Telegram Web Link
Forwarded from فلاخن||سلمان کدیور (سلمان کدیور)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✳️ جالب است. رئیس جمهور کت و شلواری، روبروی آیت الله دکترها ایستاده و برایشان از نهج البلاغه حجت می آورد که دین با دستور و داغ و درفش مخالف است. صریح می گوید اجبار در دین سبب انقلاب می شود.

از سویی اما از همین آیت الله ها از شورای نگهبان بگیر تا رئیس قوه قضائیه و رئیس مجلس و... اصرار که باید قانون حجاب زورکی اجرا شود.

فردا که مملکت بهم ریخت همین ها را نمی توانی پیدا کنی. فقط، فتنه فتنه گویان، خواستار جدایی مردم از صف اغتشاشگران وابسته به استکبار می شوند و باز برای داغ و درفش معترضین قانون تازه می نویسند.
اما تقصیرها را گردن رئیس جمهور و ظریف غربگدا می اندازند.

#سلمان_کدیور
....
...
@Falaakhon
به نظرتان خانواده‌‌های شهدای مدافع حرم که این روزها از یک طرف ویدئو‌های قصر‌ها‌ و داریی‌های بشار اسد و از طرفی دیگر فقر و فلاکت مردم دمشق و زندان‌های مخوف و هزاران زندانی مدفون شده در لایه‌های زیرین و کیسه‌ استخوان‌های زندانیانی که در اسید حل شده‌اند را در شبکه‌های اجتماعی می‌بینند، دقیقا چه حالی پیدا می‌کنند؟

@yaser_arab57
در دو راهی هستیم که به یک راه ختم می‌شود!

ثانیه‌ها درگذر است و در این میان یا گروهک موسوم به پایداری با آرزوهای احمقانه‌اش کلیت نظام و کشور را بر باد آتش خارجی و‌ جنگ داخلی می‌دهد، یا نظام قبل اینکه خیلی زود دیر شود، یادش می‌افتد که حفظ نظام اوجب واجبات است پس گوش این جماعت تندرو را پیچانده، سرجای خود نشانده و در ادامه دست به اصلاح اساسی و آشتی با اکثریت مردم می‌زند.

تاکید می‌کنم قبل اینکه دیر شود و این فرقه‌ با زمین و سرزمین زیر پای‌اش به آتش کشیده شود.

ما خواهان ایران توسعه یافته و مقتدر هستیم و از عنوان کلمه‌ یا مفهوم《توسعه》و پایبندی به لوازم این توسعه یافتگی هیچ دریغ و ابایی نداریم.

@yaser_arab57
شبکه‌های اجتماعی پر شده است از تصاویر و فیلم‌های زندانیان سوری که بعضا روایتهایی بسیار تکان دهنده و هولناک دارند از زندانهای خاندان اسد بخصوص صیدنایا.

حقیر جامع تر از این یادداشت مختصر شرح حالی بر وضعیت زندان در ایران ندیده‌ام.

اگر دوستان دیده یا شنیده‌اند ممنون می‌شوم جهت مطالعه معرفی بفرمایند.
@yaser_arab57

لینک مورد نظر به دسترسی بدون فیلتر شکن
عروسی قشمی‌ها

داماد را هم با کامرو ١٩٦٥ و بنز s نمی‌آورند در همین قرن ٢١ و با حضور پرشکوه سلاطین هایلوکس و کمری داماد با شتر می‌آید به مجلس. با حال با حس با افتخار با غرور و با شادی..

کف مراسم نه پارکت و نه سرامیک نه دستباف لاکی است و نه هرمس. دیوار‌ها خشت است و گل یا چند بلوکی سیمان روی هم.

شاه لوستر هم نداریم! برادری لامپ‌های کم مصرف است که دست به دست هم داده و شب ظلمانی درگهان را روشن کرده‌اند!

آدم‌ها از لامپ‌ها کم مصرف‌تر. آمدن با دمپايی. نشستن و لم دادن با شلوار و پیراهن کار. به لبها چای شیرین. و خوشی با جفتی و دهل و دست‌زدن صحرا نشینان که پينه به پينه می‌سابند و لرزه به اندام می‌اندازند!

جنوب ایران هر چه جنوب‌تر از دست فرهنگ مصرفی و افسرده‌ی کلان‌شهرها و مرکزنشینان آسوده‌تر!

بالانشین‌ها کرور کرور خرج لیفت و شینیون و ديجی و ویسکی و سلف سرویس و هلی‌شات و پولیش و برج گل میکنند که یک دهم این شادی حاصل شود که نمیشود!

فقط چشم و هم‌چشمی خسته‌تر و مسابقه تسلیحات مصرفی خسته‌ترشان می‌کند.
چون قبر که روی‌اش نوشته آرامگاه و درونش آشوبگاه است!
کاش جنوب قدر خود بداند و کاش اینگونه بماند!
یاسر عرب
@yaser_arab57
پذیرایی هم قلیان با آب لوبیا
والا....😉

https://www.tg-me.com/yaser_arab57/12964
🔶️ در اولین رویداد-مسابقه‌ی پادکست «موج» به طور ویژه‌ به یکی از کلیدی‌ترین مسائل در حوزه‌ی پادکست می‌پردازیم؛ مسئله‌ی روایت و روایت‌گری.

🔶️ برای مواجهه‌ای متفاوت و عمیق با «روایت» و اهمیت آن، پای صحبت افرادی خواهیم نشست که مسئله‌ی روایت و روایت‌گری برایشان اهمیتی حیاتی داشته و آن را محور کارها، فعالیت‌ها و شیوه‌ی زیست‌شان قرار داده‌اند.

🔶️ یکی از اساتید حوزه‌ی روایت رویداد «موج»، یاسر عرب است.


🔶️ یاسر عرب کارگردان، فیلمنامه نویس، نویسنده و مستندساز است.

🔶️ «جایی که نمی‌شناختیم»، «ننه قربون» و «ماهی ها در سکوت می‌میرند» برخی از آثار او هستند. مستند «یک پیشنهاد ساده» نیز از مهم‌ترین مستندهایی‌ست که تا به حال ساخته است.

🔶️ اما این‌ها صرفا گزارشی از کارهای اوست. کافی ست دقایقی با او همصحبت شوید تا ببینید که زندگی و روایت‌های عجیبی که در حاشیه‌ی تولیدات و سفرهای بسیارش به سراسر ایران، در جان اندوخته، بسیار مفصل‌تر از فیلم‌هایی‌ است که تا امروز ساخته. و شخصیت و زندگی خودش در هیچ قاب تلویزیونی جا نمی‌گیرد.

🟠 لینک ثبت نام
@pol_factory

#پادکست
#پادکست_موج
#رویداداستعدادیابی
#رویداد_استعدادیابی
#مستبقه
#روایت
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔷 در کارهای سیاسی عمد و خطا تفاوتی ندارد و یک نتیجه در بر دارد…

🔹 گفتاری کوتاه از مرجع عالیقدر آقای اسدالله بیات ‌زنجانی در جلسه‌ی تفسیر قرآن‌کریم/ آذرماه ۱۴۰۳

↙️ پایگاه اینترنتی دفتر
↙️
  آپارات
↙️  توییتر
↙️  اینستاگرام
Forwarded from فلاخن||سلمان کدیور (سلمان کدیور)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✳️میان تهران و لندن در رفت و آمده‌اند. فرزندانشان را خارج از کشور می فرستند تا از زندگی خوب و آزاد بهره مند شوند، اینجا اما مخالف رفع فیلترینگ هستند تا ذره ای آسودگی را بر این مردم حرام کنند.
این است مرام آقای سعید عاملی. عضو شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی، که تعیین می کند ما چطور و با چه کیفیتی زندگی کنیم.
آنچه برای خودشان حلال است بر ما حرام کرده اند.
فرزندان الحمدالله متدین اند، اینجا تدین را برای ما پر هزینه کرده اند.
...
...
@Falaakhon
📆 چهارشنبه۲۸ آذر
ساعت ۱۰ تا ۱۱

🟧 @pol.factory
🟧 @pol.moj

🟠  لینک ثبت نام در رویددا استعدادیابی پادکست موج

🟧 https://polfactory.ir/events/moj/

🟠 لینک ثبت نام در نشست‌ها و کارگاه‌ها

🟧 https://evnd.co/gGz5r







@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
١.منتشر شده در فجازی؛

فیلمی از آتش زدن پرچم اسرائیل در یکی از دبیرستان‌های پسرانه تهران که با حواشی جالبی همراه بود

مدیر : بلند بگو مرگ بر اسرائیل
دانش آموزان : مرگ بر فلسطین!

٢. حقیر به هیچ وجه موضوع سیاسی مد نظرم نیست. اما اینکه مدیر این مجموعه همچنان اصرار دارد که به کار احمقانه‌ی خود ادامه دهد و فلسطین را مایه‌ی تمسخر قرار دهد... این دقیق‌ترین نماد و نشانه‌ی ساختار آموزش و پرورش در کشور ماست!

مامور به تکلیف و وظیفه بدون در نظر گرفتن برآورد، کانتکست، غایت، نتیجه، پیامد و ... اساسا گویا ربات هستند.
و به واقع آموزش و پرورش و دستگاه های نظام رسمی آموزشی ما چنین نیز هستند!

البته چه اهمیتی دارد؟ مهم این است که زمان شاه برق نبوده است!


@yaser_arab57
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔷اساس دین بر آزادی‌ست و با اکراه و اجبار نمی‌سازد….

🔹گزیده‌ای از بیانات آقای اسدالله بیات‌زنجانی در دیدار اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها

↙️ پایگاه اینترنتی دفتر
↙️
  آپارات
↙️  توییتر
↙️  اینستاگرام
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺یا برای همه مردم، یا برای هیچ کس

▫️نمی‌شود به مردم گفت کم مصرف کنید و مدیران به دست و دلبازی در مصرف انرژی پایبند نباشند. پزشکیان از همان اول گفته بود که اگر نیست، برای همه نباشد و اگر هست، برای همه باشد!
البته که حقیقت تلخ است و وزیر باید آن را بپذیرد و درباره حق‌الناس شوخی نداشته باشد.

💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
جای خالی را پر کنید!
یاسرعرب

شغل ما چیست؟ نمی‌دانم!
آنچنان اهمیتی هم ندارد. مهم کار ماست!
در مدرسه یادتان هست که یکی از سوالات پر کردن جای خالی در روی نقطه‌چين بود.

ایران امروز پر از فاصله‌های است که شکل نقطه چين دارد. ما اما کارمان همان است که جناب کاظمی گفت《هر کجا مرز کشیدند، شما پل بزنيد!》

نگارنده‌ این سطور به قدر قوه، کشور را با قاشق چایی‌خوری جوریده تا لایه‌های مختلف ترمز توسعه ایران را کشف کند. و دست آخر دیده توسعه بدون《رویای جمعی》امکان پذیر نیست. و این رویا بدون گفتگو و تعایش و رواداری و مرافقت مورد موافقت قرار نخواهد گرفت.

پیشنهاد همنشینی دو دغدغه‌مند‌ توسعه‌ی ایران، دکتر محمد فاضلی و دکتر عادل پیغامی نیز بر همین سیاق مقبول افتاد.
بیش باد...

اینکه چرا ما با رسیدن به دریا از توسعه‌ی دريايی بازماندیم؟ چرا هیچ شهر بزرگی در حاشیه‌ی دريايی ایران وجود ندارد؟ عظیم‌ترین صنایع ممکن چرا در کنار دریا و آماده صادرات نیست؟ و بسیاری پرسش‌های دیگر را کورمال، کورمال بعد 150 سال آچار انداختن به مفهوم توسعه داریم به آنها می‌رسیم.

بخشی از سوالات مهم دکتر محمد فاضلی در ویدئو

#جزیره_جهانی_قشم

@yaser_arab57
📝📝 تجربه‌ای بسیار مهم برای رهبران !
پدیده آبان ماه، اصلاح قانون اساسی !

✍🏻 سیدعطاالله مهاجرانی
@jomhuriyat
♈️سال های طولانی است که با محمد بن عیسی، وزیر سابق خارجه و فرهنگ و سفیر سابق مراکش در واشنگتن، آشنا هستم. تقریبا در این دو دهه اخیر، هر ساله به دعوت او برای شرکت در کنفرانس علمی-فرهنگی اصیله به مراکش رفته ام. طنجه را مثل شیراز می شناسم. در قهوه خانه هایش در گوشه و کنار شهر، به ویژه در قسمت قدیم و عتیق، در نزدیکی مرقد ابن بطوطه، چای نعناع نوشیده ام و شیرینی خوش طعم طنجه ای خورده ام. کتاب فروشی ها را نه تنها می شناسم، که با برخی از آن ها دوست شده ام. کتاب تازه ای که در مراکش منتشر می شود، به من خبر می دهند. پس از موج بهار عربی در تونس و مصر، در مراکش شاهد بودیم که پادشاه به سرعت دست به اصلاحات اساسی و بدون مجامله و اتلاف وقت زد. نخست، شورایی انتخاب کرد که به بررسی و اصلاح قانون اساسی بپردازند. انتخابات آزاد برگزار کرد، اسلام گراها در انتخابات پیروز شدند، و سرنوشت کشور از سال ۲۰۱۲ تا به امروز در اختیار آنها قرار گرفت. منتها پادشاه گفت سه مسئولیت او، که در واقع به قول عرب ها همان سهم شیر بود، برای او بماند: فرماندهی کل قوا، فرماندهی اطلاعات و امنیت و رهبری دینی به عنوان امیرالمومنین!

♈️ محمد بن عیسی می گفت: «دیر وقت شب نهم مارس ۲۰۱۱ در هتلی در پاریس بودم. وقتی سخنان محمد ششم پادشاه مراکش را شنیدم، از شوق با صدای بلند گریه کردم. نگران کشور و ملتم بودم. از آینده هراس داشتم. ساعتی گریه کردم. خدا را شکر کردم. کشور و ملت ما دچار ویرانی و انشقاق و نفرت نمی شود.»

♈️ محمد ششم در واقع ظرف دو هفته به جمع بندی رسیده بود، که با خواست مردم -به ویژه جوانان- موافقت کند و کشور و حکومت را در مسیر اصلاح محاسبه شده و سنجیده قرار دهد.
در مراكش، به محض اينكه حكومت ديد در روز بیست فوریه سال ۲۰۱۱ مردم تظاهرات كرده اند، با تدبیر و درایت و سرعت بر موج تظاهرات نشست و خواسته مردم را به رسمیت شناخت. به تعبیری، در حقیقت انقلاب را با تور اصلاح قانون اساسی شکار کرد!

♈️ برای هدایت شورای اصلاح قانون اساسی، شخصیتی را انتخاب کرد که در حلقه حکومتی نبود، مستقل بود و مورد اعتماد مردم. در نطق ۱۷ ژوئن خود به همین نکته اشاره کرد، که برای نخستین بار است که قانون اساسی مراکش به دست خود مراکشی ها و برای همه مراکشی ها اصلاح می شود، و مشاوران خارجی در این موضوع دخالتی ندارند. عبدالطیف المنونی، شخصیت علمی، حقوقی و دینی مستقل، مسئول شورای اصلاح قانون اساسی شد. بدین ترتیب، با حرکتی نرم و زمان شناسانه، موج بهار عربی در مراکش مهار شد. شما هر سال که به مراکش بروید، از حجم سرمایه گذاری و توسعه کشور، به شگفتی خواهید آمد. میلیارد ها دلار از کشور های عربی و اسلامی در مراکش صرف ساخت هتل، ساختمان های مسکونی و شرکت های صنعتی و کشاورزی و خدماتی و تجاری شده است. بازار مراکش برای جوانان افریقایی که از قاره سیاه می آیند، بازار کار است. در دارالبیضاء دیدم برای آن ها بازارچه هایی ساخته اند تا در کنار خیابان ها دستفروشی نکنند، این یعنی نشانه رونق نسبی اقتصادی در کشور. تمام سخن این بود که محمد ششم، صدای مردم را به موقع شنید، و پاسخ منطقی و به هنگام داد. انتخابات آزاد برگزار شد، حزب عدالت و توسعه اكثريت آراء را به دست اورد، عبدالاله بنکیران از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۷ نخست وزیر بود. در انتخابات ۲۰۱۷ نیز، همین حزب اکثریت خود را حفظ کرد، و سعدالدین عثمانی از ۲۰۱۷ به عنوان نخست وزیر مراکش انتخاب شد. دولت و حکومت، و نهادهای نظامی و امنیتی، در امر انتخابات مصلحت اندیشی های خود را دخالت ندادند. جامعه آرام گرفت، نتیجه انتخابات دستکاری شده نبود، و در نتیجه وجدان عمومی جامعه قانع شد.
@jomhuriyat
@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سوریه به دلیل فساد سازمان‌یافته و سیستماتیکی که در درون حکومتش رخنه کرده بود، سقوط کرد

حسن عابدی جعفری، وزیر اسبق بازرگانی: اگر فساد از یک در وارد شود، از در دیگر توسعه خارج می‌شود. در جامعه فساد آلود مردم و دولت بهم اعتماد نمی‌کنند.

@yaser_arab57
2024/12/25 19:02:26
Back to Top
HTML Embed Code: