Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کشيش و دختر باغبان!
استاد الهی قمشه‌ای

@yaser_arab57
یا رفیق من لا رفیق له!
ای دوست کسی که رفیقی ندارد. مردم ایران در این جهان جز تو یاوری ندارند. اینک ما به پاس گل تو نیازمندیم. کسانی که بر ما رحم نمی‌کنند را بر ما مسلط مگردان. آمین
کوتاه؛
چون برخی دوستان نوشته‌اند که چرا مشخصا نمی‌نويسی که رای می‌دهی یا نه و صراحتا نام کسی که می‌خواهی به او رای بدی را نمی‌بری؟

اینجا کودکستان نیست!
من به فهم و درک مخاطب خودم احترام می‌گذارم‌. رای ندادن یا به فلان شخص رای دادن تصمیم شخصی من از روی میزان عقلی است که الان دارم. ابراز آن کمکی به مسئله‌مند نگاه کردن به انتخابات نمی‌کند!

من سمپات هیچ کس نیستم. برای مخاطب هم همین را می‌پسندم. رسیدن به فهم هم‌بسته از شرایط تاريخی و امروز‌مان مهم است نتیجه‌ای که هر فرد در رای دادن می‌گیرد باید ميوه‌ی درخت اندیشه‌ی خود فرد باشد!
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
با بد، بجز بدی نکند چرخ نیلگون
از خار، هیچ میوه نچیدند غیر خار!


@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بااین نگاه که رجل سیاسی صرفا معطوف به جنس مرد است، پس مخاطب بسیاری از آیات قرآن و به تعبیر نیمی از مخلوقات انسانی خداوند، زن نباید باشد.
صالحه خدادادی

با‌این حساب زنان در مواجهه بسیاری از احکام فقهی نیز مشمول قاعده رفع القلم خواهند شد. چنین است؟

اگر دقیق تر به دعوای سر معنای رجل سیاسی، در اصل۱۱۵ ق.ا. نگاه کنیم، می‌بینیم حتی اگر مسئله مقنن، زن نبودن فرد در مقام ریاست جمهوری باشد، قانون خود را به هنگام انتخابات مجلس خبرگان رهبری، صدارت و وزارت، منتخبین شورای نگهبان و سایر انتصابات نقض کرده است. در واقع بدون تاکید بر لزوم مرد بودن هریک ازاین موارد در متن قانون، در عمل غنیمت به هنگام تقسیم فقط به مردان رسیده است و حتی اگر روزی روزگاری زنی به این جایگاه نزدیک شده است آژیر خطر نقض کلیشه های جنسی به صدا درآمده است. پس بیراهه نرویم، تفسیر رجل به جنس مرد موضوع گره خورده به سقف شیشه ای است و بس.

خواندن دیدگاه اعظم طالقانی، زنی که تا آخرین سال حیاتش بصورت نمادین در اعتراض به واژه رجل سیاسی در ثبت نام کاندیداتوری ریاست جمهوری شرکت می‌کرد، خالی از لطف نیست:
https://www.didbaniran.ir/fa/tiny/news-18962


@kherad_Jensi
Forwarded from #کارخیر
دوستان عنایت کنید؛
‏دختری بیست و چند ساله که بواسطه‌ی درگذشت مادر و متواری بودن پدرش مدتی‌ست متولی اداره‌ی زندگی خود و برادر کوچکترش شده، باید تا فردا ۳۰ میلیون‌تومان کمک هزینه‌ی رهن منزل را بپردازد و الا مجبور به تخلیه خواهد بود….
‏این ⁧ #کارخیر⁩ فوری‌ست دوستان!

‏6393461025410958

‏⁦ karekheir.bayat.info
🔴شام آخر

ببینید،بشنوید و بفهمید هرآنچه را که اهل علم بی انتفاع از قدرت و ثروت دلسوزانه بیان کردند و شما ندیدید و نشنیدید و نفهمیدید!


📌از یکسو نرخ فاجعه بار حدود ۴۰ درصدی مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری بیانگر یک «نه بزرگ» است که خبر از زخمهای عمیق نشسته بر روح و پیکر جامعه می دهد.
اساسا جایی برای غافلگیری نیز وجود ندارد هنگامی که هر آنچه خواستند با این مردم کردند:

از ۱۳۹۶ و ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ و همه سالیان قبل از آن.
از همه دختران و پسران حاضر در خیابان تا وحید اشتری و صبا آذرپیک حاضر در زندان.
از همه کارگران و کارمندان تا همه بازنشسته گان و سالمندان.
از امامت جمعه صدیقی تا برنامه تلویزیونی شهبازی.
از استمرار گشت ارشاد در خیابانها تا اخراج اساتید و دانشجویان از دانشگاه ها.

این نرخ مشارکت یک «نه بزرگ» بود!

🛑از منظر تحلیلی برای من قطعا انتخابات دیشب «شام آخر» بود.و این آخرین «نه» مسالمت آمیز است که موعد آن از سال ۱۴۰۴ به ۱۴۰۳ تغییر پیدا کرد.دیگر جا برای هیچ تحلیل و حرف اضافه ای در توصیف و تبیین نیست.کما اینکه خیلی وقت است بیان میکنم جامعه از توصیف و تبیین عبور کرده و تغییر می خواهد.

📌دومین نه بزرگ جامعه به حاکمان «نفر برتر» احتمالی و تقریبا قطعی حاضر در همین مشارکت حداقلی است.اینکه مسعود پزشکیان بعنوان نماینده «گفتمان زندگی خواه» در همین فضای حداقلی نیز بالاتر از نماینده جریان تندرو و میانه رو حاکم قرار بگیرد،دو صد کتاب تحلیلی در علم سیاست و اجتماع است.

این یعنی همه دکان‌های شبه رسانه ای و شبه علمی و شبه سیاسی و شبه خیابانی #اقلیت منتفع ناجوانمرد افتاده به جان ملت را باید تعطیل کرد.قد شما همینقدر است آقاجان.

رها کنید ملت ایران را،بگذارید کمی نفس بکشد این جامعه.دست بردارید از این استبداد رای و نظر،مردم چگونه بگویند شما را نمی خواهند:

با پایینترین نرخ مشارکت تاریخ؟
با نفر برتر تقریبا قطعی حاضر در همین پایینترین نرخ مشارکت تاریخ؟

اکنون که بر همگان مبرهن گردید اکثریت کیست و اقلیت کجاست،تغییر در سیاستهای کلان حاکمیت با تمام انرژی و توان خود حاکمیت از سپاه تا دولت باید در دستور کار قرار گیرد:

گشایش اقتصادی با محوریت حل مسئله سیاست خارجه
گشایش اجتماعی با محوریت پذیرش تکثر و احترام به دیگری
گشایش سیاسی با محوریت ایجاد انسجام داخلی

📌کمترین پیامد بی تفاوتی مجدد نسبت به این دو «نه» مسالمت آمیز و بزرگ «فروپاشی ساختاریست»!

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
و علیکم السلام!

@yaser_arab57
من، صدای جمهوریت شما را شنیدم!
‏میزان مشارکت در انتخابات ۳۹.۹ درصد / آرای باطله ۴.۳ درصد

انتخاب.

پ.ن؛
حالا توپ در زمین حاکمیت است!
تصمیم؟
به به!

خیلی هم عالی....
ساده و کاربردی
برای آقای پزشکیان

✍️ رحیم قمیشی

آقای پزشکیان یک پای انتخابات مرحله دوم معرفی شده و ایشان در عمل خود را به عنوان نماد تغییر و اصلاح در روند فعلی معرفی نموده‌ است.
اکثر منتقدینِ ایشان به‌حق نگران آن هستند، عملا تفاوت دیدگاه ایشان با نهادهای منتصب رهبری، به بدتر شدن شرایط کشور بینجامد، و یا در خوش‌بینانه‌ترین حالت اصلا نتواند کار مهمی پیش ببرد.

راه حل، بسیار ساده است.
ایشان از رهبری وقت بگیرند.
سیاست‌هایشان را رک و پوست‌کنده و صریح بگویند، و عهد بگیرند چنانچه رأی اکثریت مردم را به‌دست آوردند از سوی ایشان و نهادهای منتصب، مزاحمتی برایشان ایجاد نشود.
اگر رهبری پذیرفتند، همین را به مردم بگویند.
اگر هم نپذیرفتند، خیلی ساده، صادقانه و صمیمانه به مردم بگویند، آمدنِ من به صحنه ممکن نیست، انصراف بدهند و فضا را برای رقابت جلیلی و قالیباف باز کنند.

مطمئن باشند تا ابد هم از ایشان به عنوان یک فرد درستکار و صادق و پاک یاد خواهد شد.

آقای پزشکیان فراموش نکنند انتخابات ریاست جمهوری به ندرت به دور دوم کشیده می شود و اینکه رهبری بگوید بنا نداشته و ندارند با کاندیداها وارد گفتگو شوند، یک بهانه بیشتر نیست.
کسی که می‌خواهد مقام مهم کشورداری را برعهده بگیرد، اگر در این یک هفته نتواند چند ساعت از رهبری وقت بگیرد، تا سیاست‌های کلانش را عرضه کند، بهتر است کناره‌گیری کند و وارد بازی از پیش شکست خورده نشود.

سادگی این پیشنهاد نباید از اهمیتش کم کند. این یک مطالبه بسیار جدی و مهم است.

@ghomeishi3
ارزیابی شتابزده:
محمد قوچانی
۱. اینکه می‌گفتند رئیس جمهور تعیین شده دروغ بود چون قالیباف حتی با حمایت ارکان نظام شکست خورد حتی از رای شخصی رهبری هم خرج شد و نتیجه نگرفتتد
۲. اینکه می‌گفتند اصلاحات مرده است غلط بود
چون پزشکیان نفر اول شد حتی با مشارکت اندک
۳. اینکه می‌گفتند پزشکیان با آرای قوم گرایان پیروز میشود و پیشه وری است و ...
نادرست بود چون درصد رای آذربایجان مانند رای کل ایران بود
۴. اینکه اصولگرایان می‌گفتند مشارکت پایین ۱۴۰۰ محصول دولت روحانی بود نادرست بود چون اکنون می‌شود گفت این مشارکت پایین هم محصول دولت رییسی است
۵. آرای اصلاح طلبان نسبت به دوره قبل (همتی) ۴ برابر( بیش از ۱۰ میلیون ) شد و آرای اصولگرایان اگر جمع هم بزنیم (جلیلی و قالیباف) حداقل ۵ میلیون (نسبت به رییسی ) کمتر شد
۶. ما الان سه اقلیت داریم : اصلاح طلب ، اصولگرا ، برانداز ....هیچ‌ اکثریتی وجود ندارد
۷. بنیاد گرایان ( جلیلی) از اصولگرایان ( قالیباف ) جدا شدند
۸.حکومت نظامیان از راه انتخابات منتفی است
۹.رای پزشکیان ترکیبی از بدنه اصلاح طلبان ، شهروندان طبقه متوسط و حذف شدگان و بدنه متدین ناراضی از اصولگرایان بود.

@yaser_arab57
از همین ابتدا؟

احمد زیدآبادی

محمدباقر قالیباف در بیانیه‌ای اعلام کرده است:
"علی‌رغم اینکه اینجانب برای شخص آقای دکتر پزشکیان احترام قائل هستم، اما بدلیل نگرانی از برخی اطرافیان ایشان، از همه نیروهای انقلابی و حامیان خود می‌خواهم که کمک کنند تا جریانی که مسبب بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و سیاسی امروز ما است، به عرصه قدرت باز نگردند لذا همه باید تلاش کنیم تا نامزد جبهه انقلاب آقای دکتر جلیلی بعنوان رئیس دولت چهاردهم انتخاب شوند."

بیانیۀ آقای قالیباف از چند جهت تأسف بار است.

اول. آقای پزشکیان به عنوان شخصیتی غیرتشکیلاتی، اطرافیان حزبی ندارد که بنا باشد به محض ورود او به پاستور، عموم پست‌های دولتی را اشغال کنند. او هنوز همکاران خود را معرفی نکرده و فقط بر مشی اجماعی خود تأکید کرده است. بنابراین، آقای قالیباف پیشاپیش از چه نگران است؟

دوم. اگر منظور او از اطرافیان آقای پزشکیان به فرض کسانی مانند محمد جواد ظریف هستند، آیا آنها واقعاً از اطرافیان آقای جلیلی که علاوه بر اشتهار به تندروی، حیثیتی هم برای شخص آقای قالیباف در این انتخابات و پیش از آن باقی نگذاشتند، از نگاه رئیس مجلس باعث نگرانی بیشتری هستند؟

سوم. مگر طبق روال قبل، قرار نیست که آقای پزشکیان وزرای خود را از طریق مشورت با مقام‌های ارشد و سپس کسب اعتماد از مجلس به کار گیرد؟ با این مکانیسم دیگر چه جای نگرانی برای آقای قالیباف از همکاران آقای پزشکیان باقی می‌ماند؟

چهارم. آقای قالیباف که ریاست مجلس را به عهده دارد، آیا بهتر نبود با توجه به این جایگاه، بی‌طرفی خود را نسبت به رقابت در دور دوم انتخابات حفظ کند و از همین حالا، شائبۀ کارشکنی در کار دولت احتمالی آقای پزشکیان را پدید نیاورد؟

پنجم. اگر نظرتان در مورد آقای پزشکیان و همکاران بعدی او چنین است، پس چرا از همان ابتدا از تأیید صلاحیت او توسط شورای نگهبان ممانعت به عمل نیامد که با پیروزی احتمالی او عرض خود ببرید و زحمت مردم دارید؟

@ahmadzeidabad
@yaser_arab57
Forwarded from دغدغه ایران
معامله‌ مردم با حکومت

محمد فاضلی

مردم ایران در سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۹۶ از طریق رأی دادن با هسته سخت قدرت جمهوری اسلامی معامله کردند. اکثریت مردم رأی دادند به امید آن‌که تغییری در روندهای طی‌شده و سیاست‌ها رخ دهد.

آخرین بار مردم در ۱۳۹۶ تن به چنین معامله‌ای دادند و وقتی نتیجه دلخواه‌شان حاصل نشد، راه عدم مشارکت در انتخابات را پیش گرفتند و در مدت ۷ سال به ۸ تیر ۱۴۰۳ رسیدند که ۶۰ درصد مردم در انتخابات مشارکت نکردند، و ۲۰ درصد به #پزشکیان رأی دادند که نماد تغییرخواهی و اعتراض به وضع موجود و روند طی‌شده است.

فاصله بین زمان شروع این معامله (۱۳۷۶) تا امروز ۲۷ سال، و فاصله بین نقطه پایان این معامله (۱۳۹۶) تا امروز ۷ سال است.

انتخابات این بار در تیرماه ۱۴۰۳ دو مرحله‌ای شده است. من به عنوان بخشی از آرزوهایم برای ایرانی که یک عمر درباره‌اش خوانده، فکر کرده و نوشته‌ام، امیدوارم ظرف کمتر از یک هفته، معامله‌ای دیگر بین مردم و حکومت در چند مرحله شکل بگیرد.

مرحله اول. اکثریت مردم در دور اول انتخابات با صدایی قاطع و بلند، به عظمت ۶۰ درصد جامعه، گفته‌اند از این وضعیت ناراضی هستند.

مرحله دوم. عاقلانی در حکومت پیدا می‌شوند که به زبانی که نشان دهد عمق مسأله را فهمیده‌اند، به مردم اطمینان دهند (و تضمین‌هایی بدهند) که صدای اکثریت قاطع را شنیده‌اند و آماده تن دادن هر چند تدریجی به تغییرات ضروری مطابق خواسته‌های مردم در جهت داشتن زندگی رضایت‌بخش هستند.  

مرحله سوم. مردم بار دیگر پای صندوق‌های رأی بیایند و در مرحله دوم، با رأی دادن به نامزد نماینده و نماد تغییرطلبی و تحول‌خواهی، بر موضع مرحله اول خود تأکید کنند و هم پاسخ مثبتی به شنیدن شدن صدای‌شان توسط حکومت بدهند.

مرحله چهارم. نامزد منتخب، پیگیر اجرای سیاست‌هایی شود که اکثریت خواهان آن است و صدای شنیده‌شده از اکثریت را به عمل سیاسی متناسب با آن تبدیل کند؛ و به این ترتیب، پیمان اجتماعی جدیدی میان مردم و حکومت شکل بگیرد.

🔴 سؤال حیاتی

تضمین پایبندی حکومت به وعده و تضمین‌هایش درخصوص شنیدن صدای مردم چیست؟

تصور می‌کنم اگر حکومت به وعده و تضمین‌هایش پایبند نباشد، در فرداهای دور دوم انتخابات، و در انتخابات بعدی، قدرتِ سکوت و عدم مشارکت همان شصت درصدی که در انتخابات شرکت نکرده‌اند، و پیوستن بیست درصد امیدوار به اصلاح ولی معترضی که شرکت کرده است (یعنی ۸۰ درصد جامعه) به نیرویی عظیم بدل می‌شود که بزرگ‌ترین تضمین در دنیای سیاست واقعی است.

سخن آخر

زمان زیادی باقی نمانده است. امیدوارم عقلایی در حکومت و نمایندگانی از طرف اکثریت معترضِ ساکت، بتوانند به چنین معامله کلانی شکل بدهند. معامله‌ای ارزشمند برای تاریخ ایران و آینده مردمانی که در این سرزمین زندگی خواهند کرد؛ معامله‌ای برای زندگی بهتر.
 
@fazeli_mohammd
سليمانُ عليه السلام: 《لا تَحكُمُوا على رَجُلٍ بِشَيءٍ حتّى تَنظُرُوا إلى مَن يُصاحِبُ ، فإنّما يُعرَفُ الرَّجُلُ بأشكالِهِ و أقرانِهِ》

《درباره هيچ كس قضاوتى نكنيد، تا آن كه ببينيد با كه همنشينى مى كند ؛ زيرا آدمى از طريق همگنان و همتايانش شناخته مى شود!》

پ.ن:
چون اطرافیان یک کانديد!

@yaser_arab57
ایتایی‌ها 😅

@yaser_arab57
2024/09/30 01:29:55
Back to Top
HTML Embed Code: