Telegram Web Link
ویولن #آلبرت_انیشتن در یک حراج خانه در نیویورک در معرض نمایش قرار گرفت.
🔗 #Albert_Einstien

#رسانه_ورای_موسیقی

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
Forwarded from اتچ بات
در اين نگاه چه نهفته است؟
هروقت به عكس هایی از این قبیل نگاه می کنم یک غم سوال برانگیزی به سراغم می آید. زنان در آن زمان به اندازه ی کافی برای مطالباتشان تلاش نکردند؟ ساختار قدرت به گونه ای بود که زنان در کوچکترین فضاهای تنفسی هم امکان وارد شدن در آن را نداشتند؟ تعداد این زنان آگاه و معترض به قدری کم بود که به راحتی به حاشیه رانده شدند؟ زنان به راهی که برگزیده بودند و برایش می جنگیدند اعتقاد و باور قلبی نداشتند و در نتیجه از مخاطراتش ترسیدند و به همان آغوش امن مردسالاری و وضع موجود پناه بردند؟ و....؟
حال تمایل دارم بیشتر به امکان ها فکر کنم تا این که چراها مرا به خود سرگرم کنند.

۸#مارس #روز_جهانی_زن #زنان
🚺 @Beyondthemusic
Forwarded from اتچ بات
🔗 #فصل_انتقادی

🔗 #دنیای_مملو_از_درجه_یک_ها
..........‌‌‌‌........................‌‌‌‌...........................
مدت های مدیدی است که هنر این مملکت پذیرای درجه یک ها است. همه درجه یک هستند. نوازنده درجه یک، عکاس درجه یک، نقاش درجه یک، فلان درجه یک و تا امروز همین طور متکثر شدند. این همه درجه یک! چطور همه اینجا جمع شدند؟ یعنی هیچ کس درجه دو یا سه یا بی درجه نیست؟ اما این موضوع بیش از آنکه در حدود انسانی استفاده بشه در صفت های مصنوعی کارکرد دارد. مثلن نمی شنویم یا کمتر می شنویم که کسی عرض کنه: فلانی انسانی درجه یک هستند. در این لحظات، همیشه انواع تهمت ها و دشنام ها سرازیر می شود. و به جای آن می شنویم، همه جا، نوازنده درجه یک، استعداد بی نظیر، نویسنده نابغه، اما کممان می آید بگوییم انسان درجه یک، انگار در این عصر انسان بودن دال تهی است که نه تنها جذابیتی ندارد، بلکه سرافکندگی دارد. اگر کسی انسان خوبی باشد، اما سازی نزند، دوربینی نداشته باشد، بوم نقاشی نداشته باشد، چیزی نخواند و .... هیچ جذابیتی ندارد. لوکاچ مثال خوبی میزند: وقتی اشیا مدخل ارتباط باشند، انسان نه تنها شی نیست، بلکه یک فرم کالبدی است. فروید همین مسأله را در ناخودآگاه دنبال کرد، وقتی ناخودآگاه روان شود، عینیت را در غرایز دنبال می کند و این غرایز در اشیا بیش از هر چیز نمود دارد. از همین رو ما انسانها را بر اساس میل ناخودآگاه در اشیا جستجو می کنیم. در اینکه وجه کالایی به انسان ببخشیم و ضد انسان را بازتولید کنیم. درجه یک، این نگاه باعث می شود که تفاوت ها را نه در انسانها و ویژگی هایشان جستجو کنیم، بلکه اشیا را جستجو می کنیم. اشیایی که حتا دیگر همان تفاوت را در ناخودآگاه ایجاد نمی کنند همه در یک برابری درجه یک هستند. این تناقض امروز محلی از اعراب ندارد. چرا که همه در یک سکو یکدیگر را بر می سازند.

#رسانه_ورای_موسیقی

@Beyondthemusic

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
Forwarded from اتچ بات
🔗 #خطوط

🔗 #تامل
.............................................................
‍ ما چه افراد باشیم چه گروها، از خطوط ساخته شده ایم و این خطوط ماهیتاً بسیار متنوع اند. اولین نوع خط که ما را شکل می دهد خط منقطع است. خانواده،شغل،مدرسه و ارتش و بعد کارخانه و بعد بازنشستگی و هر بار در گذر از هر قطعه ی این خط به قطعه ای دیگر، آن ها با ما حرف می زنند، می گویند:
«تو دیگر بچه نیستی و در مدرسه تو دیگر در خانه نیستی و در ارتش تو دیگر در مدرسه نیستی....» خلاصه، تمام این بندهای خطوط، که به وضوح تعریف شده اند در تمامی جهات، که ما را به تمام معانی کلمه تکه تکه کرده اند. بسته هایی از خطوط منقطع اند.

🔗 #ژیل_دلوز
📝 #Giles_Deleuze

#رسانه_ورای_موسیقی

@Beyondthemusic

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
Forwarded from اتچ بات
هرگاه با فردی همچون وسیله ی محض رفتار کنید گویی او را کمتر از شخص می دانید، یعنی وجود او قائم به خود نیست بلکه از ضمائم شخصی دیگر است. پس مثلا اگر رفتار شوهری با زن خود در حد رفتار با یک گیاه زیبای خانگی باشد گویی او را شئی پنداشته که فقط برای کام روایی خود آب و نانش می دهد. به همین ترتیب، اگر زنی اجازه دهد که با او چنین رفتاری بشود از منزلت انسانی خود نزول کرده است؛ یعنی به جای آن که مسئولیت پرورش خود برای تبدیل شدن به سپیداری تنومند (گرچه پر از گره) را بپذيرد از آزادی خود دست شسته و اجازه می دهد دیگران از او درختچه ای کوتوله (گرچه زیبا) بسازند.

📚نقد و نظر: درآمدی جامع بر نظریه های فمینیستی؛ رزمری تانگ
@Beyondthemusic
#حيات 🐟🐠
📷 حديث م.
@Beyondthemusic
Forwarded from نوشتارهایی درباره موسیقی (Homayoon Khashandish)
شوپنهاوئر: موسیقی را نمی توان به زبان یا قلم بازگفت؛ باید شنید و آزمود
سیر حکمت در اروپا، محمد علی فروغی
@homusic
Forwarded from اتچ بات
🔗 #موسیقی

🔗 #معرفی

🔗 #دومین_قطعه
............................................................
در چند هفته اخیر اولین سینگل از نوازنده گیتار الکتریک«اشکان بختیاری» را از این رسانه برای اولین بار در اختیار مخاطبین قرار دادیم. چند روز پیش دومین سینگل تراک این نوازنده منتشر شد و ما بر طبق رسالتی که داریم:حمایت بی دریغ از هنرمندانی که نه خود را درجه یک می بینند نه کار خود را در بوق و کرنا می کنند، تنها به موسیقی، حس و خلق چیزی از آن خود فکر می کنند. و #اشکان_بختیاری بی شک یکی از آنها است.
در پست قبل که اولین کار این نوازنده عزیزمون بود، مطالبی انتقادی را به فضای #کاور و ابتذال بستر موسیقی وارد کردیم، که در این پست قصد نداریم بدان بپردازیم. تنها هدف، معرفی دومین سینگل تراک بود که امید داریم هر چه سریع تر در قالب یک آلبوم فاخر در اختیار علاقمندان قرار گیرد.

#رسانه_ورای_موسیقی

@Beyondthemusic

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
👆👆👆👆👆👆👆👆
Forwarded from اتچ بات
#توضیح
شخصی که این نقاشی را کشیده است میخواسته در دانشگاه هنرهای زیبای وین تحصیل کند و یک نقاش معروف شود. وی پذیرفته نشد و راهی آلمان شد و به خدمت نظام درآمد.
اگر او از طرف دانشگاه وین پذیرفته میشد، شاید تاریخ جهان طور دیگری رقم می خورد.

اسم این نقاش #ادولف_هیتلر است.

#رسانه_ورای_موسیقی

@Beyondthemusic

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
Forwarded from اتچ بات
🔗 #گزینه_گویشها
🔗 #بخش_اول

آدم وقتی مقاله یه روزنامه ی فرانسوی رو میخونه، همیشه بر میپرسه: «یارو چی میخواد بگه؟» و «کی بابت این مقاله بهش پول داده؟
اما وقتی مقاله ی یه روزنامه آلمانی رو میخونه، باید از خودش بپرسه «یارو چی رو میخواد کتمان کنه؟» و «کی بابت این کار تحسینش کرده؟

🔗 #کورت_توخولسکی
#Kurt_Tucholsky

🔴 منبع:کتاب «بعضی ها هیچ وقت نمی فهمن»
ص۴۲
#رسانه_ورای_موسیقی

@Beyondthemusic

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
Forwarded from اتچ بات
درآمدی بر جامعه شناسی موسیقی
جامعه‌شناسی موسیقی علم نوپایی است که در حقیقت ارتباط میان جامعه و موسیقی را مورد بررسی قرار می‌دهد و به بیان تأثیر متقابل جامعه بر موسیقی و بالعکس می‌پردازد. بررسی تاریخچه تکاملی این علم حاکی از آن است که جامعه‌شناسی موسیقی زاییده علم موسیقی و مباحث فرهنگ‌شناسانه می‌باشد و با وجود پیشرفتهای فزاینده آن از سوی دانشمندان بسیاری به عنوان یک رشته علمی مجزا پذیرفته نشده است.
نوشتار حاضر چکیده پژوهش الئونورا وتسلر (Eleonora Wetzler) و فیلیپ تسیرکر (Philip Zirker) در سال ۱۹۹۹ در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه اشتوتگارت می‌باشد که تاریخچه تکامل و اهداف اصلی جامعه‌شناسی موسیقی را مورد پژوهش قرار داده و در پایان نیز نظری به هنرمندان این عرصه زیمل (Georg Simmel)، و بر (Max Weber) و آدورنو (Theodor W. Adorno) افکنده است. از آنجایی که وبر و آدورنو نقش به‌سزایی در جداسازی جامعه‌شناسی موسیقی از سایر شاخه‌های علوم ایفا کرده‌اند و به سبب انجام پژوهشات گسترده در قرن بیستم، پدر جامعه‌شناسی موسیقی نامیده شدند.
برای مطالعه مقاله فایل PDF را دانلود کنید
منبع: مقام موسیقایی دوره تازه اسفند 1383 شماره 20
@homusic
Forwarded from اتچ بات
🔴 نویسنده آلمانی «جرج سیلوستر ویرک» در۱۹۲۷ با #فروید مصاحبه ای انجام داد، که قسمت مهم این مصاحبه را در ذیل می خوانید. فروید در این مصاحبه هفتاد سال سن داشت.
.............................................................
#زیگموند_فروید:
«من در برابر نظم جهانی طغیان نمی‌کنم. در هر حال، بیش از هفتاد سال زندگی کرده‌ام. به قدر کافی برای خوردن داشته‌ام. از چیزهای زیادی، رفاقت همسرم، فرزندانم، غروب‌ها لذت برده‌ام. رشد گیاهان را در بهار تماشا کرده‌ام. این جا و آن جا در زمان‌های مختلف فشار دستی دوستانه متعلق به من بوده. یک بار یا دو بار انسانی را ملاقات کرده‌ام که تقریباً مرا درک کرده است. چه چیز بیشتری می‌توانم بخواهم؟»

زیگموند فروید: شهرت تنها پس از مرگ به سراغ ما می‌آید، و رک بگویم، آن چه پس از مرگ می‌آید به من مربوط نیست. هیچ آرزویی برای درخشش پس از مرگ ندارم. فروتنی من یک ارزش اخلاقی نیست
جرج سیلوستر ویرک: «این که نام شما زنده خواهد ماند برایتان معنایی ندارد؟»
زیگموند فروید: «از هیچ نظری خیر، حتی اگر زنده بماند، که به هیچ عنوان قطعی نیست. خیلی بیشتر به سرنوشت فرزندانم علاقه‌مندم و امیدوارم که زندگی آنها خیلی سخت نباشد. من نمی‌توانم زندگی آنها را چندان ساده‌تر کنم. جنگ عملاً ثروت نسبی من را از بین برد، پس اندازهای یک عمر را. با این حال، خوشبختانه، سن بار بیش از حد سنگینی نیست. می‌توانم ادامه بدهم و پیش بروم! کارم هنوز به من لذت می‌دهد.»
ما در راه کوچکی در باغ شیبدار خانه بالا و پایین می‌رفتیم. فروید به ملایمت بوته‌ی شکوفه داده‌ای را با دست‌های حساسش نوازش می‌کرد.
زیگموند فرویدگفت: «من بسیار بیشتر، به این شکوفه علاقه‌مندم تا هر چیزی که ممکن است پس از مرگم برایم اتفاق بیفتد
جرج سیلوستر ویرک: «بنابراین، شما در نهایت عمیقاً یک بدبین هستید.»
زیگموند فروید: «نیستم. به هیچ اندیشه‌ی فیلسوفانه‌ای اجازه نمی‌دهم لذت من از چیزهای ساده‌ی زندگی را تبدیل به چیزی مسخره بکند.»
جرج سیلوستر ویرک: «آیا شما به باقی ماندن هویت پس از مرگ به هر شکلی اعتقاد دارید؟»
زیگموند فروید: «هیچ فکری به این مسأله نمی‌کنم. همه‌ی چیزهایی که زندگی می‌کنند محو می‌شوند. چرا من باید باقی بمانم؟»
جرج سیلوستر ویرک: «دوست دارید به شکلی برگردید، و دوباره از خاک شکل بگیرید؟ به کلامی دیگر، هیچ آرزوی جاودانگی ندارید؟»
زیگموند فروید: «رک بگویم، خیر. اگر فرد انگیزه‌های خودخواهانه‌ای را که در پس همه‌ی رفتارهای انسان وجود دارند بشناسد، کمترین آرزویی به بازگشت ندارد. زندگی، با حرکتی دایره وار، همچنان همان خواهد ماند که بوده است.به علاوه، حتی اگر تکرار ابدی چیزها، با کلمات نیچه، قرار بود ما را دو مرتبه با پیکربندی جسمی به وجود بیاورد، این بی خاطره چه فایده‌ای می‌داشت؟ هیچ ارتباطی بین گذشته و آینده نمی‌بود.بنابراین تا آن جایی که به من مربوط می‌شود، کاملاً راضیم که بدانم آزار ابدی زندگی بالاخره تمام شده است. زندگی ما ضرورتاً مجموعه‌ای از مصالحه‌هاست، تقلایی پایان ناپذیر میان اگو و محیط آن. آرزوی طولانی کردن زندگی به مدتی نامعلوم، به نظرم پوچ می‌رسد.»

قسمتی از گفتگوئی با زیگموند فروید، تنها مصاحبه مفصل به جا مانده از فروید که توسط «جرج سیلوستر ویرک» نویسنده آلمانی در سال ۱۹۲۷ انجام گرفت، زمانی که فروید ۷۰ سال داشت.
🔗 #zigmond_Froid

#رسانه_ورای_موسیقی

@Beyondthemusic

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
Forwarded from اتچ بات
‍ ‍ 🔟 #ده_قطعه_محبوب_شما

🔗 #بخش_سوم

🔴 قطعات مربوط به: #همایون_خش_اندیش

(آقای همایون خش اندیش فارغ التحصیل کنسرواتوار تهران است. از معدود افرادی که فارغ از سواد موسیقیایی شخصیت و منش ارزش مندی دارد، که جای بسی سعادت است. لیست انتخابی ایشان به نحوی از نوستالژی دوران نوجوانی آغاز و به یک تجربه می رسد از موسیقی متال آغاز و با کلاسیک تمام می شود. )

🔴 گوینده و تهیه پادکست:

#عارف_خواجه_نژاد ( کارهای شخصی ایشان سایت #شنوتو)
--------------------------------------------------------
@Beyondthemusic

🔶 همانطور که دوستان عزیز مطلع هستند از شما خواسته بودیم ، منت بگذارید؛ و #ده_قطعه محبوب خود در موسیقی را برای ما ارسال کنید تا بتوانیم آنها را با دوستان دیگر به اشتراک بگذاریم. تا اینجا استقبال خوبی از این در خواست ما به عمل آمده است و چنین استقبالی ما را بر آن داشت که برای هر کدام از عزیزانی که قطعات خود را ارسال می کنند #پادکستی تهیه کنیم؛ از اینرو دوست و یکی از مخاطبان کانال که در ساخت پادکست های موسیقی با سایت #شنوتو که در تهیه و ارائه پادکست های هنری فعالیت می کند، همکاری دارد؛ در ساخت پادکست ها کار گویندگی و تهیه آنرا بر عهده گرفته است. پیشا پیش لازم میبینم از #عارف_خواجه_نژاد تشکر کنم و با حمایت های شما بتوانیم کارهای متفاوتی ارائه دهیم.
⭕️ هر پادکست شامل:

1⃣ #معرفی_و_بخشی_از_قطعات_ارسالی

🔷 معرفی قطعات همان توضیحاتی است که شما در ارسال قطعات خود برای ما ارسال کردین که در قالب پادکست خلاقیت بدیعی به شمار می رود.
2⃣ تمام قطعات دوستان بعد از پادکست ارسالی، به طور #کامل، در کانال برای #دانلود قرار خواهد گرفت.

3⃣ خواهشمندیم برای اینکه با چرایی ارسال این قطعات آشنا شوید؛ پادکست پیوست شده هر بخش که مربوط به یکی از دوستان است را گوش نمایید.

#رسانه_ورای_موسیقی

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
2024/10/03 21:27:08
Back to Top
HTML Embed Code: