Telegram Web Link
Forwarded from Deleted Account
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
الدعوة إلی الله علی غیر بصیرة (عربی)
@Hedayah1
از حیله‌های شیطان این است که انسان را به گناه دعوت می‌کند، سپس او را بر آن ملامت و از عبادات منع می‌کند؛ آیا چون تویی خدا را می‌خواند؟ آیا چون تویی لیاقت نمازخواندن و ذکرگفتن دارد؟!
مبادا گمان کنی که شیطان به صغائر و کبائر راضی می‌شود، هرگز! در قرآن بخوان که {قال فبعزتك لأغوينهم أجمعين} [ص: 82]
@Hedayah1
ولإبن هند في الفؤاد محبة ... ومودة فليرغمن مفندي
فعليهم وعلى الصحابة كلهم ... صلوات ربهم تروح وتغتدي
إني لأرجو أن أفوز بحبهم ... وبما اعتقدت من الشريعة في غد
قالوا: أبان الكلوذاني الهدى ... قلت: الذي فوق السماء مؤيدي
#الكلوذاني
@Hedayah1
Forwarded from .
درسته غربی‌ها فروشگاه غارت میکنن، محموله ماسک و دستکش می‌دزدن، علیه قانون ماسک زدن تظاهرات انجام میدن، با حیوانات رابطه جنسی دارند، بمب اتم می‌ریزن رو مردم و... ولی این مهمه که ادیسون سالها پیش لامپ رو اختراع کرد!

@NabardeResane
بعضی از جوانان، اگر وقتی که برای دنبال‌کردن شبهات و بحث با مخالفین گذاشته بودند را صرف مطالعه می‌کردند، در بعضی علوم متخصص شده و در بعضی دیگر تدریس می‌کردند!
@Hedayah1
در تاریخ جهاد اسلامی مردانی دلیر را می‌یابیم که نیازی نیست برای وصف شجاعتشان به شیر تشبیه شوند؛ چگونه به شیر تشبیه شوند، حال آنکه شجاعت و دلیری «مشبه» فراتر از «مشبه به» است؟!
@Hedayah1
هدایة الحیاری
حب الصحابة كلهم لي مذهب ... ومودة القربى بها أتوسل ولكلهم قدر وفضل ساطع ... لكنما الصديق منهم أفضل #ابن_تيمية @Hedayah1
وبعده الخليفة الشفيق ... نعم نقيب الأمة الصديق
ذاك رفيق المصطفى في الغار ... شيخ المهاجرين والأنصار
#حافظ_حكمي
@Hedayah1
نشانه‌ی اهل بدعت: ترک‌کردن احادیث صحیح برای اخبار ضعیف و آراء سخیف!
@Hedayah1
«قال سفيان: تعوذوا بالله من فتنة العابد الجاهل، وفتنة العالم الفاجر، فإن فتنتهما فتنة لكل مفتون.»
شرح السنة للبغوي، الناشر: المكتب الإسلامي، ج 1، ص 318

سفیان ثوری رحمه الله فرموده است: از فتنه‌ی عابد جاهل و عالم فاجر به الله پناه ببرید؛ زیرا فتنه‌ی آن دو، فتنه‌ی هر مفتونی است.
@Hedayah1
هدایة الحیاری
سَلَفی‌ها و توانایی نقدِ الحاد/خداناباوری نویسنده: صبغت الله عاکف مقاله را در (INSTANT VIEW/مشاهده فوری) بخوانید
گفتم: بزرگترین کتابی که در تاریخ اسلام در نقد شبهات شیعه‌ی امامیه نوشته شده است، اثر امام اثری و علامه‌ی حنبلی، ابوالعباس ابن تیمیه رحمه الله است. اشعریه و ماتریدیه نیز ردودی بر آنها نوشته‌اند و در حجج جلال‌الدین دوانی یا صواعق ابن حجر هیتمی فوایدی نهفته است، اما با «منهاج السنة» قابل مقایسه نیستند.

ابن حجر عسقلانی در الدرر الکامنة (2/189) از تقی‌الدین سبکی آورده که علیرغم اختلاف شدید با ابن تیمیه، درباره‌ی رد او بر حلی گفته است:
ولابن تيمية رد عليه له ... أجاد في الرد واستيفاء أضربه
@Hedayah1
هدایة الحیاری
گفتم: بزرگترین کتابی که در تاریخ اسلام در نقد شبهات شیعه‌ی امامیه نوشته شده است، اثر امام اثری و علامه‌ی حنبلی، ابوالعباس ابن تیمیه رحمه الله است. اشعریه و ماتریدیه نیز ردودی بر آنها نوشته‌اند و در حجج جلال‌الدین دوانی یا صواعق ابن حجر هیتمی فوایدی نهفته است،…
اما رد بر نصرانیان... چگونه می‌توان از «الجواب الصحیح لمن بدّل دین المسیح» ابن تیمیه چشم پوشید؟

شیخ الاسلام رحمه الله در بیان سبب تألیف این کتاب (1/98) فرموده است:
«از جمله‌ی اسباب پیروزی دین و ظهور آن این بود که کتابی از قبرص رسید و در آن برای دین نصاری احتجاجاتی ذکر شده بود، از همان دلایل سمعی و عقلی که علمای نصاری و فضلایشان از قدیم تا کنون آورده‌اند. چنین چیزی لازم نمود که جوابشان را به کلامی بدهیم که فصل‌الخطاب باشد و مبیّن خطا از صواب، تا خردمندان از آن بهره‌مند شده و نفع ببرند.»

سپس در (1/104) می‌فرماید:
«ما -خدا را سپاس- نشان می‌دهیم که هر دلیلی از قرآن، کتاب‌های پیشین یا عقل بیاورند، حجتی برایشان نخواهد بود، بلکه تمامی کتاب‌ها به علاوه‌ی قرآن و عقل حجتی بر علیه آنهاست.»

از مهمترین مباحثی که در این کتاب آمده است، می‌توان به این موارد اشاره کرد:
1- تکفیر نصاری و بیان مشابهت آنها با یهود
2- رد ادعای جهانی‌نبودن رسالت محمد صلی الله علیه وسلم
3- رد ادعای الوهیت مسیح علیه السلام
4- اثبات پیامبری محمد صلی الله علیه وسلم

همچنین در اینجا، بیانی از شیخ سفر الحوالی درباره‌ی منهج امام ابن تیمیه در الجواب الصحیح، آمده است.
رحم الله شيخ الإسلام ونفعنا بعلومه في الدارين
@Hedayah1
Forwarded from Deleted Account
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
این مرد گمراه می‌گوید که باید تمام مخلوقات خداوند را دوست داشت!
@Hedayah1
هدایة الحیاری
این مرد گمراه می‌گوید که باید تمام مخلوقات خداوند را دوست داشت! @Hedayah1
به این گمراه خرافی، حبیب علی جفری بنگرید!

❗️ می‌گوید: «أن هذا الإنسان الذي أمامك هو خلق الله، هو صنيع الله عز وجل في هذا الوجود ومن أحب شيئاً أحب صنعته ومن أحب الله أحب خلقه! هذا الكلام يشمل جميع المخلوقات! فأنا من حب ربي أحب ما خلق!»
این انسانی که جلوی توست، مخلوق خداوند در این وجود است و هرکس چیزی را دوست داشته باشد، آنچه ساخته را هم دوست دارد و هرکس الله را دوست بدارد، مخلوقاتش را هم دوست دارد! این کلام شامل تمام مخلوقات می‌شود، پس من بخاطر محبتم نسبت به خدایم، آنچه آفریده را دوست می‌دارم!

گفتم: این سخن، باطل و بلکه کفر است! ابلیس و فرعون و ابولهب از مخلوقات خدایند که ایمان جز با بغضشان تمام نمی‌شود و معلوم است که کفر و فسوق، افعال عباد هستند و افعال عباد مخلوق خدایند، پس با این حال لازم می‌آید که جفری کفر و فسوق را هم دوست داشته باشد!

شیخ الاسلام ابن تیمیه رحمه الله در العبودیة (ص/116) به این گمراهی اشاره کرده و فرموده است: «ظنوا أن كمال المحبة أن يحب العبد كل شيء حتى الكفر والفسوق والعصيان ولا يمكن لأحد أن يحب كل موجود»، یعنی: گمان کرده‌اند که کمال محبت در این است که بنده، هرچیزی حتی کفر و فسوق و نافرمانی خداوند را دوست داشته باشد، درحالیکه محال است کسی بتواند هرچه وجود داشته باشد را دوست بدارد!
همچنین در مجموع الفتاوی (22/126) آمده است: «أقل ما يصيب هؤلاء أنهم يتركون الغيرة لله والنهي عن المنكر والبغض في الله والجهاد في سبيله وإقامة حدوده وهم في ذلك متناقضون إذ لا يتمكنون من الرضا بكل موجود... وينسلخون عن دين الله وربما دخل أحدهم في الاتحاد والحلول المطلق»، یعنی: کمترین چیزی که به اینها می‌رسد، این است که غیرت نسبت به الله، نهی از منکر، دشمنی بخاطر الله، جهاد در راه او و اقامه‌ی حدود را رها می‌کنند. همچنین اینان در سخنشان متناقض خواهند بود، زیرا نمی‌توانند به هر موجودی راضی باشند... اینها از دین الله بریده و چه بسا به اتحاد و حلول مطلق مبتلا شوند!

کسی که در عقیده به منهج اهل سنت و سلف پایبند نباشد و دینش را از هر کسی بگیرد، چه بسا گرفتار گمراهی جفری‌ها شده و آخرت خود را می‌بازد، نسأل الله السلامة.
@Hedayah1
#گزیده_مطالب_قبلی

🔻 علم اندک‌اندک به دست می‌آید
https://www.tg-me.com/Hedayah1/4906

🔻 شرح ثلاثة الأصول (عقیده، سطح مبتدی)
https://www.tg-me.com/Hedayah1/3346

🔻 تفسیر سوره‌ی فاتحه
https://www.tg-me.com/Hedayah1/3012

🔻 چگونه با شبهات رفتار کنیم؟
https://www.tg-me.com/Hedayah1/1779

🔻 حلاوت عمل در ترک مراء و جدل
https://www.tg-me.com/Hedayah1/2837

🔻 چگونه در دوران جوانی پاک بمانیم؟
https://www.tg-me.com/Hedayah1/4480

🔻 شاهراه اهل سنت و گمراهان زمان
https://www.tg-me.com/Hedayah1/3971

🔻 تفسیر سوره‌ی کوثر
https://www.tg-me.com/Hedayah1/4381

🔻 دروسی از جزء سی قرآن
https://www.tg-me.com/Hedayah1/3232

🔻 آیات مشابه در جزء عم
https://www.tg-me.com/Hedayah1/2726

🔻 در آغوش دیوارها
https://www.tg-me.com/Hedayah1/4165

🔻 شبهات و ردود (پیرامون مذهب سلف و توحید اسماء و صفات)
https://www.tg-me.com/Hedayah1/4498
هدایة الحیاری
به این گمراه خرافی، حبیب علی جفری بنگرید! ❗️ می‌گوید: «أن هذا الإنسان الذي أمامك هو خلق الله، هو صنيع الله عز وجل في هذا الوجود ومن أحب شيئاً أحب صنعته ومن أحب الله أحب خلقه! هذا الكلام يشمل جميع المخلوقات! فأنا من حب ربي أحب ما خلق!» این انسانی که جلوی توست،…
این نقد به کام بعضی از اهل بدعت ناخوش آمده والصراخ علی قدر الألم، اما بدترین اشتباه دردمندان نقدکردن با عصبانیت است؛ زیرا غضب همان خردلِ خردشان را هم می‌رباید و همانگونه که جفری به سان مستان سخن گفته، آنان هم با مستی سخن می‌گویند! البته این درس برای آنها نیست، زیرا خداوند بر چشم و گوششان مهر زده و توان فهم را از آنها سلب کرده است:
چون بود اصل گوهری قابل ... تربیت را در او اثر باشد
هیچ صیقل نکو نداند کرد ... آهنی را که بدگهر باشد
سگ به دریای هفتگانه بشوی ... که چو تر شد پلیدتر باشد
خر عیسی گرش به مکه برند ... چون بیاید هنوز خر باشد

اما این توضیحی برای اهل سنت و ایمان است تا به رجسِ جاهلان مبتلا نشده و به مغالطه‌ی کسانی که پیش‌تر رسوا کرده‌ایم گرفتار نیایند، بنابراین پس از استعانت به خداوند یکتا می‌گوییم:

آیا مراد جفری این است که ما خلق خداوند (به معنای فعل) را دوست داشته باشیم، یا اینکه از محبت نسبت به خلق خداوند (به معنای مفعول) سخن می‌گوید؟ جفری گفته است «أحب ما خلق» و «ما خلق» مفعول است و نه فعل، و اصلاً کسی در اینکه کراهت نسبت به فعل الله کفر است نزاعی ندارد تا کسی چون جفری با این سخنان رایگان حل نزاع کند و شاهد هم آنکه از تفریق بین کافر و کفر سخن می‌گوید؛ شیخ الاسلام ابن تیمیه رحمه الله فرموده است:
«والتحقيق ما عليه أئمة السنة وجمهور الأمة؛ من الفرق بين الفعل والمفعول والخلق والمخلوق؛ فأفعال العباد هي كغيرها من المحدثات مخلوقة مفعولة لله: كما أن نفس العبد وسائر صفاته مخلوقة مفعولة لله وليس ذلك نفس خلقه وفعله بل هي مخلوقة ومفعولة وهذه الأفعال هي فعل العبد القائم به ليست قائمة بالله ولا يتصف بها فإنه لا يتصف بمخلوقاته ومفعولاته.»
مجموع الفتاوى، الناشر: مجمع الملك فهد، ج 2، ص 119
یعنی: تحقیق همان است که امامان سنت و جمهور امت بر آنند، یعنی میان فعل و مفعول و خلق و مخلوق تفاوت است؛ افعال بندگان مانند دیر محدثات، مخلوق و مفعول خداوند است و خودِ عبد و سایر صفات او مخلوق و مفعول الله می‌باشند، و این مخلوق و مفعول همان خلق و فعل الله نیست و این افعال، فعل عبد و قائم به اویند و نه به الله قائم بوده و نه الله بدانها توصیف می‌شود، زیرا او موصوف به مخلوقات و مفعولاتش نیست.

بنابراین بغض نسبت به مخلوق خداوند، بغض نسبت به خلق (که فعل الله است) نیست مگر در شهر جاهلان که صدای قافله‌ی علم را از دور هم نشنیده‌اند، و محبت نسبت به خداوند مستلزم محبت نسبت به آنچه خلق کرده نیست، بلکه الله متعال نسبت به بعضی از مخلوقات خود بغض و کراهت دارد، چنانکه فرموده است {والله لا يحب الظالمين} [آل عمران: 140]، و فرموده است {ياأيها الذين آمنوا لا تتولوا قوما غضب الله عليهم} [الممتحنة: 13]، و فرموده است {ذلك بأنهم اتبعوا ما اسخط الله وكرهوا رضوانه} [محمد: 28]، و فرموده است {وغضب الله عليه ولعنه} [النساء: 93]، و ما نیز باید مبغوض خداوند را بغض بداریم.

از خداوند متعال می‌خواهیم که ما را از زمره‌ی کسانی قرار دهد که مورد رضایت اویند، نه کسانی که بر آنها غضب کرده، و بغضمان را در دل دشمنانمان بکارد، همانگونه که بغض صحابه‌ی پیامبرش را در دل کافران قرار داد: {ليغيظ بهم الكفار} [الفتح: 29]، والحمد لله ربّ العالمین.
@Hedayah1
2024/10/04 21:11:55
Back to Top
HTML Embed Code: