Telegram Web Link
در ادامه مطالب پست قبل و رئالیته و این صحبت‌ها...


در ام القرای جهان اسلام. پايتخت سیاسی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران. شهر دود و قیام طهران در منطقه انقلاب انگيز انقلاب، چندين داروخانه را سر زدم برای گرفتن یک قطره ساده شستشوی چشم
نداشتند!



پروتئين و مکمل بدنسازی؟
تا دل‌تان بخواهد!



@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سخنان شنیدنی مرحوم احسان نراقی جامعه‌شناس شهیر‌ایرانی با موضوع محتوای هشت جلسه دیدار خصوصی‌اش با‌ شاه قبل وقوع انقلاب!

از اینستاگرام مهرداد حجتی

@yaser_arab57
از کجا دانستند؟

احمد زیدآبادی

اینکه شماری از اعضای کابینه خواستار تأیید صلاحیت وزیر ارشاد به عنوان "رجل سیاسی" از سوی شورای نگهبان شده‌اند، در جای خودش مسئله‌ای است. مسئلۀ مهمتر اما این است که آنان از کجا دانسته‌اند که شورای نگهبان آقای اسماعیلی را به عنوان رجل سیاسی به رسمیت نمی‌شناسد و قصد رد صلاحیت او را دارد که نیاز به "شهادت شرعی" آنان پیدا شده است؟

@ahmadzeidabad
@yaser_arab57
تا اینجای کار به نظر حقیر سطح مسائل، موضع‌گیری‌ کاندید‌های ریاست جمهوری، سخنان مشاوران ایشان، روش‌های تعاملی، بیان شعارها، کنش حامیان‌شان، شیوه‌های حمایتی، تعریف جایگاه‌ها، جنس ادبیات، و نوع کنش‌ها، و .... بسیار نازل و سخیف شده!

وعده‌های کلی، ادعاهای واهی، استاتيک کلام و استبداد بیان، کپی پيست کردن تکرار مکرر ایده‌ای تکراری (حتی در ویدئو کلیپ‌های نامزدهای انتخاباتی) همه چیز در قشری‌ترین سطح و سطحی‌ترین قشر!


حقیر از حوزه ادبیات، علوم‌انسانی و رسانه به میدان (مبتذل شده) امر سیاسی نگاه می‌کنم نه از زمین سیاست به سیاست!

از این چشم انداز واقعا ارتفاع ادبیات، استحکام روش، و سطح سیاست ورزی، ترویج عقلانیت، مسئله‌مند طرح کردن‌ مسائل و تامل و تدبر آقای علی لاریجانی به شکل نمایانی چندين هزارپا اختلاف ارتفاع دارد با بقیه بزرگواران. (که برخی به روی سطح زمین هم نرسیده‌اند!)

در این‌جا اساسا نکته حقیر در تناسب شرکت یا عدم شرکت در انتخابات هم نیست. چه رسد به اینکه گزینه‌ای انتخاب کرده باشم!

سخن فقط در سطح سخیف سیاست ورزی بزرگواران است و بنجل شدن امر سیاسی و باز اشاره به گفتمان《زوال ایران!》
@yaser_arab57
کامنت‌ها را خدا آزاد کرد!

لطفا برخی بزرگواران از بارگذاری لینک فیلم. تری همستر. استیکر نامناسب. تبلیغات. هر نوع فحاشی یا بی‌احترامی و ... خود داری فرمایند. (در صورت تکرار مسدود خواهند شد.)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دیوانه‌خانه‌ی ضرایب پوششی و فهم نرینه از نظم جنسیتی!


توفیق زیست در برهه‌ای از تاریخ را داریم که هر روز با مصادیق بیشتری از《کاریکاتور فرهنگی》در زمینه زیست جنسی مواجه می‌شویم.

رویت مردی با پوشش تقریبا حداقلی و زنی با پوشش حداکثری در کنار هم، بی آنکه آب از آب تکان بخورد فرصتی اعجاب آور است که امکانش فقط در مهد ایرانی، آنهم به مدد سیاستهای پوششی جمهوریت مردانه بر قرار است.

و ظرفیتی که از آن می‌توان در جهت افزایش جاذبه‌های توریستی در سطح بین‌الملل!!! و صد البته دافعه بیشتر میان ملت و دولت استفاده کرد.

سیاست پوششی که ضرب المثل «گاه از سوراخ سوزن رد می‌شوند، گاه از در دروازه نه» گواهی‌ از توصیف عملکرد مسئولین فرهنگی، در موازنه زیست جنسی و قوانین است.

#صدا_و_سیما

@kherad_Jensi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
برشی از سخنان خانم فرح دیبا با رویکرد کم یاب 《خود انتقادی》در اعتراض به حواشی سفرها و رفتار پوپولیستی نهادها همچنین دغدغه‌ی حفظ بافت معماری ایرانی در شهر‌ها...

از صفحه اینستاگرام مهرداد حجتی

پ.ن؛
دلم ز صومعه بگرفت و خِرقِهٔ سالوس
کجاست دیرِ مُغان و شرابِ ناب کجا؟

@yaser_arab57
همه‌ی مردان رئیس‌جمهور و آن یک خانم!
یاسرعرب

دوستی امروز تصویر کابینه‌ی فلان کانديد را برایم ارسال کرد. از همین لیست تصاویری که گاهی گفته می‌شود کار دشمن است. گاهی روی آن می‌نویسند لیست پيشنهادی (و معلوم نیست اساسا چه کسی یا گروهی آن را پیشنهاد داده و چینش کرده؟) یا در کنارش شعارهایی درج می‌شود که معلوم نیست شوخی است یا جدی یا برگی است انداخته شده برای گرفتن بازخورد از افکار عمومی و مثل این‌ها...

از حق نگذریم لیست پيشنهادی آن بزرگوار مو به تن مردگان بر می‌انگیخت، چه رسد به ما معمولی‌ها...این نکته، پيشنهادی را به ذهن می‌آورد که می‌تواند بسیار مفید باشد‌.

از آنجا که شخصیت و توان اداره امور یک فرد شناخته شده (چه رسد به چهره‌های کمتر شناخته شده) در عرصه دولت‌رانی‌ به واقع نامفهوم و گنگ است، بجاست هر کانديد تایید صلاحیت شده‌ای با مردان‌اش پا به عرصه انتخابات بگذارد. (همراه آن یک خانم/معاونت امور زنان ریاست جمهوری)

اینگونه هم جامعه فهم دقیق‌تری از نسبت ایشان با دولت‌رانی‌ (حکمرانی تخصصی و مختصر) پیدا می‌کند. هم امکان بحث‌های تخصصی بین کانديدهای وزارت ایشان در مقابل مردم پیش می‌آید.

هیچ دلیلی ندارد یک فرد به عنوان کانديد مدیریت دولت در همه امور از مسکن تا تورم تا محیط زیست کارشناس باشد. (یا به تعبیری رئیس جمهور خود را کارشناس ارشد وزاری خود بداند!)

ملت با چهره‌ی دولتی که قرار است انتخاب کنند آشنا می‌شوند نه با خط ریش و عبای شکلاتی و کاپشن وسط تابستان.

متخصصین و کارشناسان هر حوزه می‌توانند نظام ربط تحولات وعده داده شده را به تناسب مجموعه مدیران/وزیران فرد کانديد ریاست جمهوری فهم کرده و برای مردم به درستی طرح نمایند. اهالی مجلس شورای اسلامی هم برای رای اعتماد آینده فضایی کارشناسانه و اندکی دور از لابی‌گری پیدا می‌کنند!

جامعه از مرحله رای به سید با شال سبز ‌و رای به کلید حلال مشکلات و هر نوع شعار توده وار، عبور کرده، یک قدم جلوتر آمده و مسئله انتخاب رئیس جمهور مسئله‌مندانه و روش‌مندانه برای‌اش طرح می‌شود.

فرد منتخب نمی‌تواند پس از رای مردم راهنمايی که به راست زده را تبدیل به گردش به چپ نماید و بگوید تقصیر فلان فرد بالادست یا بهمان نهاد یا .. بود که بنده وزیر شایسته را معرفی نکردم. (نهایتا رای اعتماد مجلس است که باز قابل درک است و نزدیک‌ترین گزینه به وزیر اصلی انتخاب و معرفی می‌شود.)

مردم و نخبگان به شکل واقعی در فرایند انتخابات شرکت می‌کنند و بخاطر فهم تفاوت‌های دولت‌مردان (و آن یک دولت‌زن با سایرین) تمایز‌ها و شباهت‌ها را جستجو و فهم کرده و آگاه تر به میدان آمده (یا اصلا نیامده) و به بلوغ سیاسی نزدیک‌تر می‌شوند.

ایده‌ی《همه‌ی مردان رئیس‌جمهور و آن یک خانم》 آورده‌های بیشتری هم دارد...
شما در کامنت‌ها اضافه بفرمایید.

@yaser_arab57
اخلاق!

احمد‌ زیدآبادی

همۀ کسانی که کاندیدای ریاست جمهوری شده‌اند، ادعای دینداری دارند و اغلب آنها نیز دینداری خود را خالص و ناب معرفی می‌کنند. در عین حال، عموم این افراد قرار است بر اساس ضوابط سختگیرانۀ شورای نگهبان مورد داوری و ارزیابی قرار گیرند تا نهایتاً "دیندارترین" و "مقیدترینِ آنان به موازین شرعی" به مرحلۀ نهایی انتخابات راه یابند. با این همه، مهمترین دغدغۀ عموم نهادها "بی‌اخلاقی" همین افراد دست‌چین شده و از غربال گذشته در جریان مناظرات تلویزیونی است تا جایی که رئیس صدا و سیما از ایجاد تمهیداتی برای پیشگیری از "بی‌اخلاقی" آنان خبر داده است!
شاهدی آشکارتر از این در مورد وضعیت اخلاق در کشور وجود دارد؟

@ahmadzeidabad
@yaser_arab57
یاسر عرب
خداوکیلی شما توی مشهد یک همچین پاتوقی دارید و حاضرید برید مکان دیگه‌ای نشست و گعده و دورهم نشینی؟ من چند دقیقه با موبایل فیلم گرفتم براتون.... راستی نشست امشب با مخاطبین مشهدی خیلی جذاب و دوستان بسیار خوش روان و گفتگوها خیلی دلچسب بود. کافه آفتاب 👇 @cafe_ketab_aftab…
از چند روز پیش می‌دانستم کافه کتاب آفتاب مشهد پلمپ شده اما چیزی ننوشتم تا ببینم موضوع چیست؟

البته موضوع نه تفکیک مجوز کافه و کتاب‌فروشی است نه مافیا بازی کردن و نه موارد دیگر....

عذر خواهی می‌کنم که کمی بی ادبانه این نکته را می‌‌نویسم! گاهی جز بیان بیش از حد صریح عمق مطلب را نمی‌رساند...

اما با توجه به انواع و اقسام چوب‌هایی که هسته سخت قدرت در مشهد لای چرخ این کافه کتاب گذاشت و هر بار قوی‌تر و گسترده‌تر از پیش از جای خود برخاست،
حضرات هنوز یاد نگرفته‌اند که《آب را آنجایی بریزند که می‌سوزد!》

مجددا بخاطر کم ادبی متن عذرخواهی می‌کنم‌.

معرفی کافه کتاب آفتاب👇
https://www.tg-me.com/yaser_arab57/12204
ضمنا هیچ شخصی که به نحوی نماینده 《دولت سیزدهم》باشد هم تایید صلاحیت نشد!
بخش قابل توجه کسانی که در نظر سنجی‌های شبکه‌های اجتماعی با انگشت شست روی گزینه‌ی《پزشکیان》کليک می‌کنند روز انتخابات حال و حوصله رای دادن ندارند.
به زبان ساده هسته سخت نظام برای عمده منتقدان اعصاب نگذاشته!
(به عکس طرفداران آقای جلیلی که مسن ترین افراد خانواده را هم همراه خود پای صندوق رای می‌کشانند)
#نظر_شخصی
نه قهر، نه ذوق زدگی!
یاسرعرب

مخالفت با #هیجان_پزشکیان را بنده در شرایطی گوشزد می‌کنم که شخصا بیشترین قرابت فکری را با ایشان دارم. و در حال حاضر معتقدم حضور ایشان می‌تواند یک فرصت برای کشور باشد.

از روز گذشته که جامعه‌ی غیر رسمی! پالس‌های مثبتی به ایشان نشان داد و جامعه‌ی غیر رسمی‌تر!! (با ایده عدم حضور در انتخابات) وزن سنگین خود را یادآوری نمود، سخن بر سر شخصیت، سلامت، تعهد، کاربلدی و سایر شئون فردی ایشان است.

پی رنگ سیاسی و شخصیت روانی فرد کانديد بسیار مهم است و حتما در انتخاب رویکردها و مدیران نقش دارد. در عین حال در زمین واقعی سیاست و سیاست ورزی واقعی باید اصل را بر روشن کردن این دو گذاشت (رویکردها و وزیران/مدیران)

دوستانی که به عارضه‌های روان جمعی جامعه‌ی ایران (همچون کیش شخصیت) اعتراض جدی دارند بهتر است از پزشکیان توصیف ایجابی و رویکردی پیدا کنند.

این جای تاسف است که صرفا تبلیغ برای جناب پزشکیان به عنوان گزینه‌ی خندان! در مقابل گزینه‌های چهره در هم کشیده فهم و توسط ما تایید شود. و با اشتراک گذاری چند دقیقه از فلان موضع‌گیری اش در فلان برنامه صدا و سیما نتیجه بگيريم که اگر ایشان بیاید 《نه ظلم و نه زنجیری آزاد و رها هستیم!》سپس امر واقع ما را دچار افسردگی مضاعف #پساپزشکیان کند!

دیگر اینکه بزرگوارانی هم که قاطعانه در صدد تخریب هرنوع استقبال از صندوق رای بوده و هرگونه رای دادن را خیانت قلمداد و فریاد می‌کنند، یادشان باشد که به لحاظ روشی به کسانی که هیچ راه اصلاحی جز صندوق رای نمی‌شناسند و پای صندوق رای نیامده‌ها را انواع برچسب نثار می‌کنند تفاوت چندانی ندارند!

قبول دارم برای یک جامعه هیجانی و عاطفی و مهمتر از آن بی حوصله و شتاب زده موضع حقیر نه جالب و جذاب است و نه محلی از اعراب دارد. اما اگر ما قبول کرده‌ایم مشکل نظام رویکردهای غیر مسئله‌مندانه آن است بهتر است خودمان از این عارضه رنج نبریم!

یادداشت مرتبط
《همه‌ی مردان رئیس‌جمهور و آن یک خانم!》


@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دانش و توانایی یا زیبایی؟

یاسرعرب

صفر!؛
هیچکدام!
در جمهوری اسپرم‌ها و پلکان ژنوکراسی نه زیبایی زنان دلیلی برای پیشرفت آنان است و نه توانمندی آنها. در این مفروض هزاربار امتحان و پاسخ داده شده زنان کاملا با مردان برابر هستند! شبکه منافع متصل به جمهوری خانوادگی بیشترین دلیل پیشرفت در کشور ما است. اما ...

حالا اول!؛
جامعه نوعا فریادهای بلندی سر می‌دهد که خود کمتر به آنها باور داشته یا عمل می‌کند!
از این دست فریادها می‌توان به حفظ محیط زیست، احترام به رنگین کمان عقاید، و یکی هم همین مسئله جایگاه زنان اشاره کرد!
جامعه غیر رسمی به درستی به حاکمان و جامعه‌ی رسمی نقد دارد که کفش‌های مدیریتی را اساسا مردانه طراحی کرده و سهمی برای بانوان قائل نیست (الا به تعارف!)

خود جامعه اما در انتخاب زنان چه سهمی برای لطافت ذهنی، توانمندی روانی، و ظرافت رفتاری ایشان قائل است؟ و چه مقدار زیبایی ظاهری را ملاک اقبال و استقبال می‌داند؟
سوم؛
به زبان ساده ملاک توجه به زنان توسط ساختارها و تشکيلات و رسانه‌های افقی که خود منتقد ساختارهای حکومتی هستند چه میزان آراستگی مهارتی-شخصیتی است و چه میزان زیبایی ظاهری؟
@kherad_Jensi
خدایی اینهمه قرابت فکری جالب نیست؟
😉

@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ویدئو مصاحبه صدا و سیما در زمان ریاست جمهوری جناب خاتمی است. برای مخاطبان از این جهت جذاب است که هر وقت دولت‌هایی فاصله‌مند از هسته سخت قدرت روی کار می‌آیند صدا و سیما یاد کمبود ويتامين و پروتئين مردم می‌افتد و این در همچنان بر همان پاشنه خواهد چرخید.

برای من اما دو وجه مجزا دارد
یکی یاد دوستان ارزشی می‌افتم که آنها نیز دقیقا همین رفتار را دارند. (مثلا مقایسه کنید وضعیت فقر را در حال حاضر با بیست سال پیش و دغدغه برادرمان جناب ده‌نمکی -مستند فقر و فحشا- را با تولیدات اخیر ایشان!)

دوم اینکه در زمانی که اساسا شبکه های رسمی تلویزیون در جهان دچار چالش‌اند و بهترین سریال‌های صدا و سیما مخاطب چندانی ندارد، ٦ کانديد ریاست جمهوری قرار است عمده وزن رسانه‌ای خود را بر روی این جعبه‌ی کم مشتری سوار کنند!

و اساسا رسانه‌های افقی/ فجازی که بنا به ذائقه مخاطب گردش دارند بستر مناسبی برای سخنان عمیق و احتمالا طولانی نیستند!

این موضوع به دغدغه‌ی اصلی که این روزها در مورد آن می‌نویسم مربوط است که همان《طرح مسئله‌مندانه موضوعات》است.

صدا و سیما شاید با این ترفند چند پروژه سیاسی را برد، اما پروسه‌ی اعتماد را باخت!

@yaser_arab57
Forwarded from دیدن
پزشکیان و اصلاحات تَکراری

✍️سیامک مهاجری

#پزشکیان در اولین حضورش ۳۴ بار از #باید ۱۶ بار از #کار و ۲۳ بار از #کنیم استفاده کرد، تا اینجا خلاصه این بسامد، جز شعار محبوب رقیب نبود: « باید کار کنیم»

هرچند با تکرار ۱۶ بار #برنامه با اندکی تغییر به شعار محبوب اصلاح‌طلبان می‌رسیم « باید با برنامه کار کنیم» این ادبیات بایدمحور که هرگز نمی‌گوید چگونه ‌و این دوگانه تقدم کار یا برنامه هم از فرط تکرار بی‌معنا و هم متعلق به همان سده ۷۰ و ۸۰ است.

ضمنا اینکه ایشان در افتتاحیه به عنوان نامزد ریاست جمهوری حتی یکبار هم از #جمهوری استفاده نکرد! و تنها یکبار از #ایران حرف زد و در عوض ۲۱ بار بی‌هدف #مردم را آن وسط پرت کرد، حاکی از این است که مشاورانش هنوز در چرت دوران رد صلاحیت‌اند و باید بجنبند.

‏ایضا #پزشکیان سخنانش را با بسنده بودن همان برنامه هفتم و سیاست‌های کلی ابلاغی آغاز کرد، بعد حتی دلایل شکست برنامه ششم را هم برشمرد، ولی دست برقضا با آن مشاوران در فضا ناگهان درآمد که « محتوای برنامه هفتم را ندیدیم!» اما «تصورم این است دولت روی آن کار کارشناسی انجام داده»
آن هم یکسال پس از ارائه آن به مجلس!

ادامه👇👇👇
Forwarded from دیدن
پزشکیان در اولین حضور خود چه گفت؛ جز این که آمدم چشم‌بسته راه رئیسی را ادامه دهم با کار خستگی‌ناپذیر و البته با چاشنی ‎#برنامه و ‎#کارشناسی#سده_اصلاحات
اما وقت این ابهامی که به جان ‎#کار و ‎#مردم افتاده، که با خشابی از#باید هم شلیک می‌شود به سر آمده اصلاحات قبل از اصلاح این حجم از تفاوت‌ها و شکاف‌های نوظهور جامعه باید#اصلاح_را_از_خود_اصلاحات آغاز کند، هر چند دیر اما در این مسیر قبل اینکه به بالین دولت رفت باید به بالین پزشکیان شتافت که هنوز به عصر حاضر نرسیده

به دیدن بیا @Boof60
2024/09/30 13:29:35
Back to Top
HTML Embed Code: