Telegram Web Link
انتقام قادسیه
doshmane-ma-kist.pdf
کتاب «دشمن ما کیست» نوشته «شورای نویسندگان پیام آزادگان»

در این کتاب، شرح جنایات، چپاولگری ها، حق کشی ها و خیانت های دستار بندان شیعه به روایات اسناد و مدارک و نیز تاریخ شیعه و شیعی گری در ایران و برخی‌ از کشور‌های مسلمان، نحوه ساختن امام زمان، بنیاد شیعه (تقیه، اجتهاد، تقلید، دعا‌، زیارت، روضه خوانی، قمه‌زنی، گریه و زاری، صدقه، سفره‌ اندازی، هجونامه قرآن را به سر گرفتن، قربانی کردن حیوانات، با شعور خداحافظی کردن و افتخار یافتن به رتبه‌ای کمتر از خر و گاو) و همچنین زیان‌ های روانی‌، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی‌، و اجتماعی ناشی‌ از حاکم بودن مذهب شیعه در ایران و شناخت انگلی به نام آخوند بررسی‌ می‌شود. و اینکه در هیچ دوره ای از تاریخ نکبت بار پس از اسلام، ایران چنین فضای ترسناک و غم گرفته از خرافات را که امروزه بر آن سایه انداخته است ندیده بود.
یکی از دوستان این کتاب برام فرستاد من نخوندم امیدوارم مفید باشه
Forwarded from ربات_بینام 2020
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گفتگوی مجید نواز منتقد اسلام با یک زن مسلمان در مورد مجوز کتک زدن زن به همسرش در صورت نافرمانی و عدم تمکین و ماست‌مالی‌های زن مسلمان
@tispun98
#انتقام_قادسیه
من معتقدم که جهان از شهامت خالی است و برای همین است که ما رنج می‌کشیم.


#اوژن یونسکو
نمایش شهامت
اینقدر سروصدا میدن نمیشه خوابید، این روشعنفکران غربگرا و... دمکراسی خواه ، این روزا مردم ایران نمی ببینن
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
از این جانورا هم تو ایران کم نداریم
آخه تو با این همه ضعف مدیریت، با دمکراسی غربی با سکولاریسم با روش های ناکارامد با اطرافیان احمق با راهکارهای مبارزاتی بی تاثیر با اشتباهات پی درپی با 45 سال وقت و زمانی که هدر دادی و حتی یک قدم موثر در جهت سرنگونی رژیم اشغالگر اسلامی برنداشتی و...چه کاری از دستت برمیاد جز وقت خریدن برا جمهوری اسلامی جز ناامید کردن مردم خصوصاً قشر مبارز جز کم رنگ کردن سامانه پادشاهی و...
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تف بر هرچی ایرانی عرب پرست
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
قابل توجه روشعنفکران دمکراسی خواه
انتقام قادسیه
▪️ چه كسانى قرآن را نوشته و هدفشان چه بوده است؟ #قسمت_يازدهم همچنین گویا محمد درباره نام پروردگارش هم چندان مطمئن نبوده است. براي مثال در اینکه هنگام نماز و دعا پروردگارش را به چه نامی صدا بزنند، محمد نیازمند سئوال از نویسنده بوده است: قُلِ ادْعُواْ اللّهَ…
▪️ چه كسانى قرآن را نوشته و هدفشان چه بوده است؟

#قسمت_دوازدهم

و نهایتا اینکه نویسنده در #آیات_مکی نسبت به مکه و منطقه حجاز اطلاعاتی نمی دهد و به نظر میرسد که شناختی از منطقه ندارد. در عوض توصیف وی از نشانه های الله بیشتر منطقه ای خوش آب و هوا و حتی کنار دریا را به ذهن متبادر میکند (برای مثال نگاه کنید به آیات سوره (٨٠) تنها مورد استثنایی در اشاره افراد حاضر در مکه #سوره_ابی_لهب است.
اما همین اشاره نیز نشان میدهد که نویسنده در کنار محمد حضور نداشته است زیرا ضرورتی برای مکتوب کردن این سوره که چیزی جز لعن و نفرین نیست به نظر نمی‌رسد (البته رد این فرضیه که نویسنده در مکه حضور نداشته است به این معنا نیست که محمد حامیانی در مکه نداشته و کسانی نبوده اند که وی را در انجام کارش کمک و تشویق کنند مانند سلمان و يا ورقه بن نوفل).
٤) فرضیه چهارم این است که محمد، متن را به صورت نامه هایی از دوردست دریافت میکرده است و البته دلایل بسیار زيادى برای پذیرش و اثبات این فرضیه وجود دارد.
عدم اشاره به محتوا و مضمون، زمانها و مکانها، دقیقا به این خاطر است که نویسنده در حال پاسخ به نامه‌ای (یا پیام شفاهی) از سوی محمد است و بنابراین نیازی به اشاره به موضوع نبوده است زیرا موضوع و مشکل توسط محمد قبلا در نامه‌ای بیان شده است. مثلا سئوالات فوق تنها در یک مکاتبه معنا می یابد و از وی می پرسد که آیا این داستان را شنیده یا دریافت کرده است و سپس توضیح کوتاهی درباره آن می دهد. کافی است متن قرآن را به چشم نامه ای بخوانید که براي محمد ارسال میشده است. اجازه دهید چند نمونه را بررسی کنیم:
٤) الف/ در قرآن به جملات بسیاری برمی‌خوریم که هیچ نیاز نیست به عنوان نتیجه یک مکالمه حضوری ثبت شوند یا حتی به خاطر سپرده شوند.
بسیاری مسائل شخصی هستند و تنها خود محمد را خطاب قرار می دهند بنابراین هیچ ضرورتی برای انتقال آن به شخص سوم نیست. در ابتداي سوره طه میخوانیم.
▪️ما أَنزَلْنَا عَلَیکَ الْقرآن لِتَشْقَى ﴿سوره ٢٠ ،آیه دوم﴾
#ترجمه: قرآن را نازل نکردیم تا به رنج افتی»
این آیه و بسیاری دیگر از آیات از یک دیالوگ شخصی خبر می دهد و هیچ نیازی نیست که در یک مکالمه حضوری این جمله را به عنوان پیامی به مردم حفظ یا ثبت شود.
مضحک است که تصور کنیم، محمد چنین عباراتی را برای مردم قرائت میکرده است. مشخص است که محمد پیامی داده است و از مشکلاتی که درهنگام موعظه قرآن برایش پیش آمده شکایت کرده است.
در ادامه و در آیه ١١٤ نویسنده عنوان میکند:
«پس بلندمرتبه است خدا فرمانرواى بر حق و در [خواندن] قرآن پیش از آنکه وحى آن بر تو پایان یابد شتاب مکن و بگو پروردگارا بر دانشم بیفزاى.»
به نظر میرسد که محمد صبر نکرده است تا تمام محتوا از طریق نامه‌ها (احتمالا داستان موسی) برایش ارسال شود.
پس خصوصی بودن برخی پیامها نشان می دهد که متن از یک مکاتبه حاصل شده است و نه مکالمه رو در رو.

ادامه دارد ...
بیماری، جهل، فرومایگی، تعصب، احتیاج، بلاهت و کوته‌بینی هفت غولِ ترسناکِ مسیرِ عمران و آبادیِ یک کشور هستند.

#ویلیام_هنری_بوریج
#اعتقاد_چیست؟

اعتقاد تفکری است که متوقف شده است، منجمد شده است و آدم معتقد آدم محدودی است که از اندیشیدن می هراسد. او در چهار چوب اعتقاداتِ پیشینان خود به زندگی ملال آور و تکراری خویش ادامه می دهد و با آن احساسِ امنیت می کند.

اندیشه کردن یکی از سخت ترین کارهاست چرا که در مقابل عادات ما می ایستد و آنها را به زیر سوال می برد و راحتی و امن و آسایش را از ما می گیرد.

وقتی ملتی دنباله روی پیشینان خویش گردید نباید انتظار داشته باشد زندگیش بهتر از اجدادِ خویش باشد

#میلان_کوندرا
🔶 ﺳﻔﯿﺮ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ، ﻗﺘﻞ ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ ﻓﺮﺍﻫﺎﻧﯽ ﺭا ﭼﻨﯿﻦ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯿﮑﻨﺪ: ﻗﺎﺋﻢﻣﻘﺎﻡ ﻓﺮﺍﻫﺎﻧﯽ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻭﻃﻦ ﭘﺮﺳﺘﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻧﺘﻮﺍﻧﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺨﺮﯾﻢ.
ﻫﺮ ﺭﺷﻮﻩ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻣﯿﺪﺍﺩﯾﻢ ﻣﯿﮕﺮﻓﺖ ﺍﻣﺎ ﺁﻧﺮﺍ ﺑﻪ ﺷﺎﻩ ﻣﯿﺪﺍﺩ!
ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﻧﺎﻣﻪ ﺍﯼ ﺑﻪ ﺩﻭﻟﺖ ﻋﺎﻟﯿﻪ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ ﻧﻮﺷﺘﻢ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺍﯾﺸﺎﻥ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﭘﻮﻝ ﮐﺮﺩﻡ!
ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﭘﻮﻝ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩ ﺷﺪ، ﺷﺒﺎﻧﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻣﺎﻡ ﺟﻤﻌﻪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺭﻓﺘﻢ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺟﻬﺖ ﻋﻮﺍﻣﻠﺶ ﺑﺪﻭ ﺩﺍﺩﻡ ﻭ ﮔﻔﺘﻢ: ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﻭﯼ ﺭﺍ ﺗﮑﻔﯿﺮ ﮐﻨﻨﺪ!
ﻓﺮﺩﺍ ﺩﺭ ﻫﻤﻪ ﻣﺴﺎﺟﺪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺭﻭﺣﺎﻧﯿﻮﻥ ﺑﺮ ﻣﻨﺒﺮ ﺭﻓﺘﻪ ﻭ ﺑﺎﻧﮓ ﺑﺮ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ: ﮐﻪ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﻓﺮ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺍﻭ ﺩﻭﻟﺖ ﺍﺳﻼﻡ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺯﻣﯿﻦ ﺯﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ...
ﺳﺮوﺻﺪﺍ ﮐﻪ ﺑﺎﻻ ﮔﺮﻓﺖ ﺷﺎﻩ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺍﻭﺭﺍ ﻋﺰﻝ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﯾﮏ ﻫﻔﺘﻪ، ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻗﺘﻞ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻭﻃﻦ ﭘﺮﺳﺖ ﺭﺍ ﺍﻣﻀﺎﺀ ﮐﺮﺩ.
ﭘﺲ ﺍﺯ ﻗﺘﻞ ﺁﻥ ﺑﺰﺭگﻣﺮﺩ، ﺳﻮﺍﺭ ﺑﺮ ﺍﺳﺐ ﺷﺪﻡ ﺗﺎ ﻭﺍﮐﻨﺶ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺷﻬﺮ ﺑﺒﯿﻨﻢ.
ﺩﯾﺪﻡ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺑﻠﻪ ﻓﺮﻭﻣﺎﯾﻪ ﺑﺴﺎﻥ ﺷﺐ ﻋﯿﺪ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺵ ﮐﺸﯿﺪﻩ
ﻭ ﮐﺸﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﻓﺮ ﻣﻠﺤﺪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ!

@tispun98
ﮐﺘﺎﺏ: ﺣﻘﻮﻕ ﺑﮕﯿﺮﺍﻥ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ
ﻧﻮﯾﺴﻨﺪﻩ: ﺍﺳﻤﺎﻋﯿﻞ ﺭﺍﺋﯿﻦ
ﻧﺎﺷﺮ : ﺍﻧﺘﺸﺎﺭﺍﺕ ﺟﺎﻭﯾﺪﺍﻥ
ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻧﺸﺮ : ۱۳۴۷
یکی از بزرگترین افتخارات ایرانیان، وجود کتابخانه ها در عهد باستان است که نشانی است گویا بر این که ایرانیان باستان در سه هزار سال قبل مردمانی دانش پژوه و متفکر بودند و این بهترین دلیل برای برتری فرهنگ این ملت بر سایر ملل و اقوام در قرون متمادی پیشین است.

ایرانیان در ابتدا برای نوشتن از گل استفاده می کردند و آنچه را می خواستند بنویسند بر روی خشت های قالب گیری شده می نوشتند و آنگاه آن را در کوره های مخصوص می پختند تا مانند سفال محکم شود، بیشتر نوشته های دوره مادها و هخامنشیان و اشکانیان بر روی الواح گلی بوده است.

ایرانیان همچنین از پوست حیوانات برای نوشتن استفاده می کردند

بعدها برای بهتر ماندن نوشته های خود، پوست درخت خدنگ را که توز نامیده می شد، به کار گرفتند.
مهمترین منبع در معرفی کتابخانه های ایران باستان، کتاب الفهرست، اثر ابن ندیم از نویسندگان قرن چهارم هجری است و منابع دیگر اکثرا به این کتاب استناد کرده اند. و ما بر اساس آن منابع به معرفی برخی از این کتابخانه می پردازیم...


♦️کتابخانه استخر ( دژ نپشت یا گنج نپشت)


این کتابخانه در کاخ آپادانا قرار و دارای هزاران لوح گلی بوده است که شمال مجموعه ای از دانش های مختلف از قبیل علوم طبیعی، پزشکی بود. همچنین در این کتابخانه تمامی کتاب اوستا بر روی دوازده هزار پوست گاو نوشته شده بود که بزرگترین مخزن کتاب و نوشته های عهد هخامنشی بود.

بعد از اینکه اسکندر مقدونی بر تخت جمشید استیلا یافت، ابتدا دستور داد که مترجمان، آن الواح گلی را به زان های قبطی (زبان مصریان قدیم) و یونانی ترجمه کنند آنگاه آنها را به مصر فرستاد تا در کتابخانه اسکندریه نگهداری شود، ولی بسیاری از کتاب های مذهبی را که بر روی پوشت گاو بودند، سوزاند و نابود ساخت.

گنجینه کتاب های هخامنشی در مصر در جنگ های داخلی قرن سوم میلادی دچار آتش سوزی گردید و قسمت اعظم کتابخانه اسکندریه سوخت و نابود شد.

در کاوش های باستان شناسی که در سال 1312 هجری شمسی در زیر کاخ آپادانا انجام شد، سی هزار تخته لوح به دست آمد و اکتشاف دیگری که در شمال ایران قدیم در منطقه نساء انجام شد 2450 لوح گلی به دست آمد که هر کدام از این ها می تواند به تنهایی از وجود کتابخانه های دوران هخامنشی و اشکانی حکایت کند.

بنا به نظر ایران شناسان معروفی چون هنینگ و هرتسفلد این بنا می تواند همان کعبه زردشت باشد که بنای آن هنوز در نقش رستم باقیمانده است.


#ادامه دارد
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اینم از مزدوران رژیم در کانادا خانه دوم سران جمهوری اسلامی
2024/09/29 23:29:40
Back to Top
HTML Embed Code: