Telegram Web Link
١. ادامه؛
چه آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد البته بر خوان بوالحسن به نان ارزد!

٢.ادامه!
کار خوب نه در تاریخ گم می‌شود و نه در جغرافیا. قرن‌ها پیش مکتب عرفانی شیخ ابوالحسن خرقانی همان مکتب فلسفه و حکمت ممزوج ایرانی و اسلامی ثمری داد که با گذر زمان از روستای کوچک خرقان تا خیابان انقلاب تهران و از نان تا آش و از سده سوم تا سده چهاردهم گسترده شد.

٣. دریغ
افسوس که سینه‌ی تنگ ما، تاب، و روان پریشان شده‌‌‌مان، توان ندارد که جایگاه رفیع این عارف واصل را درک نماییم.

دوستانی که این شخصیت کم نظیر را می‌شناسند به خوبی می‌دانند که او هم‌سنگ مولانا است و همچنین روستای خرقان امروز می‌توانست قونیه‌ی ایران باشد!

چه فرصت‌هایی که از دست دادیم اسماعیل
چه فرصت‌هایی...

@yaser_arab57
هنرمند باید صد چیز داشته باشه، که صدمین اون‌ها، هنرش باشه!

اهل سیاست ورزی و کنش‌گری نیز، همچنین!

همانطور که خون با خون شسته نمی‌شه، رادیکالیزم هم با رادیکالیزم استحاله نمیشه!

مرگ، درمان نازندگی نیست!

@yaser_arab57
یک کلام از مادر ایکیوسان!

باری .. اینکه برخی منصاب و مسئولیت‌ها و صندلی‌های تصمیم‌گیری در کشور ما به طرق؛ معامله، مضاربه، مشارکت، رهن و اجاره، سرمایه‌گذاری، سر قفلی و هدیه! اختصاص میابد البته نه جای تعجب است و نه حتی افسوس... بشخصه فرایندهای انتخاب بر مدار شایسته گزینی و توانمندی و رزومه‌‌مرتبط است که موجب تحیر و سوال برایم می‌شود!

نکته‌اما در خصوص ماری است که مدت زیادی گرسنگی کشیده و با پیدا کردن شکاری چرب چنان دهان به بلع آن باز می‌کند که هم شکار می‌میرد و هم خود خفه می‌شود!

مع الاسف این وضعیت به تناسب ارزش ریالی مسئولیت‌ها وخیم‌تر می‌شود. هر چه شانیت پست اقتصادی‌تر جنگ‌ها برای تصرف‌اش شنیع‌تر...

یادم هست یک‌بار ای‌کیو‌سان که بسیار تشنه به خانه رسیده بود از مادر سراغ آب گرفت و مادر که شدت تشنگی او را دید چند برگ را در کاسه‌ی آب انداخت!

حکمت آنکه برگ‌های روی آب مانع از آن می‌شد که او بتواند تمام آب داخل کاسه را به یکباره سر بکشد و دل درد شدید بگیرد!

کاش آنها که در خیابان ... پشت آن ... فروشی مسئولیت‌ها را خرید و فروش می‌فرمایند، دین که هیچ، فقط مادری چون مادر ای‌کیوسان داشتند!


@yaser_arab57
عملکرد بعضی وزرای پزشکیان ظلم به مردم است

محمد علی ابطحی: شنیده ام بعضی وزرای آقای پزشکیان که فقط به صندلی وزارت فکر میکرده اند، تا حالا معاون و مدیری عوض نکرده و قبلی ها را هم ابقا ننموده اند
‏اینها احتمالا تا پایان دوره در‌حال بررسی میمانند.
‏این یعنی تزلزل محض در مدیریت کشور.
‏اینها ظلم به مردم و پزشکیان است.

@yaser_arab57
صرفه‌جویی چارۀ کار نیست!

▪️اینکه رئیس‌جمهور در منزل لباس گرم بپوشد تا در مصرف انرژی صرفه‌جویی کند و با مردم صادق باشد قابل تحسین است ولی یک سال دیگر، ماه عسل دولت چهاردهم تمام شده و کسی برای این حرفها تره خورد نخواهد کرد.

▪️کشوری که دومین منابع گاز جهان را در اختیار دارد، هیأت دولتش نباید زیر نور پنجره تشکیل جلسه دهد!

▪️البته صرفه‌جویی پسندیده است ولی چارۀ کار نیست. چارۀ کار، پایان دادن به این شیوۀ حکمرانی است که موجب محدودیت‌های همه‌جانبه بر کشور شده. کشور نیازمند روابط آزاد اقتصادی با جهان و میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها و نوسازی صنایع مختلف است تا حداقل بتواند از منابع و ذخایرش استفاده کند و اینچنین نکبتی به ملت تحمیل نشود.

▪️پیشنهاد ما به نظام عزیز اسلامی اینست که پیش از آنکه کار به محرومیت در فیفا بکشد، داوطلبانه و با ابتکار و مدیریت داخلی درهای استادیوم‌ها را بگشاید.

@AmirTafreshi
این همه زخم، بدون مرحم...

دو فرزند خانواده‌ای از روستاهای لرستان به بیماری پروانه‌ای مبتلا هستند.
پدر ۷۶ ساله آنها در اثر بیماری‌های قلبی از کار افتاده است و دیگر نمی‌تواند به کارگری مشغول باشد.
مادرشان نیز به دلیل بیماری اعصاب و روان لازم است تحت نظر پزشک باشد و به مراقبت نیاز دارد.
خرج درمان و پانسمان دو فرزند با آورده‌ی اندک خانواده می‌گذشت تا جایی که متوجه شدند کلیه یکی از آنها دچار کیست بدخیم شده و نیاز شد به صورت فوری تحت مراقبت و درمان قرار بگیرد.
هزینه‌های درمانی اخیر به قدری بالا بوده است که در این مدت نتوانستند آمپول‌های ماهانه آنها را خریداری کنند و در حال حاضر پانسمان زخم‌های بدنشان به تعویق افتاده و روز به روز بدتر می‌شود.
برای آنکه روند درمانی دو فرزند پروانه‌ای پیش رود، به ۲۵ میلیون تومان نیاز است.

پرداخت مستقیم از سایت
کارت: 5041721111902848
شبا:530700001000228472379001
(به نام خیریه منهای‌ فقر - بانک رسالت)

@menhayefaghr
Forwarded from #کارخیر
این یک متن ویرایش شده است؛ از پدری محکوم به #قصاص نوشته بودم که فقط این چند روز را فرصت دارد تا تتمه‌ی وجه‌المصالحه‌ی ۲۰۰ میلیون‌تومانی اولیای‌دم را تأمین کند.
نوشته بودم که او یک دختر ۸ ساله دارد و در جریان یک مشاجره مرتکب قتل شده و چون این عدد تأمین‌شد، متن را اصلاح کردم.
ارادت

🔹🔹🔹🔹
شماره‌ی کارت دائمی #کارخیر
6393461025410958

پرداخت مستقیم
Forwarded from Ebi
🌸 آنچه حاتمی کرد و دیگران نکردند

👈 سینمایِ ایران تا پیش از حاتمی تقلیدی کودکانه از سینمایِ هند و هالیوود بود. مانندِ
سینمایِ ژانرِ وحشت ساموئلِ خاچیکیان که تقلیدی از سینمایِ هالیوود بود و مابقی فیلم‌ها که شکلی مبتدیّانه و تقلیدی از سینمایِ هند بودند.

👈 تا اینکه موجِ نو سینمایِ ایران آمد و عملاً دو الگو را مد نظر داشتند یا موجِ نو سینمایِ فرانسه یا نئورئالیسمِ سینمایِ ایتالیا یا درام و پلاتی که عملاً هالیوودی بود و  تفاوت فقط در لوکیشن و نام‌ها بود. می‌شد پل نیومن را در ساحتِ ایرانی آن دید.

👈 حاتمی برایِ نخستین بار، لوکیشن و پلات و داستانی ایرانی به تقلید از هزار-و-یک-شب و ویس و رامین و گلستان را به ارمغان آورد.

👈 مسعود کیمیایی می‌گفت به بهروز وثوقی گفتم دقیقاً اینگونه که پل نیومن زمین خورد، تو هم بیفت. دقیقاً پوزخندت شبیهِ مارلون براندو باشد.

👈 امّا حاتمی بازیگرانی را انتخاب کرد که ایرانی-تهرانیِ اصیل بودند یا کاراکترهایی که از فرهنگ و سنّتِ ایرانی برخاسته بودند. سخت است که مجیدِ سوته‌دل و یا حسن کچلش را در میانِ سینمایِ دیگر ممالکِ جهان پیدا کنیم.

👈 کدام اثر از حاتمی، اقتباس یا برداشتی از سینمایِ جهان بود؟! همه آبشخورشان لایِ صفحاتِ ادبیِ ایران بود. از حسن کچل که از ادبیّاتِ فولکلورِ کودکان می‌آمد تا طوقی که از ویس و رامین گرفته شد تا خواستگار که از سنّتِ عرفانی و قلندر و ستّارخان و سوته‌دلان و ...

👈 از فرهنگِ ایران می‌گرفت و به سینما می‌داد. حاتمی یکبار گفت کارگردانانِ ما، نگاه می‌کنند بازیگرِ خارجی، چگونه اخم می‌کند؟! چگونه می‌نشیند؟! چگونه مشت می‌زند؟! سپس همان را باسمه‌ای و عاریّه‌ای به خوردِ سینما می‌دهند. من می‌نگرم که  مردمِ کوچه و بازارِ ایران چگونه می‌نشینند؟! چگونه می‌بینند؟! و به سینمایم می‌دهم.

👈 شاید بتوان گفت مبدعِ بی‌رقیبِ سینمایِ قصّه‌گویِ تاریخی، علی حاتمی بود. راهی که از خودش شروع شد و به خودش خاتمه یافت و کسی بعدها نتوانست با او هماوردی کند. روایت کردنِ تاریخ، آنگونه که هنر می‌پسندد نه آنگونه که فکت‌هایِ تاریخی می‌گویند.

👈 رتوریکِ کلامش را در سبکِ ادبیِ دورانِ قاجار و نثرِ منشیّانه‌یِ سعدی می‌توان دید. ازین لحاظ توانست جا پایِ بزرگانِ ادب بگذارد و بزرگترین فیلم‌نامه‌نویسِ ادبی بشود. تا کنون که بی‌رقیب بود تا بعدها چه شود.

👈 در یک کلام، آنچه علی حاتمی به سینمایِ ایران هدیه کرد، قصه‌گوییِ تاریخی، رتوریکِ ادبی، شهرکِ سینمایی، میزانسن و دکوپاژِ ایرانی، عناصرِ فیلمنامه‌نویسیِ ایرانی، سینمایِ ملّی، ابداع و نوآوری و بدعت‌گذاری بود.

👈 آنچه دیگر کارگردانان کردند سینمایِ تقلیدی از موجِ نویِ فرانسه و نئورئالیسمِ ایتالیا و پلاتِ هالیوودی، تقلید از بازیگرانِ فرنگی، تقلید از ضرب‌آهنگ/حس/نگاهِ بازیگرانِ غربی، با ایده‌های وارداتی، عدم استفاده از پشتوانه‌یِ ادبی-فرهنگی ایرانی‌ست.

👈 ساکنان جهان نمی‌خواهد درامِ "سام مندس" یا "مارتین اسکورسزی" را به شکلِ ایرانی ببیند بلکه تراوشاتِ سنّت و فرهنگ و ادبِ ایرانی را می‌خواهند ببینند. شاید اگر حاتمی دو کارِ سیاسی انجام می‌داد، دو تا فحشِ سیاسی می‌داد. کمی پارتی‌بازی در سینمایِ جهان را بلد بود، به جایِ آن سینمای رنگارنگ و جادویی از فرهنگِ ایران، چارتا کپر و سگ و نانِ خشک به عنوانِ ایران نشان می‌داد، اکنون او هم جایگاهی در جهان داشت.

🌸🌸🌸
🆔 @DirectorAliHatami
١.خلق نقدینگی
٢‌.ایجاد تورم
٣.افزایش گرانی
٤.فشار بر اقشار مختلف
٥.پاره شدن رشته‌ی صبر جامعه
٦.تمایل به‌ حضور در کف خیابان برای اعتراض
٧. عدم صدور مجوز و ساختن بستر راهپیمایی اعتراضی
٨.هجوم معترضین به خیابان و آغاز اعتراضات خشن
٩.اغتشاش خواندن اعتراضات و برخورد سخت و سرکوب معترضین، توسط حامیان منتفع و معتقد حکومت
١٠. به حاشیه رفتن مسائل اصلی کشور و ایجاد فضای خون و خشم و انتقام و زخمی شدن روان رنجور جامعه

بازی از نو؛

١.خلق نقدینگی
٢‌.ایجاد تورم
٣.افزایش گرانی
و ...

@yaser_arab57
سلام عرب جان ِ عزیز ِ دغدغه‌مند

چند ماه است همراه دوست جوانم آروین ایل‌بیگی کانال تلگرامی "مستندهای خوب ایرانی" 👇 را برای انتشار مستندهای دیدنی ایرانی راه انداخته‌ایم و تا به حال نزدیک به ۲۰۰ فیلم مستند هم در آن منتشر کرده‌ایم.

می‌خواهیم جمع‌های کوچک مستندبین را که می‌شنویم اینجا و آنجا، متصل به علایق و سلایق خاص جمع کوچکشان به تماشای فیلم مستند می‌نشبنند، تغذیه کنیم. خیرش به فضای بیشتری هم رسید، فبها.
تعداد فیلمها هم که زیاد شود، شاید به مواجهات متنوع‌تر با فیلم‌های مستند ایرانی راه بدهد. دسته‌بندی فیلم‌ها، گزارش و خوانش آن‌ها، نمایش‌های دوره‌ای و حضوری و این‌جور کارها.

کانال در همین مدت، نزدیک ۸۰۰۰ عضو پیدا کرده، اما در مراودات‌مان می‌بینیم که خیلی‌ها خبر از وجودش ندارند. ممنون می‌شویم در کانال‌ها و صفحات شخصی و روابطت معرف کانال باشی تا علاقه‌مندان بیشتری با خبر شوند از انتشار این فیلم‌ها.

قربانت
پیروز کلانتری


@yaser_arab57



https://www.tg-me.com/irandocfilms
نخندید! خنده ندارد ....

اصل ماجرا در این لینک👇

https://www.tg-me.com/yaser_arab57/12892
از جانماز صدا و سیما تا می‌خانه‌ی پلتفرم‌ها

١. چند روزی است آدم و عالم شاکی و شکار هستند از حجم وقاحت و خشونت و فقدان ادب و آداب‌ و شخصیت پردازی کثافات جامعه در برخی سریال‌های پلتفرم‌ها...

٢. البته در همه شئون همین است که ما در کشور یا چهل ستون ساخته‌ایم یا بی‌ستون! نشان دادن واقعیت‌هایی از سبک زندگی چندش‌آور اقشاری از جامعه همان‌قدر که در صدا و سیمای شهید پرور محال ممکن است در رسانه‌های غیر رسمی چون پلتفرم‌ها رزق یومیه است!

٣. در باب این دوگانه و علل و عوارض آن حقیر سالها در این دکه‌ی مجازی بسیار نوشته‌ام و تامل اهل فکر را برانگیخته‌ام. آنچنان که انگشت‌ام خسته و نایی بر گلوی‌ام نماند و دريای رسانه را به صاحبان قدرت و ثروت واگذار کرده و تنها هر از گاهی جهت تنویر افکار عمومی سعی در ایجاد تصویری درست از وضعیت داشته‌ام.

٤. اجازه بدهید با گذاشتن برشهایی از مصاحبه‌ی زنده یاد علی حاتمی که روان به رقص و جان به شوق می‌آورد تنها این سوال را مطرح نمایم که اگر علی حاتمی زنده بود امروز در صدا و سیمای ما جایی داشت یا در پلتفرم‌های ما مقامی؟ و به سرعت پاسخ دهم، هیچکدام!

♨️برش‌هایی از مصاحبه علی حاتمی بر گرفته از کانال تلگرام آن سعدی سینمای ایران؛

نمی‌توانم قصّه‌یِ ایرانی را با الگو و پرداختِ فرنگی بگویم.

همه‌یِ حرف‌هایی که درباره‌یِ سینمایِ من می‌زنند خودم می‌دانم؛ که این‌ها عکس‌هایِ تختِ خوش‌پوشی است؛ که من عاشقِ صحنه‌آرایی هستم و میزانسن بلد نیستم و پرداختِ سینمائی ندارم و از این قبیل... و مقصود از الگو نداشتن همین است که اگر آقایِ وارن بیتی مثلاً در «دیک تریسی» کاری را می‌کند، فوراً می‌گویند که از پرداخت و دکوپاژِ "کمیک استریپ" استفاده کرده است یا فلانی از "جریانِ سیّالِ ذهن" بهره برده است، امّا به من که می‌رسد ناگهان می‌گویند سینما بلد نیستم و مونتاژم فلان طور است و کاسه-بشقاب می‌چینم و غیره... من نمی‌توانم قصّه‌یِ ایرانی را با الگو و پرداختِ فرنگی بگویم.

خطِ پارسی از سمتِ راست شروع می‌شود، بنابراین من کمپوزیسیونِ خود را بر این اصلِ هنرِ ایرانی بنا می‌نهادم؛ یعنی سنگینیِ کادر را می‌گذارم به طرفِ راست (برخلافِ غربی‌ها که سنگینیِ کادر‌هایِ سینمایی‌شان طرفِ چپ است.) این را دقیقاً رعایت می‌کردم. به دقّت و همیشه. این فرمِ کلاسیک و اصلی، نَمابَندیِ من است. گناهِ من نیست که موضوع‌هایِ موردِ علاقه‌یِ من از اندازه‌هایِ معمولِ سینمایِ ایران بزرگتر است.

البتّه تا زمانِ هزاردستان همیشه سعی می‌کردم، سنگ‌هایِ بزرگ را با دست بلند کنم و موفق هم می‌شدم. امّا بعدتر دریافتم که جرثقیل هم هست یا در نهایت اهرم و تکیه‌گاهی، برایِ اهرم کردنِ سنگِ بزرگ.

@yaser_arab57
@DirectorAliHatami

اگر خواستيد بیشتر بخوانید؛
این پست
https://www.tg-me.com/DirectorAliHatami/12668
🔸ایلان ماسک ما کجاست؟

✍️سید عباسعلی وهاب زاده موسوی
🔹همزمان با پیروزی دولت جدید آمریکا خبر تشکیل وزارتخانه بهره‌وری در آمریکا توسط ایلان ماسک در جهان بازتاب گسترده‌ای پیدا کرد، او حالا به عنوان عضوی افتخاری در دولت حضور پیدا می‌کند تا با شناخت ضعف‌های سازمان ها و فرایندها، بهره‌وری دولت را افزایش دهد.

🔹با گذشت چهل و اندی از انقلاب ضرورت دارد نهادی مشابه وزارتخانه ماسک در ایران به صورت کلان و در دستگاه‌ها به صورت خاص ایجاد شود تا با بررسی ساختار‌ها و مأموریت‌ها، اولا امکان‌سنجی ادغام دستگاه‌ها درهم و حتی حذف آن ها را بررسی کند و ثانیا با بازبینی فرایندها، ارتقای بهره‌وری را تدارک ببیند.

متن کامل #یادداشت روزنامه خراسان را اینجا بخوانید

https://khorasanonlin.ir/
@yaser_arab57
وقت جریمه و قطعی و خاموشی و فیلترینگ و برخورد حذفی یک نادان حرف گوش کافی است که سنگی را به فرموده به چاه بیندازد که بعد یک دولت با همه‌ی عرض و طولش و صدها لابی با صرف چندين ماه وقت نتواند سنگی که آن دیوانه نما به چاه انداخته را دربیاورد!

دست آخر هم روند تصمیم‌گیری آنقدر کُند، قل‌قل‌میرزایی و ذغالی که تا بزرگواران به خودشان بیایند که پياز را بخوریم یا پول را بدهیم؟ چوب استارلینک می‌آید و کل صورت مسئله و تدابیر داهیانه‌ی حضرات را ملغی می‌کند. هیچی به هیچی!

حالا که اینترنت ایلان ماسک می‌آید و گره از کار فروبسته‌ی ما می‌گشاید چرا او ژست ناجی زندانیان ایرانی از سیلوی عدم آگاهی را نگیرد و مدال افتخار کندن در قلعه‌ی فیلترینگ را به گردن نیندازد؟
چرا محبوب توده‌ی قلبها نباشد و الگوی جوان ایرانی نشود؟

هرچند این توسری جدید هم چیزی از ارزش‌های مسئولین کشور ما کم نمی‌کند!
چون می‌توانند طبق روال بازی حل مسئله را ادامه داده و شرایط اینترنت رسمی و فشل کشور را به روی خود نیاورده، سوت زنان، دست در جیب ابرهایی که بارور نمی‌شوند را تماشا کنند!


آه از فرصت‌هایی که برای افتخار به ایرانی بودن از دست می‌دهیم!

@yaser_arab57
بازار کار و نسل z
غیر اورژانسی اما فوری!

کار خوبی که دوستان تسهیلگر امروز در کشور باید به آن توجه ویژه داشته باشند و سازه‌هایی متناسب با آن طراحی کنند توانمند کردن نسل z است.

خبرهایی از آغاز و نتیجه‌ی زود هنگام وارد شدن نسل z به انواع بازار کار به گوش می‌رسد که نشان دهنده‌ی راندمان بسیار پائين این نسل است. عدم سواد کافی و فقدان مهارت لازم درکنار تحمل اندک، تاب آوری کم، و مسئولیت ناپذیری جزو دلایلی است که درصد قابل توجه ایشان را از پروژه‌های مختلف کنار می‌گذارد.

اینکه علل این نابسامانی تا چه حد به فضای جهانی، همه‌گیری کرونا، تغییر سبک زندگی و نظام آموزشی داغان و فرسوده و فشل ما بر می‌گردد موضوع دیگری است.

ما فعلا درگیر عوارضی هستیم که می‌بایست برای آن چاره‌ای کوتاه مدت و میان مدت اندیشید. در این‌ میان از دولت نیز کاری بر نمیاید.. به نظر نگارنده در قدم‌اول باید در مورد این موضوع گفتگو کرد و آن را به شکل جدی وارد مدار مسائل ایران نمود.

پیامدهای این عوارض بر خود ایشان، آینده کاری، خانواده‌های‌شان و تولید در کشور خود دريايی از مسائل و مصائب است که در صورت عدم توجه و رسیدگی چندين نسل را درگیر خواهد کرد.

@yaser_arab57
《عشق》وقتی با کلمات قاطی می‌شود شعر می‌سازد.
با رنگ که ترکیب شود، نقاشی!
با یک مشت نخ، فرش!
و با برنج می‌شود غذای مادر...

این معجزه‌ی عشق است!
عاشق کار خود هستیم؟
@yaser_arab57
یوسف جان سلام
این اتفاق که شما و (انشالله) آقا مهدی و سایر اعضای خانواده (حتی داماد محترم) به کمک پدر بشتابید بسیار نکوست.

هر چند در فهم عمومی جامعه‌ی‌ما باید علت چنین حضوری و قبول چنین مسئولیتی در یک بستر رسانه‌ای، منطق درونی خود را پیدا می‌کرد.
《شاید》همین فقدان یکی از نشانه هایی است که نشان می‌دهد علی رغم دغدغه‌ی صحیح و پاک شما جایگاه شما جایی نیست که به آن تکیه زده‌ای.

حقیر به دلایلی هم از پاکی نیت شما آگاه هستم و هم از وضعیت نامطلوب اداره‌ی دفتر ابوی و مناسبات رسانه‌ای اطراف ایشان مختصر اطلاعی دارم.

به نظر می‌رسد در این فقره نگرانی‌های بجای شما یا اطرافیان بر عنصر شایسته گزینی و اعتمادی که سخت می‌توان یافت، چربیده است.

《احتمالا》حوزه‌ی بازرسی یا مدیریت دفتر برای شما و آقا مهدی می‌توانست کرسی مناسب‌تری جهت خدمت باشد.

آرزوی موفقيت شما را دارم...

@yaser_arab57
Forwarded from #کارخیر
این یک متن ویرایش شده است؛
ساعاتی قبل نوشته بودم که در شیراز، یک محکوم به #قصاص را می‌توان با پرداخت تتمه‌ی ۱۵۰ میلیون‌تومانی وجه‌المصالحه از اجرای حکم رهانید؛ پدری که سالهاست زندانی‌ست و حالا فرصت نجات دارد…
چون این عدد طی ۶۳۵ واریز تامین شد، متن را اصلاح‌کردم.
ارادت

🔹🔹🔹🔹🔹
6393461025410958

لینک پرداخت مستقیم
هوا خیلی سرد شده
پیام دکتر محسن بدره
2024/12/28 03:56:25
Back to Top
HTML Embed Code: