Telegram Web Link
اگر شهوت بگونه درست مدیریت نشود عقل را  پوشانده و فراتر از تصور آدم ها عمل می کند.

🔥🍂
پنجره را گشودم شهر بوی غم میداد.. 💔🥀
ما برای خود زنده گی میکنیم ولی قلب های ما برای دیگران.. ❤️‍🩹🥀
امشب میخام از دلتنگم براتون بنویسم.. 🥺🥀
سخت ترین قسمت زنده گی آنجاست.!
تو دلت جوش غم باشد ولی رو لب بخندی..💔🥀
#دلم_خیلی_تنگه.
دلم تنگه برای هجرت.
دلم تنگه برای دیارمبارک شام. 🥺
دلم تنگه برای دیدار رسول اللهﷺ
دلم تنگه برای لقاء ربم.

دلم شهادت میخاهد.
یا الله شهیدم کن. 🥀
مرا طاقت مُردن نیست
😭
#ام_اسامه
هنگامی که سعد بن معاذ در روز خندق مجروح شد، پیامبر ﷺ نزد او آمد و او را در آغوش گرفت.
سپس پیامبر ﷺ گریه کردند وحضرت سعد هم با ایشان گریستند
زخم سعد ترکید و خون بر دوش پیامبرﷺ جاری گشت و روحش به سوی خالقش رفت

سپس رسول خدا ﷺبه او فرمود: «ای سعد، خداوند به تو اجر دهد، آنچه را که وعده داده بودی، به انجام رساندی ."

و در این هنگام جبرئیل علیه السلام آمد تا به پیامبر ﷺ خبر دهد که عرش رحمان بر اثر مرگ سعد بن معاذ به لرزه درآمد...
💔

°•🔗🖤@soday_Mojahedi
تنها بازمانده...

دختر بچه آواره به نام یافا الصعیدی در خانه دایی اش مورد اصابت موشک های اشغالگران تروریست یهودی قرار گرفت که منجر به شهادت خانواده وی متشکل از 10 نفر شد
.
حسبنا الله ونعم الوکیل 💔
جهاد عشق بی پایان... من.. 🫠🥰

"الجهاد عشق لاتنتهی"
🍃🥀مادران مجاهد پرور🍃🥀
#سوال_حکم_پوشانیدن_صورت #برزنان_چیست؟ لطفآ با دلیل جواب دهید..
#الجـــــــواب

در اين ايام دعوت جديدي پديد آمده که زن را به ترک نقاب و ظاهرنمودن صورت, دعوت مي دهند، دليل شان اينست: که وجه و کفين عورت نيست و نقاب حجاب شرعي نيست، اين دعوت و بدعت کشف وجه, در ميان بسياري از جوانان بويژه افراد تحصيل کرده به نحو عجيبي ترويج يافته، البته نه به اين علت که اين دعوت حق است، بلکه اجابت داعي خواهشات نفس است و خواهشات محبوب نفس اند، پس جاي تعجب نيست که افرادي اين دعوت به گناه را حکم اسلام تلقي نموده و آن را اجابت نمايند.
آنان, زن مؤمن، با حشمت و مستوره را به انداختن نقاب و ظاهرساختن منبع حسن و جمال دعوت مي دهند و به اين طريق او را از حيا و وقارش خارج مي سازند و چنين وانمود مي کنند که اين عمل مطابق کتاب الله و سنت پيامبر - صلى الله عليه وسلم - مي باشد، به دليل اين که وجه و کفين عورت نيست.
در اينجا بياد زن مسلمان و مؤمني مي افتم که پسرش در يکي از غزوه ها به شهادت رسيده بود، آن زن پسرش را در ميان شهداء جستجو مي کرد در حالي که نقاب بر چهره زده بود، به او گفتند: چطور او را پيدا مي کني و تو نقاب بر چهره گرفته اي؟ او در جواب گفت: «لأن أزرا ولدي فلن أزرا حيائي» «اگر من پسرم را از دست داده ام، ليکن هرگز حيا و غيرتم را از دست نخواهم داد».
جاي بس تعجب است براي افرادي که زن مسلمان را به ظاهرساختن چهره به اسم دين دعوت مي دهند و انداختن نقاب را در چنين عصر و زماني که فسق و فجور به کمال رسيده, براي زنان مزين مي سازند.
اسلام از ترس فتنه, ظاهرساختن چهره را براي زن در جلو اجانب حرام ساخته آيا اين کار عاقلانه اي است,که ما بگوئيم اسلام دستور داده که زن موها و قدمين خود را پنهان دارد و در مورد چهره و دو کف دست مسامحت نمايد، آيا فتنه در قدم بيشتر است يا در چهره؟ اي مردم به خود بيائيد و دين را براي مسلمانان مشتبه نسازيد، زماني که اسلام به زن اجازه نداده که پايش را به زمين محکم بکوبد تا صداي خلخال و زيورات ديگر به گوش مردان بيگانه نرسد و قلوب آنان تحريک نگردد، در مورد چهره که اصل جمال و منبع فتنه است و امکان خطر وجود دارد چطور مسامحت و چشم پوشي مي نمايد (1).
حکم پوشش چهره
خداوند جهت نجات زن, از نگاه هاي تند و شهوت انگيز مردان و نيز جهت عدم دسترسي مردان به آن، به زن دستور داد که هنگام خروج از خانه بنابر ضرورت و نياز طبيعي يا شرعي چهره را با جلباب بپوشاند و با استفاده از آن زينت هاي خلقي و کسبي را (چهره، لباس رنگي، گوشواره، انگشتري، گردن بند، خلخال، سرمه، خضاب کف، و ... ) پنهان سازد، چنانکه مي فرمايد:
{يَاأَيُّهَا النَّبِيُّ قُل لِّأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِن جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَن يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِيمًا (59)} [الأحزاب: 59]. «اي پيامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمن بگو روپوش هاي شان را به خودشان نزديک کنند، اين مناسب تر است که شناخته شوند و آزار داده نشوند و خداوند آمرزگار و رحيم است».
__
(1) - روائع البيان، ج 2، ص 171.
---------------
اين آيه فقط در بارة پوشش چهره نازل شده و خداوند همسران پيامبر - صلى الله عليه وسلم - و دختران وي و زن هاي افراد با ايمان را امر کرده به هنگام بيرون رفتن از خانه هاي شان روي خود را با جلباب و چادر بپوشانند، جلابيب جمع جلباب و عبارت است از بالاپوشي که زنان بر روي لباس مي پوشند، اگر به اخبار و احاديث نبوي مراجعه کنيم به اين نتيجه مي رسيم, که زنان بعد از نزول اين آيه در زمان خود آن حضرت - صلى الله عليه وسلم - از چادر يا نقاب استفاده مي کردند و روي برهنه بيرون نمي آمدند، در سنن ابوداود و ترمذي و ديگر کتب حديث روش بيرون آمدن زنان, بعد از نزول آيه و نيز احاديث نهي از نقاب در حالت احرام وارد شده است، اينگونه احاديث پوشش چهره را براي زنان, با وضاحت بيان مي کنند.
بنابراين، نقاب زنان, چيزي نيست که بعد از زمان حضرت رسول الله - صلى الله عليه وسلم - اختراع شده باشد، بلکه قرآن آن را ذکر کرده و پيغمبر - صلى الله عليه وسلم - که قرآن بر وي نازل شده، اين حکم قرآني را در زندگي خود و در ميان امت خود پياده نموده، پس جاي بسي رسوائي و فضيحت است براي افراد متجدد و غرب زده که هرچه رويشان را از حقيقت بگردانند, اين روگرداني باعث بطلان حقيقت نمي گردد و آية قرآن با اين کار آنها محو و نابود نمي شود، کساني که با اين عقيدة نادرست شان مي خواهند اين لکة ننگ را از خود و جامعة خود بزدايند, نه تنها به هدف شان دست نمي يابند، بلکه باعث ظهور و روشن شدن حقيقت مي گردند و کساني که نقاب و پرده را براي خودشان ننگ و عار مي شمرند، تنها راه از بين بردن آن اينست که با صراحت تمام بيزاري خود را از اسلام و احکام آن اعلام بدارند، زيرا همين اسلام است که به اين چيزهاي بد و نامطلوب به عقيده خودشان از قبيل حجاب، چادر و پوشش رو, امر مي
🍃🥀مادران مجاهد پرور🍃🥀
#سوال_حکم_پوشانیدن_صورت #برزنان_چیست؟ لطفآ با دلیل جواب دهید..
کند.
اقوال مفسرين
آية: {يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِن جَلَابِيبِهِنَّ} [الأحزاب: 59]. اظهار مي دارد که اگر زن بنابر نياز و ضرورت شرعي مجبور شد از خانه بيرون رود چهره و تمام بدنش را با جلباب بپوشاند و تنها يک چشم را براي ديدن راه بگذارد، اکنون توجه نمائيد که اسلاف و مفسرين کرام از اين آيه چه فهميده اند.
1 - «روى الطبري عن ابن عباس أنه قال في هذه الآية أمر الله نساء المؤمنين إذا خرجن من بيوتهن في حاجة أن يغطين وجوههن من فوق رءوسهن بالجلابيب ويبدين عينا واحدة» (1).
«طبري از ابن عباس - رضي الله عنهما - روايت نموده که فرمودند: خداوند در اين آيه به زنان مؤمن امر نموده که هنگام خارج شدن از منزل جهت انجام کاري، چهره هاي شان را از بالاي سرشان با چادرهاي بزرگ بپوشانند و تنها يک چشم را جهت ديدن بگذارند».
2 - «أي لا تشتبهين بالإماء في لباسهن إذا خرجن لحاجتهن فكشفن شعورهن ووجوههن ولكن ليدنين عليهن من جلابيبهن لئلا يعرض لهن فاسق» (2) يعني: «با کنيزان در لباس شان موقع خروج براي حاجتي, مشابه نشوند، اينطور که موها و چهره هاي شان ظاهر باشد، ليکن بايد چادرهاي شان را بر چهره هاي شان پائين بيندازند تا فاسقي به آنان تعرض نکند».
3 - «والمراد بقوله عليهن أي على وجوههن لأن الذي كان يبدو منهن في الجاهلية هو الوجه» (3). «منظور از قول خداوند که فرمودند: «عَلَيهِنَّ» يعني بر چهره هاي شان، زيرا تنها صورت بود که در زمان جاهليت از زنان ظاهر بود».
4 - «في الآية دلالة أن المرأة الشابة مأمورة بستر وجهها عن الأجانب لئلا يطمع فيها أهل الريب» (4). «آيه بر اين دلالت دارد که زن جوان به پوشش چهره از اجانب, امر شده تا کساني که اهل شک اند, در آن به طمع نيفتند».
__
(1) - تفسير ابن جرير طبري، ج 10، ص 33.
(2) - ابن جرير طبري، ج 10، ص 33.
(3) - البحر المحيط، ج 7، ص 250.
(4) - جصاص، نقل از صفوة التفاسير، ج 2، ص 542.
-------------
5 - «ويدل على عدم إبداء المرأة وجهها قوله تعالى: {يَاأَيُّهَا النَّبِيُّ قُل لِّأَزْوَاجِكَ ... }» (1). «اين قول خداوند که مي فرمايد: «اي پيامبر بگو به همسرانت ... ». بر عدم جواز ظاهرنمودن چهره براي زن دلالت دارد.
6 - «والمعنى يغطين بها وجوههن وأبدانهن وقت خروجهن من بيوتهن لحاجة ولا يخرجن مكشوفات الوجوه والأبدان كالإماء» (2). «معني آيه اينست که هنگام خروج شان از خانه هاي خويش براي رفع نياز, چهره و بدن هايشان را با جلباب بپوشانند و مانند کنيزان با چهره هاي باز و بدن هاي برهنه خارج نشوند».
7 - «أي يرخين بعضها على الوجوه إذا خرجن لحاجتهن إلا عينا واحدة» (3). «زماني که براي حاجت شان خارج گشتند، قسمتي از جلباب را بر چهره هاي شان آويزان نمايند و يک چشم را بگذارند».
8 - «أي يرخين أرديتهن وملا حفهن فيتقنعن بها ويغطين رؤوسهن على وجوههن إلا عيناً واحدة» (4). «چادرها و رواندازهايشان را آويزان نموده و خود را با آن بپيچند و چهره هايشان را از بالاي سرشان بپوشانند، البته يک چشم را بگذارند».
9 - «لما كانت عادة العربيات التبذل في معنى الحجبة وكن يكشفن وجوههن كما يفعل الإماء وكان ذلك داعية إلى نظر الرجال إليهن وتشعب الفكر فيهن أمر الله تعالى رسوله عليه السلام بأمرهن بإدناء الجلابيب، ليقع سترهن ويبين الفرق بين الحرائر والإماء» (5). «عادت عربها ترک خودآرائي و پوشيدن لباس کهنه در معني پوشش بود، اما چهره هاي شان را مانند کنيزان ظاهر مي ساختند، و اين داعيه اي بود به نگاه مردان به زنان و مشوش بودن فکر در بارة آنان، خداوند رسول گراميش را امر نمود تا زنان را به ادناء جلابيب دستور بدهد تا پوشش شان صورت پذيرد و فرق بين زنان آزاد و کنيز ظاهر گردد».
__
(1) - مظهري، ج 8، ص 482.
(2) - روح البيان، ج 7، ص 240.
(3) - جلالين، ج 1، ص 357.
(4) - کشف الأسرار، ج 8، ص 89.
(5) - المحرر الوجيز، ج 4، ص 399.
------------
10 - «أي يغطين بها وجوههن وصدورهن» (1). «چهره ها و سينه هايشان را با آن بپوشانند».
11 - «ومعنى (يدنين) يرخينها عليهن ويغطين بها وجوههن واعطافهن» (2). «معني يدنين اينست که آن را بر خودشان بيندازند و چهره و زير بغل هايشان را بپوشانند».
12 - «أي يغطين بها وجوههن وأبدانهن إذا برزن لداعية من الدواعي» (3) «چهره ها و بدن هايشان را با آن بپوشاند، زماني که بنابر نيازي بيرون رفتند».
13 - «ومعنى (يدنين عليهن من جلابيبهن) يرخينها عليهن ويغطين بها وجوههن وأعطافهن يقال إذا زال الثوب عن وجه المرأة أدني ثوبك على وجهك. وعن السدي: أن تغطي إحدى عينها وجبهتها والشق الأخر إلا العين. وعن الكسائي يتقنعن بملاحفهن منضمة أراد بالانضمام معنى الإدناء» (4) «معني آيه اينست که چادر را بر خودشان بيندازند و چهره و آغوش هاي شان را بپوشند، زماني که پارچه از چهرة زن کنار برود گفته مي شود لباست را به چهره ات نزديک کن، سدي - رحمه الله - مي فرمايد: يک چشم و پيشاني و طرف ديگر چهره را بپوشاند و
🍃🥀مادران مجاهد پرور🍃🥀
#سوال_حکم_پوشانیدن_صورت #برزنان_چیست؟ لطفآ با دلیل جواب دهید..
چشم ديگر را بگذارد، نيز از کسائي - رحمه الله - روايت است که مي فرمايد: با رواندازهاي شان خود را بپيچند, طوري که چهره شان نيز پوشيده گردد».
14 - «قال محمد بن سيرين سألت عبيدة السلماني عن قول الله - عز وجل - (يدنين) فغطى وجهه ورأسه وأبرز عينه اليسرى» (5) «محمد بن سيرين - رحمه الله - مي فرمايد: از عبيده سلماني - رحمه الله - از آية (يدنين) پرسيدم، وي سرش را پوشيده و چشم چپش را ظاهر نمود».
__
(1) - تيسير الکريم الرحمان في تفسير کلام المنان، ج 2، ص 404.
(2) - تفسير القاسمي، ج 14، ص 308.
(3) - ابوالسعود، ج 7، ص 115.
(4) - کشاف، ج 3، ص 560.
(5) - ابن کثير، ج 3، ص 442.
--------------
15 - «لما كانت عادة العربيات التبذل، وكن يكشفن وجوههن كما يفعل الاماء، وكان ذلك داعية إلى نظر الرجال إليهن، وتشعب الفكرة فيهن، أمر الله رسوله - صلى الله عليه وسلم - أن يأمرهن بإرخاء الجلابيب عليهن إذا أردن الخروج إلى حوائجهن، وكن يتبرزن في الصحراء قبل أن تتخذ الكنف» (1). «عادت زنان آزادة عرب ترک زينت و خودآرائي بود، و چهره هايشان را مانند کنيزان ظاهر مي کردند و اين خود يک داعيه براي نگاه مردان به سوي آنان و تشويش افکار بود، خداوند به رسول گراميش - صلى الله عليه وسلم - دستور داد، به آنها بگويد هنگام خروج از خانه جهت نيازهاي شان چادرهاي شان را بر چهره هاي شان آويزان نمايند، و زنان قبل از اين که دستشوئي درست کنند جهت قضاي حاجت (بول و براز) به صحراء مي رفتند».
16 - «أي يرخين على وجوههن الجلباب حتى لا يبدو من المرأة إلا عين واحدة تنظر بها الطريق إذا خرجت لحاجة» (2). «جلباب را بر چهره هاي شان آويزان کنند تا هيچيک از اعضاي زن ظاهر نگردد، به جز يک چشم که با آن راه را ببيند، زماني که براي حاجتي بيرون رود».
17 - «والمراد يرخين بعض الثوب على الوجوه إلا شيئا قليلاًَ كعين واحدة» (3). «منظور اينست که حصه اي از لباس را بر چهره ها بيندازند، مگر چيز بسيار کم مانند يک چشم که ظاهر مي گردد».
__
(1) - قرطبي، ج 14، ص 243.
(2) - أيسر التفاسير لکلام العلي الکبير، ج 4، ص 290.
(3) - التفسير الوجيز و معجم معاني القرآن العزيز، ص 427.
--------------
آنچه مذکور شد خلاصه اي بود از اقوال برخي از ائمه تفسير در مورد وجوب پوشش صورت براي زن، البته اين نکته نيز قابل ذکر است که ظاهرساختن يک چشم جهت ديدن راه در صورتي است که نگاهش را پائين انداخته و به مردان اجنبي خيره نشود، زيرا به گوشة چشم نگاه کردن زن, تيري است که قلب مرد را هدف قرار مي دهد و فلسفه پوشش چهره نيز از بين مي رود، پس بهتر اينست که با مقنعه تمام چهره را بپوشاند تا هيچيک از طرفين متحمل ضرر نگردد.

🍃 🥀
مادران مجاهد پرور🍃🥀
ری اکشن نمیزنند انگار چیزی ازشون کم میشه.. 😒🤕
قدر این نعمت را بدانید که بخاطر الله دوستی کردید، و متاع بی ارزش این دنیا باعث نشود که تا این نعمت با ارزش را از دست بدهید!

هردوستِ پايان مي يابد مگراينكه بخاطرالله باشد!
.
انگیزه جنگ‌جویان داعش
عتیق الله سعید

داعش یک گروه جنگ‌سالاری است که توسط ابرقدرت‌ها، در خاورمیانه و غنی‌ترین حوزه نفتی جهان برای رسیدن به اهداف شان، ایجاد و تامین مالی می‌شود. اعضای این گروه در نخست جهت نفاذ شریعت فقط مبارزه اسمی شروع نمودند اما به دلیل آشفتگی و بی‌نظمی در صفوف خود که از ارزش‌های دینی اصلاً آگاه نبودند، با سرنوشت نامعلومی مواجه شدند.

رهبران آن‌ها اصلاً مشخص نیستند، موقعیت رهبری شان در هیچ جایی دنیا معلوم نیست و حتی هیچ یک از جنگ‌جویان داعش نمی‌داند که توسط چه کسی، برای چه و چگونه رهبری می‌شود.

طبقه پایین داعش غرق در عیاشی و موقعیتی می‌باشد که همه چیز خود را از دست داده است؛ اعضای خانواده خود را می‌بینند که توسط دوستان شان مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرند، در میان شان یک خانم به چند جنگ‌جو نکاح می‌شود و اولادش اصلاً معلوم‌ نیست که این بچه، فرزند کیست. نیروی داعش برای جنگ در آینده همین جوانان بی‌پدر خواهند بود که قطعه‌ای وحشی و خون‌خوار مانند Blockwater (بلاک‌واتر) از آن‌ها ساخته می‌شود.

انگیزه رزمندگان آینده‌ی داعش فقط و فقط می‌تواند این باشد که چگونه شهوت خود را ارضا کنند و به مادیات دست یابند. این انگیزه از آنها لشکری ​​کور و نادان خواهد ساخت.

نه خانواده دارند، نه زندگی و نه آینده‌ای؛ پس قطعا بهترین بازی‌کنان برای بازی‌های استخباراتی خواهند بود که جهانیان آن‌ها را استفاده کنند. در حال حاضر داعش از روی جهل و شهوت‌پرستی، جوانان جاهل زیادی را در منطقه و جهان جذب می‌کند اما انگیزه همه آن‌ها فقط شهوت‌پرستی و مادیات‌پرستی است...

#المرصاد

🍃🥀مادران مجاهد پرور🍃🥀
روایت است که دختر هلاکو، فرمانروای تاتارها، در بغداد در حال گردش بود و جمعیتی را دید که به دور مردی حلقه زده بودند. او درباره آن مرد پرسید و به او گفتند که او یکی از علمای مسلمانان است. پس دستور داد تا او را نزدش بیاورند. هنگامی که آن عالم در برابر او حاضر شد، از او پرسید: «آیا شما به خدا ایمان ندارید؟»
عالم گفت: «چرا، داریم.»
دختر هلاکو پرسید: «آیا ادعا نمی‌کنید که خداوند هر که را بخواهد با نصرت خود یاری می‌کند؟»
عالم پاسخ داد: «بلی، چنین است.»
دختر هلاکو ادامه داد: «آیا خداوند ما را بر شما پیروز نکرده است؟»
عالم گفت: «بلی.»
دختر گفت: «آیا این به معنای آن نیست که ما نزد خداوند از شما محبوب‌تر هستیم؟»
عالم جواب داد: «نخیر.»
دختر با تعجب پرسید: «چرا؟»
عالم گفت: «آیا چوپان گوسفندان را نمی‌شناسی؟»
دختر پاسخ داد: «چرا، می‌شناسم.»
عالم گفت: «آیا او در میان گله‌اش چند سگ ندارد؟»
دختر پاسخ داد: «بلی، دارد.»
عالم پرسید: «چوپان چه می‌کند اگر برخی از گوسفندانش فرار کنند و از تحت سیطره اش خارج شوند؟»
دختر گفت: «سگ‌هایش را می‌فرستد تا آن‌ها را به سلطه‌اش بازگردانند.»
عالم گفت: «این سگ‌ها تا چه زمانی گوسفندان را دنبال می‌کنند؟»
دختر پاسخ داد: «تا زمانی که گوسفندان سرگردان باشند.»
عالم در پایان گفت: «شما تاتارها سگ‌های خدا در زمین او هستید و تا زمانی که ما از راه خدا و اطاعت او منحرف باشیم، شما ما را تعقیب خواهید کرد. پس بازخواهید گشت تا زمانی که ما به سوی او بازگردیم.»
تبصره:
این داستان به حکمت عمیق و درس‌هایی که می‌توان از موقعیت‌های دشوار در زندگی ملت‌ها آموخت، اشاره می‌کند. این واقعه بین دختر هلاکو و عالم مسلمان نشان می‌دهد که شکست‌های نظامی و سیاسی ممکن است آزمونی از سوی خداوند برای بندگانش باشد و هدف از این آزمایش‌ها یادآوری ضرورت بازگشت به خدا و پیروی از راه و روش اوست.
عالم از تشبیه چوپان و سگ‌ها استفاده کرد تا نشان دهد که تاتارها، با وجود قدرت و پیروزی‌شان، نزد خداوند محبوب‌تر نیستند، بلکه ابزاری برای بازگرداندن مؤمنان به راه حق هستند. حکمت در این آزمایش‌ها و مصیبت‌ها دعوت به توبه، بازگشت به اطاعت و پایبندی به ارزش‌های دینی است.
این داستان ما را تشویق می‌کند که به رویدادها با چشم دل نگاه کنیم و در مورد دلایل و پیامدهای آنها تأمل کنیم. همچنین به مؤمنان یادآوری می‌کند که باید بیدار شوند و به دین خود بازگردند تا کرامت و عزت خود را بازیابند.
(کاپی از برگه زرینه آزان
)

🍃🥀مادران مجاهد پرور🍃🥀
2024/09/28 13:20:54
Back to Top
HTML Embed Code: