Telegram Web Link
.
.
👈 مجاهدان جمعه


✍️ محسن رنانی

من با خودم پیمان بسته‌ام که وارد دولت نشوم. اما نیز پیمان بسته‌ام که، دستکم تا زمانی که در پزشکیان صداقت هست و به توسعه‌خواهی او امیدی هست، دولت را رها نکنم؛ یعنی مثل رگ گردن به دولت نزدیک‌ باشم. بنابراین تصمیم گرفتم فعلا موقتاً پُست شریف «موی دماغ دولت» را برای خودم انتخاب کنم و منتظر حکم رئیس‌جمهور نمانم و از همین روز اول، کارم را شروع کنم. امیدوارم رئیس‌جمهور منتخب هم به‌دل نگیرد و باور داشته باشد که تلاش‌های کنشگران از روی خیرخواهی و برای کمک به او در مسیر شفافیت و کارآمدی و سلامت قوه مجریه است.

ما کنشگرانی که در این انتخابات به میدان آمدیم، چون نگران ایرانیم و چون سرنوشت ایران به عملکرد و آبروی آقای پزشکیان هم پیوند خورده است، نگران آبروی ایشان هم هستیم. ما اکنون در معرض پرسش ایرانیانی هستیم که علی‌رغم میل خود، به ما اعتماد کردند و به میدان آمدند.

دیروز دکتر محمد فاضلی از نگرانی‌اش درباره «مجاهدین شنبه» گفت (در لینک پایین) که نگرانی کاملا بجایی است. اما بیش از آن، من نگران «مجاهدان جمعه» هستم. یعنی آنان که واقعاً در جریانات دو هفته‌ای انتخابات برای پزشکیان از وقت و پول و انرژی و اعتبار و خواب و خوراک خود گذشتند. آنان که برای ستادها مکان و دفتر دادند؛ نیرو برای تبلیغ آوردند؛ پول چاپ بنر و پوستر دادند؛ غذا و پذیرایی و خودروی ستاد‌های ایشان تامین کردند؛ برای تبلیغ به استان‌ها سفر کردند یا در تمام سفرها و سخنرانی‌ها او را همراهی کردند؛ برایش ایده تولید کردند و حتی متن سخنرانی نوشتند و به او مشاوره دادند.

شنیده‌ام که برخی علاقه‌مندانش، گروهی و خانوادگی و حتی طایفه‌ای به تهران یا مراکز استان‌ها رفتند تا کمک کنند. دستمریزاد که اگر پزشکیان موفق شود و خدمتی به کشور کند،‌ اینان نیز در آن شریکند و وجدانشان آسوده است که وظیفه‌ خود را برای اعتلای کشور به‌موقع انجام داده‌اند.

این «مجاهدان جمعه»‌ البته در پیمانشان صادق بوده اند چرا که حتی با وجود احتمال عدم موفقیت دکتر پزشکیان، باز به خاطر اعتقادشان به باورها و برنامه‌های ایشان، همه توان و اعتبارشان را وارد میدان کرده‌اند. بنابراین همین صداقت در میهن‌دوستی آنان حکم می‌کند که مراقبت کنند که هیچ فشاری و تحمیلی به رئیس‌جمهور منتخب وارد نشود تا او بر اساس مصالح کشور و قول‌هایی که به مردم داده است، نیروهای دولت خود را گزینش و چینش کند. یعنی پرسش این است: این «مجاهدان جمعه» که برای موفقیت پزشکیان، پول و آبرو و هنر و دانش و خلاقیت و عشق خود را گذاشتند، آیا گذشتند؟

به‌گمان من «مجاهدین شنبه» را پزشکیان باید از خود دور کند و «مجاهدان جمعه» خود باید فضای اطراف پزشکیان را خالی کنند تا در صدقشان تشکیک نشود.

شنیده‌ام دکتر پزشکیان برای پرهیز از تبارگماری و جلوگیری از چانه‌زنی و سهم‌خواهی، کمیته‌ای را مأمور کرده است تا معیارهای انتخاب اعضای دولت (وزرا و معاونان) را استخراج کند و سپس کمیته‌های تخصصی انتخاب وزیر به صورت جداگانه برای هر وزارتخانه تشکل شود. کار بسیار درستی است به شرط آن که تا آخر شفاف پیش برود.

درخواستم این است که آن کمیته، هم مراحل فعالیت خود و پیشرفت کار را اطلاع رسانی کند و هم شیوه نامه و معیارهای انتخاب اعضای کابینه را به اطلاع عموم برساند و راهی نیز برای اظهار نظر کارشناسان دستگاهها و صاحب‌نظران مستقل درباره آن معیارها معین کند. حتی شاید بهتر باشد سازوکاری برای نظردهی عموم مردم هم در مورد شیوه‌نامه انتخاب و هم در مورد نامزدهای پیشنهادی وزارتخانه‌ها در نظر بگیرند.

تقریبا پیشاپیش روشن است که در خیلی از حوزه‌ها بویژه حوزه‌های صنعتی و اقتصادی، بدون حل مساله ‌تحریم‌ها و بدون گشایش روابط با خارج تحول ویژه‌ای نمی‌توان ایجاد کرد. باز روشن است که در برخی حوزه‌ها بدون خواست، حمایت و همکاری همه اجزای نظام سیاسی، تحولی چهره نمی‌بندد؛ مثل حذف رانت‌ها و عقب راندن نهادهای نظامی و دینی از انحصارگری در برخی حوزه‌های اقتصادی و مجبور کردن آنها به دادن مالیات.

پس چرا دکتر پزشکیان مسئولیت شکست احتمالی همه ارکان دولتش را بر عهده بگیرد؟ اگر او انتخاب مقامات ارشد دولتش را از انحصار خویش و نزدیکان خویش خارج کند و به یک سازوکار شفاف غیرشخصی بسپارد، هم امروز از فشارها و سهم‌خواهی‌ها آزاد می‌شود و هم فردا همه مسئولیت شکست‌های احتمالی به پای او نوشته نخواهد شد. پزشکیان اگر نیامده است که رانتی ببرد و رانتی بدهد، باید مواضع توزیع رانت را شفاف کند و انتخاب وزرا یکی موقعیت‌های توزیع رانت است.

ما فرصت خطا نداریم. هر اصلاحی در این ساختار از شفافیت شروع می‌شود. اگر دولت چهاردهم فقط همین یک قلم وظیفه را به خوبی انجام دهد تقریباً ماموریتش تمام است. / ۱۷ تیر ۱۴۰۳




یادداشت «مجاهدین شنبه» را این‌جا بخوانید: 👇

https://www.tg-me.com/fazeli_mohammad/3899
سلام بر دوستان
من کارزار شایسته سالاری در انتخاب مدیران اولیه (وزیران) را امضا کرده و از شما نیز درخواست حمایت با امضا دارم.

نگذاریم اصحاب قدرت و لابی ثروت دستاورد ملی را تحت الشعاع خود قرار دهند.

#نه_به_انتخاب_پشت_درهای_بسته
👇

https://www.karzar.net/134747
به کارزار علیه مجاهدین روز شنبه بپیوندید

🔰این کارزار از طرفِ جمعی از کنشگرانِ مدنی و رأی دهندگان به دکتر پزشکیان و به‌منظورِ ایجاد‌ مطالبهٔ عمومی مبنی بر رعایتِ اصولِ «حق و عدالت» و #هشدار نسبت به حضورِ «مجاهدینِ روز شنبه» و #کاسبان_انتخابات در چیدمان کابینه دولت دکتر مسعود #پزشکیان تنظیم و منتشر شده است.

✔️منفعل نباشید و جهت صیانت از رأی خود، پویش را امضاء کنید:
👇
https://www.karzar.net/134747
امید که این شرایط نابرابر در دولت جناب پزشکیان اصلاح شود!

@yaser_arab57
به احترام آن مرد

محسن برهانی خدمات زیادی در این مدت به امر مدنی و جامعه ایران داشته است.
تسلط او بر فقه و قانون و ایستادگی در برابر جریان ناعقلانیت سالار با ابزار خودش به مذاق خیلی ها خوش نیامده است.

از اخلاق و‌ جوانمردی بدور است اکنون که بازداشت شده از او یاد نکنیم.

راهت پر رهرو مرد خدا

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
در گفت‌وگو با خیر ایران مطرح شد؛

یاسر عرب؛ پژوهشگر و فعال اجتماعی:

🔹بسیاری از کارهای خیری که در جامعۀ ما انجام می‌شود، مبتنی بر شناخت دقیق از نیاز و وضعیت جامعۀ هدف نیست
🔸خیرین، شرایط بومی و فرهنگی منطقۀ هدف را در نظر نمی‌گیرند و اولویت‌سنجی صحیحی ندارند.
🔹 بعضی از کارهای ظاهراً خیر، توانایی حل مسئله را در مخاطب از بین می‌برد و آن‌ها را وابسته و فقیر نگه می‌دارد.
🔸 فکر می‌کنیم هرچه به جای دورتری کمک کنیم، کار خیر ارزشمندتری کرده‌ایم در حالی که بستگان و همسایه‌ها در اولویت هستند
🔹 ما باید مانیتورینگ فعالیت‌های خیر در ایران داشته باشیم تا بتوانیم قضاوت صحیحی از وضعیت خیریه ارائه دهیم
🔸برای گفت‌وگو در زمینۀ خیر و برگزاری مناظره‌های خیر پیش‌قدم شوید

📌متن کامل این گفت‌وگو را اینجا بخوانید.

📽️ مشاهده فیلم گفت‌وگو

@kheiriran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 برشی از گفت‌وگوی انتقادی یاسر عرب با خیر ایران درباره وضعیت فعالیت‌های خیریه و خیرین

▪️متن کامل گفت‌وگو

▫️فیلم کامل گفت‌وگو

@kheiriran
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 برشی انتخابی در گفتگوی انتقادی با موضوع وضعیت فعالیت‌های خیریه و خیرین با ارائه یاسرعرب پژوهشگر و فعال رسانه‌ای


لطف شماست که این چند دقیقه را توجه فرمایید و با دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید

▪️متن کامل گفت‌وگو

▫️فیلم کامل گفت‌وگو

@yaser_arab57
در مهد کودک!

✍️ رحیم قمیشی

بیشتر از ۲۰ سال پیش، پسرم را در مهد کودکی معمولی نام نوشته بودم و او داشت برای اولین بار رفقایی پیدا می‌کرد. در عالم کودکی از دوستش پرسیده بود تو بابات چه‌کاره است.
که او هم گفته بود بابای من وزیره!
آنشب پسرم از من می‌پرسید، اگه اون ازم پرسید تو بابات چکاره است من چی بگم!؟
گفتم پسر عزیزم، هیچوقت در برابر خالی‌بندها کم نیاور، بگو بابای من رئیس‌جمهوره!
رفته و گفته بود، و متاسفانه بیشتر با هم رفیق شده بودند.
پسر وزیر و پسر رئیس‌جمهور.

گذشت تا در مقطع دیگری دوباره آنها با هم همکلاس شدند. این بار فامیلی هم را یاد گرفتند. او فامیلش زنگنه بود، و پدرش واقعاً وزیر بود!
فامیل پسر من قمیشی بود، و پدرش یک بازنشستۀ ساده.
تازه فهمیدیم آن پسر ۴ - ۵ ساله دروغ نمی‌گفته، پدرش وزیر نفت کشور بوده.
همان موقع یاد گرفتم خالی بندی و دروغ را هم باید به اندازه بگویم و گر نه روزی آبرویم خواهد رفت. من وقتی دیگری را دروغگو تصور می‌کنم، خودم حتما به گناه‌های بزرگترین آلوده می‌شوم.

البته این خاطره را نگفتم که تنها بگویم، دروغ‌هایمان را باید کوچک کنیم. گفتم که یادمان باشد هیچ وقت نباید زود قضاوت کنیم. روزی حتماً باید پاسخ قضاوت‌‌هایمان را بدهیم.

ساده است بگوییم زنگنه که خودش دزد است پسرانش خارجند، ظریف که خیانت‌کار است، آذری جهرمی کارهایش برای اطلاعات است، خاتمی باعث همه بدبختی‌هاست، میرحسین دستش در خون جوان‌هاست، دکتر تاج‌زاده دنبال قدرت است، دکتر فاضلی دنبال وزارت است، دکتر محسن برهانی عامل نظام است، دکتر ملکیان نمی‌فهمد، دکتر سروش اوت است، کیوان صمیمی بعد از ۱۵ سال زندان دیگر بریده، دکتر پزشکیان آمده تا فقط نظام را نفس بدهد...
همه اصولگرایان شخص پرستند و همه اصلاح‌طلبان دنبال منافع شخصی.
گفتن همه اینها خیلی ساده است.
اما اگر یک جا اشتباه کرده باشیم، چه؟

همگی فشارهای سخت زیادی را تحمل کرده و می‌کنیم.
ضربه‌های زیادی از اعتمادمان خورده‌ایم.
باتوم خورده، زندان کشیده، تحقیر شده‌ایم.
اما برای قضاوت کردن فرصت داریم.
هر کسی مخالف نظر ما بود، منحرف نیست!

در آخر؛
زمانی از خاطرات جبهه و کربلای چهار می‌نوشتم و می‌گفتم.
آنهایی که از صداقت و صریح‌گویی من بدشان می‌آمد اطلاعیه دادند که اصلا رحیم قمیشی جبهه نبوده، کربلای چهار نبوده‌. خاطرات اسارت را که می‌نوشتم گفتند او پناهنده بوده، نفوذی در جبهه بوده، تمام سوابق جبهه‌ام را از پرونده‌هایم پاک کردند، گفتم من نیازی به آنها ندارم. حتی یک روز صدایم کرده و پرسیدند تو که جبهه نبوده‌ای چطور در سال ۶۵ اسیر شده‌ای!؟
به توافق رسیدیم در پرونده‌ام بنویسند؛ اعزام به جبهه ۳ دی ۱۳۶۵، اسارت ۴ دی ۱۳۶۵ و نوشتند، به همین سادگی و به همین تلخی.
حالا هم تازگی متوجه شده‌ام این همه سال مطالبی می‌نوشته‌ام همه‌اش نقشه بوده، دادگاه‌هایم صحنه‌سازی بوده‌اند، من نفوذی نظام بوده‌ام، فردای تحولات باید جزو اولین نفراتی باشم که اعدام شوم.
من در مرحله دوم انتخابات رأی داده‌ام.
سندی بالاتر از این؟ رحیم ذاتش فلان است.
او منشأ همه بدبختی‌های ما بوده.
روزی که واقعیت‌ها چیز دیگری را بگویند، چقدر سخت خواهد بود متوجه شویم قضاوت زودهنگام کرده‌ایم.
اگر تا آخر عمر فرصت جبران اشتباهاتمان را پیدا کنیم!!

@ghomeishi3
@yaser_arab57
Forwarded from دغدغه ایران
مادر ما، ایران را، پیش دامپزشک نَبَرید

محمد فاضلی

جناب #رئیس‌جمهور_مسعود، مادر ما ایران، ما بیماری‌های صعب‌العلاج دارد. شما پزشک هستی و می‌دانی اگر فردی بیماری سخت و خدای ناکرده صعب‌العلاج داشته باشد، حتی اگر او را پیش حاذق‌ترین پزشک ببرند، و همه کارها درست انجام شود، ممکن است درمان نشود. در چنین حالتی، ایراد به بیمار و پزشک وارد نیست. کارشان درست بود، ولی نشد. بیماری سخت بود و خارج از توان بشر که درمانش کند. اما اگر بیمار صعب‌العلاج را برای درمان پیش دامپزشک ببرند و بمیرد، حکایت دیگری است.  

جناب #رئیس‌جمهور_مسعود، اگر همکارانت متخصص‌ترین‌ها، کارآزموده‌ترین‌ها، پاکدست‌ترین‌ها و ایران‌دوست‌ترین‌ها هم باشند، برخی بیماری‌های مادر ما ایران، سخت درمان می‌شوند و شاید در دوره ریاست جمهوری شما درمان نشوند. همه امور که دست شما نیست؛ تاریخ، قیمت‌های جهانی، رفتار آمریکا، رفتار رقبای سیاسی و ... هم اثرگذار است. مردم و حامیانت اما می‌فهمند که شما برترین‌ها را به‌کار گرفتید، سخت‌کوش بودید و صداقت داشتید.

جناب آقای پزشکیان پنجاه درصد مردم رأی ندادند. آن‌ها که رأی دادند با چشمانی باز عملکردتان را می‌نگرند، همان گونه که عملکرد حاکمیت و شیوه مواجهه‌اش با شما را دقیق‌تر نگاه می‌کنند. سه روز است، از شنبه صبح ۱۶ تیرماه، که مردم با ذره‌بین رفتار و گفتار و کردارت را دقیق نظاره می‌کنند. اولین آزمون جدی شما، انتخاب وزرا و همکاران هیئت دولت است.

جناب رئیس‌جمهور مسعود، اگر یک مشت چهره‌های تکراری، برآمده از لابی‌ها و توصیه‌ها، بدون روال مشخص انتخاب بر اساس شایستگی، نامنسجم و بدون ایده، و ناسالم یا دارای شبهه عدم سلامت انتخاب کنی، هم شهرت یک عمر سلامت و شایستگی شما زیر سؤال می‌رود،دولتی ناکارآمد خواهی ساخت که بلای جانت می‌شود؛ و هم اعتماد و سرمایه اجتماعی که اندوخته‌ای به باد می‌رود. به باد!

رئیس‌جمهور مسعود، خشت اول چون کج نهاده شود، تا ثریای دولت شما هم کج بالا می‌رود. سخنان آن مردی که پدرش را کولش گرفته بود و به سمت صندوق رأی می‌رفت به یاد داشته باشید. هر رأی به شما، عصاره رنج‌های ملت بوده است.

شما به حرف کسانی که می‌گویند برای انتخاب دقیق اعضای هیئت دولت وقت نیست، گوش ندهید. وقت‌تان را این روزها با دیدارهای بی‌حاصل هدر ندهید. برخی می‌آیند توصیه‌های بی‌حاصل کنند و آدم‌های‌شان را جا بیندازند. وقت‌تان را صرف دو امر مهم کنید:

یک. صورت‌بندی #نظریه_دولت چهاردهم. نظریه دولت شما، باید توضیح دهد که در چه وضعیتی، با چه مسائلی، با چه موانعی، دولت را تحویل گرفته‌اید؛ و با چه سازوکاری، در چارچوب نظم سیاسی موجود و با قصد ایجاد چه تغییرات ممکنی در آن، می‌خواهید به سمت چه اهدافی حرکت کنید. در ضمن، باید مشخص کنید که برای این کار چه ابزارها و منابعی در دست دارید و می‌خواهید چگونه این کار را انجام دهید. بعداً درباره مفهوم «نظریه دولت» می‌نویسم.

دو. رویه و انتخاب دقیق هیئت وزیرانی کارآمد، سالم و منسجم؛ هماهنگ با نظریه دولت شما، و اعتمادساز برای همه جامعه.
جناب رئیس‌جمهور مسعود، نظریه دولت و هیئت وزیران و همکاران‌تان، دو پایی هستند که در دوران ریاست جمهوری با آن‌ها راه می‌روید. هر کدام لنگ بزند، کار شما و ملت لنگ خواهد زد.

امیدوارم در گام اول، همکارانی برگزینید که جامعه و متخصصان و اذهان نگران ایرانیان بگویند رئیس‌جمهور مسعود بالای سر مادر بیمار ما ایران، پزشک حاذق آورد، نه دامپزشک.

کارزار مطالبه شفافیت انتخاب وزرا

@fazeli_mohammad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
برخی به این‌ توصیه‌ها می‌گویند روان‌شناسی زرد!
فرضا که زرد!
از سیاهی خیلی بهتر است ...


@yaser_arab57
#مهم
خيانت-صداقت

@yaser_arab57
Forwarded from فلاخن||سلمان کدیور (سلمان کدیور)
✳️درخواست پاسخگویی قوه قضائیه پیرامون حبس فعالین سیاسی اجتماعی در ایام انتخابات

🔹دستگاه قضایی درباره حبس فعالین رسانه‌ای در ایام انتخابات پاسخ بدهد.

جناب حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای
ریاست محترم قوه قضائیه

موضوع: نامۀ جمعی از فعالان عدالتخواه به رئیس قوه قضائیه دربارۀ احکام زندان اشتری، سلطانی، آذرپیک
با سلام و احترام؛

🔹همان‌گونه که استحضار دارید در ایام انتخابات، موج دستگیری برخی فعالین عرصه سوت‌زنی از جمله آقایان یاشار سلطانی، وحید اشتری و خانم صبا آذرپیک بازتابی منفی در جامعه داشته و عملکرد قوه قضائیه را نزد افکار عمومی زیر سوال برده است. چه‌آنکه در آراء حقوقی و قضایی این فعالین، ایراداتی وجود دارد که شبهۀ عدم استقلال دستگاه تحت امر شما را در اذهان متبادر می‌سازد.

🔹به عنوان مثال، در پروندۀ آقای وحید اشتری، با اینکه محکومیت‌های قطعی وی در دیوان عالی کشور شکسته شده، اما شعبۀ تجدیدنظر اقدام به صدور رای تجمیعی نموده و پس از اعتراض، شعبۀ تجدیدنظر دیگری، در لوای رسیدگی به ادعای رای تجمیعی، اقدام به صدور رای در مورد یکی از پرونده‌ها کرده و ایشان را به چهارده ماه حبس محکوم کرده است! سوال اینست که این تضاد حقوقی چگونه می‌تواند به راحتی تجویز شود؟

🔹یا اینکه، چرا قاضی پرونده برای احراز سوءنیت آقای اشتری، به اظهارات وی در جلسات بازجویی دربارۀ آقای قالیباف استناد کرده، در حالی که پروندۀ جاری هیچ ارتباطی به آقای قالیباف یا پروندۀ موسوم به سیسمونی‌گیت ندارد؟
چرا در این پرونده، روال قانونی جلب و احضار رعایت نشده است و ضابطین قضایی باید بدون اطلاع قبلی، به منزل آقای اشتری -آن هم شبانه- هجوم برده و با بازرسی منزل و توقیف وسائل شخصی، نامبرده را به زندان منتقل کنند؟

🔹همچنین در پروندۀ خانم آذرپیک، طبق اظهارات خانواده ایشان، روال بازجویی‌ها و احضارهای مکرر، از جمله عواملی بوده که منجر به سقط جنین ایشان شده است. آیا امر قدرت و سیاست آنقدر در جمهوری اسلامی بی‌ملاحظه شده است که بر چنین اقدامات تأسف‌باری چشم می‌پوشد؟

🔹همچنین در پروندۀ آقای یاشار سلطانی، چرا دستگاه قضایی یا ضابط، وی را به بهانۀ مذاکره دربارۀ روال قضایی پرونده به شکل تلفنی احضار می‌کند و پس از مراجعۀ آقای سلطانی، بدون ابلاغ و اعلام قبلی، وی را راهی زندان می‌کنند؟

🔹آیا می‌توان تصور کرد که افراد یا نهادهایی در ایام انتخابات از فعالیت این افراد احساس خطر کرده و با فشار و اعمال نفوذ بر قوه قضائیه، زمینۀ چنین اقدامات غیرقانونی را فراهم کرده‌اند؟ آیا افکار عمومی باید این شائبه را بپذیرد که فضای زیست اجتماعی و حق زندگی معمولی برای منتقدین وضعیت کنونی در کشور، از سوی دستگاه‌های نظارتی و قضایی نادیده گرفته می‌شود؟
و از همه مهمتر تکلیف نظارت مستقل مردم و نخبگان بر حکومت که از مهمترین توصیه های سیاسی اسلام به حکمرانان است در این شرایط چیست؟ جامعه ای که در آن منتقدان و فعالین سیاسی مدنی، به راحتی و با اتهاماتی تکراری به محبس فرستاده می‌شوند چگونه می تواند منادی آزادی و کرامت انسانی باشد؟

🔹با تفاصیل فوق، امضاءکنندگان این نامه از جناب‌عالی تقاضا دارند ضمن رسیدگی عاجل به ابهامات مطروح در این نامه، نسبت به پاسخ به سوالات و اقناع افکار عمومی اقدام نمایید.

با احترام

امیر تفرشی
میلاد دخانچی
سید محمد رضا اصنافی
مرتضی کیا
َسید هاشم فیروزی
غلامحسین اسلامی صدر
مهدی نیکخواه
میلاد گودرزی
علیرضا ملوندی
سلمان کدیور
یاسر عرب

✳️ شما نیز می توانید این کارزار را امضا نمایید 👇

https://www.karzar.net/135325
خدا را شکر در کشور انتخابات برگزار شد که لابه‌لای آن مناظرات انتخاباتی داشته باشیم که بین مناظرات سخن از پرونده‌هایی بیاید و در بین پرونده‌ها یکی سر و صدا کند تا در این بین یک رسانه دیگر غیر سازمان فشل صدا و سیما اعلام آمادگی کند و حالا ببینیم آقای جلیلی قبول زحمت می‌کند یا خیر!

به هر حال خدا را شکر ....

@yaser_arab57
این مرد را می‌شناسید؟
نام او إیلی کوهین بود. اما در سوریه او را کامل امین می‌شناختند.
مردی تندرو و مخالف اسرائیل!
اما در اصل مأمور مخفی اسرائیل که تا یک قدمی نخست وزیری سوریه رفت.
در مجلس ملی سوریه فریاد می‌زد و اسرائیل را به هزار کار کرده و نکرده متهم می‌کرد،اما شب‌ها در خانه، برای اسرائیل اطلاعات بسیار سودمندی را ارسال می‌کرد.
دستور العمل از تل اویو می‌رسید و آن فقط یک چیز بود: شلوغ کن و وانمود کن دشمن قسم خوردۀ اسرائیل هستی!!!
دو چیز، او را گرفتار کرد: اول شنود تصادفی پیامهایش به اسرئیل...
دوم، این که هر چه می‌گفت و می‌خواست، در نهایت، به سود اسرائیل بود. در واقع هنر این مرد آن بود که خواسته‌های اسرائیل را به بهترین شکل، در قالبی ضد اسرائیلی بیان می‌کرد و در راستای تحقق آن می‌کوشید.
خوب فکر کنید!


مینی سریالش هم ساختند با نام Spy.
ندیدید حتما تماشا کنید خیلی خوش ساخته.



-pensylva-

@yaser_arab57
@uttweet
این علاقه به اعلام دائم اعمال‌ها و در فضای داغ انتخابات نگه داشتن هوادار‌ها، بیشتر پاسخی به افسردگی سمپات‌ها است.

استفاده از واژه‌هایی چون《توده‌های میلیونی هوادارانم》نیز اعلام شعار《نترسید نترسید ما همه با هم هستیم》است!

طرح و برنامه و ایده‌ای هم اگر هست باید دولت آنرا اجرا کند. اداره کشور با دو دولت که نمی‌شود!

@yaser_arab57
🔻 عبدالله رمضان‌ زاده: قبول کنیم پیرمردهایی مثل من، که هریک در دولت‌های گذشته نقشی داشته‌ایم، در وضع نابسامان کنونی کشور قاصر یا مقصر بوده‌ایم.

▫️ ‏پس اکنون دور و بر پزشکیان را شلوغ نکنیم و بگذاریم خود او، با نسلی جدید از جوانان و زنان امید را در دل مردم، برای سامان امور، زنده نگاه دارد.


@RaaviOnline1
@yaser_arab57
2024/09/29 23:19:46
Back to Top
HTML Embed Code: