Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
...این پرسش نیست که پاسخ را فرا می خواند
این پاسخ است که پرسش را فرا می خواند ...

#لکان
https://www.tg-me.com/mghlte

#مثال_زنده
#نتیجه_بدون_مقدمه (شرح)
#عصای_ملا (شرح)
#مرجعیت_فکری
#تفکرنقاد
#نسبی_گرایی

"هرپرسش تنها زمانی شکل میگیرد که بر یک جواب استوار🤔 باشد." 😀

(پیدا کنید پرتقال فروش را)

باتوجه به سابقه لکان و همفکران وی که نیازی به ارائه دلیل و توجیه عقلانی نمیبینند و اصولا اعتقادی به خردگرایی به مفهوم #عصرروشنگری آن ندارند ، بعید است که قبل و بعد ازین قطعه از ویدئو دلیلی برای این ادعا ، اقامه کرده باشد.
و لابد اگر شخصی این ادعا را بی معنا و مفهوم میپندارد باید بگردد و خودش دهها #نقض از تاریخ تفکر بشر و تاریخ علم بیاورد که چه سوالاتی قرنها مطرح بوده و کسی جوابی برای آن نداشته ، یااین که نه

بگردد و مثال بیاورد از سوالاتی برای یک دانشمند خاص مطرح بوده و سالها راجع به آن سوال بی پاسخ ، اندیشه و تحقیق و مشاهده کرده تا به پاسخی رسیده یا نرسیده .

مطالب مرتبط با #چرندیات_پست_مدرن
#مهمل_گویی

🔸لفاظی های لکان
«هیچ رابطه ی مستقیم و بی واسطه ای میان جایگاه جنسی مردانه و جایگاه جنسی زنانه وجود ندارد ، زیرا {دیگری بزرگ زبان} به عنوان طرف سوم میان ان ها واقع است.»

#لکان
عجب 😏

سالادِ واژه یا سالادِ کلمه مخلوطی درهم، اشتباه یا ناخوانا و به ظاهر تصادفی از واژه‌ها است و اغلب از نشانگانِ اختلالات عصبی یا وجود بیماری روانی در فرد است. دستور زبان در سالاد واژه ممکنست درست یا نادرست باشد اما هیچ مفهومِ درستی را به لحاظِ معناشناسی نمی‌توان از آنها برداشت نمود و بی معنا هستند. شناختِ چنین گفتاری، در روان پزشکی و روان‌شناسی کاربرد دارد.

گفتارِ سالادِ واژه‌ای در بیماران زوال عقل و اسکیزوفرنی، و نیز در برخی افراد با آسیب‌های مغزی دیده می‌شود.

#چرندیات_پست_مدرن
#نسبی_گرایی
#هذیان
@ZIRsigari_kohn | زیرسیگاری
@mghlte

https://www.tg-me.com/tnaghad/326

رابطه اختلال با نبوغ روانی:
-می‌خوام خودمو خاص جلوه بدم
+ به علم حمله کن بگو : پزشکی مدرن مزیتی به علفی‌جات عطاری ها نداره ،
علیه دموکراسی بشور
همه‌چیزو راحت کن مخ یُخ
عوام بی مسئولیتی رو دوست دارند.

#سوفسطاییگری_مدرن
#طب_سنتی
#طب_اسلامی
#پزشکی
#فایرابند
#کوهن
#هگل
#برگسون
#فردیت

#نسبی_گرایی
#سوفسطاییگری
#جامعه_باز_و_دشمنان_آن
#کوهن
#فایرابند
#فلسفه_علم
#فلسفه_اخلاق
#فلسفه_تحلیلی
#فلسفه_قاره_ای
#آنارشیسم
#لکان

@ZIRsigari_kohn | نقد پست مدرنیسم
@mghlte | عصر روشنگری

دفاع از عقلانیت :
https://www.tg-me.com/mghlte/3849
پست مدرنیست ها مشغول مباحثه در مورد این‌که « تاویل صحیح از 'شتر' و 'جان سنگینی' در ادبیات #نیچه چیست ؟! »

#هرمنوتیک
#سوفسطاییان_عصر_جدید
#چرندیات_پست_مدرن
#پست_مدرنیسم
#معرفت_شناسی
#هایدگر
#هگل
#لکان
#دلوز
#ژیژک
#جامعه_باز_و_دشمنان_آن

@ZIRsigari_kohn | نقد پست مدرنیسم

توجیه در فلسفه قاره ای :
https://www.tg-me.com/tnaghad/702

تفسیر پریود شاهین نجفی :
https://www.tg-me.com/mghlte/4344
کتاب "یاوه های پست مدرن" آلن #سوکال ، کتابی است که میکوشد نشان دهد فلسفه های فیلسوفانی مانند #دریدا ، #فوکو ، #بودریار ، #لکان ، و دیگر فیلسوفان سرتاسر مهمل و یاوه است و این کار را با یک تردستی و شعبده بازی آغاز میکند که تفصیلش از حوصله این مقال خارج است.
اما به نظر میرسد کمی ادعای درشتی است و وظیفه ای سترگ بر عهده این موضوع است..
اگر این کتاب یا این تفکر که میکوشد درباره "حرف مفت" حرف بزند و خودش به "حرف مفت گویی" فرو نغلتد، می بایست بتواند چارچوبها و معیارهای دقیقی را ارائه دهد که بتوان بدان حرف مفت را از غیر حرف مفت تشخیص و تمیز داد.
اگر چنین معیارهایی بدست آمده باشد، بی شک نسبتی با پوزیتویسیم منطقی خواهد داشت و آنگاه همان قصه تکراری نزاع "صدق و کذب"، و "معناداری و بی معنایی" آغاز خواهد شد.
اگر هم نتواند هیچ معیار سر راستی بدهد، خودش حرف مفتی بیش نخواهد بود
علی ایحال به نظر میرسد، چنین درشت گویی ها، بیش از آنکه به کار دانش و معرفت بشری بیاید، ابزاری فاشیستی برای از میان راندن گونه های خاصی از تفکر است که به زعم اینشان، حرف مفت است. از این منظر باید همواره با احتیاط از کنار این "کلان روایتهای زبانی" عبور کرد.
مسأله در ساحت "اثبات" امر مزخرف است، نه "ثبوت" آن. واضح است که در این عالم چیزها و حرفهای مزخرف، و دری وری، و مهمل، و پرت و پلا و ...هم وجود دارد. اما وقتی کسی میخواهد درصدد تعیین و تشخیص و اثبات اینها بربیاد، راهش را از پیش مشخص کرده است.
مساله سر افراد یا مردم کوچه و بازار نیست، اتفاقا مساله سر فلسفه است. عده ای آمده اند، حرفهایی زده اند. درست یا غلط، این حرفها به فلسفه نسبت داده شده. حالا عده ای دیگر آمده اند مدعی شده اند که این حرفها "دری وری" است!
این خطرناک است. اینگونه تاختن و مهمل دانستن و دری وری خواندنِ اندیشه ها، راه را برای فاشیسم باز میکند. فاشیسم فقط این نیست که تو را مجبور کند حرف نزنی، فاشیسم صورتهای گوناگونی دارد. همینکه بخواهی به ضرب "دری وری" خواندن یک اندیشه، آن را از میدان بدر کنی، این خود یک کنش فاشیستی است.
اصلا بیاییم طور دیگری به مساله نگاه کنیم:
اصلا حرف اینها درست. پست مدرن ها، یک مشت چرندیات تحویل خلق الله میدهند.
ما دو روش در مواجهه با این "چرندیات" میتوانیم در پیش گیریم. نخست آنکه تمام همّ و غم خود را بگذاریم تا "اثبات" کنیم اینها چرند است و "آی مردم به این چرندیات گوش ندهید"
دودیگر اینکه بکوشیم، سخن متین و معقول خود را به زبان آوریم. حرف خود را بزنیم و کاری به چرندیات این جماعت نداشته باشیم.

سوال این است، اینها که دغدغه "اثبات" چرندیات پست مدرنها را دارند، دقیقاً دغدغه چه چیزی دارند؟ حقیقت؟ یا کم شدن بازار حرفهای خودشان؟
اگر دغدغه "حقیقت" دارند، باید حقیقت را عرضه کنند، نه اینکه جلوی ناحقیقت را بگیرند. حقیقت در آزادی است. در رهایی است.
علی ایحال، تصورم این است که حتی اگر بپذیریم در مقام "ثبوت" (نه اثبات) چیزی به نام "حرفهای مفت" وجود دارد، بهتر است که این حرفها وجود داشته باشد، و ما هم سعی کنیم حرفهای "غیر مفت" خودمان را بزنیم، تا اینکه درصدد "اثبات" این حرفهای مفت باشیم. چرا که همواره در "اثبات" خطر فاشیست وجود دارد. بگذاریم در ساحت "ازادی" حقیقت خودش را نشان دهد.
مطلب دیگری که یادم آمد، از فیلسوف امریکایی "رورتی" است. او در جایی نوشته بود "مفهوم وجود" هیدگر، یا همان مثل افلاطون است (که یک قدم جلوتر از او نیامده) یا اینکه "دری وری" است.
به نظرم گرچه این حرف رورتی، نشان میدهد که چیزی از هیدگر نفهمیده، اما باز این نوع مواجهه خیلی بهتر است. چراکه حداقل فهم خودش را ارائه کرده و تفسیری از هیدگر ارائه داده است. برای همین میتوان برغم مخالفت با "رورتی"، سخن او را هنوز در دایره فکر دانست. (در خصوص نقد رورتی به مفهوم "وجود" هیدگر به مقاله ذیل رجوع کنید:
“The Truth of Being and the History of Philosophy
نوشته :
Mark B. Okrent

اما به هرحال آنکه درد فلسفه دارد، به اجمال میداند که چگونه باید با "کلام" مواجه شود. میتوان یک سخن را "مهمل" دانست. هیچ ایرادی هم ندارد. (کاری که رورتی" کرده است.)
اما اینکه بخواهیم مانند "آلن سوکال" با تردستی و بازیهای کودکانه، درصدد "اثبات" این امر باشیم که "پست مدرنها" یاوه گو هستند، این یک منش فلسفی نیست. اینها دکانداران ساحت "علم" هستند. نه خودِ علم.

@drakbarjabari

مغالطات این نوشته در پستهای بعد
۱- نویسندگان #چرندیات_پست_مدرن هرگز نگفته اند همه ی نوشته های این -باصطلاح-فیلسوفان و دیگر فیلسوفان (ِ پست مدرن) یاوه است .
آنچه مورد نقد قرار گرفته و در مقدمه کتاب به صراحت بیان شده « عدول از سنت عقل گرایی عصر روشنگری» از طریق حقه هایی مانند سوء استفاده ی نابجا ، نا آگاهانه و پرت از برخی اصطلاحات علمی و... ست. که در کتاب با مثال و دلیل روشن آورده شده.

اتفاقاً در بخش هایی از کتاب -مثلن بخش نقد نظریات #کوهن - صراحتا گفته شده:
بسیاری از نظریات وی بدیهی ( اما پیش افتاده ) است.

#مغالطه #پهلوان_پنبه
#مثال_زنده
@mghlte | عصر روشنگری
@ZIRsigari_kohn | نقد پست مدرنیسم


https://www.tg-me.com/ZIRsigari_kohn/113
#روانکاوی

●رابطه جنسی
sexual realationship (rapport sexuel)

لکان اولین فرمول معروف خود :

il n'y a pas de rapprot sexuel

را در سال ۱۹۷۰ ارائه کرد ،این فرمول تحت عنوان هیچ رابطه ی جنسی وجود ندارد ترجمه شده که برگردانی گمراه کننده است،زیرا لکان قطعا این موضوع را نفی نمی کند که افراد با هم آمیزش جنسی دارند.

ترجمه ی بهتر:《هیچ رابطه ای میان دو جنس وجود ندارد》 بدین ترتیب تاکید می شود انچه لکان بدان اشاره دارد،نه عمل آمیزش جنسی ،بلکه مسئله ی رابطه میان جایگاه جنسی مردانه و جایگاه جنسی زنانه است.با این وصف ،این فرمول شماری از نکات قابل توجه در رویکرد لکان به مسئله ی تفاوت جنسی را خلاصه می کند:

۱.هیچ رابطه ی مستقیم و بی واسطه ای میان جایگاه جنسی مردانه و جایگاه جنسی زنانه وجود ندارد،زیرا 《دیگری بزرگ زبان》 به عنوان طرف سوم میان ان ها واقع است.

۲.هیچ رابطه ی دوسویه و هیچ تقارنی میان جایگاه های مردانه و زنانه وجود ندارد،زیرا نظم نمادین اساسا نامتقارن است.

۳.رابطه ی میان زنان و مردان هرگز نمی تواند هماهنگ باشد.میان مردان و زنان بارزترین نوع رقابت وجود دارد ،رقابتی که همیشگی است.

۴.سائق های یک جنس نه به سمت یک《شخصیت کامل》 بلکه به سوی جزء ابژه ها متمایل اند.از این رو چیزی تحت عنوان رابطه ی جنسی میان دو سوژه وجود ندارد،بلکه رابطه ی جنسی تنها میان یک سوژه و یک ابژه ی جزیی است.برای مردان ابژه ی a مکان زوج گمشده را اشغال می کند.
《به بیان دیگر، زن برای مرد نه به عنوان یک سوژه ی واقعی، بلکه تنها به منزله‌ی یک ابژه ی فانتزی یعنی علت میل مرد، موجودیت دارد》

۵.زن از لحاظ جنسی نه در مقام زن، بلکه صرفا در مقام مادر عمل می کند.《زن در رابطه ی جنسی تنها به عنوان مادر می تواند شروع به عمل کند》

کتاب: #فرهنگ_مقدماتی_اصطلاحات_لکانی

#لکان
#چرندیات_پست_مدرن
#هگل
#هایدگر

@Freud2Lacan


@mghlte | عصر روشنگری
@ZIRsigari_kohn | نقد پست مدرنیسم
شیادان بی شرم :
https://www.tg-me.com/tnaghad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تجربه ی ۱۳ ساله #روانكاوي #وودي_آلن
( گفته می‌شه تا ۱۷ سال هم ادامه داشته)

@mghlte | عصر روشنگری
@ZIRsigari_kohn | نقد پست مدرنیسم

#شبه_علم
#شارلاتانسیم

آیا روانکاوی علم‌ست ؟:
https://www.tg-me.com/mghlte/252

طولانی یعنی چقدر ؟!
https://www.tg-me.com/mghlte/2178

#لکان مبلغ و توجیه‌گر زبان‌نفهمی :
https://www.tg-me.com/mghlte/2166

لکان و جنتی خودمان :
https://www.tg-me.com/mghlte/3478

هذیان های لکان
https://www.tg-me.com/mghlte/2388
https://www.tg-me.com/mghlte/2286
https://www.tg-me.com/mghlte/1878
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#لکان روزی گفت : «فروید مرا می نگرد».‼️
فروید همه روانکاوان را می نگرد.😕
اما چه کسی فروید را می نگریست

عشق: ضرورتی برای ارتقاء #ژوئیسانس تا دیالکتیک اشتیاق

برای نایل شدن به هر هدف باید کسی آدم را بنگرد و این کس، کسی جز «بزرگ دیگری» نیست. لکان می گوید: اشتیاق آدمی اشتیاق دیگری است" و پارسی زبانان می گویند: «بیستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد».
#روانکاوی بنایی است که از اولین سنگ آن تا آخرینش بر عشق استوار است. در ابتدا عشق به روانکاو، بعد عشق به ناخودآگاه و عشق به کلمه، بعدها عشق به کار یا انتقال کار، کار روانکاوی، عشق به فروید، عشق به لکان، عشق به Ecole و مهم تر از همه عشق به دانش.

مکتب لکان
روانکاوی در قرن بیست و یکم
دکتر #میترا_کدیور


@mghlte | عصر روشنگری
@ZIRsigari_kohn | نقد پست مدرنیسم
نظر ریچارد #داوکینز راجع به کتاب #چرندیات_پست_مدرن ، بخش #لکان

«لازم نیست تبحر سوکال و بریکمون را در ریاضیات داشته باشیم تا بفهمیم که نویسنده چنین چیزهایی «ساختگی» است. شاید، وقتی از مفاهیم غیرعلمی صحبت می‌کند، اصالت داشته باشد، اما، وقتی یک فیلسوف عضو نعوظ‌کننده بدن مرد را با ریشه دوم عدد منهای یک برابر می‌کند، در زمینه مباحثی که من سررشته‌ای از آن‌ها ندارم، در چشم من تمام اعتبار خود را از دست می‌دهد.»

@mghlte | عصر روشنگری
@ZIRsigari_kohn | نقد پست مدرنیسم

https://www.tg-me.com/mghlte/1316
عجب😂😂

« مقتول خودش باعث میشه قاتل مرتکب قتل بشه.
مقتول تا یه جایی مقاومت میکنه ، امامجالی تعریف میکنه که قاتل اون رو بکشه ، اما اگر اجازه نده که قاتل او رو بکشه اصلاً مقتول نیست. پس برای بقای خودش و اصالت دادن به مقتولیت خودش مجبوره که اجازه بده تا قاتل او رو بکشه ، مقتول سویه ی دیگه ی قاتله ،بنابراین اصن قاتل نداریم .هرچه‌هست‌مقتوله ، من او بدم‌،من اوشدم ، شیدا شدم ،پیدا شدم » 😁😂


فوکو جنس نابی زده بود و چرندی بافته
تو چرا تکرار می کنی مرد ناحسابی ؟
حد مهمل بافی شما کجاست؟


@mghlte | عصر روشنگری
@ZIRsigari_kohn | نقد پست مدرنیسم

#لکان
#چرندیات_پست_مدرن
امام علی می‌گه :

«کسی‌که در جستجوی حقیقت بوده و پیدا نکرده ، بهتر از کسیه که دنبال باطل گشته و پیدا کرده .»

اینو می‌شه برا هر هدف مثبت ، مثه فضیلت و بزرگی ، فهم ، خوشبختی و لذت و ... بکار برد.

#حقیقت_باوری
#چرندیات_پست_مدرن
#حدیث_لیبرالی
#نسبی_گرایی
#سوفسطایی_گری
#زبان_نفهمی
#معرفت_شناسی
#فلسفه_زبان
#هگل
#نیت_خوانی
#لکان
#هایدگر


@mghlte | عصر روشنگری
@persian_organon | ایوان‌چراغانی‌دانش
@ZIRsigari_kohn | چرندیات‌پست‌مدرن
@JAAMEbaaz | فلسفه‌ی اجتماع


▪️زبان نفهمی در فلسفه‌ی لکان
▪️زبان
نفهمی در فلسفه‌ی کوهن
▪️ مغال
طات پست مدرن
مبنا را بر سوء تفاهم بگذارید
آنجا که فکر می‌کنید فهمیده اید
مطمئن باشید نفهمیده اید😕
#لکان

#مثال_زنده
#مغالطه #ابطال_ناپذیری (شرح)
#چرندیات_پست_مدرن
#زبان_قاصره
#فلسفه_زبان
#فلسفه_های_روانگردان

@Tnaghad | مثال مغالطات

قرائن ، حتی معنی کلماتی که معنای نسبی دارند (مثل زیاد و کم ) را مشخص می‌کنند
مگر اینکه کسی بخواهد با توسل به چنین واژه هایی از آنها سوء استفاده کند.

⭕️تبعات خطرناک پذیرش چنین نظریاتی :
۱-توقف یا حداقل سست شدن تلاش برای فهم متقابل و جهد بلیغ برای نفهمی ( چون تلاش برای فهم بی ثمره)
از بین رفتن قرنها تلاش فلاسفه و منطقدانان برای آگاه سازی راجع به فریب های شیادان که عمومااز ابزار #مغالطات_زبانی استفاده می‌کنند و همچنین از بین رفتن ثمرات تلاشها برای زدودن آثار ظرفیت مغالطی زبان از عالم فلسفه و علم
۲-بعهده نگرفتن مسئولیت سخنان توسط افرادشیاد : هرجا بآنها گفته شود چرا فلان حرف‌را زدید یافلان قول را دادید و بر خلافش عمل کردید؟ می‌توانند بگویند : « اشتباه متوجه شدید ، من چنین نگفتم
شما آنجا فکر کردید متوجه شدید
اما داغ بودید متوجه نشدید ک متوجه نشدید"

▪️چرندیات پست مدرن
▪️چامسکی و لکان
▪️داوکینز
⭕️ انتخابات ایرانی اسلامی

هروقت صحبت آمار مشارکت و سلامت انتخابات و ... میشه من یاد
نامه‌ی محسن رضایی به دبیر شورای نگهبان می افتم ، سال ۸۸

«حضرت آیت‌الله جنتی
دبیر محترم شورای نگهبان قانون اساسی
سلام علیکم
تخلفات گزارش شده از ستادهای اینجانب در روز انتخابات جهت رسیدگی به پیوست ارسال می گردد.

در ضمن برآورد ستادهای اینجانب و کارشناسان نشان می دهد که اینجانب در بدبینانه ترین حالت، وضعیتی بین ۳٫۵ تا ۷ میلیون رأی داشته ام، هرچند که برخی از کارشناسان تا ۹ میلیون رأی نیز برآورد کرده‌اند.

مبنای چنین محاسبه‌ای موارد زیرست:

۱ ـ گزارش ناظران اینجانب از محل شعب اخذ رأی.
۲ ـ تجمیع آرای بیش از ۱۰۰۰ صندوق (به طور تصادفی)
۳ ـ نظرسنجی‌های رسمی و مستقل کشور (منتهی به روز انتخابات)
۴ ـ اظهارات مردم به اینجانب و مسئولان ستادها.

خواهشمندست برای رفع شبهه و احقاق حق هواداران به طور جدی به این مسأله رسیدگی فرمایید».

پی‌نوشت:
تو اون انتصابات ، رای محسن رضایی ۶۰۰ هزار تا اعلام شد.
در حالیکه ۳ میلیون رای براش منطقی بود .
چون - خصوصا بعد مناظره‌ی رضایی و احمدی نژاد - آدمهای محافظه کار ، اقبال زیادی به محسن رضایی نشون دادند ، گفتند : رضایی فنی و غیر سیاسی مناظره کرد و جواب احمدی نژاد رو با آمار و رقم داد...


@Nviolence2 | اوضاع گردون
دوستان باجناقی
این چیزها رو پخش می کنن
و نتیجه می گیرند که : #ما_خوبیم
این سیستم نسبت به غرب گل و بلبله .

بفرض صحت کلی خبر و ادعا ،
چندین مغالطه اینجا شکل می گیره
کسی می‌دونه چیاست ؟!

#تمرین #تفکر_نقادانه

@Tnaghad | مثال زنده مغالطات 
@mghlte | عصر روشنگری

پاسخ

www.tg-me.com/tnaghad/1669
#پاسخ_تمرین
www.tg-me.com/tnaghad/1668

1⃣مغالطه اول #شواهد_گزینشی

دوستان عنایت ندارند که
۱- در کشورهایی مثل ایران آماری راجع به فرزندان نامشروع ، روابط فرازناشویی ، همجنس گرایی و همجنس بازی ، تجاوز و ... وجود نداره و اگر هست مخدوشه .
اگر هرگونه رابطه خارج زناشویی ، غیراخلاقی تلقی بشه ،
از کجا معلوم در مجموع وضع ما صد درجه کثافت بار تر نباشه ؟!
یا در حالت خوش بینانه‌ در نزدیک میانگین جهانی نباشیم ؟
( که علیرغم تلاش برای #پاک_کردن_صورت_مسئله
نشانه هاش گاهی می زنه بیرون)

از بین بردن هزاران صفحه مطالعه راجع به آسیب های اجتماعی زنان توسط دولت احمقی نژاد

تجاوز در سوئد


2⃣واقعیت دومی که در تحلیل این داده ها و نتیجه گیری بهش توجه نشده اینه که

اگر فرض کنیم در کشورهای آزاد ، اکثریت حرامزاده اند و اقلیت حلال‌زاده
سیستم به نحوی سامان یافته که
اقلیت سالم تر بر اکثریت داغون حکومت می کنه .
در حالی که در نظام پر برکت ما که  #تفتیش_عقیده معیار سنجش صلاحیت هست ، اقلیت زنازاده بر اکثریت سالمتر حکومت می کنه
هرچه بیشتر پیش می‌ره ، دز خرابی نطفه‌ی سرمداران حکومتی بیشتر می‌شه
هرچه طرف زنازاده تر ( دروغگو تر ، بی مایه و پست تر ، جان نثار تر و بی شرف تر )  عزیز تر و بیشتر در حال پیشرفت در سلسله مراتب سیستم

✓یعنی تو این مملکت سالم تر از زاکانی و رسایی نداریم که این دو وقیح مشمئز کننده ،  شهردار پایتخت  و  سر لیست انتخابات مجلس می‌شن ؟؟؟!!!

از عواقب حتمی تفتیش عقیده همینه.
برا همینه که تو کشورهای غربی ، اگر کسی به تفتیش عقیده متهم بشه انگار به دزدی و هیزی متهم شده ...
www.tg-me.com/lEECHbrain/151

3⃣ مغالطه سوم :

مغالطه بعدی که دوستان باجناقی همواره در این گونه ادعاها مرتکب‌ش می شن
خلط موضوع هست.

در اینجا خلط « مشکلات فرهنگی اجتماعی »
با « مشکلات سیستم سیاسی »

فرض #پوزیتیویسم_اجتماعی اینه که  « جوامع در شرایط برابر ، رفتار مشابه انجام می‌دن »
ازین جهت
فرهنگ و شرایط ویژه‌‌ی کشورها
( مثلا اینکه قرمه سبزی می خورن یا پیتزا یا مارمولک ، یا اینکه چند تا واژه برای بارش دارند   یا در مناسک دینی لباسشون چه رنگیه یا اینکه از پنج قوم و زبان تشکیل شدن یا ده تا )
نقشی در مولفه های سعادت و عقب افتادگی شون نداره.
اما یک تبصره داره « مگر خلافش ثابت بشه » . یعنی ممکنه بصورت موردی تفاوت مهم فرهنگی در جوامع مشاهده بشه که به شقاوت و سعادتشون در دوره ای خاص مربوط باشه .

مثلا این که در هند تجاوز زیاده
یا در ژاپن خودکشی
احتمالا به موضوعی ژنییتکی یا ممتیکی ( فرهنگ) مربوط باشه.
ربطی به لیبرالیسم و ادرار گاو و واکی بایاشی و ... نداره‌.

وقتی ما می تونیم بگیم سلطه‌ی اوباش طالبان بر افغانستان به آمریکا و دموکراسی غربی و ... ربط داره که وقتی حضور آمریکا پر رنگ تره و دموکراسی برقراره ، طلبان مسلط باشند
نه قبل و بعد حضور جدی آمریکا
تسلط طالبان ، بخاطر موضوع فرهنگ عمومی  افغانستان هست که یا بهشون اقبال دارن
یا غیرت لازم رو برای سرکوب این اجامر پشمالو بخرج نمی‌دن و به دلاوران پنجشیر نمی پیوندند ...

▪️ عده ای وقتی موضوع حضور زنان افغانستان در ورزشگاه ها در زمان حکومت قانونی مطرح می‌شد هم همین مغلطه رو می کردن و منت سر مردم می ذاشتن که
تو افغانستان ، خیلی از دختران از درس خوندن محرومند 😕 ( مشکل فرهنگی یا اقتصادی با ممنوعیت تحمیلی قانونی خلط می‌شد.)

در اینجا هم همون مغلطه قابل مشاهده است .
انگار که اگر قدرت و ثروت دست یه مشت اوباش باجناقی نباشه ، لاجرم حکومت به سمتی می‌ره که مردم رو تشویق یا مجبور می کنه هر وقت خواستن اسم بچه بیاد تو سجلدشون ، مرد همسایه رو صدا کنن و هروقت خواستن بچه واقعی تولید کنن از امکانان رحم  زن مردم استفاده کنند :
اتفاقی که طبق آمار دوستان باجناقی در بعضی کشورها می افته
و الا چرا باید بچه های نامشروع در بعضی کشورها بیش از بچه های مشروع باشه ؟! 😑

▪️می‌شه گفت: خطای خلط همبستگی و علیت هم هست : این که در یک کشور معضلی اجتماعی باشه ، باید بررسی کرد که علل احتمالی چه هست و چه نیست.
در ایران ما می دونیم که قوه‌ی قضاییه‌ی مستقل وجود نداره ، آموزش جنسی نیست ، سیستم گزینش و استخدام ، اوباش سالارانه و مروج دروغ و دوروییه و باعث ناکارآمدی و فسادهای بعضا گسترده در نهادهای حکومتی و قضایی و امنیتی می‌شه .
لذا می‌شه گفت : حکومت در وظایفش نسبت به امنیت مردم و کاهش مشکلات اخلاقی اجتماعی کوتاهی جدی داره .

در کشورهای آزاد هم اگر مشخص بشه که نقص قانونی جدی و  سیستمی وجود داره و افرادی بخاطر ضعف سیستم و اسلامی نبودن ، نمی‌گذارن ضعف برطرف بشه ، اونوقت میشه فساد اخلاقی غرب رو به آزادی شون و پاکدامنی باجناقی مون رو به حساب انحصار قدرت مون بذاریم


#مثال_زنده
#مغالطه

@Tnaghad | مثال زنده مغالطات 
@mghlte | عصر روشنگری
@moghaletat2 | آرشیو مغالطات
2024/09/29 21:22:28
Back to Top
HTML Embed Code: