Telegram Web Link
🔗 #تاملات
🔗 #نقل_قول
ترجمه: ورای موسیقی
.............................................................
من برنامه ای برای آینده ندارم، آینده نگری مسخره است. من هیچ وقت برنامه نداشتم. حتا نمی دونم‌ فردا قرار چیکار کنم. حتا در روز هم برنامه مشخصی ندارم. من کاملن در لحظه زندگی می کنم. نه گذشته ای و نه آینده ای، حال را دریابیم هر طور که هست.

🔵 در فیلم شوالیه تاریکی شخصیت #جوکر دیالوگی دارد با این مضمون: من اهل نقشه نیستم، برنامه‌ای ندارم. نقشه برای احمق ها است.

https://ibb.co/n2FQU8


🔗 #هیث_لجر
🔗 #Heath_Ledger

رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic
Forwarded from pard (Pard)
به گفته ی لکان "گویی انسجام شخصیت و ادغام در تاریخ، در خود، به فراموشی سپردن جهانی از اشباح را دارد که به ساحت نمادین قابل انتقال نیست. اگر این حضور نمادین موفقیت آمیز باشد و سوژه را بی کم و کاست در بر گیرد، سنگینی و بار [این جهان اشباح] به حداقل می رسد. در اینجا اشاره به یکی از مفاهیم هایدگری مفیده فایده است. در سکنا گزیدن هر موجودی در زبان، فراموشی وجود دارد که تکمیل کننده ی حقیقت است."
(Lacan, 1991: 192)

@pard_studio
◻️آموزشگاه پارد
🔗 #تاملات


چرا تو این را نوشتی؟
کریستف با لحن ترحم انگیزی گفت:
نمی دانم. می خواستم قطعه قشنگی بنویسم.
همین است! نوشتی برای اینکه چیزی نوشته باشی.
نوشتی، برای اینکه موسیقیدان بزرگی باشی، برای اینکه تو را تحسین کنند، مغرور بودی، دروغ گفتی: تنبیه شدی همین است! در موسیقی هر کس که مغرور بود و دروغ گفت تنبیه می شود. موسیقی باید فروتن و صمیمی باشد، وگرنه چه چیزی است؟
گناه و کفر به درگاه خدا- خدایی که سرود زیبا را به ما بخشیده است که چیزهای درست و صادقانه بگوییم.

📚ژان کریستف
🖌رومن رولان
🔗 #Roman_Rolland

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
تردید، ممکن است اساس یقین باشد یا نباشد. این گزاره که «تردید» حتما به یقین می انجامد، در همان حد نادرست است که گفته شود «یقین حتما به شک خواهد انجامید!». به خاطر داشته باشید که برای نویسنده ی بزرگی نظیر داستایفسکی، تردید هیچگاه به یقین نیانجامید. در حقیقت، این کیفیات سلوک روحی و روان شناختی و گذار فردی و اجتماعی یک انسان است که مسیر او را به سوی هر یک از این دو تعیین می کند. و فراموش نکنید که حتی یقین نیز خود می تواند امری متکثر، چندوجهی و سیال باشد، چنانکه تردید چنین است.
پ.ن.: نقاشی اثر نقاش روس، ایلیا گلازونوف در سال ۱۹۳۰ با عنوان «داستایفسکی در حال قدم زدن» در سن پترزبورگ است.
#Ilya_Glaznuov
رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic

این عکس یک شاهکار است. انگار کارگردانی شده. چهار نفر جلوی تصویر، چهار مرد از قشری متفاوت، چهار مسئول که تا زانو در آب اند و می‌خندند. به چه چیز می‌خندند؟ نمی‌شود فهمید. ‌همه‌چیز برای این چهار نفر تفریح است. استخرِ توپ است. پارکِ آبی است.

کمی عقبتر، به پشت تصویر نگاه کنید. چهار نفر ایستاده‌اند. چهار زن و مردِ جوان و البته پیر. آن‌ها خانواده‌اند. مردم‌اند. چهره‌ها مشخص نیست و این به ما کمک می‌کند آنها را فراتر از چهار شخص خاص ببینیم. می‌شود تعمیمشان داد به تمام مردم ایران. از نحوه ایستادنشان می‌شود فهمید که غمگین و مأیوس‌اند. به دست‌هایشان نگاه کنید. خیلی مأیوس‌اند. گویا از پشت یک شیشه، به شهربازی خیره شده‌اند اما پول ندارند بلیت بخرند و تفریح کنند. در جایی بیرون از آب، کودکانه به تماشا ایستاده‌اند.

دوربین روی چهار مسئول فوکوس کرده و آن خانواده را محو می‌بینیم. در علم عکاسی می‌گویند: «محو». عجب کلمه‌ی خوبی است. اعضای آن خانواده، در ابعادی کوچک‌تر، چند قدم عقبتر از جایی که «مرکز توجه» است، ایستاده‌اند و جان می‌کَنَند. محو می‌شوند. ‌

🖌معین دهاز

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic

وصیت نامه برتولت برشت ( به آیندگان )

این نوشتار شعر گونه در سال ۱۹۳۹ زمانی که برشت در دانمارک و در شرایط سخت تبعيد بسر میبرد سروده شده و از این شعر به عنوان وصیت نامه معنوی او نام برده اند

به آيندگان

راستي كه در دوره تيره و تاري زندگي مي كنم:
امروزه فقط حرفهاي احمقانه بي خطرند
گره بر ابرو نداشتن، از بي احساسي خبر مي دهد،
و آنكه مي خندد، هنوز خبر هولناك را نشنيده است.
اين چه زمانه ايست كه
حرف زدن از درختان عين جنايت است
وقتي از اين همه تباهي چيزي نگفته باشيم!
كسي كه آرام به راه خود مي رود گناهكار است
زيرا دوستاني كه در تنگنا هستند
ديگر به او دسترس ندارند.
اين درست است: من هنوز رزق و روزي دارم
اما باور كنيد: اين تنها از روي تصادف است
هيچ قرار نيست از كاري كه مي كنم نان و آبي برسد
اگر بخت و اقبال پشت كند، كارم ساخته است.
به من مي گويند: بخور، بنوش و از آنچه داري شاد باش
اما چطور مي توان خورد و نوشيد
وقتي خوراكم را از چنگ گرسنه اي بيرون كشيده ام
و به جام آبم تشنه اي مستحق تر است .
اما باز هم مي خورم و مینوشم
من هم دلم مي خواهد كه خردمند باشم
در كتابهاي قديمي آدم خردمند را چنين تعريف كرده اند:
از آشوب زمانه دوري گرفتن و اين عمر كوتاه را
بي وحشت سپري كردن
بدي را با نيكي پاسخ دادن
آرزوها را يكايك به نسيان سپردن
اين است خردمندي.
اما اين كارها بر نمي آيد از من.
راستي كه در دوره تيره و تاري زندگي مي كنم.
*
در دوران آشوب به شهرها آمدم
زماني كه گرسنگي بيداد مي كرد.
در زمان شورش به ميان مردم آمدم
و به همراهشان فرياد زدم.
عمري كه مرا داده شده بود
بر زمين چنين گذشت.
خوراكم را ميان معركه ها خوردم
خوابم را كنار قاتلها خفتم
عشق را جدي نگرفتم
و به طبيعت دل ندادم
عمري كه مرا داده شده بود
بر زمين چنين گذشت.
در روزگار من همه راهها به مرداب ختم مي شدند
زبانم مرا به جلادان لو مي داد
زورم زياد نبود، اما اميد داشتم
كه براي زمامداران دردسر فراهم كنم!
عمري كه مرا داده شده بود
بر زمين چنين گذشت .
توش و توان ما زياد نبود
مقصد در دوردست بود
از دور ديده مي شد اما
من آن را در دسترس نمي ديدم.
عمري كه مرا داده شده بود
بر زمين چنين گذشت.
*
آهاي آيندگان، شما كه از دل توفاني بيرون مي جهيد
كه ما را بلعيده است.
وقتي از ضعفهاي ما حرف مي زنيد
يادتان باشد
از زمانه سخت ما هم چيزي بگوييد.
به ياد آوريد كه ما بيش از كفشهامان كشور عوض كرديم.
و نوميدانه ميدانهاي جنگ را پشت سر گذاشتيم،
آنجا كه ستم بود و اعتراضي نبود.
اين را خوب مي دانيم:
حتي نفرت از حقارت نيز
آدم را سنگدل مي كند.
حتي خشم بر نابرابري هم
صدا را خشن مي كند.
آخ، ما كه خواستيم زمين را براي مهرباني مهيا كنيم
خود نتوانستيم مهربان باشيم.
اما شما وقتي به روزي رسيديد
كه انسان ياور انسان بود
درباره ما
با رأفت داوري كنيد!

https://ibb.co/CQP3ZqJ

🔗 #برتولت_برشت

رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic
ضلع های جامعه ایرانی و..
🖌 یوسف محمدی

این ضلع های کنشی جامعه ایرانی بس عجیب است و از جایی به بعد نامتجانس ، در سوی دیگر هر جامعه ای که درگیر احساسات افراطی شود ، ضربه های مهلکی می خورد. بگذاریم ببینیم این ضلع ها چیست. سال ۹۸ با یک فاجعه آغاز شد. سیل، تا پیش از این سیل فکر می کردیم باران مملکت را به چنین روزی اندازد؟ سالها بود همه از خالی شدن سدها، خشکسالی و... می نالیدند و حالا فحش و ناسزا به همین باران که سیل شده است. اما در بنیاد این خود مسأله ای دیگر است. یک مثال کار راه انداز، وقتی که بیش از نیمی از اراضی کشاورزی شمال مورد تسخیر ویلا سازان، سرمایه داران و افراد اختلاس گر قرار گرفت که بسازند و بسازند ، همین مردم که امروز بر سر می زنند ، سیاسیون، روسنفکران،نمایشگران فضای مجازی و از همه مهمتر سلبریتی ها کجا بودند. طبیعت شوخی ندارد، به حریمش وارد شوی صد برابر بدتر پاسخ می دهد. اما باز این چیزی از اهمال و ناکارآمدی حکومت کم نمی کند. اما سوال این است مردم کجا بودند؟ این مردم سال هاست به فکر این هستند که بلایی جایی بیاید و سریعا عرصه را برای نمایش خود باز شده ببینند مردمی که همه شان در فضای مجازی تقلیل یافتند. حال در این بین یک هنرپیشه معروف و پا به سن گذاشته دنیا را ترک می کند، یادم می آید هنگامی که مارلون براندو در سن ۸۰ سالگی درگذشت، این همه که ایرانیان پست هایشان پر شد از تیکه فیلم هایی که یا ندیده اند و یا چند تا عکس از آن دیده اند، برای براندو اتفاق نیفتاد. انگاری که همه با این هنرمند فرهیخته خاطره دارند‌. اما کسی نگفت غریب به ۱۵ سال است که این هنرمند دیگر عکسش در سردر سینماها نبود و سینماها در تسخیر هنر پیشه های مبتذل مبتذل گر افتاده بود. آخرین فیلم جمشید مشایخی که در آن درخشان بود «یک بوس کوچولو » از فرمان آرا بود که به ابتدای دهه هشتاد بر می گردد که آن فیلم هم در آن زمان آنچنان مورد قبول قرار نگرفت با موضوع مرگ که امروزه همین موضوع شده دست مایه پست های مبتذل اینستاگرام و تلگرام و...
حال در سوی دیگر عید باستانی و سفر و گردش و سیزده به در و این حرف ها.
فرد ایرانی یک چهل تیکه یا ضلع هایی نامتجانس است. از سیل می گوید، بعد به سینما می رود، بعد از جوجه کباب سیزده به در عکس می گیرد. بعد دوباره از سیل می گوید ، از سینما و هنرمند فوت شده می گوید ، دوباره وجدانش و احساسش او را به سیل می برد و بعد می گوید آخیش امروز هوا آفتابی است برویم در دامان طبیعت شادی کنیم. آیا این عدم تجانس با حکومت گران در یک کاسه نیست؟ قطعا است. کسانی که با یک انگشت اشاره این ور آن ور می شوند. نباید حرف از چیزهای اساسی بزنند چیزهایی که پی آن خرد است. پی آن خرد است.
رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
🔗 #تاملات

برخلاف تصور عموم نتیجه شوم بیکار شدن از دست دادن دستمزد و حقوق نیست، بلکه برعکس برای شخص بیسواد، که عادت به کار کردن تا مغز استخوانش ریشه دوانده است، کار خود مهمتر از پول و دستمزد است. فرد باسواد و تحصیلکرده میتواند با بیکاری تحمیلی، که یکی از بدترین بلاهای فقر است، بسازد. اما وضع شخصی که وسیله پرکردن اوقات بیکاری خود را ندارد، مانند سگی است که به زنجیر کشیده شده باشد بنابراین دلسوزی به کسی که "از عزت به ذلت افتاده" دلیل موجهی ندارد بلکه آنکه در بدبختی چشم به جهان گشوده و ناچار با فقر دست به گریبان است، استحقاق دستگیری و ترحم را دارد.

📕آس و پاس‌ها

جورج اورول

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
Forwarded from اتچ بات
Loyle Carner- Ottolenghi (ft. Jordan Rakei)
Director: Oscar Hudson
Artist: Loyle Carner
Featured artist: Jordan Rakei
Released: 2018
Genre: Hip-Hop/Rap
موزیک ویدئوی دیگری از اسکار هادسن که بیشتر به یک شعبده‌باز شبیه است تا فیلمساز، آثار خلاقانۀ هادسن در هر ویدئو ابعاد پیچیده و جذابی دارند و متناسب با شعر و تم موزیک هادسن سعی در گسترش ویژگی‌های تصویر دیجیتال می‌کند. در موزیک ویدئوی Ottolenghi هادسن به کمک تکنیک Freeze-Frame و با تکیه بر شبیه‌سازی پرسپکتیو دست به ابداعاتی زده که هر مخاطبی را به خود جذب می‌کند.
#oscarhudson
@DissolveFilmStudio
🔗 #کوتاه_نوشته_های_نابهنگام

وقتی انسان در خانه های مسقف یا هر جای دیگری است از طبیعت نیست، و وقتی هم در طبیعت است از جنس انسان نیست، آن انسان به روز شده، به یکباره وحشی می شود و طغیان می کند، رسیدن به تعادل در هر امری تنها آرزوی انسان امروزی است. تنها آرزویش.
نوشته کوتاه
🖌یوسف محمدی


رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
Solitude
Ryuichi Sakamoto
قطعه تنهایی از هنرمند ژاپنی رویچی ساکاماتو رو بشنویم.
این قطعه به رغم معنای آن تنهایی در آن موج نمی زند شاید نوعی کشف و شهود در تنهایی را متبادر می کند.

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
یک کار جالب و تاریخی
بدون شرح.....

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
پتینسون برای خواندن فیلمنامه در اتاق حبس شدم.
رابرت پتینسون که در فیلم جدید کریستوفر نولان در کنار جان دیوید واشینگتن و الیزابت دبیکی نقش آفرینی خواهد کرد، در مصاحبه با یو،اس، تودی درباره فیلم جدید نولان می گوید: که فقط یکبار توانسته فیلم نامه را بخواند و حتا نتوانسته یکبار دیگر نگاهی به فیلم نامه بی اندازد. او در اتاقی حبس شد و فیلم نامه را خواند. نولان و کمپانی برادران وارنر هرتمهیدی را به کار می گیرند تا مانع درز اطلاعات پروژه شوند هیچ اطلاعاتی درباه شخصیت ها و خط داستانی اعلام نشده اما افراد نزدیک به این پروژ میگویند که فیلم پرفروش اکشن نوآور و باشکوهی خواهد بود.

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
Forwarded from نوشتارهایی درباره موسیقی (Homayoon Khashandish)
رئیس جمهور اسبق آمریکا نوازنده حرفه ای ساکسیفون
بیل کلینتون رئیس جمهور اسبق امریکا، یک نوازنده چیره دست ساکسیفون است و با موسیقیدانان بزرگی همکاری داشته است. او که از کودکی به موسیقی علاقمند بود در نوجوانی آنقدر شیفته ساکسیفون شد که تصمیم گرفت درس و مدرسه را رها کند و به دنبال نوازندگی برود.
خودش در این باره گفته:«یک وقتی در شانزده سالگی، تصمیم گرفتم که به عنوان یک مسئول منتخب، یک زندگی عمومی داشته باشم. من موسیقی را دوست داشتم و فکر می‌کردم می‌توانم خیلی خوب باشم، اما می‌دانستم هیچ وقت نمی‌توانستم جان کولترین باشم.»
@homusic
🔗 #تاملات

اپيكور مي گويد:
بيش از آن كه چيزي بخوري يا بياشامي خوب ببين با چه كسي مي‌خوري يا مي‌آشامي، نه اين كه چه مي خوري زيرا غذا خوردن بدون دوست چيزي نيست غير از زندگي حيواني

📚تسلي بخشي‌ هاي‌‌ فلسفي
مواجهه با بی پولی

🖌آلن دوباتن

رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic
حتمن این فیلم را دیده اید

جعبه موسیقی (جیمز پاروت، 1932) پرافتخارترین هنرنمایی لورل و هاردی زوج کمدین مشهور سینما. فیلم روایت نفس گیر حمل و جابجایی یک پیانو است بوسیله این دو نفر از پله های یک خانه برای یک استاد موسیقی.
رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
🔗 #تأملات

🔗 #خطوط_برجسته

🔗 #ادبیات_انتقادی

🔗 #هنرمند_و_سیاست

🔗 #دپارتمان_ادبیات
____________________________
بخوانید

می توان همیشه مردم را تحت نفوذ و انقياد حکومت قرار داد تنها کاری که لازم است انجام دهیم این است که به آنها القا کنیم که مورد حمله دشمن قرار گرفته اند باید به رسوا کردن افراد صلح طلب بپردازیم و آن ها را به فقدان وطن پرستی متهم کنیم و به مردم تلقين نماییم که خطری بزرگ کشور را تهدید می کند این روش در همه کشورها قابل اجراست.

🔗 #مفیستو_برای_همیشه
🔗 #نمایشنامه
🔗 #تم_لانوی
#Tom_Lanoye

🌐 پ.ن. نمایشنامه مفیستو برای همیشه، ماجرای زندگی یک بازیگر تئاتر در آلمان تحت حکومت هیتلر است و نشان دهنده رابطه بین هنرمند و سیاست است.



تصویر برگرفته از:
 Kultur aus Flandern

رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic
آگاتا بسیار چاق است و عاشق دونات شکلاتی. هرجا باشد، بعدا می‌شود از تکه‌های شکلاتی که روی زمین ریخته ردّش را زد. سر ماشین اداره هم که زیر پایش است، چنین بلایی آورده؛ هرجا سر و کله‌ دونات‌های شکلاتی عظیمی که روی سقف ماشین کار کرده‌اند پیدا شود، یعنی آگاتا دارد می‌آید... این‌ها شاید برای یک آدم عادی مشکلی درست نکند، اما کارآگاه پلیسی که راحت بشود تعقیبش کرد قطعا توی کارش به مشکل می‌خورد. شاید همین مشکلاتی که به نظر او پیش پا افتاده است، باعث شده او را از اداره پلیس نیویورک تبعید کنند نیویورکِ جدید؛ ...
#رومن_پونرتولاس با سفر شگفت‌انگیز مرتاضش شهرتی جهانی پیدا کرد و بعد ناپلئون را به جنگ با داعش فرستاد و بعد توریستی فرانسوی را فرستاد مراکش سراغ دخترکی که ابری به بزرگی برج ایفل را بلعیده بود. او این بار با کارآگاهی که عاشق کتاب است، سراغ ادبیات پلیسی رفته و سعی دارد با چاشنی طنز همیشگی‌اش این بار نوک انتقادش را سمت کتاب‌نخوان‌های بی‌دغدغه ببرد.
انتشارات ققنوس #همه_تابستان_بدون_فیسبوک
🖌 رومن پوئرتولاس
با اجازه ناشر (#كپي_رايت) و نویسنده منتشر کرده و به تازگی روانه بازار کرده

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
موزیک متن فیلم" روزهای بهشت" ۱۹۷۸
ساخته،

انیو موریکونه


رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
سالروز درگذشت صادق هدایت

هدایت اینگونه نبود وی از جدی گرفتن ، از به حساب آمده و وزن داشتن عُقش می گرفت. او به ریشه ها حمله می کرد.

📚هنر و فلاکت
چند روایت معتبر از درباره اندیشه و آثار داستانی صادق هدایت
🖌 مراد حسین عباسپور

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
2024/09/30 15:36:30
Back to Top
HTML Embed Code: