Telegram Web Link
🔴همگرایی توصیفی

جلیلی می گوید ایران چندصد سال عقب افتادگی دارد.
پزشکیان یک ماه حقوق قبل انقلاب را بیشتر از سه ماه حقوق پس از انقلاب می داند.
قاضی زاده با ارائه آمار وضعیت خانواده از بعد اجتماعی فرهنگی را مایوس کننده می داند.
قالیباف وضعیت صنعت با محوریت خودرو را متعلق به چند دهه پیش می خواند.
پورمحمدی قائل به آن است ما از نخبگان و متخصصین در عرصه حکمرانی هیچگاه استفاده نکردیم.
زاکانی معتقد است فقدان اطلاعات دقیق از احوالات جامعه و نبود برنامه ریزی موثر عامل مسائل فعلی کشور است.

📌اینها تنها تک گزاره هایی از این ۶ نفر بود و براستی خروجی تحلیل مضمون و گفتمان این ۶ کاندید ریاست جمهوری تا این جای کار چه تصویری از کشور پدید می آورد؟

🔸بیایید بپذیریم که ما شاهد یک همگرایی توصیفی بین نخبگان بیرونی و حاکمان درونی از هر حزب و جناحی هستیم.
همان همگرایی که به هنگام عبور از انتخابات تبدیل به واگرایی می شود و به هیچ شکل دوستان به زیر بار آن نمی روند.
و با ترسیم یک کشور فرضی و خیالی موهومات ذهنی خویش را بجای واقعیات حاکم بر کشور برای ملت فاکتور می کنند.

ایران زخمهای زیادی بر پیکر خویش دارد،خیلی زیاد.پس از همگرایی توصیفی و تبیینی راه نجات کشور رسیدن به راهکار و تجویز موثر است که القصه از درون سیستم امکانپذیر نیست.
باید تحولی نو در نظام حکمرانی با محوریت اهل علم بیرونی رقم بخورد که فعلا کمتر نشانه ای از آن را شاهد هستیم.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نتیجه‌ی همه فهم‌ها و بحث‌ها در ١٧ ثانیه!

@yaser_arab57
یگانه مشکل که خیر!
ولی حق ...

@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📌قالیباف: چند ده میلیارد دلار را سالانه حیف می‌کنیم؛ این ناکارآمدی و ضعف مدیریت است

🔹فساد سایه شوم درخت ناکارآمدی است. برنامه های اول تا ششم کمتر از ۳۰ درصد و ضعیف عمل شده است.

@yaser_arab57
اصرار و تکرار ناکارآمدی در سخنان قالیباف، دو پیامد ناخواسته برایش به همراه دارد:
1. اصرار و تکرار بر ناکارآمدی و عدم تحقق سند چشم انداز توسعه، اصرار و تکرار ناکارامدی حکومت جمهوری اسلامی هم هست.
2.تلاش او برای مستثنی کردن خود در حالی که خودش بخشی از ساختار موجود در 30 ساله اخیر بوده، اگرچه ممکن است در حلقه طرافدرانش شوری برانگیزد اما در سطح کلان و در میان آرای خاکستری چیزی جز اصرار و تکرار بر ناکارآمدی خودش نیست.
تو گویی او ایستاده و یک نفس با اصرار و تکرار تاکید می کند ببیند من ناکارآمدم!

قالیباف اگرچه در هر انتخاباتی با یک فیگور می آید اما هر بار با یک استراتژی مشابه شکست می خورد، خطای این استراتژی دقیقا این است که او در هر دوره از انتخابات از بیرون به درون سیستم حمله می کند، در حالی که خودش یکی از پازل های درون است.

ناتوانی او را می توان از انتخاب مشاورانش حدس زد، در چهار دوره شرکت یک نفر نبود به این مرد هزار چهره بگوید، ویژگی مشترک خاتمی، احمدی نژاد و حتی روحانی در این بود که این افراد از مبادی بیرونی بدون اینکه سابقه ای که در افکار عمومی حک شده باشد وارد قدرت شدند، خب مرد حسابی تو می‌خواهی فردا کشور را بگردانی یک اندک هوش هم بد نیست! عوض اینکه شما بعد سه دوره شکست، در این دوره از دستاورد مجلسی که ریاستش را در دست داشتی و در هماهنگی با دولت رئیسی از پیروزی ها و موفقیت ها سخن بگویی...پا برهنه رفتی بیرون خودت ایستادی و داری به خودت حمله می کنی

حداقل از شکست هاشمی رفسنجانی درس بگیر که تا وقتی که در درون بود هرچه انتقاد می کرد کسی باور نمی کرد
@yaser_arab57

👇

https://www.tg-me.com/yaser_arab57/12282
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 اصلاح‌طلب و اصولگرا بر سر سفره‌ای که برای مردم ساختیم ننشستیم

مسعود پزشکیان با اشاره به تجربه‌ی دوران وزارت خود و مشکلات دریافت بودجه در بخش سلامت جدا بودن سفره سیاستمداران ایرانی، چه اصلاح‌طلب و چه اصولگرا، با مردم را نقد می‌کند.

او همچنین از رفتار جوانان می‌گوید و بی‌توجهی آنان را ناشی از دروغزن و ریاکار بودن سیاستمداران ایران می‌داند: ما با جوانان صادق نبودیم؛ آن‌ها هم ما را قبول ندارند.

@ensafnews

حاشیه؛
در حال حاضر موضوع برای بنده دفاع از پزشکیان نیست. (شاید بعدا باشد) برای حقیر اینکه در فضای انتخابات حال و هوا و آزادی نسبی ایجاد می‌شود تا به بهانه‌‌ای سر صحبت واضح حول این مباحث و این مسائل و این تضاد‌ها برای چند روزی باز شود، مغتنم است‌.
فرصت بیان مشکلات جدی و عمیق که متاسفانه نه قبل انتخابات ایجاد می‌شود و نه بعد از آن!

@yaser_arab57
arafe final hi
ترجمه صوتی دعای عرفه فوق العاده زیبا.mp3

التماس دعا
@yaser_arab57
Forwarded from دیدن
🔻1 سال و 4 ماه پر تلاطم پیش روی ایران

✍️سیامک مهاجری

در بحبوحه فضای انتخابات ریاست جمهوری، خبر مهم و سرنوشت‌سازِ نامه سه کشور آلمان، انگلیس و فرانسه به شورای امنیت سازمان ملل متحد چندان مورد توجه واقع نشد. این نامه، ایران را به نقض برجام متهم می‌کرد. اما اهمیت این نامه چیست و چرا باید آن را جدی گرفت؟

📍در آستانه پایان قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت

طبق بند هشتم قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل، در تاریخ ۲۶ مهر ۱۴۰۴ که دهمین سال تصویب برجام است، همه تحریم‌های بند ۴۱ منشور ملل متحد و خطرات ناشی از این قطعنامه که موضوعی جداگانه است،ملغی و کلیه قطعنامه های 2224،1929،1835،1803،1747،1737 و 1696 که هدیه کسانی بود که تحریم‎ها را ورق‎ پاره‎ای بیش نمی‎دانستند این بار برای همیشه لغو و غیرقابل اجرا می شوند.

📍اهمیت بند ۱۱ و 12 قطعنامه ۲۲۳۱

با این حال، بر اساس بند ۱۱ قطعنامه ۲۲۳۱، هر یک از کشورهای مذاکره‌کننده در ۵+۱ می‌توانند در صورت تشخیص نقض برجام توسط ایران، پرونده ایران را به شورای امنیت ارجاع دهند. به این صورت که پس از رای‌گیری، همه تحریم‌ها به وضعیت پیش از برجام بازگردانده می‌شود. اما این همه ماجرا نیست؛ آنچه بیشتر مایه تاسف و نگرانی است، بند ۱۲ این قطعنامه است که بر اساس آن هیچ یک از کشورهای عضو نمی‌توانند آن را وتو کنند و برای بازگرداندن تحریم‌ها تنها به رای اکثریت نیاز خواهند داشت. به نظر می‎رسد کشورهای غربی به خوبی در حال سو استفاده از فرصت فضای انتخاباتی در کشور و فقدان رئیس‎جمهور و وزیر خارجه برای پیشبرد اهدافشان هستند.

بنابراین، اگر ایران دوباره تحت ماده ۴۱ یا فصل هفتم منشور ملل متحد قرار گیرد، تنها یک قدم تا تهدید نظامی فاصله خواهد داشت. به عبارت دیگر، در صورتی که کشوری تحت ماده ۴۲ منشور ملل متحد قرار گیرد، کشورهای عضو می‌توانند از گزینه نظامی نیز استفاده کنند، حتی اگر احتمال چنین اقدامی پس از نمایش بازدارندگی ایران دور از ذهن و توان طرف مقابل باشد، اما بازگشت تحریم‎های بند 41 عملا عمده فعالیت‎های اقتصادی، علمی و فناوری را با مشکلات جدی روبرو خواهد کرد.

📍فرصت آنها برای تحریم و فرصت ما برای تصمیم

اکنون کشورهای ۵+۱ (به‌جز آمریکا) تنها ۴۹۰ روز فرصت دارند تا از خاتمه قطعنامه و تهدیدات آن جلوگیری کنند، در نتیجه ایران در این 1 سال و 4 ماه در عرصه دیپلماسی روزهای سختی را پیش رو خواهد داشت و باید بسیار هوشمندانه در قبال آن عمل کند.
طبیعتا در این میان نتیجه انتخابات ریاست جمهوری نیز می‎تواند حائز اهمیت باشد، بی‎آنکه بخواهیم با استناد به این گزارش و استراتژیِ هراس افکنی کسی را ناچار به شرکت در انتخابات کنیم، اما دور از ذهن نیست که برخی از نامزدهای این دوره در صورت پیروزی، می‎توانند بنزینی بر آتش حوادثی باشند که کشور در 490 روز آینده با آن دست به گریبان خواهد بود. شاید آنچه اینک ما در اختیار داریم فرصتی هر چند نامطلوب باشد، اما آنچه بعد از انتخابات پیش روی ماست، قطعا تهدیدی است که در صورت تحقق تبعات آن می‎تواند به صورت مستقیم در زندگی تک تک مردم دخیل باشد.
به دیدن بیا @Boof60
همین الان برخی موافقان جناب پزشکیان از شنیدن همین سطح از نقد او کراهت داشته و گوینده یا نویسنده را بر چسب باران می‌کنند.

اما این‌ها واقعیت است. پیشنهاد این است که عزیزان تغییر روحیه بدهند و این واقعیت‌ها را ببینند. بغض پایداری یا سعید جلیلی یا هر شخص یا جریان دیگری نباید آدم را کر و کور کند.

@yaser_arab57
خوبی مرتبط بودن با اضلاع متفاوت در کشور این است که حال و احوال و ادبیات و نوع نگاه ایشان به یکدیگر را درک می‌کنید.
فرستنده این پیام‌ها از هواداران جلیلی است. او قطعا نمی‌تواند مثال قابل تعمیم به همه‌ی طرفداران این کاندید باشد.
اما کاملا هم بی ارتباط نیست!

@yaser_arab57
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
کاندیداها برای بهبود اوضاع اقتصادی چه سیاست‌هایی باید اتخاذ کنند؟ پاسخ مسعود نیلی


پاسخ موسی غنی نژاد

@uttweet
@yaser_arab57
روز عید قربان نگذاریم حسین قربانی شود!

یاسرعرب

سلام بر مخاطبان

می‌دانید که بنده در اینجا نوعا حمایت طلبی صفحه کار خیر، و یا خیریه منهای فقر را منتشر کرده و خارج از این روند درخواست شخصی افراد را اطلاع رسانی نمی‌کنم.

این مورد اما استثنایی است و تقاضا دارم به آن توجه کنید؛

♨️یادداشتی از پدر حسین؛

مردم عزیز ایران پسر دوساله من و همه کودکان اس ام ای خیلی مظلوم هستن که تو سرزمین خودشون غریبه ن. چرا؟ چون هیچکس زیر بار تامین دارو های این کودکان نمیره.sma یک بیماری نادر ژنتیکی هست که باعث تحلیل عضلات میشه. این بیماری به شدت پیش رونده هست.ابتدا عضلات بزرگ و درصورت عدم درمان بلع و ریه هارو دربرمیگیره.

تا زمانی که بشه ژن درمانی کرد باید شربت مصرف کرد و جلوی پیشرفت بیماری رو گرفت. ما چندین ماهه که در تلاشیم از طریق دولت بشه کاری کرد ولی انگار نه انگار که این بچه ها روز به روز در حال تحلیل رفتن هستن و توجیه شون اینه که میخوایم داروی داخلی تولید کنیم.

متاسفانه الان داروها به صورت قاچاق وارد میشه و قیمت خیلی خیلی بالایی دارن و تهیه دارو برای ما به تنهایی مقدور نیست. این بچه ها حق زندگی کردن، راه رفتن، بازی کردن و.. دارن..

با کمک هم میتونیم به حسین کوچولو برای ادامه‌ی حیات و راه رفتنش کمک کنیم.
از شما تقاضا دارم برای خرید شربت 《ریسدیپلام》هر میزان در توان دارید از ما حمایت کنید.

شماره شبا:
IR220600741070014209545001

شماره کارت:
6063731157188104

بنام اباذر حیدری جوان
آی دی ارتباطی با اباذر حیدری جوان (پدر حسین) در تلگرام

@Abazarheydarijavan

[پایان پیام]


پ.ن؛
دوستان عزیز من در این مورد تحقیق و راستی آزمایی لازم را انجام داده‌ام.

@yaser_arab57
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
موقع درس حقوق جزا، استاد با سابقه سالها قضاوت در حال نقد قوانین مربوط به قتل‌های ناموسی بود. صحبت به اینجا رسید که در نگاه مدافعان و فاعلان این گروه از قتلها، چه مقولاتی در ذهن این افراد برای توجیه عملکردشان پررنگ است.

«چون غیرت دارم»، از جمله مفاهیم اصلی است که قاتلان و حتی اولیای دم موافق قتل صورت گرفته همانند ستونی به آن تکیه می‌کنند. مفهومی که مطابق آن اگر قتل صورت نگیرد داغ بی غیرتی تا ابد بر پیشانی آن مردان خورده است. پس می‌کشم تا داغ «بی غیرتی» نبینم.
ننگ این داغ آنچنان سهمگین است که ریختن خون و بریدن سر «ناموس» و گرداندن آن در شهر، گاهی چون آب سردیست برای زدودن داغ.

مردان با اشراف به همین مفاهیم برای سخره گرفتن هم‌جنس خود با میزان غیرتش بازی می‌کنند. برای همین فحش های ناموسی را قطار می‌کنند تا بلکه با دیدن کوتاه آمدن یک مرد، داغ بی غیرتی را بر پیشانی او بزنند. داغی که دیدنش برای زننده ان لذت بخش است و برای صاحبش مرگ تدریجی.

در بازی مرگبار غیرت برای ناموس، مسئله اصلا زن نیست، بلکه حتی به هنگام فحش خوردن هم، زن مفعولی است برای سنجش غیرت دیگری. سنجشی که گاه تا سربریدن زن هم پیش می‌رود.
@kherad_jensi
دوباره تنگۀ احد!

احمد زیدآبادی

علی نیکزاد رئیس ستاد محمدباقر قالیباف: "نکند ما این ده روز کم بگذاریم و فکر کنیم اردوگاه انقلاب برنده شده است. من به تجربه می‌گویم کار را جدی بگیرید فکر نکنید پیروز شده‌اید و تنگه احد را رها کنید. ده روز مجاهدت و چالش باعث می‌شود حسرت چهار سال را نخورید."
سخنان آقای نیکزاد نشان می‌دهد که اینها همچنان در توّهم خودحق‌پنداری مطلق به سر می‌برند و رقیب اصلاح‌طلب خود را در ردیف مشرکان قرار می‌دهند وگرنه یک رقابت انتخاباتی را به "تنگۀ احد" تشبیه نمی‌کردند.
با این حساب، نگرانی من به جا بود که اگر آقای پزشکیان برندۀ انتخابات شود، اجازه نخواهند داد آب خوش از گلوی او و جامعه پایین برود! فقط مانده‌ام که وقتی اینها به فکر جنگ با رقیب خود هستند به چه دلیلی اجازۀ حضور او را در انتخابات می‌دهند؟

@ahmadzeidabad
@yaser_arab57
مناظرات
مجید تفرشی

‏کاش آقای دکتر مسعود پزشکیان (و البته دیگر نامزدها) برای ارایه مطالب خود، از قبل یک فهرست دقیق از رئوس مطالب قابل طرح تهیه می‌کرد و به جای کلی‌گویی، شعار و تکرار به ترتیب اهمیت و اولویت، اول بحث مقدمه، وسط بحث ارایه بدنه اصلی گفتار و در پایان نتیجه‌گیری کند.
‏بحث‌ها عمدتا خیلی شلخته، تکراری، عمومی، فاقد روش، خسته‌ کننده و شعاری بودند.
‏عمدتا خیلی زود هم اطلاعاتشان ته کشید. همه را می‌گویم.
‏طرفه آن که نامزدهایی که بیشترین کلی‌گویی و تکرار دروغ به عنوان فکت را داشتند، دیگران را نصیحت می‌کردند که از کلی‌گویی و تکرار پرهیز کنند.
‏در مجموع، کم و بیش، وزن همه نامزدها در مناظره پایین بود.
‏بخش پایانی صحبت‌ها هم از نظر ارایه، کیفیت و محتوا، ضعیف‌ترین قسمت‌ها و عمدتا به ضرر خود سخنرانان بود.
‏اگرچه شاید آقایان پزشکیان و پورمحمدی کمی بهتر از دیگران بودند.
‏هر چند باید نسبی به این افراد و کل فرآیند نگاه کنیم.
‏در یک نگاه کلی دغدغه‌مند، این فرآیند، نتیجه «زوال تدریجی شایسته‌سالاری»، «نبود فرصت برابر برای نخبگان ایرانمدار»، «نبود احزاب واقعی»، «کمبود نظام پرورش و حمایت کارشناس حرفه‌ای دارای دانش و تجربه جدی و به روز و مشاوران شجاع و دلسوز» و جایگزینی گسترده و روزافزون «مباشران مشاورنما» به جای «کارشناسان و مشاوران واقعی» است.

@majidtafreshi
@yaser_arab57
2024/10/01 19:31:27
Back to Top
HTML Embed Code: