Telegram Web Link
⭕️در کنار خدمه اصلی نسخه HC-130P/N ، معمولا یک تیم سه نفره نیز حضور دارند که آموزش های نجات ، زندگی در شرایط سخت ، طب اورژانس ، تروما و راه های فرار از دست دشمن را فرا گرفته و همیشه در کنار خدمه اصلی هواپیما حضور دارند.

×تا سال 2016 هواپیماهای HC-130P/N نیروی هوایی اغلب از هواپیماهای قدیمی ساخته شده در دهه 1960 استفاده می‌کردند تا اینکه تمام هواپیماهای این نیرو تحت تغییرات گسترده‌ای قرار گرفته و مجهز به چراغ های دید در شب ، سامانه های مکان یابی سازگار با بیسیم های خدمه ، رادار رنگی و سامانه مادون قرمز شدند.
×از سال 2018 اکثر هواپیماهای HC-130P/N توسط فرماندهی ذخیره نیروی هوایی نگهداری می‌شوند.
⚜️ @Army_Ir
⭕️نقش نسخه HC-130H

×این نسخه اولین بار در 8 دسامبر 1964 پرواز کرده و گارد ساحلی آمریکا از اواخر دهه 60 مجهز به این نسخه شد.
×گارد ساحلی آمریکا از این هواپیما عمدتا برای ماموریت های جستجو دوربرد بر روی آب ، حمل و نقل هوایی برای پشتیبانی ، گشت دریایی ، گشت در اقیانوس منجمد شمالی ، فرماندهی نیروها و جستجو و نجات استفاده می‌کند.

×هواپیمای مذکور با هواپیماهای قدیمی HU-16 Albatross و HC-123 Provider جایگزین شده است.
×این نسخه نیز همانند نسخه در خدمت نیروی هوایی آمریکا توانایی استفاده از تجهیزات نجات را برای بازماندگان بر روی آب دارد و در قسمت بار توانایی حمل 2 مخزن سوخت 1800 گالنی را نیز دارد.
⚜️ @Army_Ir
⭕️نقش نسخه MC-130P Combat Shadow

×این نسخه در دسامبر 1965 و در طول جنگ ویتنام به عنوان هواپیمای کنترل هوابرد با اسم HC-130H CROWN وارد خدمت نیروی هوایی آمریکا شد.
×این نسخه وظیفه شناسایی و پیدا کردن خلبان هواپیماهای سرنگون شده را بر فراز ویتنام بر عهده داشت.

×این نسخه در اواسط 1966 مجهز به سامانه های سوخت‌رسانی نیز شدند تا به بالگرد های جستجو و نجات توانایی انتقال سوخت داشته باشند ؛ در ادامه این برنامه 11 فروند از این هواپیما ها اصلاح شده و به عنوان تانکر سوخت‌رسان وارد خدمت شدند ، از این رو فرماندهی هوابرد آمریکا نسخه HC-130P را دوباره طراحی و برای ماموریت های جستجو و نجات استفاده کرد.

×در نوامبر سال 1966 این نسخه در جنوب شرق آسیا وارد خدمت و در ابتدا به فرماندهی هوایی تاکتیکی و سپس فرماندهی هوایی نظامی اختصاص داده شد.
×هواپیمای Combat Shadow بخشی از فرماندهی عملیات ویژه نیروی هوایی بوده و از زمان تاسیس این نیرو در سال 1993 در این رسته خدمت کرده است.
×در فوریه سال 1996 تعداد 28 فروند هواپیمای تانکر سوخت‌رسان HC-130P دوباره طراحی و به نسخه MC-130P Combat Shadow تبدیل شدند.
⚜️ @Army_Ir
⭕️نقش نسخه HC-130J

×این نسخه یک مدل جدید از تانکر سوخت رسان Lockheed Martin KC-130J است که توسط سپاه تفنگداران دریایی آمریکا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

×گارد ساحلی آمریکا مجهز به 6 فروند هواپیمای HC-130J است ، این نسخه توانایی سوخت‌رسانی به بالگرد ها را نداشته و اولین بار در سال 2003 به این واحد تحویل داده شد.
×این هواپیماها در ابتدا در نقش پشتیبانی لجستیک مورد استفاده قرار می‌گرفتند تا اینکه با گذشت زمان تغییراتی در آنها اعمال شد.

×تغییرات انجام شده در این نسخه شامل: نصب یک پنجره بزرگ در هر طرف بدنه برای دیدن بهتر سطح آب ، رادار جستجو دریایی ، لانچر های پرتاب فلر ، سامانه مادون قرمز ، دوربین الکترواپتیکی ، سامانه اکسیژن ساز مختص خدمه و سامانه های پیشرفته مخابراتی و ارتباطی است.
⚜️ @Army_Ir
⭕️برخی از نسخه های HC-130J مجهز به سامانه Minotaur هستند که در این نسخه از حسگر های جدید ، رادار ، سامانه های فرماندهی و کنترل ، سامانه های ارتباطی ، کامپیوتر های اطلاعاتی و نظارتی و تجهیزات شناسایی استفاده شده که به خدمه این توانایی را می‌دهد تا اطلاعات کسب شده را جمع آوری کرده و در طول پرواز به واحد های دیگر ارسال کند.

×اولین نسخه از این هواپیما اصلاح شده در مارس سال 2008 کامل شده و در سپتامبر سال 2019 تحویل گارد ساحلی آمریکا شده است.
⚜️ @Army_Ir
⭕️نقش نسخه HC-130J Combat King II

×این نسخه ، یک نسخه جستجو و نجات رزمی است که برای نیروی هوایی آمریکا تولید شده و توانایی سوخت‌رسانی به بالگرد ها و تیلت‌رتور ها را دارد.
×این نسخه توانایی سوخت گیری در حین پرواز از هواپیماهای تانکر سوخت رسان KC-135 / KC-10 و KC-46 را دارد.
×لازم به ذکر است که در این نسخه مهندس پرواز از خدمه هواپیما حذف شده است.

×اولین بار این نسخه در 29 جولای 2010 پرواز کرده و در سپتامبر 2010 به نیروی هوایی آمریکا تحویل داده شد.
×قبل از عملیاتی شدن این هواپیما تا سال 2012 آزمایش های مختلف را پشت سر گذاشته است.
×در مجموع نیروی هوایی قصد خرید 78 فروند هواپیمای HC-130J Combat King II را دارد.
⚜️ @Army_Ir
⭕️مشخصات سرعت ، ابعاد ، برد و موارد این‌چنینی با باقی نسخه های C-130 مشابه هست ، باقی مشخصات:

×نوع: هواپیمای جستجو و نجات
×تعداد ساخته شده: 64 فروند
×تعداد خدمه در نسخه های فعال در نیروی هوایی تا 36 نفر و تعداد خدمه در نسخه های گارد ساحلی بسته به نوع مأموریت 5 تا 7 نفر
⚜️ @Army_Ir
⭕️پایان معرفی هواپیمای جستجو و نجات HC-130
Forwarded from Seyed Reza
😁 سنگین‌ترین پهپاد شناسایی و رزمی

😁 دوربردترین موشک بالستیک

😁 جدیدترین پهپاد انتحاری ایرانی

😁سنگین‌ترین شناور رزمی نیروی دریایی

😁 برای دنبال کردن جدیدترین اخبار نظامی کشور به ما بپیوندید :

😌@Projectmeshkat
😌@Projectmeshkat
😌@Projectmeshkat
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
نمایی از اتاق اژدر زیردریایی یوبوت U-505 در موزه کشتی ها در شیکاگو ایالات متحده

این زیردریایی تایپ IXC در سال 1941 وارد خدمت کریگزمارینه (نیروی دریایی آلمان نازی)شد. این زیردریایی 6 جایگاه شلیک اژدر داشت (چهار عدد در جلو دو عدد در بغل) در مجموع در 12 ماموریت گشتی ۸ کشتی را غرق کرد تا اینکه در 4 ژوئن 1944 توسط نیروهای آمریکایی محاصره و به غنیمت برده شد.

✏️#Bahram
⚜️ @Army_Ir
2024/10/02 04:26:06
Back to Top
HTML Embed Code: