Telegram Web Link
شبکه فن‌آوری و نوآوری ایران - تینت
بیمه تکمیلی تینت چیست؟ تینت امکان استفاده از بیمۀ تکمیلی را برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور و شرکت‏‌های نوپا و نوآور فراهم کرده است. 🔗 https://tinet.page.link/insurance برای دریافت اطلاعات به لینک بالا مراجعه کنید یا با شمارۀ 76250036-021 تماس بگیرید.
هنوز برای ثبت نام بیمۀ تکمیلی اقدام نکردید؟ مهلت ثبت‌نام تا 12 خرداد تمدید شد.
تینت در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناورو شرکت‏‌های نوپا و نوآور امکان ثبت‌‏نام ششمین دورۀ بیمه تکمیلی را با همکاری بیمه دانا برای این شرکت‌ها فراهم کرده است.
در آیندۀ نزدیک این امکان برای فریلنسرها و استارتاپ‌ها هم فراهم می‌شود.
🔗 https://tinet.page.link/insurance
برای دریافت اطلاعات به لینک بالا مراجعه کنید یا با شمارۀ ۰۲۱۷۶۲۵۰۰۳۶ تماس بگیرید
پنج استراتژی برای مدیریت رشد کسب‌وکار
رشد سریع کسب‌وکار در یک مقطع زمانی تجربۀ متفاوتی است. درآمد در حال افزایش است، سود شرکت بسیار بالا است و کسب‌وکارتان دارد به یک برند منحصربه‌فرد در میان رقبا تبدیل می‌شود.
در این موقعیت مدیریت صحیح و اصولی رشد کسب‌وکار و استفاده به‌موقع از فرصت‌های به‌وجود آمده، کارهای راحتی نیستند و باید در این زمینه از راهکارهای مناسب استفاده کرد.
هرچقدر یک کسب‌وکار بیشتر رشد می‌کند و جلو می‌رود، حفظ شرایط سخت‌تر می‌شود. لازم است مدیر کسب‌وکار از استراتژی‌هایی بهره ببرد که متناسب با شرایط کسب‌وکار است.
در اسلایدها به مواردی اشاره می‌کنیم که استراتژی‌هایی را برای مدیران معرفی می‌کند برای مدیریت کسب و کار در شرایط رشد:
بهترین و مناسب‌ترین افراد را در تیم خود به کار بگیرید.
به‌طور منظم مسائل مالی را نظارت و کنترل کنید.
از سرمایه‌های مادی کسب‌وکار در زمان مناسب استفاده کنید.
روی نقطه‌های قوت کسب‌وکارتان تمرکز کنید.
کسب‌وکارتان را مقیاس‌پذیر کنید.
🌐 tinet.ir
🆔 @tinet_ir
#کسب‌_و_کار
شبکه فن‌آوری و نوآوری ایران - تینت
راهنمای استارتاپ‌ها برای مدیریت تیم و محیط کار در زمان همه‌گیری کرونا 🔗 https://tinet.ir/fa/news/6579 👇 👇 🌐 tinet.ir 🆔 @tinet_ir 📝ویروس کرونا این روزها به همه جای دنیا رفته و تقریبا هیچ کشوری در دنیا نیست که با تبعات آن دست و پنجه نرم نکند. برای اینکه بدانید…
نکاتی که کسب و کارهای کوچک در دوران کشمکش با کرونا باید بدانند
🔗 https://tinet.ir/fa/news/6582
👇 👇
🌐 tinet.ir
🆔 @tinet_ir
📝شیوع کرونا بسیاری از جنبه‌های زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده است. تقریبا هیچ کسی نیست که تحت تاثیر تبعات ناشی از کرونا قرار نگرفته باشد. کسب‌وکارها و استارتاپ‌های مختلف، چه کوچک چه بزرگ در پی همه‌گیری این بیماری به شدت تحت تاثیر قرار گرفته‌اند.

#شبکه_فناوری_و_نوآوری_ایران #استارتاپ #کرونا
شبکه فن‌آوری و نوآوری ایران - تینت
🌐 tinet.ir 🆔 @tinet_ir
هشت مهارتی که در سال ۲۰۲۰ در کسب‌وکار به آنها نیاز دارید
امروزه یادگیری مهارت‌های جدید نقش مؤثری در پیشرفت افراد دارد. مسائل و پیچیدگی‌های اطراف ما در کسب‌وکار نشان می‌دهند که یادگیری مهارت‌های به‌روز می‌تواند فرصت‌های شگفت‌انگیزی برای ما خلق کنند.
مجلۀ جهانی اقتصاد در تازه‌ترین گزارش خود به هشت مورد از مهارت‌هایی اشاره می‌کند که در سال ۲۰۲۰ میلادی افراد به آن نیاز دارند. خودتان را برای یادگیری این مهارت‌ها آماده کنید.
🔰انعطاف‌پذیری شناختی: یعنی استفاده از تمام ظرفیت‌های فکری مغز در مواجهه با موقعیت‌های مختلف. برای تقویت این مهارت، در حوزه‌های جدید، چیزهای جدید یاد بگیرید و خود را به چالش بکشید.
🔰قدرت مذاکره: ارتباطات با دیگران اهمیت بسیاری دارد. برای برقراری ارتباط مؤثر با دوستان، همکاران و مدیران، این مهارت را از طریق یادگیری تکنیک‌های مؤثر در مذاکره در خود تقویت کنید؛ مانند شنوندۀ خوب بودن، مفید صحبت کردن، داشتن ارتباط مستمر با افراد در سطوح مختلف.
🔰خدمت‌رسانی مبتنی بر نیاز مشتریان: برای حفظ و جذب بهترین مشتریان، باید بتوانید ذهن مشتریان‌تان را بخوانید، علاقه‌ها و ارزش‌های آنها را درک کنید و از ترس‌ها و بی‌علاقه‌گی‌های آنها هم باخبر باشید. در واقع هدف نهایی پیش‌بینی نیازهای مشتریان، تبدیل نیازها به محصول و برطرف کردن خواسته‌های آنها است.
🔰قضاوت و تصمیم‌گیری: موفقیت در زمان روبه‌رو شدن با مسائل مختلف در کسب‌وکار، گویای اهمیت این مهارت است. برای تقویت این مهارت ابتدا از خودتان بپرسید با چه مسائلی روبه‌رو هستید و در مورد چه چیزهایی می‌خواهید قضاوت و تصمیم‌گیری کنید. سپس با استفاده از داده‌ها و ابزارهای موجود، بهترین تصمیم‌ها را بگیرید.
🔰هوش عاطفی: برای تقویت این مهارت، که برای مدیران و رهبران کسب‌وکار اهمیت بسیاری دارد، تلاش کنید عواطف‌تان را مدیریت کنید، پیچیدگی‌های اطراف را هدایت کنید و تصمیم‌هایی بگیرید که به نتایج مثبت برسد. همچنین به دنبال برقراری ارتباطات گسترده با دیگران باشید.
🔰هماهنگی و همکاری با دیگران: این مهارت از مهم‌ترین مهارت‌های کسب‌وکار است. برای تقویت این مهارت بهتر است روی ارتباط با افراد، تمرکز روی نقاط ضعف و قوت دیگران و توانایی کار کردن با افراد مختلف، تمرین‌های بسیاری انجام دهید.
🔰مدیریت نیروی انسانی: مهم‌ترین نکته در تقویت این مهارت، ایجاد انگیزه و اشتیاق در افراد برای ارائۀ بهترین خروجی در کار است. برای مدیریت صحیح نیروی انسانی باید به مواردی مانند تفویض اختیار، توسعۀ فردی، هوش عاطفی مسلط باشید.
🔰خلاقیت: یکی از سختی‌های تقویت این مهارت این است که به صورت ذاتی، خلاقیت را نمی‌توان فرایندسازی کرد؛ بلکه باید با انجام برخی کارهای خلاقانه، آن را تقویت کرد؛ مثلاً باید به ذهن‌تان اجازه دهید آرام باشد تا در موقعیت‌های مختلف بتواند به ایده‌های جدید فکر کند، یا اینکه همیشه کارهای روتین و تکراری انجام ندهید.
🌐 tinet.ir
🆔 @tinet_ir
#مهارت_نرم
شبکه فن‌آوری و نوآوری ایران - تینت
🌐 tinet.ir 🆔 @tinet_ir
شبکه‌سازی در استارتاپ؛ کجا، با چه‌کسی و چگونه؟
توانایی در برقراری ارتباطات مؤثر با دیگران از مهم‌ترین مهارت‌هایی است که کارآفرینان برای رشد و کسب‌ تجربه‌های جدید به آن نیاز دارند. شبکه‌سازی یکی از راه‌هایی است که کارآفرینان می‌توانند به خوبی از آن برای توسعۀ کسب‌وکار‌شان استفاده کنند.
داشتن یک کسب‌وکار نوپا، نوعی سرگرمی یا یک سبک زندگی نیست؛ بلکه یک حرفۀ تخصصی است و برای اینکه بتوانید در آن رشد کنید باید شبکه‌سازی با دیگران را در اولویت قرار بدهید.
با درنظر گرفتن نکته‌های زیر، تلاش کنید شبکه‌سازی‌تان را تقویت کنید.
🔻کجا شبکه‌سازی کنیم؟
به جمع‌ها و دورهمی‌هایی بروید که استارتاپی‌‌ها در آن‌ها دور هم جمع می‌شوند که به صورت دوستانه، تجربه‌ها و اطلاعات‌شان را با هم درمیان بگذراند. رویدادهای مرتبط با حوزۀ کاری شما هم گزینۀ مناسبی برای شبکه‌سازی است.
🔻با چه کسانی شبکه‌سازی کنیم؟
به عنوان یک کارآفرین، شما تقریباً باید با همۀ افرادی که با آنها روبه‌رو می‌شوید، ارتباط مناسب برقرار کنید؛ چون شما نمی‌دانید فرصت طلایی کجاست. ممکن است تصادفی با یک نفر شبکه‌سازی کنید و همان فرد، شما را به افراد تأثیرگذار دیگری متصل کند. تلاش کنید با این افراد شبکه‌سازی کنید: کارآفرینان، سرمایه‌‌گذاران، مشاوران، دوستان، افراد بومی یک منطقه.
🔻چگونه شبکه‌سازی کنیم؟
برای ایجاد شبکه‌ با دیگران باید خودِ واقعی‌تان باشید و وانمود نکنید فرد دیگری هستید. برای اینکه بتوانید به صورت اثربخش شبکه‌سازی کنید بهتر است لیستی از افرادی تهیه کنید که با آنها ملاقات کرده‌اید یا قصد دارید با آنها ملاقات کنید. همچنین در لیست خود می‌توانید موارد مهمی را یادداشت کنید که در ملاقات‌ها به آن‌ها دست پیدا می‌کنید.
شبکه‌سازی را جدی بگیرید و در هر زمان تلاش کنید تا از آن بهترین بهره را ببرید.

🌐 tinet.ir
🆔 @tinet_ir
#شبکه_سازی
هنوز برای ثبت درخواست و تکمیل اطلاعات شرکت‌ها و استارتاپ‌ها فرصت باقی‌ست.
مهلت ثبت‌نام تا ۱۹ خرداد تمدید شد.
تینت در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناورو شرکت‏‌های نوپا و نوآور امکان ثبت‌‏نام ششمین دورۀ بیمه تکمیلی را با همکاری بیمه دانا برای این شرکت‌ها فراهم کرده است.
در آیندۀ نزدیک این امکان برای فریلنسرها و استارتاپ‌ها هم فراهم می‌شود.
🔗 https://tinet.page.link/insurance
برای دریافت اطلاعات به لینک بالا مراجعه کنید یا با شمارۀ ۰۲۱۷۶۲۵۰۰۳۶ تماس بگیرید
🏴 سالروز رحلت رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) تسلیت باد


🌐 tinet.ir
🆔 @tinet_ir
🏴 سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد تسلیت ‌باد.


🌐 tinet.ir
🆔 @tinet_ir
ورود به دنیای فریلنسری و استارتاپی دل و جرئت می‌خواهد. چون بسیاری از تسهیلات و منافع مالی که در کار ثابت به شکل کارمندی وجود دارد، در این دنیای پرریسک پیش روی شما نیست.
فریلنسرها و صاحبان کسب‌وکارهای استارتاپی با مشکلات بسیاری روبه‌رو می‌شوند. این مشکلات ممکن است انرژی آن‌ها را برای ادامۀ کار بگیرید یا خیلی دیر آن‌ها را به اهداف‌شان برساند.
تینت که همیشه برای یاری‌رساندن به فریلنسرها و شرکت‌های استارتاپی نوپا و دانش‌بنیان فعال و پیش‌قدم بوده است در کنار شماست.
برای ما بنویسید که به عنوان یک فریلنسر یا صاحب یک کسب‌وکار نوپا و استارتاپی با چه مشکلاتی روبه‌رو هستید.

🆔 @tinet_admin
#فریلنسری
2024/09/30 09:38:03
Back to Top
HTML Embed Code: