Telegram Web Link
🔰توئیت سخنگوی سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی به مناسبت روز پزشک؛

@IIFJO
🔰روسای کمیته‌های مرکزی مالی و پشتیبانی، اطلاع رسانی و تبلیغات و همچنین مناطق اصفهان و خراسان رضوی سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی سازمان، در جلسه روز گذشته شورای مرکزی به پیشنهاد دبیرکل و با رای اعضای شورای مرکزی بهفر بهشتی به عنوان رئیس کمیته‌ مرکزی مالی و پشتیبانی و پژمان ذکایی به عنوان رئیس کمیته مرکزی اطلاع رسانی و تبلیغات سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی معرفی شدند. همچنین محمد مهدی توکلی به عنوان رئیس منطقه اصفهان و افتخار برزگریان به عنوان رئیس منطقه خراسان رضوی حزب انتخاب و معرفی شدند.

http://T.me/IIFJO
🔰کارکردهای اجتماعی عاشورا؛
✍️محمد رضا بزمشاهی

یکی از بخشهای جدا‌ نشدنی فرهنگ ایرانی عاشورا است. عاشورا فراتر از یک مناسبت مذهبی یا تاریخی در جامعه ایرانی بروز و ظهور یافته است و نمیتوان تإثیر آن را در فرهنگ و جامعه ایرانی نادیده گرفت این نقش فقط متعلق به این پدیده است و سایر مناسبتهای مذهبی اسلامی و شیعی مانند غدیر، رمضان و عید فطر چنین اثر‌گذاری در جامعه ایرانی نداشته اند. در این نوشته برآنیم تا صرف نظر از جنبه‌های تاریخی معنوی کلامی و دینی عاشورا به تحلیل اثرات اجتماعی این پدیده در جامعه ایرانی بپردازیم.

🔻 برای مطالعه متن کامل این یادداشت روی "INSTANT VIEW" کلیک کنید.
lish.ir/1DAd
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🏴فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی بر رهروان راه عزت و آزادگی تسلیت باد

▪️▪️▪️▪️
@IIFJO
🔰موضع‌گیری دفتر سیاسی سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی در پی محکومیت دکتر شکوری‌راد دبیرکل حزب اتحاد ملت؛

سخنگوی سازمان: در دفتر سیاسی سازمان عدالت و آزادی موضوع محکومیت دکتر شکوری راد دبیرکل حزب اتحاد ملت بدلیل صدور بیانیه این حزب اصلاح طلب در مورد وقایع آبان ۹۸، همراه با جمع دیگری از فعالان سیاسی امضا کننده‌‌ی بیانیه‌ی معروف به ۷۷ نفر مورد بررسی قرار گرفت.

اعضای دفتر سیاسی عدالت و آزادی ضمن استقبال از تبرئه جمعی از ۱۴ نفر متهم پرونده‌ی موسوم به ۷۷ نفر از اتهام تبلیغ علیه نظام در دادگاه بدوی، از احکام صادره برای مابقی فعالان سیاسی از جمله دکتر شکوری‌راد دبیرکل حزب اتحاد ملت ابراز نگرانی کردند.

دفتر سیاسی سازمان عدالت و آزادی ضمن تاکید بر اینکه حاکمیت می‌بایست راه ابراز عقیده‌ی مدنی و خیرخواهانه‌ی احزاب و فعالان سیاسی را هموار و با تشویق چنین روندهایی، نقدها و تذکرات ناصحان را مورد توجه جدی قرار دهد، ابراز امیدواری کرد احکام صادره در دادگاه تجدید نظر لغو گردند.

@IIFJO
🔰کمیته آموزش سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی برگزار می‌کند:

آرمان‌‌گرایی و واقع‌گرایی در نهضت حسینی


🔹سخنران: دکتر مسعود رهبری، عضو شورای مرکزی سازمان عدالت و آزادی

📌پنج شنبه ۱۳ شهریور - ساعت ۲۱


💢پخش زنده از صفحه اینستاگرام بوی باران

🔗 https://instagram.com/booyebaran.ir
بسمه‌تعالی

🔰 بیانیه سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی در اعتراض به حکم حبس دبیرکل حزب اتحاد ملت و چند تن از چهره‌های دلسوز سیاسی

محکومیت جمعی از چهره‌های خدوم و دلسوز انقلاب و کشور، ازجمله دبیرکل یکی از احزاب رسمی و فراگیر کشور، به‌دلیل اعتراض مدنی، محترمانه و دلسوزانه به شیوۀ مدیریت واکنش‌ها و اعتراضات مردم به موضوع گرانی بنزین، این تصور را به اذهان متبادر می‌کند که دستگاه‌های امنیتی و قضایی کشور، نه‌تنها حق تجمع و راهپیمایی مسالمت‌آمیز را برخلاف تصریح قانون اساسی، در عمل به‌رسمیت نمی‌شناسند، بلکه آستانۀ رواداری‌شان آنچنان تنزل کرده است که حتی بیانیه‌های محترمانه و دلسوزانه از جانب احزاب رسمی کشور و یا چهر‌ه‌های شناخته‌شدۀ سیاسی را نیز برنمی‌تابند. این در حالی است که اصل هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی امر به معروف و نهی از منکر را وظیفه‌ای همگانی و متقابل بر عهدۀ مردم نسبت به یک‌دیگر، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت می‌داند و قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر (مصوب ۱۳۹۴) نیز این حق را به آحاد مردم داده است که در چارچوب شرع و قوانین، تمام مقامات و مسئولان، قوای سه‌گانه، نهادهای انقلابی و نیروهای مسلح را مخاطب اعتراض‌ها و هشدارهای ناصحانۀ خود قرار دهند. اگر احزاب رسمی و شناسنامه‌دار کشور، به‌مثابۀ متخصص‌ترین و شایسته‌ترین نهادهای آمر به معروف و ناهی از منکر در نظام‌های مردم‌سالار، آنچنان در تنگنا قرار گیرند که امکان اعلام موضع صریح دربارۀ شیوۀ عملکرد قوا و نهادهای حاکم نیز از آنها سلب شود، دیگر چه کارویژه‌ای برای آنها باقی خواهد ماند؟ مبادا در دهۀ پنجم انقلاب، به‌جای ترمیم ساختارهای انتخاباتی و به‌‌رسمیت شناختن جایگاه بی‌بدیل احزاب در نظام حکمرانی کشور، بدیهی‌ترین و ابتدایی‌ترین کنش احزاب منجر به پرونده‌سازی برای کادر مرکزی و دبیرکل آن گردد و چنین القا شود که فعالیت‌های حزبی موضوعیت خود را از دست داده است.
به‌راستی اگر احزاب، به‌مثابۀ نهادهای واسط میان حکومت و مردم، مهر سکوت بر لب زنند، چه کسی در مواقع بحران، پاسخ‌گوی فوران کور و مخرب مطالبات، اعتراضات و هیجانات مردمی خواهد بود؟ آیا نباید احزاب قانونی بتوانند در کنار مردم و نظام حاکم، در چارچوب قوانین به ارائۀ راهکارهای بهبود روند حکمرانی، نقد ناصحانۀ عملکرد حاکمیت، بیان ضعف‌ها و نقص‌ها و مبارزه با انواع مفاسد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بپردازند؟ از این گذشته، اگر امضای بیانیه‌های سیاسی یا صدور مواضع حزبی، مشمول مفهوم جرم سیاسی و مستلزم رسیدگی با حضور هیأت منصفه نباشد، دیگر کدام فعل سیاسی را می‌توان تصور کرد که در ذیل این اصل مغفول از قانون اساسی مورد رسیدگی قرار ‌خواهد گرفت؟
ازهمین‌رو، سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی ضمن ابراز نگرانی شدید نسبت به ایجاد محدودیت‌ها و محرومیت‌ها برای فعالان و احزاب سیاسی منتقد، از ریاست محترم دستگاه قضا به‌جد تقاضا دارد با دستور رسیدگی منصفانه، علنی و با حضور هیأت منصفه به پرونده‌ی افراد یادشده، زمینۀ تجدیدنظر را در احکام صادرشده فراهم نماید.

سازمان عدالت و آزادی
@IIFJO
🔸در زمانه تضعیف دموکراسی‌ها، چگونه از دموکراسی دفاع کنیم؟

📗 پنجمین شماره #مشق_فردا با عنوان «دموکراسی و دشمنانش» منتشر می‌شود. برای پیش‌خرید (همراه با تخفیف و ارسال رایگان) به لینک زیر مراجعه فرمایید:

b2n.ir/922311
🔸به کانال «مشق فردا» بپیوندید:
🆔 @mashghefarda
🔰 بیانیه سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی در اعتراض به حکم حبس دبیرکل حزب اتحاد ملت و چند تن از چهره‌های دلسوز سیاسی

🔶 سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی _ منطقه همدان

❇️ @IIFJO

🆔 @IIFJO_HMD
🔰 نامه‌ی ۲۶ حزب به رییس قوه قضاییه در اعتراض به حکم دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی و امضا کنندگان نامه موسوم به ۷۷نفر؛

📌به نام خدا
ریاست محترم قوه قضائيه
با سلام

📌احتراماً؛ حکم صادره شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب علیه جمعی از فعالان حزبی، سیاسی و مدنی به علت صدور و امضای بیانیه در اعتراض به تصمیم شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا مبنی بر افزایش سه برابری قیمت بنزین و عملکرد اشتباه و زیانبار نهادهای سیاسی و امنیتی در مدیریت و برخورد با اعتراضات مردمی، مغایر با موازین قانونی و شرعی است.

📌صدور و امضای بیانیه‌ای در نقد تصمیمات و عملکرد مسؤلان کشور و دعوت نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی به خویشتنداری در برخورد با معترضان، توصیه به مردم معترض مبنی بر اجتناب از خشونت و بالاخره درخواست از قوه قضائیه مبنی بر پیگرد قانونی متخلفان در برخورد با معترضان، نه تنها در هیچ یک از قوانین کشور جرم تلقی نشده است بلکه مطابق قانون اساسی و قوانین موضوعه از بدیهی ترین حقوق جامعه، مهم‌ترین وظایف شهروندی و بارزترین مصداق امر به معروف و نهی از منکر به مثابه واجبی دینی به شمار می‌آید. به ویژه آن که چنین اقدامی از سوی چهره‌های برجسته حزبی، سیاسی و مدنی انجام پذیرد که سوابق و عملکردشان گواه صداقت و سلامتشان در عرصه خدمت به کشور و ملت بوده است.

📌چنین بیانیه‌ای به مثابه بارزترین مصداق فعالیت سیاسی حتی اگر جرم تلقی شود، مطابق اصل ۱۶۸ قانون اساسی و و قانون جرم سیاسی مصوب سال ۱۳۹۵رسیدگی به آن در صلاحیت دادگاه جرم سیاسی با حضور هیئت منصفه است و نه دادگاه انقلاب.

📌همچنین مواد ۱۸ و ۱۹ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی ساز و کار رسیدگی به تخلفات سیاسی مذکور در ماده ۱۸ این قانون را مشخص کرده است. مطابق مواد و قوانین مذکور پیگرد دبیر کل یک حزب سیاسی به خاطر صدور بیانیه فاقد وجاهت قانونی است.

📌با کمال تأسف و به رغم وجود قانون جرم سیاسی،‌ ظاهراً بخشی از قوه قضائیه این قانون را به رسمیت نمی‌شناسد و هیچ جرمی را مصداق جرم سیاسی تلقی می‌کند. آیا عجیب نیست طی چهار دهه گذشته به ویژه از تصویب قانون جرم سیاسی در ۲۲/۸/ ۱۳۹۵ تا کنون کلیه اتهامات احزاب و فعالان سیاسی به مثابه اتهامات امنیتی در دادگاه‌ّای انقلاب رسیدگی شده است؟ آیا تا کنون در این کشور جرم و اتهام سیاسی رخ نداده است یا قوهٔ قضائیه اصولاً فعالان و احزاب سیاسی را عناصری مخل امنیت کشور تلقی می‌کند؟ تصدیق می‌فرمایید چنین نگاه و رویه‌ای نظراً و عملاً به معنای نفی اصول مصرح قانون اساسی و قوانین عادی مبنی بر آزادی فعالیت احزاب و حقوق شهروندان در نقد عملکرد مسؤلان و مقامات کشور است.

📌پس از حوادث تأسف‌بار ابان ۹۸ مسؤلان کشور همواره اعلام کرده‌اند اعتراض و انتقاد مسالمت آمیز حق شهروندان است، اما تخریب و برهم زدن نظم عمومی جرم تلقی می‌شود، اکنون دادگاه انقلاب در محاکمه فعالان سیاسی و احزاب به اتهام صدور بیانیه‌ای انتقادی در اعتراض به عملکرد مقامات و مسؤلان، معیاری برای سنجش ادعای مسؤلان کشور مبنی بر به رسمیت شناختن حق جامعه در انتقاد مسالمت آمیز و قانونی به عملکرد مسؤلان است.
احزاب و تشکل‌های سیاسی امضا کننده این نامه از شما به عنوان رئیس قوهٔ قضائیه انتظار دارند، ضمن دستور تجدید نظر در این پرونده و پرونده‌های مشابه، ترتیبی اتخاذ فرمایید تا احزاب و تشکل های سیاسی در ایفای وظیفهٔ تقویت سازوکارهای عقلانی برای انتقادات و اعتراضات اجتماعی و انتقال مسالمت آمیزمطالبات جامعه به مسؤلان، قوهٔ قضائیه را در کنار خود ببینند نه در مقابل خود. اقدام سریع ومساعد جنابعالی در این زمینه مزید امتنان است.

🔹انجمن اسلامی مهندسان ایران
🔹انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران
🔹انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها
🔹انجمن اسلامی معلمان ایران
🔹حزب اسلامی کار
🔹حزب کارگزاران سازندگی
🔹حزب همبستگی ایران اسلامی
🔹حزب مردم سالاری
🔹حزب جوانان ایران اسلامی
🔹حزب اعتماد ملی
🔹حزب اتحاد ایران اسلامی
🔹حزب آزادی
🔹حزب پیشرو اصلاحات
🔹حزب همبستگی دانش آموختگان ایران اسلامی
🔹حزب توسعه ملی
🔹خانه کارگر جمهوری اسلامی
🔹جمعیت تولیدگرایان
🔹سازمان عدالت و آزادی
🔹مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم
🔹مجمع نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی
🔹مجمع نیروهای خط امام (ره)
🔹مجمع فرهنگیان ایران اسلامی
🔹مجمع دانش آموختگان ایران اسلامی
🔹مجمع زنان نو اندیش
🔹مجمع زنان اصلاح طلب
🔹مجمع ایثارگران

@IIFJO
🔰 آرمان‌‌گرایی و واقع‌گرایی در نهضت حسینی

سخنرانی لایو دکتر مسعود رهبری با صفحۀ اینستاگرامی «بوی باران»

👈🏼 محورهای اصلی بحث:

✔️ حرکت امام حسین در میانۀ آرمان‌‌گرایی و واقع‌گرایی

✔️ هدف حداکثری و حداقلی حسین بن علی (ع) در نهضت

✔️ فرصت‌های در اختیار و تهدیدهای پیش روی امام (ع)

✔️ تاکتیک‌ها مرحله‌ای امام (ع) متناسب با تحلیل شرایط موجود

✔️ ایستادگی امام (ع) بر روی خط قرمز تعیین‌شده و عدم عبور از آن

🔗https://www.instagram.com/tv/CErrpLhpc0F/?igshid=11pin33nt9vyo
📚 خلاصه کتاب جامعه‌شناسی توسعه (6)

🔹 اثر دکتر مصطفی ازکیا و دکتر غلامرضا غفاری
🔸 نشر کیهان؛ چاپ یازدهم

#قسمت_ششم

🔸 سازمان عدالت و آزادی منطقه همدان

❇️ @IIFJO

🆔 @IIFJO_HMD
🔰 خلاصه کتاب جامعه‌شناسی توسعه اثر دکتر مصطفی ازکیا و دکتر غلامرضا غفاری (نشر کیهان)

#قسمت_ششم

✍️ پدرام شریفی (دبیر کارگروه توسعه سازمان عدالت و آزادی منطقه همدان)


🔶 فصل ششم: اندیشه‌های کلاسیک رویکرد توسعه‌نیافتگی

🔸 با رشد سرمایه‌داری صنعتی به خصوص در کشور انگلستان، آدام اسمیت مباحث اقتصادی را به حوزه‌های جدیدتری کشاند. از آنجایی که در الگوهای اقتصادی فیزیوکرات‌ها بحث سرمایه و تفکیک بین مزد و سود جایگاهی نداشت، آدام اسمیت مباحث مربوط به مبادله و دستمزد کارگران را مورد تاکید قرار می‌دهد. به نظر اسمیت «کارگران به خاطر مزد استخدام می‌شوند و اربابان هستند که کسب و کار را سامان می‌دهند».

🔹 مارکس در درجه اول به منطق درونی نظام سرمایه‌داری توجه دارد و آن را عمدتا در غالب یک نظام در خود و بسته در نظر می‌گیرد. این موضوع ناشی از دیالکتیک ماتریالیستی است که معتقد است برای درک تکامل و تطور هر واقعیتی باید به بررسی روابط درونی آن پرداخت.

🔸 مارکس معتقد است که بدون انباشت ابتدایی سرمایه، نه انقلاب صنعتی و نه توسعه بعدی آن می‌توانست محقق شود چون «سنگ بنا و شرط لازم انقلاب صنعتی و توسعه مستمر اقتصادی انباشت ابتدایی سرمایه بود»

🔹 از دید مارکس، گسترش سرمایه‌داری در بخش‌های رشد نیافته جهان، هرچند باعث عذاب می‌شود، درنهایت برای نوع بشر سودمند خواهد بود. برای مثال از دیدگاه تاریخی، تسخیر هندوستان را توسط بریتانیا از دید هدف نهایی پیشرو می‌شناخت، زیرا که بدین وسیله روش‌های مدیریت دولتی و تولید که وابسته به خانواده‌گرایی شرقی بود از بین می‌رفت و پایه‌ای برای صنعت نوین ریخته می‌شد.

🔸 لنین امپریالیسم را به عنوان مرحله‌ای از تعویق انقلاب و نیز عذاب احتضار سرمایه‌داری تعریف کرد. وی برای مقابله با امپریالیسم و نظام سرمایه‌داری، تاکید بر تقویت و برانگیختن ملی‌گرایی میان ملل سوم دارد. اندیشه لنین به دلیل تاکید بیش از حد بر روی ابعاد اقتصادی و داشتن دیدگاهی خطی نسبت به تطور جوامع مورد نقدهای زیادی قرار گرفته است.



#قسمت_ششم

#کارگروه_توسعه

🔶 سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی _ منطقه همدان

❇️ @IIFJO

🆔 @IIFJO_HMD
⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️

و هر از گاه در گذر زمان در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید.

برادر عزیز و گرانقدر
جناب آقای مهرداد قسمتی

درگذشت پدر گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده و برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت و برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل خواهانم.

محمد مهدی توکلی
رئیس منطقه اصفهان سازمان عدالت و آزادی

⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️

@IIFJO_ISF
◾️◾️◾️

بسم الله الرحمن الرحیم
 کلُّ مَنْ عَلیها فَان وَ یبقَی وَجْهُ رَبَّک ذوالجلالِ والاکرامِ

برادر ارجمند جناب آقای مهرداد قسمتی

مشیت الاهی بر این تعلق گرفت که پدر بزرگوارتان دعوت حق را لبیک گوید و شما در غم رحلت آن مرد نیکوسرشت به سوگ بنشینید.

از پیشگاه حضرت سرمدی، برای آن فقید سعید، غفران، آرامش ابدی و حشر با موالی اطهار علیهم السلام و برای شما و بستگان محترم، شکیبایی و پاداش نیک خواستارم.

امیر طاهری
دبیرکل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی

@IIFJO
🏴🏴🏴🏴🏴🏴
2024/11/06 01:24:32
Back to Top
HTML Embed Code: