنان در این کشور بیشترین حجم طلای جهان را دارند!

میزان طلایی که هندی ها دارند از ذخایر روی هم رفته‌ی سه کشور بزرگ؛ ایالات متحده‌ی آمریکا, سوئیس و آلمان هم بیشتر است. هندی ها بزرگترین مصرف کننده‌ی طلای جهان هستند. آمارها نشان می‌دهد که زنان هندی به خصوص آنهایی که ازدواج کرده‌اند ۱۱ درصد از کل حجم طلای جهان را در اختیار خود دارند.

+ میزان ثروت زنان هندی در حدود ۹۵۰ میلیارد دلار است که پس از کشور چین در رتبه‌ی دوم قرار دارد. با وجود این همه ذخایر طلا هر شهروند هندی می‌تواند برای صد سال به سوخت مجانی دست پیدا کند، دو سال مجانی غذا بخورد و حتی آنها می‌توانند با استفاده از ذخایر طلای خود پنج شهر مثل دبی را بسازند.‌
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies هند: به دنبال افزایش تجارت با آسیای میانه از طریق بندر چابهار هستیم وزیر خارجه هند: به دنبال افزایش تعامل تجاری و اقتصادی با کشورهای آسیای میانه از طریق بندر چابهار است. حجم سرمایه‌گذاری هند در بندر چابهار نشان دهنده تعهد ما به توسعه این بندر…
@indianstudies

ترانزیت ریلی از طریق چابهار

مدیرعامل راه‌آهن: ایران می‌تواند از مسیر ریلی چابهار به زاهدان برای انتقال بار کشورهای حوزه CIS به دریای عمان و همچنین ترانزیت ریلی هند و روسیه بهره بگیرد.

از این مسیر می‌توان برای ترانزیت بارهایی که به دریای عمان می‌آید ازجمله بار هند به روسیه که عدد قابل‌توجهی است بهره گرفت.

رهبر انقلاب اسلامی در استفاده ٣٠٠ میلیون یورویی از منابع صندوق توسعه ملی برای تأمین اعتبار این پروژه مجوز را داده‌اند. افتتاح و بهره‌برداری از این مسیر با توجه به تأمین اعتبار انجام شده طبق برنامه اعلامی خواهد بود

تلاش دولت در این سال‌ها این بوده است که چشمه‌های بار را به ریل متصل کرده و با انتقال بار از جاده به ریل، بهره‌وری شبکه ریلی کشور را ارتقا دهد.
ایرنا
@indianstudies

«آمیتا باچان» به کرونا مبتلا شد

آمیتا باچان که بسیاری از او به عنوان بزرگترین بازیگر بالیوود یاد می‌کنند به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شد. ایرانیان او را با بازی در نقش جی‌دو در فیلم شعله به یاد می‌آورند. همه خانواده و کارمندان‌اش هم آزمایش کرونا داده‌اند.

باچان در روزهای اخیر در کمپین مبارزه با کرونا، در هند، تلاش زیادی کرده‌بود. هند، پس‌از آمریکا و برزیل، بیش‌ترین شمار دچارشدگان به کرونا را دارد.

India’s leading actor Amitabh Bachchan used the social media late on Saturday to announce he is Covid-19 positive. His actor-son Abhishek tweeted he too had tested positive.

https://twitter.com/SrBachchan/status/1282002456063295490?s=19
2024/09/30 10:38:00
Back to Top
HTML Embed Code: