Telegram Web Link
📝 ویلیام: تو فقط یکبار فرصت زندگی می‌گیری، در واقع این وظیفه تو هستش که تا حد امکان زندگی کنی....

🎥 Me before you 2016

#دیالوگ_ماندگار

🆔 zil.ink/CooFilm
🔰 معرفی فیلم "ماراساد"
🎥 فیلم "ماراساد" به کارگردانی "پیتر بروک" محصول سال ۱۹۶۷ کشور آلمان است که از روی نمایشی به همین نام برگرفته شده است. داستان این فیلم برگرفته از نمایشنامه‌ای از "پیتر وایس" است که در تیمارستانی روایت می‌شود.
بهترین جمله در توصیف این فیلم سخن "سوزان سانتاگ" است که از جانب "مارکی دو ساد" می‌گوید مهم‌ترین و زیباترین مشخصه‌ی طبیعت، حرکت است که همواره آن را به جنبش درمی‌آورد اما این حرکت همیشه بسادگی نتیجه‌ی جنایت است و تنها با جنایت حفظ می‌شود.
بازیگران نمایش "ساد" که همان بیماران تیمارستان هستند، آشکارا به متن تجاوز می‌کنند و "مارکی دو ساد" هم دقیقا همین را می‌خواهد. او بازیگرانش را تحریک می‌کند تا شورش کنند تا بتوانند جنایت را به نمایش بگذارند. از این نظر متن "وایس"، متنی ناقص است و درواقع نقطه قوت متن هم در همین ناقص بودن آن است، چرا که تخیل مخاطب را بیدار می‌کند و او را وادار به حرکتی می‌کند که جوهره‌ی اصلی متن است.
موضوع اصلی متن در رابطه با انقلاب فرانسه است. در تاریخ همیشه نمایشنامه نویسان در نقطه‌ی مقابل سیاست ایستاده‌اند. آن دسته از نویسندگانی موفق عمل کرده‌اند که به زیبایی و ظرافت متون سیاسی را در زیر لایه و لفافه‌ی متن خود جای داده‌اند و همین امر باعث ماندگاری انها شده است. کاری که "پیتر وایس" در متن خود یه خوبی رعایت کرده است.
صحنه فیلم تئاتر "ماراساد" به کارگردانی "پیتر بروک" سرشار از التهاب و تشویش است و آنچه به وفور دیده می‌شود، خود آزاری و دیگر آزاری است. همه در حال شکنجه شدن و آزار دیدن هستند، فضا درهم و پر سروصداست. لباس‌های عجیب و غریب و فرم‌های بهم ریخته، همه فضای بی‌نظم و آنارشیستی می‌سازند که مناسب تیمارستان و بیمارانی است که حالا بازیگر هستند. "پیتر وایس" به خوبی بازی با کلمات را می‌داند و تمام انتقادات و نقطه نظراتش به حکومت سابق فرانسه را در زیر متن چند لایه ی خود جای داده است.
📽 Marat/Sade 1967
علیرضا سیدکاظمی

#Review

🆔 zil.ink/CooFilm
🖼 پوسترهای مینیمال از برخی آثار ماندگار سینما!

#Poster

🆔 zil.ink/CooFilm
‍ ‍🔰 استرومبولی: خاک، آب، آتش
🎥 "استرامبولی" همانند "گذران زندگی" یا "آنی هال"، نامه ای عاشقانه است. نامه ای که میان بازیگر اول زن، "اینگرید برگمان" و کارگردان "روسلینی" درجریان است. تقدیر نامه‌ای از هرخط رخ آن پناهنده‌ی تنها. فیلمی در شرح ویرانی اروپا بعد از جنگ جهانی دوم است اما نه با شرح اروپا، بلکه با شرح: خاک، آب، آتش.
تصاویر دریا که با عاشقی غیرقابل وصف، از مردانی که با خشونت و خشم به دل دریا دست‌برد می زنند آمده است. سکانس هایی درباره هر خروش و موج، همان‌طور که زن. سکانس های طولانی و عاشقانه از کرشمه های "اینگرید برگمان"  که با دریا منطبق می‌شود.
زن دریا است و مرد خاک است و درآمیختگی این دو رستگاری. سفری. مسیری در استرامبولی، محل پیوند، آب، خاک، آتش. در بطنی که از عشق کارگردان به ایتالیا سخن می‌گوید. درهم‌آمیختگی و در آخر همان معصومیت. فرار از هوس و بازگشت به خدا.
اثری نئورئالیستی که برای هر ملتی آشنا نیست ولی برای ما چرا. ما درک می‌کنیم که مرد، چطور از دریا نفرت دارد و این اجبار ها است که او را به دریا می‌برد. برای ما طعم تلخ و گس خرافات آشنا است. چطور آدمی از درون و بیرون در آشوبی بی پایان است که مگر با خدایی به ساحل امنش نمی رسد. که آدم چطور توسط آدم ها ، توسط  آدم ها زجر می کشند. وقتی آتش فشان ها فوران کنند خدا ظهور خواهد کرد. درک استیصال. وقتی که دیگر دلی با دلی پیوند نخورد کلیسا به وجود می آید.
اثر "روسلینی" همانند حقیقتی است که سرلوحه‌ی سبکش است. حقیقتی که ذهن را دچار آشوب می‌کند.
📽Stromboli(1950)
✍️ صدرا حکیمی نیا

#Review

🆔
zil.ink/CooFilm
📝 جردن بلفورت: تو می‌تونی منو نگاه کنی، منو مسخره کنی، سعی کنی راه منو مسدود کنی ولی نمی‌تونی جلوی منو بگیری.

🎥 The wolf of wall street 2013

#دیالوگ_ماندگار

🆔 zil.ink/CooFilm
🎭 بزرگوار حتی تو فیتیله هم عالی بازی کردن 🫡👌

#Fun

🆔 zil.ink/CooFilm
🎥ویسیریس تارگرین پنجمین پادشاه وستروس پس از مرگ همسر اولش و ناامید شدن از داشتن فرزند پسر، دخترش، رینیرا را به عنوان جانشین و حاکم پس از خود معرفی می‌کند، اما زمانی که از همسر دومش ، آلیسنت هایتاور، دارای پسر می‌شود اختلافاتی بین خواهر و برادر بر سر جانشینی پدیدار می‌شود و به مرور زمان با تشدید اختلافات یک جنگ داخلی به وجود می‌آید، مملکت دو پاره و خون‌آلود می‌شود و اژدهایان به رقص درمی‌آیند.
پس از خداحافظی نافرجام "بازی تاج و تخت" با هواداران HBO تصمیم گرفت تا بار دیگر به جهان یخ و آتش برگردد با روایت جنگ داخلی خاندان تارگرین که حدود ۲۰۰ سال پیش از وقایع سریال اصلی جریان دارد و جنگ داخلی خاندان تارگرین را به تصویر می‌کشد. کتاب "آتش و خون" منبع اقتباس این سریال پیش درآمدی بر مجموعه کتاب‌های "نغمه یخ و آتش" است. پس از پخش، سریال توانست رکورد پربیننده‌ترین شروع یک سریال در تاریخ HBO، بازخوردهای مثبت از همه نظر و یک جایزه گلدن‌گلوب به دست آورد و بسیاری امیدوارند که مرتکب اشتباهات "بازی تاج و تخت" نشود و عملکرد موفق‌تری داشته باشد. فصل دوم این سریال طی چند روز آینده شروع به پخش خواهد کرد.
📽 House of the Dragon (2022- )
ابوالفضل مدنی

#معرفی_سریال  

🆔 zil.ink/CooFilm
🖼 پوسترهای خفن از فیلم‌های خفن!

#Poster

🆔 zil.ink/CooFilm
📝 هری پاتر: من دنبال دردسر نمی‌گردم، معمولا دردسر منو پیدا می‌کنه...

🎥 Harry Potter 2001- 2011

#دیالوگ‌_ماندگار

🆔 zil.ink/CooFilm
Forwarded from کوفیلم | CooFilm
💥دوشنبه سوری #همراه_اول یادتون نره

💢 مشترکین همراه اول در آخرین دوشنبه هر ماه که امروز باشه می‌توانند با شماره گیری کد زیر هدیه طرح «دوشنبه سوری» خود را فعال کنند.
*100*641#

🎯 هدیه دوشنبه سوری از 100 مگابایت تا 100 گیگابایت اینترنت یک روزه به صورت تصادفی میباشد.

🕕 فرصت فعالسازی تا ساعت 24 شب دوشنبه میباشد.

بسته های اینترنت یک روزه و از ساعت 5 صبح لغايت 5 عصر در روزی که با پیام اطلاع رسانی میشود قابل استفاده هستند.

♦️پس از دریافت پیام فعال سازی میتوانید در بازه زمانی مشخص شده در پیام از هدیه خود استفاده کنید.(اولویت مصرف با بسته فوق هست)

فقط جهت دانلود فیلم و سریال پیشنهاد میشه😉

🆔 @CooFilm | کوفیلم
🔰 نگاهی به فیلم "جانور"

🎥 وقایع فیلم در سه دوره‌ی زمانی مختلف رخ می‌دهد و فیلم‌ساز میخواهد عواطف و احساسات را برتر از هوش مصنوعی و ماشینی شدن کارها نشان دهد، همان‌طور که در فیلم شاهدیم در هر دوره از تاریخ این عشق و مِهر انسانی است که برتری خود را به پیروزی می‌نشاند.
یکی از نکات منفی فیلم شاید طولانی بودن آن باشد که با توجه به موضوع و ساختار پیچیده‌ای که دارد برای مخاطب عام می‌تواند کمی حوصله‌ سربر و کسالت آور و گیج کننده باشد، اما برای مخاطب خاص که در لایه‌های زیرین فیلم دنبال معنا و مفهوم می‌گردد شاید اینگونه نباشد.
فیلم در ترسیمِ آینده‌ای که قرار است اتفاق بیفتد موفق عمل می‌کند، آینده‌ای که در آن هوش مصنوعی جای همه‌ چیز را گرفته و تنهایی انسان به اوج خود رسیده است، هیچکس با دیگری کاری ندارد و با انسانِ مصنوعی و عروسک باید زیست کنیم. آینده‌ای که اگر هم بخواهیم عاشق باشیم و عاشقی کنیم کسی نیست که به او ابراز کنیم و باید در تنهایی خودمان بمیریم و برای عشق باید زندگی‌های گذشته‌مان را کاوش کنیم.
یکی از نکات مثبت فیلم بازی "لئا سیدو" است که یک‌تنه بار کل فیلم را به دوش کشیده و شاهد یک بازی ستایش برانگیز از او هستیم، "سیدو" توانسته در هر دوره‌ی تاریخی حرکات و نگاهش را با آن دوره وفق بدهد و یک هنرنمایی عالی را اجرا کند.
فیلم‌ که بر اساس رمان کوتاه "هیولا در جنگل" نوشته‌ی "هنری جیمز" ساخته شده است در کل فیلمی است که با تمام ضعف‌ها و پایان بندیِ عجولانه و پرداخت نشده و طولانی بودنش مخاطب را به تفکر و تأمل درباره‌ی انسان، ترس‌های درونی، سلطه‌ی هوش مصنوعی بر زندگی انسان و عشق وامی‌دارد.
📽️ The Beast (2024)
✍️ محمد زندی

#Review

🆔 Zil.ink/Coofilm
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🪄 خوش آمد گویی‌های سینمایی
📷 اینستاگرام کوفیلم

#mix

🆔 zil.ink/CooFilm
2024/10/01 12:18:22
Back to Top
HTML Embed Code: