Telegram Web Link
Salafeiyat.pdf
100.3 KB
درباره‌ی تعریف سلفیت جواب برادری را داده بودم که معترضی بدون آنکه مختصری در اعتقاد اهل سنت و جماعت (چه از متقدمین و چه متأخرین و معاصرین) خوانده باشد، اعتراض کرد و جواب او هم در پیام‌های بعدی آمد. امروز شنیدم که با انتخاب گزینشی چنین وانمود کرده که مرا نصیحت بسیار کرده و من از فرط بی‌جوابی (!) او را سایلنت کرده‌ام، درحالیکه جواب‌های من و کرامات (!) خود را در تصویر نیاورده است، و برای همین پیام‌ها را به طور منسجم آوردم تا راه فریبکاری بسته شود و معترض را به طلب علم شرعی صحیح دعوت می‌کنم تا خرمهره‌ی معاصرین را با جواهرات سلف اشتباه نگیرد.
@Hedayah1
هدایة الحیاری
شیخ الاسلام ابن تیمیه رحمه الله و سبب نوشتن عقیده‌ی واسطیه: «از سرزمین واسط، یکی از قاضیان آنجا که شیخی به نام رضی‌الدین واسطی و از اصحاب شافعی بود، نزد ما آمد؛ او از اهل خیر و دین و علم بود و از آنچه که در منطقه‌اش در سیطره‌ی دولت تاتارها می‌گذشت شکایت می‌کرد…
شیخ الاسلام ابن تیمیه رحمه الله و سبب نوشتن الفتوی الحمویة الکبری:
«اندکی بعد از سال 690 شخصی از حماة درباره‌ی آیات و احادیث وارده در صفات الهی سؤال کرد و من به او گفتم که از کسی دیگر بپرسد، اما او اصرار کرد که تنها جواب تو را می‌خواهم، بنابراین در نشستنی بین ظهر و عصر، آن را نوشتم!»
بيان تلبيس الجهمية، الناشر: مجمع الملك فهد، ج 1، ص 4
@Hedayah1
هدایة الحیاری
بعضی از سلف، در آیه‌ی {کلا إنهم عن ربهم یومئذ لمحجوبون}، {عن ربهم} را به "عن کرامة ربهم" تفسیر کرده‌اند، درحالیکه سایرین آن را دلیلی برای اثبات رؤیت خداوند متعال می‌دانند و امام شافعی رحمه الله از جمله‌ی این پیشوایان بوده و ابن کثیر رحمه الله نیز در تفسیرش…
مانند این، اختلاف سلف در تفسیر {فارتقب يوم تأتي السماء بدخان مبين} [الدخان: 10] می‌باشد؛ بعضی آیه را مربوط به زمان خود دانسته و بعضی دیگر آن را از نشانه‌های بزرگ قیامت می‌دانند، و با این حال هیچکدام نه این و نه آن را نفی نکرده‌اند و اختلافشان تنها در دلالت دلیل بر مدلولی بوده که در نظر داشته‌اند.
@Hedayah1
خردمندان از گذشته، تجربه، و ضعيفان از آن حسرت می‌سازند.
@Hedayah1
Forwarded from مقابسات
في زماننا علماء ودعاة ومجاهدون وأولياء،وفيه قصص كما مضى للسابقين،وفيه كرامات وعجائب،وفيه عباد تبتل لحاهم في دجى الليل بكاءً وخشية وإخباتاً،وفيه شباب يبيعون أرواحهم لربهم،تعرف وتسمع فتحتقر نفسك أمامهم، وفي أمتنا من يعيش قيد السجن لكلمة الحق،أو الهجرة من أرضه لصلابة كلمته في دين الله تعالى.
اللهم أشركنا في دعائهم فإنا نحبهم،ونتقرب إلى الله بهذا الحب والاستغفار لهم.
هي مرحلة فتنة وابتلاء،ثم نمضي إلى القبور،ومنا من يمضى للفتح العظيم.
يا دولة الكفر والإلحاد إن لنا ... ثأرا سنأخذه والله فارتقب
هذا هو الشيخ للأجيال مفخرة ... أسطورة العصر أمسى آية العجب
#أسطورة_العصر
@Hedayah1
{وما أنت إلا بشر مثلنا} [الشعراء: 154]

دشمنان پیامبران در برابر رسالت آنان می‌گفتند: شما مانند ما انسان هستید، و هرگز پیامبران برای رد شبهه‌ی آنها نفرموده‌اند که ما از جنس بشر نیستیم!
وقتی مخالف حقی را آورد و از آن اراده‌ی باطلی کرد، انکار آن حق از روش انبیاء خارج است و ما را مانند خود او قرار می‌دهد زیرا هردو مرتکب انکار و پوشاندن حقیقت شده‌ایم! پس روش رد شبهه این نیست که احکام شرعی و اعتقادات ثابت را انکار کنیم، زیرا باطل را با حق رد می‌کنند، نه با باطلی دیگر!
@Hedayah1
Forwarded from انوار القرآن
📖 صفحه‌ی 313
{فَلَا يَصُدَّنَّكَ عَنْهَا مَن لَّا يُؤْمِنُ بِهَا وَٱتَّبَعَ هَوَىٰهُ فَتَرْدَىٰ} [سورة طه: 16]

(ای موسی!) نباید تو را از (ایمان به قیامت و آمادگی برای) آن باز دارد کسی که بدان باور نداشته و از هوا و هوس خویش پیروی می‌نماید، که هلاک خواهی شد. [[«فَلا یَصُدَّنَّکَ»: باید که تو را باز ندارد. تو را غافل و دور از آن نکند. «عَنْها»: از آن. مرجع ضمیر (ها) واژه (السَّاعَةَ) است. «تَرْدی»: هلاک شوی. این فعل می‌تواند مضارع منصوب و جواب نهی باشد. یا مضارع مرفوع، و جمله فعل و فاعل خبر مبتدای محذوف بوده و تقدیر چنین باشد: فَأََنتَ تَرْدی به سبب ذلِکَ.]]
Forwarded from د. إياد قنيبي
ذهبت أمس مع العائلة لشراء ملابس للعيد من أحد المولات الكبيرة في عَمان (مع أني أُفضل عادة دعم المحلات الصغيرة)، فلفت نظري أن المحلات التي دخلناها كلها تقريباً كانت تشغل على التكبيرات (الله أكبر الله أكبر الله أكبر لا إله إلا الله..الله أكبر الله أكبر ولله الحمد)، على غير عادة ! وكلها من المحلات الكبيرة التي لها فروع محلية وعالمية. سألت بعض الموظفين والمسؤولين فقالوا أن أصحاب المصلحة والمول نفسه يشجعون ذلك.
حقيقة هذا الفعل الذي قد يبدو بسيطاً له أثر طيب ويستحق التشجيع. إظهار شعائر ديننا في الوقت الذي يظهر فيه الآخرون شعائرهم أو يستعلنون بأفعالهم المنافية للإسلام، بل وللفطرة السوية. صحيح أن هذه المولات فيها مظاهر كثيييييرة مخالفة لدين الله تعالى، لكن ديننا يعلمنا أن نثني على الخير ونشجع عليه في الوقت ذاته الذي ننهى فيه عن المنكر وننفر عنه.
فجزى الله من سعى في إظهار هذه الشعيرة خيراً وزادهم هدىً وتوفيقاً وطاعةً لله ورسوله وأعانهم على التخلص من مخالفاتهم لشريعة ربهم ليستحقوا رضوانه سبحانه.
رشید الدین میبدی (از مفسرین صوفیه) رحمه الله:
«نقله اخبار و حمله آثار گفتند: ید خدا، ید صفت است و یدِ ذات، ظاهر آن پذیرفته، و باطن تسلیم کرده، و حقیقت آن در نایافته، و از راه چگونگی و تصرف و تأویل برخاسته، و تهمت بر خرد خویش نهاده، و اعتقاد کرده، که از همنامی همسانی نیست، و بخیال گرد آن گشتن روی نیست، معلوم هست اما تخیل نیست، مسموع هست اما معقول نیست. قومی گفتند ید ید قدرت است و نعمت، و این محال است و باطل... اگر معنی ید قدرت بودی ابلیس را بودی که گفتی: چنان که آدم را بقدرت بیافریدی مرا نیز بقدرت بیافریدی، چه شرف دارد بر من؟»
كشف الأسرار وعدة الأبرار، ناشر: امیر کبیر، ج 3، ص 169
@Hedayah1
هدایة الحیاری
رشید الدین میبدی (از مفسرین صوفیه) رحمه الله: «نقله اخبار و حمله آثار گفتند: ید خدا، ید صفت است و یدِ ذات، ظاهر آن پذیرفته، و باطن تسلیم کرده، و حقیقت آن در نایافته، و از راه چگونگی و تصرف و تأویل برخاسته، و تهمت بر خرد خویش نهاده، و اعتقاد کرده، که از همنامی…
«قومی از جهمیان و معتزله تعلق کردند باین آیت که {وهو معهم}، گفتند که: خدای عز وجل همه جای هست، و در هر مکانی او را یابند، و عجب آنست که این سخن بگفتند، و آن گه خود نقض کردند، و گفتند بر عرش نیست، و لا محاله عرش هم از جمله مکانها است، و از هر مکانی شریفتر و عظیم‌تر است. چونست که هر جای نجاستی و هر شکم سگی را مکان وی میپسندند، و عرش شریف و عظیم را می‌نپسندند. نیست این سخن ایشان و معتقد ایشان جز باطل، و بیهوده، و محض زندقه و الحاد!»
كشف الأسرار وعدة الأبرار، ناشر: امیر کبیر، ج 2، ص 674
#صفت_علو
موسوی شیرازی -عالم شیعی ملقب به سلطان‌الواعظین- می‌گوید:
«عملیات علمای متعصب سنی ما را متأثر می‌نماید که پیروان ابو حنیفه و مالک بن انس و محمد بن ادریس و احمد بن حنبل را با اختلافات بسیاری که اصولاً و فروعاً با هم دارند در همه جا آزاد و برادران مسلمان می‌خوانند!»
شب‌هاي پيشاور، ناشر: دار الكتب الاسلامية، ص 233
@Hedayah1
امتحان ثلاثة الأصول
تنها حق استفاده از معلوماتی که خونده‌اید را دارید و مراجعه به جزوه یا هر منبع دیگری شرعاً غش و حرام است. هر نفر تنها یک‌بار حق شرکت در امتحان را دارد.

وفقکم الله لما یحب ویرضی
https://forms.gle/Bxsy6YXaMVvL8QRt6
@Hedayah1
در سال پنجم هجری بود که کافران علیرغم اختلاف اهواء با یکدیگر علیه مسلمانان متحد شدند و یهودیان دست در دست قریشیان بت‌پرست نهادند.

پیامبر صلی الله علیه وسلم علیه آنان چنین دعا کردند: «اللهم منزل الكتاب، سريع الحساب، اهزم الأحزاب، اللهم اهزمهم وزلزلهم!» (متفق علیه)
یعنی: الهی، ای فروفرستنده‌ی کتاب و سریع‌الحساب! احزاب را شکست بده، پروردگارا آنان را شکست بده و متزلزل گردان!

و ادامه‌ی قصه را باید در کتب سیره خواند...
@Hedayah1
از زیباترین نکاتی که دکتر زیدان رحمه الله در باب دعوت فرموده است:
«الجمهور أسرع من غيرهم إلى الاستجابة إلى الحق!»
أصول الدعوة، الناشر: مؤسسة الرسالة، ص 391
یعنی: جمهور مردم [و افراد عادی] از دیگران، سریع‌تر حق را استجابت می‌کنند!

تفاوت میان جدال با مدعیان فضای مجازی و مردم عادی را تجربه کن!
@Hedayah1
هدایة الحیاری
thalathatol_osol.pdf
نتایج و آمار امتحان ثلاثة الأصول (عقیده - مبتدی)

🔹 57 نفر در امتحان شرکت کردند.
🔹 کم‌ترین نمره 7 و بالاترین نمره 24 (نمره‌ی کامل) بود.
🔹 میانگین نمرات، حدود 18.5 بود.
🔹 متداول‌ترین نمره، 17 بود.
🔹 سؤال 15، بیشترین جواب اشتباه را داشته است و تنها 18 نفر گزینه‌ی درست را انتخاب کرده‌اند.

🔸 تنها 5 کاربر با اسامی مستعار زیر، نمره‌ی کامل را کسب کرده‌اند:
- عبد الواحد
- مسافر
- عائشه
- بچه‌زرنگ
- فقط الله
🔸 تنها نفر اول مرد است و بقیه خانم هستند!

از الله متعال برای تمامی شرکت‌کنندگان طلب مزید علم و توفیق را دارم.
وصلی الله وسلم علی نبینا محمد وآله وصحبه وسلم.
@Hedayah1
2024/10/04 21:25:18
Back to Top
HTML Embed Code: