Telegram Web Link
💢انقلاب اقتصادی و یا غارت ثروت ملی

🔸آیا با این تفکر که به‌طور رسمی نیز پشتیبانی می‌شود نباید سر در چاه کرد و بر حال این سرزمین گریست؟ اگر قرار باشد که گنگسترها و زمین‌خواران و سوداگران و مغولان بر این کشور حکومت کنند، آیا فراتر از این منابع زیست ملت ایران و تمام ثروت و امکان زندگی نسل حاضر و نسل‌های بعدی را به حراج می‌گذارند؟ رفع موانع تولید از نظر این حضرات یعنی رفع هر مانعی بر غارت ثروت ملی؟

@AbbasAkhoundi
Abbasakhoundi.ir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢رهیافتی نو به آموزش مهندسی در ایران | تحول ۱۴۰۰

🔻این گفتمان ادامه دارد

@AbbasAkhoundi
Abbasakhoundi.ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢ایده ایران و توسعه | تحول ۱۴۰۰

🔻برای توسعه نیازمند فهم جامع از ایران هستیم

@AbbasAkhoundi
💢تخریب منابع زیستی ایران به نام توسعه کشاورزی و یا مسکن فقیران

🖌عباس آخوندی | فروردین ۱۴۰۰

🔸اخیرا فردی در توییتر اعلام کرد که در انقلاب اقتصادی ۱۴۰۰ تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی آزاد خواهد بود. البته، این تنها ایده این شخص جویای نام نیست. سوداگران همواره با قیافه جانبداری از مستضعفان در پی غارت منابع طبیعی و اراضی کشاورزی بوده‌اند. تنها بین سال‌های ۱۳۵۲-۱۳۹۲ بیش از ۸۸۰۰۰هکتار از این اراضی را تبدیل کرده‌اند. البته، از ۱۳۸۲ که در شهرداری تهران چنبره زدند و سپس با تصاحب ریاست جمهوری این روند سرعت گرفت. اوج اندیشه‌ی بر باد دادن منابع طبیعی ایران را در طرح باغ‌شهرها که رییس جمهور دوره دهم که در پایان دوره‌اش ارائه کرد می‌توان دید. اگر رهبری شخصا ورود نکرده بودند و مانع اجرای آن نشده بودند، امروز آثار ویرانگرش کمتر از اصلاحات ارضی به اصطلاح انقلاب سفید و شاه و مردم کم‌تر نبود. طرحی هم که هم‌اکنون به‌نام طرح اقدام ملی مسکن در حال پی‌گیری ادامه‌ی همین خط است و برخی حضرات به‌نام انقلابی‌گری از آن طرفداری می‌کنند.

🔻برای مطالعه ادامه یادداشت روی لینک زیر کلیک کنید
📄https://vrgl.ir/BB3Te


@AbbasAkhoundi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢هنوز هم یک دانشجو هستم | درباره من

🔸برای مشاهده نسخه کامل گفتگو با عبدی مدیا به آدرس زیر مراجعه کنید

http://youtu.be/ViCrfMUVFHE

زمان ضبط برنامه مربوط به سال ۹۶ می باشد

@AbbasAkhoundi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢🔻تنها راه خروج از تنگناها انتخاب گفتمان ‎قدرت نرم است. با قدرت سخت نمی‌توان هیچ مساله‌ای را حل کرد.

🔻تورم تا مغز استخوان گروه‌های کم‌درآمد را می‌سوزاند ولی با بگیروببند و اسلحه حل نمی‌شود. عقل را باید حاکم کرد.

@AbbasAkhoundi
💢ملت‌گرایی و ملی‌گرایی در ایران

انتشار یافته در شماره ۶۰ نشریه صدا مورخ ۲۳/۱۲/۱۳۹۹

۱. ملی شدن صنعت نفت در ۲۹اسفند۱۳۲۹ مهمترین نمود و نماد ملی‌گرایی در سده چهاردهم هجری شناخته می‌شود. اما به نظر می‌رسد ملی شدن مهمترین منبع درآمدی کشور، عملا بعنوان یکی از موانع شکل‌گیری دولت ملی در ایران ظاهر شد. آیا با این گزاره موافق‌اید؟ آیا ملی‌گرایی مصدق و نهضت تحت رهبری او، در تحلیل نهایی ضد خود عمل نکرد؟

عباس آخوندی: امروز که هفتاد سال از ملی شدن صنعت نفت می‌گذرد، این اتفاق تاریخی قابل نقد است. عده‌ای موافق هستند و آن را یک پیروزی ملی بسیار بزرگ می‌دانند و در مقابل، عده‌ای نسبت به برخی فرآیندهای آن انتقادهایی دارند. از جمله اینکه چرا مصدق پیشنهاد کنسرسیوم را نپذیرفت و آنچه بعدها نصیب ایران شد، از آنچه که در کنسرسیوم پیشنهاد شده بود، کمتر بود. من البته وارد این بحث نمی‌شوم، چراکه جزئیات زیادی دارد و باید به طور دقیق شرایط آن روز را مورد بررسی قرار داد و گفت که اگر هریک از ما در آن موقعیت تاریخی قرار داشتیم، چه تصمیمی می‌گرفتیم. اما به‌طورکلی، پدیده‌های تاریخی بعد از یک دوره طولانی قابل نقد می‌شوند تا با نقد زوایای مختلف موضوع، آموزه‌های تاریخی آن حاصل شود. نکته دوم پرسش شما این است که آیا ملی شدن صنعت نفت نماد ملی‌گرایی در سده اخیر ایران بود یا نماد دولت ملی بود؟ ملی‌گرایی به مفهوم رومانتیک آن، در واقع مدلی بود که رضاخان در ابتدای این قرن مطرح کرد که طی آن، با منکر شدن دوره اسلامی، برگشتی به ایران باستان و قبل از اسلام را صورت داد. طبعا، این مفهوم از ملی‌گرایی به‌هیچ‌وجه مورد پذیرش نیست. چراکه تمام بحث ما در «ایده ایران» این است که ایران طی چندهزار سال گذشته، یک ملت بوده و این ملت، تحولات مختلفی را از سر گذرانده است. تمدن ایران هم، همچون هر تمدن دیگر نسبت به ورود و خروج برخی عناصر باز بوده و دائم در حال تغییر بوده‌ و خود را بازتعریف می‌نموده است. انکار یک دوره تاریخی در ملی‌گرایی رضاخانی، خود نشان از «پروژه‌محور» بودن آن دارد و اینکه می‌خواهد پروژه خاصی را تعقیب کند. بنابراین، چنین نگاهی به ملی‌گرایی به‌هیچ‌وجه نمی‌تواند مورد ستایش قرار بگیرد...

🔻برای مطالعه ادامه گفتگو روی لینک زیر کلیک کنید:

📄https://vrgl.ir/OFP35

@AbbasAkhoundi
AbbasAkhoundi.ir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢ملت‌گرایی و جمهوری اسلامی ایران | تحول ۱۴۰۰

🔸روز جمهوری اسلامی روز پذیرش اراده‌ی ملت به عنوان مبنای حاکمیت ملی است. جمهوریت و اسلامیت تنها انتخابات نیست، بلکه به مفهوم مبنا قرار گرفتن هویت ملی و پذیرش واقعیت ملت ایران و تن‌دادن به اراده‌ی آن در تمام شئون زندگی و احترام به حقوق شهروندی است.

@AbbasAkhoundi
AbbasAkhoundi.ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢نبرد گفتمان قدرت نرم و سخت | تحول ۱۴۰۰

🔸سال ۱۴۰۰ سال اوج نبرد گفتمان قدرتهای نرم و سخت خواهد بود.اگر با حفظ اختلافات، شاهد همگرایی و همکاری بین آقایان خاتمی و ناطق در برخی حوزه‌های هستیم این به دلیل اشتراک آنها در ضرورت تاکید بر قدرت نرم است. خروج ایران از تنگنا بستگی به پیروزی گفتمان نرم در ۱۴۰۰ دارد

@AbbasAkhoundi
💢توافق رسمی برای آغاز گفت‌وگوها درچارچوب برجام و لغو تحریم‌ها

🔸هیاهوها به یک سو می‌روند و آنچه به سود مردم است باقی می‌ماند. چه حنجره‌هایی که مرگ برجام را فریاد می‌کشیدند و اکنون خواسته‌شان بازگشت بی‌قیدوشرط به برجام است. به هوش باشیم که برای حفظ منافع ملی ایران هیچ‌گاه تسلیم غوغاسالاران نشویم و از مذاکره‌کنندگان پشتیبانی کنیم.

🔸خوب است همین‌جا تذکر دهم که این مذاکرات در صورت موفقیت تنها یک سنگ را از پیش پای اقتصاد ایران بر می‌دارد و هنوز سنگ بزرگ FATF تا فعال شدن تولید و تجارت پابرجاست. پس از آن نیز، کارکرد اقتصاد تابعی از سیاست‌گذاری‌های درست اقتصادی درون‌زا و برون‌گرا جهت رشد سرمایه‌گذاری، دسترسی به منابع فناوری‌های نوین، منابع مالی، ماشین‌الات سرمایه‌ای، نیروی انسانی کارآمد، بازارهای بین‌المللی مناسب و تجارت آزاد و سایر شرایط است.

🔸به برادر خوبم آقای ظریف توجه می‌دهم که اقتصاد ایران سال گذشته را با تورم نقطه‌به‌نقطه حدود 50درصدی به‌سر کرد. سطح قیمت‌های برخی خوراکی‌ها در سالی که گذشت صددرصد افزایش یافت. آن‌هم در شرایط سخت اقتصادی ناشی از بیکاری گسترده شاغلان بر اثر کرونا. این شرایط سخت اقتصادی تا مغز استخوان مردم به‌ویژه اقشار کم‌درآمد را سوزاند و هم‌چنان می‌سوزاند. خواهشمندم هم‌چون گذشته گوش‌تان به این غوغاها بدهکار نباشد. تنها استقلال و منافع ملت ایران را باید منظور داشت.

🖌عباس آخوندی

@AbbasAkhoundi
عباس آخوندی
💢۱۴۰۰: انتخابات بی‌گفتمان راهزن است: قدرت نرم، یا سخت؟ در گفتگو با خبرآنلاین 🔻آقای آخوندی! به نظر می رسد برنامه ریزی برای انتخابات 1400 را شروع کرده اید، قبلا با تردید در مورد کاندیداتوری حرف می زدید ولی الان به نظر می رسد که تقریبا مقداری به تصمیم قطعی…
💢دولت احمدی نژاد ۱۰۰ درصد نظامی بود /چیزی برای پنهان کردن ندارم

در گفتگو با خبرآنلاین

🔸ایران چهارراه جهان است و در چهارراه جهان باید تجارت صورت گیرد، هرکسی که می‌گوید من می خواهم چهار طرف ایران را ببندم و یک سیستم فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی داشته باشیم که ۴ طرف آن را ببندم والله که دروغ می‌گوید و ایران را نشناخته است.

🔸فاطمه استیری- فائزه عباسی: می گوید مساله ام «ایران» است، ایرانی که بیمار است و همبستگی و انسجام آن در معرض خطر قرار گرفته است، تاکید جدی بر گفتمان نرم دارد و معتقد است با رئیس جمهور نظامی اگر به دنبال قدرت سخت باشد صددرصد مخالف است. او دولت احمدی نژاد را مصداق یک دولت نظامی می داند هرچند رئیس جمهور آن نظامی نبود.

🔸عباس آخوندی، وزیر پیشین راه و شهرسازی که در لیست کاندیداهای احتمالی انتخابات ۱۴۰۰ است، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم را انتخاباتی مهم و سرنوشت ساز می داند و می گوید همانطور که سال ۹۲ ایران از یک مهلکه نجات پیدا کرد، در ۱۴۰۰ هم شرایط سخت تر است و باید ایران را از یک مهلکه دیگر نجات داد.

🔸قطعی و صریح کاندیداتوری اش را تایید نمی کند اما این را هم می گوید که اگر تصمیمش بر آمدن باشد در جامعه روشنفکری و روحانیت و عالم اجرا آدم شناخته شده ای است. گلایه شدید از سالوس گری و ریاکاری دارد و می گوید یک زندگی متوسط دارد، دنبال لاکچری بودن نیست و ریگی به کفشش نیست که نگران باشد.

🔻بخش دوم از گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با عباس آخوندی را بخوانید:

📄https://vrgl.ir/hPgWb

@AbbasAkhoundi
AbbasAkhoundi.ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢قدرت نرم یا قدرت سخت؟ باید انتخاب کرد

🔸بزرگترین انحراف در سیاست ایران در دوران پس از انقلاب اسلامی، عبور از گفتمان قدرت نرم و توسل به قدرت سخت بود. سال ۱۳۸۴ مبداء این انحراف بزرگ است. به‌هم خوردن تعامل‌های بین‌المللی، سقوط تولید و تجارت و تورم‌های بالا ۳۵٪ و دوبرابر شدن برخی قیمت کالاهای خوراکی که تا مغز استخوان ملت ایران به‌ویژه اقشار کم‌درآمد را می‌سوزاند همه ثمره تلخ این انحراف است.

🔻امید که مردم ایران در انتخابات ۱۴۰۰ آب را به مجرای خود بازگردانند.

@AbbasAkhoundi
Abbasakhoundi.ir
عباس آخوندی
💢دولت احمدی نژاد ۱۰۰ درصد نظامی بود /چیزی برای پنهان کردن ندارم در گفتگو با خبرآنلاین 🔸ایران چهارراه جهان است و در چهارراه جهان باید تجارت صورت گیرد، هرکسی که می‌گوید من می خواهم چهار طرف ایران را ببندم و یک سیستم فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی داشته باشیم…
🔻آقای علی‌ عسگری | قدری از این دروغ‌پردازی خجالت بکشید

🖌عباس آخوندی

🔸دیروز ۱۴۰۰/۱/۱۴ مجری شما خبر دروغی را از قول من خواند که من گفته‌ام اگر ما نبودیم قحطی کل ایران را فراگرفته بود و نتیجه‌گیری کرد که من باید خجالت‌زده باشم. متن گفته من که در خبرگزاری خبرآنلاین آمده و در همین تاریخ انتشار یافته این است که: "حواسمان باشد ما ذیل فصل ۷ منشور سازمان ملل بودیم. سایه جنگ روی سر این مملکت بود. یعنی ما سال ۹۲ را یادمان نرود. اگر روند سال ۹۲ ادامه پیدا کرده بود، الان قحطی تمام ایران را گرفته بود". کجای این جمله آمده است که اگر ما نبودیم قحطی تمام ایران را گرفته بود؟ آیا بررسی صحت این خبر برای شما کار سختی بود؟

🔸اقای مجری‌تان در برنامه تهران 20 می‌فرماید که این مطلب بی‌انصافی و بی‌احترامی به مردم است و ادامه می‌دهد که "اگر این صف مرغ، اگر این صف روغن، اگر این فیلم‌هایی که منتشر میشود از مردم که دارند هجوم می‌آورند برای گرفتن یک مرغ، اینها همه شما را خجالت زده نمی‌کند ما را خیلی خجالت‌زده می‌کند. حد اقلش اینه که به قول مادربزرگ من اگر حرف زدن بلد نیستی، حرف نزدن که بلدی".

بله آقای عسگری!

🔸تورم بسیار استخوان‌سوز است. تورم نقطه به نقطه در پایان سال ۱۳۹۹ به حدود ۵۰درصد و تورم برخی اقلام خوراکی به حدود۱۰۰% رسیده است. آن‌ هم در شرایط کرونایی که بیش از ۳ میلیون نفر بی‌کار شده‌اند و همان درآمد حداقلی‌شان را هم از دست داده‌اند و دولت هم هیچ چاره‌ي موثری برای آنان نکرده و شما هم در برنامه هايتان به این موضوع نپرداخته‌اید. چون درد مردم مساله شما نیست. در این شرایط، شما به‌جای آن‌که به فکر بررسی علل این وضعیت باشید، در پی ساختن سریال گاندو و این قبیل داستان‌سرایی‌ها هستید که آقای ظریف گفت از سر تا پا دروغ است. شما باید خجالت زده باشید. شما به چه رویی به مردم نگاه می‌کنید؟

آقای صداوسیما!

🔸همین مرغی که شما فکر می‌کنید تولید آن کاری ندارد، به گفته وزیر صمت وقت در دولت، ۶۵% قیمت تمام‌شده‌اش، خوراک دام و سایر اقلام است که از خارج وارد می‌شود. و اگر قرار بود ایران هم‌چنان زیر فصل هفت منشور باشد، رکود تورمی سال ۱۳۹۱ و روند افزایشی نرخ تسعیر ارز مردم را به خاک سیاه نشانده بود و کشور را با قحطی روبه‌رو ساخته‌بود. آلان هم وقتی نرخ تسعیر ارز ۷۰۰% در ظرف کمتر از سه سال افزایش می‌یابد، شما باز به مردم آدرس دروغ می‌دهید و می‌روید سراغ مغازه‌های مرغ‌فروشی، که برای گران‌فروشی مقصر بیابيد. چگونه با این وضعیت افزایش سطح عمومی قیمت‌ها می‌توان با فلک کردن دو مغازه‌دار بی‌نوا قیمت مرغ و یا هر قلم خوراکی دیگر را کنترل کرد؟ البته شما تا حدی حق دارید. چون دولت هم با همین منطق با تورم برخورد می‌کند.


🔸شما هم می‌خواهید با مخالفتتان با برجام امنیت محیط تجارت ایران را فراهم نکنید و هم می‌خواهید با تبلیغتان علیه اف ای تی اف مانع داد و ستد مالی تولیدگران و تاجران ایران با سایر کشورها را بر طرف نکنید و هم هم‌چنان‌که در مناظره با آقای مصباحی مقدم گفتم ظرفیت دلالی سالانه بیش از ۲۰میلیارد دلار شبکه‌های بین‌المللی دلالی و مافیایی بر روی تجارت خارجی ایران را نادیده‌ بگیرید، آن وقت با ظاهری مردم‌دوست از درد و رنج مردم بگویید. نتیجه سیاست تبلیغی شما و فضای ناامنی که برای سرمایه‌گذاری ایجاد کرده‌اید فرار سرمایه‌گذاران و کاهش مداوم نرخ سرمایه‌گذاری در ایران برای مدت ۹ سال با میانگین منفی ۶.۸% است. این آن تورمی است که مغز استخوان مردم را می‌سوزاند و نتیجه این سیاست‌ها و فضاسازی‌های سرتاپا اشتباه و اقتصاد برانداز شماست. حال چگونه می‌خواهید با تظاهر و سرک کشیدن به چند مغازه در سمت مردم بایستید؟ کاهش ۶.۸درصدی سرمایه گذاری برای مدتی بیش از ۹ سال به مفهوم این است سرمایه‌گذاری در سال دهم معادل حدودا ۵۰% سرمایه گذاری در ۹ سال پیش است. آن هم در کشوری که جمعیت آن جوان است و بیشترین نیاز را به سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد. آیا این‌گونه می‌خواهید از تولید پشتیبانی و رفع منع کنید؟

💢حال آیا من باید خجالت بکشم و یا شما و آیا من نباید به شما بگویم که اقای صدا و سیما! اگر حرف زدن بلد نیستی، حرف نزدن که بلدی؟

@AbbasAkhoundi
Abbasakhoundi.ir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢تجارت آزاد، راهکار توسعه

🔸تولید بدون تجارت امکان پذیر نیست.

🔸تجارت آزاد راهبرد بنیادین خروج ایران از تنگناهای اقتصادی موجود است.

🔸این تنها راهبردی است که با موقعیت چهارراه جهان بودن ایران سازگار است.

🔸تجارت آزاد دریا محور است و به توسعه‌های مرزی و حسن ارتباط با همسایگان و تعامل سازنده با دنیا توجه دارد و برترین سیاست برای تمرکززدایی است.

🔸همه‌ی راهکارهایی که برای خروج از بحران‌های اقتصادی ارائه می‌شوند شرط لازم برای توسعه هستند. شرط کافی برای توسعه ایران راهبرد تجارت آزاد است که سایر اقدامات را همراستا می‌سازد.

🔸روند کاهنده سرمایه‌گذاری، تورم بالا، نرخ فزاینده ارز، بیکاری، فساد گسترده، کمبود ارزاق و کالا، سختی دسترسی به کالا و خدمات خوب و غیر رقابتی بودن قیمت‌ها تنها و تنها نتیجه سیاست محدودسازی تجارت آزاد است. سوداگران ذینفعان سیاست محدودسازی تجارت هستند تا جنس‌های بی‌کیفیت خود را با قیمت بالا به مردم تحمیل کنند. این همه گرفتاری اقتصادی مردم نتیجه‌ی محدود کردن تجارت بوده و هست.

🔻ایده‌ی ایران در بحث اقتصادی یعنی تجارت آزاد.

@AbbasAkhoundi
💢بازنشستگان و بازنشستگی این نسل

🖌عباس آخوندی


علیرضا خوشبخت عزیز

🔸وقتی میانگین تورم کشوری برای 52 سال کمی بیش از 18درصد است یعنی که تورم 52 ساله آن 546845% است. وقتی که رشد سرمایه‌گذاری ملی‌ کشور برای 9سال منفی 6.8درصد است یعنی سرمایه گذاری امسال نسبت به ده سال پیش، به پنجاه و دو صدم کاهش یافته‌است. بنابراین، با این ساختار اقتصاد، هیچ سازمان جتماعی‌ای؛ حتی با بهترین مدیریت نیز نمی‌تواند این حجم بی‌ثباتی اقتصادی و مالی را برای دوره‌های دراز مدت سی‌ساله و بیشتر مدیریت کند. چه به رسد مدیریت موجود که با هزاران گرفتاری روبه‌رو است.

🔸تنها راه‌کار این وضعیت، تغییر این ساختار اقتصادی و الحاق به بازار جهانی است. این هم تنها با اتکا به اصل تجارت آزاد و اصل رقابت منصفانه قابل انجام است. باید این بساط بازار مکاره تولید بدون تجارت و این رقابت بین فیل و فنجان بخش عمومی و بخش خصوصی برچیده شود. بدون حل و فصل مساله برجام، اف ای تی اف و الحاق به سازمان تجارت جهانی در بر همین پاشنه و شاید بدتر بچرخد. این کار هم تنها با انتخابات میسور و ممکن است و لا غیر. البته انتخاباتی مبتنی بر گفتمان محوری و نه شخصیت محوری. انتخابات مبتنی بر شخصیت محوری باز به دنبال مماشات با وضع موجود می‌رود. تنها یک گفتمان متکی بر تئوری موفق و با اعتماد به نفس خوب و با سرمایه اجتماعی و سرمایه نهادهای مدنی می‌تواند این روند را تغییر دهد. و گرنه، با این ساختار و این روندی مخرب اقتصادی که مجلس در پیش گرفته است، تورم سال آتی اقتصاد ایران بسیار بالاتر از حدود 40درصد 1399 خواهد بود. و این یعنی فقر مطلق. هنوز حضرات در محافل مختلف حنجره‌های خود را برای بستن درهای اقتصاد ایران و توقف تولید پاره می‌کنند.

🔸چندی پیش در این باره در اتاق بازرگانی ایران صحبت کردم که لینک آن را برایت ارسال می‌کنم. فرصت کردی به آن گوش کن. تصویری از وضعیت ساختار اقتصاد ایران و چشم‌انداز1400 ارائه می‌کند.

📎https://www.instagram.com/tv/CMbu0YqJUy_/?igshid=eqy049mbn55w


@AbbasAkhoundi
AbbasAkhoundi.ir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢موانع اصلی تولید و تجارت در ایران

🔸در این سخنرانی بحث می‌کنم که چنانچه تجارت آزاد سیاست محوری سیاست‌مدار در ایران بوده و با این مفهوم آشنا باشد در بحث الحاق به کنوانسیون‌های بین‌المللی مورد نظر اف ای تی اف و یا سازمان تجارت جهانی تعلل نمی‌کند. چنانچه این سیاست محور قرار گیرد، بناچار مساله مالی، بانکی، ارزی، مالیاتی و... به‌عنوان مقدمات لازم برای تحقق تجارت آزاد در دستور کار قرار می‌گیرد.

🔸در این چارچوب، مهم‌ترین ماموریت دولت پایش میزان موفقیت سیاست‌های اتخادذی در جهت تحقق تجارت آزاد و رفع موانع در هر شرایط است. هم‌چنین در باره فضای اقتصاد سیاسی ۱۴۰۰ شامل ۱-روندهای سیاسی جهانی، ۲- روندهای اقتصادی جهانی و ۳- روندهای اقتصادی ایران بحث کرده‌ام. در این ارتباط بحث رویارویی قدرت نرم و قدرت سخت در جهان و منطقه و اثرش بر اقتصاد ایران مورد توجه قرار گرفته‌است.

@AbbasAkhoundi
AbbasAkhoundi.ir
💢‏امروز موضوع ‎FATF در دستور کار ‎مجمع تشخیص مصلحت است. از آقای ‎روحانی درخواست می‌کنم که شخصا در این جلسه حضور، ضرورت رفع موانع تجارت و مبادله‌های مالی ایران را بیان و به وظیفه قانونی، ملی و تاریخی خود عمل کنند. در غیر این صورت و در صورت عدم تصویب ایشان هم مسئول پیامدهای سخت آن برای ملت ایران خواهندبود

📎https://www.aparat.com/v/M5TkV

@AbbasAkhoundi
AbbasAkhoundi.ir
2024/09/30 13:19:03
Back to Top
HTML Embed Code: