Telegram Web Link
هیئت تحقیق و تفحص مجلس از بانک‌ها، فساد پولشویی توسط موسسه علی‌اکبر رائفی‌پور «مصاف» را تایید کرد!


حاشیه؛
چیزی به نام حرف مفت وجود ندارد.
فاکتور هر کلمه و هر موضع‌گیری و هر حضور و هر تخریب و تمجید از قبل پرداخت شده است!


دلمان فقط به حال جمعی از ساده‌دلان ‌و ساده لوحان مذهبی می‌سوزد!

چه رقت بار است احوال کسانی که ذوب در کیش شخصیت این سوداگران را قبله‌ی خود می‌دانند!


@yaser_arab57
سیامک مهاجری
انسداد نخبگان
شنیدنی!

@yaser_arab57

کانال خود او
@BOOF60
Forwarded from جمهوری شیراز
🛑دولت مسعود؛ جمهوری رندان(۲). بود آیا که چنین مست شویم؟

جمال الدین شیرازی

در زمانه ای ما را هوس رندی به سر افتاده و دولت مسعود را خوشبینانه به رندی حوالت دهیم که با فربگیِ غریزی شدنِ امر انسانی‌، هر چه بیشتر وادی حکمت در ظلمات سودای قدرت و ثروت و شهرت و شهوت به محاق رفته است آن هم در ایران زمینی که میراث اجدادی اش حکمت بوده است و شهرت عالمگیرش را مدیون حکمایش

داستان غریبی است این غربت حکمت در غلبه سودای قدرت و ما امیدمان به اکسیر رندی است تا مس وجودمان را دوباره طلا کند و این رندی سرمایه دست نخورده ای است از عصر طلایی حکمت که بی تردید ابوالفوارس آن حضرت خواجه شیراز است و چه زیبا کمال خجندی آن غزل سرای هم عصر حافظ که از قضا تبریز را مسکن گزیده بود سرود

نشد به طرز غزل هم عنان ما حافظ
اگرچه در صف رندان ابوالفوارس شد

دولت مسعود برای برپایی جمهوری رندان راهی جز تمسک به مرام جناب حافظ ندارد که حقیقتا آن خواجه شیراز نه یک شاعر بلکه  حکیم و مصلحی بود اجتماعی که رندانه اصلاح دین و دنیای خلق را در نقد شاعرانه قدرت و اصحاب قدرت پی گرفته بود

حافظ هوشمندانه نه تقابل با اصحاب قدرت که استحاله نرم قدرت را دنبال می کرد و دولت مسعود را راهی جز استحاله این فربگی قدرت در دیگ جوشان حال رندانه نیست و رند را آن هوشیاری باید که به جای درگیری و تخاصم با اصحاب قدرت و فربه تر کردن و غلیظ تر نمودن این وضعیت نامیمون خصم و عناد و لجاجت، گام در وادی خوش خویی و خوش روانی و خوش بیانی گذارد تا شاید " حول حالنا الی احسن الحال" روزی مان شود

دولت مسعود هنرش در همین " حول حالنا الی احسن الحال" است و جز با یک حال رندانه عاشقانه که با سعه صدر و وسعت وجودی بتواند گذار از قدرت به حکمت را رقم زند این امر میسر نشود

و در این چند روز که مسعود منتخب، با اهالی قدرت نشست و برخاست کند برخی را این نشست و برخاست ها خوش نیامده و او را دعوت به مرزبندی و خط کشی با اهالی قدرت کنند او را منتخب ملت خطاب کنند که باید طرف ملت بایستد نه طرف قدرت.
اما رند هوشیار را این خودآگاهی باید که به خصم و عناد دامن نزند و هر چه بیشتر از خشک روانی و خشک زبانی و عصبیت های جاهلی پرهیز کرده و با نرمخویی و نرم اندیشی به لطافت ها میدان دهد و رندانه قدرت و قدرت طلبی را در اکسیر رندی حل نماید تا شاید امکانی برای تجلی دوباره حکمت فراهم آید که حکمت جز با لطافت طبع و رقت قلب حاصل نشود.


https://www.tg-me.com/jomhouri_shiraz
🔸صدای چوب خدا را شنیدی آقای وزیر ارشاد؟!

🔺جناب آقای محمدمهدی اسماعیلی! اسمع!

آیا ابطال بیمه عده ای هنرمند و هنرپیشه و نویسنده که مثل شما فکر نمی‌کنند آن قدر افتخارآفرین بود که دو ماه و اندی پیش در جلسات رسمی هم آن را جزء دستاوردهای خود ذکر کنی، انگار که خرمشهر را آزاد کرده ای؟! می بینی زین شما وارونه شد به همین سادگی؟! صدای چوب خدا را می شنوی؟!

مجید مرادی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جواب داوود اسفندیاری به سخنگوی دولت سیزدهم عالیه




-Saad-

@uttweet
@yaser_arab57
و حالا زمزمه‌ای متاملانه!
(لطفا برسد به دست آنکه می‌دانید!)
یاسرعرب

سیل مطالبه از دولت همچنان جاری است و گمان نمی‌کنم زودتر از سه ماه دیگر این سیل از مد بیفتد. چیزی که در مطالبات به شدت مشهود است، نیازهای ملت و محکومان از دولت‌مردان و حاکمان در همه ابعاد است.

نخبگان اینک در حال دسته‌بندی کردن مطالبات هستند و بخشی از این دسته‌بندی بخاطر فراموشی زود رس بزرگواران است.
پیمایش و آمایش دردها خود رمز عملیات آسایش موقت دولت‌ها است.

چون کسی که برای نگفتن حقیقت فرصت نیاز دارد تا جوابی آماده کند و برای همین با تعجب می‌گوید《لطفا یک‌بار دیگر سوالت را تکرار کن》

اما این چند خط را به دو اشاره اختصاص می‌دهم؛

١. این روزها طریقی نرفتم و رفیقی ندیدم الا اینکه حریق را ساده سازی کرده بود و میگفت ؛ 《این؟ اینکه کاری ندارد! یک بند، یک تبصره، یک مدیر شایسته، یک... حل است!》

♨️اولین مطالبه‌ی حقیر از خود مطالبه‌گران است که به قول سیامک مهاجری پيچيدگی را به رسمیت بشناسند!
برخی از این بزرگواران در کلوزآپ خواسته‌ها و مطالباتی دارند که اگر نیم ساعت از نمای لانگ‌‌شات و آکس به آنها نگاه کنند اساسا آن مطالبه را به زبان هم نمی‌آورند! اما درد امان بریده و زخم جان فرساییده و شوق اصلاح امور که من گفتم و تو لنگ‌اش کن، بیان و بنان آنها را بی‌قرار کرده. (درک می‌کنم و حق می‌دهم و خود نیز در برخی موارد چنین بؤده و هستم)

استادمان می‌گفت شیطان یک‌بار زمین‌ات می‌زند و بار دیگر به شکل طبیب به تو نسخه زمین خوردن دوباره می‌دهد!

عارضه‌ی عدم ارتفاع و نگاه بخشی و تحلیل کف دستی، از مسائل مقابل چشم ما مطالبه‌گران بیماری اپیدمیک این روزهای کشور است که حریرباف و حصیر باف‌مان را مبتلا کرده و ده برابر کرونا به ما ضربه زده است.

ما مطالبه‌گران، ضعف دیگری هم داریم و آن فهم خودبسنده از حوزه‌ی دغدغه‌ی خودمان است. ما در اکثر مواقع نسبت دغدغه‌های درست خود را با حوزه‌های درهم تنیده‌ی سیاسی و فرهنگی و استراتژیک درک نمی‌کنیم! به همین علت تک بعدی و خروشان مطالبه داشته و کم صبر هستیم.
علت این معضل نیز، عدم گستردگی نگاه، فقدان فهم و دید بین رشته‌ای و نبود زاویه دید ٣٦٠ درجه نسبت به همبستگی مشکلات کشور است.

پس تا اینجا عمده مشکل شد《تعجیل و ساده سازی!》

♨️ و اما مطالبه حقیر از دولت این است که به حجم سرسام آور مطالبات ملت از خودش و فریادهای به حق ما مطالبه‌گران حداقل طی سه ماه آینده کم توجه باشد.

دولت حالا بیش از هر زمانی نیاز به اصلاح، چابک سازی، و توانمندسازی خود دولت دارد. و مهمتر از همه اینها رفتن به سوی دولت اجتماعی در بدنه‌ی دولتی که هیچ درکی از چنین مفهومی ندارد.

دولت گرامی! برای رفع گرانی!
هیچ پزشک خواب آلود با دستهای لرزان و روان خرد شده و روح نا آرام نمی‌تواند برای جراحی بیماری محتضر بر سر او حاضر شود.

چه رسد به پزشکی که کلیت اندام او تحت فرمان سیستم عصبی یک‌پارچه‌ای قرار نگرفته و هر عضو تیک عصبی و عادات مألوف خود را دارد.

به نظر بنده عقلا امروز باید فتیله‌ی مطالبات زود هنگام ملت را پائين کشیده و بر حرارت مطالبات دولت از دولت برای بهینه سازی دولت بیفزایند.

بدنه‌ی دولت در خیال من متعلق به بیست و پنج سال قبل، و مسائل ایران متعلق به ده سال بعد از امروزی است که می‌نویسم و‌ می‌خوانید.

این سی و پنج سال اختلاف یک ضرورت جدی را متذکر می‌شود؛
تعویض ریخت شناسی دولت، ابداع مفاصل جدید، و خلق ادبیات و روش و منش و معاونت‌هایی به غایت نوآورانه و تسهیلگرانه!

از سطح تسهیلگری شناختی تا تسهیلگری روانی، تا تسهیلگری ساختاری و تا تسهیلگری برای ارتقای کیفیت نیروی انسانی.

با بدنه‌‌ای کهنه و فرسوده و فشل و ملال آور به توصيف مسائل امروز حتی نمی‌توان نزدیک شد. چه رسد به تبیین و تحلیل و تجویز و ...

پس مطالبه‌ی حقیر از مطالبه‌گران و از دولتی که از آن مطالبه می‌کنند نگاه به درون خود و فرار از ساده سازی و به رسمیت شناختن پيچيدگی و عمل صادقانه با فهمی چندلایه و حتی پارادوکسیکال از کلاف سردرگم ایران است.

هر میزان که این کلاف باز و به گوله کاموایی منظم تبدیل شد و افق واقعی ایجاد کرد آن را به شکل دلخواه و البته با نقشه‌ای ملی می‌شود بافت. کشیدن ده سانت از نخ آزاد شده به قصد شروع بافتن در شرایط فعلی خطاست. چرا که بعد از شوقی زود‌گذر، کلاف را سردرگم‌تر و افسردگی پساپزشکیان را تشدید می‌کند!

@yaser_arab57
Forwarded from #کارخیر
‏⁧ #مهم
‏دختری ۱۱ ساله‌ باید فوراً تحت عمل جراحی قلب valve in valve قرار گیرد که متاسفانه ۲۵۰ میلیون‌تومان هزینه داشته و خانواده از پس این عدد برنمی‌آیند(اساسا چند درصد برمی‌آیند؟)
‏بدیهی‌ست که این عمل برای دخترمان حیاتی‌ست…

‏⁧ #کارخیرفوری


6393461025410958

‏⁦ پرداخت مستقیم
Forwarded from فلاخن||سلمان کدیور (سلمان کدیور)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹وقتی نهج البلاغه را فقط نخوانده ای
کربلا به روایت یزید نام مجموعه‌ای پانزده قسمتی است که چند سال پیش با برادر عزیزمان جناب مجتبی احمدی پژوهشگر حوزه دین تولید کردیم.

در این مجموعه سعی کردیم نشان بدهیم چطور امام حسین برساختی جامعه‌ی ما به دشمن امام حسین واقعی تبدیل می‌شود؟

می‌خواهیم بفهمیم خاندان ابوسفیان و بنی امیه اساسا چه منطق فکری داشته و چگونه روش و منش خود را برای مسلمانان منطق پذیر می‌کرده‌اند؟
جمهوری جاهلی چگونه ایجاد شده بود؟
چگونه حاکم مقدس شد؟
چگونه جامعه مسلمان راضی شد نماز جمعه را در چهارشنبه بخواند؟
جامعه شناسی کوفه چگونه میسر است؟
دوگانه‌ی بیعت با خرما یا مبارزه با شمشیر چگونه رواج گرفت؟
یزید به چه ترتیبی آقا زاده شد؟
رزومه سازی برای یزید جوان با چه روش و روندی شکل گرفت؟
و بسیاری سوالات و پاسخ‌های دیگر...

کسانی که از ظاهر مناسک خسته و در هیت‌های مذهبی مطلب درخوری یافت نمی‌کنند حتما می‌توانند مخاطب خاص این تولید باشند.


برای استفاده از لینک برنامه‌ها در آپارات می‌بایست فیلترشکن خود را خاموش نمایید.👇

https://www.aparat.com/v/tCJ6T?playlist=577719
Forwarded from جمهوری شیراز (جمال الدین شیرازی)
🛑دولت مسعود؛ جمهوری رندان(۳). بود آیا که چنین مست شویم؟

جمال الدین شیرازی

حقیر که عادت به مدح و ثنا آن هم از جنس اصحاب سیاست و قدرت نداشته و ندارم با خود اندیشیدم که دگر از دولت مسعود به نیکی ننویسم مخصوصا آنکه هنوز نه به دار است و نه به بار اما نتوانستم جلوی به ذوق آمدنم از برخی حوالت های رندانه را بگیرم و چه اشکال دارد فعلا که هنوز در مقام عمل، دولت مسعود امتحان پس نداده است ما به قلم فرسایی خوش خیالانه خودمان مشعوف باشیم که همین شعفِ دم غنیمتی ما را بس است. بالاخره ما از همان ابتدا در شرح کانال نوشتیم آرزوهای سیاسی جمال الدین شیرازی و طبعا اگر آرزو برآورده شد که فبه المراد و اگر نشد هم که حالی است خوش که با همان حال خوشش مجدد حالمان را شاعرانه تر می کنیم.

آن چه در مسعود برای ما موجبات شعف را فراهم کرده است و ما سال ها آرزوی این حال خوش را در قامت یک سیاستمدار می کشیدیم و از تاکیدات موکد پیر مراد ما خواجه رندان بود چیزی نیست جز "مدعی نبودن" و اگر حقیر بگویم که عمده سیه روزی ها و مصائب اکنون ما از مدعی بودگی است حقیقتا به حقیقتی حقیقی اشاره کرده ام چرا که مدعی بودن به تعبیر پیر مراد ما چیزی جز خودپرستی نیست و خودپرستی، خودحق پنداری ها و خودبرتربینی ها را رقم زند و این خود حق پنداری ها چه دگرستیزی هایی را در پی داشت و چه مصیبت ها که بر سر خلق نیاورد و اساسا خودپرستی ضد عشق است و جایی که مجالی برای تجلی عشق نیست مگر مجالی برای زندگی خواهد بود و چه زیبا سرود خواجه رندان

با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی
تا بی خبر بمیرد در درد خود پرستی

عاشق شو ورنه روزی کار جهان سرآید
ناخوانده نقش مقصود از کارگاه هستی

اساسا رند را با ادعا چه کار و رند هوشیارتر از آن است که در این خراب آباد دنیا که اساسش بر بی ثباتی و بی محلی است  مدعی باشد و چه زیبا خواجه رندان گفت

به چشم عقل در این رهگذار پرآشوب
جهان و کار جهان بی ثبات و بی محل است

و همین روی کارآمدن دولت مسعود خودش مصداقی از این بی ثباتی و بی محلی جهان است و چه ادعاها و چه مدعیانی که تا همین ماه گذشته فکرش را هم نمی کردند ناگزیر به ترک میدان قدرت شوند.

وقتی مدعی نباشی و خودت را حق نپنداری تازه گام در وادی فروتنی خواهی گذاشت و این مرام فروتنانه، مرام دگرخواهی و مردمداری و خلق نوازی است و مرام افتادگی برای دستگیری از خلق است. مرام شنیدن است و اُذُن خیر بودن، مرام عرصه دادن به جمهور است و محترم شمردن جمهور، مرام نقد پذیری و دعوت به نقد خود است. مرام شخصیت دادن به بندگان خدا است نه ترساندن و طرد و حذف خلق، مرام گفتگو و تفکر شورایی و خردورزی جمعی است و آن جامعه ای که حکمرانانش مدعی نباشند خلق به چه مقاماتی که نرسند و چه آسایش ها که حاصل شود و در یک سلوک جمعی همگان گام در وادی طریق توحید گذارند و وحدت و وفاقی همدلانه حاصل آید و انسانیت در ساحت مؤانست پدیدار شود

و این مدعی نبودن مرام حکمرانی مولا علی بود که گفت

فَلَا تَكُفُّوا عَنْ مَقَالَةٍ بِحَقٍّ أَوْ مَشُورَةٍ بِعَدْلٍ، فَإِنِّي لَسْتُ فِي نَفْسِي بِفَوْقِ أَنْ أُخْطِئَ

از گفتن سخن حق ، يا مشورت دادن عادلانه ، خوددارى نكنيد ؛ زيرا من خود را بالاتر از اين كه خطا كنم نمى دانم و از اشتباهكارى ايمن نيستم

مسعود حالش فعلا مدعی بودگی نیست و خدا کند در ظلمات ساحت قدرت و همنشینی با مدعیان قدرت طلب، حالش مکدر نشود

https://www.tg-me.com/jomhouri_shiraz
Forwarded from دغدغه ایران
بلوغ مطالبه و نظارت

محمد فاضلی

این روزها شاهد حساسیت سطوح مختلف جامعه به فرایند انتخاب وزرا و همکاران رئیس‌جمهور در هیئت دولت هستم. این بلوغ را در چند چیز می‌بینم:

یک. جامعه فقط رئیس‌جمهور انتخاب نکرده و همه چیز را به او بسپارد و پیگیری نکند. مردم پیگیرند که وزرا و همکاران رئیس‌جمهور چه کسانی هستند، چگونه انتخاب می‌شوند و چه کیفیتی دارند.

دو. ما نظام حزبی نداریم و مردم به درست عمل کردن نهادهای سیاسی رسمی در انتخاب شایستگان نیز اعتماد چندانی ندارند، و البته حق دارند. مردم می‌خواهند از درست عمل کردن کمیته‌هایی که برای شناسایی و پیشنهاد کردن وزرا به رئیس‌جمهور تشکیل شده‌اند، اطمینان داشته باشند.

سه. جدیتی قابل توجه در برخی فعالان سیاسی و اجتماعی می‌بینم که عملکرد کمیته‌های انتخاب نامزدهای وزارت را رصد و پیچیری می‌کنند، دنبال رفع تعارض منافع در آن‌ها هستند، و نسبت به بروز کردارهای نادرست در این کمیته‌ها هشدار می‌دهند.

مردم و گروه‌هایی از فعالان اجتماعی و سیاسی، در غیاب کارکرد درست نهادهای سیاسی رسمی، خودشان فعالانه وارد سیاست شده‌اند تا مانع از انتخاب آدم‌های ناشایست شوند.

انتخابات فقط مشارکت در قالب رأی دادن نبوده است. فرصتی فراهم شده است تا گروه‌هایی از مردم و فعالان اجتماعی و سیاسی، فراتر از برگ رأی، مدعی اثرگذاری بر فرایند و سرنوشت سیاسی شوند. شاهد شکل‌گیری و بروز سطحی از بلوغ در مطالبه‌گری و نظارت بر فرایندهای سیاسی هستیم.

امیدوارم جامعه ایرانی و کنشگرانش در سطوح مختلف، به این مشارکت فراانتخاباتی در سیاست ادامه دهند و لحظه‌ای سیاست را به حال خود وانگذارند.

امیدوارم نهادهای مدنی، تشکل‌های صنفی و تخصصی، سازمان‌های اجتماعی و اقتصادی، پیگیرانه خواستار اثرگذاری بر سیاست و سیاست‌گذاری شوند؛ و البته محدودیت‌ها و امکانات اثرگذاری بر/در نظم دسترسی محدود را در نظر بگیرند.

ایران ما در مسیر دشوار مطالبه کردن و اثرگذار ساختن نیروهای اجتماعی بر سیاست قرار دارد. این راه به سادگی طی نمی‌شود، اما مطالبه و نظارت پیگیرانه و متعهدانه، ضرورت پیمودن این راه است.
 
@fazeli_mohammad
Forwarded from #کارخیر
امشب که شب ⁧ #تاسوعا⁩ هم هست، به یاد دوستان تایملاین که بین ما نیستند برای ۵ خانواده‌ی بی‌بضاعت یخچال تهیه خواهد شد که برای این کار ۵۵ میلیون‌تومان نیاز است.
‏حالا اگر بیشتر هم شد، یک خانواده بیشتر و فرزندان یک خانواده‌ی دیگر هم خوشحال!
‏از رفتگان‌ یاد میکنیم شاید از ما هم یاد کنند…
‏⁧ #کارخیر

6393461025410958

‏⁦ پرداخت مستقیم
دین برای سیاست
یکی در ایران
یکی در آمریکا
@yaser_arab57
♦️ ساره امیری، زن بلوچ و ایرانی‌تبار وزیر آموزش و پرورش امارات شد

🔹 ساره امیری، بانوی ایرانی‌الاصل به عنوان وزیر آموزش و پرورش امارات متحده عربی منصوب شد. شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، نخست وزیر امارات متحده عربی این خبر را در پستی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد.

@Entekhab_ir
@yaser_arab57
🔻فاضل میبدی: اف بر این وجدان‌های مرده!

عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم
: کنار گوش ترامپ تیری گذشت و بالای گوش خراش برداشت، خبر اول خبرگزاریهای دنیا بود و غالب سیاستمداران آن را محکوم کردند؛ اما ده ها فلسطینی از زن و کودک در این دو روز به فرمان نتانیاهو به خاک و‌خون افتادند، چندان مهم نبود.
چرا به اندازه خراش گوش ترامپ محکوم نکردند؟ اف بر این وجدانهای مرده!

@eskannews_com
2024/09/29 17:41:12
Back to Top
HTML Embed Code: