Telegram Web Link
دوستان اگر موافق باشند با اظهار نظر جناب فریدون جعفری، فعلا ماجرای دیشب را بیش از این تحلیل نکنیم. به نظر می‌رسد اجمالا نظرات مختلف از جنبه‌های گوناگون در یادداشت‌ها و کامنت‌ها عنوان شده باشد.

@yaser_arab57
جناب رئیسی سابقه تولیت حرم رضوی را داشت
شد نظر کرده امام رضا (ع)

این انتخابات نزدیک محرم برگزار می‌شود
فرمودند کانديد باید مورد نظر جریان موکبی و کربلایی باشد!

گرامیان!
همچنان که برداشت از منابع زیر زمينی چون نفت نیازمند تعقل بوده و جامعه نمی‌تواند با اقتصاد تک محصولی پیش برود،

لیدرهای ایجاد هیجان در جامعه مؤمنین و مومنات هم باید یاد بگیرند مصرف دین و اهل بیت هم شیوه و اندازه‌ای دارد و از میزانی بیشتر ابتذال آن و لوث شدن آن بر بدنه‌ی مسلمانان نیز روشن خواهد شد.

@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
و این دوتیکه‌ی مردانه!

یاسرعرب

اصلا قصدمان این نبوده است که بگوییم حالا که هر نوع پوشش بانوان به اصطلاح عامیانه در معرض گیر دادن است پس چرا لباس مردان چنین نباشد؟

و باز چنین نیتی نداشتیم که هر نوع پوشش ناهنجار و هر سبک غیر عرف عقلایی را تایید و تکریم کنیم!

این توضیح را نوشتم تا شاید کمک کند بدون سوگیری با این سوال/گزارش مردمی مواجه شوید! هر چند سوال نیز خود به شدت سر راست است و نیاز به نیت خوانی ندارد.

باور ما این است که حداقل در صد سال گذشته یک دهم فشاری که قوای قهریه و فرهنگ تنظیم اجتماعی در ساختار دولت ملت بر روی پوشش بانوان داشته، بر روی سبک و نوع پوشش مردان ایجاد یا اعمال نشده!

از یقه‌ی تا ناف باز عهد قدیم تا خط باسن به ظهور رسیده در عهد جدید گویا در چشم سیاست‌گذار هیچ ارتباطی بین پوشش زنان و مردان وجود ندارد!

چرا؟

پ.ن؛
نگاهی به این پست هم بیندازید مصداقی جالب است.

@kherad_jensi
روایتِ عجیبِ جبلی از میزان رضایت مردم از مناظره های صداوسیما

رئیس سازمان صداوسیما گفته که؛ "۹۲ ٪ از مردم از مناظره اول رضایت داشتند!"
وقتی مناظره را بیش از ۷۰٪ از مردم ندیدند، خب طبیعی‌ست که ۹۲ ٪ از مردم، از کیفیت آن راضی باشند!

@yaser_arab57
Forwarded from #کارخیر
یک خانم سرپرست‌خانوار که همسرش زندانی‌ست، برای اضافه‌بهای رهن منزلش فقط امشب را فرصت دارد که ۳۰ میلیون‌تومان بپردازد در غیراینصورت فردا عذرش خواسته خواهد شد.
#کارخیرآخرهفته به او و آبرویش اختصاص دارد….

بسم‌الله

6393461025410958

Https://karekheir.bayat.info
فریاد سکوت جامعه دوم را بشنوید!

جوادی یگانه:

واقعیت عظیمی که در سایه تغییر در آرای نامزدها در نظرسنجی‌ها، مغفول مانده، این است که (تاکنون)‌ بیش از ۵۰٪ در انتخابات شرکت نمی‌کنند و ۷۰٪ مناظره را ندیده‌اند.

۴۲٪ شرکت‌کننده قطعی [در انتخابات] همه بضاعت فعلی نظام سیاسی (شامل اصلاح‌طلبان) است.
فریاد سکوت جامعه دوم بلندتر از همیشه شنیده می‌شود.

@yaser_arab57
پاسخی کوتاه به سوالی تکراری در مورد رای در انتخابات؛ (رای می‌دهی یا نه؟ / به چه کسی رای بدهیم؟)

١. برای من مقوله انتخابات فهم طریقت و رصد راه و چگونگی منش و روش و افزایش آگاهی و عمق خودآگاهی و امکان جامعه پردازی و بهانه‌ای برای گفتگوی اجتماعی است.
در این میان بین سیل و زلزله و عید نوروز و اربعین و انتخابات تفاوت چندانی برای حقیر وجود ندارد.

٢. تفاوت بین کاندیدها را تا حدودی متوجه هستم اما تا منابع انسانی و نظریه دولت‌رانی‌ شامل
الف؛ مدیران / وزیران
ب؛ میثاق‌نامه / مرام‌نامه‌
هر کدام از بزرگواران را مشاهده نکنم به هیچ‌کدام رای نخواهم داد.

ارادتمند، یاسرعرب.


@yaser_arab57
توصیفِ تصویری خوش‌شانسی [ تعادل هستی!]:
مدار بیش از هزار سیارکِ شناخته‌شده در اطراف زمین که می‌توانند خطرناک باشند ولی براساس محاسبات انجام شده هیچکدام در ۱۰۰سال آینده با زمین تصادف نخواهند کرد!
Half moon


یا رب العالمین

@yaser_arab57
Forwarded from #کارخیر
آنچه تقدیم می‌گردد، #گزارش‌کارخیر در خردادماه ۱۴۰۳ است.

پیش‌تر باید راجع به عدم پاسخگویی به بعضی پیام‌ها و تماس‌های تلفنی عذرخواهی کنم چراکه چند روزی را بواسطه‌ی کارهای درمانی و نتیجتا قراردادن سه عدد استند در قلب، به توصیه‌ی پزشک محترم کارها را کم کردم.
🔹️@karekheiir
https://tinyurl.com/tavfmaav
شش کانديد مرد در مناظره انتخابات ریاست جمهوری (یکم تیر هزار و چهار و سه) در رسانه رسمی نظام آمده‌اند تا در مورد نقش زنان و اهمیت مادری و جایگاه زنان در خانواده صحبت کنند!

در حالی که حتی مجری این مناظره نیز یک مرد است و هیچ یک از عوامل استدیو خانم نمی‌باشند!

خاطر نشان می‌سازد، در شورای انقلاب فرهنگی، سران سه قوه، مجلس خبرگان، شورای نگهبان و سایر ارکان اصلی نظام حکمرانی، هیچ زنی حضور ندارد!

@yaser_arab57
🔻انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از کاندیداهای ریاست جمهوری: کسانی «رجل سیاسی» معرفی شده اند که نه با الفبای مدیریت آشنائی دارند و نه با الفبای اخلاق

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

باید قوی‌ترین انسان‌ها زمامداران ما باشند. قوی‌ترین از نظر علم، از نظر پاکدستی، از نظر تجربه، از نظر تعهد، از نظر اخلاق، از نظر جهان‌شناسی، از نظر مدیریت، از نظر مردم‌شناسی و از نظر صداقت.

در مواردی ما عنوان «رجل سیاسی» را بر کسانی منطبق دانسته‌ایم که نه با الفبای مدیریت آشنائی دارند و نه با الفبای اخلاق. این رفتار ما کوچک شمردن مردم، کشور و نظام سیاسی کشور است. چاره کار در اینست که به شعور مردم احترام بگذاریم و طرحی نو دراندازیم و حکمرانی نظام جمهوری اسلامی را به نصاب واقعی آن برگردانیم. در آنصورت خواهیم دید که مردم چنان به صحنه خواهند آمد که یدخلون فی دین ‌الله افواجاً.

@yaser_arab57
باسلام.
اتفاقا چون آقا وحید اشتری از دوستان بنده است عمدا سکوت کردم. ما باید یاد بگيريم ظلم بد و خوب نداریم. این بسیار زشت است که در مورد کسانی که در جریان دیگری بوده و به تعبیری دوست ما نبوده یا با ایشان آشنایی حضوری نداریم (مثل ایشاره سلطانی، و خانم صبا آذرپیک) وقتی ظلم را می‌بینیم سکوت کرده و ابرهای آسمان را نگاه کنیم و انگار نه انگار اتفاقی افتاده، وقتی نوبت آشنایان خودمان شد فریاد وا عدالتا سر بدهیم...

ضمنا اینطور هم‌ نیست که عین خیالمان نباشد!

@yaser_arab57
ظهور پزشکیان و اصلاح طلب‌های تهرانی/شهرستانی

یاسرعرب

گفتمان و کلید واژه《عدالت》اساسا در این چهل سال ناموس گفتمانی اصولگرایان بوده، و《آزادی》و شقوق مختلف آن با پیوند حقوق شهروندی نقطه مركزی گفتمان اصلاح طلبان. پزشکیان از این جهت یک پدیده است که علی رغم نزديکی به اصلاح طلبان به جای شعار اولویت آزادی (که البته به آن توجه دارد) با شعار عدالت پا به عرصه‌ی انتخابات گذاشته است. این امر اگر بی سابقه نباشد حتما بسیار نادر و کم سابقه است.

عمده‌ی فشار هنجاری در ایران یا سر ریز تصمیم تهران به کلان شهر‌ها و سپس شهرستان‌ها همراه بوده (هاشمی-خاتمی-روحانی) و یا در تعامل نسبی بین تهران و شهرستان‌ها بوده است (احمدی نژاد دور اول)

اینبار اما ظاهرا قصه به عکس است!

دنده معکوسی که پزشکیان بر رانه‌ی بی‌رمق اصلاح طلبی کشیده است نشان می‌دهد علی رغم انفعال بدنه و حامیان اصلاح طلب تهرانی، که عمدتا هنوز در فضای تحریم انتخابات هستند، تحول خواهان و اصلاح طلبان غیر ستادی و مردمی در شهرستان‌ها بیش از پیش فعال شده و منتظر تصمیم اتمسفر تهران نمانده و نخواهند ماند!

از این باب تا اینجای کار پزشکیان یک مورد تقریبا منحصر به فرد از آب در آمده که ویژگی‌ها و عوارض اجتماعی ظهورش می‌تواند مورد دقت و مطالعه‌ی جدی باشد!

@yaser_arab57
قابل توجه بزرگواران و نسلی که؛
نه دیگر آنچنان《جوان》است!
نه آنقدرها《مومن》به هدف!
و نه به شدتی که می‌نماید《انقلابی》!

(《عاقل》هم‌ که از ابتدا اساسا جزو پلاگین‌ها او قرار نبوده!)

اگر هر تصویر امکان معادل سازی با شصت هزار کلمه را داشته باشد، این تصویر یک کتاب است!

@yaser_arab57
Forwarded from #کارخیر
🔴دختر ۸ ساله‌ای باید فورا تحت عمل‌جراحی ستون فقرات قرار بگیرد که این عمل حدودا ۴۰ میلیون‌تومان هزینه دارد.
آستین بالا بزنیم؟!

6393461025410958
پرداخت مستقیم
کاندید دست پنبه‌ای!
یاسرعرب

یکی از مشکلاتی که متاسفانه نشد و نتوانستیم در کشور به این طیف عزیزان نظریه پرداز تفهیم کنیم این بود که عرصه مدیریت یک عرصه‌ی چندضلعی، متضاد، و گاها حتی جای تصمیمات سیال و متناقض است‌.

حکمرانی جای تلاوت کتاب اخلاق یا سیاست‌نامه نیست و نوعا عمیق‌ترین فهم ها در همان پروژه‌های عملیاتی و نتیجه‌گرایی کف آسفالت و رویت اضلاع غیر همسو و سرکله زدن عملی با تعارض منافع افراد و دیالکتیک درون و بیرون نهاد و نهضت به دست می‌آید!

بنده طرفدار آقای قالیباف نیستم ولی یک نفر باید به جناب جلیلی گوشزد کند که اتفاقا این فهم انضمامی و برخوردهای مصداقی در پروژه‌های عمرانی کوله‌بار سنگينی از تجربه برای قالیباف ایجاد کرده که در کیسه‌ی ایشان از آن خبری نیست!

شاید حتی علت حرف گوش کنی قالیباف از اطرافیان‌اش (و حرف گوش نکنی آقا سعید حتی از اطرافیان‌اش) همین باز شدن راه گوش با ضربه‌های کار عملی و نتایج منفی تصمیمات شخصی است که در دوران مدیریت باعث شده قالیباف حداقل توی ستاد خودش به خرد جمعی چهارنفر از اطرافیان‌اش احترام بگذارد!
خصلتی که (تاجایی که اطلاع دارم) آقای جلیلی نسبتا از آن بی بهره است!
@yaser_arab57
مشکلی داشتم که ز دانشمند مجلس جناب حجت الاسلام و المسلمین جعفریان (دانشجوی سابق رشته‌ی مکانیک و استاد فلسفه فعلی) پرسیده‌ام؛

با سلام. سه جلد کتاب به مدت شش ماه است نزد بنده مانده و علی رغم فرصت و نیاز شدید به مطالعه‌ی آنها نمی‌توانم به لحاظ روحی خواندن آنها را آغاز کنم. چه رسد به تعمیق در آنها... راه‌کار حضرتعالی چیست؟


پاسخ داهیانه‌ی آن بزرگوار؛

سلام حضرت آقا یاسر، وقت بخیر،
نفس انسان چون انس با محسوسات داره مشغلات روزانه زود درگیرش میکنه و در امور ذهنی مثل تفکر، مطالعه و مرور محفوظات و مراقبه ذهنی بی حوصله و بی طاقتش میکنه. یعنی به نوعی مبدا فعلش که همون ذوق و شوق هست رو ازش می گیره.
همونطور که دنیای امروز با دنیای قدیم تفاوت پیدا کرده، شیوه ی مطالعات امروزی هم باید متفاوت از مطالعات قدیم باشه. قدیم شما یک کتاب رو از باء بسم الله تا تاء تمت به ترتیب و با حوصله و فراغ بال مطالعه می کردی، اما الان تکنیک های مطالعه هم چند لایه و بهینه شده.
مراحل مطالعه در دانشگاه های دنیا به دو مرحله skim و scan تقسیم میشه. در وهله اول شما به مرور فهرست میپردازی تا هم به نقشه ی کتاب و هم آناتومی و اسکلتش مسلط بشی. در این بین اشتهای ذهن و نفس هم با بعضی سرفصل ها تحریک میشه. بلافاصله سراغ همون موضوعات اشتهابرانگیز میری که امید بیشتری برای درگیر کردن شما با مساله بهشون هست. اینطوری اگه حتی هیچوقت هم سراغ اون کتاب نرید طرفی از مناسب ترین مطالب اون کتاب با مزاج ذهنیتون بستید. پس در وهله اول مطالعه صد در صد عمیق نیست، شکار مطالب جذابه.
در مرحله دوم موضوعات جذاب رو به طور عمیق مطالعه می کنید و با سایر مباحث لینک می کنید.
مثلا از سه نقطه کتاب در ابتدا خوشتون میاد، مثل سه لکه کوچک که یواش یواش توسعه پیدا می کنه و تمام مطالب کتاب رو شامل میشه.
کتاب هایی که دانشگاه های رسمی مثل آکسفورد چاپ می کنن چنین توصیه هایی درش ذکر شده.
با دانشجوها هم تجربه کردیم الحمدلله جواب داده.
مدیریت ذهن هم خودش یک مراقبه ی روحانیست که ذهن رو هم در مسائل هم در دغدغه ها بتونیم پارتیشن بندی کنیم و با ورود به هر ساحت از لوازم و هیاهوی بخش های دیگه فاصله بگیریم.
ان شاالله مطلبتون رو درست فهمیده باشم و تونسته باشم درست پاسخ بدم و منتقل کنم.
شرمنده اگه ناقص و نارسا بود. هرجاش ابهام داره بفرمایید باز درخدمتم.

پ.ن؛
انتشار جهت استفاده دوستان هم‌درد!

@yaser_arab57
از صبح نظر سنجی‌های مختلف انتخاباتی دیده‌ام. هنوز نزدیک پنجاه درصد مردم حاضر به شرکت در انتخابات نیستند. بماند که از پنجاه درصدی که حضورشان در انتخابات امکان پذیر است چه میزان رای سفید و چه میزان رای باطل است!
در همین شرایط اسفناک در تمام نظر سنجی‌های نسبتا معتبر جناب پزشکیان بیشترین میزان استقبال را دارد!

به به
چه محبوبيتی دارند بزرگواران اصولگرا...

@yaser_arab57
2024/10/02 12:36:47
Back to Top
HTML Embed Code: