Telegram Web Link
دین برای سیاست
یکی در ایران
یکی در آمریکا
@yaser_arab57
♦️ ساره امیری، زن بلوچ و ایرانی‌تبار وزیر آموزش و پرورش امارات شد

🔹 ساره امیری، بانوی ایرانی‌الاصل به عنوان وزیر آموزش و پرورش امارات متحده عربی منصوب شد. شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، نخست وزیر امارات متحده عربی این خبر را در پستی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد.

@Entekhab_ir
@yaser_arab57
🔻فاضل میبدی: اف بر این وجدان‌های مرده!

عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم
: کنار گوش ترامپ تیری گذشت و بالای گوش خراش برداشت، خبر اول خبرگزاریهای دنیا بود و غالب سیاستمداران آن را محکوم کردند؛ اما ده ها فلسطینی از زن و کودک در این دو روز به فرمان نتانیاهو به خاک و‌خون افتادند، چندان مهم نبود.
چرا به اندازه خراش گوش ترامپ محکوم نکردند؟ اف بر این وجدانهای مرده!

@eskannews_com
Forwarded from دغدغه ایران
منتقدان امیدوار

محمد فاضلی

مسعود #پزشکیان تلاش کرده با به‌کارگیری کمیته‌های تخصصی انتخاب وزار و سایر همکارانش در هیئت دولت، به وعده تخصص‌گرایی و برگزیدن کارآمدترین‌ها عمل کند. چند گروه با این اقدام او مواجه شده و اقدام خود در برابر آن‌را تنظیم می‌کنند.

گروه اول. این‌ها #مجاهدین_شنبه هستند که قبلاً درباره آن‌ها توضیح داده‌ام. فرصت‌طلبانی که این روزها به در و دیوار می‌زنند که خود را در شمار نامزدهای کمیته‌ها قرار دهند و به مقامی برسند. مجاهدین شنبه زرنگ‌تر می‌گویند کمیته کیلویی چند، از در پشتی وارد می‌شویم.

گروه دوم. #شایستگان_بلندنظر که اگرچه شایسته‌اند اما مناعت طبع‌شان مانع از آن است که خود را جلو بیندازند و نامزد شوند.

گروه سوم. #منتظران_شکست که معتقدند پزشکیان هم ناکام می‌شود و شکست می‌خورد. برخی فقط انتظار شکست او را می‌کشند و کاری نمی‌کنند، و برخی هر کاری از دست‌شان برآید انجام می‌دهند تا او شکست بخورد و نظریه منتظران شکست درست از آب درآید. برخی هم فراتر از درستی نظریه‌شان، شکست پزشکیان را انتظار می‌کشند تا خود به جایی برسند.

گروه چهارم. #منتقدان_امیدوار_واقع‌بین کسانی هستند که به نظاره عملکرد کمیته‌ها نشسته‌اند، امیدوارند حاصل عملکرد کمیته‌ها به انتخاب متخصص‌ترین‌ها، باتجربه‌ترین‌ها و هیئت دولتی هماهنگ و منسجم ختم شود که با پاکدستی و سلامت، و عقل سیاست‌گذارای مناسب کار کند.

گروه چهارم، منتقد برخی رویه‌های عملکرد کمیته‌ها هم هست، به حضور برخی چهره‌ها در کمیته‌ها معترض است، و از کم بودن شفافیت در مواردی از فرایند انتخاب هم انتقاد می‌کند. حاصل کارش تا این‌جا، سطحی از پاسخ‌گو کردن چهره‌های اصلی کمیته‌ها و کمیته راهبری در برابر افکار عمومی بوده است.

#منتقدان_امیدوار_واقع‌بین هم‌زمان می‌دانند که در کشوری بدون #سامان_سیاسی حزبی، با تجربه‌ دهه‌ها ناشایست‌گزینی، و در اوج منازعه‌ای سیاسی که از سال ۱۳۸۸ به این سو ادامه داشته، و در کوران فعالیت مجاهدین شنبه، رسیدن به گزینه‌های کاملاً مطابق با معیارها دشوار است.

آن‌چه در حال وقوع است، تلاش اجتماعی و سیاسی برای رسیدن به سطح بالاتری از بلوغ است. حرکت تدریجی به سمت افزایش نظارت مدنی بر کردار سیاسیون است. طی شدن این روند بدون خطا نخواهد بود، اما منتقدان امیدوار واقع‌بین تلاش می‌کنند تا بهترین مسیر در کوتاه‌ترین زمان طی شود، هر چند به همه دشواری‌ها آگاهند. آن‌ها امیدوارانه، واقع‌بینانه و منتقدانه این راه را ادامه می‌دهند.

#منتقدان_امیدوار_واقع‌بین این حرکت مسعود پزشکیان را به فال نیک می‌گیرند، در کنارش می‌مانند تا مسیر را کم‌خطا طی کند، خطاها را هشدار می‌دهند، کژرفتاری‌ها را دقیق نظاره کرده و جار می‌زنند، اما هم‌زمان خویشتن و جامعه را به امیدواری منتقدانه فرامی‌خوانند. سرسخت و امیدوار.

#منتقدان_امیدوار_واقع‌بین انتظار می‌کشند تا شمار بیشتری از #شایستگان_بلندنظر، نامزدهای بیرون آمده از کمیته‌ها باشند. اما واقع‌بینانه می‌دانند که خروجی دهه‌ها بی‌سامانی سیاسی می‌تواند شماری از کمترشایستگان یا حتی ناشایستگان نیز باشد. فرصت ناامیدی نیست، اما می‌توان منتقدانه هوشیار بود، پزشکیان و شایستگان اطرافش را تنها نگذاشت، و در میان همه دشواری‌ها به بهبود شرایط ایران فکر و برایش عمل کرد.

@fazeli_mohammad
مدافعین منتقد جناب پزشکیان صریح اعلام می‌کنند که با حساسیت روندهای موجود را زیر نظر دارند.


@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نقل سوال ساده و عمیق یک روستایی از یدالله رؤیایی، مشهور به رؤیا (۱۷ اردی‌بهشت ۱۳۱۱ دامغان – ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ پاریس) به زبان خودش
او از مؤسسان شرکت انتشاراتی روزن بود.

پ.ن:
کاش جریان اندیشه‌ورز و منوالفکر در کشور ما ارتباط جدی‌تر و نشست قابل رسوب‌تری در زندگی روستائی داشت تا شاید با سوالاتی چنین حکیمانه بیشتر به چالش کشیده می‌شد!

@yaser_arab57
تصاویری مشاهده کردم از عزاداری برای امام حسین (ع) در لس آنجلس که هم علم کشی و طبل زنی و سینه زنی و زنجیر زنی در آن بود و هم جمعیت عظیم و بیرق عزاداری و خیابان در تصرف عزاداران درآمده و همچنین پرچم ج.ا در دست عزاداران.

این تجمعات موجب فخر شفیعیان شده است و سربلندی ایرانیان و انشالله عالم‌گیر شود اما..

اما اگر همین مناسک بخواهد در کشور خودمان و برای یک چهره‌ی مذهبی یهودی یا مسیحی برگزار شود و چنین خیابان بند بیاورد و تبلیغ نماید و ... موضع حاکمیت ما چیست؟

از ادیان دیگر بگذریم و در همین اسلام مذهب برادران اهل سنت ما مثلا خواسته باشند در کلان شهر‌ها و مثلا در تهران مسجدی داشته باشند برخورد حاکمیت ما و شیعیان بزرگوار چیست؟

به نظر حقیر اینکه کسانی می‌توانند در آمریکا پرچم ج.ا را به دست گرفته و اینطور آزادانه در خیابان مناسک راه انداخته و عزاداری کنند بیشتر فخر آن حاکمیت است!
فرض بفرمایید در کنار و گوشه‌ی خوابی و مناسکی و رویایی دو نفر پرچم آمریکا به دست با احترام درون همین خیابان انقلاب تهران خودمان حضور داشته باشند!
حالا فرض‌محال که محال نیست. چه اتفاقی برایشان رخ خواهد داد؟
خلاصه کاش یاد بگیریم!
@yaser_arab57
2024/09/30 07:29:33
Back to Top
HTML Embed Code: