Telegram Web Link
🔻آقای رییس‌جمهور؛ تا آخرش بمان...

مریم قدس، فعال رسانه ای:

آقای پزشکیان! "دولت وفاق ملی" فقط ابزاری‌ست برای آنان‌که می‌دانند جامعه آنها را نمی‌خواهد و رأی به نبودنشان داده‌است. مردم ایران منتظر تغییرات ریشه‌ای هستند پس تا آخرش بمان و تغییر رو از کابینه آغاز کن...

@eskannews_com
@yaser_arab57
خشت کج معاونت اقوام و مذاهب🔷
علی مجتهد زاده

🔹 در یادداشتی برای روزنامه اعتماد، پیرو اخباری درباره تاسیس معاونت «اقوام و مذاهب» ریاست جمهوری، به نقد این ایده و تناقض‌های حقوقی آن پرداختم و تاکید کردم چنین کاری مطابق با وعده رئیس جمهوری درباره اهل سنت همخوانی ندارد. بخش‌هایی از این یادداشت به شرح زیر است و مشروح آن را می‌توانید در لینک ضمیمه همین پام مطالعه فرمائید:

🔹 اکنون که در آستانه معرفی کابینه هستیم، اطلاع داریم که حداقل دو چهره با سابقه، کارآمد و خوشنام اهل سنت برای وزارتخانه‌های نفت و راه و شهرسازی به عنوان گزینه‌های پیشنهادی شورای راهبری به رئیس جمهوری معرفی و در نهایت کنار گذاشته شده‌اند. مساله اول این است که با آن همه تبلیغ و اعتراض درباره به کارگیری اهل سنت، رئیس جمهوری محترم و مراجع دخیل در معرفی کابینه باید روشن کنند که دلیل این اتفاق چه بوده؟ آیا این افراد از نظر کارآمدی چیزی کم داشتند؟ یا اینکه فشاری از جای دیگر باعث چنین تصمیمی شده؟ اگر فشاری در کار بوده آیا رئیس جمهوری و مراجع دولت هیچ رایزنی داشته‌اند؟ قبل از هر چیز و مهمتر از تاسیس یک معاونت جدید، پاسخ به این سوال‌هاست که در مقابل مطالبه عمومی ضرورت دارد. بدون این پاسخ هر نوع اقدامی، آمیخته به عدم شفافیت و پنهانکاری است.

🔹 شاید برخی فکر کنند که این می‌تواند دروازه ورود اهل سنت به سمت‌های بالای دولت باشد اما تمام مساله این نیست. اولا این ورود وقتی در حد وزارتخانه و یا دیگر معاونت‌های دولت نباشد، تا حد زیادی نمایشی و بی‌اثر است. در واقع شبیه آن است که دولت قصد دارد مطالبه‌ای را از سر خود باز کند بی‌آنکه زحمات زیادی هم برای آن بکشد. یعنی هم اهل سنت را راضی نگاه داشته باشد و هم زیر فشار طرف‌های دیگر نرود. با کمال احترام به دولت آقای پزشکیان، این رفتار نوعی تنره‌طلبی سیاسی است و با آن شعارها و وعده‌های یک ماه قبل همخوانی چندانی ندارد.

🔹 تاسیس چنین معاونتی به وضوح دوپاره کردن جامعه ایران از لحاظ حقوقی است. گو اینکه اهل سنت متفاوت از دیگران هستند. بر همین اساس باید پرسید این معاونت قرار است چه کارویژه‌ای انجام دهد؟ در شرایطی که تبعیض موجود در خصوص اهل سنت و پیروان ادیان دیگر ابراهیمی در ایران مستند به هیچ قانونی نیست و تنها شبکه‌ای از رفتارها و فشارهای فراقانونی عامل این وضع شده، این معاونت قرار است چه بکند؟ اگر قرار به اقدام حقوقی است که تنها لازمه آن اجرای قانون توسط دولت است و این کار معاونتی تازه نمی‌خواهد. اگر قرار به تبیین موضوع و رایزنی است، چرا ارکان دولت که نفوذ و رسمیت به مراتب بیشتری دارند و دارای وجه نمایشی نیز نیستند چنین نمی‌کنند؟

🔹 بدتر از همه اینها اینکه ایجاد چنین معاونتی تصویری غلط از «اقلیت» بودن مذاهب و ادیان دیگر در کشور ایجاد می‌کند. حال آنکه یک دولت توسعه‌گرا و مدرن باید به دنبال آن باشد که مفهوم شهروند ایرانی را به جای این اقلیت و آن اقلیت جا بیاندازد و نقش این هویت‌ها را در حقوق شهروندی و تعریف عمومی از افراد و گروه‌ها از بین ببرد.

🔹 مطالبه از دولت آقای پزشکیان نه تاسیس چنین ساختار جدید و احتمالا بدون کارکردی، بلکه لحاظ کردن شایستگی اهل سنت برای تصدی مراتب بالای اداری و مدیریتی کشور بوده و هست. همانطور که تاسیس معاونت زنان برای دولت منتهی به اتفاقاتی عملی در احقاق حقوق این قشر نشد و تنها تبدیل به یک تابلوی نسبتا کم تاثیر در در حوزه حقوق شهروندی زنان گشت، سرنوشت معاونت ادیان و مذاهب دولت نیز به احتمال زیاد چنین خواهد بود.

https://www.etemadonline.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C-9/670563-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%88%D9%86%D8%AA-%D8%A7%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A8-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87
🔴 آقای پزشکیان مراقب باشید شما را به شورای نگهبان دولت مبدل نکنند برای حذف نیروهای به درد بخور کابینه

"چرا دکترحسین علایی برای وزارت کشور مناسب بلکه ضروریست"

شهاب الدین حائری شیرازی

حسین علایی در بحبوحه اعتراضات زن زندگی آزادی با بیانی معقول حاکمیت را به بازنگری در سیاستهایش فراخواند.
در ج ا معمولا کسانی که حرف می زنند با تبعات آن مواجه می گردند و همین موجب لب فروبستن نخبگان می شود اما آنها که در سکوت سیاه، به دفاع از حقوق ملت فریاد می زنند در یادها می مانند.

حسین علایی تمامی دغدغه های منتقدین به وضع موجود را با بیانی انقلابی و ارزشی و از نگاه قانون اساسی، نمایندگی می کند ضمنا جرأت طرح مسئله را نیز در زمان مقتضی داشته.

وی که زمانی فرمانده نیروی دریایی و رئیس ستاد مشترک سپاه بوده در بین نیروهای وفادار انقلاب محبوب است در عین حال سال گذشته عذرش را به خاطر سخنان مسئولانه اش از تدریس در دانشگاه خواستند.

آقای پزشکیان! این بازی را پیشاپیش باخته اید اگر خودتان به جای مجلس دست به حذف نیروهای کارآمد گفتمان تغییر بزنید.

ما شهامت شما و روحیه داش مشتی شما و زیربار حرف زور نرفتن شما را به رخ کسانی که خواستار تحریم انتخابات بودند می کشیدیم.

برهان ما بر انتخاب شما مردانگی شما بود نه حرفهای قشنگ که تنها روحانی کاندیدا در این دوره، بهتر از دکترروحانی در دور قبل زد.

آقای پزشکیان شما نبایست مثل شورای نگهبان به ابزاری برای حذف دلسوزان ملت و مملکت مبدل شوید.
بگذارید خود مجلس حذف کند، شما بهترینها را معرفی کنید.

وزیر کشور موتور محرکه کل کابینه به سمت گفتمان دولت است اگر این اشتباه را بکنید و فردی را که متعهد به گفتمان تغییر نیست و موضعگیری شفافی در این زمینه نداشته معرفی نمایید با دست خودتان، تغییر را ابتر نموده اید.

اینجا و اینجا واینجا و اینجا و اینجا و اینجا و اینجا و اینجا نمونه هایی از موضعگیری های شجاعانه دکترحسین علایی را در زمانی که اغلب به مصلحت سکوت کردند ببینید.

پ ن: این متن اماده انتشار شده بود که لیست وزرای پیشنهادی رئیس جمهور به مجلس اعلام و در رسانه ها منتشر گردید اما نظر به اهمیت موضوع از انتشار آن صرف نظر نکردم.

@virayeshe_zehn
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سوال مخاطب از روانشناس روی آنتن زنده:

مادرشوهرم هرشب پیش من و همسرم می‌خوابه؛ چیکارش کنیم؟!



حاشیه؛

١؛ کاش صدا و سیما به جای پرداختن به استثنا ترین‌ موارد می‌توانست به عمومی‌ترین مسائل و اختلالات بپردازد.

٢؛
کاش به جای لحن تمسخر آمیز و پرداختن به حلقه نهایی (وابستگی پس از ازدواج) موضوع از آموزش‌های دوران طفولیت مورد واکاوی قرار می‌گرفت و البته در تمام موارد!

٣؛
کاش حال که صدا و سیما توان تولید مجموعه‌های علمی آموزشی با موضوع امر جنسی را ندارد، از مجموعه‌های تولید شده در این زمینه چون مجموعه آموزشی یک پیشنهاد ساده یا خرد جنسی بهره می‌برد و آنها را برای مخاطب خود در دسترس می‌گذاشت.
یاسرعرب.

@kherad_jensi
🔴 انتقاد نماینده اهل سنت مجلس از کابینه پیشنهادی

@hammihanonline
@yaser_arab57
همچنان نه قهر و نه ذوق زدگی!

یاسرعرب

الان وقش است اصلاح طلبانی که مردم را تهییج و تشویق می‌کردند که صحنه‌ی قیامت آخر الزمانی ایران را با رای دادن به جناب پزشکیان از دست خصم متخاصم نجات دهید و ایران را #برای_ایران پس بگیرید، شروع به بازخوانی کتاب قدرت بی قدرتان و آثار هانا آرنت در پیج‌های‌شان کنند!

پزشکیان هیچ‌جا نگفت دولت انقلاب ملی است و ننوشت که دولت تهور و شجاعت است. از اولش هم صادقانه گفت نمی‌داند و فقط اینقدر می‌داند که نمی‌داند و کار را باید داد دست کارشناس.

حالا اینکه فهم و توان او در شناسایی و گزینش کارشناسان چقدر بوده و الزامات پشت پرده چطور بعضا بر او غالب شده نکته دیگری است.

کدام ریس جمهوری همه‌ی وزاری‌اش را خودش انتخاب کرده (حتی رئیسی) که پزشکیان کند؟

گفت اندازه نگه‌دار که اندازه نکوست!
بله..‌ وعده‌هایی هم داد که نباید می‌داد. مهم اما رفع فیلترینگ، دفع طرح زور، تنظیم سیاست خارجه و مناسبات سیاسی ما با غرب است.

وزیر کشور و وزیر آموزش پرورش و وزیر اطلاعات او را من نیز نمی‌پسندم. اما نمره‌ی کلی کارنامه‌ی معرفی وزرای او چیزی در حد خود اوست. هرچند بی نظریه، فاقد گفتمان، بدون انسجام و مرسوم و معمول اما در شرایط فعلی قابل قبول!

یادآوری موضع پیش از شروع رقابت‌های انتخاباتی نگارنده و اشاره به موضوع افسردگی پسا پزشکیان اینجا 👇؛

نه قهر و نه ذوق زدگی!




@yaser_arab57
Forwarded from #کارخیر
دوستان عنایت کنید؛
‏خانمی با ۲ فرزند که مجموع درآمدش با یارانه به ماهی ۳ میلیون‌تومان هم نمی‌رسد، باید همین امروز ۳۰ میلیون‌تومان اضافه‌بهای رهن منزلش را در یک استان غربی کشور بپردازد و در غیر اینصورت آواره خواهد شد.
‏این موضوع ⁧ #فوری⁩ است و باید سریعا حل شود…

6037697633640724

۱۴۰۱۹۰۰۰۰۰۰۰۱۱۴۸۸۱۴۸۸۰۰۵
‏به‌نام اسدالله بیات زنجانی

‏⁦ پرداخت مستقیم
یادآوری و باز نشر یادداشتی که قبل انتخابات نگاشته و در #هیجان_پزشکیان و هشتگ پرانی #برای_ایران به آن توجه چندانی نشد《حالا》خالی از لطف نیست!


#بازنشر


همه‌ی مردان رئیس‌جمهور و آن یک خانم!
یاسرعرب

دوستی امروز تصویر کابینه‌ی فلان کانديد را برایم ارسال کرد. از همین لیست تصاویری که گاهی گفته می‌شود کار دشمن است. گاهی روی آن می‌نویسند لیست پيشنهادی (و معلوم نیست اساسا چه کسی یا گروهی آن را پیشنهاد داده و چینش کرده؟) یا در کنارش شعارهایی درج می‌شود که معلوم نیست شوخی است یا جدی یا برگی است انداخته شده برای گرفتن بازخورد از افکار عمومی و مثل این‌ها...

از حق نگذریم لیست پيشنهادی آن بزرگوار مو به تن مردگان بر می‌انگیخت، چه رسد به ما معمولی‌ها...این نکته، پيشنهادی را به ذهن می‌آورد که می‌تواند بسیار مفید باشد‌.

از آنجا که شخصیت و توان اداره امور یک فرد شناخته شده (چه رسد به چهره‌های کمتر شناخته شده) در عرصه دولت‌رانی‌ به واقع نامفهوم و گنگ است، بجاست هر کانديد تایید صلاحیت شده‌ای با مردان‌اش پا به عرصه انتخابات بگذارد. (همراه آن یک خانم/معاونت امور زنان ریاست جمهوری)

اینگونه هم جامعه فهم دقیق‌تری از نسبت ایشان با دولت‌رانی‌ (حکمرانی تخصصی و مختصر) پیدا می‌کند. هم امکان بحث‌های تخصصی بین کانديدهای وزارت ایشان در مقابل مردم پیش می‌آید.

هیچ دلیلی ندارد یک فرد به عنوان کانديد مدیریت دولت در همه امور از مسکن تا تورم تا محیط زیست کارشناس باشد. (یا به تعبیری رئیس جمهور خود را کارشناس ارشد وزاری خود بداند!)

ملت با چهره‌ی دولتی که قرار است انتخاب کنند آشنا می‌شوند نه با خط ریش و عبای شکلاتی و کاپشن وسط تابستان.

متخصصین و کارشناسان هر حوزه می‌توانند نظام ربط تحولات وعده داده شده را به تناسب مجموعه مدیران/وزیران فرد کانديد ریاست جمهوری فهم کرده و برای مردم به درستی طرح نمایند. اهالی مجلس شورای اسلامی هم برای رای اعتماد آینده فضایی کارشناسانه و اندکی دور از لابی‌گری پیدا می‌کنند!

جامعه از مرحله رای به سید با شال سبز ‌و رای به کلید حلال مشکلات و هر نوع شعار توده وار، عبور کرده، یک قدم جلوتر آمده و مسئله انتخاب رئیس جمهور مسئله‌مندانه و روش‌مندانه برای‌اش طرح می‌شود.

♨️فرد منتخب نمی‌تواند پس از رای مردم راهنمايی که به راست زده را تبدیل به گردش به چپ نماید و بگوید تقصیر فلان فرد بالادست یا بهمان نهاد یا .. بود که بنده وزیر شایسته را معرفی نکردم. (نهایتا رای اعتماد مجلس است که باز قابل درک است و نزدیک‌ترین گزینه به وزیر اصلی انتخاب و معرفی می‌شود.)

مردم و نخبگان به شکل واقعی در فرایند انتخابات شرکت می‌کنند و بخاطر فهم تفاوت‌های دولت‌مردان (و آن یک دولت‌زن با سایرین) تمایز‌ها و شباهت‌ها را جستجو و فهم کرده و آگاه تر به میدان آمده (یا اصلا نیامده) و به بلوغ سیاسی نزدیک‌تر می‌شوند.

ایده‌ی《همه‌ی مردان رئیس‌جمهور و آن یک خانم》آورده‌های بیشتری هم دارد...


@yaser_arab57
نقد واردی است و البته می‌توان آرام‌تر و مودبانه‌تر آن را عنوان کرد.
انتخاب درستی نیست ولی تبدیل کردن‌اش به صفت 《فضاحت》 چیزی را حل نمی‌کند.

@yaser_arab57
جناب پزشکیان زمان امری ایستا نیست و نمی‌توان آن را به شیوه‌ای خطی تبیین کرد.

به عنوان مثال؛ ایران پیشا مهسا حداقل ده سال با ایران پسا مهسا تفاوت زمانی دارد!

همچنان که نمی‌شود با نهج البلاغه انقلاب کرد و سپس بعد چهل و پنچ سال حل مسائل را به مفاتیح الجنان حواله داد، نمی‌شود با رویکرد مدرن مبتنی بر شواهد ( Evidence Based ) و تشکیل کارگروه با مردم و حامیان جلو رفت و در نهایت به انتخاب چنین وزیر آموزش و پرورش و یا وزیر کشوری رسید!

بهتر است به جای وعده‌ی واگذاری حل این مشکل به گذشت زمان و رویت کارنامه افراد غیر متخصص روی همان وعده‌ی《واگذاری امور به کارشناسان》بمانید و کدورت پیش آمده از معرفی این چند وزیر را با شنیدن صدای اعتراض مردم و حامیان خود جبران فرمایید.
با احترام
یاسرعرب

@yaser_arab57
Forwarded from محسن هادی Mohsen Hadi (Mohsen Hadi)
تُنسیٰ کَأنَّکَ لَمْ تَکُن ...
فراموش خواهی شد چنانکه انگار هرگز نبوده‌ای...
✍️ محمود درويش
گشت ارشاد
طرح نور
فیلترینگ
برجام
زندانیان سیاسی
رابطه با غرب
عبور از جهان ایدئولوژی به تکنولوژی
سامان دهی زیست جنسی
خصوصی سازی واقعی
خروج نظامیان از ساختارهای اقتصادی
شفاف سازی چرخه مالی-مدیریتی نهادهای تحت امر رهبری
تمکین به الاهیات تکثر و احترام به تنوع قومی-زبانی
تقدیم انواع حقوق اهل سنت از داشتن وزیر تا مسجد در تهران
کشیدن لگام بنگاه داری بانک‌ها
ایستادن مقابل امضاهای طلایی
FATF
و...


حاکمیت ما همچنان در اتاق رسمی چند دهه پیش مانده و ده قدم آنطرف‌تر اما حالا همه چه حاکمان و چه مردم می‌دانند قصه چیست و الزامات پایان خوش آن کدام است؟

اینجاست که زمان یک مفهوم سیال است.
همان حرف آقا سید مرتضی که فرمود؛ پندار ما این است که ما مانده‌ایم و شهدا رفته‌اند اما واقعیت آن است که شهدا مانده‌اند و زمان ما را با خود برده است!

و حالا باید گفت زمان برای ما و حاکمان ج.ا به یک معنی نمی‌گذرد.

مناسبات جامعه‌ی پسا ١٤٠١ چندين سال در زمان به جلو پرتاب شده و حاکمیت اما به سختی می‌خواهد خود را با دنیای دهه هشتاد شمسی وفق بدهد.


فاصله ظاهری بین دو اتاق ده‌متر، اما فاصله‌ی باطنی کیلومترها و این قصه ادامه دارد!

@yaser_arab57
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بمب‌های افتاده در غزه، بیشتر از بمباران‌های جنگ‌جهانی دوم

🔹یک مقایسه آماری نشان می‌دهد، رژیم‌صهیونیستی تنها در ۱۰ ماه بیش‌تر از مجموع بمب‌هایی که در لندن، هیروشیما و درسدن در طول جنگ جهانی دوم پرتاب شده بود، غزه را بمباران کرده است./ایسنا

@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جناب پزشکیان عید مبارک!
یاسرعرب
دیروز در مراسم روز اول سال نوی روستای دیرستان جزیره قشم شرکت کردم.
همانطور که برای شما جای تعجب است که چطور وسط تابستان میتواند روز اول سال باشد برای من هم جای تعجب بود که در این جشن حلوا و ماست را در یک بشقاب با هم بخورم و نه تنها گوارش‌ام به هم نریزد بلکه، بسیار خوش طعم باشد!

اینکه چیزی نیست، ده روز دیگر در یک روستای (ساحلی) دیگر جشن سال‌نویی دیگر رخ خواهد داد و البته اینبار به‌جای نخلستان در کنار دریا.

باری، عید نوروز ما به اقتصاد کشاورزی تهران و اصفهان و مشهد و تبریز گره خورده و با باز شدن اولین شکوفه میوه در یک فروردین فهم میشود.
اما سال نوی اهل نخلستان و دریا با شروع بهار خرما و ماهی فهم شده و رقم میخورد.

چادر ملی، زبان ملی، هویت ملی، و سایر برساخت‌هایی که قرار بوده درون یک مرز جغرافيايی/امنیتی ما را به وحدت برساند، چنان در صد سال گذشته افراط داشته که بیشتر شبیه ایده‌ی یکدست سازی فاشیستی شده.

جناب پزشکیان! این تنوع عقاید و تکثر سلایق و رنگین کمان سبک زندگی تحت مدیریت مرکز نشینانِ تمرکزگرا رسما نادیده انگاشته و مطرود شده.
دولت وفاق ملی را اول باید فهمید!
@yaser_arab57
مدیران یک خودروسازی گفته‌اند: «اگر خودروهای داخلی آشغال بودند، پس چرا چند میلیون نفر در لاتاری خودرو مشارکت میکنند؟»
آقایان توجه کنند این ربطی به کیفیت خودرو ندارد، اگر فضولات حیوانی را هم ۳۰ تا ۶۰ درصد ارزانتر نسبت به بازار بفروشید میلیون‌ها نفر صف می‌کشند تا آن را بخرند.
صادق الحسینی
احضار!

الان همسرجان تماس گرفت حالش را پرسیدم. مثل همیشه گفت خوبم.
من با هر تماسش منتظر شنیدن یک‌ خبر خوبم که بیش از دوسال است از ما دریغ شده.
جواب چه خبر امروز من، این بود که «بازپرس رستمی» امروز به دفتر رئیس زندان رفته و خواسته که تماس بگیرند تا تاجزاده به آنجا برود. پاسخ همسرجان معلوم است: من کاری با ایشان ندارم!
سپس رئیس اندرزگاه ۴ نزد همسرجان رفته و حضورا از او خواسته برای صحبت با بازپرس به دفتر زندان برود. باز هم پاسخ همان بوده. همسرجان به شعار خود پایبند است:
نه بازجویی، نه بازپرسی، نه دادگاه، نه درخواست تجدیدنظر، فقط زندان!
حالا من که در این دو‌سال و‌ یک‌ماه هرلحظه منتظر خبر خوش هستم، بابت این همه التفات به همسر عزیزم، که به لطف حضرات مدتی است دوراز دیگر زندانیان سیاسی به‌سر می‌برد، از چه کسی باید تشکر کنم؟
از این‌همه لطف به سید مصطفی تاج‌زاده، که زندگی‌اش را وقف خدمت به کشور و مردمش کرده و بیش از ۹ سال از عمر عزیزش را به پاداش صداقت و خلوص و خدمتگزاری و پاکدستی و البته به جرم نقد رهبر در زندان نظام مدعی عدل علوی گذرانده از چه کسی تشکر کنم؟
از اطلاعات سپاه بخاطر پرونده‌سازی های پیاپی برای او و هرکسی که  با او سلام و علیکی داشته؟ از دادستان که به خود زحمت پاسخ به حتی یک نامه خانواده او را نمی‌دهد؟
از رئیس دستگاه قضا که در تنها جلسه ای که با ایشان داشتم با دقت موارد تخطی از قانون مأمورین اطلاعات سپاه را یادداشت کرد و از آن پس به نامه‌ها و پرسش‌های ما پاسخ نداد؟
یا از شخص رهبر که همسرجان مطمئن است کل پرونده به دست ایشان است و لب تر کند بساط اینهمه پرونده سازی و اقدامات فراقانونی برچیده می‌شود؟
من در این بیش از ۲ سال افزون برآن ۷ سال خیلی خویشتنداری کرده‌ام و به آقایان فرصت داده‌ام تا با برگرداندن این آزاده‌‌ی دربند به آغوش خانواده جبران اشتباهاتشان را بکنند اما افسوس که از متانت و شکیبایی ما سوء استفاده می‌کنند.
من آقای رستمی را نمی‌شناسم اما به ایشان هشدار می‌دهم هرگونه مزاحمت و فشار روحی توسط ایشان و بازجوها و دیگران که منجر به مخاطره افکندن سلامت همسرم بویژه قلب بیمارشان شود، بی شک برای آنان تبعات سنگینی خواهد داشت.
لابد رهبر حواس‌جمع ما هم باتوجه به چالش‌های داخلی و خارجی که براثر سوء‌تدبیر حاکمان برای کشورمان پیش آمده حواسشان به آن سالن ویژه‌ در بند ۴ زندان اوین و آزادمرد اسیر آن هست که هرگونه حادثه و بحران سازی و قصه‌پردازی می‌تواند گره ایجاد شده در شامگاه ۱۷ تیر ۱۴۰۱ را کورتر کند.
از ما گفتن بود
والسلام
فخرالسادات محتشمی‌پور
۲۸ مرداد ۱۴۰۳
Forwarded from دغدغه ایران
کارزار حمایت از دکتر #احمد_میدری برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و درخواست رای اعتماد از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی

لطفا این کارزار را امضاء کنید:

https://www.karzar.net/151427


با ما همراه باشید در کانال تلگرامی
کنشگران حوزه معلولیت
@Disability_activists
چون درخت که با اتمام
دوباره آغاز می‌شود
و سفر تازه می‌کند
به‌ سوی خورشید
با پیرهنی نو
به نام لنج!
@yaser_arab57
2024/09/29 05:19:16
Back to Top
HTML Embed Code: