Telegram Web Link
🔗 #نقل_قول


‌ما همه، هم خوب و هم بد،
هم خیر و هم شر هستیم؛

و اگر شما هیچ ناپاکی و پلیدی
در خودتان نمی‌بینید دلیلش آن است
«که خوب به خودتان نگاه نکرده‌اید!»

استنلی کوبریک

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
🖌 دلیل آموزش تفکر نقادانه در کشورهای دیگر
و آموزش «ندادن» آن در ایران

بخوانید

تفکر نقّادانه در هیچ یک از دانشگاه‌های ایران جزو درس‌های اجباری یا حتی اختیاری نیست، اما در بسیاری از کشورهای دیگر (به‌ویژه‌ کشورهایی همچون انگلستان، آمریکا، و کانادا) جزو دروس دانشگاهی است. چرا؟
انگیزه‌ی نخست این است که می‌خواهند دانشجویانشان در رشته‌ی تخصص خودشان فقط اطلاعات انباشته نکنند؛ بلکه دانشجوی هر رشته‌ای بتواند در رشته‌ی خودش دست به «اندیشیدن» و «قضاوت» و «نوآوری» بزند.
دومین انگیزه این است که دانشجویان، پس از فراغت از تحصیل، به «شهروندان» بهتری برای جامعه‌شان تبدیل شوند. مسلماً، در یک جامعه‌ی دموکراتیک، شهروندی که از اندیشه‌ی قوی‌تر و سالم‌تر و قدرت تشخیص بیشتری برخوردار باشد رفتارهای سالم‌تری خواهد داشت.
و انگیزه‌ی سوم نیز این است که دانشجویان، با بالا بردن توانایی‌شان در اندیشیدن و نقد و استدلال، مواجهه‌ی بهتری با مسائل شخصی‌شان داشته باشند و در زندگی شخصی‌شان تصمیم‌های سنجیده‌تری بگیرند.
اما چرا تفکر نقّادانه در آموزش و پرورش کشور ما جایگاهی ندارد؟
از آنجایی که بیان علت واقعی، تبلیغ علیه نظام محسوب میشود، پس علت فانتزی آن را بیان میکنیم.
علت عدم آموزش تفکر نقدانه در ایران این است که: بچه‌های ایرانی به صورت مادرزادی از همه‌ی این توانایی‌ها و قابلیت‌ها برخوردارند و نیازی به یادگیری آنها ندارند.😊

منبع: سنجش رسانه

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
انتشار نخستین تصویر از «سیاه‌چاله»

🔹اخترشناسان توسط تلسکوپ «Event Horizon» نخستین تصویر از سیاه‌چاله را ثبت کردند. سیاه‌چاله ۶.۵ میلیارد بزرگتر از خورشید است.
🔹سیاه‌چاله‌ها نواحی فشرده‌ای از فضا هستند که به دلیل وجود نیروی گرانش مافوق تصور، هیچ ذره‌ای حتی نور نمی‌تواند از آن بگریزد. به این دلیل تصویربرداری از آن غیرممکن بوده است.
پ. ن. دقیقترین تصویر از سیاهچاله پیش از این در فیلم« میان ستاره ای» اثر کریستوفر نولان ارائه شده بود.

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
🛑 میهالی کورموس بازیگر مجارستانی در نمایی از "اسب تورین" بلا تار (2010). نقش کورموس یادآور فردریش نیچه فیلسوف مشهور آلمانی است.
پ.ن.
این فیلم هم در ایران دچار ابتذال روشنفکری شده است و اگر اسم نیچه در پلات آن نبود، شاید این همه نقل محافل روشنفکری روشنفکر نماها قرار نمی گرفت.

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
بخوانیم

مردم یک جامعه وقتی کتاب می‌خوانند، چهرهٔ آن جامعه را عوض می‌کنند، یعنی به جامعه‌شان چهره می‌دهند.

یک جامعهٔ بی‌چهره را می‌شود در میان ِ مردمی کشف کرد که در اتوبوس، در صف اتوبوس، و در اتاق‌های انتظار ، و در انتظارهای بی‌اتاق منتظرند و به هم نگاه می‌کنند و از نگاه کردن به هم نه چیزی می‌گیرند و نه چیزی می‌دهند.
جامعه‌ای که گروه منتظرانش به هم نگاه می‌کنند جامعهٔ بی چهره ایست ... .


یدالله رؤیایی

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
🔗 #تاملات

تا دلتان بخواهد ابزار و وسایل ارتباطی داریم، اما ارتباطی با هم نداریم. فقط اطلاعات به هم منتقل می‌کنیم...

کریشتوف کیشلوفسکی

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
🔗 #گزین_گویش

زندگی ابتدا ملال است، سپس هراس. از آن بهره ببریم یا نبریم، می گذرد، و چیزی به جا می گذارد که پنهان از ما مقدر شده، و سالخوردگی، و سپس یگانه پایان سالخوردگی.

📚فلسفه ادبیات

🖌پیتر لامارک


رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
Forwarded from نوشتارهایی درباره موسیقی (Homayoon Khashandish)
تهاجم فرهنگی یا شورش فرهنگی؟
#نقد
همایون خشندیش: سال هاست که با واژه تهاجم فرهنگی برخورد کرده ایم، واژه ای که از سیاست تا حوزه فرهنگ ما را در برگرفته و گویی که این تهاجم چندین چند ساله قرار نیست متوقف شود. تهاجم واژه ای است که معنای آن در حمله، یورش و...خلاصه می شود. به این معنا که عده ای خواه حکومت یا هر چیز دیگر خارجی به باورهای فرهنگی ما حمله می کنند. این حمله با چه ابزاری صورت می گیرد؟ می گویند ماهواره، اینترنت، شبکه های اجتماعی و ... ابزاری هستند که دشمنان به وسیله آنها جوانان ما را مورد حمله فرهنگی قرار می دهند.تبعات این تهاجم فرهنگی فرضا مدل شلوار، ظاهر جوانان، باورها و هنجارها را هدف قرار داده است. اگر این فرضیه را قبول کنیم باید پرسید ابزار دفاع چه چیزی بوده یا چرا جوانان به راحتی خام تبلیغات غربی ها می شوند.قطعا ابزار دفاع از نوع فرهنگی باتوم نیست.
اما بیایید این ماجرا را از نگاه دیگر بنگریم. اسم تهاجم فرهنگی خارجی را بگذاریم شورش فرهنگی داخلی، کشورهای مختلف دنیا در ماهواره های مختلف، اینترنت، شبکه های اجتماعی، تکنولوژی و ... فعالیت می کنند، مثلا اگر ما سریال گیم آوترونز را می بینیم این سریال برای ایرانی ها تولید نشده بلکه تولید فرهنگی شبکه های تلویزیونی آمریکایی است برای مخاطب خود یعنی مردم آمریکا یا جهان غرب، اما چرا جوانان ما یا مردم به این سریال گرایش پیدا می کنند؟ خلاء فرهنگی جوابی است که برخی کارشناسان در جواب می گویند و به زعم آنها تولیدات فرهنگی جذاب تر می تواند جلوی فرهنگ بیگانه قرار بگیرد. اما آیا تولیدات جذاب تر به زعم آنها می تواند آنطور که مدعی هستند فرضا با یک سریال، موسیقی، سینما و غیر رقابت کند. چرا نمی توانیم در حد جذابیت یک سریال آمریکایی سریالی بسازیم؟ مشکل کار کجاست؟
جامعه امروز ما بسیاری از باورهای سنتی گذشته را قبول نمی کند این باورهای سنتی همان‌هایی هستند که قرار بود به عنوان یک ارزش در جامعه ما بدرخشد اما نه تنها ندرخشید بلکه کم کم در حال عبور از این سنت ها هستیم.مقاومت سنت و تعبدی بودن آن باعث سرخوردگی نسبی برخی جوانان شده است. دیگر ارزش ها و هنجارهای گذشته پاسخی به نیازهای نسل امروز نیست. نسل امروز در مقابل این مقاومت دستوری و تهاجمی سنت از حالت تعبد به حالت دفاعی رسید. چرا که به نظر می آمد این سنت ها بیشتر حالت تهاجمی و سرکوب گر دارند تا فرضا فرهنگ آمریکایی چرا که این فرهنگ آمریکایی نبود که دست به باتوم و بازداشت و غیره زد.این حالت دفاعی یعنی مقاومت در مقابل فرمان های سنت گرایان و تحمیل زوری آنها به جوانانی که مانده اند باتوم سنت را باور کنند یا فرضا یک موزیک را که دعوت به شادمانی و لذت بردن از دنیا را می کند.
نگاه نسل های جوان آرام آرام به واکنش در مقابل احکام تحمیلی سنت رسید. دختران خیابان انقلاب، چهارشنبه های سفید و ازدواج سفید بسیاری دیگر از اتفاقات اخیر یک شورش فرهنگی است علیه سنت خشک و انعطاف ناپذیر حاکم بر جامعه.جوانان دیگر به حرف های نصیحت گونه ریش سفیدان اهمیتی نمی دهند آنها می پندارند که همین سنت بود که زندگی را از آنها دریغ کرد.تمام باورهای سنتی وارد یک کوچه بن بست شده اند و باید از این کوچه بن بست یا فرار کرد یا علیه آن قیام کرد.شورش در مقابل چه چیزی رخ می دهد؟ چگونه می شود که انسان به این نتیجه می رسد که باید شورش کرد؟ اگر نگوییم شورشگر تماما محق هست اما شرایط حاکم هم کم مقصر نیست.
تابوهای فعلی جامعه در حال شکسته شدن هستند این تابوها مانند یک سد عمل می کردند اینقدر این تابوها پشت دروازه سد مانده اند که این سد دیگر توان مقابله با آن را ندارد.شورش فرهنگی در داخل کشور در حال شکل گیری است و علیه آن چیزی که با آن مخالف است قد افراشته و می خواهد عقاید خود را به صورت آزادانه داشته باشد. زمانی که سنت حتی مدل شلوار جوانان را تحمل نمی کرد گذشته و قدرت این خشم نهفته به صورت شورشی آماده پرتاب به دل جامعه است. جامعه ای که دیگر سنت ها در آن جوابگوی نیازهای حتی اولیه نیستند. وقتی یک زوج جوان توان ازدواج سنتی را ندارند این نیاز باید چگونه رفع شود؟ ایا با یک پاسخ خالی از تعقل مثل این که " خویشتنداری کنید" می توان جواب نیازهای طبیعی را داد؟ عده ای به این نتیجه رسیده اند که اساسا قرائت سنت محلی از اعراب ندارد و در نتیجه ازدواج سفید را برگزیدند. البته این تنها دلیل ازدواج سفید نیست اما یکی از دلایل احتمالا هست.
سنتی که نمی تواند خود را به روز کند یا اگر هم قصد چنین کاری را دارد آنقدر این حرکت نمایشی و خالی از معنی است که هیچ عقل سالمی آن را نمی پذیرد. جامعه در حال گذار به دوران مدرنیته غربی است. این گذار با یک شورش فرهنگی سرعت بیشتری خواهد داشت و احتمالا همان دو نکته خوب سنت هم زیر آب خواهد برد، به اصطلاح تر و خشک با هم می سوزد. اما چرا کار به اینجا رسید؟
@homusic
این کتاب را حتمن بخوانید

چاپ دوازدهم منتشر شد
«اگر فرزند دختر دارید»
جامعه‌شناسی و روان‌شناسی شکل‌گیری شخصیت در دخترها
النا جانینی بلوتی
ترجمه‌ی محمدجعفر پوینده

نویسنده‌ی این کتاب، خانم النا جانینی بلوتی از سرآمدان عرصه‌ی تعلیم و تربیت در ایتالیاست که مدیریت «زایشگاه مونته‌سوری» را از آغاز برعهده داشته است. خانم بلوتی علاوه بر تجربه‌ی عملی گسترده، آثار بسیاری منتشر کرده و کتاب اگر فرزند دختر دارید معروف‌ترین اثر این مربی بزرگ است که در چهار فصل تأثیر اوضاع و احوال اجتماعی را بر دوران کودکی تشریح می‌کند و نشان می‌دهد که عوامل اجتماعی و به‌ویژه عوامل تربیتی و فرهنگی، چگونه کلیشه‌های تبعیض‌آمیز را در ذهن و رفتار کودکان رواج می‌دهند...

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
این کتاب تجدید چاپ شده است

پیشنهاد برای خواندن

از نظر فلاسفه تنهامعنی عشق این است:
دل به دریا زدن و خود را به دست تقدیر سپردن.» در هر عشقی، حداقل دو موجود وجود دارند که هریک از آنها در معادلات
طرف مقابل به شدت ناشناخته است. همین امر سبب می شود که عشق بازیچه دست تقدیر باشد. آینده وهم انگیزومرموزی که پیشاپیش نمی توان از آن سخن گفت، نمیتوان از آن جلوگیری کردیا آن را به تعویق انداخت.

🔗 #زیگمونت_باومن

کتاب عشق سیال

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
Forwarded from اتچ بات
🔗 #موسیقی

🔗 #سرمایه_فرهنگی

🔗 #پیر_بوردیو

🔗 #تالیفی (در توضیح کوتاه درباره سرمایه فرهنگی)
📝 #Pierre_Bourdieu
🔖 #Cultural_Capital
...........................................................

@Beyondthemusic

🔶 فرهنگ های زنده و اولویت های فرهنگی بررسی جامع پی یر بوردیو نشان داده است که متن های فرهنگی ،رفتار ها و ارزش ها چگونه ممکن است در میان گرو ههایی مختلف اجتماعی ارزش هایی متفاوت یابند و به این ترتیب اشکال سرمایه داری فرهنگی ساخته شدند .چنین نتیجه ای نشان دهنده این است که با آنکه رسانه های گروهی معاصر به دلیل تقسیم تجربه ی خود میان قشری وسیع مردمی هستند ،کمتر نظیر فرم های فرهنگ سنتی از نظر طبقه قابل تقسیم بندی هستند و جذابیت شان منشایی پیچیده دارد.بوردیو بر این نظر است که هیچ چیز به روشنی سلیقه موسیقی نمی تواند موقعیت طبقه ای فرد را مشخص کند (1984،:18).
#تخفیف‌نمایشگاهی
#تخفیف‌ویژه
#خانه‌کتاب‌دانشکده‌علوم‌اجتماعی
#دانشگاه‌تهران

همزمان با برگزاری سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب

%10الی20% #تخفیف

تمام کتابهای کانال و پیج شامل تخفیف نمایشگاهی می باشد.و همچنین سفارش های شما از ناشران دیگه با تخفیف خدمت تون تقدیم می گردد.
(کتابهای نشر نی،مرکز،ثالث،آگه،نیلوفر،ترجمان،کویر،تیسا،روزنه،اختران،شیرازه،گل آذیین،جاوید،لوگوس،علمی،علم،سخن،قطره،چشمه،مروارید،ققنوس و صدها ناشر دیگه را با همان تخفیف نمایشگاهی برای شما قایل تهیه و ارسال میباشد)


خرید حضوری👇
دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران

خرید از کانال تلگرام👇
@utbook
آی دی خرید و سفارش
@mirhoseini_utbook

خرید از پیج اینستاگرام👇
https://www.instagram.com/khane_ketab_utbook

شماره تماس
02161117952
09384439577
میرحسینی

ارسال به سراسر کشور

منتظر حضور سبزتان هستیم
پایدار باشید.
نفت،دین،خانواده،سرکوب

🖌مصطفی مهر آیین

۱.سال ها پیش دکتر عبدالکریم سروش در یکی از آثار خود به این نکته اشاره کرد که نفت نمی گذارد ما "کار" کنیم و دین نمی گذارد ما "فکر" کنیم.معتقدم باید در کنار دین و نفت به دو عنصر دیگر نیز در وضعیت اجتماعی امروز ما توجه کرد:خانواده و سرکوب.خانواده نمی گذارد ما "فرد" شویم و هویت فردی پیدا کنیم و سرکوب اجازه نمی دهد ما تبدیل به "انسان سخن گو" شویم.
۲.جامعه ای را تصور کنید که بنا به تحلیل بالا در آن نه کار ممکن است نه فکر کردن نه فرد شدن و نه سخن گفتن.جامعه ای که نتوان در آن کار کرد و اندیشید و فردیت خود را آشکار کرد و سخن گفت چیزی جز یک جامعه منحط نخواهد بود که تنها مرگ را ممکن می کند.سیل و مرگ و ویرانی حاصل از آن یا هر فاجعه انسانی و طبیعی دیگر در جامعه امروز ما چیزی نیست جز نتیجه جامعه ای که در آن کار(اقتصاد) و فکر(فرهنگ) و فرد شدن(اجتماع) و سخن گفتن(سیاست) ممکن نیست.

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
🔗 #نقل_قول

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.


آنتوان چخوف

رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic
🔗 #تاملات

حقیقت این است کسی که می‌خواهد به هر قیمتی اعمال فاضلانه انجام دهد در میان جماعت بسیاری که فضیلتی ندارند دچار رنج و اندوه می‌شود در دنیایی که آدم‌های بدکار اداره‌اش می‌کنند غیرقابل تصور است که حاکم واقعا درستکار برای مدت زیادی دوام بیاورد.

نیکولا ماکیاولی

رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic
دکتری که خواننده شد یا خواننده ای که دکتر شد مسأله این نیست.
🖌 یوسف محمدی
هر روز می بینیم که هجمه انتقادات علیه دکتری که خواننده شده است روز به روز فزونی می یابد. انگار عملی شنیع در جامعه اتفاق افتاده است و باید دیر یا زود آن را حذف کرد و هر گزاره ای در این مورد را در سر آغاز اخته کرد. آیا غیر از اینست که جامعه ما سالهاست با کلاژهای مفهومی نامتقارن رو به رو بوده است، برای مثال بازیگری که نوازنده شد (یک شب ِ) نوازنده ای که در صحنه تئاتر پدیدار شد. (به یکباره) فوتبالیستی که بازیگر شد و ...اما نگاهی به صنعت محصول سازی در سطوح آموزش عالی و هنر چندان این پدیده را غریب نمی نماید. مگر نه آنکه سطح دانشگاههای ما امروز پر از ابتذال است، ابتذال در تمام سطوح تمام بخش ها و مگر نه آنکه در هنر هم این ابتذال با روکشی دیگر که اسم آن را هنر آزاد می گذارند هر روز گسترده می شود. در دانشگاه های ما امروزه دکتر یک مفهوم است یک موقعیت برای بسط قدرت غیر علمی است. در هنر هم اوضاع دست کمی از این ندارد، امروزه یک حوزه دیگر هم بدان اضافه شده است، ادبیات، این ادبیات بی ریشه و اصل و نسب که با عنوان های بی سر و ته به دنبال آن هستند که قابی ایجاد کنند برای مخاطب که تنها از دیدن عنوان سرخوشانه آن را تهیه می کند.
حال در این مسأله شأن دکتر زیر سوال رفته است یا خواننده ، وقتی در تمام این سالها از تمام چیزها شأن زدایی شده است. به تمام احوال جامعه تاوان چیزی را نمی دهد، قدرت هم نمی دهد ، در واقع قدرت جامعه را آنالیز می کند، مفاهیم را در بین آنها می اندازد، اینکه چه چیزی درست است، یعنی ضد تمام این بساط، چرا که چیز درست امروز چیزی است مدفون، خاک شده که از هیچ دمی زنده نمی شود. کار ما چیست؟ چیز مدفون را اگر از خاک بیرون آوردیم دوباره به خاک برگردانیم چیز درست سالهاست در زیر خاک حیات دارد.

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔗 #ببینید

🎞 امور بشر با آگاهی نمی‌گذرد؛ بشر غیر از آگاهی، به خودآگاهی نیازمند است.
بشر امروز در کنار اقیانوس عظیمی از اطلاعات، از تشنگی می‌میرد.

#بیژن_عبدالکریمی

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
▫️جمعه ها ساعت ۱۴ تا ۱۷
▪️۱۰ جلسه
◻️برای ثبت نام با تلفن و یا آی دی تلگرام تماس بگیرید 09909290092
▫️ای دی تلگرام:
@pardstudio
▪️آموزشگاه پارد
هدف از کلاس این است تا مقدمه ای بر پیچیدگی و دشواری آثار و نظریه ها ایجاد کند، شاید پیگیری و درک به تلاش و کوشش شخص پُر ثمرتر و کارآمدتر گردد.
ساختار روانی انسانی و موضع نگاریِ آن؛ خیالی، نمادین، امر واقع به عنوان سه کارکرد ساختار روانی سوژه و تحلیل ارتباط این کارکرد ها با "ایگو، سوژه یِ ناخودآگاه و ژوئی سانسِ" لکان و "من، ابر من و نهاد" فرویدی بستر اصلی مباحث خواهند بود.
کانال تلگرام آموزشگاه پارد:
@pard_studio
Forwarded from رخداد تازه(مصطفی مهرآیین) (Mostafa Mehraeen)
خیانت روشنفکران و استادان دانشگاه به ایران امروز

۱.در تاریخ های مربوط به ظهور روشنگری در غرب گفته می شود که اگرچه آرمان ها و ارزشهای بلندی پایه های روشنگری را شکل می دانند و این جنبش ریشه در تاریخ طولانی غرب داشت،این جنبش بیش از آرمانها و ارزشهایش نتیجه فعالیت های مشخص و عینی نویسندگان،ناشران،کتاب فروشان،انجمن های علمی،آکادمی ها،و.....بود.این بدان معناست که اتفاقات بزرگ سیاسی و فرهنگی بطور همزمان ریشه در آرمانها و آدم ها دارند.
۲.کشور ما دارای بیش از چهار هزار دانشگاه،نزدیک به دویست هزار استاد دانشگاه و میلیونها دانشجو هست.فضای بیرون از دانشگاه نیز حداقل ده هزار مترجم و نویسنده و روشنفکر و فعال فرهنگی را در خود جای داده است.
۳.در همین زمان انواع حرف های غیر عقلانی در جامعه ما زده می شود،نظامیان می تازند،روحانیون همه را خفه کرده اند،اقتصاد کشور فروپاشیده است،کشور در وضعیت فروپاشی اجتماعی است،آمار انحرافات بیداد می کند،محیط زیست کشور نابود شده است،فقر بیداد می کند،حاشیه نشینی به مرز بیست میلیون انسان رسیده است،و......اما روشنفکر و دانشگاهی ایران بدون توجه به همه این مشکلات فقط در پی انجام مناسک اولیه نقش خود و اداره مسائل خانوادگیش است.در حوزه فعالیت علمی نیز یکی گرفتار نقد ترجمه دیگری است(صالح نجفی)،یکی گرفتار نقد سخنان دیگری است(نقد ملکیان بر سخنان سروش درباره آیت الله خمینی)،یکی گرفتار دعوای پارادایمی است(نقد اباذری بر لیبرالیسم)،یکی گرفتار نقد میزان دانش دیگری است(نقد سید جواد بر همه)،یکی گرفتار پیش بردن پروژه چاپ کتاب های متعدد خود است(مراد فرهادپور)،یکی در پی شرح اخلاقیات مولوی است(عبدالکریم سروش)،و......اینکه روشنفکری این چنین پروژه هایی را واسطه ارتباط خود با جامعه امروز ایران قرار می دهد چیزی جز عدول از وظیفه روشنفکری نیست.
۴.سیمون دوبوار نقل میکند که من و سارتر در کافه های آلمان در حال خواندن پدیدارشناسی بودیم و صدای پای سربازان هیتلر که در حال رژه رفتن بودن را می شنیدیم اما چنان غرق در خود بودیم که نمی دانستیم فاجعه آشویتس در راه است.این قصه قصه متفکران ماست که همه کاری می کنند تا کار اصلی را نکنند و آن چیزی نیست جز کنش سیاسی و موضع گرفتن در مقابل آنچه سیاست رسمی الان کشور دنبال می کند.شما یا طرفدار این سیاست ها هستید یا خیانت کار به کشور که سکوت کرده اید و چیزی نمی گویید.
http://www.tg-me.com/mostafamehraeen
🔗 #تاملات

روشنفکر موجودی است تبعیدی، حاشیه نشین، ذوق ورز و پدید آورنده ی زبانی که می کوشد حقیقت را در برابر قدرت بیان کند...، موجودی غیر خودی و آدمی که نمی تواند همرنگ جماعت باشد.
اداورد سعید
درباره روشنفکران

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
2024/09/30 13:26:25
Back to Top
HTML Embed Code: