Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
@indianstudies

ماسک ۲هزار دلاری جواهرنشان برای کرونا

جواهرسازان در گجرات در غرب هند، ماسک‌ها را باسنگ‌های قیمتی با ارزش از جمله الماس تزیین کرده‌اند که قیمت آن‌ گاهی از ۲۰۰۰ دلار به بالا برآورد شده است.

یکی از تولیدکنندگان این ماسک گفته که در تولید آنها، دستورالعمل‌های بهداشتی به دقت رعایت می‌شود، ضمن این که قابل شستشو هم هستند.
یورو نیوز
مطالعات شبه قاره هند
@Indianstudies 🇮🇳افول سکولاریسم در سرزمین هفتاد و دو ملت آتش خشونت های اخیر علیه اقلیت مسلمان در هند را قانون جدید شهروندی برافروخته است. طبق این قانون، تابعیت هندی به اقلیت بودائی، مسیحی، هندو، جینز، پارسی (زرتشتی) و سیک که قبل از سال2015 از افغانستان،…
@indianstudies

مهاجرت هندو و سیک‌ها از افغانستان به هند

۱۱ نفر دیگر از شهروندان هندو و سیک، افغانستان را ترک کردند. اخیرا ۱۱ نفر دیگر از شهروندان هندو و سیک افغانستان این کشور را ترک کردند و برای زندگی جدید و دریافت شهروندی هند، وارد دهلی نو، پایتخت این کشور شدند. این سفر با هماهنگی و همکاری سفارت هند در افغانستان و برای هشتمین بار صورت می پذیرد.

600 Stranded Indians In Afghanistan To Get Visas Soon

Delhi Sikh Gurudwara Management Committee (DSGMC) president Manjinder Singh Sirsa met External Affairs Ministry officials and claimed that he had been assured that 600 Sikhs and Hindus in Afghanistan will get visas.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies آزادی زندانیان طالبان تبادل زندانیان از جنجال برانگیزترین موضوعات در روند صلح افغانستان بوده است. از میان ۵ هزار زندانی که قرار بود از بند حکومت آزاد شوند، حدود ۴۴۰۰ تن آن رها شده اند. حنیف اتمر سرپرست وزارت خارجه اعلام کرده است که زندانیان…
@indianstudies

غنی: دولت افغانستان 500 زندانی باقی مانده طالبان را آزاد می‌کند

رئیس جمهور غنی می‌گوید که حکومت افغانستان سه روز بعد علاوه بر فهرست ارائه شده از سوی گروه طالبان، 500 زندانی دیگر این گروه را نیز آزاد می‌کند.

وی در سخنرانی خود پس از ادای نماز عید سعید قربان تاکید کرد که در چهارم عید 500 زندانی گروه طالبان از زندان‌های کشور آزاد می‌شوند. او اضافه کرد که حکومت افغانستان این کار را به دلیل برداشتن موانع و سدها از راه پروسه صلح انجام می‌دهد و از سویی دیگر از طالبان می‌خواهد تا در بدل این افراد، نیروهای امنیتی و اسیران غیرنظامی را از زندان آزاد سازند.
 
تسنیم
@indianstudies

روابط هند با غرب آسیا: الگوها و چشم انداز

جمعی از نویسندگان موسسه خاورمیانه در واشنگتن

غرب آسیا، منطقه ای است که نقش مهمی در اقتصاد هند و آینده آن دارد. هند با داشتن سهم بزرگی از منابع مهم انرژی در منطقه و اجرای سیاست های مناسب، چشم انداز اقتصادی روشنی دارد. نتیجه یک نظرسنجی از افکار عمومی در هند نشان داد بیش از دو سوم (68 درصد) از مردم معتقد اند کشورشان امروز نقش مهم تری را در امور جهانی در مقایسه با یک دهه پیش بازی می کند. شهرت و جایگاه مثبت هند در جهان، که باعث افتخار شهروندانش می شود، در درجه اول ناشی از پیشرفت اقتصادی این کشور در دو دهه گذشته است. پرسش اصلی این است که سیاست گذاران هندی برای پیشرفت هند در منطقه مهم غرب آسیا چه سیاستی را دنبال می کنند؟

موسسه آینده پژوهی جهان اسلام

https://b2n.ir/820574
@indianstudies
بهره مندی پاکستان از همکاریهای بلند مدت ایران‌ و چین

المانیتور : پروژه های چین در ایران می توانند مکمل پروژه های در حال اجرا در پاکستان باشند.

 پاکستان یکی از کشورهایی است که در صورت نهایی شدن توافق ایران-چین تحت تاثیر قرار میگیرد.

هنوز مشخص نیست که چرا پیش نویس توافق زودتر فاش شد، مگر اینکه تهران قصد داشته این پیام را ارسال کند که گزینه های دیگری نیز در دسترس است.

 از آنجا که ایران و پاکستان همسایه هستند ، هرگونه مشارکت بین این کشور و چین احتمالا بر اسلام آباد تأثیر می گذارد و برخی از پروژه ها حتی می توانند به صورت سه جانبه درآیند.

براساس پیش نویس توافق نامه، چین می تواند مبلغ 400 میلیارد دلار در ایران سرمایه گذاری کند. این رقم میزان سرمایه گذاری 46 میلیارد دلاری پکن در کریدور اقتصادی چین-پاکستان را بسیار ناچیز جلوه می دهد.

 پروژه پاکستانی با سرعت کندی در دو سال گذشته پیش رفته اما علیرغم این موضوع، در ماه جاری با اجرایی کردن چند پروژه جدید آبی به ارزش 3.9 میلیارد دلار و برنامه 7.2 میلیارد دلاری برای بازسازی سیستم ریلی، فاز دوم خود را آغاز کرد.

 پیشرفت واقعی در برنامه های بلند مدت می تواند بسیار نامنظم باشد اما این امکان وجود دارد که تهران در مورد شرایط بهتر نیز مذاکره کرده باشد.

 چین در حال توسعه بندر چابهار - که در 72 کیلومتری (45 مایل) غرب بندر گوادر پاکستان واقع شده است – که می تواند برای هر دو بندر مفید باشد.

از زمان افتتاح پروژه  چابهار در سال 2017 ، ایران به منظور هماهنگی فعالیت های دو بندر، با پاکستان به توافق خواهرخواندگی این بنادر رسید و قصد دارد تا به گوادر برق صادر کند.

ورود ایران به طرح کمربند و جاده می تواند به تامین امنیت کریدور مزبور بیانجامد. خنثی سازی تهدیدات امنیتی، که مانع اصلی موفقیت CPEC است، برای چشم انداز اقتصادی پاکستان سودمند خواهد بود.

 بنا بر گزارش ها سرمایه گذاری های چین در بخش انرژی پاک  در منطقه بیابانی ایران نیز برنامه ریزی شده است.از آنجا که این منطقه در مجاورت استان بلوچستان پاکستان است، این پروژه ها می تواند حامی حرکت های اخیر اسلام آباد به سمت منابع انرژی سبز باشد.

 چین و ایران تعامل دو جانبه و منطقه ای با کشورهای همسایه را ارتقا خواهند داد و همکاری خود را در توسعه مراکز صنعتی، خدماتی و فناوری با هدف تولیدات مشترک و صادرات خدمات و کالاها به کشورهای منطقه آغاز خواهند نمود  که، برخی از آنها قطعا به نفع پاکستان خواهد بود.

لینک:

 https://www.al-monitor.com/pulse/originals/2020/07/iran-china-pact-economy-security-belt-road-bri-pakistan-oil.html

@worldpol
@indianstudies
یک بازرگان هندی پس از بهبود یافتن از بیماری کووید ۱۹ تصمیم گرفت دفتر کارش را به یک بیمارستان ۸۵ تخت خوابه برای درمان رایگان بیماران کرونایی تبدیل کند.

کادار شیخ می‌گوید هزینه هنگفت بستری شدن در یک بیمارستان خصوصی انگیزه‌ای شد تا پس از بهبودی به این فکر بیفتند که دفترش را برای درمان افراد فقیر مبتلا به کرونا تغییر کاربری بدهد.

بیماران کرونایی بدون در نظر گرفتن مذهب و طبقه اجتماعی شان در این بیمارستان موقتی که در شهر سورات ایالت گوجرات واقع شده بستری می‌شوند.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies غنی: دولت افغانستان 500 زندانی باقی مانده طالبان را آزاد می‌کند رئیس جمهور غنی می‌گوید که حکومت افغانستان سه روز بعد علاوه بر فهرست ارائه شده از سوی گروه طالبان، 500 زندانی دیگر این گروه را نیز آزاد می‌کند. وی در سخنرانی خود پس از ادای نماز…
@indianstudies

مقام‌های امریکایی: ۴۰۰ زندانی طالب که آزاد نشده‌اند، بازداشت خانگی شوند

مقام‌های امریکایی می‌گویند، ۴۰۰ زندانی طالبان که حکومت افغانستان آزادی آن‌ها را نمی‌پذیرد، باید بعد از آزادی در یک مکانی با هماهنگی مشترک حکومت و طالبان تحت نظارت قرار داشته باشند.

مقام‌های امریکایی این طرح را بعد از آن پیشنهاد کرده‌اند که رئیس جمهور اشرف غنی دیروز جمعه در سخنرانی خود به مناسبت عید سعید قربان گفت در حدود ۴۰۰ زندانی که طالبان در لیست خود به امریکایی‌ها داده‌اند، آزاد نخواهند شد. غنی افزوده که رهانشدن ۴۰۰ زندانی طالبان به معنای جواب منفی در مورد رهایی کامل زندانیان طالبان نبوده، بلکه وی می‌خواهد که در این مورد با مردم مشورت کند.

تسنیم
@indianstudies
آن سوی توافق ایران و چین

ساراسوات دیپیکا
ایندین اکسپرس (هند)

توافق ۲۵ ساله میان ایران و چین توجه بسیاری را در جهان به خود جلب کرده است. این توافق در زمانی مطرح می شود که چین دیپلماسی گرگ جنگجو را بدر زمانی که جهان با کرونا دست به گریبان است، اتخاذ کرده است .
چین درخلال جنگ هشت ساله میان ایران و عراق، به بزرگترین منبع تامین جنگ افزار و حامی اصلی صنایع نظامی درحال شکوفایی ایران تبدیل شد و همچنین از ایران در برابر فشارهای بین المللی پس اتخاذ سیاست مهار دوجانبه کلینتون حمایت کرد...

لینک ایندین اکسپرس: https://b2n.ir/571244

ادامه مطلب: http://asrdiplomacy.ir/56815

@asrdiplomacyir
@indianstudies
💢 «آمیت شاه» وزیر کشور هند که اداره‌کننده اصلی‌ترین وزارتخانه مسوول مقابله با شیوع کرونا است، اعلام کرد که به دلیل ابتلا به این ویروس در بیمارستان بستری شده است.

آمیت شاه از متحدان نزدیک «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند، بلندپایه‌ترین مقام این کشور است که تاکنون نتیجه آزمایش کرونای آن‌ها مثبت شده است.
@indianstudies
نخست‌وزیر پاکستان: بدترین سناریو برای منطقه بروز درگیری بین ایران و سعودی است

عمران خان:
🔹میانجیگری پاکستان میان تهران و ریاض همچنان ادامه دارد.
🔹بدترین سناریو برای منطقه بروز درگیری مستقیم مسلحانه میان ایران و عربستان است.
🔹اتفاقاتی که برای مسلمانان هند می‌افتد، همانند نسل‌کشی یهودیان در دوران آلمان نازی است.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies مقام‌های امریکایی: ۴۰۰ زندانی طالب که آزاد نشده‌اند، بازداشت خانگی شوند مقام‌های امریکایی می‌گویند، ۴۰۰ زندانی طالبان که حکومت افغانستان آزادی آن‌ها را نمی‌پذیرد، باید بعد از آزادی در یک مکانی با هماهنگی مشترک حکومت و طالبان تحت نظارت قرار…
@indianstudies

چهار ماه از امضای توافقنامه صلح میان ایالات متحده آمریکا و گروه طالبان می‌گذرد، اما افغانستان شرایط ناآرامی را تجربه می‌کند. در حقیقت این توافقنامه با بن‌بست روبرو شده است و به نظر نمی‌آید آمریکا قصد خروج از افغانستان را داشته باشد.
پرستو بهرامی راد

https://telegra.ph/%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%84%D8%AD-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%81%D8%BA%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%DB%8C-%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D9%BE%D9%84-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%DA%86%DB%8C%D9%86-08-03
@indianstudies
#استراتژی_سیاسی

💢برای اتحاد بزرگ چین و ایران آماده شوید
✍️روپرت استون /نشنال اینترست

▪️هند شریک اصلی ایالات متحده به منظور مهار چین است. اما سیاست ترامپ در مقابل ایران، موقعیت دهلی نو را در منطقه تضعیف کرده و در عین حال نتوانسته است از تهران امتیازات قابل توجهی به دست آورد.


▪️شواهد نشان می دهد، ترس دهلی نو از اینکه چین در تلاش است تا هند را از ایران بیرون کند، بی مورد نیست. لیکن در حالی که پروژه های هندی واقعاً در تلاشند تا شرایط مناسبی در ایران به دست آورند، با مشکل مواجه هستند. این مشکلات نتیجه تحریم های ایالات متحده است نه تلاش چین برای توسعه نفوذ. در واقع، توافقنامه چین و ایران به مراتب کمتر از آنچه رسانه های خبری نشان می دهند، قابل توجه است.

▪️هند برای چندین دهه تلاش کرده است حضور خود را در ایران تقویت کند، اما این تلاش ها با لغو تحریم ها علیه اقتصاد ایران پس از انعقاد توافق هسته ای در سال 2015 جان تازه ای گرفتند.

▪️نارندرا مودی، نخست وزیر هند پس از توافق هسته ای ایران به سرعت در راستای نزدیک شدن به ایران گام برداشت. تهران چیزهای زیادی برای عرضه داشت، از جمله منابع انرژی فراوان. همچنین ایران دروازه ای به افغانستان و آسیای میانه برای هند بود که پاکستان را دور می زد و صادرات هند را تسهیل می کرد.

▪️شرکت های هندی توافق قدیمی خود را با تهران در مورد توسعه میدان گازی فرزاد B در منطقه خلیج فارس احیا کردند. همچنین در سال 2016، مودی توافق نامه ای را با همتایان ایرانی و افغان خود امضا کرد تا مسیر تجاری جدید بین هند و افغانستان برقرار شود. برای این منظور، هند موافقت کرد که در بندر چابهار ایران که در جنوب شرقی این کشور قرار دارد، سرمایه گذاری کند و آن را ارتقا دهد و یک خط ریلی از چابهار تا مرز افغانستان بسازد.

▪️برای هند، چابهار نه تنها واردات نفت به این کشور را تسهیل می کرد و راه این کشور را به افغانستان و آسیای میانه می گشود، بلکه باعث می شد که وزن کمتری به بندر گوادار پاکستان داده شود. هند ظاهراً هیچ پیشرفتی در ساختن راه آهن در چابهار نداشته است و ایران مجبور شده که به تنهایی این پروژه را پیش ببرد. همچنین پس از اینکه شرکتهای هندی از پروژه میدان گازی فرزاد B پا پس کشیدند، تهران تصمیم گرفت که به دنبال شریک جدیدی در این عرصه باشد.

▪️البته نمی توان گفت که ترامپ مقصر تمام مشکلات دهلی نو است. در واقع، منطق اقتصادی پشت چابهار همیشه متزلزل بوده است. در حالی که این پروژه هندوستان را قادر می سازد تا پاکستان را دور بزند اما تجارت با افغانستان به عنوان یک کشور درگیر جنگ داخلی و وابسته به کمک های خارجی احتمالاً در آینده ی قابل پیش بینی محدود خواهد بود. همچنین بنادر جنوبی پاکستان از جمله کراچی و بندر قاسم، مسیری سریعتر را برای دسترسی به دریا نسبت به چابهار در اختیار کابل قرار می دهند. به همین دلایل است که گوادر اخیراً با دریافت اولین محموله بار در ماه ژانویه به عنوان یکی دیگر از گزینه های ترانزیت افغانستان ظاهر شده است.

✍️تفسیر مقاله

1️⃣ اگرچه هند شریک راهبردی امریکا است اما با چین رقابت دارد. نزدیک شدن چین به ایران این مشکل را دارد که خلاهای نفوذ پر خواهد شد. این خلاها باعث میشود که چین و آمریکا نیز به سمت پر کردن خلاها گرایش یابند. ظرفیت یک بازی بدون التماس ایران وجود دارد اما آمریکا به لج بازی ترامپ وارد نمیشود و هند برای وارد شدن نیز باید اعتماد دوباره ایران با نیم نگاه نظر آمریکا را آنالیز کند.

2️⃣ مشکل ایران این است که فعلاً کارت جذابی بغیر از موقعیت جغرافیایی برای سایرین ندارد حتی سود اقتصادی نیز در پرتو موقعیت ژئوپلتیکی آن است که البته این قضییه نیز میتواند جایگزین هایی داشته باشد. نبود انرژی ایران در بازار نیز خللی ایجاد نکرده و باید گفت بود و نبود اهمیت ایران در سیاست خارجی سایرین تحت دو شرایط است: رقابت بازیگران بین المللی برای کسب پایگاه نفوذ، تلاش های ایران برای استفاده از مواهب ژئوپلتیکی و ژئو استرانژیکی در این صفحه ی شطرنج بازی.

3️⃣ اگر ایران بازیگر قهاری باشد می تواند در تمایل سایر کشورها به سوی خود طمع ایجاد کند. این طمع ناشی از سه منبع است: اولاً ایجاد اطمنیان به ثبات روابط با کشورها ( که نمونه اش قرارداد با چین و تحریک سایرین به داشتن روابط و ادامه با ایران بود)، دوم ایجاد اطمینان به ثبات داخلی برای خنثی سازی تبلیغات سو، سوم اقدامات زیربنایی و بدون توجه به حضور یا عدم حضور سایرین در شراکت پروژه ها. بدین ترتیب عوامل یادشده میتواند در دست بالای ایران در معادله بازی بکار گرفته شود.
@indianstudies

وزیر خارجه آمریکا با ملا برادر گفت‌وگو کرد

سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر از گفت‌وگوی مایک پمپئو وزیر امور خارجه امریکا با ملا برادر معاون سیاسی گروه طالبان خبر داده و گفته که این گفت‌وگو در محور آغاز مذاکرات میان‌افغانی بوده است. این در حالی است که دو طرف بر اغاز سریع نشست های بین الافغانی تاکید داشتند.

«عمران خان» نخست وزیر پاکستان نیز در گفتگو با غنی ابراز امیدواری کرد که حرکت کنونی روند صلح افغانستان برای اجرای توافقنامه صلح آمریکا و طالبان به طور کامل ایجاد شده و منجر به آغاز مذاکرات بین‌الافغانی در سریع‌ترین زمان شود.

طالبان و آمریکا درباره رهایی زندانیان باقی مانده صحبت کردند و از طرف وزیر خارجه ایالات متحده از اتش بس اعلام شده توسط طالبان به مناسبت عید قربان استقبال نمود.

https://twitter.com/suhailshaheen1/status/1290338441708949510?s=19
@indianstudies

یک سوم از کل صادرات نفت ونزوئلا به هند ارسال شد

صادرات نفت و سوخت ونزوئلا در ژوئیه تغییر چندانی نسبت به ماه پیش از آن نداشت و حدود ۳۸۸ هزار و ۱۰۰ بشکه در روز بود.

مجموعا ۲۰ محموله نفت و فرآورده های نفتی ماه گذشته از ونزوئلا صادر شد و هند دوباره به مقصد اصلی صادرات این کشور تبدیل شد و یک سوم از کل صادرات نفت ونزوئلا را دریافت کرد.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies دولت هند خودمختاری جامو و کشمیر را لغو کرد به این ترتیب، تنها ایالت عمدتا مسلمان‌نشین‌ هند، حق قانون‌گذاری مستقل را از دست می‌دهد. منتقدان می گویند که این کار، راه را برای اسکان هندوها در کشمیر و تغییر بافت جمعیتی‌ این منطقه باز می‌کند. پاکستان…
@indianstudies

کشمیر؛ یک سال از لغو خودمختاری گذشت

چندین تن از رهبران کشورهای مسلمان از جمله دیپلمات‌های رده‌بالا، محدودیت‌ها در کشمیر هند را محکوم کرده و خواستار آن شدند که هند نیروهای مسلح خود را این منطقه خارج کند.

از آن جمله، رئیس شورای حقوق بشر سازمان همکاری‌ اسلامی در وبیناری که توسط "انجمن جهانی آگاهی از کشمیر" ترتیب داده شده بود، سخنرانی ایراد و محدودیت‌های یک‌ساله و خاموشی ارتباطات در کشمیر تحت کنترل هند را محکوم کرد.

آداما نانا اظهار کرد: دولت هند فعالان حقوق بشر و مردم بی‌گناه را به اتهامات اشتباه و تحت قوانین حقوقی سخت و بی‌رحمانه، آزار می‌دهد که این نقض جدی حقوق بین‌الملل به حساب می‌آید. وی افزود: ادامه‌دار شدن قرنطینه، باعث خسارت عظیم اقتصادی برای منطقه و ساکنان کشمیر شده و این موضوع از آنجایی که هند به دنبال پیگرد سیستماتیک مسلمانان کشمیری است، مایه تأسف است.

از سوی پاکستان دو سند در ارتباط با نقض حقوق بشر در کشمیر هند و سند دیگری نیز با تأکید بر پرونده قانونی دره مورد مناقشه، به شورای امنیت سازمان ملل تحویل داده است و از جامعه بین‌المللی خواسته شده است تا از دلیل مشروع کشمیری‌ها برای رسیدن به حقوق خود، مطابق با چشم‌اندازهای شورای امنیت سازمان ملل، حمایت کنند.

"سردار مسعود خان"، رئیس منطقه جامو و کشمیر پاکستان نیز سکوت طولانی مدت شورای امنیت سازمان ملل را مورد انتقاد قرار داد و گفت قدرت‌های بزرگ در این شورا، علاقه‌ای به حل این مسئله طولانی‌مدت در این نهاد جهانی ندارند.

«شاه محمود قریشی» وزیر خارجه پاکستان نیز ضمن ارسال نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل خواستار برگزاری یک نشست اضطراری برای حل مساله کشمیر شد. وی تصریح کرد: ابتدایی ترین حقوق انسانی در کشمیر به راحتی توسط نظامیان هندو نقض می شود و مردم در سخت ترین شرایط روزگار می گذرانند.

قریشی گفت: هند به دنبال تبدیل تناسب جمعیت کشمیر و تبدیل مسلمانان منطقه به اقلیتی بی دفاع و فاقد قدرت است و شورای امنیت باید فورا جلسه ای پیرامون بررسی این وضعیت تشکیل دهد.

پاکستان با استفاده از این فرصت نقشه کشور را تغییر داده است. تصمیم دولت پاکستان درحالی اعلام می‌شود که امروز چهارشنبه اولین سالگرد تصمیم هند در لغو امتیازات ویژه جامو و کشمیر است.

عمران خان این را خواسته مردم کشمیر دانسته است و گفته ما با مسئولین سازمان ملل در تماس هستیم و به آنها تفهیم کرده‌ایم وقتی کشمیر را یک منطقه تعیین تکلیف نشده می دانید برای حل مشکل آن نیز اقدام کنید. وی تاکید کرد: از این به بعد در تمامی مدارس پاکستان و مراکز رسمی از نقشه جدید استفاده خواهد شد.

هند با لغو خودمختاری کشمیر تلاش کرد این منطقه تعیین تکلیف نشده را بخشی از خاک خود معرفی کند. این کشور مدعی مالکیت کل ایالت جامو و کشمیر است و تا سال ۲۰۱۰، ۴۳ درصد این منطقه را اداره می‌ کرد. هند مناطق جامو، لاداخ، دره کشمیر و یخچال سیاچن را تحت کنترل دارد.

طبق قوانین جدید، خارجی‌ها و کسانی که اهل یا ساکن جامو و کشمیر نیستند، می‌توانند زمین خریداری کرده و به شغل‌های دولتی مشغول شوند. اما به ارتش و دیگر سازمان‌های نظامی-امنیتی نیز اجازه داده شده در هر بخشی از جامو و کشمیر به احداث پایگاه، سنگر و دیگر تاسیسات نظامی بپردازند، بدون اینکه نیاز به اخذ مجوز داشته باشند.

بند ۳۷۰ که در اکتبر ۱۹۴۹ ضمیمه قانون اساسی هند شد، ایالت جامو و کشمیر را از شمول قانون اساسی این کشور مستثنی می‌کند و به این ایالت اجازه می‌دهد قانون اساسی خودش را تدوین کند. این بند همچنین به مجلس جامو و کشمیر این اختیار را می‌دهد تا ساکنان این ایالت و امتیازات آن‌ها را تعیین کند.
@indianstudies
نیاز چین به کارت ایران برای مقابله با امریکا و هند


رگنیوم (روسیه)

توافق همکاری میان چین و ایران، پیامدهای راهبردی برای خاور میانه و آسیای جنوبی به همراه خواهد داشت. در چنین شرایطی، رقابت چین و امریکا از ماهیت جهانی برخوردار خواهد شد.
توافق میان تهران و پکن برای 25 سال آینده خواهد بود و طیف وسیعی از مسائل تجاری، انرژی، زیر ساختی، ارتباطات و حتی، نظامی را شامل می شود. امکان تشکیل چنین همکاری راهبردی با چین، نقطه عطفی برای ایران خواهد بود. حکومت ايران با مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم ها و شیوع ویروس کرونا مواجه است...
عصر دیپلماسی

لینک رگنیوم: https://b2n.ir/964522

ادامه مطلب: http://asrdiplomacy.ir/56982
@indianstudies
◀️نحوه توزیع ثروت بین کشورهای جهان

✏️براساس داده های موسسه credit suisse، ده کشور با بیشترین ثروت به شرح زیرند. این موسسه ثروت را مجموعه دارایی های مالی منهای بدهی تعریف کرده است.
ثروت موجود در آمریکا معادل ۳۰ درصد ثروت جهانی است و از این نظر با اختلاف در رتبه اول قرار دارد.

Top 10 Countries with the Most Wealth in the World⠀
1. United States: $105.99T⠀
2. China: $63.83T⠀
3. Japan: $24.99T⠀
4. Germany: $14.66T⠀
5. United Kingdom: $14.34T⠀
6. France: $13.73T⠀
7. India: $12.61T⠀
8. Italy: $11.36T⠀
9. Canada: $8.57T⠀
10. Spain: $7.77T
@indianstudies
#استراتژی_سیاسی

💢شش گام چین برای سرنگونی دلار

✍️ عطوان عبدالباری/ رای‌الیوم (انگلستان)
مترجم: مهری بهرامی
@asrdiplomacyir
▪️ دلار به ابزاری برای گرسنه نگه داشتن ملت ها، تسلیم کردن حکومت ها و نابودی اقتصاد آنها تبدیل شده است. از این رو انتقاد ها درباره فرسوده شدن نظام مالی کنونی و اتکا روی دلار آمریکا و درخواست ها برای تاسیس یک نظام مالی چندجانبه متکی بر چندین ارز شدت یافته است.

▪️ چین برای پایان دادن به سیطره دلار راهبردی کامل متشکل از چندین گام تدوین کرده است:

1️⃣-نخست:تقویت یوان و تبدیل آن به ارزی جهانی و صدور “پترویوان” به عنوان رقیب دلار آمریکا.

2️⃣-دوم:خرید بیشترین میزان ممکن از معادن طلا در آمریکای جنوبی و قاره آفریقا. تولید چین حدود ۵۰۰ تن در سال شده است.

3️⃣-سوم: آمادگی برای صدور ارزهای دیجیتال به عنوان ارزهای کاغذی. در چهار ایالت چین این تجربه خود را آغاز کرده است و نتایج نخستین آن تشویق کننده است.

4️⃣-چهارم:تاسیس باشگاهی جهانی برای مبادلات تجاری با ارزهای داخلی برای اعضای آن مانند روسیه،هند،ایران،ترکیه و بیشتر کشورهای “بریکس” و برپایی بورسی در شانگهای برای ترویج قراردادهای نفتی با استفاده از “پترویوان” چین.

5️⃣-پنجم: تاسیس بانک آسیایی برای سرمایه گذاری با عضویت ۶۰ کشور با سرمایه نخستینی به ارزش ۱۰۰ میلیارد دلار تا جایگزین صندوق بین المللی پول طی ده سال آتی شود و از جمله اعضای آن روسیه،مصر،عربستان،یونان و انگلیس است.

6️⃣-ششم:جاده ابریشم که از آسیا تا آمریکای جنوبی کشیده شده است و در این میان از آفریقا نیز عبور می کند.
استفان روچ،اقتصاددان سابق در بانک مورگان استنلی پیش بینی کرد ارزش دلار حدود ۳۵ درصد در سال آینده به علت متزلزل شدن رهبری آمریکا در جهان و شکست این کشور در مدیریت کرونا کاهش یابد.

▪️ متاسفانه بیشتر کشورهای عربی و خلیج فارس ارزهای خود را به دلار وابسته کرده اند و ارز مورد استفاده برای پس انداز آنها دلار است. از این رو در میان بزرگترین بازنده ها خواهند بود. برخلاف کشورهای اتحادیه مغرب عربی که درایت بیشتری داشتند و ذخایر ارزی آنها متنوع است.

▪️ جانبداری خود را از این حرکت بین المللی به رهبری چین و روسیه برای سرنگونی دلار با توجه به سواستفاده آن از سوی آمریکا به عنوان سلاحی برای گرسنه نگه داشتن ملت های سوریه، لبنان، ایران، ترکیه و ونزوئلا و نابودی اقتصاد آنها اعلام می‌کنیم. همه این ها به این علت بود که به سیاست های حمایتگرانه آمریکا از اسرائیل نه گفتند و تا اندازه ممکن استقلال خود را حفظ کردند. رهبری اقتصادی،سیاسی و نظامی آمریکا در جهان به سرعت در حال تضعیف است و نظام مالی و امنیتی جدیدی در حال صعود است.

✍️تفسیر خبر

1️⃣ سرنگون کردن دلار یک تحول بزرگ در ساختار نظام بین الملل ایجاد خواهد کرد از جمله تغییر مبادلات ارزی، تغییر ساختار بانک جهانی، دگرگونی در صندوق بین المللی و...

2️⃣ یکی از مهمترین دغدغه های جایگزینی دلار برای آمریکا این است که دیگر ابزار تحریم از دست آمریکا خارج خواهد شد. در سالهای اخیر کشورهایی که بیشتر در معرض تحریم بوده اند ( چون چین، روسیه، ایران و ...) ارز تجارت خود را تغییر داده اند یا به سمت ارزهای ملی/مبادله کالابه کالا پیش رفته اند تا دلار را دور بزنند.

3️⃣ چین و اتحادیه اروپا دو رقیب اصلی تغییر دلار از مبادلات ارزی جهان هستند اما قدرت چین به مراتب بیشتر است و تمایل بیشتری نیز نسبت بهه اروپا دارد. مشکل چین این است که هنوز دلار قدرت خود را به سبب گردش ارزی و همچنین ساختارهای بین المللی حفظ می‌کند. این به معنای این است که آمریکا با تحریم ها و فشارهای بین المللی بدنبال مهار اقتصاد چین و صیانت از ساختار دلار جهانی پیش خواهد رفت.چیزی که شالوده جنگ تجاری را می سازد.

──═ঊঈ @irdiplomat ঊঈ═──
@indianstudies

سی عبارت از مهاتما گاندی (1948-1869) به روایت محمود سریع القلم

۱- اساسِ زیبایی، در زیبایی قلب است ؛
۲- عصبانیت و کم تحملی، دشمنانِ ادراکِ صحیح هستند؛
۳- وقتی با یک مخالف روبرو می­شوید با محبت بر او فائق آیید؛
۴- ارزش آدمی به این است که چقدر برای سعادت دیگران وقت می­گذارد؛
۵- فرهنگی که نتواند سلیقه ها و روحیات گوناگون را دربرگیرد، بقا نخواهد داشت؛
۶- من به تساوی حقوق همۀ انسان­ها اعتقاد دارم ولی خبرنگاران و عکاسان حق و حقوق بیشتری دارند؛
۷- عملکرد انسان، نتیجۀ افکاری است که حمل می­کند؛
۸- خوشبختی زمانی بدست می­آید که میان فکر، بیان و عمل یک فرد هارمونی باشد؛
۹- کرۀ زمین برای نیازهای انسان منابع فراوانی دارد، اما نه برای حرص او؛
۱۰- استفاده ازروشهای غیرخشونت آمیز، مهم­ترین سلاح افراد قدرتمند است؛
۱۱- دشمن واقعی انسان، ترس است؛
۱۲- وقتی صبرتان را از دست می­دهید، پیروزی درهرنوع کِشمکشی را نیز از دست می­دهید؛
۱۳- شما نمی­دانید ارزش یک فرد چقدر است تا زمانی که او را از دست می­دهید؛
۱۴- همرنگ جماعت شدن که خیلی آسان است، استقلال فردی شجاعت می­خواهد؛
۱۵- سکوت بهترین واکنش به عصبانیت است؛
۱۶- هر خانه­ ای دانشگاه است و پدر و مادر، معلم­های آن هستند؛
۱۷- کارهایی که یک فرد انجام می­دهد، اولویت­های او را نشان می­دهند؛
۱۸- نمی­توان بر دیگری سوارشد، مگر اینکه او خم شود؛
۱۹- سیاست ­مداری که افکار عمومی را نادیده می­گیرد در نهایت بازنده است؛
۲۰- خطر سیاست­ ورزی در این است که در آن پِرنسیب نباشد؛
۲۱- خطر دانش در این است که همراه با شخصیت نباشد؛
۲۲- خطر ثروت در این است که همراه با زحمت و کوشش نباشد؛
۲۳- فقر بدترین زمینۀ تولید و گرایشِ به خشونت است؛
۲۴- نمی­توان رفتار و گفتار ناپسند دیگران را تغییر داد، اما می­شود نوع واکنش به آنها را تغییر داد؛
۲۵- بهترین روش پیدا کردن خود، گم شدن در خدمت به مردم است؛
۲۶- مدیریت، زمانی در انحصار زور بود، هم اکنون بر اساس مدارا با مردم است؛
۲۷- بر خود مسلط خواهی شد اگر بتوانی خود را تغییر دهی؛
۲۸- ارزشِ داشتنِ آزادی به این است که فرصت اشتباه کردن در آن نیز وجود داشته باشد؛
۲۹- اگر می­خواهی کاراکتر قوی داشته باشی، با تنهایی اُنس بگیر؛
۳۰- با ملایمت می­توان جهان را تغییر داد.
2024/09/30 08:36:26
Back to Top
HTML Embed Code: