Telegram Web Link
دانلود رایگان فایل های صوتی روانشناسی در #رادیو_روان 👇

@radio_psy
@radio_psy
آزادی به سبب اهمیت بسیارش است که هدف روان‌ درمانی قرار می‌گیرد. بدین خاطر، هر ارزشی که مراجع می‌ پروراند بایستی بر اساس تجربه خودمختاری در درک توان و امکان ‌های‌ شخصی باشد که شالوده تمامی اینها آزادی است و فرد امید دست یافتن به آن را در درمان دارد.

رولومی، آزادی و سرنوشت
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
برش هایی از بهترین کتاب های ادبی، فلسفی، روانشناسی، تاریخی و اجتماعی دنیا 👇

@parehha
@parehha
تکامل روانی انسان در فرآیند تاریخ شکل می گیرد. مفهوم محوری در نظریه تکاملی مارکس براساس رابطه انسان و طبیعت و تحول این رابطه بنا شده است. انسان در آغاز تاریخ کاملا به طبیعت وابسته است اما در فرآیند تکامل خود را هرچه بیشتر از طبیعت مستقل می سازد. درجریان کار برطبیعت حاکم می شود و آن را دگرگون می کند و با تغییر طبیعت خود نیز دگرگون می شودو. وابستگی اش به طبیعت، آزادی، استعداد و قدرت تفکر او را محدود می کند. ازاین جهات بسیار مانند کودک است: به کندی رشد می کند و تنها زمانی می تواند همه قابلیتهای عقلی و عاطفی اش را شکوفا کند که کاملا بر طبیعت غلبه کرده و موجود مستقلی شده باشد.

فراسوی زنجیرهای پندار، اریک فروم
ترجمه بهزاد برکت
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
دانلود رایگان فایل های صوتی روانشناسی 👇

@radio_psy
@radio_psy
در مورد مردان فقر یا ضعف جسمانی و در مورد زنان فقر یا زشتی، اگر خلاقیت داشتە باشند، برای خویشتن یک عالم درونی غنی می‌سازند؛ و وقتی این نقص برطرف شود و عالم واقعی با همه‌ی غنا و زیبایی‌اش فراروی آن‌ها قرار گیرد، نمی‌توانند با تمام وجود به آن دل ببندد. چون به صحت انتخاب خود اطمینان ندارند، بین هدف‌های مختلف مردد می‌شوند، در جمع تنها هستند، در میان مردم شاد و پرهیاهو ناخرسندند و حتا در کنار کسانی که از همه بیشتر دوستشان دارند، احساس خوشبختی نمی کنند. عالم درونی‌شان آنها را به خود فرامی‌خواند و بعضی گزیر و گریزی ندارند جز آنکه به همان عالم بازگردند یا اینکه بمیرند.

عقده‌ی ادیپ من و داستانهای دیگر، فرانک اوکانر
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
#فروید اضطراب را واکنشی به درماندگی می دانست، نوشته است اضطراب علامتی است که به ما می فهماند خطری در کار است. و فرد منتظر است موقعیت درمانده کننده از راه برسد.

روان درمانی اگزیستانسیال
اروین یالوم، ترجمه دکتر سپیده حبیب
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
فروید: فرهنگ از تکانه های درونی تبعیت می کند که فرمان می دهد آدمیان در توده های درهم بافته یا یکدیگر پیوند داده شوند. فرهنگ تنها از طریق این برانگیختن احساس گنهکاری روزافزون و مراقبت برای زنده نگهداشتن این احساس می تواند به هدف مذکور برسد. آنچه با پدر آغاز شد در جماعت به انجام می رسد، اگر تمدن سیر تکاملی اجتناب ناپذیری باشد که از گروه خانواده به گروه جمیع افراد بشر برسد، تشدید این احساس گنهکاری نیز باید جزء جدایی ناپذیر آن بشمار رود تا عاقبت این احساس به حدی سنگین شود که افراد تقریبا از تحمل آن فرو بمانند.

آگاهی و جامعه، هنری استوارت هیوز
ترجمه عزت الله فولادوند
#فروید #فرویدیسم

🆔 @freuddism
هرچه تمدن بیشتر رشد می کند، بشر بیشتر به والایش می پردازد اما درعین حال تکانه های لیبدویی آغازینش را ناکام تر می سازد.

بشراز یک سو خردمندتر و فرهیخته تر و از سوی دیگر افسرده تر از بشر ابتدایی می شود و بیش از پیش نژند می گردد، چرا که غرایزش شدیدا ناکام می شود.

به این ترتیب انسان از تمدنی که خود آفریده، دلزده و ناخرسند می شود.

فراسوی زنجیرهای پندار
اریک فروم
ترجمه بهزاد برکت
#فرویدیسم #روانکاوی

🆔 @freuddism
فروید در اواخر عمر نوشت :
نه علم موهوم نیست. موهوم این ست که گمان ببریم آنچه را علم نمی تواند به ما بدهد، جای دیگری می توانیم پیدا کنیم.

#فروید #فرویدیسم

🆔 @freuddism
پارت هایی از بهترین کتاب های دنیا، از فروید تا حافظ 👇

@parehha
@parehha
تصویر فروید از تحول نوع بشر نیز از بعضی جهات همانند تحول فرد است، و از بعضی جهات با آن تفاوت دارد. او بشر ابتدایی را موجودی می داند که همه غرایز و از جمله غرایز مخرب خود را که بخشی از جنسیت بدوی اند، ارضا می کند. با اینهمه بشر ابتدایی به رغم اینکه همه غرایزش ارضا می شود آفریننده فرهنگ و تمدن نیست.

به هر تقدیر، انسان به دلایلی که فروید از توضیح آن ناتوان است، آفرینش تمدن را آغاز می کند و درست بهمین دلیل از ارضای آنی و کامل غرایزش باز می ماند. غریزه ناکام به نیروی غیرجنسی روحی و روانی بدل می شود و اساس تمدن را شکل می دهد.

فروید تطورّ نیروی جنسی به نیروی غیرجنسی را به قیاس با دانش شیمی تصعید یا والایش می نامد. و هرچه تمدن بیشتر رشد می کند، بشر بیشتر به والایش می پردازد اما درعین حال تکانه های لیبدویی آغازینش را ناکام تر می سازد.

فراسوی زنجیرهای پندار، اریک فروم
ترجمه: بهزاد برکت
#فروید #فرویدیسم

🆔 @freuddism
فروید نیز مانند مارکس روند تحول انسان را، روندی تکاملی می داند. او در باب تحول فرد، فرض را براین قرار می دهد که محرک اصلی، یعنی شور جنسی از تولد تا بلوغ تکامل می پذیرد.

فراسوی زنجیرهای پندار، اریک فروم
ترجمه: بهزاد برکت
#فروید #فرویدیسم #روانکاوی

🆔 @freuddism
شب نشینی روانشناسان و مشاوران بزرگ ایران و جهان 👇

@moshaverpsy
@moshaverpsy
اگر ترس از هیچ چیز را به ترس از یک چیزبدل کنیم، می توانیم پیکاری برای حفظ جان خود تدارک ببینیم، یعنی یا از چیزی که می‌ترساندمان دوری کنیم، متحدانی در برابرش بیابیم و آیین های جادویی برای فرونشاندن و آرام کردنش به جا بیاوریم، یا نبردی سازمان یافته ترتیب دهیم تا از ترس زهرزدایی کنیم.

روان درمانی اگزیستانسیال، اروین یالوم
ترجمه: دکتر سپیده حبیب
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
کیْرکگور نخستین کسی بود که میان ترس و اضطراب (دلهره) تمایز قائل شد، او ترس را ترسیدن از چیزی و دلهره را ترسیدن از هیچ‌ چیز یا نیستی تعریف کرد و سرسختانه معتقد بود در این نیستی، دیگر فرد کاره ای نیست. فرد دلهره از دست دادن خود و نیست شدن را دارد و از آن مضطرب است. برای این اضطراب نمی توان مکانی تعیین کرد. همانطور که رولو می گوید: ناگهان از همه سو بر ما یورش می برد.

روان درمانی اگزیستانسیال، اروین یالوم
ترجمه: دکتر سپیده حبیب
#فرویدیسم #روانکاوی

🆔 @freuddism
تشخیص و درمان اختلالات روانی به روش DSM-5 👇

@abpsy
@abpsy
نقد روانکاوانه در بهترین حالت نقد تفسیری است. نقدی که در اندیشه هنرمند به آن ساحت نیندیشیده ای می پردازد که هنرمند آنجا نیست، و آن ساحت همان فاتنزی ست.

آنجا که هر گزاره حاصل شکاف سوژه است و سوژه به میانجی این شکاف است که به تولید گزاره نایل شده است. همانطور که از طریق اختگی است که می تواند میل بورزد.

نقد تفسیری با ادامه دادن سخن، سعی در ارائه یک سنتز برای شکاف میان ساحت اندیشیده و ساحت نیندیشیده دارد و آن سنتز همان تفسیر است.

فرانسیس بیکن منطق احساس، ژیل دلوز
ترجمه: بابک سلیمی زاده
#فرویدیسم #روانکاوی

🆔 @freuddism
عشق نتیجه رضامندی کافی جنسی نیست، بلکه کامیابی جنسی حتی آگاه بودن از آنچه به اصطلاح فن روابط جنسی نام دارد نیز نتیجه عشق است.

اگر بخواهیم برای اثبات این نظریه که هرروز شاهد صحت آن هستیم دلیل بیاوریم، می توانیم مطالب فراوانی را که از روانکاوی بدست آمده مورد بررسی قرار دهیم.

مطالعه یکی از متداولترین مشکلات جنسی یعنی سردی زن و شوهر و کمابیش روانی مرد، نشان می دهد علت واقعی عدم اطلاع از فنون درست نیست، بلکه علت واقعی منع هایی ست که عشق را غیرممکن می سازد.

ترس یا تنفر از جنس مخالف اساس این مشکلات است که موجب می شود شخص خودش را کاملا در اختیار طرف نگذارد. بی پیرایه عمل نکند، به شریک جنسی خود در صمیمیت و هم آغوشی اعتماد نکند.

هنر عشق ورزیدن، اریک فروم
ترجمه: پوری سلطانی
#فرویدیسم #روانکاوی

🆔 @freuddism
استخدام نیروی روانشناس و مشاور در مدارس و مراکز سراسر کشور 👇

@e_ensani
@e_ensani
2024/09/28 19:23:45
Back to Top
HTML Embed Code: