Telegram Web Link
حضرت آیت الله نجابت(اعلی الله مقامه) می فرمایند:

💢حضرات طلابِ محترم باید مقصود و مقصدشان خداوندِ منّانِ قادرِ حاضرِ حبيبِ علّامُ الغيوب باشد و باید متوجه باشند که سرمایه گران بهای خود را می خواهند صرف نمایند برای خداوندِ قائمِ بالذّات که؛

💠همه به او محتاج و عبودیتش مایه حیات و سعادت ابدی است و متوجه باشند که زحمات در راه تحصیل معارف الهی هرقدر بیشتر باشد بر رفعتِ مقام و منزلت و اِدراک آنها افزوده می شود. کوچکترین زحمت آنها محال است بدون مزد از بین برود.

متوجه باشند که؛

🔸حاصل معاملهٔ با صدق و صفا با خداوند، غیر از ترقّی در فهم و شعور و امنیتِ خاطر و صفای روح و قلب و ورود به عالم غيب و اطلاع بر ملكوت اشیاء و طیّ مراتب ده گانه ایمان و بالاخص اهل اللّٰه شدن، چیز دیگری نیست.🔹

♦️و از این باب هیچ ضرری به آنها نخواهد رسید و ممکن است علاوه بر علم و اوصاف پروردگار، درجات يقين و معرفت تا آخرین مرتبه نصیبشان گردد.

📚حدیث سرو📄صفحه: ۹۷
@Ayatollahnejabat
حضرت آیت الله نجابت(اعلی الله مقامه) درباره آیه شریفه {أَفَمَنْ كَانَ عَلَىٰ بَيِّنَةٍ مِنْ رَبِّهِ وَيَتْلُوهُ شَاهِدٌ مِنْهُ} می فرمایند:
حاکم حسکانی گوید: فرات پسر ابراهیم کوفی گفت...شنیدم علی(علیه السلام) فرمود:

💢اگر برایم کرسی گذارند و بر آن بنشینم هر آینه داوری می نمایم؛

▪️میان اهل تورات به توراتشان و
▪️میان اهل انجیل به انجیلشان و
▪️میان اهل زیور به زبورشان و
▪️میان اهل قرآن به قرآنشان ، به آن داوری که درست بوده و منوّر باشد تا به سوی خدا بالا رود.

💠به خدا سوگند آیه ای نازل نشد در شب یا روز و نَه در زمینِ هموار و نَه کوه و نَه بیابان و نَه دریا مگر من شناختم در چه ساعتی فرود آمد و درباره چه کسی فرود آمد و نیست از قریش مردی که تیغ بر سرش گذشت (واقعه ای برایش اتفاق افتاد) مگر اینکه آیه ای از کتاب خدا درباره اش نازل گردید که صاحبش را به بهشت می کشاند یا به دوزخ می راند).

♦️پس گوینده ای گفت: درباره خود شما چه آیه ای نازل شده است فرمود:

🔸{أَفَمَنْ كَانَ عَلَىٰ بَيِّنَةٍ مِنْ رَبِّهِ وَيَتْلُوهُ شَاهِدٌ مِنْهُ} پس محمدﷺ بر برهان از طرف پروردگارش می باشد و من گواه از (خانواده) او هستم که پیروی می کنم آثارش را.🔹

📚بصائر یا قرآن و اهل بیت(علیهم السلام)📄صفحه: ۲۸۷
@Ayatollahnejabat
خود را دیدن «غیربینی» است و با توحيد منافات دارد.

🔸حضرت استاد(آیت الله نجابت) می گفتند: کسی که خودبين باشد زیر بار توحید نرفته است.🔹

💠در این مورد یکی از شاگردان مرحوم آیت الله انصاری را مثال می زدند که در هر مجلسی که آیت الله انصاری می فرمودند در همه امور «همه کاره خدا است»، این شخص فوراً، ظاهراً و باطناً، می گفت: «پس من چه کاره ام!؟».

💢حضور همین شخص در معیت حضرت آیت الله انصاری نیز مانع به وقوع پیوستن ملاقات بین آیت الله قاضی و آیت الله انصاری در نجف اشرف شد؛ چرا که مجلس توحیدی آن دو بزرگوار، وجود غیر را برنمی تافت.
📚حدیث سرو📄صفحه: ۱۰۶
@Ayatollahnejabat
💢در ایشان(آیت الله نجابت) کاملاً مشهود بود بسیاری از آیات قرآن،
یعنی؛
🔸واقعاً اگر ما ایشان را زیارت نکرده بودیم آنچه در حالات اولیا خدا، صديقين، بزرگان، اهل اللّٰه و در رابطه با اوتاد، شاید باور نمی کردیم می گفتیم حکایت است.🔹

📚جلوه عشق و محبت📄صفحه: ۲۳
@Ayatollahnejabat
حضرت آیت الله نجابت(اعلی الله مقامه) در قولی درباره حضرت ولی عصر(عج) می فرمایند:
"صد باد صبا اینجا با سلسله می رقصند
اینست حریف ای دل تا باد نپیمایی"

💢ما ممکن هستیم، وجود ما زائد بر ماست، لذا محلِ تمامِ نقائصِ بالذّات هستیم، نادان هستیم، نافهم هستیم، ناتوان هستیم ، عاجز هستیم، لنگ هستیم، مغرور به هوا و هوس هستیم، اینها مسلّمِ مسلّم است.

💠پس حتماً ما به وجودی که مقید به موهومات نیست، مقید به هوا و هوس نیست، مقید به اطوار روز نیست می چرخیم، ما هرجور که روز بچرخد با آن می رقصیم، اما آن بزرگوار وجود غیر مقید، اینجور نیست.

🔸زمان با آن بزرگوار می رقصد، مکان با آن بزرگوار می رقصد، اعراض و نفوس جواهرات با آن بزرگوار می رقصند. خواجه می فرماید:

صد باد صبا اینجا با سلسله می رقصند
اینست حریف ای دل تا باد نپیمایی🔹

📚مدح اهل بیت(علیهم السلام)📄صفحه: ۳۳
@Ayatollahnejabat
حضرت آیت الله نجابت(اعلی الله مقامه) در قولی درباره حضرت ولی عصر(عج) می فرمایند:

💢تمام وضع بشر را حضرت ولی عصر سلام الله علیه اداره می کند، قوام بشر دست حضرت ولی عصر(عج) است قوام بشر تحقیقاً به پسر امام حسن عسکری(علیهما السلام) است نقل تعارف نیست نقل شوخی نیست نقل احترام بگذاریم به آقا نیست واقعش اینجور است.
«لَوْلا الْحُجَّهُ لَسَاخَتِ الارْضُ بِاَهْلِهَا» اگر پسر امام حسن عسکری علیهما السّلام نباشد زمین و اهل زمین و اهل آسمان و اهل زمان همه معدوم می شوند این عرض بنده نیست «لَوْلا الْحُجَّهُ لَسَاخَتِ الارْضُ بِاَهْلِهَا» یعنی؛
💠این ها در نقطه وجوب جا دارند، ما در نقطه امکان هستیم آقایان در نقطه وجوبند.

یعنی؛
🔸هر چه از خدا توقع داريد از آقایان صادر می شود هر چه، هر چه، هر چه از خدا توقع داشته باشید از اینها صادر می شود لهذا دائماً مرجع خلق آقایان اند و آقایان التفات دارند🔹

یعنی؛
💠تمام زندگی بشر را این چهارده نور پاک اداره می کنند که الآن حضرت حجت بن الحسن صلوات خدا بر ایشان حی و حاضرند و ایشانند که تمام ممکنات نه صرف برکت ایشان موجود هستند تعارف باشد، رگ وجودی تمام موجودات در قبضه پسر حضرت امام حسن عسکری است، رگ حیاتی، رگ دینی، رگ خونی، رگ استخوانی، تمام جهات مادی و معنوی انسان دست آقایان است.
این حرف نه از باب احترام می گذارد به آقایان واللّٰه قسم نه واقعش اینجور است یعنی؛
♦️ما سر تا پایمان جهل است، سر تا پایمان خیال است، سرتا پایمان عجز است، این ها را که آدم نمی تواند انکار کند هیچ تناسبی با ربُّ الارباب یعنی؛ خدا که همیشه زنده است همیشه حاضر است همیشه چیز فهم است همیشه غنی است همیشه مراقب تمام موجودات است بالاخص نسبت به مؤمنین خوب، ما کی قدرت داریم ده دقیقه با چنین خدایی فکرمان برود به چنین خدایی حتماً ما به اهل بیت زنده هستیم بدون گفتگو...
📚مدح اهل بیت(علیهم السلام)📄صفحه: ۴۶
@Ayatollahnejabat
حضرت آیت الله نجابت(اعلی الله مقامه) درباره آیه{عَنِ النَّبَإِ الْعَظِيمِ} می فرمایند:
حاکم حسکانی گوید: ابونضر در تفسیرش گوید: نقل حديث کرد مرا اسحاق پسر محمد بصری...

💢از حضرت ابی جعفر(علیه السلام) از فرمودۂ خداوند پرسیدیم: {عَنِ النَّبَإِ الْعَظِيمِ} فرمود:

🔹خبر بزرگ علی(علیه السلام) است و در او اختلاف نمودند زیرا در رسول خداﷺ اختلافی نیست. (هر اختلافی است در ولایت علی(علیه السلام) است)🔸

📚بصائر یا قرآن و اهل بیت(علیهم السلام)📄صفحه: ۷۵۴
@Ayatollahnejabat
حضرت آیت الله نجابت(اعلی الله مقامه) در تفسیر آیه {ٱلَّذِينَ يُؤۡمِنُونَ بِٱلۡغَيۡبِ وَيُقِيمُونَ ٱلصَّلَوٰةَ وَمِمَّا رَزَقۡنَٰهُمۡ يُنفِقُونَ} می فرمایند:

💠{وَيُقِيمُونَ ٱلصَّلَوٰةَ} علاوه از اینکه ایمان به خاتم الانبیاﷺ و ائمه طاهرین و خداوند به وسیله فطرتشان برایشان پیدا می شود، نماز که عبادت است، از ارکان مخصوصی است که خاتم الانبیاﷺ ذکر فرمودند تا در پنج وقت خودشان را در محضر خدا حاضر می کنند.

اقامه صلاة می کنند هم خودشان نماز می خوانند و هم در اثر حرارتشان و در اثر تذکراتشان دیگران را هم به نماز وامی دارند و از خصایص نماز نسبت به دیگران آگاه می کنند.اقامه صلاة یعنی؛

💢منافع و آثاری که از نماز محسوسشان شده یا به تجربه نصیبشان شده به دیگران تذکر می دهند احكام صلاة را که بی اطلاع هستند.
کسی که از مسائل نمازش غفلت دارد متوجهش می کنند، مطلع می کنند افراد غیر مطلع را.

♦️هم خودش نماز می خواند هم دیگران را وامی دارد به نماز و هم مسائل نماز را به دیگران یاد می دهد و هم خودش موقع نماز خواندن یک حرارت تازه ای برای حضور درگاه ربوبی نصیبش می شود، هم حرارت را برای دیگران ایجاد می کند.

🔸صلّی به معنای حرارت است، گاهی حرارت از شوق خدای تعالی پیدا می شود، {وَيُقِيمُونَ ٱلصَّلَوٰةَ} یعنی:
در افراد شوق بندگی، شوق تقرب به درگاه ربوبی، شوق معرفت را در مردم ایجاد می کنند، خودشان شائق هستند، خودشان حرارت دارند، این حرارت و شوق به عبودیت و شوق به معرفت خدا و شوق حضور محضر احدیت را هم برای دیگران ایجاد می کنند.🔹

📚بصائر"تفسیر سوره بقره"📄صفحه: ۳۱
@Ayatollahnejabat
حضرت آیت الله نجابت(اعلی الله مقامه) درباره آیات شریفه {إِنَّ لِلْمُتَّقِینَ مَفَازًا ﴿٣١﴾ حَدَائِقَ وَأَعْنَابًا ﴿٣٢﴾ وَکَوَاعِبَ أَتْرَابًا ﴿٣٣﴾ وَکَأْسًا دِهَاقًا ﴿٣٤﴾ لا یَسْمَعُونَ فِیهَا لَغْوًا وَلا کِذَّابًا ﴿٣٥﴾ جَزَاءً مِنْ رَبِّکَ عَطَاءً حِسَابًا ﴿٣٦﴾} از سوره النبأ می فرمایند:

ترجمه: به درستی که برای پرهیزگاران رستگاری است (و به آرزویشان می رسند) و باغهای پر از انگور با حلاوت و كيف و زنهای خوش اندام زیبا صورت و روشن ضمیر هم وزن با شوهر - و جامهای پیاپی (از آشامیدنی بهشتی) در آنجا سخن بیهوده و دروغ نمی شنوند این مزدی است از طرف پروردگارت (نه مزد کارشان بلکه) به حساب عطیه و عطاء است.

حاکم حسکانی گوید: خبر داد ما را عقیل... از ابن عباس در فرمودۂ خداوند تعالی:

{إِنَّ لِلْمُتَّقِینَ مَفَازًا} - به درستی که برای پرهیزگاران جای رستگاری است.

🔸گفت او «پرهیزگار» علی بن ابیطالب(علیه السلام) است.🔹

💠اوست به خدا سوگند آقای هر کس که پرهیزگار و از خدا ترس است - از انجام گناه پرهیز کرد و از انجام گناهان کبیره ترسید.

💢مَفَازًا - رستگار شد از آتش و عذاب و نزدیک به خداست در خانه های بهشتی.

📚بصائر یا قرآن و اهل بیت(علیهم السلام)📄صفحه: ۷۵۵
@Ayatollahnejabat
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر
آری شود لیک به خون جگر شود

♦️انسان حلیم شود، صبور شود، به تزریق نیست، به تلقین نیست، به عمل است. عالَم به انسان پشت کند، چون خدا را دارد خوفی ندارد. چون صداقت دارد خوفی ندارد.

💢مرحوم حاج محمدرضا گل آرایش مصداق این مطالب بود. یعنی؛

عمل می کرد، عمل داشت، تلقین نبود.
وقتی فرزند اولش شهید محمدتقی (مسعود) گل آرایش با آن علاقه ای که به او داشت و بیشتر زندگانی را او می چرخاند. یعنی از ناحیه کار در کارگاه بیشترین بار به دوش این فرزند بود، اما این ها را رها کرد، رضایت خدا را خواست و گفت برو به خدا سپردمت.

💠در شهادت محمدتقی چه گذشت بر مرحوم حاج محل رضا گل آرایش خدا می داند. فرزند است، شوخی نیست. دل بند است. اما چون می داند و معلوم دارد، از خداوند طلب معرفت کرده، لازمه این راه تسلیم و رضایت است، لازمه این راه سکوت و صبر است.
طولی نکشید فرزند دومش شهید حسنعلی گل آرایش با داشتن دو فرزند به جبهه رفت و به شهادت رسید.

🔸مرحوم حاج محمدرضا گل آرایش چون کوه ایستاد. خم به ابرو نمی آورد راضی به رضای خداست دل به خدا خوش دارد. دل به دعا خوش دارد. دل به قرآن خوش دارد. دل به اولیاء خدا خوش دارد...🔹

📚تسلیم حق📄صفحه: ۹۵
@Ayatollahnejabat
حضرت آیت الله نجابت (اعلی الله مقامه) می فرمایند:
«تَفَکُّرُ ساعَةٍ» بعضی جاها دارد بهتر از عبادت هفتاد سال است بالاخره در اسلام تفکر در اسماء و صفات بسیار مرتبه عالی دارد از نماز شب بالاتر است «تَفَکُّرُ ساعَةٍ خَیرٌ مِنْ عِبادَةِ سَبْعَیْنَ سَنَةً.» در اسم و صفت خدا یک خورده آدم برود نزدیک. خوشا به حال آن شخص.
🔸لكن بفهمید که ادراک این از مدرک حقیقی است و مدرک حقیقى الآن خداست.🔹

💠این ادراکاتی که در این نفوس و قلوب چه در هندسه چه در حساب چه در اقسام دیگر ریاضی، چه در موسیقی، چه در جغرافی چه در السنه چه در تفاسير چه در نور قلب حتى تمام اینها را، اوصافی که در خارج متحقق است، فلانی کریم است، فلانی رحیم است، فلانی عفو است، این عفویت ایشان را قائم به خودش نداند، بداند که مال موصوف است در این بزرگوار صفت پروردگار الان برایش ظاهر می شود،
▪️او کرم می کند صفت پروردگار از آن ظاهر می شود.
▪️او رحم می کند صفت پروردگار از آن ظاهر می شود.
▪️او قدرت دارد صفت پروردگار از آن ظاهر می شود.
▪️او ودّ دارد ودود است، وڈ پروردگار از او صادر می شود.
تمام اوصافی که در بشر موجود است و در مخلوقات دیگر موجود است.
منافعی که از گوسفندها بدست می آید، تمام را منتهی به خدا بداند.
یعنی؛
💢تمام اینها مصنوع خدا و مخلوق خدا و از غیب حضرت احدیت که نازل شده در اثر اسباب است نه در اثر غیر اسباب یعنی؛
سببش این است که خدا خواسته در سطح افق عامه مردم اوصاف را نگذارد از خدا منقطع باشد.
📚کلمات قصار باباطاهر - مبحث معرفت📄صفحه: ۵۹
@Ayatollahnejabat
حضرت آیت الله نجابت(اعلی الله مقامه) می فرمایند:
روایت شریف در کافی شریف است حضرت جعفر بن محمد(علیهما السلام) می فرمایند: عن آقا أبي عبد الله، حضرت فرمودند:
«ان اللّٰه عزّوجل يَفرح بِتوبة عبده المؤمن اذا تابَ كما يَفرح اَحدکم بضالتهِ اذا وَجَدها»
ای مسلمان حضرت صادق می فرمایند خداوند على اعلى فرح پیدا می کند به سبب توبه شخصی که راستی راستی غلطی از او صادر شده ولی به درگاه خدا توبه کرده؛ از توبه شخص مؤمن توبه کار، فرح برای خداوند پیدا می شود.

«ان الله عز و جل يفرح بتوبة عبده المؤمن إذا تاب»
💢اگر بنده مؤمن از غلط خودش راستی راستی عزم پیدا کرد برنکردن، خداوند فرح برایش پیدا می شود؛ مثل آن وقتی که شما بچه گمشده تان را پیدا کردید چقدر خوشحال می شوید.

خداوند على اعلى موقعی که شخص مؤمن توبه کند آن مقدار خوشحال می شود که شما موقعی که گم شده تان به دستتان می رسد چقدر خوشحال می شوید.

💠البته مخفی نماند که فرح خداوند نسبت به توبه عبدِ مؤمن، فرحی است که ایجاد می فرماید در قلب و روح و جان این شخص تائب، نه فقط فرح یک طرف می ماند.

🔸فرح پیدا کردن خداوند؛ شخص تائب راستی راستی قلبش، جانش، روحش، عقلش از تاریکی هوی نجات پیدا می کند و خداوند فرح را همه جای روح و قلب و عقل و مخ و حس عادیش را منور قرار می دهد و مفرح قرار می دهد.🔹

📚جهاد📄صفحه: ۷۵
@Ayatollahnejabat
حضرت آیت الله نجابت(اعلی الله مقامه) می فرمایند:
«ولا يعرف الله إلا بالله جل جلاله»، این از بدیهیات است والله جل جلاله قسم آن کسی که الآن همه را دارد می چرخاند، قدرت در بشر نیست که نزدیک بشود ولی؛

🔹قطعا قدرت در خدا هست که این آدم هیچ را ببرد بالا، والله من هیچ نمی فهمم، والله همین نافهم را می برد بالا، همین آدمی که خودش خوب می فهمد که غیر از خیال هیچ ندارد، همین را می برد بالا، همین را می برد شهدایش قرار می دهد، صدیقش قرار می دهد، متقی اش قرار می دهد، مؤمن که از همه مراتب، والله قسم مؤمن به یکتایی خدا که از همه بالاتر است قرارش می دهد.🔸

💠رضوان خدا به میثم تمار، موحد صد در صد، خودش را چسبانده بود به آقا امیرالمؤمنین (علیه السلام) و هر ساعت هم از خدا مطالبه می کرد، رشید هجری، حبیب بن مظاهر، همین زهیر بن قین، زهیر بن قین یک عمر عثمانی بود خودش را چسباند به حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) چسباند به خدا، شد اول فدوی آقا حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) ، همین حرّ یعنی؛

اگر مراجعه بشود به غیب ولی مراجعه شود به خیال، تکرار میکنم یعنی؛ تصور نشود این خیالی که مخترع خود من است این کاری است،
بله؛
💢آن چیزی که کاری است صدق شخص است به خدا، انکه کاری است نیت شخص است به خدا، آنکه کاری است یک مقدار التفات به این است که والله و بالله اغنى الاغنياء است، تمام حب بشر از اولین تا آخرین مال خداست هیچکس حب ندارد، همه تحبب دارند خدا حب دارد می دهد به آدمها، نه اینکه روز ازل داده الآن هم می دهد الآن هم در باز است الآن هم «یا حَبِیبَ مَن تَحَبَّبَ إلَیک وَ یا قُرَّةَ عینِ مَن لَاذَبک».

📚کلمات قصار بابا طاهر📄صفحه:۲۳۸
@Ayatollahnejabat
از اصطلاحاتی که به شکل ضرب المثل از لسان شریف حضرت آیت الله نجابت شنیده می شد این بود که؛

💢خداوند همه کاره است، خداوند خالق است، رازق است، معطی است، کریم است، رحیم است، هر فعلی از هر فاعلی صادر شود فاعلش حقیقتا خداست.

🔹"وَمَا رَمَیْتَ إِذْ رَمَیْتَ وَلَٰکِنَّ اللَّهَ رَمَىٰ" هر فاعلى جز او محتاج و فقیر است و تنها اوغنی و مستقل است.🔸

📚مقام و منزلت استاد الهی📄صفحه: ۸۰
@Ayatollahnejabat
حضرت آیت الله نجابت(رضوان الله تعالی علیه) در شرح و تفسیر این آیه {وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ} می فرمایند:

💠خداوند می فرماید من شما را امتحان می کنم البته البته البته سه البته مؤكد به نون تأكيد ثقيله و لام اول تأکید «اَم» پنهان، البته مَنی که رب الاربابم جلّ جلاله امتحان می کنم شما را همین قدر که گفتید ما خدا پرست هستیم، این مقدار کافی نیست، باید در بوته امتحان قشنگ تکیه را خدای جلیل قرار بدهید.

🔸{فَوَرَبِّ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ إِنَّهُ لَحَقٌّ مِثْلَ مَا أَنَّكُمْ تَنْطِقُونَ} رازق خداست خدا می رساند، گرسنگی شما را از پا در نیاورد، مالتان را تنقیص می کنیم، یک مقداری دزد می برد، یک مقداری کم حقوق می دهند، یک مقداری اشیاء گران می شود، نترسید.

💢بشارت بده به آقایان صابر، صبر تلخ است ولیکن حسب قرآن بَرِ شیرین دارد، بشارت دادن خدا به صابرین یعنی رفعت مقام صابر می شود...
📚صبر📄صفحه: ۲۵
@Ayatollahnejabat
نَرْفَعُ دَرَجَاتٍ مَنْ نَشَاءُ؛ خداوند درجات هر که را بخواهد بالا می برد، اما ببینیم خدا اراده فرموده درجات چه کسانی را بالا ببرد؟
♦️در سوره مجادله می فرماید: {يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ}
«...خدا کسانی از شما را که ایمان آورده اند و کسانی را که به آنها علم داده شده را درجاتی بالا می برد. و خدا از آنچه انجام می دهید آگاه است.»

💠منظور از «یرفع» (بالا می برد) این است که؛ آنان را از ماده بیرون می آورد و با معنویات آشنا می کند؛ لذا از قرآن، نماز، دعا و عبادت لذّت می برند؛ اخلاق خوب را دوست می دارند و اهل صبر، صدق، امانتداری و کظم غیض می شوند.

💢یکی از دوستانِ حضرت آیت اللّٰه العظمی نجابت، با گله مندی به ایشان گفت:
مدتی است خدمت شما می رسم، اما هنوز چیزی نشده ام.
ایشان فرمودند:

🔸«یعنی چه که چیزی نشدی؟ اگر صد میلیون به تو بدهند، حاضری به نامحرم نگاه کنی؟ گفت: نه.
فرمود: اگر صد میلیون به دستت امانت بدهند، آیا در آن خیانت می کنی؟ گفت: نه.
فرمود: حاضری در مقابل صد میلیون، دروغ بگویی؛ نماز نخوانی و... گفت : نه.
فرمود: دیگر چه می خواهی؟ پیش از این چنین نبودی.
این اثر محکم شدن دین تو است که این چیزها را ارزش می شماری، نه پول را.»🔹

📚تفسیر هادی-جلد پنجم-انعام📄صفحه: ۳۴۴
@Ayatollahnejabat
2024/09/28 23:24:23
Back to Top
HTML Embed Code: