Telegram Web Link
Forwarded from #کارخیر
باشد که کودکان ناشنوا و روشندل در محیط آموزشی‌شان در هوایی مطبوع درس بخوانند و شاد شوند….
‏ارادت

‏⁧ #کارخیر
‏⁧ #گزارش
این تصویر و پلاکارد در دست برادرمان منطق (سلبی) بسیاری از کسانی است که به جناب پزشکیان رای خواهند داد تا صرفا شرایط از این بدتر نشود.

عقلای جامعه با نگاهی حداقلی به این کانديد مسئله‌شان کاستن از سطح تخاصم اجتماعی و جنگ روانی حاکمیت با مردم است.

آنان که گمان می‌کنند در همین شرایط بسیار بد و سخت معیشتی مردم امنیت روانی و کرامت انسانی و حقوق شهروندی برایشان کم رنگ و کم اهمیت شده خوب به این پلاکارد نگاه کنند.

این وحشت را و ظلمت را با عنوان گرد و قلمبه‌ی 《عمق راهبردی》نمی‌توان نادیده گرفت.

آدمی شاید با《کمترین بضاعت اقتصادی》 هم سر کند اما به شرطی که این کمبودها برای همه و با 《بیشترین تکریم انسانی》برای او همراه باشد.


@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در شبکه‌های اجتماعی به عنوان قسمت سانسور شده مستند جناب پزشکیان منتشر شده. (سانسور شدن آن را بی اطلاع هستم)

پ.ن؛
رساندن این صدا و طرح سخت‌ترین و پر التهاب‌ترین مسائل که به خاطر انتخابات در محیطی امن امکان پذیر شده است و پس از انتخابات دکان این ارائه‌ها جمع خواهد شد،
نمونه‌هایی از امکان گفت‌وگو با نسل جوان است‌ که ای کاش تداوم پیدا کند.
@yaser_arab57
می‌اندیشید، پس نیستید.
دکتر مریم نصر

🔹بعد از اعتراضات گروه‌هایی از مردم در سال 1401 که حول شعار «زن، زندگی، آزادی» شکل گرفت و بحث و نقدهای گسترده‌ای که پیرامون آن انجام شد؛ انتظار بی‌جایی نبود اگر بخواهیم که هم آقایان در صدا و سیمای ملی و هم آقایان کاندیداهای محترم نیم‌نگاهی به این مطالبه بخشی از مردم می‌داشتند. دست کم تغییراتی صوری در برگزاری آیین‌ها و تشریفات تبلیغاتی خود می‌دادند و اگر کاندیدهای زن را تایید نمی‌کنند، دست‌کم از حضور کارشناسان و متخصصانِ زن در میان پرسشگران از کاندیداها و یا همراهان آن‌ها استفاده ‌کنند.

(زنانی غیر از نمایندگان دیدگاههای رسمی در چهل سال گذشته. حرفهایی فراتر از گلایه بابت خراب شدن عروسی و آزار دیدن در دوره بارداری و سیسمونی و... که الهی همان‌ها هم نباشد. برای هیچ زنی نباشد.)

🔹چه چیزی در زنان اینقدر ترسناک است که تمام تلاشمان را برای ارائه یک قاب خاص از زن و زنانگی می‌کنیم و همه انواعِ دیگرِ زن بودن را حذف می‌کنیم؟
همان چیز ترسناکی که از زمان‌های قدیم تا امروز به طیف گسترده‌ای از اشکال حذف زنان، از حذف چهره و حضور تا حذف فیزیکی، دامن زده است: بدن زنان. برای همین است که از پی اعتراضات زنان اولین چیزی که از مردان و زنانِ مردانه می‌شنویم این است که «این‌ها میخواهند لخت شوند». ناقوس خطر!

🔹 برخی معتقدند ریشه این ترس از بدن زنانه در قابلیت شگفت‌انگیز/رشک‌انگیز/رعب‌انگیز آن برای باروری و خلق زندگی است. امکانی که از زمان سقراط تا امروز موضوع رشک مردان بوده است. استفاده از استعاره باروری و وضع حمل نزد مردان از موضوعاتی است توجه پژوهشگران زنانه‌نگر را جلب کرده است.  سقراط که خودش را «قابله نفس» می‌دانست، تلاش می‌کرد این قابلیت طبیعی* زنان را مردانه و از آنِ خود، یعنی فیلسوف، بکند:
«هنر مامایی من به طور کلی مانند هنر آنها [قابله‌ها] است؛ تنها تفاوت این است که بیماران من مردان هستند، نه زنان، و دغدغه من مربوط به بدن نیست، بلکه مربوط به نفسی است که دچار درد وضع حمل است».

🔹نسبت زنان با زندگی، دربرابر نسبت مردان با مرگ/جنگ بهتر فهمیده می‌شود. خواستن زندگی امری زنانه است و مرگ کار و کسب مردانِ غالب است. زندگی‌خواهی اگر قوت بگیرد، یعنی زنانگی قوت گرفته است و این اخلال و اختلالی جدی در بزرگداشت مرگ، کنترل و سلطه است. حضور غیرضروری زن نظم‌های سرکوبگر را به چالش می‌کشد. عادت کرده‌ایم زنانِ خارج از قاب، زنان متخصص، زنان مستقل، زنان آرمان‌خواه، زنان منتقد، زنان با داعیه ریاست را نبینیم.
اگر آنقدر که ما می‌گفتیم ناتوان نبودند چه؟ اگر معترض بودند، ولی نمی‌خواستند لخت شوند چه؟ دنیای زندگی خواهی بازگشتی به امر طبیعی و معمولی و متداول برای آدمیزاد است، دربرابر تحمیل خشونتبار بی‌شمار قیدوبندهای قلدرمآب و غیرعادی برای دنیای امروز و اقتضائات آن که هرچقدر هم فیلم و عکس‌هایش منتشر شود بازهم وجودش را انکار می‌کنیم- چون متعلق به آن گروهی از آدم هاست که وجود و هستی سان را انکار کرده‌ایم. آنها در قاب‌هایی که ما تعریف می‌کنیم نمی‌گنجد؛ پس وجود ندارند!

🔹اینجاست که حتی وقتی یکی از کاندیداهای محترم درباره «زندگی معمولی» حرف می‌زند آن را کاملا بر بستر اقتصادی تفسیر می‌کند- کاری که اکثر قریب به اتفاق تحلیل‌گران مرد با اعتراضات 401 کردند. آنها آگاهانه متعرض بحث از زن و آزادی نمی‌شود که ناشناخته است. در تاریکی حبس بوده. در محاسبات ما زنده به گور شده. انبار باروت است!
آنها در قلعه کهنه و سنگی خودشان، در انتخاباتی مردانه با کارشناسان و تحلیلگران مرد حول موضوعات اقتصادی و سیاسی با ادبیات و در چارچوبی مردانه باقی می‌مانند- گرچه ممکن است رای زنانِ خارج از قاب را هم بخواهند-که از بخت خوب/بد «حق رای» دارند.
 



*وقتی از «قابلیت طبیعی» زنان برای باروری سخن می‌گوییم نباید منکر «اراده» آنها برای تصمیم به فرزندآوری/نیاوری و یا فضیلت اخلاقی تصمیم برای به خطرانداختن زندگی و سلامتشان برای زندگی‌بخشی شویم.
@kherad_jensi
@neocritic
از چنین بزرگوارانی که سن خودشان را محاسبه نمی‌کنند توقع داریم راجع به مسائل مهم کشور مسئله‌مندانه و با دقت ورود کنند!
😏

@yaser_arab57
‏درود بر شرف دکتر محمد فاضلی
‏در برابر هجوم بی‌شرافتی و رذالت ایستاد و کوتاه نیامد
‏ایران هرگز نمی‌میرد
‏چه خوش گفت سعدی شیرین سخن:
‏سنگها را بسته‌اند و سگها را گشوده‌اند

https://www.tg-me.com/majidtafreshi
نظر این مخاطب نیز صحیح است.
در این وضعیت علاوه بر رفتار زشت مجری-کارشناسِ صدا و سیما، خود آقای پزشکیان هم اشتباه کرد و مدیریت لازم را نداشت.

ضمنا توصیه‌های اخلاقی را در بستر رخداد‌ها و توان تحمل انسان‌ها مطرح کنیم نه در آسمان کتاب‌های اخلاقی!


@yaser_arab57
🔸عدالت به سبک رسانه میلی!

مجید مرادی

در پایان برنامه تلویزیونی دکتر پزشکیان از شبکه دو سخن دکتر فاضلی با دخالت نابه‌جای شهاب اسفندیاری کارشناس برنامه ناتمام ماند و دکتر فاضلی جلسه را ترک کرد.
رسانه میلی باید اجازه می داد دکتر محمد فاضلی سخنش را به پایان ببرد. خب با رسانه میلی چه می‌شود کرد؟!

اصلا کارشناس حق ندارد وسط حرف نامزد یا مشاوران او بپرد و مناظره کند‌.

مجری باید میکروفون اسفندیاری را می بست و اجازه نمی داد او گفتگوی پینگ پنگی با دکتر فاضلی به راه بیندازد.
این رسانه واقعا میلی ست. در این رسانه انواع تهمت و دروغ به دولت روحانی و خاتمی مجاز است اما به کارشناسی که خلاف واقع می گوید نمی توان گفت که دروغ می گویی!
ا.
رسانه میلی با آوردن امثال شهاب اسفندیاری و فؤاد ایزدی شمشیر را برای نامزد اصلاح طلب از رو بسته است.
این دو کارشناس را حتما در برنامه ها حفظ کنید و تا می توانید بر تعدادشان بیفزایید زیرا بازار انتخابات و آتش مشارکت ملت را تیز می کنند.
ما هنوز کارناوال عصر عاشورای سال ۷۶ را فراموش نکرده ایم آقای شهاب اسفندیاری! خودت هم می‌دانی تو در حدی نیستی که با سیدمحمد بهشتی مجدد سینمای ایران و دکتر محمد فاضلی وارد گفتگوی نظری و فکری شوی و رفتی سراغ مسأله شخصی با فاضلی و بدگویی از سابقه سیدمحمد بهشتی.
ادعای تو در باره دکتر محمد فاضلی همانند ادعای هاله نور بود در باره دکتر زهرا رهنورد در مناظره با میرحسین موسوی!

https://www.tg-me.com/K_MjM
برخی از مردم شاید توان درک نداشته باشند که فاضلی چه دردی را تحمل کرد و مجری-کارشناسان صدا و سیما بعضا چه افراد بی اخلاق و بی پرنسیبی هستند.
و با چه شگردهایی دروغ گفته و حیثیت مخالف خود را لکه دار می‌کنند.

در پست بعدی یک فایل پی دی اف برایتان می‌گذارم ببینید برخی از این بزرگواران چه سطحی از وقاحت را درنوردیده‌اند...👇
Forwarded from یاسر عرب
فایل یک -به اضافه مستند.pdf
1.1 MB
#سند_سازی
#دروغ
#رشد_و_تربیت_جنسی_کودکان
#ورشکستگی_گفتمانی

@yaser_arab57
@kherad_jensi


با‌ حضور یاسر عرب و حجت الاسلام محمد رضا زائری، در پشت صحنه برنامه به اضافه مستند چه اتفاقی رخ داد؟
و می‌توان اضافه کرد؛
هر چند با سخنان محمدجواد ظریف موافق باشیم یا خیر اما ...

اصل داستان این بود:
در حقیقت انتقام موفقیت برنامه ظریف را از فاضلی گرفتند...

@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴تشویق دکتر محمد فاضلی در برج میلاد پس از اعتراض به تهمت های کارشناس صدا و سیما و پرتاب میکروفون


@iran_times
@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یادآر!

لحظه ای که روی آنتن زنده، استاد محدثی سرمایه‌ی اجتماعی صدا و سیما را به چالش کشید!
مجری: شما که به دروغگویی صدا و سیما باور نداری؟
استاد محدثی: چرا اتفاقا صدا و سیما بطور سیستماتیک دروغگو است!

استاد حسن محدثی بعد از این برنامه برای همیشه ممنوع التصویر شد.

@yaser_arab57
سوره نساء آیه ۱۴۸

خدا بلند کردن صدارا به بدگویی دوست ندارد مگر از آن کس، که به او ستمی شده باشد، و خدا شنوا و داناست.
@yaser_arab57
🔴سرخوردگی و فوران خشم

حالا شما تصور کن هنگامی که یک تسهیلگر اجتماعی که القصه استاد باسواد دانشگاه هم هست، اینگونه در برابر هجمه نامودبانه زرورق پیچ شده بهم می ریزد و کنترل خویش را از دست می دهد،وضعیت روانی جامعه چگونه است؟

حتما مداخله آقای اسفندیاری بعنوان کارشناس دارای سوگیری خطا و اشتباه بود،لیکن ای کاش دکتر فاضلی هم برنامه را ترک نمی کرد.

اما خوب حقیقتا همه ما انسانیم و گاهی حجم فشارها چنان غیرقابل تحمل می شوند که انسان کنترلی بر رفتار خویش نمی تواند داشته باشد.

براستی جامعه ای که استاد دانشگاه باسواد و فرهیخته آن از سر خشم ماحصل سرخوردگی اینگونه عنان از کف می دهد جامعه ترسناکیست.

صدا و سیما که عادت برنامه سازی در فضای آزاد و چالشی را ندارد،با کم صبری و بی طاقتی ماحصل نگاه تمامیت خواهانه کاری با دکتر محمد فاضلی کرد که قطعا عددی درشت به سبد آرا دکتر پزشکیان اضافه شد.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
از هر زاویه نگاه می‌کنم، ترک استدیو یکی از بهترین کارهای دکتر محمد فاضلی بود، بخاطر اینکه آن فیگور خاتمی‌، آرامش و لبخند و تسلط بر خود و بدن برای این جامعه ما سم است.

کنش اخلاقی و به رخ کشیدن آرامش در برابر یک جامعه زخمی و خشمگین یا نفرت تولید می‌کند یا ریاکارانه به نظر می‌رسد برای همین هرچه آرام‌تر عمل می‌کنیم خشم بیشتری از جامعه دریافت می‌کنیم.

بالاخره صدا و سیما نماد صحنه رسمی سیاست ماست، که همه می‌دانند پشت چهره آن مجریان خندان که از فرط مهربانی به مرحله فنا رسیده‌اند، کسانی در اتاق فرمان نشسته‌اند که پیچ همه ماشین ابتذال زیر دستشان است.

آن صدا و سیما چهاردهه کم و بیش کارخانه تولید ابتذال، بوده است. همین ابتذال هنوز هم در برنامه مناظره‌ها، آن سرودهای بی‌مزه و مجریانی که با صورت‌های بوتاکسی شاعرانه دروغ می‌گویند دیده می‌شود.

یکی باید نشان می‌داد که همه پیچ‌ها زیر دست شما نیست و اصلاح طلبان که متهم ‌اند بازیچه نیستند.
جناب پزشکیان هم باید می‌گفت یا میکروفن‌اش را باز کنید یا با یکدیگر می‌رویم.

خاتمی هشت سال به این بزرگواران لبخند زد و حتی در مجلس ششم از حداد عادل دفاع می‌کرد، اما الان در خانه است، اما کسی که تحصن می‌کند و پاسپورت را می‌دهند دستش که برود گواتمالا در مورد محیط زیست حرف بزند احمدی‌نژاد است!

@yaser_arab57
سخن شنیدنی مخاطب؛

آقای عرب چند تا نکته خواستم بگم؛

1. همیشه میگفتید آدما رو بت نسازیم و سفید مطلق یا سیاه مطلق نبینید، آدمارو خاکستری ببینید و مجوعه ای از خوبی و بدی ها؛ اما حس میکنم سفید دیدن و بت کردن فاضلی ب سبب تلاش هاش و فعالیت هاش در حوزه جامعه شناسی و کمک به جامعه باعث شده بدنبال توجیه اشتباهش باشید و نخواید قبول کنید فردی که این همه سخنرانی و مطلب در مورد انسان و جامعه نوشته و واقعا هم بسیار مطالبش ارزشمند بوده هم میتونه به سبب فشاری که روشه از کوره در بره و ناتوان باشه تو کنترل خشمش و حرکاتی کنه که درست نیست.

2‌. این همه توجیه و تحلیل در مورد اشتباه جناب فاضلی از سمت تحلیل گران اکثرا اصلاح طلب منو دقیقا یاد همون گروهی میندازه که مخالفشید و میگید اونا دائم در حال ماله کشی و تعصب و... طرفداران و حامیان خودشون هستند.

3. بنظرم منطقی ترین و درست ترین حرکت جناب فاضلی این میتونست باشه ک از اون ۴ دقیقه ش بهتر استفاده کنه و رفع اتهام کنه از خودش و بعد هم بقیه حرفاشو بزنه. فراتر از این، حتی اگه حس کرد نمیتونه خشمش رو کنترل کنه و منطقی حرف بزنه، میتونست جلسه رو ترک کنه. اما اون حرکات بعدش و پرت کردن میکروفون و... بنظرم اصلا جای دفاع نداره.

4. آیا خشم یا مورد ظلم واقع شدن مجوز میشه انسان هر عملی از خودش انجام بده؟

5. یه حرفی زدید تو چند پست قبلی، و گفتید اخلاق و ... رو از آسمون بیاریم رو زمین و مطابق ظرفیت افراد -نقل ب مضمون-، بله درسته انسان ممکنه از لحاظ تئوری چیزی رو درست بدونه اما تو حوزه عمل موفق ب رعایت اون نشه، حرفی نیست درسته، ولی بحث اینه شما و سایر تحلیل گران دارین حوزه نظری رو هم زیر سوال می‌برید و رسما میگید کارش درست بوده که این کارو کرده! وگرنه خود جناب فاضلی ممکنه بعد از آروم شدنش بیاد بگه من اشتباه کردم اون کار رو کردم و باید خشم خودمو کنترل میکردم...

ما هم انتظار نداریم جناب فاضلی بعنوان یه انسان هیچ اشتباهی نکنند، آدمیزاد ممکن الخطاست، ولی بحث اینه آیا حرکتش اشتباه بوده یا نه؟ اگه اشتباه بوده، با توجیه کردن اشتباهش دقیقا شبیه همون افرادی میشین که دائم ازشون ایراد می‌گرفتید...

ممنون میشم پاسخ بدین🙏

@yaser_arab57
2024/10/02 18:28:50
Back to Top
HTML Embed Code: