Telegram Web Link
🔴اعتراض شدید ایران به قطعنامه شورای حقوق بشر در ژنو

🔸علی بحرینی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در ژنو با انتقاد شدید از تصویب قطعنامه‌ ضد ایرانی در شورای حقوق بشر سازمان ملل، آن را اقدامی تبعیض‌آمیز و تضعیف‌کننده اعتبار این شورا دانست.

❇️ @baamdadeno
۹ میلیون مسافر نوروزی در گلستان؛ رکوردشکنی گردشگری در بهار ۱۴۰۴

پایگاه خبری اولکامیز – مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان از حضور بیش از ۹ میلیون گردشگر در جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی این استان از ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۴ فروردین امسال خبر داد و گفت: این آمار خیره‌کننده، گواهی بر استقبال بی‌نظیر مسافران نوروزی از ظرفیت‌های گردشگری گلستان است.

به گزارش روز جمعه روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان، فریدون فعالی اظهار کرد: در این بازه زمانی، ۴۲۴ هزار و ۳۶۸ نفر-شب اقامت در استان به ثبت رسید که از این تعداد، ۲۲۴ هزار و ۴۵۵ نفر-شب در اقامتگاه‌های رسمی، ۱۹۴ هزار و ۹۵۵ نفر-شب در اقامتگاه‌های غیررسمی و ۴۹۱۸ نفر-شب در مراکز اسکان اضطراری اقامت داشته‌اند.


ادامه در لینک https://www.ulkamiz.ir/?p=44484
ضرورت بازاندیشی در وام بانکی – بخش دوم ( پایان )

پایگاه خبری اولکامیز -دایان نوری:

بررسی نظر فقهای معاصر

اکنون به بررسی نظرات سه شخصیت برجسته مصری، شیخ محمود شلتوت، محمد سید طنطاوی و محمد سعید العشماوی، در مورد وام‌های بانکی می‌پردازیم.

شیخ محمود شلتوت

شیخ محمود شلتوت (۱۸۹۳-۱۹۶۳)، رئیس پیشین دانشگاه الازهر (۱۹۵۸-۱۹۶۳) و یکی از علمای برجسته اهل سنت است. او در مورد مسائل مالی مدرن، از جمله وام‌های بانکی و سود آنها، نظراتی ارائه داده که نشان‌دهنده انعطاف‌پذیری او در تطبیق احکام فقهی با نیازهای زمان است. شیخ شلتوت در سال ۱۹۵۹ در خصوص پولی که سپرده‌گذاران در بانک می‌گذارند و سود معین و تضمینی دریافت می‌کنند (همان سپرده‌ی کوتاه یا بلند مدت در کشورمان) به جهت نبودن استثمار در این معامله آن را مشمول «لَا تَظْلِمُونَ وَلَا تُظْلَمُونَ» دانسته و آن را از ربای حرام جاهلی جدا دانسته است.

شلتوت می‌گوید پیشرفت بشری، معاملات جدیدی را فراروی انسان قرار داده که در قرون پیشین نبود و فقهای آن زمان با آن آشنایی نداشته‌اند و معیار و میزان ما در برخورد با اینگونه موارد آیه «لَا تَظْلِمُونَ وَلَا تُظْلَمُونَ» است که اگر ظلم و استثماری نباشد آن معامله جایز است. به نظر او، هدف از این معاملات اقتصادی، افزایش سرمایه، ایجاد اشتغال و حمایت از اقتصاد جامعه است، نه استثمار مردم از طریق بهره‌کشی مالی.

البته شلتوت تأکید کرد که سود بانکی تنها در صورتی جایز است که به استثمار یا ظلم به طرفین منجر نشود. او سودهای گزاف و غیرعادلانه را همچنان حرام می‌دانست. او شرط کرد که این معاملات باید تحت نظارت قوانین و مقررات باشد، نه به‌صورت خودسرانه یا خارج از چارچوب. شلتوت بر مقاصد شریعت تأکید داشت و استدلال می‌کرد که بانکداری مدرن، از جمله وام‌ها و سود آنها، به توسعه اقتصادی و رفع نیازهای مردم کمک می‌کند. او معتقد بود که معاملات مالی باید با توجه به عرف و شرایط اقتصادی زمان تفسیر شوند، نه صرفاً بر اساس تعاریف قدیمی.

شیخ شلتوت در این فتوا با یک نگاه نوگرایانه، سود بانکی را مجاز می‌داند، زیرا آن را در چارچوب مشارکت اقتصادی قرار می‌دهد، نه در قالب بهره‌وری غیرعادلانه (ربا). او معتقد است که اسلام با معاملات مالی سالم که باعث پیشرفت اقتصادی و اجتماعی می‌شوند، مخالفتی ندارد، بلکه با بهره‌کشی و استثمار از طریق ربا مخالف است. بنابراین، از دیدگاه او، دریافت سود از بانک، به شرط اینکه در قالب فعالیت‌های اقتصادی مشروع باشد، اشکالی ندارد.

هر چند فقهای سنتی آن زمان، مانند شیخ محمد متولی الشعراوی، با این فتوا مخالفت کردند و گفتند که هر نوع سود بانکی، حتی اگر معتدل باشد، ربا و حرام است، زیرا با ظاهر آیات قرآن سازگار نیست، اما فتوای شیخ شلتوت راه را برای فتاوای بعدی درباره بانکداری مدرن هموار کرد و این فتوا مورد حمایت علمای اصلاح‌طلب مانند محمد سید طنطاوی (مفتی بعدی مصر) قرار گرفت که بعدها در سال ۱۹۸۹ دیدگاه مشابهی ارائه کرد.

شیخ الازهر، محمد سید طنطاوی

محمد سید طنطاوی (۱۹۲۸-۲۰۱۰)، که بین سال‌های ۱۹۸۶ تا ۱۹۹۶ مفتی اعظم مصر و از ۱۹۹۶ تا زمان وفاتش شیخ الازهر بود، به دلیل دیدگاه‌های نوگرایانه‌اش شناخته می‌شود که گاه با فقه سنتی در تضاد قرار می‌گرفت. او در کتاب «معاملات البنوک وأحکامها الشرعیه» به صورت مفصل به بررسی فقهی معاملات بانکی، از جمله وام‌ها، پرداخته و رویکردی عمل‌گرایانه و مبتنی بر مصلحت عمومی ارائه کرده است. طنطاوی در فتوایی که صادر کرد، سود بانکی ناشی از سپرده‌گذاری را مباح دانست و آن را از ربای حرام متمایز ساخت. این دیدگاه در تحلیل وام‌های بانکی نیز نمود یافته است.

ادامه در لینک https://www.ulkamiz.ir/?p=44487
پادشاهی سرعت در گنبد؛ اسب‌های برتر کورس بهاره معرفی شدند

پایگاه خبری اولکامیز- مجموعه سوارکاری گنبدکاووس عصر جمعه به میدان نبردی نفس‌گیر تبدیل شد؛ جایی که ۹۳ رأس اسب از نژادهای ترکمن، دوخون و تروبرد در هفته نخست کورس بهاره، گرد هم آمدند تا در ۹ دور پرهیجان، قدرت و سرعت خود را به رخ بکشند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در دور اول این مسابقات، ۱۲ راس اسب بیش از چهار سال نژاد ترکمن در دسته مبتدی و نبرده به مسافت هزار متر با هم به رقابت پرداختند که اسب «یوری بویکا» زودتر از دیگر اسب‌ها از خط پایان عبور کرد و اول شد و اسب‌های «آی روژان» و «آلار ابیورد» به ترتیب رتبه دوم و سوم را کسب کردند.

رقابت در دور دوم ویژه اسب‌های بیش از سه سال نژاد ترکمن در دسته چهار بود که با شرکت ۱۱ راس اسب به مسافت هزار متر برگزار شد و در پایان اسب «یل امید» اول شد و اسب‌های «اسطوره الهامی» و «آتلان بقایی» به ترتیب دوم و سوم شدند.

در دور سوم که ویژه اسب‌های بیش از سه سال نژاد تروبرد در دسته ۶ بود، ۱۲ راس اسب به مسافت هزار متر با هم به رقابت پرداختند که اسب «شاهکار» با پیشی‌ گرفتن از دیگر رقبا اول شد و اسب‌های «سیتی لای» و «جم بابا» به ترتیب مقام دوم و سوم را کسب کردند.

رقابت در دور چهارم روز دوم هفته نخست مسابقات اسبدوانی کورس بهاره گنبدکاووس ویژه اسب‌های بیش از سه سال نژاد دوخون در دسته چهار بود که با شرکت هفت راس اسب به مسافت هزار متر برگزار شد و در پایان اسب «وسنا» سریع‌تر از خط پایان گذشت و اسب‌های «تیمسار» و «طوفان آسایش» به‌ترتیب دوم و سوم شدند.

در دور پنجم این مسابقات که ویژه اسب‌های بیش از سه سال نژاد دوخون در دسته هفت بود، ۱۲ راس اسب به مسافت هزار متر با هم به رقابت پرداختند که در پایان اسب «کلاریس» اول شد و اسب‌های «شاتیلا» و «پابلو» به ترتیب مقام دوم و سوم را کسب کردند.

رقابت در دور ششم این مسابقات هم ویژه اسب‌های بیش از سه سال نژاد دوخون در دسته ۲ بود که با شرکت ۱۰ راس اسب به مسافت هزار متر برگزار شد و در پایان اسب «رگنوم استروم» اول شد و اسب‌های «آلفا دلفینی» و «کلیور» به ترتیب دوم و سوم شدند.

ادامه در لینک https://www.ulkamiz.ir/?p=44489
گزارش نشستی که در جوار آرامگاه مختومقلی برگزار شد
فراغی سفیر صلح و دوستی است


پایگاه خبری اولکامیز – لطیف ایزدی: نشست فرهنگی ادبی به مناسبت سالگرد درگذشت دولت محمد آزادی شاعر و فقیه ترکمن روز پنجشنبه ۱۴ فروردین در آق توقای برگزار شد. در این نشست جمعی از شخصیت های فرهنگی ادبی، فعالان تشکل های ادبی از جمله انجمن جیحون و بنیاد مختومقلی فراغی، فرماندار و جمعی از مسئولین مراوه تپه حضور داشتند.
فرماندار مراوه تپه از اقدامات و برنامه های خود خبر داد و افزود: در آرامگاه مختومقلی ۱۰ سرویس بهداشتی زدیم که ۴ تا از آن مخصوص میهمانان خارجی است. برای حصارکشی ۵ هکتار آرامگاه مختومقلی و ایجاد فضای سبز با پیمانکار سد چایلی گفتگو کردیم . برای تامین آب هم تدابیری اندیشیدیم. ۴ – ۵ سکوی دیگر در محوطه غربی آرامگاه برای گروههای فرهنگی ادبی هنری اضافه کردیم. برای روشنایی محیط آرامگاه و چراغانی کردن آن نیز اقدام کردیم. برای تقویت بیشتر آنتن دهی تلفن های همراه هم با مخابرات استان هماهنگ شدیم. میهمانانی از داخل و خارج کشور در مراسم داریم که حضورشان را مغتنم می شماریم. در این راستا ساخت مجتمع رفاهی در آرامگاه مختومقلی مورد نیاز است...

در ادامه این نشست، عبدالرحیم نیازی ساعی مسئول بنیاد مختومقلی فراغی پیشنهاد داد برای تقویت اجرای برنامه های فرهنگی ادبی و برگزاری مراسم و جذب علاقمندان پیشنهاد می کنم که هیات امنای استانی تشکیل شود. هیئت امنای آرامگاه مختومقلی باید متشکل از نیروهای دلسوز و توانمندی از شهرستان های گنبد، آق قلا، بندرترکمن، کوموش تپه و مراوه تپه و کلاله باشد

فرهاد قاضی نائب رئیس انجمن جیحون گفت: اولین بار صدقه دولت محمد آزادی را مرحوم باشقره از روستای حسن طبیب چندین سال برگزار میکرد. پس از او پدرم حاج مراد دردی قاضی عهده دار این کار شد و به مدت ۸ سال این سنت نیکو را ادامه داد. پس از پدرم، آقای موسی جرجانی و عبدالرحیم نیازی ساعی ضیافت دولت محمد آزادی را انجام دادند.

نازمحمد یگن محمدی؛ نویسنده و عضو ارشد انجمن جیحون گفت: از فرماندار مراوه تپه درخواست میکنم که اجازه دهند تا به پاس زحمات ۶۰ ساله حاج مراد دردی قاضی لوح فلزی یا سنگ نوشته برای آن مرحوم در آرامگاه مختومقلی نصب گردد.

متن کامل در لینک https://www.ulkamiz.ir/?p=44493
فراخوان مقاله ، شعر ، یادداشت ، ترجمه ، خاطره در باره مختومقلی فراغی

به اطلاع کلیه دوستداران فرهنگ و ادبیات ترکمن و همه مشتاقان و علاقمندان می رساند که مجله فرهنگی ادبی اجتماعی هنری « ترکمن دیار » در نظر دارد به مناسبت بزرگداشت مختومقلی فراغی، ویژه نامه شماره بیست و نهم خود را به این شاعر بزرگ و جهانی اختصاص دهد.

لذا از همه ی نویسندگان، شاعران ، اصحاب قلم و اندیشه درخواست می شود که مقاله، شعر، ترجمه ، یادداشت ، خاطره و نوشته های خود را از طریق تلگرام یا واتساپ تا بیست و ششم فروردین ماه به شماره ۰۹۱۱۹۷۳۸۰۲۸ ( ایزدی) ارسال نمایند.

ذکر این نکته مهم الزامی است که مطالب ارسالی نو و جدید بوده و در نشریات و شبکه های اجتماعی و صفحات مجازی منتشر نشده باشد.

همچنین از علاقمندان به فرهنگ و ادبیات ترکمن به ویژه جوانان و نوجوانان می خواهیم که خاطرات و احساسات و افکار خود را از حضور در مراسم مختومقلی فراغی که هر ساله در آق توقای و شهرهای مختلف استان گلستان برگزار می شود به رشته تحریر دربیاورند و جهت نشر به مجله ترکمن دیار ارسال کنند.

https://www.ulkamiz.ir/?p=44509
Forwarded from عصر ایران (S.s)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کوچک‌زاده: زبان انگلیسی منحوس است

🔹قالیباف: من بابت این حرف از طرف آقای کوچک‌زاده عذرخواهی می‌کنم.

asriran.com
@MyAsriran
گزارش اجمالی تجلیل از شاعر و نویسنده ترکمن پولاد صوفی‌زاده + تصاویر

پایگاه خبری اولکامیز – آنادُردی کریمی؛ نویسنده و عضو ارشد انجمن جیحون:

پنجشنبه چهاردهم فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۸ شب با تعدادی از دوستان انجمن جیحون به دیدار شاعر و نویسنده بزرگ ترکمن جناب پولاد صوفی‌زاده به روستای عرب سورنگ رفتیم.

براستی دیدار شاعران جای بسی خوشبختی دارد؛ چرا که آنان نگاهی نو به جهان دارند. آنان با چشمانی که در آن کهکشان جای گرفته است، با قلبی که پروانه‌ها در آن پرواز می‌کنند و با گلویی که آواز قناری در آن جاریست، به زندگی ما رنگ و نشاط دیگری می‌بخشند. شاعران هستند که مروارید سخن را در اقیانوس معرفت، می‌پرورانند. آری شاعران خالقان رستاخیز کلمات هستند.

دیدار این شاعر متواضع و پراحساس برای یکایک ما پر از شادی و کامیابی بود. در کنار سفره پربرکت ایشان نشستیم و سال نو و عید را به ایشان و فرزند بزرگوارشان تبریک گفتیم.

رحیم مرادی عضو ارشد انجمن جیحون آغازگر سخن بود. ایشان در سخنانی کوتاه گفتند: جناب صوفی‌زاده عزیز، ما برای دیدار شما و شنیدن سخنان گوهربارتان خدمتتان رسیدیم. از شما به عنوان یاشولی، خواهش می‌کنیم که ما اعضای انجمن جیحون را با سخنان خودتان مستفیض بفرمایید. خوشحال خواهیم شد که اگر کاستی‌های ما را بفرمایید و همچنین از توصیه‌ها و رهنمودهای خود ما را بی‌نصیب نگذارید.

امانقلیچ شادمهر رئیس انجمن جیحون:

تعطیلات نوروزی فرصت بسیار خوبی را بوجود آورد که دوستان انجمن میراث، جیحون و دیگر گروه‌های فعال را از نزدیک ببینم. خوشبختانه اعضای این انجمن‌ها و تشکل‌ها با هم وحدت و همدلی دارند و خوشحال هستم که سعادت نصیبم شد تا به حضور بزرگانی چون جناب پولاد صوفی‌زاده برسم. بسیار خرسند شدم که شاعر عزیز ما در جشنواره عندلیب صاحب مقام شده‌اند و من آن را صمیمانه به حضور ایشان تبریک می‌گویم.

حاجی مراد آق یکی از اعضای مؤسس انجمن ادبی جیحون، شاعر و فعال فرهنگی سخنان خود را با ابراز سرور و شادی از حضور در چنین نشست ارزشمند آغاز کردند. ایشان گفتند جای بسی شادمانی دارد که آقای صوفی‌زاده در این سن و سال با روحیه بالا و قابل ستایش همچنان شعر می‌سرایند و می‌نویسند. فعالیت‌های این شاعر و نویسنده عزیز برای ما جوانان الگو و نمونه است.

نازمحمد یگن محمدی عضو ارشد انجمن جیحون گفتند که برخی از فرهنگیان بعد از بازنشستگی، کمتر به فعالیت‌های فرهنگی می‌پردازند، اماخوشبختانه بزرگوارانی چون صوفی زاده، همچنان به فعالیت‌های فرهنگی خود ادامه داده‌اند که قابل ستایش و تقدیر است. یگن محمدی نوشتار کوتاهی را درباره شعر صوفی‌زاده قرائت کردند:

پولاد صوفی‌زاده با اسم مستعار و لقب ادبی بامسمای دومانلی قورغان نویسنده و شاعر توانمند در وادی ادبیات و دنیای احساسات و عواطف بسان ابر و مه سرکش و متلاطم ستیغ کوه‌های سربه فلک کشیده، غوغایی مملو از احساس مسئولیت در برابر نابهنجاری‌های اجتماعی و درد و رنج مردم در سر بظاهر آرام این شخصیت برپاست.

شاعر نکته سنج و ریزبین، تمامی حرکات و رفتارهای اجتماعی را زیر ذره‌بین نگاه کاوشگرانه رصد می‌کند.

انسانیت و اخلاق مداری را تشویق و ترغیب و دور شدن انسان‌ها از یکدیگر و فاصله گذاری و مرزبندی آنها را بر نمی‌تابد. دغدغه‌مند مسیر فرا روی نسل‌ها.

تمامی پدیده‌ها و رویدادها را با عینک کنجکاوی و نقد نظاره‌‌گر است.

وجدان ناشی از درک بی‌عدالتی‌های جامعه، آلام و دردها و رنج‌های ناشی از ظلم و ستم آرام و قرار را از او سلب کرده است.

در عین حال مصاحبت و مراوده عاشقانه‌ی معشوقی در ترک موتور سوار عاشقی از دید تیزبین او پنهان نمی‌ماند.

استفاده از ضرب‌المثل‌های ناب و نفیس نیاکان و اجداد و بکارگیری واژه‌های اصیل و بعضاً رو به فراموشی در جای جای اشعارش هویداست. گنجینه‌ای سرشار از فرهنگ، ادب و هنر ترکمن.

پولاد صوفی زاده شاعری حساس و بی‌قرار در راستای نیل به جامعه‌ای ایده‌آل و آرمانی که قانون و مقرراتش نشئت گرفته از خواست‌ها و مطالبات مردم باشد.

متن کامل در لینک

https://www.ulkamiz.ir/?p=44514
شهرک صنعتی گرگان ۳ در جاده اینچه برون؟ تبلیغ ذیل در فضای مجازی منتشر شد :
#جذب_نیرو
شرکت مفتول سازان صحرای گلستان واقع در شهرک صنعتی اترک جهت تکمیل پرسنل خود در خط تولید به چند نیروی کار با شرایط ذیل استخدام مینماید.
اپراتور دستگاه سیم مفتول سیاه
جنسیت آقا
شرایط سنی
حداقل ۲۵سال
حقوق قانون+اضافه کار+پورسانت های ماهانه بیمه تامین اجتماعی+بیمه عمر و زندگی
آدرس کارخانه جاده مرزی اینچه برون شهرک صنعتی گرگان۳(اترک)
شماره تماس
09901730371  گری

یکی از کاربران اولکامیز در این باره نوشت:
چند روز است این مورد را دارم می بینم که دارند تبلیغ می کنند. کاری به محتوای تبلیغ ندارم. موضوع مد نظر من آدرسشه!
نوشته: جاده مرزی اینچه برون (((شهرک صنعتی گرگان ۳)))
این یعنی چی؟!
در سکوت خبری محض باز دارند به حق شهر گنبد دست اندازی می کنند؟!
اصلا این شهرک چه ربطی به گرگان دارد؟!
محل جغرافیایی اش در محدوده کدوم شهرستان قرار دارد؟!
من تو نقشه گوگل چیزی پیدا نکردم!
اینا خطرناکه! در سکوت باز این مرکز استان داره یه کارهایی می کنه...
شما که رسانه هستید و به مسائل مهم شهر اهمیت میدین لطفا این مورد رو بررسی کنید یا لااقل در گروه خبرنگاران این موضوع بررسی بشه.
این قضیه اگر خطای سهوی هم باشه مشکوکه به نظر من.
بسیار ممنون و متشکر
یه شهروند دغدغه مند و علاقمند به شهر خودش گنبد کاووس @ulkamiziran
اطلاعیه برگزاری کلاسهای خبرنویسی در آق قلا

پایگاه خبری اولکامیز – مؤسسه مطبوعاتی ترکمن دیار با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آق قلا و شهرداری آق قلا برگزار می کند؛

برگزاری دوره خبرنویسی ویژه خبرنگاران، اصحاب رسانه ، مسئولین روابط عمومی ادارات و دستگاهها ، مدیران کانال های تلگرامی، فعالان فضای مجازی و کلیه علاقمندان رسانه

زمان: روزهای یکشنبه فروردین و اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ به مدت پنج جلسه متوالی

مکان: مجتمع اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آق قلا

توجه:

_ به شرکت کنندگان طی مراسمی با حضور مسئولین در آخرین جلسه؛ از طرف مؤسسه مطبوعاتی ترکمن دیار و اداره ارشاد آق قلا گواهی حضور در دوره خبرنویسی اهدا می گردد .

ادامه در لینک https://www.ulkamiz.ir/?p=44526
جام رمضان فوتسال آق قلا به خط پایان رسید

پایگاه خبری اولکامیز – مسابقات جام رمضان فوتسال شهرستان آق قلا با قهرمانی ؛ کافه ایلملز در رده آزاد و زنده یاد رحمت الله رحمانی فر در رده نوجوانان به پایان رسید.

رئیس هیئت فوتبال شهرستان آق قلا گفت ؛ مسابقات فوتسال جام رمضان امسال در رده های پایه و آزاد در سالن ورزشی حجاب اق قلا برگزارشد.

شیرمحمدلی افزود؛ در رده سنی پایه ۲۷ تیم شرکت داشتند و در رده سنی آزاد ۲۵ تیم با هم رقابت پرداختند.
وی بااشاره به اینکه مسابقات در ۵ گروه ۵ تیمی ازاول ماه مبارک رمضان آغاز شده گفت، درطول ماه مبارک رمضان نزدیک ۱۲۰ بازی برگزار شد .
ادامه در لینک https://www.ulkamiz.ir/?p=44532
طراحی پوستر: عبدالرضا کر @ulkamiziran
Forwarded from عصر ایران (M 17)
ثبت نام زودهنگام وام ضروری تاثیری در اولویت‌بندی دریافت وام ندارد

پایگاه اطلاع رسانی دولت:

🔹با توجه به مراجعه چشمگیر بازنشستگان برای دریافت وام ۵۰ میلیونی، متاسفانه فرآیند ثبت نام با کُندی مواجه شده است.

🔹به همین دلیل درخواست می شود برای انجام ثبت نام تا یک ماه بدون هیچگونه دغدغه به سایت مراجعه فرمایید.

Asriran.com
@MyAsriran
Forwarded from عکس نگار
پیروزی آرام و بی دردسر برای شهداب
اولین بازی فینال لیگ برتر والیبال کشور ‌شهداب یزد در مقابل فولاد سیرجان ایرانیان چنگی به دل نزد. نه از سرویس های هولناک با سرعت 120کیلومتری خبری بود، و نه جنگندگی بازیکنان. شهداب در اقدامی شجاعانه برای سر و سامان دادن به دریافت اول خود، شهروز همایونفر منش را از ابتدا به جای عثمان فریاد قرار داده بود. اگر چه این بازیکن پاکستانی در گیم دوم جای یونس جوان را برای گرفتن امتیاز توپ های های بال را گرفت که در حقیقت، شاهکار تعویض را مهدی مهدوی به نام خود اختصاص داد. بازی که با سرویس همایونفر منش آغاز شد و در نهایت با پیروزی خارق العاده شهدابی ها در روز کم فروغ بازیکنان ترکمن به پایان رسید. اسماعیل مسافر، آرمین قلیچ نیازی همانند بازی‌های قبلی درخشان ظاهر نشده و عملا بازیکنان جانشین نیز کارایی لازم را نداشتند. اما آرمین قلیچ نیازی برای ترمیم دفاع رو تور، گام‌های خود را برای رسیدن به دفاع کناری همراه با ذهن آماده بیشتر خود را باید درگیر بکند. حملات ویران کننده امیر غفور، دفاع های بی نقص از مدافعان شهداب در کنار بازی خوانی و پنجه های ناب بهبودی، باعث شد تا شهداب بازی اول را به نفع خود به پایان برساند. بازی روز سه شنبه قطعا شاهد سورپرایز های عالی خواهیم بود. یا حق
شیر محمد شیروانی
@ulkamiziran
اولکامیز
شهرک صنعتی گرگان ۳ در جاده اینچه برون؟ تبلیغ ذیل در فضای مجازی منتشر شد : #جذب_نیرو شرکت مفتول سازان…
با عرض سلام

جهت اطلاع خواستم عرض بکنم که، منطقه ویژه اقتصادی اترک در حوزه سیاسی شهرستان آق قلا قرار دارد. و از شروع و ایجاد زیرساخت های آن حداقل 20 سال می گذرد.
با احترام امینی! @ulkamiziran
♦️ مظلوم‌نمایی و توجیهات حسین شریعتمداری:

🔹 مطلب کیهان در ستون طنز بود

🔹 روزنامه کیهان در مطلبی با عنوان «حمایت غربگرایان از قاتل شهید سلیمانی در پوشش حمله به کیهان» نوشت: انتشار مطلبی در ستون طنز گفت‌وشنود کیهان درباره انتقام و قصاص ترامپ و عدم فراموشکاری ایران در رابطه با جنایت ترور شهید سلیمانی، با بازتابی گسترده همراه شد، در این میان طیف غربگرای داخلی در موضعی عجیب کیهان را هدف حملات خود قرار داده است. حمله‌ای که بیشتر از کیهان، هموارسازی مسیر مذاکره ذلیلانه و باج‌دهی به آمریکا را در نظر دارد.

جزئیات در👇👇
https://www.entekhab.ir/003bao
🆔 @Entekhab_ir
عملیات احداث زمین چمن مصنوعی در دوگونچی
بازدید میدانی بخشدار مرکزی و رئیس اداره ورزش و جوانان آق قلا از زمین ورزشی دوگونچی با هدف تسریع در اجرای پروژه چمن مصنوعی صورت گرفت.
در ادامه روند پیگیری پروژه های عمرانی حوزه ورزش پنجشنبه ۱۶ فروردین جمعی از مسئولان آق قلا با حضور در دوگونچی از وضعیت زمین ورزشی این روستا بازدید کردند.
در این بازدید که با حضور بخشدار مرکزی و رئیس اداره ورزش ،دهیار و اعضای شورا برگزار شد وضعیت موجود زمین بررسی و نیازهای زیرساختی آن مورد ارزیابی قرار گرفت .
هدف از این بازدید فراهم سازی مقدمات لازم برای آغاز عملیات احداث زمین فوتبال چمن مصنوعی در این روستا بود.
پروژه ای که با پیگیری های مهندس امان زاده و از محل اعتبارات ملی در دستور کار قرار گرفته است.
این اقدام در راستای ارتقای سرانه ورزشی روستاها حمایت از استعدادهای بومی و تقویت نشاط اجتماعی در میان جوانان منطقه انجام خواهد شد.
به گفته مسئولان ورزش و نهادهای مرتبط در کمترین زمان ممکن به بهره برداری برسد. حمید قرنجیک خبرنگار ورزشی اولکامیز @ulkamiziran
2025/04/07 03:50:32
Back to Top
HTML Embed Code: