Telegram Web Link
@indianstudies
عینک گاندی در حراجی لندن ۲۶۰ هزار پوند فروخته شد

یک مسئول حراجی بریستول پیش‌ از این گفته بود که عینکی که به نظر می‌آید متعلق به ماهاتما گاندی است به همراه یادداشتی در صندوق پستی این موسسه انداخته شده بود
@indianstudies

Indian Independence Leader Mahatma Gandhi, said about Imam Hussain (a.s.), “I have not brought for the people of India anything new. I have conveyed to the people of India what I have searched about the history of the hero of Karbala."
@Indianstudies

Dr. Rajendra Prasad (1884-1963) The first President of the Republic of India: "The sacrifice of Imam Hussein is not limited to one country, or nation, but it is the hereditary state of the brotherhood of all mankind."
@indianstudies

دولت افغانستان برای مهاجران ساکن ایران شناسنامه الکترونیک صادر می کند

مدیرکل امور شهروندان و مهاجران خارجی وزارت کشور ایران در دیدار با سفیر افغانستان در تهران، بر آغاز پروژه تثبیت هویت شهروندان افغانستانی در ایران تاکید کرد.

دو طرف درباره موضوعات آغاز پروژه تثبیت هویت شهروندان افغانستانی، در اختیار قراردادن مکان‌های مناسب در برخی از استان‌های ایران جهت انجام این پروژه و آمادگی جهت قانونمند کردن حضور مهاجرین در ایران موافقت کردند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افغانستان اعلام کرد یک هیأت از این کشور برای صدور شناسنامه الکترونیک و گذرنامه در بین مهاجران افغان به ایران سفر کرده است. سفیر افغانستان در ایران هم با بیان اینکه حضور مهاجران افغانستان در ایران قانونمند می شود گفت: تیمی برای این مساله به ایران آمده‌اند تا تثبیت هویت مهاجران را انجام داده و شناسنامه، تذکره و گذرنامه الکترونیکی برای آنها صادر کنیم.
@indianstudies

Mohammad Ali Jinnah (Supreme Leader of Pakistan): There is no better example of courage in the world than what Imam Hussein showed in terms of sacrifice and daring. In my opinion, all Muslims should follow the example of this martyr who sacrificed himself in the land of Iraq.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies وزیر خارجه آمریکا با ملا برادر گفت‌وگو کرد سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر از گفت‌وگوی مایک پمپئو وزیر امور خارجه امریکا با ملا برادر معاون سیاسی گروه طالبان خبر داده و گفته که این گفت‌وگو در محور آغاز مذاکرات میان‌افغانی بوده است. این در…
@indianstudies

علی رغم تحریم، هیات طالبان وارد پاکستان شد

سهیل شاهین، سخنگوی طالبان در توئیتی نوشت: هیاتی عالی رتبه از گروه طالبان به رهبری ملا عبدالغنی برادر، معاون رهبر سیاسی طالبان به ابتکار وزارت خارجه پاکستان به این کشور رفته تا با مقام‌های این کشور درباره آخرین تحولات درباره روند صلح در افغانستان، وضعیت آوارگان افغان در پاکستان، مسافرت برون مرزی و تجارت بین دو کشور به گفتگو بپردازد.

این در حالی است که پاکستان بر شماری از رهبران طالبان از جمله ملاعبدالغنی برادر، معاون سیاسی این گروه تحریم وضع کرده و سفر آن به پاکستان را ممنوع قرار داده بود. تحریم‌ها شامل ضبط دارایی‌ها، محدودیت سفر و حمل اسلحه می‌شد.
@indianstudies

روابط بازرگانی بین ایران و هند در سال 2018
@Indianstudies

ویژه‌نامۀ شبه‌قاره ـ شمارۀ ۱۰

دهمین شمارۀ مجلۀ شبه‌قاره، از مجموعۀ ویژه‌نامه‌های نامۀ فرهنگستان، به دبیری دکتر محمدرضا نصیری، عضو وابستۀ فرهنگستان و مدیر گروه دانشنامۀ زبان و ادب فارسی در شبه‌قاره، منتشر شد.

در بخش مقالات دهمین شمارۀ این ویژه‌نامه عناوین ذیل دیده می‌شود: «همایون و شاه طهماسب»، دکتر غلامعلی حداد عادل؛ «از کاروان هند (جست‌وجو در احوال و آثار آشوب مازندرانی و ضرورت تصحیح کلیات اشعار او)»،‌ دکتر محمدتقی جهانی، دکتر علی گوزل اوز، دکتر نهاد دگرمانجی؛ «سبک‌های ایرانی در معماری معزیان و خلجیان هند»، دکتر جواد نیستانی، فرشاد رحیمیان؛ «علاءالدین اودهی و ترجیع‌بند او»، دکتر عباس بگ‌جانی، دکتر امید سروری؛ «جایگاه زنان در معماری عصر گورکانیان هند»، دکتر فریبا پات، مریم استاجی؛ «آموزۀ انسان کامل ابن عربی و تأثیر آن بر دعاوی میرزا غلام احمد قادیانی»، دکتر حمید کرمی‌پور، محمد کاظمی‌پور؛ «اصطلاحات اداری و دیوانی در سیرالمتأخرین»، دکتر محمدرضا نصیری، بتول سپهر؛ «چهارباغ نسخۀ خطی نویافتۀ عصر تیموری هند»، دکتر کریم نجفی‌برزگر؛ «معرفی نسخۀ خطی دیوان حافظ مکتوب به سال ۸۳۶ق»، دکتر محمد سلیم مظهر، دکتر مرتضی چرمگی عمرانی؛ «تصحیح ترجمۀ رسالۀ التحفة المرسلة الی النبی»، دکتر محمودرضا اسفندیار؛ «معرفی شکوفه‌زار سراج‌الدین خان آرزو»، زرنوش مشتاق، دکتر حمید طاهری، دکتر محمد سلیم مظهر؛ «شاهنامۀ خواجه‌پیری»، دکتر محمدرضا نصیری.

علاقه‌مندان می‌توانند دهمین شمارۀ ویژه‌نامۀ شبه‌قاره فرهنگستان را از پیوند زیر بارگیری کنند:
apll.ir/1399/05/26/ویژه%e2%80%8cنامۀ-شبه%e2%80%8cقاره-ـ-شمارۀ-۱۰/
https://apll.ir/wp-content/uploads/2020/08/B260599.jpg
@indianstudies

Pandit Jawaharlal Nehru (1st Prime Minister of India):
“There is a universal appeal in his martyrdom. Hazrat Imam Hussein (a.s) sacrificed his all, but he refused to submit to a tyrannical government. He never gave any weight to the fact that his material force was far less in comparison with that of an enemy; the power of faith to his greatest force, which regards all material force as nothing. This sacrifice is a beacon light of guidance for every community and every nation”
@indianstudies
سروده های پارسی بر دیوارهای تاج محل هندوستان

🔹️زبان رسمی هند تا ۱۵۰ سال پیش پارسی بود و اگر تاراجگری انگلیسی ها نبود، اکنون زبان پارسی ٢ میلیارد سخنور داشت!
🔹️عمران خان، نخست وزیر پاکستان درباره زبان فارسی در شبه قاره گفته: "اگر انگلیسی‌ها در قرن نوزدهم به هند نیامده بودند، نیازی به مترجم نداشتیم, همه ما به فارسی صحبت می‌کردیم. فارسی برای ۶۰۰ سال زبان رسمی در هند بود"
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
@indianstudies
‍ ‌مقایسه اقتصاد ایران، ترکیه، هند و چین (۱۹۶۰-۲۰۱۹)

سرانه تولید ناخالص داخلی، شاخص مهمی است که سطح رفاه و برابری قدرت خرید جامعه رابه تصویر میکشد. در ابتدای دهه ۶۰ میلادی که آغاز برنامه‌های توسعه در جهان سوم بود، ترکیه با اختلافی فاحش از ۳ کشور مورد مقایسه مرفه‌تر بشمار میرفت.

پس ازترکیه ایران قرار داشت که از رهگذر تکنوکراسی موفق دهه ۶۰ و افزایش بهای نفت در ابتدای دهه ۷۰ میلادی درجایگاه دوم قرار داشت. اما ایران بدلیل حوادث مختلف نظیر جنگ و تحریم اسیر نوعی عقبگرد شد و از رقبای خود عقب افتاد.

چین وهند که در آغاز درگیر فقر مطلق بودند، باتغییر معیار به یک ایدئولوژی بر پایه منافع ملی که مصون ازتحولات حوزه سیاسی است، بسرعت شاخص های خود را بهبود ومخصوصا چین یک شبه ره ۱۰۰ ساله را باسرعت نور پیمود.
@indianstudies

Rabindranath Tagore (Indian Nobel Prize in Literature 1913):
“In order to keep alive justice and truth, instead of an army or weapons, success can be achieved by sacrificing lives, exactly what Imam Hussain did.”
@indianstudies

📗 اسب کربلا:
زیست مذهبی مسلمانان در هند 📗

✍️ دیوید پینالت
ترجمه‌ی طاها ربانی

از مجموعه کتابهای سرو
دبیر مجموعه: محسن‌حسام مظاهری
400 صفحه (رقعی)
نشر آرما
چاپ اول: 1399

عرضه‌ی نسخه‌ی الکترونیکی کتاب
در اپلیکیشن طاقچه
https://taaghche.com/book/79004/اسب-کربلا
@indianstudies

درباره کتاب اسب کربلا

اسب کربلا حاصل سفر و تحقیقات نویسنده در کشور هند و مطالعه زیست مذهبی مسلمانان این کشور است. پینالت در این کتاب آیین‌های مختلف مذهبی مسلمانان را بررسی کرده و به ویژه بر آیین عزادای امام حسین (ع) تاکید کرده است. 

نویسنده در این تحقیق روی سه منطقه در شبه قاره تمرکز داشته است. اول حیدرآباد، دوم دارجیلینگ و سوم لداخ در ربع شمال شرقی جامو و کشمیر.

 دیوید پینالت در این کتاب دو مبحث کلی دارد. در اولین مبحث به این نکته پرداخته‌ که جوامع مسلمانان امروزی در مقایسه با گذشته چگونه سنت‌های مذهبی شیعی را پیاده می‌کنند و چه اصلاحاتی در آنها ایجاد کرده‌اند. در بخشی از این جستجو درون‌مایه‌ی سنت‌های مکتوب قدیمی را پژوهیده  و به این نکته توجه کرده است که چگونه این درون‌مایه‌ها در شعرهای محلی و رسم‌های دینی امروزی متجلی می‌شوند.

در مبحث دوم به چیزهایی پرداخته‌ است که آن‌ها را نقاط هم‌گرایی میان درک مذهبی اسلامی و درک مذهبی مسیحی می‌نامد، یا به صورت مشخص‌تر، میان زندگی آیینی مسلمانان شیعه و زندگی آیینی پیروان کلیسای کاتولیک. نویسنده این مبحث را به این خاطر در کتاب گنجانده که به پیروان سنت‌های اسلامی و مسیحی راهی را نشان دهد که از همدیگر چیزهایی یاد بگیرند.

در جاهای مختلفی از این کتاب، و به‌خصوص در فصل آخر، پینالت درباره این موضوع حرف می‌زند که این امکان فراهم است که اسلام و مسیحیت، که به همراه یهودیت میراث مشترک ابراهیمی دارند، بتوانند در قرن بیست‌ویکم در کارهای معنوی با هم همکاری داشته باشند. 

در آخر کتاب هم، نویسنده تلاش کرده‌ است تجربیات خود را در مقام فردی آمریکایی که در هند درباره جوامع شیعه تحقیق می‌کند به خوانندگان منتقل کند.
@Indianstudies

Swami Shankaracharya (Hindu Religious Priest)

“It is Hussain’s sacrifice that has kept Islam alive or else in this world there would be no one left to take Islam’s name.”
@Indianstudies

Dr. Radha Krishnan (Ex President of India):
“Though Imam Hussain gave his life almost 1300 years ago, but his indestructible soul rules the hearts of people even today.”
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies هند، در میانه ی دعوای چین و آمریکا و دنیای دیجیتال از آغاز سال ۲۰۲۰، شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکایی بیش از ۱۷ میلیارد دلار در هند سرمایه‌گذاری کرده‌اند. طی یکی دو ماه اخیر و با ورود سایر شرکت‌ها که بخش عمده‌ای از آنها آمریکایی هستند، این عدد…
@indianstudies

خرید نفت هند از چین متوقف شد

در بحبوحه تیرگی روابط میان دهلی نو و پکن، پالایشگاههای دولتی هند خرید نفت خام از شرکتهای مرتبط با چین را متوقف کرده اند.

در پی درگیری مرزی میان هند و چین و کشته شدن ۲۰ سرباز هندی که به تیرگی روابط دو کشور همسایه منجر شده است مقررات جدیدی در هند اعلام شد که واردات از کشورهای همجوار را محدود کرده و اقدام اخیر پالایشگاههای هندی در این راستا صورت گرفته است. به گفته منابع آگاه، از زمانی که فرمان جدید صادر شده است، پالایشگاههای دولتی هند طبق مقررات مذکور که معامله با شرکتها از کشورهایی که مرز مشترک با هند دارند را محدود می کند، بندی را در مناقصه وارداتشان در این خصوص گنجانده اند.

پالایشگاههای دولتی هند ماه گذشته تصمیم گرفتند ارسال مناقصه های واردات نفت به شرکتهای بازرگانی چینی نظیر CNOOC Ltd، یونی پک و پتروچاینا را متوقف کنند.

یک هفته پیش بلومبرگ به نقل از منابع آگاه گزارش داد که کشتیهای متعلق به چین یا ثبت شده توسط این کشور اجازه ندارند برای واردات یا صادرات نفت و محصولات نفتی مورد استفاده قرار گیرند. همچنین شرکتهای نفتی دولتی هند قصد دارند از صادرکنندگان و شرکتهای بازرگانی نفت درخواست کنند برای تحویل نفت به آنها از نفتکشهای چینی استفاده نکنند.
ایسنا
@indianstudies

Sarojini Naidu (Great India Poetess titled Nightingale of India):
“I congratulate Muslims that from among them, Hussain, a great human being was born, who is revered and honored totally by all communities.”
@indianstudies
نخست وزیر هند:
‏ما ایثار امام حسین علیه السلام را به یاد می آوریم. برای او، هیچ ارزشی مهم تر از حقیقت و عدالت نبود. تاکید او بر برابری و انصاف قابل توجه است و بسیاری از افراد را نیرومند می سازد.
2024/09/30 04:20:26
Back to Top
HTML Embed Code: