Telegram Web Link
⭕️پایان مجموع مقالات معرفی تجهیزات هوایی ، دریایی و زمینی ارتش کویت

×مقالات قبلی ما را در @MagMil دنبال کنید.
📋Mɪʟɪᴛᴀʀʏ Aʀᴛɪᴄʟᴇs
سلام وقت بخیر فیلمی جالب از یک تروریست داعشی که در حال تلاش برای فرار از دست نیروهای ویژه عراقی است که توسط بولدوزر زیر گرفته می شود. ⚜️ @Army_Ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فیلمی جالب از یک نیروی داعشی که به سمت خودروی هاموی نیروهای ارتش عراق حمله می‌کند و توسط خودروی هاموی ارتش عراق زیر گرفته می شود. این فیلم در جریان نبرد شبانه در سال 2023 ضبط شده است.

✏️#Bahram
⚜️ @Army_Ir
توپ بدون لگد Carl-Gustaf یک سلاح ضد تانک دوش پرتاب 84 میلی متری است که در سوئد از سال 1946 تولید می شود، که هنوز در حال تولید و استفاده است.

کارل گوستاف به دلیل استفاده از پرتابه های متنوع به سربازان پیاده اجازه می دهد تا به طور موثر با چالش های متعدد در میدان نبرد مدرن مقابله کنند، نسخه های متعددی از این توپ بدون لگد تولید شدند که در آخرین نسخه یعنی M4 که در سال 2014 معرفی شده، وزن سلاح به 7 کیلو گرم کاهش یافته و طول آن 1 متر و عمر لانچر آن نیز به اندازه شلیک 1000 پرتابه است. برای هدفگیری نیز به یک سیستم دید تلسکوپی مجهز است و برد پرتابه‌های آن به بیش 2 کیلومتر می‌رسد.

✏️#Bahram
⚜️ @Army_Ir
تصویری از خرابه های شهر Zhizdra که پس از نبرد سنگین میان نیروهای شوروی و آلمان در سال 1943 هیچ کس در آن شهر زنده نماند. تنها این گربه زخمی بازمانده نبرد بود.

این شهر در دسامبر 1941 به تصرف آلمان ها در آمد و نیروهای شوروی این شهر را در آگوست 1943 بازپس گرفتند.

✏️#Bahram
⚜️ @Army_Ir
هورنت های سوئیسی پس از اجرای نمایش در فرودگاه ساراگوزا اسپانیا آماده فرود می‌شوند. تاریخ 20 می 2016

بین سال‌های 1996 تا 1999 حدود 34 فروند هورنت تحت لیسانس درون سوئیس ساخته و توسط این کشور تا به امروز کاربری شدند که قرار است از سال 2030 به تدریج با 36 فروند اف-35 جایگزین شوند.

✏️#Bahram
⚜️ @Army_Ir
توانایی عبور از آب های عمیق یکی از قابلیت های مهم در ادوات زرهی سنگین (عمدتا تانک) به شمار می‌رود این قابلیت با نام Deep wading شناخته می‌شود.

در تانک ها عبور از آب های عمیق به دو روش صورت می‌گیرد، بدون آماده سازی و با آماده سازی

در روش نخست تانک بدون هیچگونه وسیله جانبی اقدام به عبور از آب می‌کند که نهایتا توان عبور از آبی به عمق 1 تا 1.5 متر را دارد.

در روش دوم، خدمه پیش از ورود تانک به آب اقدام به نصب تجهیزات جانبی همانند لوله هوادهی برای خدمه و موتور و لوله اگزوز هستند که در این روش تانک توان عبور از آبی به عمق 4 تا 5 متر را دارد، در ایران تنها تانکی که از این قابلیت برخوردار است T-72S های نزاجا است.

✏️#Bahram
⚜️ @Army_Ir
⭕️تصویری از سرباز افغان در جوار سامانه موشکی S-125 Pechora با کد ناتو SA-3 Goa در سال 1985

×سامانه S-125 پچورا ، یک سامانه پدافندی کوتاه برد ساخت شوروی بود که در دهه 1950 میلادی توسعه و از دهه 1960 تولید و نسخه های مختلف از آن وارد خدمت ارتش حدود 60 کشور شد.
⚜️ @Army_Ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🫡روز بخیر عزیزان ، از ابتکارات جبهه روسیه اوکراین
تانک های تی-55 سوریه که در بلندی های جولان منهدم شده‌اند.

در جریان جنگ 1973 به دلیل باز شدن دو جبهه برای ارتش اسرائیل، این ارتش مجبور به فراخواندن نیرو ها و تانک های ذخیره خود به خدمت شد، تانک های ذخیره که عمدتا شرمن آمریکایی بودند در برابر تانک های سوری از جمله تی-55 صف آرایی کرده و به دلیل توپ خوب و دقت بالای تیراندازی تانکیست های اسرائیلی موفق به انهدام تعداد زیادی از تانک های سوری شدند.

✏️#Bahram
⚜️ @Army_Ir
هواپیمای EA-18G Growler

هواپیمای EA-18G Growler نسخه‌ی جنگ الکترونیک از هواپیمای F/A-18F Super Hornet است. این هواپیما توسط شرکت بوئینگ ساخته شده و به عنوان جایگزینی برای هواپیمای EA-6B Prowler طراحی شده است. Growler وظیفه اصلی خود را در جنگ الکترونیک، اختلال در ارتباطات و سیستم‌های راداری دشمن و حمایت از نیروهای خودی ایفا می‌کند.

گراولر با ترکیب توانایی‌های جنگ الکترونیک و تسلیحات متنوع، نقش حیاتی در مأموریت‌های سرکوب دفاع هوایی دشمن (SEAD) و حمایت از نیروهای هوایی و زمینی ایفا می‌کند. توانایی‌های این هواپیما به نیروهای خودی اجازه می‌دهد تا بدون تهدید از سوی سیستم‌های راداری دشمن به عملیات خود ادامه دهند.

✏️#Bahram
⚜️ @Army_Ir
📋Mɪʟɪᴛᴀʀʏ Aʀᴛɪᴄʟᴇs
#C130 ⭕️در ادامه مجموع مقالات کانال ، به معرفی هواپیما های خانواده C-130 می‌رسیم. ×به طور کلی هواپیما های C-130 شامل نمونه های زیر می‌باشد: ×Lockheed C-130× ×Lockheed AC-130× ×Lockheed DC-130× ×Lockheed EC-130× ×Lockheed HC-130× ×Lockheed KC-130× ×Lockheed…
#C130
⭕️آشنایی کامل با هواپیمای جستجو و نجات HC-130
Lockheed HC-130 Hercules

×هواپیمای جستجو و نجات HC-130 ، یک هواپیمای جست‌جو و نجات رزمی است که بر اساس هواپیمای ترابری C-130 Hercules توسعه یافته است.
×این هواپیما با دو نسخه متفاوت ساخته شده و در خدمت نیروهای مسلح ارتش آمریکا است.
⚜️ @Army_Ir
⭕️نسخه های HC-130H Hercules و HC-130J Super Hercules توسط گارد ساحلی آمریکا مورد استفاده قرار گرفته و در نقش جست‌جو و نجات و شناسایی دریایی کاربرد دارد.

×نسخه های HC-130P Combat King و HC-130J Combat King II توسط نیروی هوایی آمریکا مورد استفاده قرار گرفته و در نقش جست‌جو و نجات برد بلند و جست‌جو و نجات رزمی برد بلند کاربرد دارد.

×هواپیماهای مورد استفاده در این دو نقش توانایی سوخت رسانی هوایی به نیروهای سپاه تفنگداران دریایی ، نیروی هوایی ، ارتش ، نیروی دریایی آمریکا و هواپیماهای ناتو را نیز دارند.
⚜️ @Army_Ir
⭕️هواپیماهای مذکور عمدتا در نقش جست‌جو و نجات رزمی مورد استفاده قرار گرفته و در کنار این ماموریت وظیفه سوخت رسانی به بالگرد های جست‌جو و نجات را نیز دارند تا برد عملیاتی این بالگرد ها افزایش یابد.

⚜️ @Army_Ir
⭕️در سال 2015 اعلام شد که خدمات جنگلی آمریکا تعدادی از هواپیماهای HC-130H گارد ساحلی آمریکا را دریافت کرد تا برای نقش مبارزه با آتش سوزی جنگل ها از آن استفاده کند.

×گارد ساحلی در ازای انتقال این هواپیماها ، نسخه های جدید HC-130J و هواپیمای HC-27J Spartan را تحویل گرفت.
⚜️ @Army_Ir
⭕️توسعه هواپیمای جستجو و نجات HC-130
⚜️ @Army_Ir
×گارد ساحلی آمریکا اولین دریافت کننده نسخه HC-130 بود ؛ مطابق با برنامه ریزی انجام شده در آن زمان ، هواپیماهای تحویل داده شده به صورت مشترک توسط نیروی دریایی ، سپاه تفنگداران دریایی و گارد ساحلی آمریکا مورد استفاده قرار گرفت.

×اولین سفارش این نسخه در سال 1958 انجام شد و با اسم R8V-1G شناخته می‌شد.
×در سال 1962 و با معرفی برنامه ریزی انجام شده برای در اختیار گرفتن هواپیماهای R8V-1G توسط نیروی هوایی و نیروی زمینی ، در نهایت نسخه HC-130B به گارد ساحلی آمریکا تحویل داده شد.
×در سال 1964 تعداد 6 فروند نسخه HC-130E نیز برای گارد ساحلی آمریکا تولید شد اما با گذشت مدت زمان کوتاهی این نسخه به استاندارد جدید C-130H ارتقاء یافت ؛ اولین هواپیمای C-130H گارد ساحلی آمریکا در تاریخ 8 دسامبر سال 1964 پرواز کرد و هنوز هم گارد ساحلی از این نسخه استفاده می‌کند.
×هواپیماهای HC-130P Combat King که برای نیروی هوایی آمریکا اختصاص داده شده بودند اولین بار در سال 1964 پرواز و در نقش های بسیاری ایفای نقش کردند ؛ هواپیمای مذکور بر اساس بدنه نسخه C-130E برای نیروی هوایی ساخته و برای انجام ماموریت های جستجو و نجات اصلاح شده است.

×این نسخه توانایی سوخت رسانی به بالگرد ها را نیز داشته و توانایی حمل مخازن سوخت اضافی در محل بار را نیز دارد.
×در ابتدا این نسخه مجهز به سامانه بازیابی Fulton نیز شده بود. (در این روش فرد دچار حادثه شده بر روی زمین یا دریا با استفاده از یک بالن پر شده با گاز هلیوم یک رشته طناب ضخیم را به سمت هوا ارسال می کند، بعد از اوج گرفتن بالن و ثابت ماندن ، هواپیمای مذکور با استفاده از یک قیچی بزرگ که در جلوی هواپیما تعبیه شده است طناب بالن را قطع می‌کند و فرد دچار حادثه شده را به سرعت با خود به بالا می‌کشد ، در این هنگام طناب وصل شده به هواپیما توسط خدمه جمع شده و فرد از محل حادثه دیده خارج می شود)
⚜️ @Army_Ir
⭕️نقش نسخه HC-130P/N

×این نسخه که با اسم Combat King نیز شناخته می‌شود ، توسط نیروی هوایی آمریکا مورد استفاده قرار گرفته و توانایی پرواز در ارتفاع پست را در روز و شب دارد.
×خدمه این نسخه معمولا از عینک های دید در شب برای پرواز های شبانه استفاده می‌کنند.
×این هواپیما در ارتفاع پست توانایی سوخت رسانی به بالگرد ها و عملیات بار ریزی را دارد.

×برای جلوگیری از شناسایی هواپیما توسط دشمن معمولا این هواپیما بدون چراغ های هشدار دهنده و ارتباط خارجی با نیروهای خودی پرواز می‌کند ؛ از ماموریت های تخصصی این نسخه می‌توان به : بار ریزی تاکتیکی برای تیم های نجات ، قایق های بادی کوچک ، خودروهای چهار چرخ و ارائه خدمات بازیابی برای خودروی های آسیب دیده را اشاره کرد ، از دیگر توانایی های این نسخه می‌توان به جستجوی بصری و الکترونیکی در زمین یا سطح آب ، عملیات های هوابرد و نشست و برخاست در باند های فرودگاهی نیمه آماده را نام برد.
⚜️ @Army_Ir
2024/10/02 06:26:25
Back to Top
HTML Embed Code: