Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
‏در مقابل رژیم مرگ و اعدام، مبارزه ما برای زندگی است.

‏⁧ #کیانوش_سنجری
‏⁧ #اکباتان

@OfficialRezaPahlavi
ارتجاع سرخ و سیاه در یک نگاه

واکنش حامیان معصومه علینژاد، کمونیست های بی وطن، ارزشی ها و اصلاح طلبان حکومتی به توییت ها و مرگ دلخراش کیانوش سنجری

@cafe_andishe95
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ملت بزرگ ایران،

تحولات جهانی و منطقه‌ای، فرصت تازه‌ای را برای بازپس‌گیری و نجات ایران عزیزمان پیش روی ما قرار داده است. امروز، جمهوری اسلامی از هر زمان دیگری ضعیف‌تر، و در مواجهه با بحران‌ها، درمانده‌تر است. در این میان، بزرگ‌ترین نقطهٔ ضعف این رژیم، نداشتن مشروعیت و مقبولیت مردمی است.

ایران ما سرشار از منابع طبیعی و ثروت انسانی است، و مردمش هرگز نباید دغدغهٔ آب و نان، دارو و درمان، و سوخت و برق را در گرما و سرما داشته باشند؛ به ریال دستمزد بگیرند، اما با دلار ۷۰هزارتومانی و گرانی افسارگسیخته، به سختی روزگار بگذرانند. مشکلات روزافزونی که شما با آن مواجه هستید، ناشی از بی‌کفایتی و فسادی‌ست که با تار و پود این رژیم، گره خورده است. جمهوری اسلامی، اساسا، اراده و توان ادارهٔ کشور و تامین ابتدایی‌ترین نیازهای مردم را ندارد.

آنها که به ملت ایران، وعدهٔ آب و برق مجانی می‌دادند، سرزمین ثروتمند ما را خشک کردند و به عصر تاریکی بازگرداندند: چشم‌انداز تمدن بزرگ ما را با وحشتی بزرگ، جایگزین کردند.

اما اکنون، در این دورهٔ حساس، در این فرصت نو، دو راه پیش روی ماست: یا نظاره‌گر و منتظر باشیم تا شاید دیگران، تغییرات دلخواه خود را برای ما رقم بزنند؛ یا اینکه با عزم و ارادهٔ ملی، خود، موتور محرک تغییر باشیم؛ و خواست ملتِ ایران را در میهن‌مان، و در اتاق‌های فکر و دالان‌های قدرت در سراسر جهان، به کرسی بنشانیم. انتخاب من، بدون تردید، گزینهٔ دوم است.

من بنا به خواست شما، آمادگی خود را برای هدایت این تغییر، و رهبری دوران گذار اعلام کرده‌ام. توان من ناشی از قدرت شماست. نیرویی را که از تداوم مبارزه و اعتراضات حق‌طلبانه‌تان می‌گیرم، در مسیر استقرار دولتی ملی، و جلب حمایت حداکثری جهانی برای تحقق آن، به کار می‌بندم.

اینک، زمان انتخاب است. بیاییم با عزمی راسخ، به سوی آینده‌ای روشن، آزاد، مرفه و آباد حرکت کنیم.

پاینده ایران

@OfficialRezaPahlavi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔬چهار ویژگیِ علم از زبانِ دکتر محمدرضا توکلی صابری 🔭

1️⃣ ابطال‌پذيرى
2️⃣ آزمون‌پذيرى
3️⃣تكرارپذيرى
4️⃣پيش‌بينى‌پذيرى

@cafe_andishe95
📳نخستین اصل عبارت است از[ آزادی انسان] به عنوان انسان، به صورت اصلی برای تأسیس یک حکومت مشترک که بتواند در قالب عبارت زیر بیان شود:
هیچ کس نمی تواند مرا مجبور سازد که بر طبق تلقی او از رفاه و سعادت دیگران سعادتمندباشم، زیرا هر کس سعادت خود را به نحوی که می‌پسندد دنبال می‌کند... حکومتی که احیانا بر مبنای اصل خیرخواهی نسبت به مردم تاسیس شود، یعنی حکومت پدرسالار، حادترین نوع استبداد است که بتوان در نظر آورد.

کانت


🔍با کانت کاملا موافقم. زیرا آنچه او می‌خواهد در مخالفت با هابز بگوید این است که ما حکومت قاهری که آن‌قدر خوش‌قلب باشد که جان ما را (که در دستش است) در مقابل دیگر گرگ‌های انسانی حفظ نماید، نمی‌خواهیم؛ بلکه وظیفه‌ی اصلی حکومت باید احترام گذاشتن به حقوق ما و حفظ آن‌ها باشد...

تنها حاکمیت قانون است که می‌تواند این مسئله را حل کند و منجر به امری شود که کانت آن را "کرامت فرد" می‌نامد. این نقطه‌ی قوت نظریه‌ی کانت درباره‌ی حکومت و دلیل وی برای رد حکومت پدرسالار است.


🗽📗سِر کارل پوپر
درس این قرن،
@cafe_andishe95
کتاب خواندن واقعا معجزه است
این تنها چیزی است که در دنیا به شما اجازه میدهد بیایید و برای مدت کوتاهی در مغز من زندگی کنید و چیزی را ببینید که من میبینم
و چیزی را حس کنید که من حس میکنم


هفته کتاب و کتابخوانی مبارک


https://www.tg-me.com/book_archives
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«حمایت جهانی، مردم ایران را در مبارزه‌شان با جمهوری اسلامی، جسورتر و دلگرم‌تر می‌کند... این رژیمی‌ست که مرگ و شهادت را جشن می‌گیرد، در حالی که ما زندگی و صلح با همسایگان‌مان در منطقه را جشن می‌گیریم.»

گفتگویم با شبکه خبری نیوزمکس (زیرنویس فارسی)

@OfficialRezaPahlavi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
⚫️🦴کره شمالی، یکی از مرموزترین و پرحاشیه‌ترین کشورهای جهان
🇰🇵

💰 "چه اتفاقی بر سر کره شمالی افتاد؟" سوالی است که شاید بسیاری از ما از خود پرسیده باشیم که چه بر سر این کشور آمد که تفاوتی فاحش با کشور همسایه ی خود یعنی کره ی جنوبی دارد؟

در این ویدیو، ما داستان فلاکت و انزوای کره شمالی را بازگو می‌کنیم و سعی داریم پرده از اسرار این کشور برداریم.


از تاریخچه پیچیده سیاسی و اقتصادی گرفته تا وضعیت حقوق بشر و زندگی روزمره مردم، همه و همه در این ویدیو

🦴چگونه تاریخ و سیاست می‌توانند بر سرنوشت یک ملت تاثیر بگذارند.
@cafe_andishe95
⬇️در آستانه فروپاشی


اما عجیب‌ترین تغییر در طرز نگرش مردم شوروی قابل مشاهده بود.شرایط زندگی که در نیمه دهه هشتاد بد بود حالا در ابتدای دهه نود بدتر شده بود.حالا حتی شهروندان معمولی و سربه‌راه همیشگی نیز زبان به انتقاد علنی گشوده بودند و آزادانه افکار خود را درباره زندگی‌هایشان،حکومتشان و آینده‌ای که هیچ چیز خوبی در آن نمی‌دیدند بیان می‌کردند.کلماتی که بیش از همه از زبانشان شنیده می‌شد «رازوال»(فروپاشی) و «گراژدانسکایا ووینا»(جنگ داخلی) بود.

همه آن مخالفت‌هایی که قبلاً سرکوب و خاموش شده بود حالا یک دفعه به سطح آمده بود: استقلال‌طلبی جمهوری‌های مرزی و شکایت و اعتراض قاعده هرم سیاسی و اقتصادی کشور علیه قشری که نوک هرم نشسته بود.عموم‌ مردم به اوضاع جاری کشور بی‌اعتماد شده بودند.کمبود مزمن مواد غذایی مشهود بود.کالاهای اساسی کوپنی شده بود و قفسه‌های فروشگاه‌ها خالی..نرخ جرم و جنحه رو به افزایش گذاشته بود.ساختار اقتصادی کشور دچار اختلال شده بود.محیط زیست کشور رو به نابودی بود .

در لنینگراد با آن زمستان های بی پایانش نیمی از چراغ‌های خیابان ‌ها خاموش بود و در دیگر شهرها قطعی مستمر آب و برق بیداد می‌کرد.محبوب‌ترین فیلم سینماهای شوروی‌ در آن سال،«ما نمی‌توانیم این‌جوری زندگی کنیم»، مقایسه ای بود بین زندگی نکبتی در شوروی و زندگی آرام و بی دغدغه در غرب.همه به فکر مهاجرت به غرب بودند.هیچ اثری از آن یقین‌ها و ایمان‌های ایدیولوژیک دوران گذشته باقی نمانده بود.همه چیز در شرف تغییر و تحول بود.
ابهت و هیمنه حزب کمونیست فروریخته بود.در مهم‌ترین روزنامه‌‌ کشور در کنار مقالات دستوری ستایش انگیز از حزب کمونیست و رهبرش ، عکس‌هایی از اعضای گروه موسیقی راک روسی با موهای بلند به چشم می‌خورد.مردم شروع کرده بودند به خواندن مطالبی درباره تاریخ سیاه کشورشان:جنایت‌های استالین،قتل‌عام خانواده آخرین تزار روسیه ،و کشف داستان واقعی زندگی نوجوان رذلی به نام پاول مارازوف که برای نیم قرن به عنوان یک قهرمان بسیجی کمونیست به آن ها قالب شده بود....

📗📎از کتاب «پوتین» ،ترجمه بیژن اشتری.

@cafe_andishe95
♻️ جان لاک و نقش او در روانشناسی محیط💉


جان لاک، فیلسوف انگلیسی قرن هفدهم، به طور گسترده به عنوان پدر لیبرالیسم کلاسیک شناخته می‌شود. اما در حالی که بیشتر به خاطر ایده‌های سیاسی و فلسفی خود مشهور است، دیدگاه‌هایش در مورد ماهیت ذهن و نقش تجربه در توسعه انسان، پایه‌های مهمی برای روانشناسی، به خصوص روانشناسی محیط را بنا نهاد.


🔗لوح سفید

یکی از مشهورترین ایده‌های لاک، تشبیه ذهن انسان به "لوح سفید" یا "tabula rasa" بود. او معتقد بود که انسان با ذهنی خالی به دنیا می‌آید و تمام دانش و ایده‌ها از طریق تجربه و تعامل با محیط به دست می‌آید. این دیدگاه در تضاد با نظریه رایج آن زمان بود که ذهن را حاوی ایده‌های فطری می‌دانست.

🔗نقش تجربه

لاک تأکید زیادی بر نقش تجربه در شکل‌گیری شخصیت و رفتار انسان داشت. او معتقد بود که انسان‌ها از طریق حواس خود اطلاعات را از دنیای اطراف جمع‌آوری می‌کنند و این اطلاعات در ذهن پردازش و ذخیره می‌شوند. این تجربیات، پایه و اساس افکار، احساسات و رفتار ما را تشکیل می‌دهند.

🔗تاثیر محیط

از دیدگاه لاک، محیط نقش تعیین‌کننده‌ای در شکل‌گیری تجربیات انسان و در نتیجه، در شکل‌گیری ذهن و شخصیت او دارد. او معتقد بود که انسان‌ها موجوداتی فعال هستند که دائماً با محیط خود در تعامل هستند و این تعاملات، مسیر رشد و تکامل آنها را تعیین می‌کند.


ایده‌های لاک در مورد ماهیت ذهن، نقش تجربه و اهمیت محیط، تأثیر عمیقی بر روانشناسی، به خصوص روانشناسی محیط، داشته است. دیدگاه او زمینه را برای درک چگونگی شکل‌گیری رفتار و شخصیت انسان توسط محیط فراهم کرد و به توسعه نظریه‌های مدرن در مورد روانشناسی محیطی، ادراک محیطی و رفتار انسان-محیط کمک کرد.

📄از کانال محمد عینی زاده (روانشناسی نقاد)
@cafe_andishe95
Audio
📮پوپر و امر سیاسی

Sir Karl Raimund Popper

📑محورهای بحث:

_بستر تاریخی اندیشه پوپر
_نقد پوزیتویسم و حلقه وین
_خوانش انتقادی مارکسیسم
_تمایلات کانتی؛ خودآیینی-دگرآیینی
_خطاپذیری و معرفت حدسی
_فلسفه علم؛ ابطال گرایی
_فلسفه سیاسی؛ جامعه باز
_ریشه های تمامیت خواهی در آرای هراکلیتوس، افلاطون، هگل، مارکس
_ضرورت نقد در عرصه ی سیاسی
_نفی تاریخیگری
_شقوق انگاره‌های متافیزیکی؛ خداپرستانه، مکتب طبیعی، مکتب روحی، مکتب اقتصادی
_جنگ جهانی، مارکسیسم و فاشیسم
_مهندسی اجتماعی یوتوپیایی
_مهندسی اجتماعی تدریجی
_دموکراسی بازدارنده و نقد تعابیر کلاسیک دموکراسی
_انواع حکومت
_ویژگیهای نهادین دموکراسی
_امر سیاسی و عرصه عمومی

🎙عباس نعیمی جورشری

@cafe_andishe95
📄💢مردم عامی آتش این جنگ های شوم و بی معنی را که موجب اینهمه بدبختی شده است ،نیفروخته اند...

آن اشخاص خوش نشین بیکاره ای که از دسترنج شما مردم چاق و فربه شده اند و عرق جبین و فقر و تیره بختی شما مایه ی توانگری و خوشبختی آنها گشته است ،به خاطر بدست آوردن مرید و غلام با یکدیگر جنگیده اند؛آنها تعصبات خانمان برانداز را به شما تلقین کرده اند تا بتوانند بر شما حکومت کنند،

خرافاتی که آنها به شما آموخته اند برای آن نیست که شما را از خدا بترسانند بلکه برای آن است که شما از خود آنها بترسید.


✉️ولتر
@cafe_andishe95
🔒نقدی بر هگل

هدف هگل نشان دادن این مطلب است که تاریخ تابع منطق عقلانیت است. و روش اثبات او این است که تاریخ جهان را در شیوه ای به ما ارائه کند که این منطق را وضوح بخشد و کارکرد آن را به ما نشان دهد. اما مسأله از این قرار است که از آنجایی که همه آنچه او برجسته می‌سازد اجزائی از تاریخ است که به نفع طرح اوست و اجزائی را مبهم می‌سازد که به نفع مدعای او نیستند، تاریخ هایی که او در واقع نقل میکند همچنان به نحو اسفناکی ناتوان از اثبات آن چیزی هستند که بنا به فرض باید اثبات کنند مایلم بگویم که هگل مورخ ناخواسته هگل متافیزیکدان را رد میکند.

از این رو با بازگشت به ماجرایی که با فروپاشی دولت یونانی به علت کشاکش حل ناشدنی میان حقوق فردی و وظیفه در قبال دولت آغاز میشود اگر قرار بود که تاریخ از دیالکتیک هگلی پیروی میکرد آنچه از فروپاشی دولت یونانی ناشی می شد ترکیبی بود از دولت و حقوق فردی، چیزی نزدیک به یک لیبرال دموکراسی. اما هگل در مقام یک مورخ روایی به خوبی می داند که چنین چیزی روی نداد. در عرض آنچه از تاریخ سیاسی او درباره غرب ناشی می شود جمهوری رومی است، جهان وضع حقوقی جهان رومی به جای آنکه سنتزی از وظایف فردی و جمعی باشد آنگونه که هگل آن را ارائه می کند، جهانی است که در آن تنها به حقوق فردی وقعی نهاده میشود جهانی که صددرصد به دیدگاه آنتیگونه چرخش حاصل کرده و هیچ بهایی به دیدگاه کرنون نمی دهد. از آنجایی که با خلاصه کردن یک ماجرای بسیار طولانی و دراز - این جامعه یک جامعه فرد باورانه اتمی است هگل میگوید در زیر روکش مدنیت این جامعه جامعه ایست از جنگ همگان مقابل یکدیگر». نهایتاً کسی (آگوستوس) پیروز این جنگ است و یک حکومت خودکامه و جبارانه را مهیا می سازد جمهوری رومی به امپراتوری رومی تبدیل میشود جامعه ای که کاملاً به دیدگاه کرنون برگشته است.
فئودالیسم قرون وسطایی صرفاً صورت دیگری از کرئونیسم است که در آن قدرت مطلق در دستان پادشاه قرار می گیرد. اساساً این شکل جباریت بنابر روایت هگل تا زمان انقلاب فرانسه یعنی آنارشی فردباوری کلی دیدگاه آنتیگونه که به سرعت به ترس و ترور خون آلودی رهنمون می‌شود به طول می انجامد و در اینجا تاریخ سیاسی مورد نظر هگل پایان می یابد زیرا او به اکنون تاریخی خودش رسیده است. شاید به خاطر ساکن بودن در برلین او احساس میکند که در دولت اقتدارگرا اما تا حدی لیبرال و دموکرات پروس، نیاز به سنتز میان حقوق فردی و دولتی که به وسیله سوفوکل مورد اشاره قرار گرفته تا حدی تحقق یافته است. اما واقع امر این است که تاریخ سیاسی ای که او روایت میکند عکس این مطلب را نشان میدهد که فرایند رسیدن به نظم اجتماعی پروسی در هر معنایی از کلمه یک فرایند عقلانی بوده باشد.


📘فلسفه قاره ای و معنای زندگی، صص ۱۹۶_۱۹۷
✍️جولیان یانگ

@cafe_andishe95
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مارگارت تاچر فصل مهمی در تاریخ بریتانیا
🇬🇧

مارگارت تاچر در نخستین مصاحبۀ خود پس از رسیدن به نخست وزیری گفت: در سیاست اگر سخنرانی می خواهید یک مرد را انتخاب کنید، اما اگر عمل می خواهید یک زن را انتخاب کنید.

یازده سال و شش ماه هدایت بریتانیا توسط مارگارت تاچر در خاطرۀ سیاسی بریتانیایی ها و جهان حک شد.
@cafe_andishe95
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
نبرد فالکلند💥

جنگ فالکلند، که به عنوان جنگ مالویناس نیز شناخته می‌شود، در سال 1982 بین آرژانتین و بریتانیا بر سر کنترل جزایر فالکلند (مالویناس) رخ داد. در آوریل 1982، آرژانتین به این جزایر حمله کرد و آن‌ها را اشغال کرد. بریتانیا در پاسخ، نیروی نظامی به منطقه اعزام کرد و پس از چند هفته نبرد، در ژوئن 1982 موفق به بازپس‌گیری جزایر شد. این جنگ حدود 650 کشته برای آرژانتین و 255 کشته برای بریتانیا به همراه داشت و تأثیرات سیاسی عمیقی بر هر دو کشور گذاشت.
🇦🇷🇬🇧
@cafe_andishe95
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
«با جنگ‌افروزان نمی‌توان به صلح رسید. تنها صلح‌طلبان هستند که می‌توانند صلح را برقرار کنند. جمهوری اسلامی یک رژیم جنگ‌افروز است. در مقابل، مردم ایران یک ملت صلح‌دوستند. ما هیچ خصومتی با عربها و یهودیان نداریم. ما با هیچ‌کدام از همسایگان‌مان، و با هیچ کشوری در جهان دشمنی نداریم.»

نسخه کامل گفتگو با EWTN News Nightly در شبکه تلویزیونی جهانی مسیحیان کاتولیک (زیرنویس فارسی)

@OfficialRezaPahlavi
2024/11/19 19:43:52
Back to Top
HTML Embed Code: