Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
انتشار این ویدیوها از آقای پزشکیان اگر برای عرفی‌ و قابل نقد کردن و دردسترس قرار دادن شخصیت‌ها و مقامات سیاسی و دور کردن آنان از تقدس‌ها و جایگاه‌های خاص و مستثنی باشد به نحویکه دیگر بالانشینان را نیز به صرافت بیاندازد و آنان را از برج عاج عافیت و‌نظرکردگی دربیاورد، امر مبارکی است اما اگر دستاویز ایجاد تقدسی جدید یا محورقراردادن این تصاویر به جای پرداختن به مطالبات جدی‌ و اصلی مردم و‌ یا بازتولید تصویر ایدئولوژیک و ساده‌اندیشانه‌ای از زیستی توده‌وار و خلقی باشد، نه فقط نامبارک است بلکه ادامه روش‌های عوامفریبانه پیشین است.

‏البته می‌دانم که آقای پزشکیان در سبک زندگی خود اینگونه بوده است و این رفتارها برای او شیوه جدیدی نیست اما اطرافیان او بالاخص اهل رسانه باید بدانند که وقتی چنین تصاویری را منتشر می‌کنند، کدام‌یک از این دو‌ رویکرد پیش‌گفته را در نظر داشته‌اند؟
@sahandiranmehr
پاسخ جناب سیامک مهاجری جامعه‌شناس
در مورد رفتار دکتر پزشکیان درون مردم و یادداشت دغدغه‌مندانه برادر عزیزمان سهند‌ ایرانمهر

لینک؛👇
https://www.tg-me.com/yaser_arab57/12563

کانال او؛
@BOO60F
تا همین جای کار

تا همین جای کار اتفاقی عجیب و غیرقابل مرسوم در ساختار سیاسی ایران افتاده است.

ما پاسخگویی در این سطح(انتخاب وزرا)که اتفاقا مهمترین سطح در نظام سیاسی ایران است را تا کنون نداشته ایم.

اتخاذ رویکرد شایسته گزین و فرآیند محور بجای تصمیم‌گیری رفاقتی در پشت دربهای بسته آیا چند گام به جلو نیست؟

حال سوال اساسی این است این طرح تا چه میزان بطور صحیح اجرا خواهد شد؟

شما بگویید در حداقلی ترین حالت ممکن ۳۰درصد!

بعنوان یک تسهیلگر اجتماعی دارای تجربیات در امر «شایسته یابی،شایسته گزینی،شایسته پروری و شایسته داری» که تجربیات خویش را بصورت مدون و در قالب یک طرح در اختیار دوستان گذاشته ام می گویم همین ۳۰ درصد هم دستاورد قابل توجهیست.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تحلیل هنجاری رفتار دختران جوان که علی رغم حضور در عزاداری به حجاب پایبند نبوده‌اند نباید صرفا در حوزه امرجنسی و جنسیتی دیده شود.
گاه این شکستن هنجارهای فرهنگی ریشه در عرصه‌های دیگر دارد...

تحلیل دکتر محسن رنانی به این نوع تبیین نزدیک‌تر است.

@kherad_jensi
رفتارهایی که باید موجب شرم ما باشد
موجب افتخار ماست!
حالا کودکی سيزده روستا دویده تا از گرفتن دم‌پایی جا نماند!

از معمم تا مکلا از دولتی تا ملتی از عارف تا عامی از حریر باف تا حصیر باف این شوق حضور، شوق خدمت، شوق تولید انرژی عاطفی، ( و حتی گاها شوق مبارزه مدنی خیر و ضد خیر با/ برای نظام سیاسی) و گاها شهوت کار خیر، و شهوت پرتاب خود به عنوان ناجی محرومان در مقابل دوربین چشم‌های ما را بسته است!


صد حیف که نمی‌فهمند برای یک جفت دمپايی و درست کردن فلان خط ابروی یک کودک، چطور چشم حل مسئله کودکان را کور کرده و چه تبعات دهشتناکی در این جامعه به جا می‌گذارند!

@yaser_arab57
وزیر نیرو: مردم در مصرف ‌ #برق⁩ صرفه‌جویی کنند، چون دو هفته بسیار گرم، پیش روی کشور است.

حاشیه؛
به احترام هموطنان به احترام خودمان دو هفته هر مصرفی را که می‌توانیم کاهش دهیم.

@yaser_arab57
دولت زنان

🔹در نامه‌ای به دبیر محترم شورای نگهبان به منظور بهره‌مندی از ظرفیت زنان متخصص در مراکز تصمیم‌گیر، پیگیر حضور بانوان نخبه و حقوقدان در پژوهشکده شورای نگهبان شدم. از ریاست محترم قوه قضائیه نیز حضور زنان حقوقدان، در جمع شش نفره حقوق‌دانان شورای نگهبان را تقاضا کردم.

#وکیل_مردم

🔗ویراستی
🔗ایکس

🔗پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی

https://www.tg-me.com/kherad_jensi
Forwarded from دیدن (سیامک)
نقدی بر یادداشت دکتر رنانی با عنوان "به ‏پیشواز عزاداری دختران نسل زد بروییم»


✍️سیامک مهاجری



شاید این اولین بار باشد که در نوشتن مطلبی این‌چنین دچار هراس و ‏تردید هستم‎!‎ با اینکه به‌عنوان یک جامعه‌شناس و دانشجوی حقوق، با آنچه ‏دکتر رنانی به دنبال آن هستند همراهم و صراحتاً با برخوردهای صورت ‏گرفته در سال‌های اخیر با نسلی که به درست یا غلط به نسل‎ Z ‎معروف ‏شده‌اند مخالفم، اما همچنان نگران و منتقد جریانی هستم که پس از اتفاقات ‏پاییز گذشته به هر قیمتی به دنبال دفاع حداکثری از این نسل هستند که ‏می‌تواند منجر به نوعی پوپولیسم نخبگانی شود، زیرا در رسانه‌محوری حاکم ‏بر عرصه اجتماعی ما، به نظر می‌رسد با نوعی دلبری و جذب این نسل روبرو ‏هستیم.‏ که در ادامه به برخی از پیامدهای این وضعیت اشاره می‎کنم.

بایکوت منتقدان

‏ این پوپولیسم نخبگانی، که این‌بار نه اهل سیاست که نخبگان مجری و ‏پیشگام آن هستند، پیشاپیش در حال رقم زدن وضعیتی است که هر ‏منتقدی را در برابر موج بایکوت‎ (Cancel culture) ‎قرار می‌دهد که بر پایه ‏آن خواه‌ناخواه هر سخنی در انتقاد از این نسل می‌تواند به محرومیت ‏اجتماعی برای منتقدان تبدیل شود، این موج که به مدد شبکه‎های ‏اجتماعی گسترش بیشتری نیز یافته است،می‎تواند معضلات ما را دو چندان ‏کند و به بدیل اجتماعی،سرکوب نهادی بدل شود.‏

مارپیچ سکوت در جامعه

در عین حال این روند مطابق آنچه جامعه‌شناسانی چون الیزابت نیومن ‏متذکر شده‎اند می‌تواند به‌سرعت بخش‎هایی از جامعه را درگیر وضعیت ‏مارپیچ سکوت‎ (Spiral of silence) ‎کند؛ یعنی وضعیتی که که طی آن ‏افراد وقتی عقاید خود را در اقلیت می دانند، یا در موضوع مشخصی نظری ‏متفاوت دارند، به دلیل ترس از انزوای اجتماعی یا پیامدهای آن، سکوت ‏می‎کنند. این سکوت دیدگاه بخشی از جامعه را بیشتر به حاشیه می‌برد و ‏این تصور را تقویت می‌کند که نظر غالب تنها دیدگاه قابل قبول است و در ‏نتیجه چرخه‌ی انسداد آزادی بیان این‌‏‌بار هم در شکل اجتماعی و هم در ‏شکل نهادی تداوم می‌یابد
‎.‎
تقدس‌بخشی به نسل جدید

مضافاً به نظر می‌رسد آنچه اکنون در فضای سیاسی و اجتماعی ما به چشم ‏می‌خورد، حاکی از این وضعیت است که نقد و نفی تقدس‌زدایی از حاکمیت ‏و نهادهای سنتی، در حال تبدیل شدن به تقدس‌بخشی به نسل جدید و ‏ارزش‌های مورد علاقه آن‌ها شده است. به این معنا که نفس تقدس‌بخشی ‏نیست که مسئله‌مند می‌شود، بلکه باز مسئله، تقدس‌زدایی از امری برای ‏تقدس‌بخشی به امری دیگر است‎!‎
در نتیجه باید خطر پوپولیسم نخبگانی، محرومیت اجتماعی منتقدان، ظهور ‏پدیده مارپیچ سکوت و احیای تقدس‌گرایی جدید را جدی گرفت و گمان ‏نکرد که حساسیت در این بخش، نافی تلاش‌های مدنی و حقوقی برای ‏احقاق حق جامعه است.

ایگویسم نسلی

صرف حمایت و پیگیری مطالبات به‌حق و سرکوب‌شده این نسل، نباید ‏منجر ‏به چشم‌پوشی نسبت به پیامدهای نامطلوبی شود که می‌تواند تا دهه‌ها ‏خود ‏این نسل و جامعه را درگیر معضلاتی لاینحل کند. نباید از یاد برد ‏چگونه ‏نورچشمی‌های گذشته‌هایی نه‌چندان دور، در فقدان شناخت درست و ‌‏انتقادی، به خاری بر چشم اکنون جامعه بدل شدند. علیرغم برخی وجوه ‌‏متفاوت و چشمگیر این نسل، که اگر از جنبه‌های اغراق‌شده آن که ‏ویژگی ‏هر نسلی است بگذریم، نمی‌توانیم بر پیامدهایی چون ایگویسم نسلی، ‏که ‏مع‌الاسف توسط بخشی از جامعه نخبگانی ما نیز تشدید می‌شود، چشم ‌‏بپوشیم که از هم‌اکنون با اعتماد به نفس بیشتری اشکال متنوعی از ‌‏خشونت، قطبی‌سازی، تعصب و نابرابری را تولید می‌کنند، گویی این ‌‏خصائص در سایه صراحت، استقلال و شجاعت این نسل در نفی تحمیل‌های ‌‏نهادی و ساختاری به دست فراموشی سپرده شده است.‏

ادامه مطلب

به دیدن بیا @Boof60
Forwarded from #کارخیر
‏⁧ #کارخیرفوری
‏مادر ۲ ‌فرزند که سرپرست خانوار است و همسرش سال‌هاست زندانی‌ست، باید تا فردا ۳۵ میلیون‌تومان اضافه‌بهای رهن منزل را بپردازد و الا گرفتار خواهد شد.
‏از این نگویم که خانواده‌ی زندانیان به‌جهت خطر بزهکاری از آسیب‌پذیرترین بخش‌های جامعه هستند….
‏بسم‌الله

6393461025410958

‏⁦ پرداخت مستقیم
Forwarded from یاسر عرب
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سخنان صریح سردار "حسین علایی" در نقد گشت ارشاد، حجاب اجباری، سرکوب اعتراضات اخیر، سیاست خارجی جمهوری اسلامی و ارائه پیشنهاداتی برای برون رفت از وضعیت موجود و دعوت از وحیدی [وزیر کشور] به مناظره درباره مدیریت غلط و پرهزینه اعتراضات اخیر

🔺به قول امام،نظام شاهنشاهی خلاف عقله چرا که معنی نداره که کسی چون پدرش شاه بوده خودش هم به خاطرموروثی بودن، در راس حکومت قراربگیره ومردم هم دخالتی درعزل ونصبش نداشته باشن!

🔺امام حسین(ع) امربه معروف ونهی ازمنکر را مخالفت باخلیفه حاکم یعنی یزید می دانست، نه تذکر حجاب به خانم ها.

🔺داشتن زندانی سیاسی،خلاف اصول انقلاب اسلامی است.

🔺اگرنگاه امنیتی به نگاه اقتصادی وتوسعه محور تغییرپیداکند، اکثرمشکلات کشورمثل آلودگی هوا، ترافیک، ضعف امکانات حمل ونقل عمومی و.. به راحتی حل خواهدشد.

🔺باکنارگذاشتن نگاه امنیتی، میتوان جزایرسه گانه رابه مراکزتفریحی وگردشگری تبدیل کرد وباتوسعه‌ی آن جزایر،امنیت شان را نیزحفظ کرد.

🔺شاه زمانی سرنگون شدکه زنان به خیابان آمدند. لذا حاکمان فعلی بایدحواس شان باشدکه رضایت زنان را جلب کنند. وگرنه نارضایتی ومخالفت خانم ها باحکومت، بسیارخطرناک است!
@Haghighatznu
🔻دومین نامه سرگشاده مومنی و راغفر به پزشکیان؛ به نام مشارکت مردم، ذینفع‌ها را فرا خواندند/ نحوه انتخاب وزرا، نسبتی با وعده‌های انتخاباتی شما ندارد

مناسبات رانتی را متوقف کنید
.

فرشاد مومنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی و حسین راغفر، استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا(س)، در دومین نامه سرگشاده خود به مسعود پزشکیان با تاکید بر اینکه یکی از انتظارات برآمده از حضور جنابعالی این است که اعتماد خود را به جوانان آشکار کنید، و البته نه جوانان وابسته به برندگان سیاست‌های سی‌و‌پنج سال گذشته، یادآور شدند: تنها راه خروج کشور از بحران اقتصادی و سیاه‌چاله‌های فساد و غلبه بر ائتلاف غالب ضد منافع مردم بسیج ظرفیت‌های داخلی و اجرای یک برنامه دقیق و با کیفیت توسعه است و تنها در اینصورت است که معجزه مشارکت مردم و معجزه شکست تحریم‌کنندگان را همگان شاهد خواهند بود/جماران


@yaser_arab57
.
.
نقدی بر یادداشت «به ‏پیشواز عزاداری دختران نسل زد برویم»

من چون روح توسعه را «افزایش ظرفیت گفت‌‌وگو در جامعه» می‌دانم و در یک کلام معتقدم «گفت‌وگو یعنی توسعه»، هرگاه با نقدی عقلانی و اخلاقی، حتی درباره نوشته‌های خودم، روبه‌رو می‌شوم، از «عطر نقد» مست می‌شوم. درواقع برای من «عطر نقد، عطر نقد است». چون برای رسیدن به حقیقت، راهی جز اندیشیدن نداریم و برای «اندیشیدن حقیقی»، راهی جز نقد نداریم. اندیشه‌هایی که از دالان نقد نمی‌گذرند مانند خمیر خامی هستند که در تنور پخته نمی‌شوند،‌ پس قابل خوردن نیستند و اگر بخوریم هم، دل‌پیچه می‌گیریم.

علت آن‌که از دانشگاههای ما «حل مسئله» بیرون ‌نمی‌آید آن است که دانشگاه ما محل تولید خمیر خام فکری است، اما آن‌جا نان اندیشه پخته نمی‌شود؛ بنابراین محصولاتش قابل خوردن نیست.

یکی از نوشته‌هایی که این روزها عطرش مرا مست کرد،‌ نوشته‌ای است که پژوهشگر ارجمند جامعه شناسی، سیامک مهاجری، در نقد یادداشت من با عنوان "به ‏پیشواز عزاداری دختران نسل زد برویم» نوشته است. او در این نقد، همزمان، هم آن یادداشت را، هم شیوه کنشگری روشنفکرانه رنانی را و هم رویکرد طیف بزرگی از روشنفکران امروز ایران را به زبانی دقیق و لطیف و روشن نقد کرده است.

نقد ایشان را، هم کسانی که یادداشت مرا دوست داشتند و بازپخش کردند، بخوانند و بازپخش کنند؛ هم کسانی که آن یادداشت را با شتابزدگی و با عینکی سیاسی یا ایدئولوژیک نقد کردند بخوانند؛ و هم همه کسانی که درباره کنش‌های نسل زد می‌اندیشند و می‌نویسند.

امید که همواره ناقد اخلاقی و عقلانی خویش را آن روی سکه وجودی خویش بدانیم و با او همدلی کنیم، حتی اگر هم‌نظر نباشیم.

محسن رنانی / ۳۰ تیر ۱۴۰۳

--------------

نقد سیامک مهاجری را در پیوند زیر بخوانید:

https://www.tg-me.com/boof60/661


یادداشت «به ‏پیشواز عزاداری دختران نسل زد برویم» را نیز در پیوند زیر بخوانید:

https://renani.net/texts/notes/mourning-z-girls/
.
👆

کاش حضرات انقلابی و دوستان ارزشی و صاحبان دولت سايه و اطرافیان اعماق راهبردی و مدعیان اخلاق نبوی و خود میراث دار خوانده‌ی سیره علوی، این منش و بها دادن به منتقد و پاسداشت دیگری خویش را یاد می‌گرفتند.

انصافا حقیر از سال‌ها پیش هر چند بعضا اختلاف نظری با آقا محسن داشته‌ام اما شیفته‌ی همین مرام و مسلک او شدم!

باری...
مريد پیر مغانم ز من مرنج ای《شیخ》
چرا که وعده تو دادی و او بجا آورد!

https://www.tg-me.com/yaser_arab57/12577
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
‼️وضعیت زنان ساکن در پاتوق‌ها

خیلی از آدم‌ها، نمیدونند پاتوق چیه و کجاست، تصوری از زندگی بی‌خانمانی و مواد و خلاف و بدبختی‌هاش ندارند، خیلی‌ها یک شب تاحالا بیرون خانه را ندیدند،
ما می‌خواهیم چیکار کنیم؟ اینکه غذا به دست وارد پاتوق‌ها بشیم تا فرصت و بهانه صحبت کردن و رفاقت با آدم‌های ته خطی شهر را داشته باشیم. ته خطی‌ها، همون‌ هایی‌ اند که همه طردشان می‌کنند، خانواده هاشون نمی‌خواهند بدونند زنده هستند یا مرده، آب و غذا فرایند رفتن و رسیدن را تسهیل می‌کنه، لباس و اقلام بهداشتی توزیع می‌کنیم و در نهایت چند دقیقه‌ای با زنان ساکن در پاتوق‌ها صحبت می‌کنیم تا بهشون بگیم تنها نیستند، دل آدم‌های زیادی براشون می‌تپه و لب‌شان به دعاست تا یک روزی از مواد سیر و خسته شن و برگردند به جامعه.
قصد داریم یک وَن امدادی به مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان تجهيز کنیم تا شبانه‌روزی به توزیع آب، لوازم بهداشتی و... در بین این افراد بپردازیم.

مشارکت تاکنون ۴۰۰ میلیون تومان
مبلغ باقی‌مانده ۴۰۰ میلیون تومان
لینک پرداخت از طریق سایت منهای فقر
کارت: 5041721111902848
شبا: 530700001000228472379001
(بنام خیریه منهای‌فقر - بانک رسالت)

@menhayefaghr
Forwarded from قمارگر و دریا
بخوام ته حرفم را اول بگم:
من با نگاه خیریه‌ای در آموزش موافق نیستم، درمورد توسعه هم مطمئن نیستم روش خیریه جواب میده.
من کار خیریه آموزشی نمی‌کنم. از اونطرف کار پولی آموزشی هم نمیکنم، یعنی نمیخوام از کسی پول بگیرم تا بهش آموزش بدهم. (حتی سر این دوراهی هستم که کمک‌های مهربانانه‌‌ای که میشه را قبول کنم یا نه. و تلاشم فعلا نه هست!)

من به دهدشت سفر کردم و کار مستقیم آموزشی هم کردم ( که هیچ وقت نکردم) اما دلیلش برام این بود که اولا دعوت کردند و خب قبلش خودم اعلام آمادگی کردم چون این موسسه نگاه علمیش نسبت‌به سبک اقتصادی‌ش که براساس کمک خیریه مردمی میچرخه میچربه. مهمتر و قبل از اینکه جذب مالی کنند، تلاش کردند و میکنند که خودشون باسواد بشوند در حوزه کودک و قصه‌خوانی. و یه چیز دیگه که خیلی مهمه، گزارش‌هاشون هست. همه برنامه‌هاشون را مستند میکنند. مستندسازی من توی این کانال از برنامه‌هام توی دهدشت دربرابر مربی‌های خودشون کم هست.‌(توی سایتشون قسمت «بامربیان» را ببینید، دیدنیه)
اما همونجا هم مدام خودم را مانیتور میکردم که کار خیریه نکنم: من نیامدم اینجا به کسی کمک کنم. من آمدم اینجا یه آموزش مشخصی را بدم و با افراد بیشتری آشنا بشم و ازشون یاد بگیرم. برای این که سطح علمی کار را بالا نگه دارم، تلاش کردم ببینم و بخونم و خیلی گزارش بنویسم و آخرش هم دو سه تا سمینار دادم و کارهام را ارائه دادم.
راستش نمیگم خیلی هم موفق بودم. (یه حس درونی و شخصی هست که از توضیحش میگذرم)
اما بهرحال من کار خیریه آموزشی نمیکنم.
برای افراد دیگه هم تصمیم نمیگیرم این یه نگاه شخصی هست.

#شاید_بپرسید
+ میشه بیشتر توضیح بدی که منظورت از خیریه آموزشی چی هست؟ تو داری رایگان کار میکنی و کلی هم کارهای مختلف میکنی و بابتشون هم پول نمیگیری. این کار اگر خیریه نیست پس چی هست؟

- آهان، مشکل همینجاست.‌ من نمیتونم منظورم را و نگرشم را بیارم تو کلمات. برای همین مجبورم بیشتر توضیح بدم و هی توی مثال‌ها بگم.

+ خب بگو. من گوش میدم. برای من هم جالبه بدونم نگرش م.خ چی هست.

- بذار برم پست بعدی
+ خب برو. مهم نیست. کانال خودته! فرقی نداره.

@ghomar_jangaldaryadasht
🔸دکتر پزشکیان! نگفتمت مرو آن‌جا؟!

مجید مرادی

🔺 در دهه اول محرم به رئیس‌جمهور منتخب اینجا توصیه کردم این همه وقت خود را صرف مجالس و حسینیه‌ها نکند و به حضور نمادین در مراسم محرم بسنده کند و به کار خودش که به زودی سنگین‌ترین بار اداره کشور را بر دوش خواهد گرفت، بپردازد اما گویا اطرافیان ایشان برنامه‌های ایشان را با هیئت‌ها و مداحان بسته‌ بودند تا جایی که غیر از حضور در مراسم، حتی با مداحانی مانند بنی فاطمه و حدادیان هم دیدار کند.‌

🔺 قطعا این دیدارها هیچ تاثیری در روش و منش این مداحان نخواهد داشت و هنوز خبر دیدار با حاج سعید حدادیان مداح- استاد دانشگاه تهران! نیامده که کلیپ شاخ و شانه کشیدنش آمده است. گویا او در این کلیپ در حال توجیه دیدار خودش با رئیس‌جمهور برای مخاطبان و هواداران خودش است و این که درِ هیئت، باز است هرکس دلش بخواهد می‌تواند بیاید. سطح احترام حدادیان به منتخب ملت را ببینید! او به این جمله نامحترمانه اکتفا نمی کند و از همین الآن تعهد می‌دهد که یقه رئیس‌جمهور را ول نخواهد کرد. برخی مسلمانان صدر اسلام پس از مرگ خلیفه دوم از علی تعهد کتبی می خواستند تا به سیره شیخین هم عمل کند تا با او بیعت کنند اکنون این حضرات از پزشکیان که ملت در انتخابات اخیر با او بیعت کرده است توقع دارند تا طبق الگوهای خودشان عمل کند. حدادیان رضایت خون شهدا و امام زمان را که سنجه‌ای برای سنجش آنها نداریم برای ارزیابی کارنامه پزشکیان طرح می‌کند اما نامی از مردم زندهء امروز ایران که پای صندوق رأی آمدند نیاورد. آیا رضایت این مردم که در سه سال اخیر به قله فلاکت رسیده‌اند هیچ اهمیتی برای حدادیان ندارد؟! آیا او در خواب امام زمان را می‌بیند تا بداند نظرشان چیست یا در بیداری؟! نظر شهدا را چطور می‌گیرد؟! حدادیان حداقل بگوید چطور نظر این منابع را در باره دولت سیدابراهیم رئیسی استعلام کرد و فهمید همه آنان از رئیسی راضی‌اند، شاید ما هم همان راه را برویم و برای پزشکیان رضایت‌نامه بگیریم!

🔺دو هفته از پیروزی دکتر پزشکیان گذشته است و ایشان فرصت نکردند به دیدار مراجعی که در قم با آغوش باز ایشان را پذیرفتند و به رقبای ایشان بی محلی کردند بروند. آقایان مراجع قم هم مجلس عزای سیدالشهداء را داشتند والبته معیارشان رضایت مردم است.
آقایان جوادی‌آملی، کریمی جهرمی، یثربی کاشانی و بیات زنجانی در ساعت عسرت مایه دلگرمی شدند و شایسته بود رئیس‌جمهور منتخب در روزهای اول پس از پیروزی به دیدارشان برود‌ و آن تحیت گرم روزهای اول را به گرمی پاسخ گوید.‌

https://www.tg-me.com/K_MjM
ضمنا؛
اهل شنیدن باشد
قائل به خرد جمعی باشد
با‌ تجربه باشد
اهل انصاف باشد
با آبرو باشد
ضریب هوشی بالایی داشته باشد
مهارت تسهیلگری داشته باشد
خلاق و نوآور باشد
امکان ساخت شبکه داشته باشد
در مدیریت شبکه توانمند باشد
اهل شناخت شبکه‌ی تعارض منافع درونی و بيرونی باشد
شجاعت فساد ستیزی داشته باشد
اهل نترسیدن از دولت سايه و کارتل‌ها و بنگاه‌های نظامی باشد
مشاوران چابک، زیرک و با زبان گویا و صریح داشته باشد
با خانواده خود رابطه‌ی خوبی داشته باشد
به انسانیت آدم‌ها باور داشته باشد
اهل بخشیدن و فرصت دادن باشد
و ...

تا مثل اکثر مدیران دولت سیزدهم نباشد!

@yaser_arab57
⛔️ چرا معتقدم افغان ستیزی ها نژادپرستانه است؟!

دوباره موجی از مهاجرستیزی و خاصتا «افغان ستیزی» به راه افتاده است. بجز دروغ هایی آشکار که میگویند چهارده نیروی انتظامی را در هشتگرد کشتند!‌ خبر دزدیدن یک پسربچه بهانه خوبی برای ترساندن مردم ایران از «همه» مهاجران افغانستان شد!

مشکل من با همین «همه» است که به خودم اجازه می دهم دشمنان این همه را نژادپرست، جاسوس و یا ابزار دست ناخواسته آمریکا بدانم!‌

👈 چرا نژادپرست و به آمریکا چه ربطی دارد؟

چون کم نیستند مهاجرانی که به طور قانونی و با پرداخت مبالغ مشخص در ایران زندگی می کنند و کسی که ما را از اینها نیز می‌ترساند حتما مریض است اگر جاسوس نباشد!
حتی در بدنه ای که غیرقانونی در ایران هستند نیز‌ کم نیستند انسان های آرام و باشخصیتی که از هر جرم و جنایتی به دور هستند! جهت اطلاع اساسا میزان جرم در مهاجران بارها کمتر از ایرانی هاست!
چرا متهم کنندگان این لایه نیز نژادپرست هستند؟ چون جرم را همه می‌توانند بکنند و اتفاقا در مهاجران افغان کمتر است ولی چرا هر حرکتی را بهانه ای برای «افغان هراسی از همه مهاجران» می‌کنید؟! کافی است نگاهی به گزارش سایت انتخاب و... بکنید!

ولی چرا ابزار آمریکا؟
چون امروز که بدترین ضربات به آمریکا و رژیم موقت زده شده، بهترین کار، ایجاد درگیری در داخل خود ایران است و چه بهتر از درگیری ایرانی افغانی؟! چه چیزی بهتر از درگیرسازی ما به ناامنی در مرزهای شرقی ؟!

سود این اقدام فقط در جیب آنهاست و من خیلی وقت است که مطمین شده ام آمریکا مستقیما پشت کل‌ پرونده افغانستان کمین کرده و بشدت فعال است تا به هر نحوی شده بین ما و این کشور درگیری ایجاد کند! یک روز با «دروغ بزرگ جنگ پنجشیر» و یک روز با «بحران آب» و روز دیگر با «مهاجرین» و..

البته این تفکر فراگیر نیست. عمده مردم ایران حتی اگر گله مند باشند بین خوب‌ و بد تفکیک می کنند و در کف بازار، ارتباط روزمره با مهاجران وجود دارد ولی این «جریان رسانه ای» بشدت مشکوک است و اتفاقا در رسانه های منتسب به اصلاح طلبان که از رفتن آمریکا از افغانستان خیلی ناراحت شدند بیشتر است! کاش کسی پشت صحنه اینها و دلارها را در می‌آورد.

اینجا محل مناقشه من، رسانه بود و در مجالی دیگر به راهکارهای حل مسایل مهاجران می‌پردازم تا معلوم شود آیا دیوار مرزی راه حل هست یا نه؟
📍 @komeilialireza
2024/09/29 09:36:49
Back to Top
HTML Embed Code: