Telegram Web Link
هدایة الحیاری
اگر تو را بین ظلم و زندان مخیر کردند، زندان را برگزین که یوسف علیه السلام را اسوه گرفته‌ای؛ به حقیقت هرکس پیامبران خدا را اسوه گرفته باشد، از رستگاران است! {قال رب السجن أحب إلي مما يدعونني إليه} [یوسف: 33] [یوسف علیه السلام] فرمود: پروردگارا، زندان از آنچه…
{ليسجنن وليكونا من الصاغرين} [یوسف: 32]
بی‌گمان زندانی گشته و از ذلیلان خواهد شد!

آن زن، به سبب گمراهی و ناپاکی درونش، عزت را ذلت می‌بیند و راه عزت را در پیروی از خواهش‌های نفسانی می‌داند! تعجبی ندارد که کافران، راست‌روان را به سخره بگیرند و حقایق را وارونه ببینند؛ نه اینکه حق وارونه باشد، بلکه خود وارونه ایستاده‌اند!
@Hedayah1
افرادی به نام غیرت دینی و دعوت به دین، گروه یا کانالی احداث می‌کنند، بعد آنقدر ضعف و فساد در عملکردشان می‌بینی که شک به ذهنت هجوم می‌آورد: نکند منافقانی باشند که می‌خواهند از این طریق به دین ضربه بزنند؟! ولا حول ولا قوة إلا بالله وإلیه المشتکی!
@Hedayah1
وما غاب إلا شخصه عن عيوننا ... وأنواره تبقى إلى الحشر والنشر
فيا مبغضي هدى النبي ألا أبشروا ... بخزي على خزي وقهر على قهر
سلكتم سبيلا قد قفاها إمامكم ... أبو جهل المقصوم في ملتقى بدر
وعاقبة المتبوع حتم لتابع ... كما لزم الإحراق للقابض الجمر

اللهم صل على محمد وآل محمد
#تقي_الدين_الهلالي
@Hedayah1
سعید بن عبدالعزیز تنوخی رحمه الله فرموده است:
«در زندگی خیری نیست، مگر برای دو نفر: آنکه ساکت ولی فهیم است، و آنکه با آگاهی سخن می‌گوید!»
سیر أعلام النبلاء، الناشر: الرسالة، ج 8، ص 36
@Hedayah1
«اصمعی گفت: صالح مُرّی را در تعزیه‌ی مردی دیدم که به او می‌گفت: اگر مصیبت فرزندت تو را پند نداده و متذکر نساخته است، پس مصیبتش در مقایسه با مصیبت خودت (که بیدار نشده‌ای) چیزی نیست!»
سير أعلام النبلاء، الناشر: الرسالة، ج 8، ص 48
@Hedayah1
«در پایان احمد بن حنبل و محمد بن نوح نیشابوری باقی ماندند، زیرا از گفتن آنچه مأمون خواسته بود اجتناب کردند، پس غل و زنجیرشان را متأکد ساخته و به سوی خلیفه در طرطوس می‌بردند و برایش نامه‌ای نوشتند که آن دو در مسیر هستند... امام احمد، از خداوند عزوجل خواست که به مأمون نرسند؛ نه چشم آنها به او بیفتد و نه او آنها را ببیند! در راه که بودند، خبر مرگ مأمون را شنیدند... خداوند متعال، او را پیش از رسیدن آن دو هلاک گرداند و دعای بنده و ولی خود، امام احمد بن حنبل را مستجاب کرد؛ پس نه آنها مأمون را دیدند و نه مأمون آنها را دید!»
البداية والنهاية لابن كثير، دار إحياء التراث العربي، ج 10، ص 300
@Hedayah1
هَمْدان قبيلة،وهمَذان بلد،والمتقدمون ليس فيهم همَذاني؛لأن النسبة إلى البلد جاءت بعد ما فتحت الأمصار وكانت همَذان في المشرق،ومنهم بديع الزمان الهمَذاني،لكن أكثر الرواة من القبيلة لا من البلد.

[شرح مقدمة صحيح مسلم]
🌺 #إحياء_الجنان_في_نصائح_الإخوان 1

بسم الله الرحمن الرحیم
الحمد لله الذي بنعمته تتم الصالحات، وأشهد أن لا إله إلا الله وحده لا شريك له ولي المؤمنين والمؤمنات، وأشهد أن سيدنا ونبينا محمداً عبده ورسوله، الذي أرسله بالآيات البينات، صلى الله عليه وعلى آله وصحبه، ومن سار على سبيله ونهجه إلى يوم الدين.

أما بعد:
نصیحت‌خواهی، سنتی فراموش‌شده است که عوام از آن روی برگردانده و در میان خواص هم جز اندکی آن را یاد نمی‌کنند؛ در حدیث صحیح آمده است که پیامبر صلی الله علیه وسلم فرموده‌اند: «دین، نصیحت و خیراندیشی است»، صحابه پرسیدند که نصیحت چه کسی مراد شماست؟ فرمودند: «خداوند، کتابش، پیامبرش، پیشوایان اسلام و عامه‌ی مسلمانان.» (رواه مسلم)، و فرموده‌اند: «حق مسلمان بر مسلمان شش چیز است... هرگاه از تو نصیحت خواست، او را نصیحت کنی.» (رواه مسلم)، و در حدیث دیگری آمده که فرموده‌اند: «من دل على خير فله مثل أجر فاعله» (رواه مسلم)، یعنی: هرکس به کار نیکی راهنمایی کند، اجری مانند اجر انجام‌دهنده‌ی آن نیکی به او تعلق خواهد گرفت!

آنچه خواندنش را آغاز کرده‌اید، عصاره‌ی نصیحت‌هایی است که از اهل علم جمع کرده‌ام؛ ابتدا با طلب نصیحت از یکی از برادران فاضل و اهل علم آغاز شد و سپس از دیگران، از هر کدام سه نصیحت خواستم و بعد از اینکه خداوند منان توفیق داد، با همکاری یکی از برادران، مورد جرح و تعدیل ادبی و ویرایش قرار گرفت تا خواندنشان برای خواننده‌ی گرامی لذت‌بخش‌تر باشد و همچنین با توجه به اینکه آن نصایح در سه زبان عربی، کوردی و فارسی بودند، گریزی از تغییر الفاظشان نبود، اگرچه درون‌مایه و محتوا حفظ گردید.

از الله متعال خواهانم که من و برادران و خواهرانم را با این نصیحت‌ها سود ببخشد و پیروی از کتاب و سنت پیامبرش صلی الله علیه وسلم را نصیبمان کند و از بدعت و هوا دور بدارد، آمین.
@Hedayah1
هدایة الحیاری
🌺 #إحياء_الجنان_في_نصائح_الإخوان 1 بسم الله الرحمن الرحیم الحمد لله الذي بنعمته تتم الصالحات، وأشهد أن لا إله إلا الله وحده لا شريك له ولي المؤمنين والمؤمنات، وأشهد أن سيدنا ونبينا محمداً عبده ورسوله، الذي أرسله بالآيات البينات، صلى الله عليه وعلى آله وصحبه،…
🌺 #إحياء_الجنان_في_نصائح_الإخوان 2

1- اخلاص در رأس امور است و انسان اخلاص را در نمی‌یابد تا آنکه خود را کوچک بشمارد و کوچکی دنیا را به یاد آورد و اهمیتی به ستودن یا مذمت‌کردن دیگران ندهد. پس اخلاص پیشه کن و در اعمالت برای مخلوق سهمی قرار مده و در هر کاری تنها الله را در نظر داشته باش؛ اوست که پاداش می‌دهد و اوست که عقاب می‌رساند!
@Hedayah1
اشخاصی را دیده‌ام که نزد من تظاهر به سنی‌بودن می‌کرده‌اند، یا اینکه گروهی می‌ساخته و نام اهل سنت بر آن می‌نهاده‌اند، حال آنکه در واقع بر بدعت بوده و از تظاهر به سنت، اهدافی داشته‌اند! باید اهل ایمان هوشیار باشند و به هرکسی که نام «اهل سنت و جماعت» را به دوش می‌کشد اعتماد نکند؛ اگر به ادعا باشد، باید نصاری را پیروان راستین مسیح علیه السلام بدانیم!

امام سجزی رحمه الله فرموده است:
«...یا اینکه از خودشان است ولی تظاهر به مخالفتشان می‌کند تا با تدلیس آنچه خود می‌گویند را به مردم بقبولاند، و بسیار با اهل سنت این حیله را به کار می‌برند!»
الرد على من أنكر الحرف والصوت، الناشر: عمادة البحث العلمي بالجامعة الإسلامية، ص 360
@Hedayah1
هدایة الحیاری
حیدر علی قلمداران، درباره‌ی احمد کسروی می‌گوید: «شكی نيست كه آن مرد افیونی داعیه‌ای داشت و از روی این نظر مقداری حرف حق و باطل را به هم آمیخت...» زيارت قبور بين حقیقت و خرافات، ص 170 @Hedayah1
«ظلم بزرگ دیگری که به ما کردند این دروغ بزرگ بود که ما و همفکران ما را در ردیف أحمد کسروی می‌آورند و عوام نیز باور کرده‌اند! هذا بهتان عظیم! درحالیکه برادر عزیز ما و مفسر عالی‌مقام مرحوم حاج میرزا یوسف شعار تبریزی در مقاله‌ای بطلان أقوال کسروی را ثابت کرد و ما کسروی را دانشمندی منحرف می‌دانیم که قدر قرآن کریم را نمی‌دانست و به کتب خدا نسبت‌های نادرست داد که معلوم می‌شود آیات قرآن را درست نمی‌فهمید!»
بررسی علمی در احادیث مهدی، ابوالفضل برقعی، ص 217
@Hedayah1
هدایة الحیاری
🌺 #إحياء_الجنان_في_نصائح_الإخوان 2 1- اخلاص در رأس امور است و انسان اخلاص را در نمی‌یابد تا آنکه خود را کوچک بشمارد و کوچکی دنیا را به یاد آورد و اهمیتی به ستودن یا مذمت‌کردن دیگران ندهد. پس اخلاص پیشه کن و در اعمالت برای مخلوق سهمی قرار مده و در هر کاری…
🌺 #إحياء_الجنان_في_نصائح_الإخوان 3

2- همیشه مراقب قلبت باش و بدان که خداوند به آنچه در آن می‌گذرد آگاه است؛ نیت در قلب پدید می‌آید، پس باید بکوشی که قلبت را در کنترل بگیری و نگذاری که لحظه‌ای هم نیت اعمال حرام از آن بگذرد، زیرا اگر جای نیات شیطانی و افکار ناپسند شود، به همان مقدار از یاد خداوند خالی خواهد شد و خالی‌شدنش از یاد خداوند بر اعمال جوارح تأثیر خواهد گذاشت. رسول الله صلی الله علیه وسلم فرموده‌اند: «إذا صلحت صلح الجسد كله، وإذا فسدت فسد الجسد كله» (متفق علیه)، یعنی: وقتی قلب سالم باشد، تمام بدن سلامتی خواهد یافت و وقتی فاسد گردد، تمام بدن را فساد می‌گیرد!
@Hedayah1
هدایة الحیاری
أبو هاجر الحضرمي – في جنة الله أحيا
🍃 في جنة الله أحيا - أبو هاجر الحضرمي
شعر: أبو مازن

هذي الجنان مراحي … وعطرها من جراحي
این باغ‌های بهشتی، محل آسایش من هستند و بوی عطر آن، از زخم‌هایی است که در دنیا برداشته بودم!
سحر وروح وراح ... يا قلب أية راح
مملو از آسایش و آرامش و خوشی است و خوشی‌هایش در وصف نمی‌آیند!
جلاسي الأنبياء ... وإخوتي الشهداء
هم‌نشینانم، پیامبران خدا و برادران شهیدم هستند!
والله يلقي علينا ... ظلال حب حنون
و خداوند متعال نیز ما را زیر سایه‌ی محبت بی‌نهایت خویش گرد آورده است.

في جنة الله أحيا ... بألف دنيا ودنيا
در بهشت خداوند زندگی می‌کنم و هزاران برابر زندگی در دنیا را می‌زیم!
وما تمنيت شيئاً ... إلا أتاني سعياً
و هیچ چیزی را آرزو نکرده‌ام مگر آنکه شتابان به سویم آمده است!
فلا تقولوا خسرنا ... من غاب بالأمس عنا
پس نگویید آنان که دیروز از نزد ما رفتند را از دست دادیم!
إن كان في الخلد خسر ... فالخير أن تخسروني
اگر جاودانگی در بهشت، زیان‌باری و از دست دادن باشد، بهتر آن است که مرا از دست بدهید!
#نشید
@Hedayah1
هدایة الحیاری
🌺 #إحياء_الجنان_في_نصائح_الإخوان 3 2- همیشه مراقب قلبت باش و بدان که خداوند به آنچه در آن می‌گذرد آگاه است؛ نیت در قلب پدید می‌آید، پس باید بکوشی که قلبت را در کنترل بگیری و نگذاری که لحظه‌ای هم نیت اعمال حرام از آن بگذرد، زیرا اگر جای نیات شیطانی و افکار…
🌺 #إحياء_الجنان_في_نصائح_الإخوان 4

3- همت بلند داشته باش و به چیزهای کوچک راضی نشو! شاعر چه خوب گفته است که «إذا غامرتَ في شرفٍ مرومٍ ... فلا تقنعْ بما دون النُّجومِ»؛ وقتی به دنبال بزرگی و شرفی خواستنی بودی، به کمتر از حد ستارگان راضی نشو! شیخ بکر ابو زید فرموده است: داشتن همت بلند از اینکه انسان به دنبال آرزوها و کارهای ناچیز باشد جلوگیری می‌کند، اما بین بزرگی همت و تکبر فرق بگذار!
@Hedayah1
🔰کنفرانس 🔰

🔵موضوع: شاهراه اهل سنت و گمراهان زمان

🔵مجری: الساجد لله

🔵زمان: جمعه - 1399/10/26
ساعت اجرا: 21:00

🔵مکان اجرا: ابر گروه تریبون آزاد

🔗 لینک گروه:
https://www.tg-me.com/joinchat-DLdEPEAbMv0aL2jA2Clp3A
2024/10/02 20:32:35
Back to Top
HTML Embed Code: