Telegram Web Link
🔗 #کوتاه_نوشته_های_نابهنگام

وقتی انسان در خانه های مسقف یا هر جای دیگری است از طبیعت نیست، و وقتی هم در طبیعت است از جنس انسان نیست، آن انسان به روز شده، به یکباره وحشی می شود و طغیان می کند، رسیدن به تعادل در هر امری تنها آرزوی انسان امروزی است. تنها آرزویش.
نوشته کوتاه
🖌یوسف محمدی


رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
Solitude
Ryuichi Sakamoto
قطعه تنهایی از هنرمند ژاپنی رویچی ساکاماتو رو بشنویم.
این قطعه به رغم معنای آن تنهایی در آن موج نمی زند شاید نوعی کشف و شهود در تنهایی را متبادر می کند.

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
یک کار جالب و تاریخی
بدون شرح.....

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
پتینسون برای خواندن فیلمنامه در اتاق حبس شدم.
رابرت پتینسون که در فیلم جدید کریستوفر نولان در کنار جان دیوید واشینگتن و الیزابت دبیکی نقش آفرینی خواهد کرد، در مصاحبه با یو،اس، تودی درباره فیلم جدید نولان می گوید: که فقط یکبار توانسته فیلم نامه را بخواند و حتا نتوانسته یکبار دیگر نگاهی به فیلم نامه بی اندازد. او در اتاقی حبس شد و فیلم نامه را خواند. نولان و کمپانی برادران وارنر هرتمهیدی را به کار می گیرند تا مانع درز اطلاعات پروژه شوند هیچ اطلاعاتی درباه شخصیت ها و خط داستانی اعلام نشده اما افراد نزدیک به این پروژ میگویند که فیلم پرفروش اکشن نوآور و باشکوهی خواهد بود.

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
Forwarded from نوشتارهایی درباره موسیقی (Homayoon Khashandish)
رئیس جمهور اسبق آمریکا نوازنده حرفه ای ساکسیفون
بیل کلینتون رئیس جمهور اسبق امریکا، یک نوازنده چیره دست ساکسیفون است و با موسیقیدانان بزرگی همکاری داشته است. او که از کودکی به موسیقی علاقمند بود در نوجوانی آنقدر شیفته ساکسیفون شد که تصمیم گرفت درس و مدرسه را رها کند و به دنبال نوازندگی برود.
خودش در این باره گفته:«یک وقتی در شانزده سالگی، تصمیم گرفتم که به عنوان یک مسئول منتخب، یک زندگی عمومی داشته باشم. من موسیقی را دوست داشتم و فکر می‌کردم می‌توانم خیلی خوب باشم، اما می‌دانستم هیچ وقت نمی‌توانستم جان کولترین باشم.»
@homusic
🔗 #تاملات

اپيكور مي گويد:
بيش از آن كه چيزي بخوري يا بياشامي خوب ببين با چه كسي مي‌خوري يا مي‌آشامي، نه اين كه چه مي خوري زيرا غذا خوردن بدون دوست چيزي نيست غير از زندگي حيواني

📚تسلي بخشي‌ هاي‌‌ فلسفي
مواجهه با بی پولی

🖌آلن دوباتن

رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic
حتمن این فیلم را دیده اید

جعبه موسیقی (جیمز پاروت، 1932) پرافتخارترین هنرنمایی لورل و هاردی زوج کمدین مشهور سینما. فیلم روایت نفس گیر حمل و جابجایی یک پیانو است بوسیله این دو نفر از پله های یک خانه برای یک استاد موسیقی.
رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
🔗 #تأملات

🔗 #خطوط_برجسته

🔗 #ادبیات_انتقادی

🔗 #هنرمند_و_سیاست

🔗 #دپارتمان_ادبیات
____________________________
بخوانید

می توان همیشه مردم را تحت نفوذ و انقياد حکومت قرار داد تنها کاری که لازم است انجام دهیم این است که به آنها القا کنیم که مورد حمله دشمن قرار گرفته اند باید به رسوا کردن افراد صلح طلب بپردازیم و آن ها را به فقدان وطن پرستی متهم کنیم و به مردم تلقين نماییم که خطری بزرگ کشور را تهدید می کند این روش در همه کشورها قابل اجراست.

🔗 #مفیستو_برای_همیشه
🔗 #نمایشنامه
🔗 #تم_لانوی
#Tom_Lanoye

🌐 پ.ن. نمایشنامه مفیستو برای همیشه، ماجرای زندگی یک بازیگر تئاتر در آلمان تحت حکومت هیتلر است و نشان دهنده رابطه بین هنرمند و سیاست است.



تصویر برگرفته از:
 Kultur aus Flandern

رسانه ورای موسیقی

@Beyondthemusic
آگاتا بسیار چاق است و عاشق دونات شکلاتی. هرجا باشد، بعدا می‌شود از تکه‌های شکلاتی که روی زمین ریخته ردّش را زد. سر ماشین اداره هم که زیر پایش است، چنین بلایی آورده؛ هرجا سر و کله‌ دونات‌های شکلاتی عظیمی که روی سقف ماشین کار کرده‌اند پیدا شود، یعنی آگاتا دارد می‌آید... این‌ها شاید برای یک آدم عادی مشکلی درست نکند، اما کارآگاه پلیسی که راحت بشود تعقیبش کرد قطعا توی کارش به مشکل می‌خورد. شاید همین مشکلاتی که به نظر او پیش پا افتاده است، باعث شده او را از اداره پلیس نیویورک تبعید کنند نیویورکِ جدید؛ ...
#رومن_پونرتولاس با سفر شگفت‌انگیز مرتاضش شهرتی جهانی پیدا کرد و بعد ناپلئون را به جنگ با داعش فرستاد و بعد توریستی فرانسوی را فرستاد مراکش سراغ دخترکی که ابری به بزرگی برج ایفل را بلعیده بود. او این بار با کارآگاهی که عاشق کتاب است، سراغ ادبیات پلیسی رفته و سعی دارد با چاشنی طنز همیشگی‌اش این بار نوک انتقادش را سمت کتاب‌نخوان‌های بی‌دغدغه ببرد.
انتشارات ققنوس #همه_تابستان_بدون_فیسبوک
🖌 رومن پوئرتولاس
با اجازه ناشر (#كپي_رايت) و نویسنده منتشر کرده و به تازگی روانه بازار کرده

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
موزیک متن فیلم" روزهای بهشت" ۱۹۷۸
ساخته،

انیو موریکونه


رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
سالروز درگذشت صادق هدایت

هدایت اینگونه نبود وی از جدی گرفتن ، از به حساب آمده و وزن داشتن عُقش می گرفت. او به ریشه ها حمله می کرد.

📚هنر و فلاکت
چند روایت معتبر از درباره اندیشه و آثار داستانی صادق هدایت
🖌 مراد حسین عباسپور

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
🔗 #نقل_قول


‌ما همه، هم خوب و هم بد،
هم خیر و هم شر هستیم؛

و اگر شما هیچ ناپاکی و پلیدی
در خودتان نمی‌بینید دلیلش آن است
«که خوب به خودتان نگاه نکرده‌اید!»

استنلی کوبریک

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
🖌 دلیل آموزش تفکر نقادانه در کشورهای دیگر
و آموزش «ندادن» آن در ایران

بخوانید

تفکر نقّادانه در هیچ یک از دانشگاه‌های ایران جزو درس‌های اجباری یا حتی اختیاری نیست، اما در بسیاری از کشورهای دیگر (به‌ویژه‌ کشورهایی همچون انگلستان، آمریکا، و کانادا) جزو دروس دانشگاهی است. چرا؟
انگیزه‌ی نخست این است که می‌خواهند دانشجویانشان در رشته‌ی تخصص خودشان فقط اطلاعات انباشته نکنند؛ بلکه دانشجوی هر رشته‌ای بتواند در رشته‌ی خودش دست به «اندیشیدن» و «قضاوت» و «نوآوری» بزند.
دومین انگیزه این است که دانشجویان، پس از فراغت از تحصیل، به «شهروندان» بهتری برای جامعه‌شان تبدیل شوند. مسلماً، در یک جامعه‌ی دموکراتیک، شهروندی که از اندیشه‌ی قوی‌تر و سالم‌تر و قدرت تشخیص بیشتری برخوردار باشد رفتارهای سالم‌تری خواهد داشت.
و انگیزه‌ی سوم نیز این است که دانشجویان، با بالا بردن توانایی‌شان در اندیشیدن و نقد و استدلال، مواجهه‌ی بهتری با مسائل شخصی‌شان داشته باشند و در زندگی شخصی‌شان تصمیم‌های سنجیده‌تری بگیرند.
اما چرا تفکر نقّادانه در آموزش و پرورش کشور ما جایگاهی ندارد؟
از آنجایی که بیان علت واقعی، تبلیغ علیه نظام محسوب میشود، پس علت فانتزی آن را بیان میکنیم.
علت عدم آموزش تفکر نقدانه در ایران این است که: بچه‌های ایرانی به صورت مادرزادی از همه‌ی این توانایی‌ها و قابلیت‌ها برخوردارند و نیازی به یادگیری آنها ندارند.😊

منبع: سنجش رسانه

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
انتشار نخستین تصویر از «سیاه‌چاله»

🔹اخترشناسان توسط تلسکوپ «Event Horizon» نخستین تصویر از سیاه‌چاله را ثبت کردند. سیاه‌چاله ۶.۵ میلیارد بزرگتر از خورشید است.
🔹سیاه‌چاله‌ها نواحی فشرده‌ای از فضا هستند که به دلیل وجود نیروی گرانش مافوق تصور، هیچ ذره‌ای حتی نور نمی‌تواند از آن بگریزد. به این دلیل تصویربرداری از آن غیرممکن بوده است.
پ. ن. دقیقترین تصویر از سیاهچاله پیش از این در فیلم« میان ستاره ای» اثر کریستوفر نولان ارائه شده بود.

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
🛑 میهالی کورموس بازیگر مجارستانی در نمایی از "اسب تورین" بلا تار (2010). نقش کورموس یادآور فردریش نیچه فیلسوف مشهور آلمانی است.
پ.ن.
این فیلم هم در ایران دچار ابتذال روشنفکری شده است و اگر اسم نیچه در پلات آن نبود، شاید این همه نقل محافل روشنفکری روشنفکر نماها قرار نمی گرفت.

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
بخوانیم

مردم یک جامعه وقتی کتاب می‌خوانند، چهرهٔ آن جامعه را عوض می‌کنند، یعنی به جامعه‌شان چهره می‌دهند.

یک جامعهٔ بی‌چهره را می‌شود در میان ِ مردمی کشف کرد که در اتوبوس، در صف اتوبوس، و در اتاق‌های انتظار ، و در انتظارهای بی‌اتاق منتظرند و به هم نگاه می‌کنند و از نگاه کردن به هم نه چیزی می‌گیرند و نه چیزی می‌دهند.
جامعه‌ای که گروه منتظرانش به هم نگاه می‌کنند جامعهٔ بی چهره ایست ... .


یدالله رؤیایی

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
🔗 #تاملات

تا دلتان بخواهد ابزار و وسایل ارتباطی داریم، اما ارتباطی با هم نداریم. فقط اطلاعات به هم منتقل می‌کنیم...

کریشتوف کیشلوفسکی

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
🔗 #گزین_گویش

زندگی ابتدا ملال است، سپس هراس. از آن بهره ببریم یا نبریم، می گذرد، و چیزی به جا می گذارد که پنهان از ما مقدر شده، و سالخوردگی، و سپس یگانه پایان سالخوردگی.

📚فلسفه ادبیات

🖌پیتر لامارک


رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
Forwarded from نوشتارهایی درباره موسیقی (Homayoon Khashandish)
تهاجم فرهنگی یا شورش فرهنگی؟
#نقد
همایون خشندیش: سال هاست که با واژه تهاجم فرهنگی برخورد کرده ایم، واژه ای که از سیاست تا حوزه فرهنگ ما را در برگرفته و گویی که این تهاجم چندین چند ساله قرار نیست متوقف شود. تهاجم واژه ای است که معنای آن در حمله، یورش و...خلاصه می شود. به این معنا که عده ای خواه حکومت یا هر چیز دیگر خارجی به باورهای فرهنگی ما حمله می کنند. این حمله با چه ابزاری صورت می گیرد؟ می گویند ماهواره، اینترنت، شبکه های اجتماعی و ... ابزاری هستند که دشمنان به وسیله آنها جوانان ما را مورد حمله فرهنگی قرار می دهند.تبعات این تهاجم فرهنگی فرضا مدل شلوار، ظاهر جوانان، باورها و هنجارها را هدف قرار داده است. اگر این فرضیه را قبول کنیم باید پرسید ابزار دفاع چه چیزی بوده یا چرا جوانان به راحتی خام تبلیغات غربی ها می شوند.قطعا ابزار دفاع از نوع فرهنگی باتوم نیست.
اما بیایید این ماجرا را از نگاه دیگر بنگریم. اسم تهاجم فرهنگی خارجی را بگذاریم شورش فرهنگی داخلی، کشورهای مختلف دنیا در ماهواره های مختلف، اینترنت، شبکه های اجتماعی، تکنولوژی و ... فعالیت می کنند، مثلا اگر ما سریال گیم آوترونز را می بینیم این سریال برای ایرانی ها تولید نشده بلکه تولید فرهنگی شبکه های تلویزیونی آمریکایی است برای مخاطب خود یعنی مردم آمریکا یا جهان غرب، اما چرا جوانان ما یا مردم به این سریال گرایش پیدا می کنند؟ خلاء فرهنگی جوابی است که برخی کارشناسان در جواب می گویند و به زعم آنها تولیدات فرهنگی جذاب تر می تواند جلوی فرهنگ بیگانه قرار بگیرد. اما آیا تولیدات جذاب تر به زعم آنها می تواند آنطور که مدعی هستند فرضا با یک سریال، موسیقی، سینما و غیر رقابت کند. چرا نمی توانیم در حد جذابیت یک سریال آمریکایی سریالی بسازیم؟ مشکل کار کجاست؟
جامعه امروز ما بسیاری از باورهای سنتی گذشته را قبول نمی کند این باورهای سنتی همان‌هایی هستند که قرار بود به عنوان یک ارزش در جامعه ما بدرخشد اما نه تنها ندرخشید بلکه کم کم در حال عبور از این سنت ها هستیم.مقاومت سنت و تعبدی بودن آن باعث سرخوردگی نسبی برخی جوانان شده است. دیگر ارزش ها و هنجارهای گذشته پاسخی به نیازهای نسل امروز نیست. نسل امروز در مقابل این مقاومت دستوری و تهاجمی سنت از حالت تعبد به حالت دفاعی رسید. چرا که به نظر می آمد این سنت ها بیشتر حالت تهاجمی و سرکوب گر دارند تا فرضا فرهنگ آمریکایی چرا که این فرهنگ آمریکایی نبود که دست به باتوم و بازداشت و غیره زد.این حالت دفاعی یعنی مقاومت در مقابل فرمان های سنت گرایان و تحمیل زوری آنها به جوانانی که مانده اند باتوم سنت را باور کنند یا فرضا یک موزیک را که دعوت به شادمانی و لذت بردن از دنیا را می کند.
نگاه نسل های جوان آرام آرام به واکنش در مقابل احکام تحمیلی سنت رسید. دختران خیابان انقلاب، چهارشنبه های سفید و ازدواج سفید بسیاری دیگر از اتفاقات اخیر یک شورش فرهنگی است علیه سنت خشک و انعطاف ناپذیر حاکم بر جامعه.جوانان دیگر به حرف های نصیحت گونه ریش سفیدان اهمیتی نمی دهند آنها می پندارند که همین سنت بود که زندگی را از آنها دریغ کرد.تمام باورهای سنتی وارد یک کوچه بن بست شده اند و باید از این کوچه بن بست یا فرار کرد یا علیه آن قیام کرد.شورش در مقابل چه چیزی رخ می دهد؟ چگونه می شود که انسان به این نتیجه می رسد که باید شورش کرد؟ اگر نگوییم شورشگر تماما محق هست اما شرایط حاکم هم کم مقصر نیست.
تابوهای فعلی جامعه در حال شکسته شدن هستند این تابوها مانند یک سد عمل می کردند اینقدر این تابوها پشت دروازه سد مانده اند که این سد دیگر توان مقابله با آن را ندارد.شورش فرهنگی در داخل کشور در حال شکل گیری است و علیه آن چیزی که با آن مخالف است قد افراشته و می خواهد عقاید خود را به صورت آزادانه داشته باشد. زمانی که سنت حتی مدل شلوار جوانان را تحمل نمی کرد گذشته و قدرت این خشم نهفته به صورت شورشی آماده پرتاب به دل جامعه است. جامعه ای که دیگر سنت ها در آن جوابگوی نیازهای حتی اولیه نیستند. وقتی یک زوج جوان توان ازدواج سنتی را ندارند این نیاز باید چگونه رفع شود؟ ایا با یک پاسخ خالی از تعقل مثل این که " خویشتنداری کنید" می توان جواب نیازهای طبیعی را داد؟ عده ای به این نتیجه رسیده اند که اساسا قرائت سنت محلی از اعراب ندارد و در نتیجه ازدواج سفید را برگزیدند. البته این تنها دلیل ازدواج سفید نیست اما یکی از دلایل احتمالا هست.
سنتی که نمی تواند خود را به روز کند یا اگر هم قصد چنین کاری را دارد آنقدر این حرکت نمایشی و خالی از معنی است که هیچ عقل سالمی آن را نمی پذیرد. جامعه در حال گذار به دوران مدرنیته غربی است. این گذار با یک شورش فرهنگی سرعت بیشتری خواهد داشت و احتمالا همان دو نکته خوب سنت هم زیر آب خواهد برد، به اصطلاح تر و خشک با هم می سوزد. اما چرا کار به اینجا رسید؟
@homusic
این کتاب را حتمن بخوانید

چاپ دوازدهم منتشر شد
«اگر فرزند دختر دارید»
جامعه‌شناسی و روان‌شناسی شکل‌گیری شخصیت در دخترها
النا جانینی بلوتی
ترجمه‌ی محمدجعفر پوینده

نویسنده‌ی این کتاب، خانم النا جانینی بلوتی از سرآمدان عرصه‌ی تعلیم و تربیت در ایتالیاست که مدیریت «زایشگاه مونته‌سوری» را از آغاز برعهده داشته است. خانم بلوتی علاوه بر تجربه‌ی عملی گسترده، آثار بسیاری منتشر کرده و کتاب اگر فرزند دختر دارید معروف‌ترین اثر این مربی بزرگ است که در چهار فصل تأثیر اوضاع و احوال اجتماعی را بر دوران کودکی تشریح می‌کند و نشان می‌دهد که عوامل اجتماعی و به‌ویژه عوامل تربیتی و فرهنگی، چگونه کلیشه‌های تبعیض‌آمیز را در ذهن و رفتار کودکان رواج می‌دهند...

رسانه ورای موسیقی
@Beyondthemusic
2024/11/06 01:59:25
Back to Top
HTML Embed Code: