Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#چرندیات_آخوندی

: گِل حضرت آدم توسط حضرت علی ساخته شده ...
@tispun98
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#چرندیات_آخوندی:

امام حسین موقع دفن, به استقبال میت اومد
@tispun98
آیا می دانید از بین 12 امام ، 9 تا از آنها با آب انگور (شراب) سمی کشته شده اند؟
البته توجه داشته باشید که این آب انگوره ها اصلا حاوی الکل نبوده اند !!!

یک ضرب المثل هست که میگه: آدم عاقل از یک سوراخ دو بار نیش نمی خوره!
یک امام اینطوری کشته میشه.
دوتا امام اینطوری کشته میشن.
دیگه حداقل از نفر سوم انتظار داریم یه ذره سنجیده تر عمل کنن !!!

آیا امام هشتم وقتی خلیفه عباسی میخواست بهش آب انگور سمی بده ، خبر داشت که آب انگور سمی هستش ؟
اگه خبر داشته ، پس یعنی خود کشی کرده !
اگه خبر نداشته پس جریان علم لدنی ائمه و ارتباط با ملائکه و جنیان و عالم غیب چی میشه؟!! 

اگر میگید این خواست خدا بوده ، پس دیگه خلیفه عباسی رو چرا بهش می گید قاتل؟
اگر خواست خدا بوده پس به این معنی هستش که از نظر خدا زنده نبودن امام هشتم از زنده بودنش مفید تر بوده!
غیر از اینه؟؟؟!

بعضی ها میگن خلیفه عباسی امام رو مجبور کرد که سم بخوره!!!
عجبا !!!!
امام معصوم و زیر بار حرف زور رفتن؟
مگه شماها نمیگید که یزید میخواست به زور از امام حسین بیعت بگیره و اون بنده خدا زیر بار حرف زور نرفت؟
یعنی امام معصومتون اینجا رفته زیر بار زور؟!!

بر فرض زیر بار حرف زور بره و آب انگور سمی رو بخوره .
خوب امداد غیبی چی میشه ؟
چرا اثر سم خنثی نشد ، مگه نمی گید خدا آتش رو برای ابراهیم تبدیل به گلستان کرد ؟ این جا آب قطع بود ؟

در ضمن آب انگور شیرینه و سم تلخ.
اگر سم رو داخل آب انگور بریزن به محض خوردن مشخص میشه که سم داره و مزه غیر طبیعی داره.
پس نتیجه اینکه برای در دام انداختن قربانی ، سم رو داخل شراب میریزن که خودش تلخه تا طرف متوجه نشه.
گرفتید نکته رو ؟!
دولت در یک چیز خوب است. می داند که چگونه پاهای شما را بشکند ، و سپس عصا را به شما بدهد و بگوید که ببینید اگر دولت نبود ، نمی توانستید راه بروید ...

#هری_براون
اگر ۱۴۰۰ سال پیش وقایع قابل ثبت شدن بودند ،
امروز دینداری وجود نداشت...

#انتقام_قادسیه
گر باده خوری تو با خردمندان خور
یا با صنمی لاله رخی خندان خور

بسیار مخور وِرد مکن فاش مساز
اندک خور و گهگاه خور و پنهان خور

#خیام
🔴خط عربی تقلیدی از خط فارسی

💥همان گونه که در کتاب‌های تاریخ اسلام هم آمده است پیش از اسلام و در زمان اسلام شمار کسانی که در حجاز سواد خواندن و نوشتن داشتند به اندازه  انگشتان دست بوده است
بنابراین بسیار بهنجار است که هیچ گونه نوشتاری از آنان وجود نداشته باشد. گفته می‌شود که پیش از اسلام هفت  چکامه ی بلند و بزرگ عرب ها را در خانه‌ی کعبه آویخته بودند و بدان «هفتگانه‌ی آویخته» (در عربی: سَبعه‌ی معلّقه) می‌گفتند.
💥خط عربی نیز بر پایه‌ی خط ایرانیان بوده است و به گفته‌ی ابن عباس پسر عبدالمطلب خط عربی از شهر ایرانی انبار به میان عرب های حجاز راه یافت.

خط کوفی نیز در میان ایرانیان و به دست آنان پدید آمد و بالید. (ن.ک.

سبک‌شناسی، ملک‌الشعرا بهار، جلد ۱ برگ ۹۲)

پژوهشگر فرهنگ و زبان پارسی
بزرگمهر صالحی
هر کس که آموزهٔ فلسفهٔ مرا کاملاً جذب کرده باشد و بداند که همهٔ هستی ما چیزی است که بهتر بود وجود نمی‌داشت و نفی کردن و مردود شمردن آن والاترین حکمت است، از هیچ چیز و هیچ وضعیتی انتظار چندانی ندارد، با اشتیاق در پی چیزی در این جهان نیست و هر چه را از دست بدهد، شکوه‌ای نمی‌کند، بلکه سرشار از مفهوم این گفتهٔ افلاطون است که :

«هیچ امری از امور بشری شایستهٔ کوشش بسیار نیست»

✍🏽 آرتور_شوپنهاور
📕 در باب حکمت زندگی
۲۸ اردیبهشت ماه سالروز بزرگداشت
غیاث الدین ابوالفتح ُعَمر بن ابراهیم َخّیام نیشابوری همه چیزدان
،
ستاره شناس و شاعر رباعی سرای ایرانی دورٔه سلجوقی 🌺
چگونگی مواجهه ی غرب با خيام

داستان رباعيات خيام و عزيمت آنها به غرب برمی گردد به سال 1800 تا 1810 كه پادشاه انگلستان ، شخصی به نام #لرد_اوزلی را به عنوان سفير انگستان به دربار #قاجار می فرستد و بعد از اتمام ماموريتش مطابق معمول كشتي ها را پر می كنند از نسخ خطی ايران و غارت مي‌كنند.
از جمله آثاری كه می برند چند رباعی بسيار قديمی #خيام بود كه پس از مرگ او به #دانشگاه_آكسفورد سپرده می شود

فيتزجرالد معروف اين نسخه را می بيند و آن چنان شيفته يكی از رباعيات می شود كه تصميم می گيرد زبان فارسی ياد بگيرد و مبتلا به گونه‌ ای وسواس در ترجمه اشعار خيام می شود كه تا پايان عمرش ادامه دارد و رباعی ای داريم كه فيتزجرالد پس از 27 سال كار كردن روی آن و پس و پيش كردن كلمات ، در هنگام مرگ هم كاغذی كه همان رباعی روی آن نوشته شده بود در دست داشت و اين از نظر ادبی حائز اهميت فراوان است.

#فیتزجرالد برای فروش ترجمه ی رباعيات خيام مشكل داشت و پس از مرگش به علت فروش نرفتن كتاب ، آنها را در كتاب فروشی گذاشتند تا هر كس خواست به رايگان ببرد و يكي از شعرای معروف انگلستان به نام "تنسی" ، نسخه‌ ای می برد و از نظر شعری آن را در حد نبوغ ارزيابی می كند و پس از آن كتاب در ميان برخي ، بسيار معروف می شود و خيام تبديل به پيامبر آنان می شود و به زودی كلوپی به نام عمر خيام در #لندن برپا می كنند و در آن ملاقات هايی ترتيب می دهند كه هنوز هم ادامه دارد ، البته نه به همان شدت اوليه.
در آن زمان 52 رباعی از خيام وجود داشت و آنان از ميان لردها و آدمهای بسيار مشهور 52 عضو گرفتند و بعدها در انجمن آسيا شناسی انگليس انشعابی پيش آمد و عده زيادی از آنان به كلوپ عمر خيام پيوستند و سازمان عظيمی به وجود آمد كه در زمينه ترجمه و نشر آثار خيام مجاهدت فراوان كردند.
عده‌ای از آنها كه در زمان #ناصرالدين_شاه به نيشابور آمدند و از ديدن شرايط مقبره ی خيام متاثر شدند ، به ديدن ناصرالدين شاه رفته ، از او خواستند قبر خيام را بازسازی كند و به او تاكيد كردند كه خيام مرد بزرگی بوده است.
ناصرالدين شاه كه از #فقها بسيار هراس داشت گفت من از بيت المال نمی توانم هزينه كنم خودتان اگر می خواهيد آنجا را بازسازی كنيد. اما با ترور ناصرالدين‌شاه اين‌كار هيچ وقت انجام نشد.
در سال 1837 كلوپی در آمريكا و در شهر #بوستون تشكيل شد به نام #كلوپ_عمر_خيام آمريكا ، اعضای اين كلوپ به زودی در هتلی در شهر بوستون با يكديگر ملاقات كردند و طرفداران زيادی به گرد آنان جمع شدند . در آن سالها در اوج جنگ های داخلی، تاثری ملی از كشتار و جنايت به وجود آمده بود . 
صدها هزار نفر در شمال و جنوب كشته شدند و مسأله حزن‌انگيز جنگ و توجه خيام به مفاهيمی نظير #صلح ، باعث گل كردن اشعار او ميان آمريكاييان شد و به زودی شعبات زيادی در كلرادو ، تگزاس ، واشنگتن ، آيداهو و ... به وجود آمد .
خيام در آن زمان تبديل به يك چهره تقريبا ملی شد ، يعنی همان طور كه شكسپير در ميان ايرانيان مشهور است خيام نيز نزد آمريكاييان شناخته شده بود و اين شهرت يك صبغه سياسی هم به خود گرفته بود چرا كه شمال آمريكا منطقه‌ای سكولار است و جنوب آن شديدا مذهبی .
خيام در #شمال_آمريكا بسيار مورد توجه قرار گرفت و به يكی از نخبگان آنجا و سمبل انسان‌ مداری و #سكولاريسم و دمكراسی تبديل شد.
اين در زمانی بود كه آمريكا داشت تصميم می گرفت كه جمهوری مسيحی باشد يا جمهوری دمكراتيك سكولار و هنوز هم اين بحث ادامه دارد ، البته نه به همان صورت اوليه. آنهايی كه معتقد به جدايی دين از سياست بودند از طرفداران پروپاقرص خيام شدند و جنوبی ها خيام را ضد مسيح ناميدند . همان #خر_دجالی كه ما داريم در الهيات مسيح هم هست و خيام تبديل به همان خر دجال شد .
در جنوب آمريكا فقهای مسيحي پول زيادي جمع كردند و عليه خيام #فتوا های زيادی دادند. سپس يك نهضت ادبی به وجود آمد كه طرفداران آن خود را #عمريون ناميدند و به سبك خيام شعر مي‌گفتند . از ميان كسانی كه طرفدار خيام هستند می توان به امرسون ، ويتمن ، تي اس اليوت و پدرش و عمويش كه رئيس دانشگاه هاروارد بود و استرات هاون نابغه آمريكايی كه اسم پسرش را عمر می گذارد و مارك تواين كه 33 رباعي با برداشت از سبك خيام گفته است ، اشاره كرد .
مارك تواين دختری داشت كه در جوانی از دنيا رفت و همين ضربه او را به افسردگی شديدی دچار كرد و در اين زمان رباعياتی از خيام به دستش می رسد و به ادعای خودش با "خيام درمانی" معالجه می‌ شود. 
اين نهضت ادامه پيدا مي‌كند و بعدها در سال 1910 با قدرت گرفتن مذهبيون و فقها برای دوره‌ ای در آمريكا مصرف الكل #ممنوع شد . خيام در اين ميان بسيار مطرح می شود و مطالب بسياری در رد يا تاييد او طرح می شود

دکتر#امین_رضوی
مهاجرت 200 خاندان مکی به مدینه باعث کمبود غذا در مدینه شد. محمد این مشکل را چنان حل کرد که مردم گرسنه می کنند؛ به دست آوردن غذا از هر جا که شد! پس به پیروان خود فرمان داد، به رسم معمول قبایل عرب، به کاروان هایی که از حدود مدینه می گذشتند بتازند.

📚 #تاریخ_تمدن
✍️ #ویل_دورانت
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
این بی پدر و مادرا فقط فکر شکم و زیر شکم شون بودن مثل اون پیامبر متوهم شون
عرب هر چه باشد، مرا دشمن است
نظر کریستوفر هیچنز درباره چپ ها
یکی از دوستان میگه که من وقتی به میان این مردم میرم حالا چه تو بازار چه برا خرید چه در حال رانندگی چه تو صف نان و... و رفتار و گفتار این مردم می بینم به این نتیجه می رسم که هر چی سر این مردم میاد کمه و من باید به فکر زندگی خودم باشم اکثریت قاطع این مردم ارزش اینو ندارن که براشون خودم به خطر بندازم و...

بله متاسفانه اینگونه هست و جمهوری اسلامی اشغالگر هم با رواج بی فرهنگی یا رواج فرهنگ اسلامی هزار چهارصد سال پیش صحرای عربستان باعث گسترش این مشکلات اجتماعی میشه، جمهوری اسلامی همینو میخواد که ما مردم به جان هم بیفتیم و این موضوع اکنون در خیلی از کشورهای دمکراتیک هم وجود داره، حقوق بشر چپگراها باعث تفرقه میان مردم شده
@tispun98
ما پادشاهی خواهان ایرانگرا که خواهان پادشاهی ایرانشهری برای ایران آینده هستیم روی همین اصل با دمکراسی مخالفیم و از نظر ما کسانیکه خواهان دمکراسیند روی ناآگاهی و نادانی اکثریت مردم برای رسیدن به مقاصد سیاسی خود حساب باز کردند، و اگر خودشون رو مدافع حق و حقوق مردم می دونن برای مردم فریبیست...
ما میهن پرستان دنبال شایسته سالاری هستیم نه مردم سالاری، اکثریت مردم رو میشه به راحتی به کمک رسانه‌ها فریب داد و اینکاریه که کشورهای دمکراتیک غربی درش مهارت دارند اونا بلدن چجوری مردم رو به بازی بگیرن و از طرفی هم اونا یاد گرفتن احزاب مخرب و ضد ملی رو چگونه مهار کنند ولی در ایران و کشورهایی نظیر ایران، اگر سیستم دمکراسی غربی بروی کار بیاد زمینه برای فرقه های مزدور و ایدئولوژی گرای ضد ملی فراهم میشه و هیچ گروه و سازمانی هم نیست که اینها رو کنترل کنه و نتیجه میشه تجزیه و هرج و مرج و...
انسان گرسنه در درجه نخست هدفی جز سیر شدن شکم ندارد و غم نان اجازه نمی‌دهد که انسان به تماشای جهان بنشیند، در زندگی عمیق شود، کتاب بخواند، یاد بگیرد و آگاهی‌اش را بالا برده و به جهان اطراف خود بیاندیشند.

آدمی در نتیجه زندگی فقیرانه پا را فراتر از جهل نمی‌گذارد!به همین دلیل است که گرسنه نگه داشتن اکثریت ملتی، ضامن بقای طبقات حاکمه است.چیزی که با فقر یکجا جمع نمی‌شود، آگاهی است!

#پاول_کوژینسکی
#منش #ایرانشهری" چیست؟

درمتون پهلوی مدارکی وجود دارد که «منش ایرانی» را شرح داده است. درحقیقت در دوره ساسانی ایده ایران ابداع شد که این ایده نه تنها ایده‌ای سیاسی که ایده‌ای جغرافیایی نیز بوده است. توجه داشته باشیم که موبدان زرتشتی در قرن سوم میلادی مرزهای «ایرانشهر» را مشخص می‌کردند. بنابراین نه تنها ایده‌ای جغرافیایی از ایرانشهر وجود داشت، ایده فرهنگی که یک ایرانی چه باورهای دینی دارد و چگونه باید باشد هم تعریف شده بود. همه اینها جزئی از منش ایرانشهری و ایرانی بودن است. در قرن پنجم شاهان ساسانی کاری کردند که این ایده فراتر از باورهای زرتشتیان باشد و هرکسی که قانون (داد) شاه را قبول دارد می‌تواند مرد یا زن شهر باشد و لازم نیست که حتما زرتشتی باشد. یک مثال برای درک بهتر می‌آورم. در قرن نهم میلادی مصادف با قرن دوم هجری که ساسانیان فروپاشیدند و دیگر موجودیتی به نام ایرانشهر وجود نداشت، یک مسیحی از فلات ایران به قسطنطنیه رفت و در آنجا فوت کرد. بر روی تابوت او نوشته شده بود «نام من فرخ گورنیو از دیار ایرانشهر آمده‌ام.» چرا باید یک مسیحی در قرن دوم هجری که از فلات ایران به قسطنطنیه می‌رود خود را یک ایرانی بداند؟ این اقدام نشانگر این مساله است که یهودیان و مسیحیان به همراه زرتشتیان، منش ایرانشهری و ایرانی بودن را قبول کرده بودند و جزئی از دنیای ایرانی محسوب می‌شدند.

  🖌تورج دریایی
انتقام قادسیه
زکریای رازی و دین ستیزی او #بخش  پنجم  5⃣  👇👇👇👇👇 ⚡️5- به علاوه او كتابی دارد » فی آثار الامام الفاضل المعصوم » كه به‏ احتمال قوی بر طبق مذاق شیعه در امامت نوشته است . و كتابی دارد به نام‏ » النقض علی الكیال فی الامامة » و كتابی به نام » كتاب الامام‏ والمأموم…
زکریای رازی و دین ستیزی او

#بخش  ششم 

6⃣👇👇👇👇

⚡️گفتاوردهایی از رازی:

💥رازی پیرامون خرد و خردگرایی چنین مینویسد: با ابزار خرد است که ساختن کشتی‌ها و کاربردن آنها را یافته‌ایم، چندان که هم بدانها سرزمین‌های دور دست آن سوی دریاها را درنوردیده‌ایم.
دانش پزشکی را هم با خرد حاصل کرده‌ایم، که چندان صلاح و سود برای تن‌های ما دارد، و دیگر علوم و فنون که ما را بهره‌رسانده‌اند، و هم بدان امور بس پیچیده و پنهان از دیده را شناخته‌ایم، چنان که شکل زمین و سپهر و بزرگی خور و ماه و دیگر اختران، فواصل و حرکات آنها را دریافته‌ایم، و نیز بدان خود به شناخت آفریدگار گرامی نائل شده‌ایم، یعنی بزرگترین و سودمندترین چیزها که بدان رسیده‌ایم.

بر روی هم، خرد چیزی است که اگر نبود، وضع ما همچون حال چارپایان و کودکان و دیوانگان را می‌مانست، چه هم بدان است که ما اعمال عقلی خود را پیش از ظهور حسی آنها به تصور می‌آریم، پس آنها را چنان درمی‌یابیم که گویی احساسشان کرده‌ایم، آنگاه صورت‌های آنها را با افعال حسی خود می‌نمایانیم، تا مطابق با آنچه تخیل و تصور کرده‌ایم – پدیدار شوند.[36]

💥رازی نبوت را در تعارض با خلقت متساوی انسانها میداند و آنرا خلاف حکمت یک خدای حکیم میداند:
⚡️از کجا و به چه دلیل شما این سخن را واجب شمرده اید که خداوند یک دسته ی خاص را به مقام نبوت ویژه ساخته و دیگران را نه؟
⚡️چرا پیامبران را بر سایر مردم فضیلت داده است؟
⚡️و فقط اینان را به راهنمایی مردم معین کرده است؟
⚡️و همه مردم را محتاج ایشان قرار داده است؟
⚡️ و از کجا به خود اینچنین اجازه داده اید در حکمت حکیم که چنین کاری را برای مردم اختیار کند؟
⚡️ و این کار مشقت بار و دور از انصاف را بر بعضی از مردم بار کند…؟

تا بدین وسیله بین مردم دشمنی ها برانگیزاند، و جنگهای (عقیدتی و دینی) فراوان ایجاد شود و بدین وسیله مردم هلاک شوند…؟[37]

💥رازی: به حکمت حکیم و رحمت رحیم، اینگونه سزاوار بود که بندگان خود را بوسیله الهام به فرد، فرد آنان، تمام سودها، و همه زیانها را، در نزدیک و دور به ایشان بیاموزد و هیچیک از بندگان را بر دیگری فضیلتی ندهد، و بین بندگان نزاع و اختلاف نباشد، تا هلاک شوند.
این که گفتم با روش احتیاط مناسب تر است از اینکه بعضی را راهنما و پیشرو ، برخی دیگر قرار دهد تا در نتیجه هر دسته ای امام خود را تصدیق کنند، و غیر وی را تکذیب نمایند، و برخی با سلاح و جنگ به روی بعضی دیگر برخیزند، و بلا و گرفتاری فراگیر شود، و با دشمنی های فراوان و کشمکش ها هلاک شوند. و کشته های بسیار از این راه و بدین وسیله کشته شوند، چنانکه میبینی.[38]

💥رازی: چرا خداوند معرفت سود و زیان بندگان را در دو زمان کوتاه مدت و دراز مدت به خود بندگان الهام نفرموده است؟
چرا به بندگان الهام نکرده است تا احتیاجی به دلیل آوردن نداشته باشند و احتجاج بعضی از مردم برای برخی دیگر بندگان نباشد. ما می بینیم که این اختلاف عقاید بسیاری از مردم را هلاک کرده است. و بزرگترین بلا را در حال و آینده بر ایشان وارد ساخته است، اما بلای حال برای این است که هر دسته ای از امت پیشوای خود را تصدیق کردند و قبول دارند (نه پیشوای خصم را) و این سبب برخورد با شمشیر و اسلحه است…[39]

💥رازی: اگر بین مردم اسباب دین نباشد، دسته بندی ها، دوستی ها، و دشمنی ها نیز از بین می رود. چه که منازعات برای آینده نزدیک و یا دور است.[40]

💥رازی پیرامون غیرعقلانی بودن دین چنین گفته است:
پیروان ادیان، دین خود را از بزرگان خود با تقلید گرفته اند، از نظر و دقت و بحث در اصول و ریشه های عقلی طفره رفته اند، و سخت منع کرده اند که پیروان ایشان در مباحث عقلی وارد نشوند… و از روسای خود اخباری را روایت کرده اند که موجب آن است اگر پیروان ادیان از راه دلیل بدین آثار بنگرند کافر می شوند از گذشتگان خود چنین نقل و روایت کرده و می کنند که جدل در دین و مرآء در دین کفر است.
و هر که دین خود را بر قیاس عرضه بدارد، در تمام مدت دهر در التباس و اشتباه خواهدبود.
و گفته اند: در ذات خداونداندیشه نکنید، و در خلق خدا فکر کنید.
قضا و قدر سر خدایی است در آن فرو مروید، کسانی که قبل از شما بودند با تعمق در این گونه مباحث هلاک گشته اند.
اگر از گویندگان این سخنان دلیل بخواهیم، خشمناک می شوند و غضب می کنند، و خون سئوال کننده راهدرمی دهند وازدقت نظرنهی می کنند، و پیوسته به قتل مخالفین خود تحریص می کنند. لهذا حق مدفون شده است وبه سخت ترین صورت، و حقیقت به سختی پنهان مانده است.[41]


#منابع این بخش 👇👇👇

[36] . طب روحانی.ص:2.

[37] . مناظره محمد زکریای رازی با ابوحاتم رازی. ص:21.

[38] . همان. ص:22.

[39] . همان. ص:329.

[40] . همان. ص:330.

[41] . همان. ص:67.

#ادامه دارد...
2024/09/30 09:31:34
Back to Top
HTML Embed Code: