Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دکتر اردشیر صحنه در گفتگو با اولکامیز:

عبدالخالق حجازی هنرمند اهل مطالعه بود. آن مرحوم به مطالعه اهمیت زیادی قائل بود.

@ulkamiziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گفتگوی اولکامیز در مراسم صدمین روز وفات مرحوم عبدالخالق حجازی با دو تن از یارانش

@ulkamiziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گفتگوی اولکامیز در مراسم صدمین روز وفات مرحوم عبدالخالق حجازی با نیازمحمد قوجقی

@ulkamiziran
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گفتگوی اولکامیز در مراسم صدمین روز وفات مرحوم عبدالخالق حجازی با یکی از یارانش هاشمی

@ulkamiziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گفتگوی اولکامیز در مراسم صدمین روز وفات مرحوم عبدالخالق حجازی با قربانگلدی صحنه

@ulkamiziran
Forwarded from Entekhab TV
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
علی مطهری در گفت‌و‌گو با «انتخاب»:

به یک سری جوان روستایی گفته بودند که این مطهری، ضد ولایت فقیه است، بروید او را بزنید

شکایت کردیم اینها آمدند دادگاه؛ در دادگاه اینها گفتند ما نمی‌دانستیم موضوع چه است

به ما گفته بودند یک نفر می‌آید ضد ولایت فقیه است جلویش را بگیرید

گفتند ما نه شما را می‌شناختیم و نه می‌دانستیم شما چه کسی هستید

محکوم شدند ؛ ما بخشیدیم؛ عذرخواهی کردند

اینها نیروهای خودسر نیستند آنها را اجیر می‌کنند

ویدیوی کامل گفت‌و‌گوی «انتخاب» با مطهری را در کانال انتخاب در یوتیوب ببینید👇👇
https://youtu.be/WNGM8ZLeI4I?si=zd_qsTD6GjNAzweA
Forwarded from عصر ایران (M 17)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پیام تبریک رئیس فیفا به تیم ملی ایران

🔹تیم ملی فوتبال ایران با تساوی برابر ازبکستان توانست راهی رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ شود.

asriran.com
@MyAsriran
گزارش دیدار نوروزی جمعی از اصحاب رسانه با مزدک بهروش + تصاویر

پایگاه خبری اولکامیز – عاشرمحمد رئوفی: در پنجم فروردین ۱۴۰۴، پس از نماز تراویح، منزل مزدک بهروش، خبرنگار و کنشگر اجتماعی، میزبان جمعی از خبرنگاران، فعالان اجتماعی و سیاسی بود. این نشست با هماهنگی مؤسسه مطبوعاتی ترکمن دیار گلستان به مناسبت تبریک عید نوروز و سال نو برگزار شد، فرصتی برای گفت‌وگو درباره مسائل رسانه‌ای فراهم آورد.

در ابتدای نشست، مزدک بهروش ضمن خوشامدگویی، از حضور همکاران رسانه‌ای قدردانی کرد و گفت: اگر در سال گذشته کاستی یا کمبودی از جانب من بوده، پوزش می‌طلبم و امیدوارم که در سال جدید، تعامل و همکاری بیشتری داشته باشیم.

پس از صحبت‌های میزبان، دکتر احمد مرادپور به اهمیت توانمندسازی رسانه‌ها اشاره کرد و گفت: رسانه‌های مستقل و متعهد می‌توانند تأثیر بزرگی در سیاست‌گذاری‌های شهری داشته باشند. ما باید هوشیار باشیم و مسئولان را به پاسخگویی وادار کنیم. اگر رسانه‌ها قوی عمل کنند، بسیاری از مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برطرف خواهد شد.

لطیف ایزدی با اشاره به انتخاب چهره سال در عرصه رسانه توسط مؤسسه مطبوعاتی ترکمن دیار گلستان، با پیشنهاد اکبر پیرا عضو این مؤسسه ، مزدک بهروش را به عنوان چهره سال ۱۴۰۳ در عرصه رسانه در شهرستان گنبدکاووس معرفی کرد و گفت به زودی با همراهی اهالی رسانه و حمایت آقای مرادپور مراسمی در این خصوص برگزار خواهیم کرد. .

عاشرمحمد رئوفی با اشاره به برنامه‌ریزی برای مراسم چهره سال گفت: اینکه ما از یکدیگر حمایت کنیم و برای یکدیگر ارزش قائل باشیم، نشان‌دهنده بلوغ حرفه‌ای ماست. تجلیل از همکاران رسانه‌ای باید تبدیل به یک فرهنگ شود تا همگان به اهمیت رسانه در جامعه پی ببرند.
متن کامل در لینک https://www.ulkamiz.ir/?p=44277
چند شعر کوتاه از عایشه قزلجه

پایگاه خبری اولکامیز-
غمی از تاقچه ی خاطره اش
افتاد زمین
بغضِ پردردش
چه آرام وغمین
لب پر شد!

باد می بارد
باران می وزد
آفتاب جاری می شود
و
آب می تابد
تو که نباشی
هیچ چیز
سرجایش نیست!

پاییز
دانه های انارش را بارانید
نسیمی خنک
شروع به وزیدن گرفت
مادرم
شاخه ی شکسته ی شمعدانی را
دوباره کاشت
مادرم
شاخه ی شکسته ی شمعدانی را
دوباره آب داد
قطره ای از باران انار
بر دستانش نشست
شمعدانی بی هوا گل داد
مادرم
دوباره لبخند زد!

من و مزرعه ی باورم
در خواب بودیم
که دستی
بر خاک مان دانه ای افشاند
آبی بی صدا
از میان بندانگشتان دستی دیگر چکید
ایمانی از سرم جوانه زد
خار کفری برساقه ام پیچید
بالا آمد
بالا
بالا
بالا
به ناگاه داسی ستمگر
میوه ی نارسم را دِرَوید!

از مسجد قلبت
تا مناره های سینه هامان
و
لب های یخ بسته
از
شهوتی هوس آلود
در همخوابگی کفر و ایمان
لذتی آبستن
از بوسه های همیشه ساکت
بسان زایمان تنهاییش
دردی همیشگی
غلطیده در خون خویش
چه مظلومانه
جان می بازد

ادامه در لینک https://www.ulkamiz.ir/?p=44291
در باره مطلب « چند نکته با روحانیون »


پایگاه خبری اولکامیز – نعمت اله نبوی زاده :
اخیرا مطلب با عنوان « چند نکته با روحانیون » در سایت اولکامیز منتشر شده است چند نکته در این باره بیان می کنم:

این شخص فرهیخته فروتنی و تواضع پیشه کرده،غرورخود را کنار گذاشتند و شما را به یک مرجع ومرکز معتبر سوق داده اند .(وعبادالرحمن الذین یمشون علی الارض هونا) . چه ایراد داشت شما و یا آن دوستتان به منبع قوی ومعتبرتر مراجعه می‌کردید تا گزارش وخبر تان دقیق ومطمئن وازیک منبع موثق منعکس میگردید ویا اینکه شاید ایشان اقدام به فرارازجلو کرده اند.

دوست عزیز گفته اید: (آگاهی واشرافیت کامل ندارد). بایدقبول کرد. هیچکس عالم مطلق نیست. بلکه آگاهی نسبی بوده وعلم انتهایی ندارد، مخصوصا درخصوص مسائل شرعی و دینی که تفاسیر و نظرات متفاوت بوده،حال چه اشکال دارداین روحانی بزرگوار بزعم شمااندک اندوخته و دانش خود را بدون ادعانشرداده و دراختیار دیگران قرار بدهد به امید بهره مندی دیگران وزکات علم.

به یقین قصد ایشان رنجش دیگران نبوده ،بلکه به وظیفه شرعی (انما انت مذکر) عمل کرده،وازاین بابت که دراین مسیر صادق واستوارهستندازملامت دیگران باکی ندارند (ولایخافون لومه لائم)،حال شنونده می‌خواهد پندگیرد ویا…

فان تولوا فانما علیک البلاغ المبین ای رسول وظیفه تو پند و تذکر دادن است و نمی توانی آنها را به زور و جبر به سوی دین بیاوری، مسئولیت و اختیار آنها را به تو نداده اند مگر در بین خبرنگاران و نویسندگان تخصص و برداشت مطالب فرهنگی و سیاسی همه یکسان و یک اندازه است و بالطبع تحلیل های متفاوتی وجود دارند.

متن کامل در لینک https://www.ulkamiz.ir/?p=44302
Forwarded from عصر ایران (M 17)
یارانه این گروه در سال ۱۴۰۴ قطع می‌شود؟ /۶ معیار حذف یارانه‌بگیران اعلام شد

🔹هیات وزیران در آبان‌ماه سال گذشته، ۶ شاخص را معرفی کرد که هر خانواری که یکی از آنها را داشته باشد، مشمول شرایط قطع یارانه می‌شود.

🔹گرچه این مصوبه تنها تا پایان سال ۱۴۰۳ معتبر بود، با توجه به ابلاغ دیرهنگام آن، پیش‌بینی می‌شود که شرایط حذف یارانه خانوارها در سال ۱۴۰۴ نیز به همین شکل باشد. /تجارت‌نیوز

asriran.com
@MyAsriran
Forwarded from عکس نگار
والیبال نشاط اجتماعی

  خلیل یزدانی

در مراسم آغاز مسابقات والیبال جام رمضان در سالن المپیک گنبد کاووس ( که دوشنبه شب برگزار شد)، فرصتی پیش آمد تا با آقای دکتر رسول صلاحی , خانم جمیله بهنام و آقای احسان محمدی  دیداری داشته باشم و نیز نظرات ایشان را در مورد والیبال جویا شوم.
دکتر صلاحی، نظرشان را در مورد والیبال اینگونه بیان کرد:
ورزش به هیچ چیزی ارتباط ندارد. ورزش باعث وفاق اجتماعی میشود که در همه جوامع نقطه اشتراک است. اما در گنبد و ترکمن صحرا والیبال نشاط اجتماعی است که از نقطه اشتراک عبور می کند. والیبال از بطن جامعه ما برخاسته و علاقه وافری در ترکمن صحرا نسبت به این ورزش وجود دارد.

در حال حاضر نشاط از ضروریات جامعه است و والیبال این نشاط را ایجاد می کند و یک تفریح سالم محسوب میشود و این نشاط لذت آنی نیست. نشاط و شادی والیبال با لذت زود گذر متفاوت است. البته برای ایجاد نشاط و شادی تشکیل یک تیم قوی با تجمیع بازیکنان بومی که در سایر استانها بازی می کنند تحقق می یابد. باید اتاق فکر متشکل از پیشکسوتان منطقه برای حفظ عنوان پایتخت والیبال ایران ایجاد شود.

خانم جمیله بهنام عضو شورای اسلامی شهر گنبد کاووس ضمن ابراز خرسندی از ورود دو عضو جدید شورا آقایان نور محمد جعفری و احسان محمدی به جمع اعضای شورا اظهار داشتند: ما مصمم به تشکیل تیم والیبال گنبد هستیم و اعضای شورا هم بر این امر تاکید دارند. نباید والیبال در گنبد افول نماید بلکه سال به سال ترقی کرده، همیشه در قله باشد.
با ورود اعضای جدید دیدگاه ها متفاوت تر شد. گرچه سختی ها و مشکلاتی در مصوبات وجود دارد اما با تلاش اعضای شورای شهر بتوانیم به نتایج خوبی برسیم.

والیبال نمی تواند از مردم جدا شود. باید همیشه زنده و پویا باشد. وقتی که گزینه برتر و اول مردم والیبال است چرا این ورزش در شهرمان تضعیف و نابود شود. تلاشمان این است که امسال تیم در لیگ برتر داشته باشیم. چه از طریق سازمان، چه جذب اسپانسر . و ما شورای شهر هم با تلاش مضاعف پیگیر تحقق این امر هستیم.

احسان محمدی عضو جدیدالورود شورای شهر گنبد کاووس هم نظرات خود را در خصوص والیبال گنبد کاووس بیان کرد:

من یقین دارم در این سالن میزبان قهرمانی لیگ برتر باشیم. در شهر ما اصل موضوع جا افتاده است که والیبال با روحیات و زندگی مردم منطقه عجین است. وظیفه مسئولان ایجاد شرایط پیشرفت آن است.

در خصوص والیبال باید دو موضوع مد نظر قرار بگیرد. یکی بحث زیر ساختی یعنی ما شرایط شکوفایی استعدادها را حتی از دور افتاده ترین نقاط فراهم کنیم و موضوع دیگر برگزاری مسابقات به مناسبت‌های مختلف است تا علاقمندی ها بیشتر شود و شور و نشاط در جامعه اشاعه یابد.

نوجوانان و جوانان مستعد کم نداریم. حتی در  عروسی ها هم مسابقات والیبال برگزار میشود پس این موضوع ثابت می کند که والیبالیست در منطقه ما زیاد است.
من چه به عنوان عضو شورای شهر و چه به عنوان شهروند و فعال اجتماعی بر این عقیده هستم که ورزشهایی مانند والیبال و اسبدوانی که در شهر ما عقبه دارند در اولویت کاری قرار بگیرند.

@ulkamiziran
Forwarded from عصر ایران (M 17)
میرسلیم هشدار داد؛ جلوی انحراف شهرداری‌ها را نگیرید، همچون موریانه ستون‌های اقتصاد کشور را کاملا پوک می‌کند
👇👇👇
asriran.com/004OLr

@MyAsriran
Forwarded from Entekhab TV
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
باهنر در گفت‌و‌گو با «انتخاب»:

حزب اللهی‌ها توقع اضافی نکنند که ۹۰ درصد جامعه مثل این‌ها فکر کنند؛ مردم می‌خواهند زندگی کنند

ویدیوی کامل گفت‌و‌گو با محمدرضا باهنر، نائب رئیس اسبق مجلس، را در کانال یوتیوب انتخاب ببینید👇👇
https://youtu.be/BVcVvnWBRJo?si=E051Kstjn_m57Wsa
در حرمت ربا

پایگاه خبری اولکامیز – دکتر احمد مرادپور

مکتوب اول

اخیرا موضوع اخذ وام از بانک ها و احتمال ربوی بودن آن بار دیگر نقل محافل گردیده و این امر به علت موضع گیری برخی از روحانیون محترم منطقه شدت گرفته از این رو پاره ای از مردم علیرغم نیاز فراوان از اخذ وام امتناع می نمایند ، در خبر ها آمده بود که دولت در یک بازه زمانی وام بدون بهره برای اهل سنت در برخی مناطق در نظر گرفته است که این امر مخالفت برخی یگر از هموطنان را فراهم آورده بود ،واقعیت اینست که منابع و ابزار استنباط اصول فقه در طوایف مختلف دین اسلام در حوزه ربا تقریبا یکی است بنابراین حلال و حرام درنزد شیعه و اهل سنت نمی تواند متفاوت باشد ، من در این یادداشت که به درخواست مدیر محترم سایت اولکامیز تقریر می گردد کوشش خواهم کرد با ارایه متون تاریخی فقهی در مقام فهم عمومی و استخراج درکی شایسته از مفهوم عملیات بانکی و تقریب ان با مفهوم ربا برایم.

در متون تاریخی اسلامی از چندین نوع ربا یاد می شود:

الف) ربای مبتنی بر قرض، در اینگونه ربا فردی از دیگری مقداری وجه نقد فی المثل صد میلیون قرض گرفته و متعهد می گردد در بازه زمانی معینی مقداری بیشتری از جنس همان پول فی المثل صدو ده میلیو ن مسترد نماید.

ب)ربای معاوضه ، در اینگونه معاملات زیادتی در جنس رخ می دهد در فرض مثال صد کیلو گندم گرفته و متعهد می گردد صدوده کیلو مسترد نماید.

مشاهده روایات تاریخی نشان می دهد معاملات ربوی میان اعراب قبل از اسلام امری رایج و کاملا نظام مند بوده و برخی از قبایل نظیر بنی مخزوم و بنی امیه در این امر اشتهار داشته اند ، بدیهیست رباخواران هم دوران از طبقه مرفه و متمول جامعه می باشند کمااینکه ابن هشام در اسیره النبویه از رباخواری ابوسفیان ابن حرب و ولید ابن مغیره یاد می کند ، ربا گیرندگان معمولا دریک چرخه فاسد در تور رباخواران افتاده و گاهی زنان و فرزندان خود را در رهن می گذاشتند به نظر می رسد موضوع ربا در جامعه عربی فارغ از وجه اقتصادی ان بخشی از فرهنگ مردم گردیده بود دقت کنید در اشعار بجای مانده از شاعر معروف عرب زهیر بن ابی سلمی :

و من لم یضاعف القرض یوما فلیس بحازمولا کریم

کسی که قرض را چند برابر نکند نه خردمند است نه بزرگوار

پیامبر عظیم الشان اسلام با مشاهده آثار سوء اجتماعی پدیده رباخواری بشدت در مقام نهی برامده است و اوامر و نواهی ایشان به عنوان چراغ هدایت در مذمت رباخواری می باشد است، در قران عظیم نیز ایات فراوانی تاکید بر مبارزه با این پدیده شوم دارد همانند آیه شریفه ذیل از بقره مبارک:

الَّذِینَ یَأْکُلُونَ الرِّبَا لَا یَقُومُونَ إِلَّا کَمَا یَقُومُ الَّذِی یَتَخَبَّطُهُ الشَّیْطَانُ مِنَ الْمَسِّ ۚ ذَٰلِکَ بِأَنَّهُمْ قَالُوا إِنَّمَا الْبَیْعُ مِثْلُ الرِّبَا ۗ وَأَحَلَّ اللَّهُ الْبَیْعَ وَحَرَّمَ الرِّبَا، آن کسانی که ربا خورند (از قبر در قیامت) برنخیزند جز به مانند آن که به وسوسه شیطان مخبّط و دیوانه شده و آنان بدین سبب در این عمل زشت افتند که گویند فرقی بین تجارت و ربا نیست؛ حال آنکه خدا تجارت را حلال و ربا را حرام کرده.

همچنین است حدیث رسول خدا در صحیح مسلم نیشابوری که می گوید :

لعن الله آکل الربا و موکله ، خداوند رباخوار و ربا دهنده را لعنت کرده است.

بنا به شرحی که گذشت در آثار سوء اجتماعی و مبارزه اسلام و حرمت ربا تردیدی نیست ، اکنون در شرایط امروز این مجال قابل بررسی می باشد که ایا انچه در قالب وام از سوی بانک های ایرانی پرداخت می گردد می تواند مصداق ربا یاشد یا خیر؟


ادامه در لینک https://www.ulkamiz.ir/?p=44307
🅾️مؤسسه فرهنگی مطبوعاتی ترکمن دیار گلستان برگزار می کند:

🅾️ مراسم تجلیل و معرفی چهره سال 1403 در حوزه رسانه و مطالبه گری شهرستان گنبد

مهندس مزدک بهروش؛ روزنامه نگار و کنشگر اجتماعی

🅾️جمعه 8 فروردین 1404 ساعت 20:30

🅾️ گنبد ، خیابان سرابی، کوچه چهارم ، بنیاد علمی دکتر بسکی

@ulkamiziran
تأثیر فضای مجازی بر کتاب و کتابخوانی

پایگاه خبری اولکامیز – آنه حاجی طبری نیا: فضای مجازی تأثیر گسترده‌ای بر کتاب و کتابخوانی و همچنین به مجلات و روزنامه‌های نوشتاری داشته است فضای مجازی و گسترش آن در جوامع امروزی جوانب مثبت و منفی بسیاری داشته است . از جوانب مثبت آن یکی اینکه افراد می‌توانند در هر زمان و مکان به منابع دسترسی داشته باشند به شرطی که روش استفاده از اینترنت را بدانند.

نقطه مثبت دیگر فضای مجازی این است که نویسندگان می‌توانند آثار خود را بدون نیاز به ناشران سنتی بوسیله فایل‌های دیجیتالی در دسترس خوانندگان قرار بدهند و هزینه چاپ و نشر آن را متحمل نشوند.

اما به نظر می‌رسد معایب وآسیب های منفی بسیاری هم دارد. یکی اینکه همگان نمی‌توانند از اینترنت استفاده کنند این یک مشکل اساسی است بعلاوه مطالعه مجازی باعث کاهش تمرکز افراد می‌شود و افراد را از تفکر عمیق باز می‌دارد همچنین عادت به خواندن متون کوتاه افراد را از خواندن متون بلند باز می‌دارد.

مخرب‌ترین تاثیر فضای مجازی باز داشتن افراد از تفکر عمیق به مسائل است با وجود فضای مجازی دیگر مردم علاقه‌ای به کتاب و روزنامه خوانی ندارند و روزنامه‌ها و مجلات نوشتاری از دکه‌ها برگشت می‌خورند طوری که بسیاری از این مطبوعات در معرض تعطیلی قرار گرفته اند.

ادامه در لینک https://www.ulkamiz.ir/?p=44314
حاشیه ای بر داستان وام و روحانیت

پایگاه خبری اولکامیز – عطا محمد فروز؛ تحلیلگر مسائل اجتماعی:

اخیرا یکی دو نفر از دوستان رسانه ای چند یادداشت انتقادی از یک روحانی اهل رسانه ( مدیر کانال تلگرامی ) منتشر نمودند که در حاشیه نماز تراویح حکم بر حرمت استفاده از تسهیلات دولتی داده بود و هنگامی که با تقاضای گفتگو و طرح چند سئوال فقهی این عزیزان قرار گرفت با اذعان به کم اطلاعی خود آنها را به شورای مفتیان ارجاع داده است!!

و اما بعد:

۱) اولا این روحانی محترم که به قول خودش اطلاعات کافی در این زمینه ندارد حق نداشت وارد این موضوع پیچیده و تخصصی شود و حکمی به این سنگینی صادر بکند. حکمی که با زندگی صدها هزار نفر ارتباط مستقیم و غیر مستقیم دارد و به نحوی ته دل آنها را خالی می کند.

۲) صرف داشتن پوشش و لباس روحانیت دلیل بر کفایت اطلاعات فقهی نیست و بر اینان مراتب مختلفی متصور است مانند؛ صوفی، واعظ، قاری، حافظ، امام جماعت، امامت جمعه، مدرس حوزه، استاد، استاد اعظم ، تقصیر.

۳)دوستان اهل پرسش و رسانه ای باید سئوالات و مباحث خود از چهار گروه آخر به عمل آورند و تعداد اینها در ترکمن صحرا در خوشبینانه ترین حالت بین ۱ تا ۳ درصد و شاید هم کمتر است.

۴) از قدیم گفته اند: « آخونینگ دیه ننی اد اما ادننی ادمه » الان جامعه ایران و ترکمن صحرا جزئی از ایران به شدت منتقد رفتار روحانیت در جامعه است و رفتار آنها را در قبال فقرا و اغنیا یکی نمی داند و از آن گذشته زندگی شخصی برخی از آنها را با زندگی ادعایی روحانی در تعارض می بیند و آنها را از رویه ربوی جاری کشور منتفع می داند. مثلا خود روحانیت بیمه تامین اجتماعی هستند و بی آنکه کاری بکنند به خاطر امامت نماز حقوق می گیرند و اتفاقا منابع مالی آنها را بانک هایی تأمین می کنند که گردش مالی آنها از سود وام هایی است که از مردم می گیرند.

۵) بعضی از روحانیون گرامی برخی از مطالب را طوطی وار ادا می کنند و تعمق و تفحصی در اطراف و پیرامون و حاشیه های آن ندارند و نسبت به مشکلات امروزی جامعه بی اطلاع هستند و هیچ از خود نمی پرسند در صورت عدم استفاده از این تسهیلات، ازدواج مسکن و خودرو ۹۰ درصد از جوانان و شهروندان ما دچار مشکل می شود.

ادامه در لینک https://www.ulkamiz.ir/?p=44319
Forwarded from صفاصبا کلته
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔸دعوت الحاج عبدالرحمن آخوند کر امام جمعه محترم از امت شهید پرور شهرستان ترکمن برای حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس و دفاع از مردم مظلوم غزه و فلسطین .


#علی_العهد_یا_قدس
#بهار_قدس
2025/04/13 00:10:02
Back to Top
HTML Embed Code: