Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مهلت ثبت نام در طرح تیکاف تمدید شد

🔸 #طرح_تیکاف با هدف کوتاه کردن مسیر تجاری‌سازی ایده و کاهش هزینه‌های آن برای افراد صاحب ایده‌های نوآورانه و طرح‌های فناورانه و علاقه‌مند به راه‌اندازی کسب ‌و کار توسط #پارک_فناوری_پردیس، #شبکه_فناوری_و_نوآوری_ایران #تینت اجرا می‌شود.

📆 زمان‌بندی دوره:
▫️ مهلت ثبت‌نام: تا ۱۵ دی ماه
▫️ مدت دوره: ۳ الی ۵ ماه به صورت مجازی

🗳 ثبت‌نام:
http://takeoff.tinet.ir

☎️ اطلاعات بیشتر:
۰۲۱-۷۶۲۵۰۰۵۰

@tinet_ir
@iran_takeoff
@Techpardis

#نوآوری #ایده_نو #فناوری #تجاری_سازی #تجاری_سازی_ایده #تیکاف #تینت #tinet #دانش_بنیان #اختراع #مخترع #ثبت_اختراع #مالکیت_معنوی #مالکیت_ایده
مدیران باهوش نه تنها می‌توانند تعارض‌های موجود بین افراد یک سازمان را به خوبی مدیریت کنند، بلکه از وجود چالش‌های فکری میان افراد خود نیز استقبال می‌کنند.

پس از تعارض نترسید و سعی نکنید با سرکوب آن را خاموش کنید، بلکه با دیدی باز و دستی پر به استقبال آن بروید و از چالش‌های موجود به نفع سازمان استفاده کنید.

برای این که بتوانید چنین اتفاقاتی را مدیریت کنید، این 3 راهکار به شما کمک خواهند کرد:

🔹 چشم‌انداز را فراموش نکنید:
برای پیشگیری از بروز اختلافات فاجعه‌بار در آینده، مهم است که تیمی از افراد همفکر بسازید که در اهداف، چشم‌انداز و فرهنگ سازمان توافق داشته باشند.

🔹 همدلی کنید:
از طرفین درگیر بخواهید تا نظراتشان را با شما در میان بگذارند. سپس از هر کدام بخواهید تا دیدگاهشان را درباره دیدگاه طرف مقابل نیز بیان کنند.

🔹 همه چیز را حل و فصل نکنید
کارکنان زمانی که بتوانند تفکرات یکدیگر را به چالش بکشند، عملکرد بهتری از خود نشان می‌دهند. این کار خواه‌ناخواه تعارضاتی ایجاد می‌کنند که الزاماً نیازی هم به دخالت شما برای حل‌وفصل ندارند.

📌 در وبلاگ تینت بیشتر بخوانید:
https://b2n.ir/881297

#تینت
#مهارت_نرم
#شبکه_فناوری_و_نوآوری_ایران
توجه به کارکنان و اهمیت دادن به آن‌ها، یکی از مؤلفه‌های ضروری برای موفقیت کسب‌وکارها در فضای تجاری امروز است. آنچه در وهله اول، موفقیت یک مجموعه را رقم می‌زند، نیروی انسانی شاد و باانگیزه است که با عشق کار می‌کند و با بهره‌وری بالایی که از خود نشان می‌دهد.

لازم نیست برای این که به کارمندانتان نشان دهید به آنها اهمیت می‌دهید، کارهای عجیب و پیچیده‌ای انجام دهید، بلکه با راهکارهای ساده‌ای می‌توانید میزان شادی و رضایت آنها را افزایش دهید:

🔻 با کارمندانتان ارتباط برقرار کنید و طوری رفتار نکنید که انگار مافوق آنها هستید
🔻 به زندگی شخصی آنها اهمیت دهید
🔻 بابت چیزهای کوچک از آنها تشکر کنید
🔻 گاهی در محیط کار امکان غذای رایگان برای کارمندان برقرار کنید
🔻 به رشد و توسعه فردی آنها کمک کنید
🔻 از بازخوردهایشان پشتیبانی کنید
🔻 به سیاست‌های درهای باز متعهد باشید

#تینت
#مهارت_نرم
#شبکه_فناوری_و_نوآوری_ایران
🌐 tinet.ir
تنها فروش یک محصول عالی، نمی‌تواند برای شما مشتریان وفادار به همراه بیاورد. شما باید قبل از هر چیزی، حس و تجربه‌ای خوب به مشتریان خود بفروشید.
برای این که بتوانید مشتریان را با خود همراه کنید، نیاز است تا بیشتر از قبل بر بهبود کار واحد خدمات فروش خود تمرکز کنید.

ما برای شما از 8 راهکار گفته‌ایم که استفاده از آنها می‌تواند مشتریان را بیشتر از قبل با شما همراه کند:

🔻 در ارتباط با مشتریان مهربان، صمیمی و همدل باشید
🔻 نسبت به درخواست‌ها یا سوالات مشتریان، واکنش و پاسخگویی سریع داشته باشید
🔻 برای این که بتوانید مشتریان را راهنمایی کنید، باید اشراف و تسلط کافی به محصولات یا خدمات خود داشته باشید
🔻 برای مشتریان، گوش شنوا باشید و به آنها فضای کافی برای صحبت بدهید
🔻 با ارائه تخفیف یا ارسال یک کارت هدیه به مناسبت تولدشان، از آنها قدردانی کنید
🔻 پرسونای مشتریان خود را کامل بشناسید و به روحیات آنها مسلط باشید
🔻 از مخاطبان خود تقاضای بازخوردهای شفاف و واضح داشته باشید
🔻 سعی کنید با آنها شبیه به ربات‌های وظیفه‌‎شناس برخورد نکنید. بلکه تعامل دوطرفه را توسعه دهید

📌 در وبلاگ تینت بیشتر بخوانید:
tinet.ir/0001jV

#شبکه_فناوری_و_نوآوری_ایران
#تینت
🔹 بسیاری از شرکت‌ها یا سازمان‌ها، اهمیت آنبوردینگ یا همان فرایند همسوسازی کارکنان تازه‌وارد را دست کم می‌گیرند. متأسفانه باید گفت که طبق نتایج پژوهش‌هایی که در این زمینه انجام شده، 22% از شرکت‌ها فاقد برنامه رسمی برای آنبوردینگ هستند و 49% از آن‌ها هم دارای فرایندی هستند که چندان منسجم و حساب‌شده نبوده و با جدیت اجرا نمی‌شود.

🔸 شرکت‌هایی که اهمیت آنبوردینگ را درک نکرده‌اند، احتمالاً یک حقیقت بزرگ را نمی‌دانند. اینکه کارکنان جدید، بدون وجود یک برنامه جدی و منسجم برای همسوسازی، بهره‌وری کمتری در کار از خود نشان می‌دهند. آن‌ها در بدو ورود به محیط کار جدید، استرس زیادی را تحمل می‌کنند و چنانچه برای جامعه‌پذیری آن‌ها برنامه‌ای وجود نداشته باشد، خیلی زود احساس انزوا خواهند کرد و چنین می‌پندارند که جزئی از سازمان نیستند. برآیند چنین افکار و احساساتی می‌تواند فرد را متقاعد کند که بهتر است خیلی زود از مجموعه جدا شود و در جستجوی شغل دیگری باشد.

📌 در وبلاگ تینت بیشتر بخوانید:
tinet.ir/0001im

#تینت
#شبکه_فناوری_و_نوآوری_ایران
🌐 tinet.ir
کارمندانتان را دریابید!

🔹 چنین آماری به معنای شکست دورکاری نیست، بلکه باید به عنوان یک زنگ خطر برای هر سازمانی باشد.ممکن است کارمندان شما نیز به چنین حالتی گرفتار شده باشند. تامین سلامتی روحی و روانی افراد یکی از مهم‌ترین کارهایی است که باید در نقش یک رهبر یا مدیر انجام دهید.

🔸 برخی از اقدامات مفید آنچنان ساده و بدون هزینه هستند که بی‌توجهی به آنها بسیار عجیب است. برای مثال سعی کنید در هفته یک جلسه کاملا غیرکاری تنظیم کنید تا افراد صرفا با هم گفتگو‌یی دوستانه و خارج از چارچوب اداری داشته باشند.

🔹 همچنین فراهم کردن آموزش‌های رایگان در خصوص ایجاد تعادل بین کار و زندگی و کمک گرفتن از یک مشاور متخصص می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند.

فراموش نکنید کارمندانی دل‌مُرده که مثل یک ربات برای شما کار می‌کنند، مایه افتخار نیست! بلکه نشان از ناتوانی شما در مدیریت منابع انسانی دارد.

#مهارت_نرم
#شبکه_فناوری_و_نوآوری_ایران
🌐 tinet.ir
موفقیت همیشه به معنای برداشتن قدم‌های بسیار بزرگ نیست. بلکه به عنوان یک کارآفرین موفق باید به جزئیاتی توجه کنید که انجام آنها می‌تواند شما را از سایر رقبا متمایز کند.

در سال جدید، حواستان به این 5 نکته طلایی باشد!

#تینت
#شبکه_فناوری_و_نوآوری_ایران
🌐 tinet.ir
🔸 ثبت‌نام در چهارمین دوره رقابت‌های استارتاپی اینوتکس پیچ آغاز شد.

🔹مرحله اولیه این رقابت‌ها، از تاریخ 23 بهمن ماه در شهر کرمان آغاز می‌شود و پس از برگزاری رویدادهای مقدماتی به ترتیب در شهرهای تهران، قزوین، بوشهر، تبریز و همدان، تیم‌های برتر هر شهر به انتخاب داوران مشخص می‌گردند.

🔹 برگزیدگان استانی ضمن ورود به دوره شتابدهی و بهره‌مندی از خدمات مشاوره‌ای و فنی رویداد اینوتکس، راهی رقابت‌های نهایی در نمایشگاه اینوتکس می‌گردند.

🔺خبر مهم اینکه رقابت نهایی اینوتکس پیچ همزمان با نمایشگاه اینوتکس و با حضور شرکت‌های VC و سرمایه‌گذاران از کشورهای ایران و ترکیه برگزار می‌شود.

🔻علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام یا کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت رویداد به نشانی Pitch.inotex.com مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 09197371428 تماس حاصل نمایند.

Registration for the fourth round of INOTEX Pitch competitions has started.

🔻 For registration or more information, interested parties can visit the event website at Pitch.inotex.com or call 09197371428.
اولین بار استیو جابز مفهوم انفجار نادانی را برای توصیف وضعیتی به کار برد که بسیاری از استارتاپ‌ها و شرکت‌های نوپا به آن دچار می‌شوند.
دنیل لاینز در کتاب مصائب من در حباب استارتاپ، این وضعیت را چنین شرح می‌دهد:

کارکنان میان‌مایه‌ی استخدام‌شده در روزهای اول عمر یک شرکت، مدارج ترقی را طی می‌کنند و در نهایت اداره‌ی واحدها را به دست می‌گیرند. حالا نادان‌ها باید آدم‌های دیگری استخدام کنند و البته که ترجیح می‌دهند نادان‌ها را استخدام کنند. به قول گای کاوازاکی که در اپل با استیو جابز کار کرده "بازیکن‌‌های درجه‌‌دو، بازیکن‌های درجه‌سه استخدام می‌کنند تا بتوانند حس کنند از آنها بهترند. بازیکن‌های درجه‌سه هم بازیکن‌های درجه‌چهار را استخدام می‌کنند."
این یعنی انفجار نادانی!

کتاب مصائب من در حباب استارتاپ، توسط نشر اطراف به چاپ رسیده و روایت‌گر تجربه یک روزنامه‌نگار 51 ساله از کار در سال‌های ابتدایی استارتاپ هاب‌اسپات است.

#مهارت_نرم
#شبکه_فناوری_و_نوآوری_ایران
🌐 tinet.ir
چرا استارتاپ‌ها شکست می‌خورند؟

اگر فکر می‌کنید تنها با داشتن یک ایده درخشان می‌توانید به استیو جابز بعدی تبدیل شوید، احتمالا شما هم به جمع استارتاپ‌های شکست‌خورده خواهید پیوست.

مطابق آمار، مهم‌ترین دلیل شکست کسب‌وکارهای نوپا، مربوط به حوزه بازاریابی است. نداشتن شناخت نسبت به بازار، بی‌توجهی نسبت به جمع‌آوری داده‌های کافی و کاربرپسند نبودن محصول، دلیل فروپاشی بیش از نیمی از استارتاپ‌هاست.
داشتن یک فکر بکر، شاید بهترین دلیل برای راه‌‌‌اندازی یک کسب‌وکار جدید باشد، اما برای ادامه مسیر به تنهایی کافی نیست.

#تینت
#شبکه_فناوری_و_نوآوری_ایران
🌐 tinet.ir
اغلب ما درون‌گرایی را مترادف با خجالتی و ساکت بودن، ناتوانی در برقراری ارتباط، گوشه‌گیری و افسردگی می‌دانیم. در حالی که بخشی از این تصورات ناشی از اطلاعات ناقص یا اشتباه ماست. درون‌گرایی و برون‌گرایی به تنهایی مزیت یا برتری محسوب نمی‌شوند. بلکه چگونگی استفاده از ویژگی‌های شخصیتی است که عاملی مهم در موفقیت به حساب می‌آید.
برای مثال، از مهم‌ترین ویژگی‌ها برای یک کارآفرین موفق، قدرت حل مسئله است. قدرتی که درون‌گراها به واسطه تمرکز بالا و نگاه چند بعدی در خود دارند.

💡 نکته مهمی که وجود دارد این است که در نهایت هیچ کسب‌وکار و استارتاپی یک نفره موفق نمی‌شود. هر کارآفرینی نیاز دارد که توانایی‌هایی مختلفی را در کنار خود داشته باشد تا بتواند از پس تمام چالش‌ها بربیاید. برون‌گراها و درون‌گراها اگر به درستی در کنار هم قرار بگیرند می‌توانند برای شما تمام قدرتی که برای موفقیت لازم دارید را فراهم کنند.

#شبکه_فناوری_و_نوآوری_ایران
🌐 tinet.ir
🔹 اسکات بلسکی که جزو بنیان‌گذاران، مدیران، مشاوران و سرمایه‌گذاران کمپانی‌های بزرگی چون Adobe است، در مصاحبه با بیزنس اینسایدر در مورد 8 ترند مهم کسب‌وکارهای فناور و خلاق گفته است.
از نظر بلسکی، سرمایه‌گذاری روی ایده‌ها یا کسب‌وکارهایی که در حوزه خلاقیت و تفکر خلاق هستند، در سال‌های آینده با نتایج درخشانی روبه‌رو خواهند شد.

🔸 گرچه امروزه هوش مصنوعی به تمام عرصه‌های زندگی بشر وارد شده و مدام در حال توسعه و بهبود است، اما هنوز نتوانسته جای انسان را در تفکر خلاق بگیرد. امروزه افراد و تیم‌ها نیاز دارند تا از پلتفرم‌ها و ابزارهایی استفاده کنند که امکان انجام پروژه‌ها و کارهای خلاقانه را بهتر و کارآمدتر از قبل در اختیار آنها قرار دهند.

#تینت
#شبکه_فناوری_و_نوآوری_ایران
🌐 tinet.ir
می‌دانیم که یک شرکت تجاری، سال‌ها در راستای ایجاد یک برند قوی برای کالاها و خدماتش، به شکلی بی‌وقفه تلاش می‌کند. برندی که تداعی‌کننده داستانی جذاب بوده و منحصربه‌فرد بودن و مزایای متمایز محصولات شرکت را به تصویر بکشید. صدالبته که چنین تلاشی برای مشتریان، بسیار هم ارزشمند است اما درباره کارکنان چطور؟

برند کارفرمایی، به معنای تدوین همین استراتژی‌ها و به‌کارگیری آن‌ها در راستای ایجاد آگاهی از سبک رهبری، ارزش‌ها و فرهنگ سازمانی شرکت شماست تا به‌موازات بهبود شهرت مجموعه، کارکنان و کاندیداهای شغلی نیز درک خوشایندتری از آن داشته باشند. ایجاد یک شأن کارفرمایی مطلوب، جایگاه مناسبی در بازار کار برای شرکت شما ایجاد می‌کند و هر چقدر این برند، تصویر بهتری از شرکتتان ترسیم کند، شانستان در جذب استعدادهای برتر نیز افزایش می‌یابد.

شبکه‌های اجتماعی از بهترین ابزارهایی هستند که می‌توانند به شما در ساخت برند کارفرمایی‌تان کمک کنند. برای شروع ساخت چهره مناسبی از شرکت خود در اینستاگرام، این کارها را انجام دهید:

🔻 تصاویری از کارمندان را در فضای کار و در حین کار کردن به اشتراک بگذارید
🔻 با انتشار محتوا از زبان کارمندان نشان دهید که آدم‌های واقعی با علایق و شخصیت‌‌های مختلف در شرکت شما کار می‌‌کنند
🔻 با تصاویری از استیکرهای شرکت روی لپ‌‌تاپ کارمندان یا ماگ‌‌هایی با لوگوی سازمان در دست افراد، نشان دهید که چطور همه اعضای تیم خود را متعلق به برند شما می‌‌دانند
🔻با اشتراک گزارش‌‌هایی از دورهمی‌‌های شرکت یا جلسات تیمی در فضاهایی مثل یک کافه ثابت کنید که فراتر از مرزهای خشک اداری با افراد تیم خود در تعامل هستید

#منابع_انسانی
#شبکه_نوآوری_و_فناوری_ایران
اگر می‌خواهید مطمئن شوید که تیم شما در مسیر درستی حرکت می‌کند و از سلامت کاملی برخوردار است، این 6 ویژگی را برای تیم خود بررسی کنید:

🔻 همه افراد تیم باید بتوانند بدون ترس و نگرانی از عواقب احتمالی، به یکدیگر بازخورد دهند.
🔻 آرمان‌ها و چشم‌اندازهای کاری یک تیم سالم، کاملا در راستای ارزش‌های شخصی اعضای تیم است.
🔻 افراد باید اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت تیمی و فردی داشته باشند و مسیر رسیدن به آن اهداف را به طور پیوسته ارزیابی کنند.
🔻 رهبری و مدیریت یک تیم سالم، به طور انحصاری در دست یک نفر نیست، بلکه به صورت توزیع‌شده در میان همه افراد انجام می‌شود و تمامی اعضا، در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت خواهند داشت.
🔻 برای گفتگو و بررسی اختلاف‌نظرها بستر مناسب و متقابلی وجود دارد تا تمام افراد بتوانند به درک درستی از یکدیگر برسند.
🔻 فراهم کردن محیطی دوستانه و سرشار از حس مثبت بین افراد، باعث افزایش رضایت شغلی و بهره‌وری می‌شود. همچنین آمار ترک شغل و فرسودگی افراد کاهش می‌یابد و فضا برای انجام تفکر و حل مسئله خلاق آماده می‌شود.

#مهارت_نرم
#منابع_انسانی
#شبکه_فناوری_و_نوآوری_ایران
🌐 tinet.ir
ریچارد روملت در کتاب استراتژی خوب/استراتژی بد بیان می‌کند که در شرایطی که سازمان یا کسب‌وکار با ابهام یا عدم قطعیت روبه‌روست، به جای تعیین اهداف بلند‌مدت و جاه‌طلبانه، نیاز است که برای کسب جایگاه قوی و خلق گزینه‌هایی جدید اقدام شود. رهبران و مدیران هوشمند این کار را با ایجاد اهدافی کوتاه‌مدت، قابل حل، ساده، شفاف و بدون هرگونه پیچیدگی ممکن می‌کنند. روملت برای فهم بهتر این مسئله، چنین مثال می‌زند:

♟️دو استاد بزرگی که در بازی شطرنج در تلاشند تا بر یکدیگر غلبه کنند، بخش زیادی از بازی را صرف انجام حرکت‌هایی می‌کنند که غیر از اینکه صرفا «جایگاهشان را بهبود بخشد»، هیچ نتیجه فوری‌ای در بر ندارد. طرف بازنده شطرنج همیشه آن طرفی است که حرکت‌هایی را انتخاب می‌کند که مستقیما قصد مات کردن حریف یا حتی تلاش برای پیروزی در قسمتی به خصوص را دارد.

بنابراین سازمان شما، بیشتر از آنچه که تصور می‌کنید، به اهداف نزدیک و ساده نیاز دارد. پس در کنار رویاهای بزرگ، قدم‌های کوچک و عملیاتی را فراموش نکنید!

#مهارت_نرم
#شبکه_فناوری_و_نوآوری_ایران
🌐 tinet.ir
4 دلیل قانع‌کننده که چرا باید به فکر برنامه‌های تفریحی برای کارمندان باشید

🔹یک: کارمندان شاد، از سلامت بیشتری برخوردارند
برنامه‌های تفریحی می‌توانند میزان استرس و عوارض جسمی و روحی ناشی از کار بر کارمندان را تا حد چشمگیری کاهش دهند. پس اگر کارمندانتان زیاد تقاضای مرخصی می‌کنند یا از وضعیت جسمانی خوبی برخوردار نیستند، یکی از نشانه‌های کمبود تفریح در محیط کار است.

🔸دو: تفریحات گروهی، میزان تعامل و همکاری افراد را افزایش می‌دهد
اگر از عملکرد تیم‎‌های خود ناراضی هستید یا به نظرتان همکاری بین افراد به خوبی شکل نمی‌گیرد، به جای سختگیری‌های بی‌مورد و تحمیل فشار، به فکر برگزاری رویدادهای درون‌سازمانی باشید.

🔹سه: خلاقیت از یک ذهن شاد تراوش می‌کند
سازمان شما با کمبود ایده‌های جدید روبروست؟ خبر بد این که کارمندان ایده‌پرداز بسیار کمیابند. خبر خوب این که شما می‌توانید با محرک‌هایی در قالب تفریحات تیمی، ذهن آنها را به سمت تراوش ایده‌های نو هدایت کنید.

🔸چهار: به جای چهره‌های خواب‌آلود، چشمانی پرانرژی تحویل بگیرید
کارمندی در بیشتر مواقع، کاری خسته‌کننده و یکنواخت است که حاصل تکرار آن رکود و کسالت برای سازمان است. اما مطابق آمار، کارمندانی که در محیط کار از برنامه‌های تفریحی مناسبی برخوردارند، تا 20 درصد بیشتر از حالت عادی بهره‌وری را تجربه می‌کنند.

به یاد داشته باشید که فراهم کردن برنامه‌های تفریحاتی، الزاما کاری پرهزینه و تجملاتی نیست.
تنها با کمی ذکاوت، می‌توانید با کمترین منابع، بهترین برنامه‌ها را پیاده کنید.

#مهارت_نرم
#شبکه_فناوری_و_نوآوری_ایران
🌐 tinet.ir
بهبود برند کارفرمایی همبستگی مستقیمی با توانمندی یک شرکت در جذب استعدادهای برتر دارد. هر شرکتی، دانسته یا نادانسته، وجهه‌ای در نگاه جامعه کارجویان دارد که به این وجهه برند کارفرمایی می‌گویند. این برند نشان‌دهنده آن است که افراد جویای شغل، چه احساس و دیدگاهی درباره کار کردن در آن شرکت دارند و چنین تجربه‌ای را چقدر جذاب یا ارزشمند می‌دانند.

گزارش اخیر لینکدین نشان می‌دهد که یک برند خوب کارفرمایی می‌تواند نرخ ترک شغل در شرکت را تا 28% تقلیل داده و هزینه‌های فرایند استخدام را نیز تا 50% کاهش دهد. علاوه بر این، چنانچه هر شرکت، برند کارفرمایی‌اش را به شکلی صحیح مدیریت کند، برای هر پُست خالی، احتمالاً با استقبال بیش از 75 درصدی کارجویان مواجه می‌شود.
صرف وقت و هزینه، دو لازمه مهم برای ایجاد یک پرستیژ کارفرمایی مناسب هستند. با این وجود، تبدیل شدن به یک کارفرمای منتخب، خلق ارزش و صرفه‌جویی‌های چشمگیری را برایتان به همراه دارد.

#شبکه_فناوری_و_نوآوری_ایران
🌐 tinet.ir
ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن بر تمامی مردم ایران و به ویژه خانواده بزرگ تینت مبارک باد.
مراحل مختلف طراحی نقشه سفر کارکنان عبارتند از:

🔻 کارکنان را بخش‌بندی کنید:
هر کارمندی متناسب با جایگاه شغلی خود، مسیر و تجربه متفاوتی را در سازمان پشت سر می‌گذارد. پس در شروع لازم دارید پرسوناهای کارمندان را طراحی و تفکیک کنید.

🔻 برای هر پرسونا، نقشه سفر را تدوین کنید:
تمامی تعاملات پرسونا و تماس با سازمان را که از اولین برخورد (معمولا قبل از استخدام) شروع و در نهایت به خروج از سازمان ختم (یا بعد از آن،مثل بازنشستگی) می‌شود را روی نقشه مشخص کنید. برای این کار نیاز دارید تا از تیم‌ها و دپارتمان‌های مختلف داده دریافت کنید.

🔻 از کارمندان فیدبک بگیرید:
برای این کار، بخش‌های مختلف نقشه را برای کارمندان یا تیم‌هایی که در همان موقعیت قرار دارند ارسال کنید و از آنها فیدبک بگیرید. سازوکاری طراحی کنید که افراد بتوانند بدون هیچ نگرانی و ترسی، کاملا صادقانه به شما بازخورد دهند.

🔻 نقشه را به روز نگه دارید:
طراحی نقشه سفر کارکنان کاری نیست که برای یک بار انجام و تمام شود. بلکه یک فرایند دائمی و پیوسته است که با تغییرات مختلف در سازمان یا تغییر در آرایش تیم‌ها، نیاز به بروزرسانی دارد.

🔻 از نقشه استفاده کنید:
قرار نیست این نقشه به انبوه فایل‌ها و مستندات خاک خورده اضافه شود. علاوه بر این که بهتر است نقشه را در اختیار کارکنان قرار دهید، باید شاخص‌هایی برای ارزیابی عملکرد فرایندها برگزینید و بر اساس آنها، نقاط ضعف سازمان را در هر بخش از نقشه مشخص و برطرف کنید.

#شبکه_فناوری_و_نوآوری_ایران
🌐 tinet.ir
یکی از بهترین راهکارها برای بهبود تعاملات بین کارکنان، ایجاد فضای کاری باز است.

وقتی شما یک محیط باز برای برقراری ارتباط ایجاد می‌کنید، اعضای سازمان، دیگر از بیان دغدغه‌ها و انتقاداتشان نمی‌هراسند و برای قبول مسئولیت، جرئت و جسارت بیشتری پیدا می‌کنند. آن‌ها می‌توانند آنچه را از نظرشان درست نیست آزادانه مطرح کنند و حتی ایده‌هایی خارج از چارچوب کلی سازمان ارائه دهند. حاکمیت چنین فرهنگی بر سازمان علاوه بر موارد مذکور، به حفظ کارکنان و کاهش میزان ترک شغل نیز کمک می‌کند. بهبود تعامل کارکنان و ایجاد فضای باز ارتباطی، شرط بروز ابتکار، اثربخشی و چابکی در یک مجموعه هستند.

برای تحقق این امر می‌توانید:
🔻 به‌طور مستمر با کارکنان جلسه بگذارید.
🔻 در ابتدای هر جلسه با کارکنان، تأکید کنید که هیچ ایده‌ی بد یا سؤال نادرستی وجود ندارد و همه می‌توانند هر آنچه را در ذهنشان است، بیان کنند.
🔻 ضمن ارائه بازخورد به کارکنان، آن‌ها را مدام تشویق کنید که به شما بازخورد دهند.
🔻 جلسات طوفان فکری برگزار کنید و پذیرای ایده‌های نامتعارف باشید.
🔻 مسیرهای مختلفی برای دریافت بازخوردهای شفاهی و کتبی از کارکنان تعریف کنید و از ایجاد کانال‌هایی برای ارائه بازخورد به‌صورت ناشناس، غافل نشوید.

📌 مقاله کامل را در وبلاگ تینت بخوانید:
tinet.ir/0001jt

#شبکه_فناوری_و_نوآوری_ایران
🌐 tinet.ir
2024/09/29 15:37:29
Back to Top
HTML Embed Code: