Telegram Web Link
مرکز کارآفرینی سلامت جهاد دانشگاهی pinned «Boxsuf Tehran, طرشت،منطقه ۲، تهران، استان تهران،، Iran https://goo.gl/maps/AoJFbT9tRr32»
كسي كو به دانش توانگر بود
ز گفتار و كردار بهتر بود


#دانشجويان عزيز روزتان مبارك
Forwarded from startup match
Forwarded from startup match
#گزارش
📸📌روز گذشته جلسه توجیهی استارتاپ های شرکت کننده در رویداد برگزار شد. در این جلسه که در مرکز خدمات فناوری دانشگاه شریف برگزار گردید استارتاپ ها از سوپروایزرهای استارتاپ مچ مشاوره گرفتند و خود را برای ارائه موثر در رویداد آماده کردند.
استارتاپ ها در روز رویداد به ارائه طرح خود می پردازند و شما در صورت تمایل فرصت پیوستن به تیم آنها را دارید.



💻ثبت نام در:
yon.ir/UZFir

🎯با ما همراه باشید
@startupmatch
Forwarded from startup match
تنها سه روز برای ثبت‌نام در استارتاپ مچ فرصت دارید!
🔺مهلت ثبت نام‌ تا ۲۰ آذرماه است.

💻ثبت نام در:
yon.ir/UZFir

🎯با ما همراه باشید

@startupmatch
#نظم یا خلاقیت#
استیو جابز که بعد از ۱۲ سال از اخراج خود نهایتا در سال ۱۹۹۷ به شرکت اپل بازگشت. متاسفانه,اپل در طی این سال ها افت کرده بود تا حدی که اقای مایکل دل, بنیانگذار شرکت دل, در یک مصاحبه گفته بود من اگر بجای مدیران اجرایی اپل بودم شرکت را می بستم و با سهامداران تصفیه حساب می کردم.
شرکت اپل با ورود استیو جابز رشد خود را از سر می گیرد و نهایتا در سال ۲۰۱۰ با ارزش ترین شرکت تکنولوژی دنیا شناخته می شود.
استیو جابز چه کرد که اپل را به مسیر برگرداند؟ ایا iPod, iPhone, iPod و iTune این رشد مجدد را ایجاد کرد؟ خیر! اولین کاری که اقای جابز انجام دادند نظم دادن به شرکت اپل بود چرا بر این باور بود که بدون نظم خلاقیت معنی ندارد...

ترجمه از کتاب "انتخاب کنید که بزرگ شوید" نوشته اقای جیم کولین
@montazeri.om
آغاز ثبت نام دوره ترميك
listening,speaking,and reading

📆شروع دوره:١٩آذر
دوشنبه و چهارشنبه ها
⬅️لينك ثبت نام:
https://evnd.co/eHDIA
زندگی برای هیچ‌یک از ما ساده نیست. اما چه می‌شود کرد؟ ما باید استقامت و بالاتر از همه به خودمان اعتماد داشته باشیم. باید باور کنیم استعداد خاصی داریم و باید آن را شکوفا کنیم.
#ماری_کوری
#تلنگر
🌻 @Jahad_DaneshPaziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔸 I'm honoured to be part of the Selection Committee for the Hult Prize competition at Girne American University.

@bazaz_zadeh
🌐 mrvisitor.ir

About me: https://goo.gl/EDzEee
CV: https://goo.gl/26T
#يادبگيريم

در چهارم دسامبر ۱۹۷۹ چند تن از مدیران شرکت الکترونیکی اینتل سه روز تمام زندگی خود را وقف بحث و گفتگوهای شدید پیرامون از دست دادن سهم بازار در مقابل شرکت موتورولا کردند. انالیزهای سیستماتیک این نشست منجر به تدوین یک استراتژی و برنامه شد که شرکت اینتل توانست موج بازار را به سمت خود بچرخاند و برنده میدان گردد.
اگاه شدن از خطرهای روبرو, انالیزهای لازم و بکار گرفتن استراتژی ها و اقدامات هوشمندانه در کمترین زمان ممکن از تفاوت های بین برنده ها و بازنده ها می باشد. چرا که مهم سخت کار کردن نیست بلکه هوشمندانه و سخت کار کردن با هم نتیجه ای مطلوب ایجاد خواهد کرد.
در دنیای ورزش پیروزی بوکسور سنگین وزن جهان جناب اقای محمد علی کلی مقابل جورج فورمن در سال ۱۹۷۴( بسیاری معتقد بودند که اقای کلی بازنده میدان خواهد بود) از نمونه های تفاوت ذهنیت و نگاه برنده ها بازنده ها می باشد. محمد علی کلی با عوض کردن استراتژی و بکار گرفتن تاکتیک خاص نتیجه را به نفع خود تغییر داد که تماشا و انالیز این مسابقه جالب می باشد!؟
@montazeri_om
🔜اولين رويداد تخصصي match meeting
توسط مركز نوآوري و شكوفايي(#منش) علوم پزشكي شهيد بهشتي و دانشگاه صنعتي شريف

🤝براي تشكيل #تيم هاي تخصصي بين رشته اي(علوم پزشكي و مهندسي)

🕰جمعه ٢٣آذر
📍دانشگاه صنعتي شريف
Forwarded from startup match
⁉️سوالات مربوط به رویداد
برای آشنایی بیشتر با روند استارتاپ مچ فایل بالا را مطالعه کنید

🎯با ما همراه باشید
@startupmatch
Forwarded from startup match
🗓کنداکتور زمانی استارتاپ مچ
در روز 16 آذر ماه جلسه توجیهی استارتاپ ها و نشست آن ها با سوپروایزر های استارتاپ مچ برگزار شد .

5 شنبه 22 آذر ماه 2 کارگاه آموزشی برای افراد شرکت کننده در رویداد برگزار می شود.

و در روز آخر،جمعه 23 آذر ارائه استارتاپ ها در حضور شرکت کنندگان و تیم سازی انجام می شود.

🎯با ما همراه باشید
@startupmatch
#سیستم نوین اموزشی#
هوارد گاردنر (Howard Gardner) که روانشناس و متخصص در حوزه اموزش می باشد بر این باور است که بهترین سیستم اموزشی ان است که ذهن افراد را به گونه ای تربیت کند که بتوانند ارتباط موثری بین دانش و تجربه خود ایحاد کرده و نهایتا منجر به یک خروجی مناسب گردد. دانش نباید فقط صرف کلکسیونی از اندوخته ها در انبار ذهن باشد, بلکه مانند یک معمار باید مهارت تبدیل مواد خام اولیه به یک بنای زیبا را در فرد فراهم نماید.
اقای گاردنر معتقد هست که جدا از اموزش مفاهیم نظری, سیستم اموزشی کارامد باید ابعاد دیگری مانند تفکر انتقادی, مشاهده گری, مهارت کار تیمی, تفکر راه حل محوری و ... را نیز در برگیرد. نمونه بارز این گونه تفکر اموزشی در دانشگاه مشترکی که بین دانشگاه Yale امریکا و سنگاپور در سال ۲۰۱۱ تاسیس شد مشهود است.
دانشگاه Yale-NUS که در کشور سنگاپور قرار دارد در سال ۲۰۱۳ که اولین پذیرش دانشجویی خود را با ۱۵۷ دانشجو از ۲۳ کشور دنیا انجام داد, با توعی نگاه نواورانه به سیستم نوین اموزشی اولین دوره های اموزشی خود را شروع نموده چرا که بر این باور است که محل تلاقی افکار, سلیقه ها و کسب مهارت های مختلف می تواند موجب خروجی های موثر گردیده و شانس رسیدن افراد در دنیای جدید را بیشتر می کند.

برگرفته از کتاب "در دفاع از تحصیلات ازاد", اقای فرید زکریا
@montazeri_om
@amid_rahi
2024/09/22 14:32:27
Back to Top
HTML Embed Code: