Telegram Web Link
نه قهر، نه ذوق زدگی!
یاسرعرب

مخالفت با #هیجان_پزشکیان را بنده در شرایطی گوشزد می‌کنم که شخصا بیشترین قرابت فکری را با ایشان دارم. و در حال حاضر معتقدم حضور ایشان می‌تواند یک فرصت برای کشور باشد.

از روز گذشته که جامعه‌ی غیر رسمی! پالس‌های مثبتی به ایشان نشان داد و جامعه‌ی غیر رسمی‌تر!! (با ایده عدم حضور در انتخابات) وزن سنگین خود را یادآوری نمود، سخن بر سر شخصیت، سلامت، تعهد، کاربلدی و سایر شئون فردی ایشان است.

پی رنگ سیاسی و شخصیت روانی فرد کانديد بسیار مهم است و حتما در انتخاب رویکردها و مدیران نقش دارد. در عین حال در زمین واقعی سیاست و سیاست ورزی واقعی باید اصل را بر روشن کردن این دو گذاشت (رویکردها و وزیران/مدیران)

دوستانی که به عارضه‌های روان جمعی جامعه‌ی ایران (همچون کیش شخصیت) اعتراض جدی دارند بهتر است از پزشکیان توصیف ایجابی و رویکردی پیدا کنند.

این جای تاسف است که صرفا تبلیغ برای جناب پزشکیان به عنوان گزینه‌ی خندان! در مقابل گزینه‌های چهره در هم کشیده فهم و توسط ما تایید شود. و با اشتراک گذاری چند دقیقه از فلان موضع‌گیری اش در فلان برنامه صدا و سیما نتیجه بگيريم که اگر ایشان بیاید 《نه ظلم و نه زنجیری آزاد و رها هستیم!》سپس امر واقع ما را دچار افسردگی مضاعف #پساپزشکیان کند!

دیگر اینکه بزرگوارانی هم که قاطعانه در صدد تخریب هرنوع استقبال از صندوق رای بوده و هرگونه رای دادن را خیانت قلمداد و فریاد می‌کنند، یادشان باشد که به لحاظ روشی به کسانی که هیچ راه اصلاحی جز صندوق رای نمی‌شناسند و پای صندوق رای نیامده‌ها را انواع برچسب نثار می‌کنند تفاوت چندانی ندارند!

قبول دارم برای یک جامعه هیجانی و عاطفی و مهمتر از آن بی حوصله و شتاب زده موضع حقیر نه جالب و جذاب است و نه محلی از اعراب دارد. اما اگر ما قبول کرده‌ایم مشکل نظام رویکردهای غیر مسئله‌مندانه آن است بهتر است خودمان از این عارضه رنج نبریم!

یادداشت مرتبط
《همه‌ی مردان رئیس‌جمهور و آن یک خانم!》


@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دانش و توانایی یا زیبایی؟

یاسرعرب

صفر!؛
هیچکدام!
در جمهوری اسپرم‌ها و پلکان ژنوکراسی نه زیبایی زنان دلیلی برای پیشرفت آنان است و نه توانمندی آنها. در این مفروض هزاربار امتحان و پاسخ داده شده زنان کاملا با مردان برابر هستند! شبکه منافع متصل به جمهوری خانوادگی بیشترین دلیل پیشرفت در کشور ما است. اما ...

حالا اول!؛
جامعه نوعا فریادهای بلندی سر می‌دهد که خود کمتر به آنها باور داشته یا عمل می‌کند!
از این دست فریادها می‌توان به حفظ محیط زیست، احترام به رنگین کمان عقاید، و یکی هم همین مسئله جایگاه زنان اشاره کرد!
جامعه غیر رسمی به درستی به حاکمان و جامعه‌ی رسمی نقد دارد که کفش‌های مدیریتی را اساسا مردانه طراحی کرده و سهمی برای بانوان قائل نیست (الا به تعارف!)

خود جامعه اما در انتخاب زنان چه سهمی برای لطافت ذهنی، توانمندی روانی، و ظرافت رفتاری ایشان قائل است؟ و چه مقدار زیبایی ظاهری را ملاک اقبال و استقبال می‌داند؟
سوم؛
به زبان ساده ملاک توجه به زنان توسط ساختارها و تشکيلات و رسانه‌های افقی که خود منتقد ساختارهای حکومتی هستند چه میزان آراستگی مهارتی-شخصیتی است و چه میزان زیبایی ظاهری؟
@kherad_Jensi
خدایی اینهمه قرابت فکری جالب نیست؟
😉

@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ویدئو مصاحبه صدا و سیما در زمان ریاست جمهوری جناب خاتمی است. برای مخاطبان از این جهت جذاب است که هر وقت دولت‌هایی فاصله‌مند از هسته سخت قدرت روی کار می‌آیند صدا و سیما یاد کمبود ويتامين و پروتئين مردم می‌افتد و این در همچنان بر همان پاشنه خواهد چرخید.

برای من اما دو وجه مجزا دارد
یکی یاد دوستان ارزشی می‌افتم که آنها نیز دقیقا همین رفتار را دارند. (مثلا مقایسه کنید وضعیت فقر را در حال حاضر با بیست سال پیش و دغدغه برادرمان جناب ده‌نمکی -مستند فقر و فحشا- را با تولیدات اخیر ایشان!)

دوم اینکه در زمانی که اساسا شبکه های رسمی تلویزیون در جهان دچار چالش‌اند و بهترین سریال‌های صدا و سیما مخاطب چندانی ندارد، ٦ کانديد ریاست جمهوری قرار است عمده وزن رسانه‌ای خود را بر روی این جعبه‌ی کم مشتری سوار کنند!

و اساسا رسانه‌های افقی/ فجازی که بنا به ذائقه مخاطب گردش دارند بستر مناسبی برای سخنان عمیق و احتمالا طولانی نیستند!

این موضوع به دغدغه‌ی اصلی که این روزها در مورد آن می‌نویسم مربوط است که همان《طرح مسئله‌مندانه موضوعات》است.

صدا و سیما شاید با این ترفند چند پروژه سیاسی را برد، اما پروسه‌ی اعتماد را باخت!

@yaser_arab57
Forwarded from دیدن
پزشکیان و اصلاحات تَکراری

✍️سیامک مهاجری

#پزشکیان در اولین حضورش ۳۴ بار از #باید ۱۶ بار از #کار و ۲۳ بار از #کنیم استفاده کرد، تا اینجا خلاصه این بسامد، جز شعار محبوب رقیب نبود: « باید کار کنیم»

هرچند با تکرار ۱۶ بار #برنامه با اندکی تغییر به شعار محبوب اصلاح‌طلبان می‌رسیم « باید با برنامه کار کنیم» این ادبیات بایدمحور که هرگز نمی‌گوید چگونه ‌و این دوگانه تقدم کار یا برنامه هم از فرط تکرار بی‌معنا و هم متعلق به همان سده ۷۰ و ۸۰ است.

ضمنا اینکه ایشان در افتتاحیه به عنوان نامزد ریاست جمهوری حتی یکبار هم از #جمهوری استفاده نکرد! و تنها یکبار از #ایران حرف زد و در عوض ۲۱ بار بی‌هدف #مردم را آن وسط پرت کرد، حاکی از این است که مشاورانش هنوز در چرت دوران رد صلاحیت‌اند و باید بجنبند.

‏ایضا #پزشکیان سخنانش را با بسنده بودن همان برنامه هفتم و سیاست‌های کلی ابلاغی آغاز کرد، بعد حتی دلایل شکست برنامه ششم را هم برشمرد، ولی دست برقضا با آن مشاوران در فضا ناگهان درآمد که « محتوای برنامه هفتم را ندیدیم!» اما «تصورم این است دولت روی آن کار کارشناسی انجام داده»
آن هم یکسال پس از ارائه آن به مجلس!

ادامه👇👇👇
Forwarded from دیدن
پزشکیان در اولین حضور خود چه گفت؛ جز این که آمدم چشم‌بسته راه رئیسی را ادامه دهم با کار خستگی‌ناپذیر و البته با چاشنی ‎#برنامه و ‎#کارشناسی#سده_اصلاحات
اما وقت این ابهامی که به جان ‎#کار و ‎#مردم افتاده، که با خشابی از#باید هم شلیک می‌شود به سر آمده اصلاحات قبل از اصلاح این حجم از تفاوت‌ها و شکاف‌های نوظهور جامعه باید#اصلاح_را_از_خود_اصلاحات آغاز کند، هر چند دیر اما در این مسیر قبل اینکه به بالین دولت رفت باید به بالین پزشکیان شتافت که هنوز به عصر حاضر نرسیده

به دیدن بیا @Boof60
محمد رضا جلایی پور این جوان دغدغه‌مند و رنج دیده یکی از خوش‌فکرترین، خوش روان‌ترین، و خوش بیان ترین چهره‌های اصلاح طلب با شخصیتی متامل و جذاب است!

اما این نوع پرزنت و تعریف از جناب پزشکیان هم برای خود ایشان و هم برای کشور سم مهلک است!

تصور حقیر این است که ایده اصلی اصولگرایان و پایداری بازگشت به عقب و به شکل خاص دهه شصت (زمان جنگ) است. (اصولگرایان دهه شصت مدرن شده و پایداری دهه شصت سنتی مانده!)
به هر حال اتوپیای آن‌ها با گفتمان رجعت پیوند خورده.

در این زمینه حالا اصلاح طلبان نیز به همان عارضه دچار شده و دهه هفتاد (دوران خاتمی) را به عنوان مدینه فاضله برای همان ایده بازگشت و گفتمان رجعت مد نظر دارند!

عزیزان!
دورانی که منطق اجتماعی با لطافت سخن، عبای شکلاتی و ریش حنا شده و ملاحت رئیس جمهور و خطوط چهره قابل تغییر بود گذشته است!

توصیه‌ام به این بزرگواران اینکه اگر هنوز در شوک تایید صلاحیت آقای پزشکیان مانده و طرحی نو برای جلوگیری از《زوال ایران》 ندارند بهتر است ابتدا از شوک خارج شده و با عجله تولید ادبیات نفرمایند!

@yaser_arab57
قصد رای دادن دارید؟
@yaser_arab57
Anonymous Poll
31%
بله
21%
احتمالا
48%
خیر
به‌به!
چه عالی...


@yaser_arab57
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥کودکان نابالغ

سید هاشم فیروزی

از شاخصهای اصلی دوران کودکی لذت طلبی و فقدان تفکر منطقی است.در این برهه پیامدهای رفتار پیش از انجام آن سنجیده نمی شود.و اینگونه است که گاها فجایع بزرگ خلق می شود.

حول تئوری شخصیت و تحلیل رفتار متقابل اریک برن و البته دیگر روان شناسان مطرح تثبیت و ماندن در دوره کودکی ارتباطی با سن و سال ندارد.

دنیا پر است از بزرگسالان کودک،حالا این دختربچه که ۱۵ سال بیشتر سن ندارد و واقعا کودک است.

شوهر کودکی لذت طلب و بی بهره از تفکر منطقی در حماقت محض پیامدهای رفتارش را نمی بیند و به همسرش خیانت می کند و دختر بعنوان کودکی خشمگین و تحت تاثیر هیجانات قدم در مسیری بی بازگشت می گذارد و او نیز ناخواسته به همسرش خیانت می کند.

فقر آموزشی و فقر اجتماعی بعنوان یکی از عوامل نرساندن کودکان این سرزمین به بلوغ فکری و مهارتهای عقلی و ارتباطی امریست غیرقابل چشم پوشی. براستی جایگاه سیستم آموزش و پرورش و نهادهای فرهنگی کشور در این مقوله کجاست؟

@kherad_jensi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
موعد انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری رسیده و بسیاری از مردم سوال می‌کنند در انتخابات شرکت کنیم یا خیر؟ احمدزیدآبادی، نویسنده و مشاور هم میهن توضیح می‌دهد.
 
فیلم: محسن کسایی

پ.ن؛
نظر بنده به نظر جناب زیدآبادی نزدیک است.
با احترام یاسر عرب.

@hammihanonline
@yaser_arab57
🔴همگرایی توصیفی

جلیلی می گوید ایران چندصد سال عقب افتادگی دارد.
پزشکیان یک ماه حقوق قبل انقلاب را بیشتر از سه ماه حقوق پس از انقلاب می داند.
قاضی زاده با ارائه آمار وضعیت خانواده از بعد اجتماعی فرهنگی را مایوس کننده می داند.
قالیباف وضعیت صنعت با محوریت خودرو را متعلق به چند دهه پیش می خواند.
پورمحمدی قائل به آن است ما از نخبگان و متخصصین در عرصه حکمرانی هیچگاه استفاده نکردیم.
زاکانی معتقد است فقدان اطلاعات دقیق از احوالات جامعه و نبود برنامه ریزی موثر عامل مسائل فعلی کشور است.

📌اینها تنها تک گزاره هایی از این ۶ نفر بود و براستی خروجی تحلیل مضمون و گفتمان این ۶ کاندید ریاست جمهوری تا این جای کار چه تصویری از کشور پدید می آورد؟

🔸بیایید بپذیریم که ما شاهد یک همگرایی توصیفی بین نخبگان بیرونی و حاکمان درونی از هر حزب و جناحی هستیم.
همان همگرایی که به هنگام عبور از انتخابات تبدیل به واگرایی می شود و به هیچ شکل دوستان به زیر بار آن نمی روند.
و با ترسیم یک کشور فرضی و خیالی موهومات ذهنی خویش را بجای واقعیات حاکم بر کشور برای ملت فاکتور می کنند.

ایران زخمهای زیادی بر پیکر خویش دارد،خیلی زیاد.پس از همگرایی توصیفی و تبیینی راه نجات کشور رسیدن به راهکار و تجویز موثر است که القصه از درون سیستم امکانپذیر نیست.
باید تحولی نو در نظام حکمرانی با محوریت اهل علم بیرونی رقم بخورد که فعلا کمتر نشانه ای از آن را شاهد هستیم.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نتیجه‌ی همه فهم‌ها و بحث‌ها در ١٧ ثانیه!

@yaser_arab57
یگانه مشکل که خیر!
ولی حق ...

@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📌قالیباف: چند ده میلیارد دلار را سالانه حیف می‌کنیم؛ این ناکارآمدی و ضعف مدیریت است

🔹فساد سایه شوم درخت ناکارآمدی است. برنامه های اول تا ششم کمتر از ۳۰ درصد و ضعیف عمل شده است.

@yaser_arab57
2024/10/01 09:29:35
Back to Top
HTML Embed Code: