Telegram Web Link
عکس نوشته🖊️
عکس نوشته🖊️
عکس نوشته🖊️
islamic.clipc
Video
👈 در مورد ماه شعبان روایتهای بسیاری وجود داره که اکثرا دروغ و ضعیف هستند بجز اونچه بیان شد . ⬅️ لذا لازمه چند نکته‌ی مهم درباره‌ی این ماه رو بدونید تا احادیث ضعیف و دروغ دراین مورد رو از صحیح بشناسید: .

1️⃣ نکته‌ی اول:
روزه‌ی شعبان. آیا ماه شعبان در زمینه‌ی روزه تمایزی دارد؟ ⬅️ بلــه؛ پیامبرﷺ بیش‌ترِ ماه شعبان را روزه می‌گرفتند. از این‌رو سنت است که انسان در ماه شعبان بسیار روزه بگیرد و بدین‌سان به رسول‌اللهﷺ اقتدا کند.
.

2️⃣ نکته‌ی دوم: روزه گرفتن نیمه‌ی شعبان به‌طور خاص
. ⬅️ احادیثی که در این‌باره روایت شده، ضعیف است و صحت انجام چنین عملی از پیامبرﷺ ثابت نشده؛ لذا نباید به آن عمل کرد. زیرا برای انسان جایز نیست که کاری را انجام دهد که از پیامبرﷺ ثابت نشده است. لذا روزه گرفتن نیمه‌ی شعبان (به‌طور خاص) درست نیست و این عمل از پیامبرﷺ ثابت نشده!
. .

3️⃣ نکته‌ی سوم: فضیلت شب ۱۵ (نیمه‌ی) شعبان ⬅️ همه‌ی احادیث واردشده در این‌‌باره نیز ضعیف است؛ لذا شب نیمه‌ی شعبان، مانند شب نیمه‌ی رجب یا شب نیمه‌ی جمادی و دیگر ماه‌هاست و امتیاز ویژه‌ای ندارد؛ یعنی شب نیمه‌ی شعبان، هیچ فضیلتی بر سایر شب‌ها ندارد و همه‌ی روایت‌هایی که در فضیلتش نقل شده، #ضعـیف است. .

4️⃣ نکته‌ی چهارم: اختصاص دادن شب ۱۵ (نیمه‌ی) شعبان به تهجد و قیام شب .
⬅️ این هم بدعت است؛ زیرا از پیامبرﷺ ثابت نشده که شب نیمه‌ی شعبان را به قیام اختصاص داده باشند؛ بلکه این شب همانند سایر شب‌هاست. اما کسی که به قیام شب عادت داشته، می‌تواند این شب را نیز همانند سایر شب‌ها به قیام سپری کند. البته اشکال در اختصاص دادن این شب به قیام وتهجد می‌باشد که از پیامبرﷺ به‌ثبوت نرسیده است.
.
⬅️ بدتر از این، عمل‌کرد کسانی‌ست که شب نیمه‌ی شعبان، چند رکعت خاص به‌عنوان نماز نیمه‌ی شعبان می‌خوانند؛ در حالی که چنین کاری از پیامبرﷺ ثابت نشده است. .

5️⃣ نکته‌ی پنجم: آیا تقدیر سالیانه‌ی انسان در این شب رقم می‌خورد؟
.
⬅️ خیــر؛ بلکه تعیینِ «تقدیر» سالیانه‌ی انسان در شب «قـدر» می‌باشد و شب قدر در ماه رمضان است.
. 🔹الله متعال می‌فرماید:
(إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ) [سورة القدر:١]
«همانا ما قرآن را در "شب قدر" نازل کردیم». 🔹و می‌فرماید:
(شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ)[البقرة:١٨٥]
« ماه رمضان، ماهی است که در آن قرآن نازل شده است». از این دو آیه واضح می‌شود که شب قدر در ماه رمضان است؛ و شب نیمه‌ی شعبان، شب قدر نیست و هیچ‌یک از مسایل آن سال در شب قدر، مُقَدَّر نمی‌شود

@janat_almava 🦋
اللهم بلغنا رمضان🌱
قال النبی صلی الله علیه و سلم: « لَتَتَّبِعُنَّ سَنَنَ مَنْ قَبْلَکُمْ شِبْرًا بِشِبْرٍ، وَذِرَاعًا بِذِرَاعٍ، حَتَّى لَوْ سَلَکُوا جُحْرَ ضَبٍّ لَسَلَکْتُمُوهُ». قُلْنَا: یَا رسول الله، الْیَهُودَ وَالنَّصَارَى. قَالَ: «فَمَنْ»؟
(رواه البخاری)
رسول اکرم – صلى الله علیه وسلم – فرمود: «شما وجب به وجب و ذراع به ذراع از روش پیشینیان، پیروی خواهید کرد. حتی اگر آنان وارد سوراخ سوسماری شده باشند شما نیز وارد آن خواهید شد.
راوی می گوید: گفتیم: ای رسول خدا! منظور از گذشتگان، یهود و نصارا است؟ فرمود: «پس چه کسی است»؟!
(به روایت امام بخاری🌹).

پیامبردر مورد اینگونه افراد فرموده است: « أَبْغَضُ النَّاسِ إِلَى اللَّهِ ثَلاثَهٌ: مُلْحِدٌ فِی الْحَرَمِ، وَمُبْتَغٍ فِی الإِسْلامِ سُنَّهَ الْجَاهِلِیَّهِ، وَمُطَّلِبُ دَمِ امْرِئ بِغَیْرِ حَقٍّ لِیُهَرِیقَ دَمَهُ».
(رواه البخاری🌹)
مبغوض ترین مردم نزد خداوند سه گروه اند:
نخست، کسانی که در حرم، ستم و الحاد کنند.
دوم: کسانی که در اسلام بدنبال احیاء ارزشهای دوران جاهلیت باشند.❗️
سوم: کسانی که به ناحق در صدد کشتن دیگران برآیند.

@payam_moslem
33 Sababun Fa.pdf
561.1 KB
در نمــاز حواستـــون پــرت میشه؟!
☜ نمازی که در اون ندونید چی گفتید عادت هست نه عبادت
دوست دارید نمازهاتون رو با خشوع و آرامش بخونیـد ؟؟
این کتاب 62 صفحه ای رو بخونید دیدگاهتون رو عوض میکنه و بهتـون کمک میکنه که از نماز #لــذت ببریـد.

قبل از شروع رمضان توصیه میکنم حتما این کتاب رو بخونید.

@janat_almava
2024/09/22 04:35:32
Back to Top
HTML Embed Code: